eitaa logo
طلبه انقلابی
220 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
612 ویدیو
155 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 کاهش ذخایر خونی استان / بیماران همچنان نیازمند خون های اهدایی هستند مدیرکل انتقال خون استان اصفهان: 🔹مصارف خون پا بر جاست و در این شرایط کاهش شدید اهدای خون را داریم و تعطیلات طولانی مدت نوروز هم وضعیت ما را بدتر می کند.
پیام تشکر رهبر انقلاب از تدابیر ستاد ملی، وزارت بهداشت و طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا رهبر انقلاب اسلامی در مرقومه‌ای، تدابیر ستاد ملی و وزارت بهداشت برای جلوگیری از گسترش بیماری کرونا را برای همه لازم الاجرا دانستند و تأکید کردند: طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا دارای پشتوانه‌ی علمی و همراه با انگیزه‌های دینی و جهادی و انسانی است. متن مرقومه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به شرح زیر است: بسمه تعالی دفتر از زحمات وزیر محترم و همکاران در این گستره‌ی وسیع تشکر شود. تدابیر ستاد ملی و وزارت بهداشت برای جلوگیری از گسترش بیماری برای همه لازم الاجرا است. طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا که دارای پشتوانه‌ی علمی و همراه با انگیزه‌های دینی و جهادی و انسانی است،‌ طرحی کارآمد است و همان چیزی است که بلا را به نعمت و تهدید را به فرصت تبدیل خواهد کرد انشاءالله. ۲۵ اسفند ۹۸
🔴 پایان نتانیاهو می رسد‼️ 🔻 پایگاه «تایمز اسرائیل» به نقل از دفتر ریاست رژیم صهیونیستی نوشت: «رئوین ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی قصد دارد فردا دوشنبه رسما «بنی گانتز»رئیس ائتلاف «آبی و سفید» را برای تشکیل کابینه جدید این رژیم مأمور کند. 🔹گانتز که پیش‌تر رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی بوده توانسته در هفته‌های اخیر نظر ۶۱ نماینده از مجموع ۱۲۰ نماینده پارلمان این رژیم را برای نخست وزیری جلب کند. 🔹 نتانیاهو که از سال ۲۰۰۹ تاکنون نخست وزیر رژیم صهیونیستی بوده در پرونده های متعدد متهم به فساد و دریافت رشوه است. او در صورت محکومیت باید باقی عمر خود را در زندان بگذارند. این مساله باعث شده تا موضوع تمدید نخست وزیری برای نتانیاهو به بازی «مرگ و زندگی» بدل شود. 🔹 با انحلال کنست رژیم صهیونیستی شاهد سه انتخابات زودهنگام در ماه‌های فروردین، شهریور و اسفند سال ۹۸ بوده است.
🚨مشکلات فنی علت اختلال چند ساعته در پيامرسان ايتا 🔹به دلیل مراجعه بسیار بالا و افزایش بیش از حد ترافیک، یکی از سرورها از مدار خارج شد و همین امر باعث شد که مسئولين ایتا برای ارتقاء و تغییر برخی موارد فنی از حوادث پیش رو و مشابه جلوگیری کنند. 🔹در روزهای اخير و پس شيوع ويروس کرونا در کشور بسياری از مدارس آموزش های مجازی خود را در ايتا راه اندازی کرده اند که همين امر باعث ورود تعداد زيادی از کاربران به اين پيامرسان و فشار سنگين به سرورها شد. 🔹متاسفانه به دليل عدم حمايت مسئولان از پيامرسان های داخلی به خصوص پيامرسان مردمی ، اين پيامرسان با محدوديت های فنی و تجهيزاتی روبروست. اميدواريم با حمايت مسئولين انقلابی و تلاش مسئولان ايتا و همراهی شما کاربران عزيز شاهد پيشرفت اين پيامرسان مردمی باشيم.
