eitaa logo
طلبه انقلابی
212 دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
629 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️هک سرور مرکزی شرکت راه‌آهن رژیم صهیونیستی 🔹گروه انتقام جویان سایبری در جدیدترین اقدام خود به سرور مرکزی شرکت راه آهن رژیم صهیونیستی نفوذ کرده و اطلاعات زیرساخت های آن را استخراج کرده است. 🔸اداره ملی سایبر اسرائیل و شرکت امنیتی چک‌پوینت نفوذ به زیرساخت‌های ملی رژیم صهیونیستی را امکان ناپذیر توصیف کرده بود! 🔹در اسناد منتشر شده توسط گروه انتقام جویان سایبری تصاویری از تجهیزات برقی مورد استفاده در زیرساخت‌های راه‌آهن نیز به چشم می‌خورد؛ کارشناسان سایبری معتقدند که این اقدام ضربه اطلاعاتی سختی به ادعاهای صهیونیست‌ها در حوزه امنیت سایبری وارد کرده است. 🔸به نظر می‌رسد این اطلاعات بخشی از واقعیتی است که تاکید میکند پشت اختلالات و قطعی‌های ایستگاه‌های اسرائیل گروه انتقام جویان سایبری قرار دارد.
⭕️منابع مالی فعالیت‌های نمایندگان مجلس شفاف می‌شود 🔹سیاستمداران در کشورهایی که انتخابات دارند، طبیعتاً مخارجی برای تبلیغات انتخاباتی دارند تا بتوانند ایده‌ها و نگاه‌ها و برنامه‌های خود را به گوش مردم برسانند و در صورت صلاحدید مردم، رأی اخذ کنند. منبع این مخارج بسیار مهم است؛ چرا که ممکن است کانون‌های قدرت و ثروت حمایت مالی برخی سیاسیون -از جمله نمایندگان مجلس- بر عهده بگیرند اما در مقابل، پس از آنکه فرد به قدرت سیاسی رسید، انتظار داشته باشند که منافع آنها را تامین کند. 🔸اصل حمایت مالی از نمایندگان ایرادی ندارد؛ به شرط آنکه شفاف باشد و منجر به رانت و فساد نشود. مثلاً اگر کشاورزان بتوانند از نماینده‌ای حمایت مالی کنند و او هم متعهد باشد که در مجلس، قوانین حمایت از بخش کشاورزی را دنبال کند، این رویه می‌تواند به پیشرفت کشور کمک کند. همچنین اگر شفافیت باشد، می‌توان فهمید مثلاً فلان نماینده مجلس که بر خلاف منافع عموم مردم، از بخش خودرو حمایت غیرمعقول می‌کند، به دلیل آن است که از سوی خودروسازان حمایت مالی شده است. بنابراین این شفافیت می‌تواند در برابر رفتارهای مخرب، بازدارنده باشد. قانون شفافیت مالی نمایندگان که تصویب شده بود، در انتخابات آتی مجلس برای اولین بار اجرا خواهد شد.
⭕️نقطه عزیمت توسعه اقتصادی ایران کجاست؟ 🔹شاید برای هر کسی که علاقه به این آب و خاک دارد این پرسش به وجود آمده باشد که اولین گام به سمت پیشرفت، توسعه و آبادانی این کشور چیست و چگونه باید در مسیر آن قرار گرفت. در میان اکثر قریب به اتفاق اقتصاددانان و کارشناسان مسائل اقتصادی این اجماع وجود دارد که اقتصاد نفتی بزرگترین و وخیم‌ترین بیماری ایران است که رفع آن باید در اولویت دردمندان این کشور و به ویژه سیاستگذاران کلان کشور باشد. در واقع ما در چند دهه گذشته هر زمان با مشکلی در اقتصادمان روبرو شدیم به جای حل آن مشکل اقدام به سرریز درآمدهای نفتی به آن بخش کرده‌ایم. اقدامی که منجر به انباشت چالش‌های اقتصادی در تمامی ساحت‌های حکمرانی کشور شده است. در دهه نود و با کاهش قیمت جهانی نفت و همچنین شدت گرفتن تحریم‌های نفتی، شاهد سربرآوردن تمامی مشکلاتی بودیم که سال‌ها به جای حل آنها، به مدد درآمدهای نفتی آنها را پنهان کرده بودیم. بنابراین دولت باید چاره‌ای برای جایگزینی درآمدهای نفتی با درآمدهای پایدار مالیاتی می‌اندیشید. 🔸متاسفانه دولت قبل به دلیل تکیه‌ای که به برجام داشت از توجه به داخل و لزوم اصلاح ساختارهای داخلی غافل بود. با این حال ما از ابتدای سرکار آمدن دولت آقای رییسی و انتخاب آقای دکتر خاندوزی به وزارت اقتصاد شاهد عزم راسخ دولت برای اصلاح وضع نظام مالیاتی در کشور بودیم و بارها مقامات دولت از اولویت اصلاح نظام مالیاتی در برنامه‌های خود سخن به میان آورده‌اند.
