⭕️بلومبرگ: کاخ سفید از طریق عمان و چند واسطه دیگر با انصارالله یمن تماس برقرار کرده و از آنها خواسته حملات شان را به کشتیها در دریای سرخ متوقف کنند.
✔️ نکته و نظر:
🔹کجاست آن هیمنه و هژمونی آمریکا که از انصارالله تقاضا می کند به اسرائیل حمله نکند؟!!
🔸این همان فرمایش رهبر فرزانه انقلاب است که فرمود: "آمریکا دیگر قدرت اول جهان نیست" یعنی آمریکای الآن، آمریکای چند سال قبل نیست، بسیار ضعیف شده است و ایران هم، ایران چند سال پیش نیست، بسیار قوی شده است.
⭕️بلومبرگ: عربستان حاضر به همکاری با آمریکا برای مقابله با حوثیها نیست
🔹عملیات نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ و ممانعت از حرکت کشتیها به سمت رژیم صهیونیستی، تا جایی پیش رفته است که مقامات تلآویو دست به دامان آمریکا شده و خواستار برخورد نظامی با یمنیها شدهاند؛ اما این گزینه با عدم همراهی کشورهای عربی مواجه شده است.
🔸خبرگزاری بلومبرگ، در این رابطه به نقل از منابع مطلع در واشنگتن نوشت که مقابله با یمنیها به دلیل اختلافات میان همپیمانان عرب آمریکا با مانع بزرگی مواجه شده است و مواضع عربستان سعودی همراستا با آمریکا نیست و این موضوع پاسخ نظامی به یمن در دریای سرخ را با مانع بزرگی همراه کرده است.
🔹به گفته این منبع، در حالی که امارات خواستار اقدام نظامی علیه یمنیهاست، اما عربستان سعودی خواستار راهحلی میانهرو است و ترس این را دارد که هرگونه جنگی باعث تحریک یمنی ها شود.
⭕️اقتصاد ایران پیشبینیپذیر میشود
🔹«سیداحسان خاندوزی» با بیان اینکه دولت سیزدهم از ابتدای فعالیت خود بر انضباط بخش مالی و پولی کشور، از جمله بازار ارز تمرکز داشته است، گفت: «در کنار این موضوع، با پیشبینیپذیری اقتصاد به سمت رشد اقتصاد و به تبع آن رشد اشتغال و درآمد ملی حرکت کردیم. بر اساس آخرین گزارش مرکز آمار در ۸ فصل فعالیت دولت سیزدهم، از پاییز ۱۴۰۰ تا انتهای تابستان ۱۴۰۲ تمام رشدها مثبت بوده است.»
🔸وزیر اقتصاد با بیان اینکه در تابستان امسال، رشد اقتصادی با نفت به ۷/۱ درصد و بدون احتساب نفت، به ۴/۲ درصد رسیده است، عنوان کرد: «همچنین نرخ بیکاری تابستان امسال به کمترین میزان خود در چهار دهه اخیر، یعنی عدد ۷/۹ درصد کاهش یافته است.»
🔹خاندوزی مطرح کرد: «در بخش صنعت و معدن در شرایطی در شش ماهه امسال رشد ۸ درصدی داشتیم که در شش ماهه سال قبل نیز رشد ۵/۲ درصدی رقم خورده بود.»
🔰 مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردم «کرمان» و «خوزستان» ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
💠درباره استان خوزستان
📌در تاریخ ۱۲۰ ساله اخیر، خوزستان یکی از اصلیترین مراکز مقاومت ملّت ایران بوده
💎از یک جهت دیگر هم خوزستان یک استان ممتاز است
✨خونِ شهیدانِ همهی استانهای کشور بر روی خاک خوزستان ریخته شده؛
🤝این یعنی خوزستان نماد همدلی و همبستگی همهی ملّت ایران است.
💠درباره استان کرمان
👌مهمترین ویژگیهای کرمان و کرمانیها:
🔶هویّت عمیق فرهنگی
🔷نخبهپروری
🔶نجابت اخلاقی و ایمان صادقانه
🔷پیشگامی در پیوستن به نهضت اسلامی و انقلابی
☝️زمینهی بُروز شخصیّت بزرگی مثل حاج قاسم سلیمانی اینها است.
💠درباره دو انتخابات پیشرو
✅ملّت ایران برای انجام دو انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی باید به بهترین شکل آماده باشد:
🔻اهمیت مجلس خبرگان رهبری:
📌در موقع لازم میتواند رهبر مناسب را برای کشور انتخاب کند
📌در طول زمان هم میتواند و میباید مراقب حفظ شرایط حیاتی رهبری در شخصِ رهبرِ موجود باشد
🔻اهمیت مجلس شورای اسلامی:
📌طبق قانون اساسی، ریلگذاریکننده آینده کشور است
📌اگر کشور مشکلاتی دارد، برای رفع این مشکلات نیاز به قانونگذاری و حضور مدبّرانه مجلس است
❇️هر دو کلمه «جمهوری» و «اسلامی» وابسته به انتخابات است.
🗳انتخابات:
✔️جلوی بُروز دیکتاتوری را در کشور میگیرد
✔️جلوی هرجومرج و اغتشاش و ناامنی را میگیرد
👇بنده چهار خصوصیّت را در اوّل امسال راجع به این انتخابات به ملّت ایران عرض کردم:
1️⃣مشارکت قوی
👌مشارکت یعنی حضور پُرشور مردم در انتخابات.