سلام.این متن را دوستانه که بدون دقت و بررسی هر مطلبی را منتشر و بار گذاری میکنند با دقت بیشتر بخوانند. حرف حساب ، کی گم میشود؟ 💥گاهی یک اتفاقی می افتد تا شما بیایید اصل ماجرا را شرح دهید می بینید حواشی و جنجال ها نمی گذارد حرف درست و صحیح به ثمر بنشیند. 👇چند مثال را با هم مرور کنیم: 🔸خبر ازدواج دختران زیر 13 سال؛ تا بخواهید اصل ماجرا را شرح دهید، نظر اسلام را توضیح دهید، اصل ماجرا در میان جار و جنجال با هشتگ کودک همسری گم می شود. 🔹یا وقتی میخواهید فتنه 88 را تبیین کنید و به مردم بگوئید تقلب نشده، ماجرای ندا آقاسلطان پیش می آید و کهریزک اتفاق می افتد و حرف اصلی گم می شود. 🔸یا کسانی پیدا می شوند سریع می گویند فلانی جاسوس اسرائیل و آمریکاست؛ همینکه گفته شد فلانی جاسوس است راه تبیین دیگر بسته می شود. 🔻 صدها مثال در این زمینه وجود دارد که حرف حساب گم می شود. علت چیست❓ 1️⃣ جهل و بی سوادی مخاطب؛ وقتی کاربران مجازی سواد رسانه یا سواد سیاست یا سواد اقتصاد نداشته باشند فردی می تواند به راحتی با کنار هم گذاشتن چند اصطلاح و گزاره شبه علمی، او را فریب دهد. 2️⃣ عوامگرایی بجای تخصص؛ وقتی افراد برای رسیدن به هدفشان بجای اینکه حرف تخصصی و دقیق و مبتنی بر حق بزنند حرفی می زنند که عوام بدون سند و تخصص بپسندند. (منظور از عوام، توده های مردم نیست. گاهی یک فرد عادی کارگر یا دست فروش چنان مسائل را می فهمد و درست تحلیل می کند که دیگر به او نمی گوئیم عوام. او اتفاقاً جزو خواص است. منظور از عوام، یعنی کسی که اهل تحلیل و صاحب تحلیل نیست. بیشتر پیرو و مقلد دیگران است.) 3️⃣ هوچی گری؛ وقتی یک مسئله بجای اینکه در محیط علمی و منطقی و بدور از هیاهو نقد و بررسی شود در فضای داد و بیداد یا مجازی به آن پرداخته می شود. وقتی فریادها بلند شود آن حرف صحیح و منطقی گم می شود. 4️⃣ دوقطبی سازی؛ وقتی مسائل تخصصی در دوقطبی ها قرار گرفت دیگر حامیان هر قطب، فقط دنبال حمایت از قطب خود و کوبیدن قطب مخالف اند. کسی دیگر دنبال حرف حساب نیست. دوقطبی ها فضا را داغ و متشنج می کنند. 5️⃣ قبیله گرایی سیاسی و جناح گرایی؛ طرفداران هر جناح، کار خوب جناح مقابل را نمی بینند. هر چه می بینند بدی است. در این بین حرف حق و حرف حساب معنی ندارد. باید تحلیلگران مستقل سعی کنند از دریچه احزاب و جناح ها به مسائل نگاه نکنند. 6️⃣ حیثیتی کردن مسائل؛ گاه یک مسئله ساده علمی، سیاسی، اقتصادی یا فرهنگی را برخی حیثیتی می کنند. یعنی بگونه ای آن را طرح می کنند که هیچ کسی نتواند با آن مخالفت کند. اگر کسی با آن مسئله مخالفت کرد یا نقدی به آن مطرح کرد، باید خود را آماده دریافت تهمت ها و برچسب ها بکند. همانند بحث وحدت در انتخابات. 7️⃣ بی تقوایی سیاسی؛ برخی افراد برای رسیدن به اهداف سیاسی خود حاضرند هر دروغی را منتشر کنند هر اتهامی را وارد کنند. در فضایی که بی تقوایی بر آن حاکم شود نشر حرف حساب و دقیق با موانع جدی همراه است. 8️⃣ صفر و صد دیدن جریانات و اشخاص؛ اکثریت جامعه ایرانی ما در حال حاضر صفر و صدی است. نگاه مردم ما به افراد و جریانات یا سفید است یا سیاه. یا فرد و جریان را سیاه و کافر و منافق و ضدنظام و ناکارآمد تلقی می کنیم یا هم سفید و عالی و بی نقص و متواضع و مخلص و کارآمد. باید به جریانات و اشخاص و جریانات نگاه نسبی داشت. یا افراد لایق هر گونه اتهام و نقد می دانیم یا افراد را مبری از هرگونه نقدی! اگر به کسی نقدی شد می گوئیم چرا فلانی را از دایره خارج کرده اید! در حالیکه اساساً دایره ای وجود ندارد. نقد است و باید مطرح شود.
