⭕️شکست دوم اطلاعاتی اسرائيل برابر حماس
🔹ارزیابی نهادهای اطلاعاتی اسرائیل بر این بود که از آنجایی که بخش عمدهای از اسرای صهیونیست در اختیار مقاومت از شهرکهای مجاور منطقه جنوب غزه به اسارت درآمدهاند، این نفرات باید هماکنون نیز در بخشهای جنوبی غزه نگهداری شوند.
🔸با این حال مقاومت فلسطین در اقدامی حیرتانگیز کلیه اسرای صهیونیست را در منطقه شمالی غزه که در روزهای گذشته کانون حملات رژیم صهیونیستی بود و ارتش رژیم صهیونیستی مدعی اشغال و پاکسازی آن شده بود، به نیروهای صلیب سرخ تحویل داد.
🔹این اقدام شکست اطلاعاتی دیگری را پس از عملیات ۷ اکتبر طوفان الاقصی بر اسرائیل وارد کرد.
⭕️جنایتی که آمریکا در طول ۲۰ سال انجام داد اسرائیل کمتر از ۲ ماه رقم زد
🔹نیویورک تایمز گزارش داد که تعداد زنان و کودکانی که از زمان آغاز عملیات رژیمصهیونیستی در ماه گذشته در غزه کشته شدهاند، در حال حاضر نزدیک به ۱۲ هزارو ۴۰۰ غیرنظامی رسیده است.
🔸تعداد مشابهی نیز به عنوان کشته شده توسط ایالات متحده و متحدانش در افغانستان در طول نزدیک به ۲۰ سال جنگ ثبت شده است.
🔹مردم در غزه حتی سریعتر از خونینترین لحظات حملات تحت رهبری ایالات متحده در عراق، سوریه و افغانستان کشته میشوند.
⭕️سایه روشن بخش مالیاتی بودجه سال۱۴۰۳
🔹یکی از مبادی اصلاح ساختار بودجه که همیشه مورد تاکید و دستور انقلاب بوده، کاهش وابستگی دخل و خرج دولت به نفت و رفتن به سمت درآمدهای پایدار است. از این نگاه بودجه سال۱۴۰۳ را باید تحسین کرد. اما موضوع مالیات در بودجه را از دو منظر می توان بررسی نمود:
🔸یک نگاه این است که نسبت کلی مالیات به GDP را بررسی کنیم. در این صورت وجود افزایش درآمدهای مالیاتی و برخی پایههای جدید مالیاتی در دو سال اخیر این تصور را برای برخی ایجاد کرده که دولت فشار مالیاتی را بر مودیان افزایش داده است. این در حالی است که شاخص نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی (T/GDP) در پایینترین حد خود در سالهای اخیر قرار دارد و پایههای مالیاتی نظیر مالیات بر خانهها و خودروهای گرانقیمت و مالیات بر خانههای خالی، ظرفیت درآمدی چندانی ایجاد نکردهاند یا اصولا برای درآمدزایی طراحی نشدهاند. ریشه تصور اشتباه افزایش فشار مالیاتی در نادیده گرفتن اقدامات موثر دولت در مبارزه با فرار مالیاتی و مالیات گیری متناسب با استحقاق است. از این نگاه چون افزایش درآمدهای مالیاتی از طریق بستن منافذ فرار مالیاتی می باشد، ارزشمند خواهد بود.
🔹نگاه دوم پرداختن به اجزای مالیات ستانی در بودجه است که مطلقا نباید بار روانی و هزینه ای را بر دوش بنگاه تولیدی و مصرف کننده در دهک های پایین قرار دهد. که این مورد در برخی موارد به صورت کامل رعایت نشده است. به گونه ای که بنظر می رسد عدم وجود تناسب بین افزایش حقوقها با نرخ تورم، در کنار عدم تغییر سقف معافیت مالیاتی و همچنین افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده، در کنار افزایش ۷۵ درصدی مالیات فروش کالا و خدمات برای کشوری که در فضای تورم دو رقمی مزمن و رشد اقتصادی ۴درصدی با اتکای به نفت است معضلاتی ایجاد می کند.
⭕️چرا «بنزین برای همه»!؟
🔹محاسبات نشان میدهند با توجه به روش فعلی توزیع بنزین (که یارانه به مصرف است)، دهک دهم درآمدی (ثروتمندترینها) حدود 17.5 برابر دهک اول (دهک درآمدی فقیر) از یارانه بنزین سهم دارد. بنابراین توزیع یارانه بنزین کاملاً خلاف عدالت است. در کشور ما 13 میلیون خانواده هیچ خودرویی ندارند و عملاً سهمشان از یارانه بنزین نزدیک به صفر است. این خانوادهها عمدتاً از طبقات پایین درآمدی هم هستند. در شرایط فعلی فقط 1.3 درصد یارانه بنزین به دهک پایین درآمدی میرسد و 22.7 درصد آن را دهک ثروتمند از آنِ خود میکنند؛ یعنی دولت به ده درصد ثروتمند جامعه 17.5 برابر ده درصد فقیر جامعه یارانه بنزین میدهد. طرح بنزین برای همه -که به صورت آزمایشی و نسبتاً موفق در کیش اجرا شد- میتوانست این ناعدالتی را از بین ببرد. با این حال به دلایل نامعلومی کنار گذاشته شد. با توجه به شرایط تورمی اقتصاد ایران و تثبیت قیمت بنزین از سال 1398 تا کنون، اگر هیچ تغییری در روند توزیع بنزین رخ ندهد، عملاً دولت در همان دامی گرفتار خواهد شد که دولت پیش بدان مبتلا بود. بنابراین ضروری است این طرح یا چیزی مشابه آن، دوباره به میز سیاستگذار اقتصادی برگردد.