❇️ اگر حضور پُرشور مردم در انتخابات باشد ⏪ وحدت ملّی را نشان میدهد
❇️ وحدت ملّی ⏪ قدرت ملّی به وجود میآورد
❇️ قدرت ملّی ⏪ موجب امنیّت کشور میشود
❇️وقتی کشور امنیّت پیدا کرد:
⏪علم در آن کشور پیشرفت میکند
⏪اقتصاد در آن کشور به شکوفایی میرسد
⏪مشکلات گوناگون فرهنگی و اقتصادی و سیاسی در کشور قابل حل میشود
☝️مشارکت یک چنین معجزهای میکند
🗳پایهی تحوّل انتخابات است.
🎙همه کسانی که مخاطبانی دارند، وظیفه دارند مردم را به انتخابات دعوت کنند:
📌علمای اَعلام
📌اساتید دانشگاه
📌اساتید حوزه
📌صداوسیما
📌مطبوعاتیها
📌جوانها
📌افراد در داخل خانواده
👆اینها همه میتوانند منادی انتخابات باشند.
2️⃣رقابت واقعی
👌رقابت یعنی:
❇️میدان باز باشد برای مسابقه جناحهای سیاسی و نگاههای اقتصادی و فرهنگی
❇️جوانهایی که میخواهند وارد میدان انتخابات بشوند، با افراد سابقهدار و باتجربه مسابقه بگذارند
❇️همه بتوانند تبلیغات کنند، منتها تبلیغات درست
3️⃣سلامت به معنای حقیقی کلمه
4️⃣امنیّت انتخابات
🔺این چهار خصوصیّت باید انجام بگیرد.
❌بعضیها مردم را از انتخابات دلسرد میکنند
❇️این کار غلطی است، این به ضرر «کشور» است.
❌بعضیها برای اینکه مردم را از انتخابات دلسرد کنند، مدام مشکلات کشور را جلوی چشم میآورند.
❇️اتّفاقاً برای اینکه مشکلات برطرف بشود، بایستی در انتخابات شرکت کرد.
💠درباره مسئله بینالمللی و اسلامی غزّه
📌این حادثه یک پدیده بینظیری در تاریخ اخیر دنیای اسلام است.
🔻از دو سمت، این حادثه بینظیر است:
👈از سمت رژیم صهیونیستی
🚨اینجور خونخواری
🚨اینجور کودککشی
🚨اینجور بمبِ سنگرشکن را روی سر بیماران بیمارستانها انداختن
🚨اینجور بیرحمی
🚨اینجور خباثت
🔺بینظیر است و دیده نشده
👈از طرف مردم فلسطین و مبارزان فلسطینی:
🛡اینجور ایستادگی
🛡اینجور صبر
🛡اینجور مقاومت
🛡اینجور دشمن را دیوانه کردن
🔺دیده نشده
💪همین تسلیم نشدن آنها را پیروز میکند، کمااینکه نشانههای پیروزی امروز دیده میشود.
☑️کمک به مقاومت وظیفه است، کمک به رژیم صهیونیستی جنایت و خیانت است.
📌وجدان دنیا به درد آمده، در عین حال بعضیها باز همان کمکها را دارند به این رژیم ظالم و سفّاک انجام میدهند.
🍀تردیدی نداشته باشید که پیروزی با جبههی حق است. تردیدی نداشته باشید که رژیم غاصب صهیونیستی یک روز از روی زمین ریشهکن خواهد شد و این انشاءاللّه جزو آیندههای حتمی است.
⭕️ چرا «رئیسی» بهترین رئیس جمهور ایران بعد از اصلاح قانون اساسی است؟
💢از غوغاسالاری خاتمی و فرزندسالاری هاشمی تا رفیق سالاری احمدی نژاد و آمریکاسالاری روحانی
امروز فصل دولت مردم است...
💢هاشمی! رئیس جمهوری که قطعا تلاشهای زیادی را در کارنامه خود برای سازندگی بعد از جنگ دارد و از چهره های شاخص دوران مبارزات است. اما نگاه های متفاوت او به حوزه عدالت اجتماعی و مردم سالاری و اظهار نظر های خاصی مانند «ممکن است در مسیر توسعه عده ای هم له شوند» یا «با نظر ده درصد مردم هم می شود کشور را اداره کرد» عملا مردم را به سطح بالای نارضایتی از خود رساند. روحیه اشرافی گری و خاندان سالاری هاشمی از فرزندان او نمادهایی از خودشیفتگی خانوادگی، فساد اقتصادی و روابط و اظهارات ناسالم سیاسی در ذهن مردم ساخت. تا جایی که مهدی هاشمی هنوز در حال گذراندن دوران محکومیت خود به جرم رشوه و اختلاس است و فائزه هاشمی اوضاع بهتری از او ندارد.
💢خاتمی! چهره ای محبوب در سالهای ابتدایی ریاست جمهوری اش که شعارهایی بر پایه آزادی های اجتماعی سرداد. اما کابینه ای متشکل زنگنه ها، جهانگیری ها و... از دولت او کابینه ای در امتداد هاشمی ساخت. این باعث شد هم مردمی که با «نه به هاشمی» به او رای داده بودند احساس فریب خوردگی کنند و هم جریان اصلاح طلبی که می خواست سر به تن هاشمی نباشد از او کینه دار شود! دوره ریاست جمهوری خاتمی پر بود ازآشوبهای خیابانی هوادارانش و بحران سازی های دوستان او مثل قتل های زنجیره ای و... و البته فسادهایی مانند کرسنت و... اوج نارضایتی از خاتمی در رای های انگشت شمار به هاشمی و معین و ریاست جمهوری احمدی نژاد انجامید.
