eitaa logo
طلبه انقلابی
216 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
620 ویدیو
155 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹️ ترک مخاصمه با آمریکا (کارشناس مسائل راهبردی) ... حسین مرعشی دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران خطاب به رییس جمهور پیشنهاد داده است که: "زمان ترک مخاصمه با آمریکا فرا رسیده. رئیس‌جمهور می‌تواند با پیاده‌سازی گفتمان وفاق و همراهی حاکمیت با آمریکا در موضوع آتش‌بس جنگ غزه همکاری کند و اولین قدم‌ها را برای ترک مخاصمه بین دو کشور بردارد. امروز ایران در مواجهه با آمریکا کوله‌باری از تجربه دارد. این کوله‌بار تجربه به آقای رئیس‌جمهور و دولتمردان رهنمود می‌دهد که بدون فشارهای احتمالی که آقای ترامپ می‌خواهد بیاورد، ما باید در چارچوب همکاری‌ با همسایگان و کشورهای مسلمان به سمتی برویم که بتوانیم در غزه و لبنان آتش‌بس مستقر کنیم." ↩ مشکل جمهوری اسلامی یکی دوتا سه تا نیست. مشکل جمهوری اسلامی، معضلی است به اسم انسان های بی سواد رسوب کرده در سیستم سیاسی_ رسانه ای در بخشی از بدنه قدرت که نه فهمی از دارند و نه فهمی از . 1️⃣ اولا: کجا ما مخاصمه ایجاد کردیم که حال ترکش کنیم. اگر اندکی داشته باشند می دانند که از قبل انقلاب نظام سلطه انگلیس و بعد آمریکا بنایشان بر تعامل دوسویه و از موضع برابر نبوده است. چه در کودتای ۱۳۰۴ و سر کار آوردن رضاشاه جامعه ایران کوچکترین نقشی نداشت چه در بردنش شهریور۱۳۲۰ و چه در کودتای ۱۳۳۱ و ۱۳۳۲ علیه دولت ملی گرای مصدق از جامعه ایرانی نظر خواستند. بعد از انقلاب هم حرف جمهور مردم واضح بود: تحویل شاه برای محاکمه عادلانه آن و برسمیت شناختن استقلال سیاسی ایران و نیز مداخله نکردن در اسلامیت کشورهای مسلمان 2️⃣ ثانیا: اگر حافظه این جماعت تکنوکرات یاری کند، جمهوری اسلامی بعد از انقلاب اسلامی ۷ الی۸ مرتبه وارد فاز گفتگو و مذاکرات دو جانبه بدون واسطه شده است ولی نتیجه چه شد؟ آخرین دسته گل برجامی شد که ته آن برای برجام موشکی و منطقه ای و حقوق بشری باز گذاشته شده بود. ایراد مرعشی ها و امثالهم در آنجاست که نمی توانند به صراحت مخالفتشان را با جمهوری اسلامی که €فقیه بالای سرش است بر زبان بیاورند. آن ها دنبال جمهوری اسلامی هستند که مانند سایر کشورهای پادوی آمریکا به ایفای وظیفه خود در نقشی که آمریکا برای آن دیده است بپردازد. فکر و باور این جماعت نه ملی گرایی است نه امت گرایی؛ جماعتی درمانده و حیران بین سنت و مدرنیسم که نه درکی از سنت های بومی مثبت خود دارند و نه لوازم پیشرفت در دنیای مدرن را فهم می کنند... 3️⃣ نهایتا آنکه: جمهوری اسلامی گرفتار انسان های شعارزده شده است بعضی با پوستین و بعضی با پوستین . حال ببینید ولی فقیه باید چه بار سنگینی را برای فهماندن توامان عدم مغایرت بین منافع ملی ایرانیان و آرمان های انقلاب اسلامی برای این دو قشر تحمل کند.