✔️بیانیه روابط عمومی جامعةالمصطفی در واکنش به اظهارات مولوی عبدالحميد🔻 🔹اخیراً فیلم کوتاهی از سخنان جناب آقای مولوی عبدالحمید منتشر شده که حاوی القای شبهاتی است که لازم دیده شد نسبت به آنها توضیح داده شود. 🔹ایشان به کدام دلیل ادعا کرده‌ اند که منشأ شیوع ویروس کرونا در ایران، دانش‌ پژوهان چینی المصطفی بوده‌ اند؟ آیا مدرکی به جز ادعای رسانه‌ های معاند در این زمینه وجود دارد؟ آیا تاکنون هیچ مقام رسمی چنین ادعایی را تأیید کرده و آیا مدرک و مستندی در این زمینه ارائه شده؟ انتظار می ‌رود یک عالم دینی در بیان مطالب خود دقت بیشتری داشته باشد. 🔹به چه دلیل ایشان حضور طلاب اهل سنت در مراکز آموزشی المصطفی را مغایر با سیاست تقریب مذاهب اسلامی شمرده ‌اند، حال آن که این حضور، خود نشانه ‌ای از سیاست تقریب مذاهب است. برنامه ‌های آموزشی المصطفی برای این عزیزان مبتنی بر فقه و کلام اهل سنت و البته با رویکرد تقریبی و اعتدالی و در مقابل سیاست تکفیری و افراطی است که متأسفانه در برخی مراکز دیگر شاهد آن هستیم. این ادعای شستشوی مغزی دانش‌ پژوهان، اهانت به صدها فاضل و عالم اهل سنت که مدارج علمی برجسته‌ای را واجد بوده و هستند و در عین حال، برای طی مراحل تحصیلات تکمیلی و به ویژه دوره دکتری تحصیل در المصطفی را برگزیده‌ اند،‌ نیست؟ 🔹ابتلائات الهی همواره برای همه انسان ‌ها در طول تاریخ بوده است و به یاری خداوند، ملت ما از این ابتلا هم مانند دیگر آزمایش‌ ها سربلند عبور خواهد کرد. سوءاستفاده از این موقعیت‌ها و نسبت دادن این گونه حوادث به اعتقاد یا عملکرد مردم ایران و نظام اسلامی، مصداق روشن ناسپاسی است. البته یقیناً برادران و خواهران اهل سنت ما به خوبی به این مسائل وقوف دارند و حامیان پشت پرده اختلاف ‌افکنی مذهبی در ایران عزیز را می ‌شناسند.