💢احمدی نژاد! برخلاف هاشمی و خاتمی در ابتدا با شعارهای انقلابی و ساختن دوباره ایران به میدان آمد و وابسته به جناح سیاسی خاصی نبود. نهضت مسکن سازی، یارانه های عمومی، ساماندهی هایی مانند سوخت و... برای او کارنامه خوبی ساخته بود، اما احمدی نژاد مسحور شد و مقهور. هم سحر چند نفر از اطرافیانش و هم قهر رقبایش. از بی اخلاقی های سیاسی تا قهر و خانه نشینی نشان داد که او اصالت اخلاقی و بزرگمنشی سیاسی را در خود ندارد و هوادارانش را برای همیشه نا امید کرد.
💢روحانی! شاید در وصف او فقط چند کلمه کافی باشد. «دولت تعطیل و منتظر برجام». او وعده داد ظرف ١٠٠ روز مشکلات کشور را حل می کند اما بعد از برجام او، دلار سه هزار تومانی ٣٠ هزارتومان و روزانه ٧٠٠ کشته کرونایی با واکسنی که گروگان برجام بود برجای ماند. تعدد عملیاتهای تروریستی از حمله داعش به مجلس تا ترور فخری زاده و شهادت حاج قاسم درست بعد از توافق او با آمریکا اتفاق افتاد. آشوب های بنزینی و دروغ تاریخی منم صبح جمعه فهمیدم و تفریحات کیش و قشم و توچال او در روزهای سیل و زلزله و گرانی، از ایران کشوری عصبانی و زخم خورده ساخت و از روحانی منفور ترین رئیس جمهور تاریخ ایران.
💢اما رئیسی! شروع مناظره های انتخاباتیش اینگونه بود: خسته نشدید از این همه تهمت و عملیات روانی روی مردم؟
بی پاسخ گذاشتن توهین ها بر خلاف رسم مناظره ها و پرداختن او به وعده هایی برای بازگرداندن دولت به مردم محبوبیت خاصی به او داد. ١۶ میلیون رای سال ٩۶ او به ١٨ میلیون ارتقا پیدا کرد. آرایی که اگر مشارکت کلی تا ٨٠ درصد هم بالا می رفت باز رای او اکثریت بود. شروع کار او مصادف بود با روزی ٧٠٠ کشته و واکسنی که می گفتند لنگ برجام است. جان مردم را با مدیریت بزرگترین بحران ۵٠ سال اخیر یعنی کرونا، تضمین کرد. ظرف یک سال به تمام ایران سر زد، ایرانی که سالها ريیس جمهور را از نزدیک ندیده بود. پیمان شانگهای و سایر روابط راهبردی با شرق توسط رییسی باعث شد تا غرب به میز مذاکره برای اصلاح برجام بازگردد. روابط با منطقه و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس از قطر تا عربستان، هژمونی منطقه ای ایران را احیا کرد. اصلاحات اقتصادی و حذف ارز ترجیحی با سناریوی منم صبح جمعه فهمیدم نبود، او با مردم حرف زد و از تصمیمش گفت و یارانه های فریز شده در دولت روحانی را تا ١٠ برابر برای مردم اضافه کرد. حالا بسیاری از اقدامات زیرساختی برای آواربرداری ده سال اخیر را آغاز کرده و رگه های بهبود و آثار این اصلاح دیده می شود. او کشور را وارد چالش و دعواهای سیاسی نکرده و هر هفته با یک حمله به منتقدان کشور را متشنج نمی کند. او فرزندان لاکچری و آقازاده های بهره مند از رانت ندارد. نه فرزند سالار است، نه غوغاسالار نه حزب سالار. او رئیس جمهور مردم سالار است.
🇮🇷
606.2K
✅ #گلبرگ_احکام
موضوع: «#احکام_ولایت_فقیه»
❓وظیفه ما در برابر کسانی که اعتقادی به ولایت فقیه جز در امور حسبیه ندارند، با توجه به اینکه بعضی از نمایندگان آنان این دیدگاه را ترویج میکنند، چیست؟
✅ ولايت فقيه در رهبرى جامعه اسلامى و اداره امور اجتماعى ملت اسلامى در هر عصر و زمان از ارکان مذهب حقّه اثنىعشرى است که ريشه در اصل امامت دارد، (اما) اگر کسى به نظر خود بر اساس استدلال و برهان به عدم لزوم اعتقاد به آن رسيده باشد، معذور است، ولى ترويج اختلاف و تفرقه بين مسلمانان براى او جايز نيست.
❓گاهی از بعضی از مسئولین، مسألهای به عنوان «ولایت اداری» شنیده میشود که به معنای لزوم اطاعت از دستورات مقام بالاتر، بدون حق اعتراض است! نظر جنابعالی در اینباره چیست؟ و وظیفه شرعی ما کدام است؟
✅ مخالفت با اوامر ادارى که بر اساس ضوابط و مقررات قانونى ادارى صادر شده باشد، جايز نيست؛ ولى در مفاهيم اسلامى چيزى به عنوان ولايت ادارى وجود ندارد.