🎥 پیام مهم حزب‌الله لبنان خطاب به ارتش رژیم صهیونیستی 🔹در سال ۱۹۸۲، بعد از ۷ روز به بیروت رسیدید 🔸در سال ۲۰۰۶، بعد از ۳۳ روز، تا وادی الحُجیر پیش‌روی کردی 🔹اما حالا، بعد از ۴۰ شبانه‌روز درگیری، همچنان در نزدیکی روستاهای مرزی می‌جنگید! ▫️بيننا وبينكم الميدان... בינינו שדה הקרב 🔸حزب‌الله علاوه بر جنگیدن، جنگ رسانه رو هم خوب بلده و با مطلب هایی که منتشر می‌کنه روحیه دشمن رو داغون و رسوا میکنه
📸گوشه‌ای از کارنامه جنایات غرب وحشی! میلیون‌ها قربانی در سرتاسر جهان، دستاورد تمدن آمریکایی
⭕️میدان اصلی نبرد را گم نکنیم! 🔹اولویت اصلی «بنیامین نتانیاهو» در برخورد با ایران نه حمله نظامی بلکه بمباران تبلیغاتی است. 🔸او 12 سپتامبر 2002 در جلسه استماع «کمیته اصلاحات دولتی» مجلس نمایندگان آمریکا با تأکید بر اینکه استفاده از گزینه نظامی در مقابل ایران برخلاف عراق لازم نیست؛ گفت: «ایران برای مثال 250 هزار دیش ماهوره‌ای دارد؛ اینترنت دارد؛ 🔹به رؤسای سیا گفتم اگر می‌خواهید در ایران تغییر رژیم انجام دهید، لازم نیست [جاسوس‌بازی] کنید فقط کافی است 🔸فرستنده‌های خیلی بزرگ و قوی بگیرید و سریال‌های «محله مل‌رُز»، «بورلی هیلز» و از این چیزها برای مردم ایران پخش کنید. همین‌ها باعث خرابکاری و توطئه می‌شود. 🔹مردم و جوان‌ها نگاه می‌کنند و می‌خواهند همان‌طور باشند و اینها ظرفیت‌های موجود داخلی برای ایجاد اختلاف در ایران است؛ کشوری که بازترین جامعه را در منطقه دارد.
⭕️ چرایی تاکید رهبر انقلاب اسلامی امام‌خامنه‌ای مدظله‌العالی بر توسعه هوش مصنوعی در کشور 1️⃣ نقش بی بدیل در آینده حکمرانی سایبری و اداره جهان 2️⃣ علم نافع است که در صورت بهره گیری درست از آن به پیشرفت کشور منجر خواهد شد. 3️⃣ به افزایش نقش بازدارندگی در برابر دشمنان در جنگ های آینده سایبری منجر خواهد شد. 4️⃣ از مصادیق بارز تحقق قوی شدن کشور می باشد. 5️⃣ جا ماندن از قافله آن، کشور را به ضعف و عقب ماندگی می رساند.
🔹️ پایان نتانیاهو نزدیک است، چون خدا را به مبارزه طلبید! ... نتانیاهو اخیرا حرف عجیبی زد و گفت: «حتی اگر خدا هم با آنها باشد، ما آنها را شکست خواهیم داد!» این، انشاءالله نشانه نزدیک بودن سقوط اوست، چون تاریخ این را نشان داده: 1️⃣ مالک کشتی تایتانیک، (که بعد از کشتی نوح (ع) دومین کشتی معروف تاریخ  است!) گفت: «این کشتی غیرقابل غرق شدن است، حتی خود خدا هم نمی‌تواند آن را غرق کند!» اما در اولین سفر دریایی خود، غرق شد 2️⃣ رئیس‌جمهور برزیل، در جریان مبارزات انتخاباتی خود گفته بود: «اگر پانصد هزار رأی بیاورم، حتی خدا هم نمی‌تواند مرا از رسیدن به ریاست جمهوری بازدارد!» او آرا را به دست آورد، اما یک روز قبل از مراسم تحلیفش به بیماری واگیرداری مبتلا شد و پس از یک ماه بدون اینکه حتی یک روز هم روی صندلی ریاست جمهوری بنشیند، به هلاکت رسید! •••✾•🌿🌺🌿•✾•
