طلبه انقلابی
⭕️ فولاد سلاحهای اسرائیلی از کجا تامین میشود؟ 🔹«در ۸ ماه اخیر صادرات فولاد ترکیه به فلسطین ۱۰۰ بر
⭕️ فولاد سلاحهای اسرائیلی از کجا تامین میشود؟
🔹«در ۸ ماه اخیر صادرات فولاد ترکیه به فلسطین ۱۰۰ برابر شد». این آمار از دادههای مجمع صادرکنندگان ترکیه استخراج شده است.
🔸همۀ فعالیتهای اقتصادی که به فولاد نیاز دارد، در یک سال گذشته در نوار غزه بهدلیل حملات اسرائیل متوقف هستند.
🔹روزنامهنگار ترک متین جیحان میگوید که ترکیه همچنان نیاز ارتش اسرائیل به فولاد را تأمین میکند اما در اسناد گمرکی صادرات را به دروغ به نام فلسطین ثبت میکند.
🔸تارنمای Middle East Eye در گزارشی مدعی شد که تاجران ترکیه صادرات برخی محصولات به اسرائیل را افزایش دادهاند، زیرا دولت در این زمینه سختگیری ندارد.
🔹چند روز پس از عملیات طوفانالاقصی بود که دولت ترکیه اعلام کرد، صادرات برخی محصولات از جمله فولاد را به اسرائیل محدود میکند.
🔸اسرائیل از فولاد در ساخت سلاحهای کشتار جمعی خود بهره میگیرد و ۶۵ درصد از نیاز به فولاد رژیم صهیونیستی توسط ترکیه تامین میشود.
🔘جنگ روانی رژیم اسرائیل و ضرورت روایتسازی معتبر
🔹رسانه و روایت آن از رویداد در جنگی که این روزها خاورمیانه را دربرگرفته، گاهی حتی مهمتر از خود نبرد میدانی، میتواند سرنوشت پیروز میدان را تعیین کند و از همین روست که باید در جنگ روانی-رسانهای اسرائیل، روایت معتبر از آن محور مقاومت و ایران باشد.
🔸سران رژیم اسرائیل از آغاز جنگ در غزه با وجود عیان بودن تمام جنایات پیش چشم مردم جهان اما به گونهای رسانههای غربی را به سوی روایت خود رهنمون می کنند که گاهی واقعیت قلب شده و اصل به فیک تبدیل میشود.
🔹مرور تعداد شایعات و خبرهای فیکی که در یک ماه گذشته، علیه جمهوری اسلامی ایران در رسانههای مختلف و حتی معتبر انعکاس یافته به خوبی میدان وسیع جنگ ادراکی را عیان میسازد.
🔸ترور اسماعیل هنیه رئیسدفتر سیاسی حماس در تهران و سیدحسن نصرالله دبیرکل فقید حزبالله، عملیات وعده صادق ۲، نماز جمعه نصر، ترور وزیر امورخارجه و برخی فرماندهان ایرانی از جمله سردار قاآنی و درنهایت پیجرهای انفجاری در لبنان، مهمترین کانونهایی بودند که شایعهپراکنی جعل اخبار در آنها بیشمار بود.
🔹استودیوهای شبکههای خبری فارسی زبان که در خط مقدم این جبهه روانی قرار دارند، کانالهای خبری که با اسامی قابل اعتماد ناخواسته در مسیر شایعهپراکنی قدم برمیدارند، اندیشکدههای مختلف غرب که برای افکار عمومی نسخه میپیچند و در نهایت سیاستمداران و نظامیان هریک به نوعی تلاش دارند محور مقاومت و به ویژه ایران را تحت فشار سیاسی و رسانهای قرار دهند.
🔸 این میدان بیش و پیش از هر موضوعی هوشیاری میطلبد تا در تله بازیهای رسانه ای تلآویو گرفتار نشده و روایت معتبری از رویدادهای در میدان از سوی رسانه های داخلی روایت شود.
⭕️ دولت چهاردهم و ضرورت مدیریت چالش تورم
🔹تورم یکی از مشکلات بزرگ هر اقتصاد است که در حال حاضر کشور ایران نیز با آن روبرو است. رهبر معظم انقلاب بارها در دیدارهای خودشان با مسئولان دولتی کارویژه دولت در چند سال اخیر را تلاش برای کاهش تورم و در نتیجه بهبود وضعیت معیشت مردم برشمردهاند. اقتصاددانان نرخ تورم را با درصد تغییر در شاخص ضمنی تولید ناخالص داخلی، شاخص قیمت مصرف کننده، یا دیگر شاخصهای مرتبط به سطح عمومی قیمتها اندازه گیری میکنند. شاید برایتان سوال پیش آید که چه عواملی باعث ایجاد تورم میشود؟ و تورم ایران چقدر است؟ در پاسخ باید بگوییم، زمانی که دولتها در وضعیت های مختلف همچون تحریم، کسری بودجه و ... به انتشار بیش از حد پول اقدام میکنند. در این هنگام پول در دست مردم افزایش مییابد که منجر افزایش تقاضا و افزایش سطح قیمتها میشود. طبق گزارش مرکز آمار ایران تا دی ماه 1402، نرخ تورم سالیانه ۴۳.۶ درصد اعلام شده است.
⭕️تغییر در راهبرد خاورمیانهای آمریکا
🔹یکی از مهمترین پیامدهای یک سال جنگ علیه غزه این بود که ضمن اینکه بر ادعاهای حقوق بشری و هنجاری ایالات متحده خط بطلان کشید، سبب افزایش مجدد توجه آمریکا به منطقه غرب آسیا شد. در سالهای گذشته آمریکا سعی داشت از حضور در غرب آسیا کاسته و به شرق آسیا و رقابت با چین متمرکز شود، اما در سایه تشدید جنگ و تنش میان ایران و رژیم صهیونیستی، ایالات متحده حضور نظامی خود در غرب آسیا را برای حمایت از این رژیم در برابر حملات ایران و حزبالله افزایش داده است.