❓آیا اطاعت از دستورات نماینده ولی فقیه در مواردی که داخل در قلمرو نمایندگی اوست، واجب است؟
✅ اگر دستورات خود را بر اساس قلمرو صلاحيت و اختياراتى که از طرف ولى فقيه به او واگذار شده است، صادر کرده باشد، مخالفت با آنها جايز نيست.
📚 اجوبه الاستفتائات امام خامنهای (مدظلهالعالی)
493.1K
✅ #گلبرگ_احکام
مناسبت: «#هفته_محیط_زیست»
موضوع: #احکام_محیط_زیست
✅ هوای پاک بهعنوان یکی از مهمترین عناصر محیط زیست است و در اسلام به عنوان یکی از حقوق مسلم برای همه موجودات زنده میباشد و منع آن که مانع حیات است، حرام شرعی است؛
✅ آلوده کردن هوا که موجب ضرر زدن به خود و دیگران میشود، یکی از مصادیق ظلم و حقالناس بوده و از گناهان بزرگ محسوب میشود.
📚 برگرفته از نظر مراجع عظام تقلید
❓آیا استفاده از خودروهایی که آلایندگی بیش از حد مجاز دارند اشکال دارد؟
✅ از نظر شرعی اگر آلایندگی یک خودرو بیش از حد مجاز است که قانوناً ممنوع شده، استفاده از آن اشکال دارد؛ البته حتی اگر قانون هم منع نکرده باشد ولی صاحب خودرو تشخیص دهد که آلایندگی این خودرو، ضرر زیادی به دیگران میزند و برای سلامت دیگران مضر است، باز هم استفاده از این خودرو جایز نیست.
⭕️جنگ موجودیتی در برابر یک گروه چریکی!
🔹«سردار حاجیزاده» با ترسیم وضعیت کنونی جبهه مقاومت با محوریت جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: «بدانید که جمهوری اسلامی ایران و انقلاب اسلامی حرکتش رو به جلو بوده است و شرایط امروز کاملاً با گذشته متفاوت است. امروز ما یک قدرت هستیم، نه قدرت منطقهای، بلکه یک قدرت جهانی هستیم.»
🔸فرمانده نیروی هوافضای سپاه در بخشی از سخنان خود با اشاره به شکست دکترین نظامی رژیم صهیونیستی بیان کرد: «یک روز میگفتند ما باید نیل تا فرات را بگیریم، میگفتند ما هستهای ایران را میزنیم، امروز در مقابل یک گروه چریکی میگویند جنگ ما جنگ موجودیتی است، یعنی موجودیتشان به خطر افتاده است.»
🔹وی خاطر نشان کرد: «این حادثه (عملیات طوفانالاقصی) شروع حوادث بزرگی در جهان و منطقه است. این شکست فقط شکست رژیم صهیونیستی نیست؛ بلکه شکست آمریکاست. مطمئناً فروپاشی آمریکا را هم خواهیم دید و دیگر نمیتوانند از یک گروه صهیونیستی حمایت کنند.»
⭕️به گور پدرش خندید!
🔹گفت: از ائتلاف آمریکا و ۳۲ کشور دیگر برای مقابله با حمله انقلابیون یمن به کشتیهای حامل سوخت و کالا برای رژیم صهیونیستی چه خبر؟!
🔸گفتم: دیروز «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد که ۹ کشور، حاضر به شرکت در این ائتلاف شدهاند؛ انگلیس، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، نروژ، هلند، کانادا، بحرین و سیشل که با آمریکا میشود ۱۰ کشور!
🔹گفت: همه این کشورها بهاضافه عربستان و امارات در ائتلاف علیه یمن شرکت داشتند و اعلام کرده بودند که حداکثر ظرف یک هفته انقلابیون یمن را از بین خواهند برد! ولی ۸ سال جنگیدند و نتوانستند هیچ غلطی بکنند! شاید با ورود بحرین و سیشل انتظار پیروزی دارند؟!
🔸گفتم: سیشل که یک کشور کوچک و ناشناخته آفریقایی است اما دولت بحرین اگرچه باد هواست ولی ناوگان پنجم دریایی آمریکا در سواحل بحرین قرار دارد و هدف چاق و چله و مشروعی برای حملات موشکی و پهپادی انصارالله است.
🔹گفت: ایول! فاصله سواحل بحرین با یمن ۱۳۴۰ کیلومتر است یعنی حدود ۶۰۰ کیلومتر نزدیکتر از بندر ایلات در فلسطین اشغالی که بارها مورد حمله موشکی مقاومت یمن قرار گرفته و حالا کاملاً تخلیه شده است.
🔸گفتم: آمریکا هنوز نفهمیده که این دفعه بدتر از قبل توی تله افتاده است!
🔹گفت: اتفاقاً یک سایت خبری در آمریکا به ناکامی قبلی و ۸ ساله ائتلاف ضد یمن اشاره کرده و نوشته است معلوم نیست چرا آمریکا دست به این حماقت جدید زده است!
🔸گفتم: روی سنگ قبر پدر یارو اشتباهاً به جای شادروان نوشته شده بود بادروان! و یارو هروقت سر قبر پدرش میرفت، به جای این کهگریه کند و متأثر باشد، به گور پدرش میخندید!
🎥دردناک ترین شرط حماس برای آتش بس با اسرائیل
🔹حماس از طریق واسطه های خود، چند شرط برای آتش بس کامل با اسرائیل گذاشته است که از جمله آن می توان به آزادی اُسرای فلسطینی از جمله مروان برغوثی اشاره کرد.