⭕️چرا از ایران می‌ترسند؟ 🔹اگرچه بازگشت ترامپ به کاخ‌سفید را باید آغاز فصل تازه‌ای از مناسبات ایران با محور واشنگتن – تل‌آویو دانست، اما «عناصر قدرت» ایران در مواجهه با تخاصم‌های روزافزون در سطح منطقه و جهان از تنوع بالایی برخوردارند؛ عناصری که غربی‌ها نیز طی سال‌های اخیر به آن اذعان دارند. 🔸در شرایطی که پس از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری، برخی رسانه‌های غربی و ضدانقلاب ادعا کردند این موضوع زمینه‌ساز بروز نگرانی‌هایی در تهران شده و حتی ممکن است ایران را از واکنش به حمله تجاوزکارانه 5آبان‌ماه رژیم‌صهیونیستی به اهدافی در تهران منصرف کند، اما همانگونه که مقام‌های ارشد کشور طی روزهای اخیر تأکید کرده‌اند، اینکه چه‌کسی بر صندلی اتاق بیضی شکل کاخ‌سفید تکیه زده باشد، تأثیری بر پیگیری راهبردهای مدنظر ایران در عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی نخواهد داشت. با وجود اینکه برخی انتخاب ترامپ را به‌عنوان «دست بازتر اسرائیل در مواجهه با ایران» تفسیر کرده‌اند، اما بررسی عناصر قدرت ایران(بازدارندگی تسلیحاتی ایران، وحدت فرماندهی، هماهنگی میدان و دیپلماسی، همبستگی داخلی، هماهنگی روزافزون در محور مقاومت، توسعه تعاملات منطقه‌ای، همراهی افکارعمومی جهان، برتری ژئوپلیتیک، روابط راهبردی با قدرت‌های جهانی) که سبب ارتقای روزافزون توان بازدارندگی کشور شده‌، دربرگیرنده عناصر و ویژگی‌های متنوعی است که با توجه به دورن‌زا بودن آنها، تأثیرپذیری چندانی از تحولاتی مانند انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا ندارد.
⭕️نگاهی به کابینه جنگ طلب ترامپ 🔹در حالی که دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا اعلام کرده است که مایک پمپئو و نیکی هیلی در دولت آینده او جایی نخواهند داشت، لزوماً به این معنی نیست که کابینه او کاملاً خالی از جنگ طلبان خواهد بود. 🔸به عنوان مثال، سرپرست تیم انتقالی وزارت خارجه ترامپ بر عهده برایان هوک، نماینده ویژه سابق آمریکا در امور ایران خواهد بود. 🔹هوک در سال ۲۰۲۲ ایران را «حامی جهانی تروریسم» توصیف کرد و گفت: «ایران حق ادعای دفاع از خود را ندارد». وی این اظهارات را در پی حمله ایران به پایگاه های نظامی آمریکا در عراق در پی ترور سردار قاسم سلیمانی و همرزمانش به دستور دونالد ترامپ بیان کرد. 🔸تیم انتقالی وزارت دفاع ترامپ همچنین توسط رابرت ویلکی هدایت خواهد شد که از جو بایدن به دلیل عدم اعمال فشار کافی بر اروپایی ها برای مشارکت بیشتر در جنگ اوکراین انتقاد کرده است. 🔹انتظار می‌رود که تیم انتقالی ترامپ در شورای امنیت ملی توسط جوئل ریبورن رهبری شود که در گذشته از استفاده از تروریست‌ها در سوریه برای «مقابله با ایران» حمایت کرده است. 🔸اگر چه باید دید که ترامپ در دوره دوم ریاست جمهوری خود دقیقاً چگونه سیاست خارجی آمریکا را مدیریت خواهد کرد، اما انتخاب کابینه وی نشانگر ادامه همان سیاست جنگ افروزی آمریکا در جهان است.