🔸ممکن است اگر رویارویی رژیم صهیونیستی، حزبالله و ایران به رویارویی فراگیر تبدیل شود، واشنگتن به حمایت از این رژیم وارد میدان جنگی دیگر در غرب آسیا شود؛ جنگی که متفاوت از همه جنگهای آمریکا در این منطقه خواهد بود زیرا جمهوری اسلامی ایران نشان داد که هم جسارت و هم توانایی ضربه زدن به آمریکا و رژیم صهیونیستی را دارد. اگرچه دولت آمریکا تلاش دارد تا از درگیری نظامی پرهزینه دیگری در غرب آسیا جلوگیری کند، اما تاکنون ثابت کرده است که قادر به متوقف کردن رژیم صهیونیستی نیست. با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری نوامبر، دولت بایدن همچون «اردک لنگ» عمل میکند و خود را در مقابل سرعت عجیب تحولات غرب آسیا ناتوان نشان میدهد.
🔘دورریز غذا در ایران ۲۵ میلیون
نفر را سیر میکند
🔹تقریباً یکسوم کل مواد غذایی در جهان از تولید اولیه کشاورزی تا مصرف نهایی خانوار از بین میرود.
🔸درعینحال، رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی دکتر سید محمدعلی رضوی یکشنبه گفت که جلوگیری از دورریز و ضایعات غذا تنها در کشور ما میتواند «۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر را سیر کند».
🔹طبق آمار، سالانه ۱۲۵ تا ۱۳۰ تُن از تولیدات محصولات کشاورزی و غذایی در کشور دور ریخته میشود، درحالیکه حدود ۱۰ درصد جمعیت دنیا از گرسنگی رنج میبرند و حدود ۲۰ درصد از جمعیت دنیا نیز دچار سوءتغذیه هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ بعد از تجاوز رسمی رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران، برخی رسانهها و چهرههای سیاسی، با تقسیمبندی سطح حمله رژیم صهیونیستی، اعلام میکنند که با توجه به جدی نبودن و سطحی بودن حمله و تعرض رژیم صهیونیستی، جمهوری اسلامی نباید به آن پاسخی دهد. این نگاه از زبان برخی فرماندهان نظامی سابق هم بیان شده.
این بیانات امروز رهبری معظم انقلاب پاسخی صریح به کسانی است که سطح عملیات نظامی رژیم صهیونیستی را کم میکنند. در واقع مهم سطح موفقیت تعرض رژیم صهیونیستی نیست بلکه مسأله مهم، اصل تعرض است که رهبر انقلاب میفرمایند باید سیستم محاسباتی آنها در این خصوص را بهم زد.
🌎
🚨 مشارکت ۱۴۰ جنگنده رژیم صهیونیستی در این عملیات رسما توسط اسراییل تایید شد که این نشان میدهد که این عملیات یک حمله کوچک و محدود نبوده و ۲۰ نقطه حساس کشورمان برای بمباران در نظر گرفته شده بوده است که اذعان مقامات آمریکایی ، آنان نیز در این عملیات مشارکت داشتند!
شاهکار پدافند قدرتمند ایران در این عملیات به طور کامل مشخص شد و عملیات رژیم صهیونی شکست خورد.
🔹️ محاسبات غلط #آمریکا و #اسرائیل
✍ #پوریا_طیبی
(کارشناس مسائل راهبردی)
روزنامه رأی الیوم در گزارشی در خصوص شکستهای رژیم صهیونیستی نوشت:
"مرحله جدیدی از جنگ آغاز شده که نام آن تلفات سنگین ارتش رژیم صهیونیستی در لبنان و غزه و همچنین خسارتهای راهبردی این رژیم به عنوان یک دولت به شمار میرود. حزب الله لبنان بعد از چند عملیات وحشیانه رژیم صهیونیستی، توانست زمام امور را به دست بگیرد و خلأ به وجود آمده بعد از ترور رهبرانش را پر کند. اینک رزمندگان لبنانی وارد مرحله افزایش حملات تهاجمی و به دست گرفتن کنترل میدان نبرد شدهاند به طوری که تلفات برجای مانده در صفوف نظامیان صهیونیست در جنوب لبنان گواه این مسأله است. نه تنها شهرک نشینان صهیونیست در مناطق شمالی به خانههای خود بازنگشته اند بلکه صهیونیستهای مستقر در مکانهای دیگر اراضی اشغالی نیز به پناهگاهها فرار میکنند. صدای آژیرهای خطر در این منطقه قطع نمیشود و اقتصاد رژیم صهیونیستی هر روز با یک بحران جدید دست و پنجه نرمی میکند. صحنههایی که دشمن در مرحله بعدی خواهد دید به مراتب دردناکتر خواهد بود زیرا اینک ابتکار عمل در دستان مقاومت است."
🔶️ حزب الله در چهار جبهه، ققنوس وار از شعله های آتش کینه نمرودیان زمان بیرون آمده است:
- جبهه نظامی
- جبهه سیاسی
- جبهه اجتماعی
- جبهه درون تشکیلاتی و وحدت ساختاری
اگر از بنده پرسیده شود در شرایط کنونی کدام جبهه مهم تر است بی تردید عرض می کنم جبهه درون تشکیلاتی.
پس از سه موج:
1️⃣ زدن #عقبه_اجتماعی با
#عملیات_پیجری
2️⃣ زدن #عقبه_نظامی با عملیات های
ترور فرمانده هان نظامی امنیتی
3️⃣ زدن #عقبه_سیاسی با ترور
شهید #سید_حسن_نصرالله و
شهید #سید_هاشم_صفیالدین
شاهد بروز زمزمه هایی در بعضی بدنه جوان تر در خصوص نحوه ورود و حمایت جبهه مقاومت از حزب الله بوده ایم.
