🟡 شبهه
هر پهپاد..... دلار
هر موشک بالستیک ..... دلار
هر موشک کروز.......دلار
این همه پول پهپاد و موشک را خرج معیشت مردم میکردید!!
🟢 پاسخ:
1⃣ در برنامه ریزی بودجه هر کشوری، بخشهای مختلف، (آموزش، بهداشت، نظامی، فرهنگی، عمران و...) بودجه خاصی دارند که نمیتوان در بخش دیگری هزینه کرد.
2⃣ هزینه موشک و پهپاد شلیک شده، بخشی از هزینه دفاعی کشور است.
2⃣ هزینه دفاعی کشور ما از پایینترین بودجه در بین کشورهای منطقه و جهان برخوردار است. یعنی توسط برنامه نویسان بودجه، معیشت در اولویت قرار گرفته است.
3⃣ همانگونه که گفته شد، بودجه نظامی کشور را نمیتوان در غیر مورد خود هزینه کرد ( همانگونه که مثلاً بودجه ورزش را نمیتوان در آموزش هزینه کرد و...)
4⃣ رقمهای بزرگی که درباره هزینه عملیات #وعده_صادق مطرح میشود ( صرفنظر از مبالغههایی که میشود) اگرچه به نظر بزرگ میرسد، اما در سطح کلان و ملی و به خصوص با مقایسه با رقم مشابه سایر کشورها چندان زیاد نیست.
علت تخریب قبور ائمه 👌🥀👇🏴
"وهابیان با تبرک به قبر پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) و صالحان که سنتی جاری در میان مسلمانان بوده، مخالفند و ساختن حرم و بارگاه بر قبر را حرام میدانند. آنان دو بار در آغاز تسلط بر شهرهای حجاز، با حمایت و همراهی آل سعود به ویرانسازی قبرها و بارگاههای حرمین دست زدند. بر خلاف نظر وهابیان، بنا ساختن بر قبرهای صالحان با قصد احترام و با هدف عبادت خداوند، نه تنها مصداق شرک و بتپرستی نیست، بلکه ارزش معنوی دارد و کاری مستحب است.
هشتم شوال سالروز تخریب قبور ائمه بقیع پس از اشغال مکه توسط وهابیون و هجوم به مدینه و تخریب قبور ائمه بقیع و دیگر قبور است. بر همین اساس محمدجواد مهریار در یادداشتی اختصاصی که در اختیار مهر قرار داده است به تبیین ابعاد این حادثه پرداخته است که در ادامه میخوانیم:
مفتیان وهابی با هدف ایجاد تفرقه میان مسلمانان و با نیت شوم از بین بردن نمادهای اسلامی، دستور به تخریب قبور ائمه معصومین (ع) و بسیاری از اصحاب گرانقدر رسول خدا (ص) در قبرستان بقیع دادند. در هشتم شوال سال ۱۳۰۵ شمسی، قبور این قبرستان تخریب شد.
وهابیها که خود را مسلمان و از پیروان امامان اهل سنت معرفی میکنند حتی به قبور بزرگان و مشاهیر این مذهب نیز رحم نکردند. تخریب قبرستان بقیع سبب شد تا برای همگان مشخص شود که وهابیت فرقهای است که در میان مسلمانان هیچ جایگاهی ندارد و اعتقادات آنان با عقاید اهل سنت بسیار متفاوت است...
🍃🍂🌺🍂🍃
بشکند دستی که ویران کرد این گلخانه را
در عزا بنشاند شمع و گل و پروانه را
🏴🏴🏴
⭕️هنر مقاومت در برابر جریان رسانه ای دشمن
🔹امروزه ایستادگی و مقاومت در برابر جریانهای رسانهای نیازمند علم و اطلاعات کافی دارد و مطمئناً یک هنر است. دشمنان اسلام و انقلاب بهترین نوع حمله و جنگ بر علیه کشورمان را جنگ رسانهای انتخاب کردند که راحت و مطمئن است. اینکه دشمنان نمیخواهند ما به درک درستی از شرایط موجودمان برسیم هم جزو همین جنگ رسانهای است. گاهی تحریف واقعیت و گاهی پنهان نگاه داشتن آن از جمله این دسیسهها است. دولت کنونی در راهبردهای اقتصادی خود توانسته به موفقیتهایی از جمله رشد تولید، ایجاد شغل و پایین آوردن آمار بیکاری و... دست پیدا کند اما برخی جریانها و دشمنان نمیخواهند این رشد ادامه پیدا کرده و به دیگر ابعاد تسری پیدا کند. ما در وضعیت موجود باید به انواع جنگ رسانهای شناخت پیدا کنیم تا بتوانیم در مقابل حملات دشمن مقاومت کنیم و پیروز شویم. یکی از اثرات مثبت عالمانه کار کردن در این موضوع تبیین، اقناع و آرامش مردم است. اینکه بتوانیم مردم را به جمعبندی مناسب برسانیم و اطلاعات کافی به آنها دهیم نقشه دشمنان نقش بر آب است؛ زیرا هدف اصلی آنان ناامید کردن مردم است.
⭕️جمهوری اسلامی و ارائه الگوی جدید در نظام بین الملل
🔹مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) در در دیدار رمضانی با دانشجویان، آرمان های جمهوری اسلامی را ذیل دو اصل کلی «اداره کشور به شیوه اسلامی و ارائه ی یک الگو به مردم جهان برای اداره خوب یک کشور» معرفی نمودند. انقلاب اسلامی علاوه بر آنکه در حوزه چگونگی اداره کشور بر مبنای عدالت و ارزش های دینی، انسانی و اخلاقی یک الگو بوده است؛ در نحوه تعریف ساخت نظام بین الملل و چگونگی مواجهه با آن نیز الگوی بدیعی ارائه نموده که کاملا متفاوت با الگوهای جهان شمول غربی و شرقی است.
🔸پیروزی انقلاب اسلامی در کوران جنگ سرد و در زمانه حاکم بودن ساختار دو قطبی در نظام بین الملل به مثابه زلزله بزرگ، جهان سیاست را به لرزه درآورد و بسیاری از معادلات بین المللی را به هم زده، ساختار حاکم بر نظام بین الملل را برنتابیده و الگوی جدیدی ارائه نمود.
🔹امام خمینی(ره)، نظام بین الملل را به دو گروه مستکبران و ظالمان از یک سوی و گروه مستضعفان و مظلومان از سوی دیگر تقسیم و براین اساس وظیفه نظام اسلامی در سیاست خارجی را مقابله با مستکبران و حمایت از مظلومان و مستضعفان عالم می دانستند. مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نیز در دوره زعامت خود بر این نوع تقسیم بندی پایبند بوده و جهان سیاست را اینگونه تحلیل می کنند.