⭕️زخم پنجه شیطان در کشورهای مختلف 🔹برخلاف تصور عموم، ایالات متحده غیر از ایران در خصوص کشورهای بسیار زیاد دیگری هم تحریم‌های فلج کننده، آزاردهنده و زورگویانه لحاظ کرده است. ایران، سوریه، ونزوئلا و کره شمالی به دلیل مسائل سیاسی پس از تلاش برای عدم تسلط آمریکا در منطقه آنها مورد تحریم‌های سخت قرار گرفتند. 🔸تحریم های با شدت متوسط بر یمن به دلیل تلاش برای حفظ استقلال کشور خود و روسیه و افغانستان نیز پیش‌تر مورد تحریم‌های نوع متوسط قرار گرفتند. تحریم‌های با شدت متوسط و کم دیگر در سطح تجاری و صادرات کالا بر چین، سودان، برمه، بلاروس و لیبی همچنان اثرات خود را دارند؛ کشورهایی که با تحریم‌های کم شدت مواجه هستند نیز عبارتند از لبنان به دلیل حمایت از گروه مقاومتی حزب‌الله، نیکاراگوئه، مالی، سومالی، اتیوپی، جمهوری دموکراتیک کنگو و زیمبابوه. 🔹تحریم تجهیزات پزشکی و مواد غذایی توسط آمریکا بعضاً یک جنایت بزرگ شمرده می‌شود که چند باری هم توسط سازمان‌های بهداشت جهانی و بین‌المللی مورد محکومیت قرار گرفته است.برخی ترس‌ها و انتقادها در مورد پیامدهای بالقوه تحریم‌ها وجود دارد که می‌گوید اکثر این تحریم‌ها در نتیجه حاصل عکس داشته و باعث تضعیف موقعیت دلار آمریکا شده و باعث شده است که دلار نتواند جایگاه خود را حفظ کند.
⭕️ تصمیم‌گیری بزرگ برای بنزین 🔹دولت باید درنظرداشته باشد، استفاده صرف از راهکارهای قیمتی مانند افزایش یک باره قیمت بنزین نه تنها موجب حل مشکلات نمی‌شود بلکه نارضایتی اجتماعی و اقتصادی مردم را بیشتر می‌کند. در سایه تورم بالا و کوچک‌تر شدن سفره مردم باید توجه داشت که افزایش یک باره قیمت بنزین می‌تواند منجر به تورم بیشتر و گرانی سایر کالاها شود. تنوع بخشی به سبد سوخت کشور یکی از اولویت‌های کلیدی در تأمین امنیت انرژی است. به همین منظور، در سال ۱۳۸۵ مجلس شورای اسلامی با تصویب آئین‌نامه اجرایی تبصره ۱۳ قانون بودجه، دولت و تمام نهادهای اجرایی را طبق ماده ۳ ملزم به خرید خودروهای دوگانه‌سوز کرد. به این قانون باید توجه ویژه شود که یکی از ابزارهای غیرقیمتی کاهش ناترازی بنزین است. راهکارهایی از جنس تولید مثل ساخت پالایشگاه مقیاس بزرگ و مقیاس کوچک می‌تواند کمک بسیار زیادی به حل معضل ناترازی بنزین کند.همچنین بالا بردن کیفیت خودروها و تلاش برای بهبود کیفیت جاده‌های بین راهی می‌تواند به مقدار بسیار عجیب و دور از ذهنی در مصرف خودرو صرفه‌جویی کند. 🔸آمارها حاکی از آن است که مصرف بنزین در ایران برای هر مسافت معین بالاتر از متوسط جهانی بوده؛ یعنی به طور میانگین، خودروهای ایرانی حدود ۱۱ لیتر بنزین در هر ۱۰۰ کیلومتر مصرف می‌کنند که این موضوع علاوه بر کیفیت نامطلوب خودروهای تولیدی، به فرسودگی ناوگان موجود نیز اشاره دارد.
talebpoor.mp3
28.67M
خطبه های نماز جمعه شهرضا / حجت الاسلام طالب پور امام جمعه موقت شهرضا / 25 آبان 1403
⭕️زیباکلام:پزشکیان باید فداکاری کند و به دشمنی با آمریکا پایان دهد / نیوزویک: ترامپ دیدگاه ثابتی ندارد، احمق است کسی که زیاد به او اعتماد کند. 🗞نشریه آمریکایی «نیوزویک» در یادداشتی با عنوان «سیاست خارجی دونالد ترامپ با باد تغییر می کند» نوشت: 🔹احمق است کسی که زیاد به برنامه های ترامپ اعتماد کند.   🔸ترامپ، رونالد ریگان، جورج بوش یا جو بایدن نیست؛ او ایدئولوژی مشخص یا دیدگاه ثابتی در مورد نحوه عملکرد جهان ندارد. 🔹باورهای او براساس موقعیت تغییر میکند و گاه متناقض هستند. او چیزهایی را در جریان مبارزات انتخاباتی می‌گوید، اما زمانی که به ریاست‌جمهوری می‌رسد به آن‌ها توجه نمی‌کند یا بسته به اینکه چه کسی با او در اتاق حضور دارد، نظرش را تغییر می‌دهد.