این زمزمه ها با خطبه عربی نصر حضرت آقا و حضور وزیر خارجه و نهایتا اقدام بسیار ویژه دکتر قالیباف به عنوان پیام رسان نظام جمهوری اسلامی و شخص حضرت آقا باعث ترمیم بعضی سوالات و... شد.
از آنجا بود که روح تازه ای بر پیکره حزب الله دمیده شد. لایه های فرمانده ای ترمیم، سلسله عملیات ها طراحی مجدد، وضعیت سیاسی_ اجتماعی_ نظامی تقویت شد.
آخرین حجت بر مجاهدان با انتخاب #شیخ_نعیم_قاسم تمام شد و رزمندگان در تمامی میادین شاهد حرکتی جهشی شده اند.
فقط یک قلم آنکه در برابر ۵ لشگر و ۴ تیپ پشتیبان رژیم در خط زمینی، حزب الله از ۴ لایه دفاعی فقط لایه اول خود را با ۳ گردان فعال کرده است و اینچنین با تحمیل تلفات و عدم تثبیت مواضع رژیم، باعث اعترافات سخت و سنگین (حتی توسط مقامات حامی نتانیاهو) جهت ورود جبری به فاز مذاکرات آتش بس شده است.
آتش بس حزب الله هم بدون توقف جنایات در غزه و آتش بس در فلسطین محقق نمی شود.
فعلا سربسته نکاتی عرض شد اما بدانیم که حزب الله پس از ضربه سنگین اعتباری که در میان اعراب و اهل سنت طی جنگ با تکفیری ها خورد، اکنون خود و همه جبهه مقاومت را با مجاهدت های شبانه روزی، در معرض یک اعتبار زایی زایدالوصفی میان جهان اسلام و اهل سنت قرار داده است که دیگر عربستان و ترکیه را باید در طول این جبهه نورانی ملاحظه کرد.
🔹️ #اسرائیل با حمله به ایران
در مخمصه بدتری افتاد
✍ #مرشایمر
(نظریهپرداز شهیر آمریکایی)
... اسرائیلیها در دردسر بدی افتادهاند و حملهای که به ایران کردند، آن مخمصه را بدتر خواهد کرد.
... ایرانیها اعلام کردهاند که حمله اسرائیل را تلافی خواهند کرد. آنها حاضر نیستند پا پس بکشند. آنچه هماکنون دارد رخ میدهد این است که ایران و اسرائیل در حال بالا رفتن از نردبان تشدید تنش هستند و هیچ شواهدی دال بر تسلط اسرائیل بر چرخه تنش وجود ندارد.
🔸اگر به خروجی این روند نگاه کنید، میبینید که نتیجه این داستان، به ایران هستهای ختم خواهد شد که اصلا خبر خوشی برای اسرائیل نخواهد بود.
🔸اسرائیلیها چرخه تنش را در دست ندارند. آنها نمیتوانند ایرانیها را به شکل معناداری شکست دهند و همین طور قادر نیستند به طرز معناداری #حزبالله و #حماس را هم شکست دهند.
🔸اگر به جامعه اسرائیل نگاه کنید، بنیههای اساسی آنها از نفس افتاده است، ارتش خسته و فرسوده شده است. از لحاظ روحیه، مشکلات عظیمی دارند و هنگامی که فراخوان داده میشود، به سختی میتوانند همه را برای خدمت سربازی بهکار گیرند. شما کشوری را میبینید که برای پیشروی، در بد دردسری افتاده است، گرچه شواهد چندانی برای آن در رسانههای غربی نمیبینید.
🔸اما چیزی که امروز تغییر کرده، این است که دشمنان اسرائیل موشکهای فراوانی دارند و اسرائیلیها هیچ راهی برای رویارویی با این موشکها ندارند. به تهدید حزبالله بیندیشید. حرف از راکتها و موشکهاست. اگر به ایران بیندیشید، موضوع موشکهای بالستیک است. واقعیت این است که اسرائیلیها، هیچ سامانه پدافندی کارآمدی در برابر موشکهای ایران ندارند و این موشکها با گذر زمان پیشرفتهتر میشوند.
💢درباره خسارات وارده به ایران بعد از حمله رژیم
🔹برخی مخاطبین دنبال این هستند که آیا زیرساخت های نظامی ایران در حمله اسرائیل خسارت دیدند یا نه؟ حجم آسیب و ضربه چقدر بوده؟ کجاها بیشتر آسیب دیده؟
🔹یکی از مسائل اصلی که در شرایط جنگی نباید به آن پرداخت همین مسئله آسیب های احتمالی یا واقعی به زیرساخت ها و توانمندی های نظامی است. دشمن بعد از حمله حتماً دنبال این است که از طرق مختلف نتیجه عملیات خود را ببیند و بفهمد. اینکه میزان خسارت چقدر بوده و کجاها آسیب بیشتری دیده!
🔹اعلام جزئیات حمله و میزان خسارت از سیستم رسمی و تریبون دستگاه ها یا کسب اطلاع از طرق غیررسمی با نفوذ و تماس با پرسنل و نیروهای اطلاعاتی و نظامی، در شرایط جنگی به سود ما نیست.
🔹افشای میزان دقیق خسارات میتواند به دشمن کمک کند تا بفهمد کدام بخشها موفقتر عمل کردهاند و چه نقاط ضعفی در دفاع وجود دارد. این اطلاعات میتواند به بهبود برنامهریزیهای نظامی دشمن منجر شود.
🔹لذا کاملاً منطقی و عقلانی است که نباید میزان خسارت ها و جاهایی که خسارت وارد شده را اعلام کرد؛ افشای این اطلاعات به نفع دشمن است و از طرفی امنیت روانی جامعه را هم می تواند تحت الشعاع قرار دهد.
🔹اطلاعات نادرست درباره خسارات میتواند باعث ایجاد جنگ روانی شود. کشورهای مهاجم ممکن است از این اطلاعات برای ایجاد تبلیغات و جنگ روانی علیه کشور هدف استفاده کنند و با بزرگنمایی خسارات، اثرات روانی منفی ایجاد کنند.