🔸مروان برغوثی اهل رام الله در کرانه غربی رود اردن است که عضو جنبش فتح بود و از فرماندهان گردان های الاقصی به شمار می رفت.
🔹او از جمله افرادی در جنبش فتح بود که به مبارزه مسلحانه با اسرائیل اعتقاد داشت و با خیانت امثال محمود عباس، در سال ۲۰۰۲ در رام الله بازداشت شد و به جرم کشتن چهار اسرائیلی و یک یونانی به ۵ بار حبس ابد محکوم گشت.
🔸روحیه برغوثی در طول دادگاه هیچگاه نشکست و به نماد مقاومت فلسطین تبدیل شده است.
🔹اسرائیل هیچگاه حاضر نشد در مورد آزادی برغوثی مذاکره کند چون آزادی او کرانه باختری را به مرز انفجار می رساند و جایگاه سازشکارانی چون محمود عباس را به شدت تضعیف می کند.
🔸مروان برغوثی شخصیتی ملی است که برای یک دولت مستقل فلسطینی مورد حمایت مردم کرانه غربی و نوار غزه خواهد بود و همین دلیل اسرائیل بر روی او حساسیت ویژه ای دارد.
🔹اگر حماس بتواند این مبارز فلسطینی را پس از ۲۱ سال زندان آزاد کند ، بدون شک ضربه ای به شدت سخت بر روحیه اسرائیلی ها وارد می کند و به همین دلیل بعید است نتانیاهو و بن گویر با آزادی اش موافقت کنند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️خاطره شهید «سیدرضی موسوی»
▪️خاطره شهید سیدرضی موسوی از فرماندهان بدون مرز سپاه در سوریه که امروز به دست رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.
روحش شاد و راهش پر رهرو
41.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 مهم / آلمان: باید جلوی ایران اتمی را بگیریم و خودمان فوری بمب اتم بسازیم تعارف نداریم دنیا تغییر کرده
🎥 صحبت های عجیب و غریب و قابل تامل مقامات آلمان درباره ی امروز دنیا / فردی که 20 سال تمام عضو تیم مذاکره کننده برای توقف برنامه ی هسته ای ایران بود حالا صریح میگوید: آلمان باید فورا بمب اتمی بسازد اما باید حواسمان باشد ایران نسازد. دیگر نمیتوان روی آمریکا حساب کرد. اوکراین این را اثبات کرد. دنیا تغییر کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و چه زیبا گفت که این جنگ را شما شروع میکنید اما پایانش را ما ترسیم میکنیم
اگر جنگ علیه فلسطین 70 سال است که در جریان است؛
جنگ علیه ایران 250 سال است که جریان یافته...
از همان زمان که قیچی را روی نقشه ی ایران گذاشتند تا وطن را تکه تکه کنند!
اینجا غرب آسیاست
جغرافیای مقاومت
ما
ملت های منطقه ی
یاران سلیمانی
پایان این نبرد 250 ساله را مشخص خواهیم کرد...
#به_یاد_فرمانده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️کسی از جماعت وطن فروش خبری داره؟
♨️پارسال میگفتن جمهوری اسلامی اولین برف رو نمیبینه
حالا بعد یه سال تو اولین برف مردم دنیا ریختن بیرون از مقاومت تو غزه حمایت میکنن
چی فکرمیکردن چی شد!
🔴۱۲ راهکار ایران برای پایان بحران در غزه چه بود؟ / دستورکارهای حقوقبشری امیرعبداللهیان در ژنو
♨️در شرایطی که به اذعان نهادهای بینالمللی، بحران انسانی در غزه هر روز درحال عمیقتر شدن است، دیپلماسی حقوقبشری ایران در سطح منطقهای و بینالمللی درحال پیگیری است؛ رویکردی که در دستورکار وزیرامورخارجه در حاشیه دومین نشست مجمعجهانی پناهندگان در ژنو نیز قرار دارد.
🔻جمهوریاسلامی از جمله دولتهایی است که از نخستین روزهای آغاز جنگ در غزه، راهبردهای حقوقبشری را در چارچوبها و سطوح مختلف، آنهم در حوزه منطقهای و بینالمللی پیگیری کردهاست.
♦️برایناساس هم بود که رئیسجمهور و وزیرامورخارجه طی حدود ۶۸ روز گذشته از حملات وحشیانه رژیمصهیونیستی به سرزمینهای اشغالی، علاوهبر تدوین و ارئه پیشنهادهای سیاسی – اقتصادی بهمنظور افزایش فشارهای جهانی به تلآویو، اجراییسازی راهکارهای حقوقبشری مختلفی را نیز در دستورکار داشتهاند.
♨️دراینمیان کارشناسان معتقدند دیپلماسی فعال ایران دراین حوزه، نقش غیرقابلانکاری در تقویت همگرایی منطقهای و جهانی باهدف جلوگیری از تعمیق بحران در غزه داشتهاست؛ وجهی از دیپلماسی تهران که با بهرهگیری از فرصت رایزنیهای دوجانبه و چندجانبه و حضور در نشستها و مجامع بینالمللی پیگیری شدهاست.