⭕️گامهای سریعتر در عمل به وعده ساخت سرپناه
🔹مسکن همواره به عنوان از یکی ضروریترین نیازهای خانوار و شاید ضروریترین آن در سبد خانوار معرفی میشود. همچنین این بخش علاوه بر اهمیتی که در سبد مصرف خانوار دارد میتواند محرک بسیار خوبی برای رشد تولید و اشتغال کشور نیز باشد. تا جایی که بحران مالی 2008 که منجر به رکود اقتصادی گسترده در سراسر دنیا شد ناشی از پرداخت بدهی ابرشرکتهای حوزه ساختمان آمریکا بود. بنابر گزارشهای پژوهشی متعددی که وجود دارد، بیش از 120 بخش صنعتی درگیر تولید مسکن است که بیش از هر چیز نشان دهنده پیشران بودن بخش مسکن در اقتصاد کشور است.
🔸با وجود رشدی که در بخش مسکن اتفاق افتاده، اما حجم بالای عقب ماندگی به جامانده از دولت قبل آنقدر زیاد است که جبران آن نیازمند جهش تولید مسکن است. اما دولت در حال حاضر با تنگنای اعتباری شدیدی برای پیشبرد نهضت ملی مسکن مواجه است. چرا که به دلیل اجرای سیاستهای انقباضی توسط بانک مرکزی بانکها دچار مشکل کمبود نقدینگی برای تخصیص اعتبار به بخش مسکن هستند. در واقع تزاحم مسئله کنترل تورم و رشد تولید در این بخش، یکی از چالشهای جدی دولت برای به ثمر رساندن پروژه نهضت ملی مسکن است که دولت باید برای آن چارهای جدی بیاندیشد.
⭕️تغییر بازی غافلگیری «توازن جنگ » یمنی ها
🔹واقعیت این است، ورود صنعا به نبرد میدانی با صهیونیست ها نه تنها تصویرسازی ای نو از قابلیت های محور مقاومت و غلبه بر مسافت هاست، بلکه نوعی تسویه حساب با آنها (صهیونیست ها) در جریان تجاوزات و حمایت های اطلاعاتی و مستشاری به عدن در نبرد با صنعا در هشت سال گذشته نیز به شمار میرود.
🔸نکته قابل توجه در زمینه رویکرد اخیر صنعا در نبرد مستقیم با تل آویو این است که یمن با کنشگری اخیر خود نشان داد دیگر از وضعیت جنبش خارج و عملاً به دولتی با خاستگاه ملی و تعیین اهداف دولتی در ورای مرزهایش تبدیل شده است. در واقع، خروج از وضعیت جنبش بودن به ساختار و سازوکار دولتی سه پیامد مهم به همراه دارد:
1️⃣ بلوغ رهبری سیاسی و نظامی از سطح درون سرزمینی به سطح فرا سرزمینی؛
2️⃣ شناخت و باور به قابلیت ها و ظرفیت ها؛
3️⃣تنوع بخشی در کنشگری و ورود به عرصه تحولات منطقه ای و معرفی خود به عنوان بازیگر منطقه ای در مدار محور مقاومت.
⭕️طلیعه احیای رشد اقتصادی
🔹بیش از ده سال است که مقام معظم رهبری همواره محور شعارهای سال را تولید و اهمیت به رشد کمی و کیفی آن قرار دادهاند. با همه این احوال ما نه تنها در این دهه شاهد رشد اقتصادی نبودیم، بلکه حتی نسبت به دهههای گذشته نیز شاهد نوعی عقب گرد هستیم. اقتصاد ایران از ابتدای انقلاب تا ابتدای دهه 90 شاهد رشدهای میانگین 4% بوده است. اما در دهه 90 به یک باره ماجرا تفاوت پیدا کرده و نرخ رشد به نزدیک صفر درصد میرسد. حتی اقتصاد ایران در دهه 60 که کشور متاثر از جنگ تحمیلی، تحولات ناشی از انقلاب و...بود نیز شاهد رشدهای نسبتا قابل قبولی بودیم اما دهه 90 به یکباره ماجرا تفاوت پیدا کرده و شاهد نوعی سکته اقتصادی هستیم.