🔹میزان خسارات میتواند نشاندهنده عملکرد زیرساختهای استراتژیک یا تسلیحات باشد. جزییات درباره میزان و نوع خسارات میتواند اطلاعاتی درباره توان دفاعی یا آسیبپذیریهای خاص را فاش کند.
🔹در پایان باید تأکید کنم که محرمانگی در این مورد بسیار حیاتی و ضروری است اما این به معنای کوچک نمایی حمله دشمن نیست. نیروهای نظامی و سیاسی ما باید در رسانه ها روی خطوط قرمز تأکید کنند؛ همینکه یک رژیم نامشروع به خود اجازه داده به صورت مستقیم به تمامیت ارضی ایران حمله کند بدون اینکه سطح حمله یا میزان آسیب چقدر بوده، این مسئله غیرقابل گذشت است و باید متناسب با اقتدار کشورمان پاسخ داده شود تا بازدارنده باشد.
🔹«داود مدرسی یان»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به اسرائیلیها بگید، تو که گنبد آهنی داری هیچ وقت با کشوری که گنبدش از طلاست رو به رو نشو!
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا✋
🌼#اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصر
┄┅═☫ 🌿🌸🌿 ☫═┅┄
🔘پاسخ به شبهه| منطق عجیب‼️
▫️چرا می گویید ایران در بیرون مرزها مبارزه می کند؟
بر فرضی که دشمن بخواهد به ما حمله کند، بگذارید بیاید، بعد مقابله کنید!
✔️ این منطقِ بسیار عجیبی است.
🔹با همین استدلال، باید نصف بودجه وزارت بهداشت را حذف کنیم! چراکه نیمی از بودجه را صرف پیشگیری از بیماریها میکند. چرا قطره فلج اطفال میزنید؟ اجازه بدهید بیماری شیوع پیدا کند بعداً درمان کنید!!!
🔸با همین استدلال، باید نصف بودجه وزارت کشاورزی را حذف کنیم! چرا برای جلوگیری از پیشگیری از آفت، سم استفاده میکنند؟ در وهله اول اجازه بدهند محصولات دچار آفت شوند بعد وقتی آفتزده شدند، حالا اقدام کنید.
🔹با همین استدلال، باید دوربینهای امنیتی برداشته شوند؛ اجازه بدهیم ابتدا دزدی شود بعد دنبال راهحل باشیم!
🔸با همین استدلال، نباید ماشین را قفل کرد، نباید دزدگیر نصب کرد و هزینه زیادی متحمل شد. ابتدا اجازه بدهید ماشین به سرقت برود، آن وقت اقدام کنید.
🔹 آیا این منطق پذیرفتنی است؟ نادان کسی است که تفکرش این است که ابتدا اجازه دهیم دشمن وارد کشور شود، بعداً دفاع کنیم!!!
🔘«پیروزی بزرگ»
🔹هیچ کابوسی برای صهیونیست ها وحشتناک تر از بازسازی مجدد "حزب الله لبنان" و "حماس" در فلسطین توسط ایران آنهم با ساختاری ایمن در مقابل "باگ های امنیتی" نیست.
🔸جمهوری اسلامی در روزهای گذشته ابتدا با عملیات موفق موشکی در عمق سرزمین های اشغالی توانست بطور حیرت انگیزی "روحیه" جبهه مقاومت خصوصا حزب الله لبنان را در کوتاه ترین زمان ممکن باز سازی نماید.
🔹سپس از فرصت ایجاد شده برای ترمیم حفره های امنیتی حزب الله لبنان آنقدر دقیق و حساب شده استفاده نمود که امروز شاهد کاهش قابل ملاحظه ترورهای هدفمند در لبنان و سوریه به همراه عملیات های موفق حزب الله یکی پس از دیگری برعلیه ارتش رژیم صهیونسیتی هستیم.
جمهوری اسلامی ایران با حرکتهای دقیق محاسباتی نشان داد پیکر بندی حزب الله لبنان بسیار مستحکم تر از آن است که در کوتاه مدت بتوان آن را از صحنه سیاسی - نظامی غرب آسیا حذف کرد.
▫️با اطمینان عرض میکنم:
حزب الله فقط و فقط برای "هم الغالبون" آفریده شده است.
⭕️ جنگ ترکیبی در لبنان
🔹به صحنه لبنان و غزه نگاه کنید. آیا تنها جنگ نظامی و کشتار مظلومانه مردم جنوب لبنان و غزه در جریان است یا میتوان شواهد و قراینی از جنگی با گستره بزرگتر را دید؟ اساساً، در میدان نبردی این چنین چه نیازی به توسل به جنگ نرم و تبلیغات روانی است؟ رژیم صهیونیستی به همراه حامیان غربی و آمریکایی در اوضاع حساس و تاریخی امروز جنگ ترکیبی را دنبال میکنند و انواع منازعات را در رسانهها، فضای مجازی، افهام و روانها در پیش گرفتهاند که اگر ابعاد و زوایای آن برای افکار عمومی تبیین نشود، بیم آن وجود دارد که ارزش صحنه نبرد مکتوم بماند و این دقیقاً همان مطلوبی است که رژیم صهیونیستی با تغییر توازن قدرت در میدان واقعی نبرد به نفع مقاومت لبنان و آشکار شدن نشانگان شکست و ناکامی در روی زمین، به دنبال وارونهنمایی این شکست به پیروزی و پیشروی دروغین در اذهان و افهام است. یکی از این راهها فراگیرسازی این اغواگریها و دروغها از طریق شبکه اختاپوسی رسانهای غربی ـ عبری و بعضاً عربی است.