🎥 تعجب کارشناس شبکه صهیونیستی اینترنشنال از چرخش 180 درجه‌ای عربستان در برابر ایران! 👤 مهرداد فرهمند، تحلیلگر مسائل خاورمیانه: به یاد بیاوریم که همین آقای بن سلمان چند سال پیش می‌گفت: ما باید جنگ را به داخل ایران بکشانیم؛ اما الان می‌گوید که باید حریم ایران رعایت شود و حمله اسرائیل به ایران را محکوم می‌کند؛ این نشان از دستاورد بزرگی است و رسانه‌های عربی از این چرخش حیرت زده شده‌اند.
🔘سوگیری منفی نگری و جنگ شناختی در بستر فضای مجازی 🔹سوگیری منفی‌نگری به تمایل افراد به تمرکز بیشتر بر جنبه‌های منفی و بدتر از واقعیت در مقایسه با جنبه‌های مثبت اشاره دارد. این سوگیری می‌تواند افراد را وادار کند تا تجربیات، خبرها و اطلاعات منفی را بیشتر از اطلاعات مثبت مورد توجه قرار دهند و به همین دلیل ممکن است در ارزیابی موقعیت‌ها و تصمیم‌گیری‌ها دچار خطا شوند. 🔸در ارتباط با جنگ شناختی، سوگیری منفی‌نگری می‌تواند ابزار مهمی برای حملات روانی و تضعیف روحیه دشمن باشد. در جنگ شناختی، هدف ایجاد تردید، ترس و نارضایتی در میان افراد است. با استفاده از اطلاعات منفی، شایعات و تبلیغات منفی، می‌توان احساس ناامیدی و اضطراب در جمعیت هدف را تشویق کرد. این موضوع باعث می‌شود که افراد تحت تأثیر تفکر منفی قرار بگیرند و توانایی آن‌ها در تشخیص واقعیت‌ها و موقعیت‌های مثبت کاهش یابد. 🔹 بنابراین، سوگیری منفی‌نگری می‌تواند به عنوان یک ابزار مؤثر در قالب جنگ شناختی به کار رود تا افکار عمومی را به نفع یک طرف خاص تغییر دهد. 🖊 سید علیرضا آل‌داود
📱 عراقچی: 🔹«نسخه دوم فشار حداکثری» تنها به «نسخه دوم شکست حداکثری» می انجامد 🔸 نسخه اول سیاست «فشار حداکثری» لاجرم با «مقاومت حداکثری» مواجه شد و نهایتاً به «شکست حداکثری» برای آمریکا منجر گردید. 🔹 مدرک می‌خواهید؟ به عنوان فقط یک مثال کافی است وضعیت برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را قبل و بعد از به اصطلاح سیاست «فشار حداکثری» مقایسه کنید. 🔸 ایده بهتر آن است که «عقلانیت حداکثری» را امتحان کنید - به نفع همه است.
⭕️انیمیشن‌ها؛ ابزاری که روح کودکان را تسخیر می‌کند 🔹انیمیشن‌ها شاید در ظاهر فقط یک ابزار سرگرمی به نظر برسند اما با توجه به ماهیت و قدرت جادویی خود می‌توانند تجربیات مختلفی را پیش‌روی کودکان قرار دهند که به همین سبب نیز در دنیای امروز ساخت آثار فاخر ایرانی بیش‌ازپیش احساس می‌شود. 🔸ماهیت انیمیشن به شکلی است که بچه‌ها یک زندگی را به‌صورت خیالی و تصویری تجربه کرده و با هر آنچه در انیمیشن دیده می‌شود، همزاد پنداری می‌کنند؛ همراه با شخصیت‌های آن، خوشحال می‌شوند، مبارزه می‌کنند، گریان و حتی بیمار می‌شوند و این یعنی تجربه تمام احساسات جاری در زندگی فقط با دیدن یک انیمیشن! 🔹در انیمیشن های خارجی، از زاویه دید کودک به ماجرا نگاه می‌شود، به‌طوریکه وقتی کودک در حال دیدن یک سکانس است و سکانس بعد را در ذهنش تصور می‌کند، درست مشابه همان تصور، اتفاق می‌افتد که این یعنی فهم درست دنیای کودک و جذب حداکثری آن‌ها؛ اتفاقی که متأسفانه در اکثر انیمیشن‌ها ایرانی شاهد آن نیستیم.»