⭕️جنگ غزه و سود صنایع نظامی آمریکا 🔹از زمان شروع جنگ علیه غزه در ۷ اکتبر (۱۵ مهر) تاکنون، شاخص بورس آمریکا در حوزه شرکت های هوافضا و امنیت در واقع در طی ده روز 88 درصد افزایش یافته است. 🔸چند روز پس از شروع جنگ، مدیر عامل شرکت ارتیایکس، غول اسلحه سازی آمریکایی، گزارشی را برای سرمایه گذاران خود ارسال کرد که از آنها می خواهد از کمک های نظامی آمریکا به اسرائیل حمایت کنند. 🔹این کوه تسلیحات جدید که به انبارهای تجهیزات قدیمی اضافه میشود، روزانه میلیاردها دلار هزینه برای رژیم صهیونیستی دارد. به گفته مطبوعات، دولت نتانیاهو از ترس کاهش رتبه اعتباری بین المللی خود ترجیح می دهد هزینه های مالی جنگ را پنهان کند. اما آنچه مسلم است و نمی توان آن را کتمان کرد این است که این میلیاردها دلار از بین نمی روند زیرا به جیب حامیان این تجاوز خونین باز می گردد. 🔹اما برای فلسطینی ها این به معنای مواجهه با شهادت هزاران نفر، مرد و زن، پیر و کودک است که همراه رویاها و شادی هایشان در گورهای دسته جمعی به خاک سپرده شده اند.
⭕️چالش راهبردی یمنی ها برای صهیونیست ها 🔹در یک برآورد راهبردی به نظر می‌رسد برای رژیم‌صهیونیستی، عدم‌تسلط بازیگران رقیب بر مناطق سوق‌الجیشی اهمیت شایان توجهی دارد. باب‌المندب از این حیث که مهم‌ترین مسیر در کاهش زمان و هزینه میان قاره آسیا به اروپا و از اروپا به امریکاست، از چنین نقشی برای رژیم از منظر تاریخی برخوردار است. رژیم صهیونیستی از ابتدای تأسیس خود همواره به اهمیت راهبردی دریای سرخ از نظر اقتصادی و امنیتی توجه داشته است و دریای سرخ را نه تنها از نظر حمل و نقل کالا برای خود مهم تلقی می‌کند، بلکه از نظر امنیتی نیز آن را عقبه دفاعی خود و نوار محاصره کشور‌های عربی مخالف خود تلقی می‌کند. تل‌آویو همیشه خود را در محاصره اعراب دیده، بنابراین استراتژی سنتی آن در حوزه دریای سرخ بر بنیان «دکترین بن گوریون» اولین نخست وزیر این رژیم قرار داشته است. 🔸در مجموع به نظر می‌رسد کارکرد نیرو‌های یمنی در حمایت از حماس دارای دو ضلع است؛ اول مبانی اعتقادی آنها برای مقابله با رژیم اشغالگرقدس و دوم هماهنگی با سایر ارکان محور مقاومت در ایجاد توان بازدارنده علیه رژیم منحوس صهیونیستی است.
💯 نمایندۀ جهاد اسلامی در ایران: اسامی جاسوسان داخل ایران با عملیات طوفان‌الاقصی دست مقاومت افتاد 🔹ناصر ابوشریف: دستاوردهای عملیات طوفان‌الاقصی بیش از حد تصور است؛ زیرا تصور نمی‌شد تمام سازمان‌های اطلاعاتی جهان در خواب باشند. 🔹۵۰ پایگاه اسرائیل به تسخیر مقاومت درآمد و در این عملیات مقاومت موفق شد سرورهای اطلاعاتی اسرائیل را به داخل غزه بیاورد. در این سرور نام بسیاری از جاسوس‌ها حتی جاسوس‌های داخل ایران وجود داشت.
⭕️کارگزار و مسئله کادرسازی در تحزب 🔹یکی از راه های اساسی تأمین کارگزار در کشورهای دموکراتیک جهان، انتخابات است که می‌توان ادعا کرد کارگزاران انتصابی مانند وزرا، استانداران، مدیران کل، فرمانداران و غیره نیز توسط کارگزاران انتخابی تعیین می‌شوند. لذا کارگزاران انتخابی و ساز و کار تعیین آنان از مهم‌ترین مسائل دولت سازی در روند بهبود و بهینه‌سازی مدیریت کشور هستند. فرآیند لازم برای تعیین کارگزار انتخابی که انتخابات است در کشورهای مختلف با قوانین مختلف برگزار می‌شود که همگی شامل ریل گذاری لازم برای تسهیل انتخاب کارگزار کارآمدِ متخصص و البته مورد اقبال مردم هستند.