🔸دومین راه، بزرگنمایی مشکلات و شکستهای کوچک جبهه مقاومت است. آنها در رسانههایشان تبلیغات میکنند تا چند روز دیگر در چند جبهه پیروزیهایی به دست میآید؛ در حالی که در این روزهایی که از آغاز جنگ زمینی میگذرد، جز تلفات نیروی انسانی که برایشان بسیار مهم است و خسارات مادی و ابزاری عایدی دیگری نداشتهاند و اگر بمبارانهای ناجوانمردانه هوایی مردم مظلوم و غیر نظامی نباشد، اساساً سران سیاسی و نظامی نمیتوانند جوابگوی ساکنان سرزمینهای اشغالی باشند.
🔹کوچکنمایی دستاوردهای بزرگ مقاومت لبنان و غزه هم راه دیگری است که در عرصه جنگ نرم از سوی جبهه باطل دنبال میشود. البته دستاوردهای مقاومت غزه در این یک سال بعد از جنگ هفت اکتبر سال گذشته و آثار و نتایج اقدامات لبنان در روزهای اخیر آشکار است و مهمترین آنها هم این است که صهیونیستها نتوانستند به اهداف تعیین شده نائل آیند.
🔸نکته آخر دروغزنیهای بزرگی است که شامل ابعاد بیشتری از طراحیهای عملیات روانی میشود؛ از دروغ شهید شدن سردار قاآنی تا تهدیدات بیثباتساز در داخل ایران را میتوان نمونهای از این دروغهای بزرگ ذکر کرد؛ اما همه این ترفندهای نرم و تبلیغی به این دلیل است که دشمن جنگ باخته و شکست خورده را پیروزی جا بزند و روحیه ساکنان اشغالگر را ترمیم کند؛ اما واقعیت میدان راه خود را باز میکند و نمیتوان خاک بر خورشید پاشید. خورشید پیروزی در آسمان امت اسلامی در پرتو شجاعتهای میدانی محور مقاومت و ایران اسلامی عیان است.
🔘اگر غرب گرا بودیم مشکلی نداشتیم
🔹اخیرا برخی کاربران در فضای مجازی مدعی شدند یکی از دلایل مهم درگیری با غرب جمهوری اسلامی است که با سیاست های غرب و اسرائیل هم خوانی ندارد
🔸این در حالیست که بررسی تاریخی تجربه تنها چند کشور در دنیا نشان میدهد، از گذشته دولتهای مختلفی که قصد عادی سازی روابط خود با رژیم صهیونیستی را داشتند، در نهایت متضرر شدند
📄در این اینفوگرافیک تجربه تنها چند کشور آمده است.
⭕️آستروتورفینگ چیست؟
🔹آستروتورفینگ (Astroturfing) به عملیاتی گفته میشود که در آن، یک سازمان یا فرد، تلاش میکند تا به نظر برسد که نظرات یا دیدگاههای عمومی به طور خودجوش و از سوی افراد عادی بیان میشود، در حالی که در واقع این نظرات از سوی خود آن سازمان یا فرد هدایت و سازماندهی شدهاند.
🔸به عبارت سادهتر، آستروتورفینگ نوعی تبلیغات پنهان است که در آن، تلاش میشود تا نظر مردم را به گونهای جلب کنند که گویی این نظرات از سوی گروهی از افراد عادی و مستقل بیان شده است، در حالی که در واقع این نظرات از سوی یک منبع خاص و با هدف خاصی هدایت میشوند.
🔘مثالهایی از آستروتورفینگ:
▫️ ایجاد نظرات جعلی در شبکههای اجتماعی برای حمایت از یک محصول یا خدمات خاص.
▪️استخدام افراد برای نوشتن نظرات مثبت در مورد یک شرکت یا محصول در وبسایتها و فرومها.
▫️ انتشار مقالات یا پستهای وبلاگی که به نظر میرسد از سوی افراد عادی نوشته شدهاند، اما در واقع توسط یک شرکت یا سازمان تأمین مالی میشوند.
▪️سازماندهی کمپینهای آنلاین که به نظر میرسد از سوی گروهی از افراد عادی به راه افتادهاند، اما در واقع توسط یک گروه لابی یا سیاسی هدایت میشوند.
🔘هدف از آستروتورفینگ:
▫️ تأثیرگذاری بر افکار عمومی: با ایجاد حس حمایت عمومی از یک ایده یا محصول، آستروتورفینگ میتواند افکار عمومی را به نفع سازمان یا فردی که آن را اجرا میکند، تغییر دهد.
▪️افزایش اعتبار: با ایجاد تصویری از حمایت عمومی، آستروتورفینگ میتواند به افزایش اعتبار یک محصول، خدمات یا سازمان کمک کند.
▫️تأثیرگذاری بر تصمیمگیریها: با ایجاد حس حمایت عمومی، آستروتورفینگ میتواند بر تصمیمگیریهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی تأثیر بگذارد.
🔘چرا آستروتورفینگ نگرانکننده است⁉️
▪️فریب دادن مردم: آستروتورفینگ مردم را فریب میدهد و باعث میشود که آنها به اطلاعات نادرست یا گمراهکننده اعتماد کنند.
▫️نقض شفافیت: آستروتورفینگ شفافیت را نقض میکند و مانع از آن میشود که مردم بدانند چه کسی در پشت نظرات و دیدگاههای بیانشده قرار دارد.
▪️تضعیف مردم سالاری دینی: آستروتورفینگ میتواند به تضعیف مردم سالاری دینی و فرآیندهای تصمیمگیری منجر شود، زیرا مردم نمیتوانند به طور صحیح و بیطرفانه در مورد موضوعات مختلف قضاوت کنند.
🖊 سید علیرضا آل داود
🔹️ به این گزاره های خبری و رسانه ای توجه کنید:
🔺️شبکه ۱۴ عبری :
ایران تهدید به آسیب رساندن به تاسیسات آب شیرین کن اسرائیل کرده است . حدود 80 درصد از آب در اسرائیل از تاسیسات نمک زدایی پراکنده در مناطق مختلف اسرائیل تامین می شود. آسیب به آنها برای اسرائیل بسیار مخرب خواهد بود
🔺️اسرائیل هیوم :
ایران کمتر از ۷۲ ساعت آینده حمله خواهد کرد
🔺️سازمان MLCIA:
حمله انتقامی ایران نهایتا تا ۵ روز دیگر آغاز میشود، در این حمله تمامی گروه های مقاومت شرکت خواهند داشت
🔺️کانال عبری کان:
دولت آمریکا معتقد است که ایران می تواند در مدت زمان کوتاهی برای پرتاب موشک آماده شود.