🔻چارچوب رایزنیهای حقوقبشری
گفتوگوهای تلفنی و دیدارهای رئیسجمهور با همتایان منطقهای و بینالمللی
گفتوگوی تلفنی وزیر خارجه با بیشاز ۵۰ مقام منطقهای و بینالمللی
پیگیری رویکردهای حقوقبشری در بیشاز ۱۰ سفر منطقهای و بینالمللی امیرعبداللهیان
حضور امیرعبداللهیان در اجلاس فوقالعاده کمیته اجرایی سازمان همکاریاسلامی
رایزنیهای رئیسجمهور در نشست سران سازمان همکاریاسلامی در جده
رایزنیهای حقوقبشری علی باقری، معاون سیاسی وزارت امورخارجه با وولکر ترک، کمیسرعالی حقوقبشر
حضور امیرعبداللهیان در نشست ویژه فلسطین در مقر سازمانملل در نیویورک
حضور رئیسجمهور در نشست سران سازمان همکاریاسلامی در ریاض
رایزنیهای وزیرامورخارجه با مقامهای سازمانملل و صلیب سرخ جهانی در ژنو
سخنرانی رئیسجمهور در نشست مجازی فوقالعاده سران کشورهای عضو بریکس درباره غزه
حضور رئیسجمهور در دومین نشست مجمع جهانی پناهندگان در ژنو
انجام پیگیریهای حقوقبشری ازسوی ستاد حقوقبشر جمهوریاسلامی
تاکید بر رویکردهای حقوقبشری در رایزنیهای معاون وزیرامورخارجه با مقامهای بینالمللی
🔻پیشنهادها و راهکارهای حقوقبشری ایران
توقف سریع و بیقید و شرط کشتار مردم غزه
پایان دادن به حملات کور علیه غیرنظامیان بهویژه حمله به بیمارستانها، مدارس، اردوگاهها و مراکز امدادرسانی
رفع کامل محاصره انسانی غزه و بازگشایی فوری گذرگاه رفح
تشکیل دادگاه بینالمللی برای تعقیب و مجازات سران جنایتکار صهیونیست و آمریکا
تأسیس صندوق ویژه برای بازسازی فوری غزه با تقبل کشورهای اسلامی
افزایش اعزام کمکهای بشردوستانه به مردم فلسطین
پیگیری جنایات تلآویو در غزه ازسوی شورای حقوقبشر سازمانملل
تشکیل پروندههای قضایی بهمنظور رسیدگی به پرونده نسلکشی و جنایات جنگی رژیم صهیونیستی
محکوم و متوقف کردن هرگونه اقدام برای کوچاندن مردم غزه
پیگیری تهدیدهای هستهای رژیم صهیونیستی ازسوی نهادهای بینالمللی
اعزام گروه حقیقتیاب برای بررسی وضعیت انسانی در غزه و جمعآوری موارد نقض حقوقبشر
ارائه پرونده نسلکشی رژیمصهیونیستی به شورایامنیت بهمنظور افزایش فشارهای جهانی بر تل آویو
🔻برنامههای وزیرخارجه در ژنو
گفتوگو با فیصل بنفرحان، وزیر امورخارجه عربستان
دیدار با نبیل عمار، وزیر امورخارجه تونس
گفتوگو با عبدالله بوحبیب، همتای لبنانی
دیدار با کاردینال پیترو پارولین، نخستوزیر واتیکان
سخنرانی در نشست عالیرتبه با موضوع «وضعیت حقوقبشر در سرزمینهای اشغالی فلسطین، اعلامیه جهانی حقوقبشر و حقوقبشردوستانه بینالمللی
سخنرانی در دومین نشست مجمع جهانی پناهندگان
دیدار با وزیر امور خارجه قطر
♦️هشدار درباره وقوع انفجار غیرقابل کنترل در منطقه
تشریح وضعیت بحران انسانی در غزه و مواضع جمهوریاسلامی درباره تحولات جاری در سرزمینهای اشغالی، از مهمترین محورهای سخنان وزیر امورخارجه ایران بود که این روزها در راس هیأتی برای شرکت در دومین نشست مجمع جهانی پناهندگان در ژنو حضور دارد.
تحلیل خبر ترور شهید عزیز سید رضی :
🔴 با توجه به اینکه خانه ای که شهید در اون اقامت داشته در یک منطقه مسکونی بوده،نشان از اطلاعات دقیق از شهید بوده، پس ترور هم هدفدار و هم با نقشه دقیقی انجام گرفته.
🔴 این ترور برای تحریک ایران به عکس العمل شتابزده و باز کردن پای کشورمون به این جنگ طراحی شده،چون رژیم کودک کش در حال شکست خوردن است و به هیچ کدام یک از اهدافش نرسیده بنابراین بنا دارد پای ایران را به نبرد مستقیم باز کند ، تا به این بهانه آمریکا و اروپا را هم وارد معرکه کند.
🔴 جواب این ترور باید حتما داده شود ، ولی نه مستقیم و نه از طریق خاک ایران.
🔴 بی شک این ترور صفحه جدیدی رو در منطقه رقم خواهد زد.
⭕️درسنامهای برای یک تحول مدنی و قانونی
🔹تحلیل مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیرشان، تصریحا حول محور تحول از طریق انتخابات میچرخد تا آنجا که میفرمایند انتخابات باید زمینه ساز تحول باشد. از این هم بالاتر؛ درفرازی از سخنان خود به این موضوع اشاره میکنند که «تحول، فقط با انتخابات محقق میشود.» این روایت، پرثمرترین و مدنیترین شکل از دگردیسی درونی یک ساختار سیاسی و حاکمیتی است.