⭕️یمنی‌ها بندر ایلات را تعطیل می‌کنند؟ 🔹روزنامه اقتصادی و عبری‌زبان «گلوبس» در گزارشی اعلام کرد، جنگ دریایی که نیروهای مسلح یمن علیه اسرائیل انجام می‌دهند، زیان‌های شدیدی را به بندر ایلات وارد کرده و به همین دلیل وزارت صنایع در حال بررسی تعطیلی این بندر است.» 🔸این رسانه متخصص در مسائل اقتصادی به نقل از «گدعون گالبار» مدیر بندر گفت: «تهدید حوثی‌ها تمامی کشتی‌ها را تحت تأثیر خود قرار داده است، چه کشتی‌‌هایی که از دریای مدیترانه عبور می‌کنند و چه کشتی‌هایی که قصد دارند از دیگر مناطق حتی خاور دور چون ژاپن، هند و چین بیایند نیز تحت تأثیر این تهدیدها قرار گرفته‌اند.» 🔹به نوشته این رسانه عبری‌زبان، واردات از طریق این بندر به شکل بی سابقه‌ای کاهش پیدا کرده است و شرکت‌های ترابری دریایی بندر حیفا را به بندر ایلات ترجیح می‌دهند. 🔸شرکت‌های ترابری دریایی از افزایش بسیار زیاد هزینه‌های انتقال کالا به (فلسطین اشغالی) خبر می‌دهند و تأکید دارند کشتی‌های عازم اسرائیل از طریق دریای سرخ تهدید می‌کند این هزینه‌ها به شدت افزایش یافته است.
⭕️نسل Z در آمریکا و مسأله فلسطین 🔹نظرسنجی مؤسسه گالوپ نشان می‌دهد که افراد بین ۱۸ تا سال ۳۴ بیشترین مخالفت را با تهاجم اسرائیل به غزه دارند.این نسل که متولدان ۱۹۸۹ میلادی به بعد را تشکیل می‌دهند کسانی هستند که از کودکی در معرض کامپیوتر،اینترنت و شبکه‌های اجتماعی بودند و بخشی از فرایند جامعه‌پذیری آن‌ها در این محیط شکل گرفته. 🔸این نسل، که بخشی از آن را نسل Y و بخشی دیگر آن نسل Z تشکیل می‌دهد،محیط اطلاعاتی متفاوتی با نسل‌های گذشته دارند؛ کمتر در معرض اخبار تلویزیون و رسانه‌های جریان اصلی هستند و اطلاعات خودشان را از طریق شبکه‌های اجتماعی بدست می‌آورند؛ جایی که تنوع و تکثر دیدگاه‌ها وجود دارد و به‌همین دلیل است که راجع به مسأله فلسطین متفاوت از نسل‌های پیشین، خصوصا میانسالان و سالمندان می‌اندیشند. 🔹این داده‌ها نشان می‌دهد که تفاوت نسل Z و نسلی که از کودکی در معرض تکنولوژی‌های جدید بوده با نسل‌های پیشین، فقط مختص به ایران نیست. تکنولوژی، نسل متفاوتی از نسل‌های پیشین برآورده است واز آنجایی که این تکنولوژی محدود به جغرافیای خاصی نیست، در همه کشورها نشانه‌های آن مشاهده می‌شود.
⭕️تعداد نامزدهای حضور در مجلس بی‌سابقه است 🔹وزیر کشور درباره برخی اظهارنظرها در زمینه نگاه امنیتی برخی مدیران وزارت کشور به موضوع انتخابات باتوجه به انتخاب برخی استانداران نظامی گفت: «حتما این نوع اظهارنظرها غلط است و یک نوع قضاوت غیرصحیحی است. بعضاً از ادبیاتی استفاده شده که ادبیات غیرواقعی است.» 🔸«احمد وحیدی» خاطرنشان کرد: «همین الان با این تعداد تأیید صلاحیت شده‌ها از هیئت‌های اجرایی در واقع هیچ وقت در هیچ دورانی این مقدار را نداشته‌ایم. ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر از سوی هیئت‌های اجرایی تأیید شدند. یک تعداد قابل توجهی از اینها به میزان ۱۴ درصد عدم احراز شدند، عدم احزار یعنی چه؟ یعنی هیئت اجرایی فرصت کافی نداشتند، که با بردن سندهای کافی می‌توانند تأیید شوند. ۳۰ درصد از اینها علت‌شان این بود که اسناد آن پنج سال سابقه خدمت را نتوانستند فراهم کنند، می‌توانند بروند فراهم کنند و مشکل خودشان را حل کنند.»