🔺️وب سایت عبری والا:
اطلاعات اسرائیل نشان می دهد که ایران در روزهای آتی و شاید قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای حمله به اسرائیل آماده می شود، این حمله ممکن است از خاک عراق هم صورت بگیرد
🔺️ادعای آکسیوس:
حمله بزرگ ایران از خاک عراق انجام میشود تا اسرائیل دیگر از حریم آن برای حمله به ایران استفاده نکند.
🔺️آکسیوس:
اطلاعات اسرائیل انتظار دارد حمله إيران با تعداد زیادی پهپاد و موشک بالستیک انجام شود.
🔺️فوری|خبرگزاری CNN :
تعداد بیشماری خودروهای حمل موشک در حال جابجایی در تمام سطح ایران هستند، این فعالیتها در ۱۸ نقطه در ایران شناسایی شده است.
🔺️رسانههای اسرائیلی:
ایران به تحرکات در پرتابگرها و سکوهای موشکی خود برای حملات علیه اسرائیل ادامه می دهد.
🔺️ پنتاگون:
ما به اسرائیل در مورد احتمال حمله ایران هشدار می دهیم. همه باید برای شرایط اضطراری آماده شوند.
پن:
به نظر می رسد ایران قبل از هر گونه #اقدام_انتقامی، یک حرکت قوی و تمام عیار رسانه ای برای برتری در #جنگ_اراده_ها طراحی کرده است. در جنگ اراده ها مهمتر از اقدام، اثبات و به رخ کشیدن قدرت و توان است، در هم ریختن محاسبات دشمن، فریب و درماندگی و نهایتا اقدام در اوج سردرگمی دشمن
🔹️ همداستانیِ تکنوکراتها
و لیبرالها
✍ #مهدی_جمشیدی
1️⃣ همزمان با چرخش ایدئولوژیک دولت از #اقتصاد_دولتی به #اقتصاد_آزاد در جریان انتقال از دولت موسوی به دولت هاشمی، #محمد_خاتمی با وجود آنکه در سِمت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت موسوی، مواضع ناموجّهی را به نام انقلابیگری برگرفته بود، بهتدریج در دولت هاشمیرفسنجانی، رویّۀ خود را تغییر داد و به لیبرالیسم فرهنگی گرایید؛ با این توجیه که جمهوری اسلامی نمیتواند بر منع و سلب در فضای فرهنگی تکیه کند و از آزادیهای فرهنگی جلوگیری نماید. در واکنش به عملکرد لیبرالیستی خاتمی در وزارت ارشاد و به عرصه عموم کشیده شدن بحثها و مناقشات در اینباره، شورای عالی امنیت ملّی جلساتی را برای گفتگو در این رابطه تشکیل میدهد. در طی این گفتگوها، اعضای حاضر در جلسات، بیشترین انتقادات و معایب را به رویّه و مواضع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت میدهند. خاتمی نیز در مواجهه با این نقدها، تصمیم به استعفا میگیرد. برای این منظور، نزد هاشمیرفسنجانی رفته و با این توضیح که عدهای از نیروهای سیاسی و فرهنگی، مجال فعالیّت را از من ستاندهاند، تقاضای استعفا میکند. در مقابل، #هاشمی_رفسنجانی از خاتمی میخواهد که ناملایمات را تحمل کرده و همچنان در این جایگاه بماند، اما پارهای از مواضع خویش را عمومی و آشکار نسازد. ولی خاتمی بر تصمیم خود پای میفشرد و سرانجام، موافقت رئیسجمهور وقت را برای پذیرش استعفا، جلب میکند. او، متن استعفانامهاش را در سوم خردادماه سال هفتادویک نوشت و در آن از ضرورت تحوّل فرهنگی در جامعه در راستای فراهمشدن فضای متناسب با نیازهای انسان معاصر و اقضائات زمانه سخن گفت و بر ترجیح مصونیّتبخشی به نسل جوان بهجای سلب آزادیهای عمومی اصرار ورزید. وی تصریح کرد اهتمام به رونق فرهنگی، لوازم و تبعاتی دارد که فقط ظاهربینانِ تنگحوصله، حتی به قیمت تعطیلی اندیشه و نفی آزادیهای مشروع و قانونی که نتایج سهمگین و ویرانگری به دنبال خواهد آورد، آن را برنمیتابند.
2️⃣ نکته مهم تاریخی در این باره آن است که هاشمیرفسنجانی با سیاست فرهنگی خاتمی، شکاف و زاویهای نداشت، بلکه آن را تأیید میکرد: «گویا افکارشان [خاتمی] کمکم عوض شد. بهتدریج تفکرات خوبی پیدا کرد، وقتی که [او] کار را [در وزارت ارشاد] شروع کرد، بعضیها با ایشان مخالف شدند»(علیاکبر هاشمیرفسنجانی، هاشمی بدون روتوش، ص۲۲۵). وی در جای دیگری به صراحت میگوید که از یک سو به خاتمی توصیه کرد که در وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی باقی بماند و در مقابل فشارها، کنارهگیری نکند، و از سوی دیگر، از وزیر بعدی نیز خواست در امتداد سیاست فرهنگیِ خاتمی حرکت کند و طرح فضای فرهنگیِ باز را بیشتر محقّق گرداند: «وقتی [خاتمی برای کنارهگیری از وزرات ارشاد] پیش من آمد، به ایشان گفتم که اگر من جای تو بودم، استعفا نمیدادم و میایستادم. بالاخره اگر هدفدار هستید، باید کارتان را بکنید، ضمن آنکه به ایشان در عین حال گفتم میدانم که فشار هم بر روی شما زیاد است ولی بایستید. آقای لاریجانی هم که بعد از آقای خاتمی آمد، به او گفتم که شما در آن مقداری که آقای خاتمی پیش رفته است، عقبگرد نکنید و بیشتر باید به طرف باز شدن [فضای فرهنگی] حرکت کنید.»(همان، ص۱۴۸).