آمار خودکشی سال 2024 در جهان و رتبه بندی کشورها : ▪️فنلاند که هرساله شادترین کشور جهان معرفی می‌شود رتبه 26 ، سوئیس که به ظاهر از رفاه بالایی برخوردار است در رتبه 33 ، نروژ رتبه 49 و ایران که از نگاه اپوزسیون و غربگداهای داخلی در فقر و فلاکت است در رتبه بندی سال ۲۰۲۴ در حوزه خودکشی رتبه131 در جهان است !! ▪️رتبه‌بندی بعضی کشورها : کره جنوبی 4 / بلژیک 17 / آمریکا 23 / ژاپن 25 / فنلاند 26 / سوئد 28 / سوئیس 33 / فرانسه 3 / آلمان 42 / کانادا 47 / هلند 48 / نروژ 49 / نیوزلند 55 / دانمارک 58 / ایران 131 🔹نرخ خودکشی در شادترین کشور جهان یعنی فنلاند ۳ برابر کشوری که از نگاه غربزده‌ها در فقر و فلاکت یعنی ایران می‌باشد !
📝 افرادی که کار روزانه دارند- اداری، کاسب، روستایی، کشاورز و امثال اینها- اگر مثلا شب یا بین روز به خانه می آیند، بخشی از زمان را، ولو نیم ساعت، برای خواندن بگذارند. چقدر کتابها را در همین نیم ساعت ها می توان خواند. بنده خودم دوره های بیست و چند جلدی کتاب ها را در همین فاصله های ده دقیقه، بیست دقیقه، یک ربع ساعت خوانده ام!… این بایستی یک و سنت رایجی بین مردم ما بشود که کتاب را بخوانند و به بچه هایشان یاد بدهند. خانم ها در خانه ها کتاب بخوانند و معلومات را فرابگیرند. رهبر معظم انقلاب ۷۲/۲/۲۱ ➕ به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی
⭕️هوش مصنوعی و حکمرانی آينده 🔹مسئله نخست: شناخت هوش مصنوعی است. هرگاه در برهه‌های تاریخ مان چه پیش از انقلاب و چه پس از انقلاب با فناوری، مواجهه دقیق، عمیق و عالمانه نداشتیم به نوعی ضرر کردیم، باید مسئله را به خوبی بشناسیم، مواجهه‌ها را در آن تحلیل کنیم. ذینفعان آن را بشناسیم ،سپس درباره آن حکم بدهیم. 🔸اگر هوش مصنوعی چند گام جلوتر از امروزی که هست باشد وضعیت علم و فناوری در کشور ما به چه سطحی خواهد رسید؟ وضعیت حکمرانی به چه سطحی خواهد رسید؟ یعنی باید مشخص شود اگر هوش مصنوعی جزء مسائل پیشران کشور خواهد بود به طور طبیعی یک اهتمام ویژه‌ای باید به آن داشته باشیم. 🔹مسئله دوم اتخاذ راهبرد و مدل مواجهه، ترسیم بایسته‌ها و موانع پیش رو می‌باشد. که با شناخت آن، به طور معمول باید راهبرد و مدل مواجه مان با آن را طراحی کنیم. پس باید به زمینه‌های توسعه هوش مصنوعی در کشورمان فکر کنیم و بایسته‌ها و موانع پیش روی را ترسیم کنیم.        🔸مسئله سوم تعیین نقشه راه است، یعنی یک تصویر کلان باید بالاتر از هوش مصنوعی در کشور باشد که چطور بتوانیم این مسیر را طی کنیم. نقشه راهی که خواهیم داشت باید با توجه به جانمایی مسئله در نظام مسائل کلان نظام اسلامی باشد. 