دولت اختیار ندارد یا از اختیارات استفاده نمی‌کند؟! روزنامه آرمان در یادداشتی با عنوان «کارنامه دولت در مواجهه با کرونا» به قلم «غلامرضا انصاری» نوشت: « مواجهه دولت با بحران کرونا و کلاً ارزیابی کار دولت دو بعد دارد؛ نخست اقداماتی که در اختیار دولت نیست. امروز متصدی ۸۰ درصد اتفاقاتی که در کشور می‌افتد دولت نیست. یا به تعبیری می‌توان گفت که دولت اختیار عمل را در ارتباط با خیلی از مسائل ندارد». این روزنامه اصلاح‌طلب در ادامه نوشت: «دوم بحث عملکرد خود دولت در حجم اختیارات ۲۰ درصدی است که به ‌نظر می‌رسد دولت دوم آقای روحانی کند و کم‌کار بوده و جسارت و شجاعت استفاده از همان حداقل اختیارات را نیز نداشته است. در صورتی که دولت می‌توانست با شجاعت، جسارت و به‌کارگیری کارگزارانی که اعتقاد و التزام به شعارهای داده شده رئیس‌جمهور داشتند، شرایطی را فراهم آورد که وضعیتی بهتر از این داشته باشیم. شاید بتوان گفت خیلی از کارگزاران و متصدیان اموری که در ساختار دولت هستند اعتقادی به شعارها و کلیت دولت ندارند یا از جای دیگری دستور می‌گیرند. از این جهت ارزیابی عملکرد دولت کارنامه موفقی را به‌دست نمی‌دهد». در مورد این ادعا، اشاره به این نکته الزامی است که اولاً دولت از ظرفیت‌های خود استفاده نمی‌کند مثل اینکه هلال احمر در این شرایط همچنان با سرپرست اداره می‌شود و ثانیاً 94 درصد بودجه و امکانات کشور در دست دولت است و ثالثاً در نامه وزیر بهداشت این نکته اشاره شده است که مسئولان دولت با او همکاری نکرده‌اند.
♦️ مردم قم مخالف تندروها! اعتراض مردم قم نسبت به هتک حرمت حریم آستان مقدس حضرت معصومه(س) 🔹در پی اعلام تعطیلی حرم حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران با تایید تولیت های این دو مکان مقدس، عده ای افراد معلوم الحال با تجمع در مقابل درب های حرم مطهر، اقدام به شکستن بخشی از درب ساعت حرم مطهر کردند. 🔹در حالی که این اقدام با انتقاد و اعتراض مردم قم همراه بود، نیروهای انتظامی اقدام به متفرق کردن این افراد کردند. 🔹هتک حریم آستان مقدس حضرت معصومه(س) در حالی از سوی عده ای معلوم الحال صورت گرفت که قطعا هیچ فرد منتقدی نسبت به تصمیم بسته شدن درب های حرم، حاضر به وارد شدن آسیب به حرم مطهر نیست. 🔹بسیاری از مردم قم در حالی که از بسته شدن درب های حرم مطهر به عنوان ملجاء و ماوای شیعیان ناراحت هستند ولی در پیام هایی از این تصمیم که در راستای حفظ سلامت زائران بارگاه ملکوتی کریمه اهل بیت بوده است ، حمایت کرده و خواستار برخورد قاطع با مسببان این اقدام شدند./فارس
🔴 انتقاد کرونایی شرق از روحانی و جهانگیری 🔹 عملکرد ضعیف رئیس جمهور در مواجهه با مسئله کرونا حتی صدای روزنامه‌های اصلاح‌طلب را نیز درآورده است. به عبارت دیگر نارضایتی افکارعمومی از نوع رفتار رئیس جمهور در مواقع بحرانی، آن‌قدر ملموس شده است که حتی رسانه‌های حامی دولت نیز نمی‌توانند آن را انکار کنند. 