3️⃣ یکی از اصلاحطلبان میگوید هر چند خاتمی، اصرار هاشمیرفسنجانی بر ماندن وی را واقعی تلقّی نکرده بود و بر این باور بود که هاشمیرفسنجانی نمیخواهد دولت سازندگی، بهای حضور خاتمی را بپردازد، اما پس از جلسه مشترک به او گفته بود که هاشمیرفسنجانی در برخی از موضوعات فرهنگی، نظرات و دیدگاههای پیشروانهتر دارد، اما نمیخواهد با مطرحکردن آنها در فضای عمومی و رسمی جامعه، مقاومت و مخالفت ایجاد کند(عبدالواحد موسویلاری، «هاشمی، آمادگی پرداخت هزینه برای خاتمی را نداشت»، ماهنامه نسیم بیداری، سال دوم، شماره ۲۱، آبان ۱۳۹۰، صص۶۴-۶۵). جهتگیری فرهنگیِ تکنوکراتها، زیرپوستی و نهانی بود و اینان میکوشیدند از طریق تغییر بافت اقتصادی و مناسبات مادّی، انقلابزدایی کنند، اما لیبرالهای اصلاحطلب، شتابزده و آشکار بودند و میخواستند در کوتاهمدّت، به نتیجه برسند. در نظر تکنوکراتها، فرهنگ هیچ انگاشته میشد و اقتصاد، اصل و اساس بود و در نظر لیبرالها، سیاست، عامل تعیینکننده بود. این دو جریان در پی آن بودند از فرهنگ بهعنوان یک کاتالیزور در راستای طرحهای تجدّدی خود استفاده کنند؛ یکی به دنبال توسعه بود و دیگری به دنبال دموکراسی. این دو جریان، بعدها تا حدی تلفیق شدند و به الگوی توسعۀ دموکراتیک رسیدند، اما از آغاز، هر دو در گرایش به لیبرالیسم فرهنگی، مشابه بودند و تفاوتشان فقط در روش بود یکی محافظهکار بود و دیگری رادیکال.
❌تذکر مهم به پزشکیان در قم
⏪سهم خواهی بی رحمانه ستادهای پزشکیان برای کسب قدرت در دولت موجب انتقادات وسیعی در کشور شده است. تا جاییکه حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی در دیدار دکتر پزشکیان در ضمن تذکرات کلیدی به او گفتند:
▪️«اینکه برخی چون در #ستادهای_انتخاباتی فعال بودند، پس باید مدیریت ها به آنها واگذار بشود، صحیح نیست و نباید انتخاب #مدیران را فدای فعالان انتخاباتی کرد، بلکه باید از افراد شایسته و کاردان، قوی و بومی استفاده کرد.
▪️همچنین ایشان ضمن تذکر نسبت به #گرانی اقلام معیشتی، لزوم عمل به وعدههای #مسکن، گرانی اجاره و رهن، نسبت به افزایش #قیمت_بنزین سبب گرانی تمام اجناس می شود که تحمل آن برای مردم مشکل است.
⭕️افشای اهداف پشت پرده FATF توسط وزارت خزانهداری آمریکا
🔹استیون منوشین، وزیر خزانهداری دولت ترامپ در جلسهی مجمع عمومی در تاریخ ۲۱ ژوئن ۲۰۱۹ بیان کرد که آمریکا از طریق FATF به دنبال کشف و مسدودسازی راههای دور زدن تحریمهاست.
🔸متن اظهارات منوشین: "کشورهای سرکش، تروریستها و سندیکایهای جنایتکار بینالمللی، در دور زدن تحریمها و سایر اقدامات پیشگیرانه پیچیدهتر شدهاند. من این سازمان را تشویق میکنم به طور مؤثر با این تهدید مقابله میکند."
🔹همچنین در تاریخ ۲۳ اکتبر ۲۰۲۰ وزارت خزانهداری آمریکا در واکنش به اصلاحات جدید FATF بیان کرد که این استانداردها میتواند به جلوگیری از دور زدن تحریم با شرکت پوششی کمک کند.
tavoosi.mp3
43.04M
خطبه های نمازجمعه امروز جمعه ۱۱ آبانماه ۱۴۰۳ شهرضا
روابط عمومی دفتر امام جمعه شهرضا
🇮🇷کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین طاوسی
https://eitaa.com/joinchat/793904075C0e2fe85268
هدایت شده از کانال هماهنگی و اطلاع رسانی خادمیاران رضوی شهرضا
✏️ این که در جمهوری اسلامی یک روز را بعنوان روز مبارزهی با استکبار معیّن کردهاند این برای آن است که ملت ایران از این تجربهی تاریخی غفلت نکنند.
وَ الّا مبارزهی با استکبار که مال یک روز نیست، یک امر دائمی است؛
شما باید مبارزهی با استکبار را، مبارزهی با نشانههای ظلم و تعدّی با نظم ظالمانهی جهانی را متن زندگی خودتان قرار بدهید و بدانید. این روز را ما معیّن کردیم برای آن که حافظهی تاریخی ملت ایران مورد غفلت قرار نگیرد، فراموش نکنیم.