🔹چنانکه مقام معظم رهبری بارها در سخنان خود برای پیشرفت کشور وقتی به مسئله علم و فناوری می‌رسند اشاره می‌کنند که علم و فناوری، اقتصاد ،سبک زندگی جز مسائل تقلیدی نیست. بلکه در مکتب خودمان اقتصاد و سبک زندگی داریم. پس آیا می‌توانیم در مکتب جمهوری اسلامی ایران که همان مکتب انقلاب اسلامی است یک بهره‌برداری خاص از هوش مصنوعی داشته باشیم و هوش مصنوعی را در خدمت تمدن مان قرار بدهیم؟ 💬 بی‌گمان در بحث هوش مصنوعی، ما نمی‌توانیم نگاه رادیکالی (یعنی فقط یک گوشه‌ای از مسئله برای ما پررنگ شود) داشته باشیم. بلکه باید یک نگاه جامع و راهبردی به مسئله داشته باشیم. چنانکه معتقدیم هوش مصنوعی، فراتر از یک تکنولوژی است و امروز هوش مصنوعی یک پارادایم برای حکمرانی کشورها می‌باشد.
⭕️کیهان: ایلان ماسک بچه‌هایش را روی دوش خود حمل می‌کند، سلبریتی‌های ما سگ و گربه بغل می‌کنند 🗞روزنامه کیهان نوشت: 🔹در حالی که برخی سلبریتی‌های خودتحقیر و بی‌سواد کشورمان تبلیغ سگ‌فرزندی و گربه‌فرزندی می‌کنند ایلان ماسک هرجا می‌رود بچه‌هایش را روی دوشش گذاشته و با خودش می‌برد. 🔸سلبریتی‌های پرادعای ما چرا در این موارد از غربی‌ها تقلید نمی‌کنند؟
⭕️ شبکه‌های اجتماعی سلاحی برای جذب و اعتیاد! 🔹در واقع می‌توان گفت برخی ابزارها و محتواها در دنیای امروز به گونه‌ای طراحی شده‌اند که مخاطب را مجذوب و حتی معتاد کنند. این نوع اعتیاد که اغلب به اعتیاد دیجیتال یا اعتیاد رفتاری معروف است، بیشتر از همه در دنیای اینترنت، شبکه‌های اجتماعی، بازی‌های ویدیویی و اپلیکیشن‌ها دیده می‌شود. 🔸طراحی این ابزارها به‌گونه‌ای است که حس رضایت و لذت آنی ایجاد می‌کنند و افراد را به تعاملِ مداوم و بازگشتِ دوباره تشویق می‌کنند. ▫️برای این کار، اغلب از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود: 1⃣پاداش‌های متناوب: که باعث می‌شود فرد منتظر پاداش بعدی بماند و تعامل خود را افزایش دهد. 2⃣ایجاد احساس فوریت: مانند اعلان‌ها و هشدارها که حس نیاز به پاسخ سریع را در کاربر برانگیخته و او را به استفاده مداوم ترغیب می‌کند. 3⃣ شخصی‌سازی محتوا: در شبکه‌های اجتماعی، اغلب محتوای مورد علاقه هر فرد به او نمایش داده می‌شود و به همین دلیل، فرد کمتر می‌تواند از آن دل بکند. 4⃣ مکانیسم‌های رقابتی: مانند امتیازدهی یا رده‌بندی که حس رقابت را در کاربران زنده نگه می‌دارد و باعث می‌شود بارها بازگردند. 💭این روش‌ها با الهام از روانشناسی و شناخت رفتارهای انسانی طراحی شده‌اند و در برخی موارد شباهت زیادی با مکانیسم‌های اعتیادآور داروها دارند. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🎥 خرید فاجعه 🔹یکی از فجیع‌ترین قراردادهای نظامی دوره پهلوی، خرید ۱۵۰۰ تانک چیفتن از انگلیس بود. 🔸موتورهای این تانک‌ها با وضعیت محیطی ایران ناسازگار بود اما مقامات انگلستانی به‌دلیل اهمیت راهبردی، نظامی و اقتصادی، «محمدرضا پهلوی» را متقاعد به حفظ این قرارداد کردند. 