🔸نکته بسیار مهم در تحلیل رهبری، کارکرد انتخابات در مهار مثلث «دیکتاتوری، هرج و مرج و ناامنی» است. در مواجهه با مخاطراتی از این قسم، توسل به مشارکت مردم در قالب رژیمهای انتخاباتی،از سالمترین و پایدارترین راههای پیشگیری است. ساختارهای سیاسی نظامی گرا که بیش از هر راهکار دیگر، توسل به ابزارهای قهرآمیز را میپسندند بدیل ساختارهاییاند که به ابزارهای پارلمانی و مدنی متوسل میشوند.
🔹انتخابات مشارکتی و رقابتی به عنوان وجه شاخص دموکراسی، نه فقط میزانی برای دسته بندی نظام سیاسی ایران، بلکه ابزاری برای گره گشایی از فروبستگی ها و حل مشکلات جاری، هم در سطح مجلس شورا و هم در سطح مجلس خبرگان، است.
🔸اکنون با ورود مستقیم مقام معظم رهبری به موضوع انتخابات و تعیین راهبرد و رویکرد آن، وظیفه نهادهای متولی است تا در مسیر اصول چهارگانه مورد نظر ایشان اقدام کنند. این چهار اصل راهنما که قبلا نیز مورد تاکید قرار گرفته بود عبارتند از مشارکت قوی و پرشور، رقابت واقعی جناح ها و دیدگاه های مختلف، سلامت حقیقی و بالاخره امنیت کامل.
⭕️تغییرات جدید لایحه بودجه 1403
🔹سازمان برنامه، لایحهی بودجهی سال 1403 را به مجلس فرستاده بود و مجلس نیز سه ایراد عمده به کلیات لایحه وارد کرد و بر همین اساس، آن لایحه را رد کرد و به دولت برگرداند تا اصلاح شود. آن سه ایراد چه بودند!؟ مجلس گفت حقوق و دستمزد کارمندان و بازنشستگان باید بیشتر افزایش پیدا کند، مالیاتها باید کمتر افزایش پیدا کند و در عین حال بودجه کسری دارد و باید کسری بودجه برطرف شود. پس از این ایرادات مجلس، دو فرضیه کلی بهنظر میرسید: یکی اینکه دولت از طریق افزایش نرخ ارز کالاهای اساسی از 28 هزار و 500 تومان به 35 هزار تومان، هم کسری را کاهش دهد و هم بدون افزایش بیشتر مالیاتها، حقوق و دستمزد کارمندان و بازنشستگان را افزایش دهد. راه دوم این بود که دولت پیشبینی قیمت 71 دلار به ازای فروش هر بشکه نفت را به 85 دلار به ازای هر بشکه تغییر دهد و از این طریق، درآمد بالاتر شناسایی کند تا بتواند هر سه خواستهی مجلس را محقق کند. اما مجلس از این دو راه، کدام را میپسندید و دولت در عمل چه کرد!؟
🔸به نظر میرسد مجلس به دنبال راه نخست بود؛ یعنی میخواست دولت نرخ ارز کالاهای اساسی را از 28 هزار و 500 تومان به 35 هزار تومان تغییر دهد. با این حال، دولت تمایلی به این کار نداشت؛ چون آن را محرک انتظارات تورمی میدید و به دنبال آن بود که دستکم برای سال جاری، نرخ ارز کالاهای اساسی را بالا نبرد.
🔹این پیشبینی اگر چه مقداری بالا بهنظر میرسد اما نشان از آن داشت که دولت به دنبال استفاده از این راه نیست. همچنین رئیس سازمان برنامه تاکید کرد که دولت فعلاً به دنبال افزایش قیمت حاملهای انرژی هم نیست. بنابراین بهنظر میرسید دولت دست به اقدام دوم -یعنی بالا بردن قیمت هر بشکه نفت در لایحه- بزند.
⭕️علاج «حاشیهنشینی» و همت جمعی
🔹در سالهاي اخير به واسطه عدم اجراي سياستهاي مشخص در حوزه مسكن و افزايش بيرويه قيمت مسكن و اجارهبها، تعداد حاشيهنشينان در كشور افزايش زيادي يافته است؛ چراکه به دلیل ناتوانی برخی اقشار برای تامین مسکن مناسب و ارزان، سکونتگاه های غیررسمی در حاشیه شهرها شکل میگیرد و همین پدیده، سرآغاز مشکلات بعدی میشود.
🔸حاشیهنشینان که عمدتاً قشر کمتر برخوردار و مهاجر از روستاها و شهرهای کوچک کشور هستند، به دلیل نداشتن شغل یا درآمد مناسب، مجبور به روی آوردن به مشاغل کاذب یا رفتارهای مجرمانه هستند؛ بساطگستری، تکدیگری، زبالهگردی، فروش موادمخدر و سرقت، بخشی از آثار ناگوار رشد حاشیهنشینی در شهرهای بزرگ است که تمام شهر را درگیر خود میکند و اثرات اجتماعی آن بر تمام مردم بار میشود.
🔹مقابله با رشد حاشیهنشینی و علاج این درد خطرناک اجتماعی، مستلزم ساماندهی این مناطق، ارائه متوازن خدمات رفاهی، اجتماعی و فرهنگی و البته توسعه و تامین مسکن برای اقشار کمدرآمد است. مسئله این است که علاوه بر مشکلات اجتماعی، مسائل امنیتی و انتظامی هم از جمله تبعات تلخ گسترش حاشیهنشینی است که بار سنگینی بر دوش پلیس و نیروهای امنیتی میگذارد که هم تحمل آن سخت است و هم هزینههای بالایی برای کشور در پی دارد.