رهبر معظم انقلاب ۱۴۰۳/۸/۱۲
#۱۳آبان
#روز_مبارزه_با_استکبار_جهانی
#دبیرخانه_کانونهای_خدمت_رضوی_شهرضا
#تحلیل_راهبردی
💥 پیام قاطع رهبری به دشمنان؛ تحلیلی بر معادله بازدارندگی فعال جمهوری اسلامی
بیانات دیروز رهبر معظم انقلاب در خصوص "پاسخ دندانشکن" به اقدامات دشمنان، نشاندهنده راهبرد مهم و تعیینکننده نظام در مواجهه با تهدیدات است:
⚡️ در تحلیل این موضع راهبردی، چند نکته کلیدی قابل توجه است:
۱. کاربرد عبارت "قطعاً" نشاندهنده اراده جدی و غیرقابل تغییر جمهوری اسلامی در پاسخگویی به تهدیدات است.
۲. اشاره مستقیم به "آمریکا و رژیم صهیونیستی" بیانگر شناخت دقیق از منشأ تهدیدات و عدم تردید در مواجهه با آنهاست.
🎯 محورهای اصلی این راهبرد بازدارنده:
- تأکید بر قدرت پاسخگویی متقابل
- حمایت قاطع از محور مقاومت
- عدم انفعال در برابر تهدیدات
📊 تحلیل ابعاد راهبردی این موضع:
۱. بُعد نظامی: نشاندهنده آمادگی کامل نیروهای مسلح برای پاسخ متناسب به هر تهدید است.
۲. بُعد سیاسی: اعلام موضع قدرتمندانه در عرصه دیپلماسی و روابط بینالملل است.
۳. بُعد منطقهای: تأکید بر پیوند راهبردی ایران با جبهه مقاومت و حمایت از متحدان منطقهای است.
⚖️ این موضعگیری قاطع را میتوان از دو منظر تحلیل کرد:
الف) پیشگیرانه: هشداری جدی به دشمنان برای جلوگیری از محاسبات اشتباه
ب) راهبردی: تبیین خطوط قرمز نظام و اعلام آمادگی برای دفاع از منافع ملی
🔍 نتیجهگیری:
این موضع قاطع رهبری را میتوان نقطه عطفی در راهبرد بازدارندگی فعال جمهوری اسلامی دانست که ضمن حفظ صلح و ثبات منطقه، خط بطلانی بر محاسبات غلط دشمنان میکشد.
💫 در شرایط حساس کنونی، این پیام روشن نشان میدهد که جمهوری اسلامی ایران با اقتدار کامل، آماده دفاع از منافع خود و متحدانش است و هرگونه ماجراجویی دشمنان با پاسخی قاطع و پشیمانکننده مواجه خواهد شد.
این لقمه ها! از این دهن! بابا، بزرگ است
هم وزن آن، هم طول، هم پهنا بزرگ است
دعوا سر کفش بزرگان داری اما
بهتر ببین این کفش از آن پا بزرگ است
وقتی که حرف از خاک ایران است یعنی
اندازه ی ایران، ابوموسی بزرگ است
امکان ندارد از تنی عضوی بدزدی
اعضای این تن تنب کوچک با بزرگ است
حالا که فکر دزدی از بابابزرگی!
کُل امارات از همین بابا بزرگ است
کابوس می گردد برای سرنوشتت
از بس که از حدِّ تو این رویا بزرگ است
پنهان شدی پشت کسی کوچولو انگار؟!
غرهّ نشو خیلی، عمو دنیا بزرگ است
دیوانه ای سنگی به دریا می زند گاه
عیبی ندارد چون دلِ دریا بزرگ است
#تنب_کوچک
#تنب_بزرگ
#ابوموسی
#احمد_رفیعی_وردنجانی
•••✾•🌿🌺🌿•✾•••
🔹️ داستان جزایر سهگانه
✍ #عماد_دولت_آبادی
وقتی قاجارها توی ایران به قدرت میرسن، در همسایگی ایران بین سه تا قدرت درگیری هست.
انگلستان، روسیه و فرانسه با هم دعوا دارن؛ که مستعمرهی هند مال کی باشه.
#روسها و #فرانسویها میخواستن از طریق خلیج فارس به هند حمله کنن. برای همین انگلیسیها تصمیم میگیرن خلیج فارس رو تحت کنترل خودشون بگیرن. یهو از سال 1255 یعنی از 150 سال پیش یه زمزمههایی رو شروع میکنن که این سه تا جزیره مال ایران نیست و بعد جزایر خلیج فارس رو اشغال میکنن.
از زمان #قاجار جزایر جنوبی ایران تحت تصرف انگلستان قرار میگیره ولی هیچوقت، هیچ کدم از دولتهای ایران تجزیهی این جزایر رو از ایران نمیپذیرن.
تا میرسیم به سال 1350. یعنی هفت سال قبل از انقلاب. یه توافقی بین محمدرضاشاه و #انگلیسیها انجام میشه. قرار میشه ایران، استقلال بحرین رو به رسمیت بشناسه و در مقابل اون سه تا جزیرهای که متعلق به خود ما بود؛ بهمون پس داده بشه. به عبارتی یه چیزی که از خودمون بود یعنی بحرین رو دادیم و یه چیزی که باز از خودمون بود یعنی #جزایر سهگانه رو پس گرفتیم. حتی پدر محمدرضا هم از حق ایران بر جزایر چشمپوشی نکرد.
#محمدرضا به چشم یه دردسر به قضیهی بحرین و جزایر نگاه میکرد و میخواست شر این دردسر کنده بشه. محمدرضا گفت: «چون ذخایر مروارید بحرین تموم شده، این جزیره برامون بیاهمیته دیگه»، هویدا نخست وزیر وقت هم گفت: «بحرین دخترمون بود؛ شوهرش دادیم».
و به این شکل بخشی از ایران رو دادیم و بخشی از ایران رو پس گرفتیم.
اگر شاه اونروز استقلال بحرین رو به رسمیت نمیشناخت؛ امروز بجای اینکه اماراتیها یه ادعای واهی روی جزایر ایرانی مطرح کنن، ما میتونستیم یه ادعای حقوقی قوی روی بحرین داشته باشیم. اما حالا برعکس شده است.