🔹البته حجم رشوه‌ای که بین مقامات دو طرف ردوبدل شد در حفظ این قرارداد بی‌تاثیر نبود. 🔸حجم رسوایی این قرارداد به‌حدی بود که چند نفر در انگلیس دادگاهی شدند اما در ایران به‌خاطر وابستگی افراد به دربار، آب از آب تکان نخورد. 🔹در نهایت با وجود پرداخت پول تانک‌ها، فقط تعدادی از آن‌ها به طرف ایرانی تحویل  شد و بعدها در جنگ تحمیلی مورد استفاده قرار گرفت اما خیلی زود مشخص‌ شد انگلیسی‌ها چه جنس بنجلی را به شاه انداخته‌اند. 🔸تانک‌ها مشکل جدی در تحرک داشتند. به‌حدی که وسط میدان نبرد، از حرکت می‌ایستادند و خاموش می‌شدند. 🔹ناگفته نماند دولت انگلیس حتی از  عمل به همین تعهد چند سر سود امتناع کرد و پول دریافتی را بالا کشید.
🔹️ جلسه شورای حکام آژانس و چند نکته ✍ (کارشناس مسائل راهبردی) 1️⃣ تحریم به عنوان ابزار فشار کارکرد خود را از دست داده است آنچه موضوعیت دارد فعال کردن فضای جدید جهانی برجامی مقابل ایران جهت پوشش دادن فضایی است که رژیم صهیونیستی در آن گرفتار شده است 2️⃣ بیانیه دادن یا ندادن شورای حکام قبل از مراسم تحلیف ترامپ، در راستای اجرایی نشدن وعده صادق۳ طراحی شده است به نحوی که با درگیر کردن فضای سیاست خارجی ایران به مقوله اقدام شورای حکام، تمرکز ایران بر وعده صادق۳ برداشته شود 3️⃣ ترامپ بدلیل تمرکز خود بر پرونده چین کمترین ورود مستقیم را در غرب آسیا دارد و لذا برنامه این است که قبل از سرکارآمدن رسمی او،تقابل با پرونده هسته ای و جنگ با رژیم به اروپا سپرده شود. هرچند معتقدیم اروپا ظرفیت محدودی برای فعال نگه داشتن بحران های منطقه ای در غرب آسیا بدون همراهی مستقیم آمریکا دارد 4️⃣ احتمال می دهیم چنانچه قطعنامه ای توسط شورای حکام آژانس صادر شود، پاسخ ایران در وعده صادق۳ دچار تغییرات اساسی می شود به نحوی که همانند وعده صادق۲ با یک اقدام، دو ضربه نواخته شود( یکی علیه مراکز حیاتی رژیم و دیگری علیه اراده اروپایی ها در خصوص سست کردن اراده ایران در توسعه گسترده فعالیت های هسته ای) 5️⃣ عنایت داشته باشیم چنانچه مبادلات اقتصادی در مجموعه بریکس_ شانگهای_ آ سه آن و کشورهای پیرامونی سامان بیابد، ابزار فشار بخشی از سیاسیون داخل دولت در خصوص پذیرشfatf در عمل به حاشیه می رود. هرچند معتقدم این دولت کمر همت به نهایی کردن آن جهت هضم اقتصادی در چاه ویل اروپا کرده است 6️⃣ نهایت آنکه ما برنامه چهارشنبه شورای حکام را در راستای اقدامات جبهه مقاومت و بویژه گره زدن پاسخ ایران به رژیم می دانیم. 7️⃣ بنابراین به نظر می رسد در راستای پاسخ متقابل جمهوری اسلامی جهت برهم زدن برنامه های به هم پیوسته غرب،اجرایی شدن وعده صادق۳ با خبط آژانس، به زمان اجرایی شدنش و همچنین تغییرات مهمی در دکترین هسته ای نزدیک تر می شود.
🔰 آنتن تلویزیون!