🔸از ابتدای استقرار دولت سیزدهم ما به طور متوسط شاهد میانگین رشد اقتصادی بالای 4 درصد بودهایم. نرخی که هر چند با هدفگذاریهای کلان اقتصادی کشور فاصله دارد، اما توانسته اقتصاد ایران را از کمای دهه 90 بیرون بیاورد. اما ذکر این نکته ضروری به نظر میرسد که بسیاری از اقدامات فعلی دولت، اقداماتی ذاتا دیر بازده هستند و نتایج آن در آینده بهتر مشخص خواهد شد. به همین دلیل میتوان امیدوار بود که با به ثمر نشستن اقدامات اصلاحی دولت در آینده به هدفگذاری سیاستکلان کشور که همان رشد اقتصادی 8 درصد میباشد برسیم.
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️حقیقتا اعتراف میکنم، از روحیه و اعتقاد این مردم حیرت زده شده ام...✌🏻
ما فقط این فیلم را مشاهده میکنیم...
📌 هیچ تغییری در سنوات بازنشستگی کارگران و کارمندان تا 2 سال آینده رخ نمیدهد
همسانسازی حقوق بازنشستگان تا 90% حقوق شاغلان
👤عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:
♦️درباره مصوبه بازنشستگی باید توجه داشته که اولاً تا دو سال آینده هیچ تغییری در سنوات بازنشستگی کارگران و کارمندان رخ نخواهد داد. همچنین بعد از دو سال روند افزایش سنوات بازنشستگی به صورت پلکانی صورت گرفته است در صورتی که دولت به دنبال اجرای یکسان افزایش دو ساله سنوات برای همه از هم اکنون بود.
♦️علاوه بر این در مقابل این افزایش سنوات بازنشستگی، مجلس با وجود مخالفت دولت همسانسازی حقوق بازنشستگان تا 90 درصد حقوق دریافتی شاغلان را پیش بینی کرده است که با همه بار سنگین مالی دستاورد مهمی در مجلس یازدهم است که نباید نادیده گرفته شود.
♦️دولت به علت عدم توان مدیریت صندوقهای بازنشستگی و تأمین اجتماعی به دنبال رفع ناترازی این صندوقها است اما مجلس همه تلاش خود را کرده تا با کنترل تصمیمات دولت در این حوزه، کمترین فشار به مردم بیاید.
✨ تکنولوژی و رسانه، مهمترین ابزار دشمن؛ برای انتشار کفر و اختلال در ایمان
📱امروزه، به واسطه رسانه، بخش عظیمی از آدمها در یک دایره وسیع از ارتباطات، بر هم تاثیر متقابل دارند
بطوریکه با تغییر ذهنیت مردم، انگیزهها را جابجا میکنند و به گونهای حق و باطل را در ذهن مردم تغییر میدهند، که چیزی خلاف واقع ارائه میشود.
📳 در زندگی امروزی بخشی از تامین نیازها به دوش ابزار رسانه و بستر نرمافزار افتاده است.
🔱 امّا سکانداران این ابزار ارتباطی چه کسانی هستند؟
آیا خیرخواه ما هستند؟
آیا اهدافشان انسان دوستانه است؟
💰اغلب این افراد چیزی جز پول برایشان ارزش و اهمیت ندارد؛ چیزی که برایشان اولویت داشته باشد گردش پول بوده؛ و جنبههای حق و باطل شاید در آن لحاظ نشده باشد.
اربابان رسانه نیامدهاند که خدا و اولیاءش را نصرت کنند، بلکه آمدهاند که ارتباطاتی را تسهیل کنند که غالباً هم بر محور نیازهای مادی شکل میگیرد.
💷 رد پای پولدارها و گاهی هم مترفین و طاغوت محسوس و ملموس میشود؛ گاهی افتادن نقاب از چهره این پلتفرمها و ساختارهای نرمافزاری آشکارتر است؛ مانند اتفاقات سال گذشته.
📶 ما بستر ارتباطیمان را روی دوش کسانی گذاشتهایم که به وقتش به ما خیانت میکنند؛
و ما با مشارکت خودمان با این مجموعه سبب تقویت آنان و تسلطشان بر خودمان میشویم.
«لَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا»
امّا چاره کار چیست؟
باید به میدان آمد و با خلاقیت چیزی ارائه کرد که متناسب با زیست بوم و شرایط ادراکی و فرهنگی و اعتقادی خودمان باشد؛
و این ارزش در دراز مدت ظاهر میشود.
🔰اساساً نصرت مقرون به صبر است؛ نمیشود کسی در مسیر نصرت باشد و سریعاً نتیجه برایش حاصل شود؛
ولی نتیجه غلبه و پیروزی است
«فَأَصْبَحُوا ظاهِرِینَ»
این میدان نبرد واقعی است؛ مجاهد میخواهد.
⚜️ در هر میدانی که با انگیزه نصرت الهی وارد شوی، وعده الهی بر این است که،
پیروزی نهایی برای مؤمنين است.