◾️ السلام علیک یا ام البنین (علیها سلام الله)
❇️ ویژهنامه وفات حضرت ام البنین
◾️چهارده کتاب برای آشنایی بیشتر با آن حضرت
🔻 کتب فارسی
۱.زندگینامه مادر مهتاب 👈 دانلود
۲. مادر فضیلتها 👈 دانلود
۳. مدخل امالبنین در ریاحین الشریعه 👈 دانلود
۴. حضرت امالبنین 👈 دانلود
🔻 کتب عربی
۵. ام البنین تأملات في نصوص من حياتها 👈 دانلود
۶. جوهرة المدينة 👈 دانلود
۷. ام البنین النجم الساطع في المدينة 👈 دانلود
۸. السیدة أم البنين سيرتها و كراماتها 👈 دانلود
۹. ام البنین رائدة الجهاد في الإسلام 👈 دانلود
۱۰. ام البنین علیها السلام 👈 دانلود
۱۱. السيدة أم البنين 👈 دانلود
۱۲. روایة أم البنين 👈 دانلود
۱۳. المجالس الشجیة في سيرة أم البنين 👈 دانلود
۱۴. دراسة في سيرة أم البنين 👈 دانلود
📲 ثواب انتشار این لیست و رساندن آن به دست اهل علم و قلم با شما
ا•┈┈••••✾•▪️•✾•••┈┈
باسمه تعالی
حضور محترم روحانیون معظم و معزز
با سلام و احترام
پس از حمد خدا و درود و صلوات بر محمد و آل محمد(ص) ، احتراماً بدین وسیله از جنابعالی دعوت می گردد در مراسم تکریم و معارفه شهردار محترم شهرضا که با حضور جناب آقای دکتر زینلیان - معاون محترم هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان در روز پنجشنبه 7 / 10 / 1402 راس ساعت 12:30 در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار می گردد، ما را میهمان حضور ارزنده خود فرمایید.
با سپاس
روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر شهرضا
⭕️ضرورت رعایت ادب اسلامی
🔹با توجه به توأم شدن زندگی حقیقی امروز با ابزار و اشکال فضای مجازی، متأسفانه آسیب بسیاری از مشاجرههای مجازی دامنگیر روح اخلاق عمومی جامعه میشود و شاید از همین روست که رهبرمعظم انقلاب با این عبارت که «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم، رئیس فضای مجازی کشور میشدم» بارها و بارها در طول مطالبات 22 سالهشان بر اهمیت مدیریت صحیح بر فضای مجازی و رسانهها تأکید ویژه داشتند و از جمله توصیه کردند: ادب اسلامی را در جامعه بگسترانید.
🔸و سخن آخر اینکه به عقیده بسیاری از اندیشمندان، اختلاط عجیب و غریب زندگی انسان امروز با ابزارهای فناوری اطلاعات، تغيير الگوهاي ارزشي و رفتاري را به دنبال خواهد داشت و بسیاری از کاربران دنیای مجازی ترجیح میدهند روابط گستردهای با جهان پیرامون خود داشته و معاشرت در فضای مجازی را افزایش دهند اما بدون شک آنچه در این معاشرت و روابط نباید ساده انگاشته شود؛ لزوم توجه به انتقال صحیح فرهنگ بین نسلی برای در امان ماندن از آسیبهایی است که ارتباطات شفاهی در خور یک جامعه - اسلامی را تهدید میکند.
⭕️غربت علوم انسانی؛ تهدید امروز و فردا
🔹یکی از خاطرات پرتکرار دانشآموزان دبیرستانی از دو سه دهه قبل تا امروز، دلایل و انگیزهای است که در هنگام انتخاب رشته تحصیلی در سال اول دبیرستان یا همان «متوسطه دوم» امروز، با آن درگیر هستند. برخیها بر اساس علاقه و استعداد رشته خود را انتخاب میکنند و برخیها هم بر اساس فشارهای خانواده و اطرافیان فلان رشته را برمیگزینند، اما عدهای در این میان – که تعدادشان هم کم نیست – وقتی توانی در رشتههای دیگر مثل ریاضی و تجربی یا هنرستان ندارند، به ناچار راهشان را به سمت رشته «ادبیات و علوم انسانی» کج میکنند و این رشته را که به زعم آنها سادهتر است، انتخاب میکنند.
🔸در این بین، برخی مشاوران و معلمان هم در نظام آموزشی با مشورتهای نادرست، به آشفتهتر شدن وضعیت این رشته در دبیرستانها کمک میکنند! مثلا اگر دانشآموز درسخوان و مستعدی به علوم انسانی علاقمند و متمایل باشد، با این حرف که «تو که درسهایت خوب است؛ چرا میروی علوم انسانی؟!» این گزاره غلط را در جامعه جا میاندازند که دنیای علوم انسانی، دنیای آدمهای بیاستعداد و از همه جا درمانده است، نه بچههای درسخوان و اهل فکر و باانگیزه! غافل از اینکه، علوم انسانی، وادی اندیشه و فکر است که به همه میدانهای دیگر اعم از سیاست، اقتصاد، صنعت، فرهنگ و ... جهت میدهد، پس خیلی مهم است که امروز در این زمین چه چیزی بکاریم.