🔻 روزنامه شرق که همواره از مدافعان سرسخت دولت و شخص رئیس جمهور بوده است، روز گذشته در گزارشی با عنوان «کنترل از راه دور؛ رئیس‌جمهوری روز‌های کرونایی را چگونه می‌گذراند» نوشت: ✅ «روحانی در روز‌هایی که کرونا همه کشور را فرا گرفته، اجازه تعطیلی مراکز دولتی را نداد و حتی در اولین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که روز سه‌شنبه ششم اسفند برگزار شد، گفت: “ از روز شنبه همه روال‌ها با صورت عادی خواهد بود... ” سخنانی که با انتقادات زیادی مواجه شد... موج انتقاد به کم‌کاری رئیس‌جمهور و دولت کم نشد، ◾️ برخی نمایندگان مجلس از روحانی خواستند که شخصاً ریاست جلسات ستاد ملی کرونا را برعهده بگیرد». 🔰 «من از عملکرد دولت آقای روحانی در مواجهه با کرونا چندان تعجب نکردم، زیرا در حوادث طبیعی پیشین مانند سیل و زلزله نیز همین‌طور عمل کرده بود. دولت دچار نوعی لختی و کندی در تصمیم‌گیری در سطوح بالا و تصمیم‌های جدی و مهم است و معمولاً دیر اقدام می‌کند و وقتی هم که اقدام می‌کند، آن‌قدر آرام عمل می‌کند که تا به خودش بیاید، حادثه تمام شده و پیامدهایش را بر جای گذاشته است. ⭕️واقعیت این است که مسئولیت‌پذیری مسئولان دولت بسیار ضعیف است... به اجمال می‌توان گفت دولت عملکرد مناسبی در حوادث ندارد». 🔺«آقای جهانگیری در مقطع کنونی چه می‌کند؟ او از ابتدای موضوع کرونا هیچ حضوری در مدیریت امور نداشته است. 💢 روحانی هم که می‌گوید هفته‌ای یک بار در جلسه مقابله با کرونا شرکت می‌کند. چرا باید وزیر بهداشت مسئول ستاد مقابله با کرونا باشد؟ در تمام کشور‌ها مسئول چنین ستادی بالاتر از وزیر بهداشت است.
✅پاسخ به شبهات کرونائی امیرحسین رستمی اتهامات کرونائی امیرحسین رستمی حرف جدیدی نداشت. سیاهه ای که مدتهاست رسانه های سعودی و انگلیسی مطرح می کنند و احتمالا در ذهن برخی از هموطنان نیز به صورت شبهه مطرح است. البته قطع برنامه هم عجیب بود و غیرحرفه ای. شبهه را باید پاسخ داد نه اینکه سیم برنامه را چید. دقت کنیم که مواضع سلبریتی ها، هیچی ثمره ای نداشته باشد یک نشانه است از حرف مردم کف خیابان. و اما مرور چند شبهه. ✅می گوید: وزارت بهداشت در کنترل کرونا کوتاهی و پنهانکاری کرده است. دقیقا مبنای این ادعا چیست؟ باید چه می کردند که نکردند؟ دقیقا کدام کشور چه کرده است که الگوی این بازیگر محترم است؟ آیا 162 کشور دیگر نیز اهمال کردند؟ اگر اغلب کشورها بنا بر گزارش های رسمی رسانه های خودشان و سازمان جهانی بهداشت پنهانکاری کرده اند، مسئولین وزارت بهداشت دو ساعت بعد از مطلع شدن خبررسانی کردند. اینکه قبل انتخابات چنین خبری با علم بر اثرگذاری بر مشارکت منتشر می شود گواه صداقت نیست؟ رسانه های داخلی و مسئولین را باور ندارند، تائید و گزارش سازمان بهداشت جهانی هم ملاک نیست؟ ✅می گوید: چرا یک شهر و کشور قرنطینه نشد. چه کسی گفته قرنطینه جواب می دهد؟ چه کسی گفته تنها راه، همین راه است و جز این نیست؟ اگر قرنطینه جواب می داد چرا چین با حکومت نظامی و برقراری سنگر در شهر ویروس را به 160 کشور دیگر صادر کرد؟ چرا ایتالیا قرنطینه کرد وبعد نیمه کاره و ناقص رها کرد؟ چرا جواب نگرفت؟ چرا بقیه کشورها همراهی نکردند؟ اگر مختصری اخبار مواجهه کشورها با کرونا را مرور می کردند چنین ادعائی نداشتند. ✅می گوید: چرا پروازهای ماهان لغو نشد. کدام پرواز؟ چرا بدون بررسی، سیاهه های ضدانقلاب را تکرار می کنیم؟ ماهان تنها با درخواست وزیر بهداشت مبنی بر بازگرداندن دانشجویان نخبه و هم‌وطنان ایرانی گرفتار آمده در چین، مبادرت به انتقال دانشجویان در شرایط خاص و ویژه پزشکی نمود که مشخص شد هیچ‌یک از دانشجویان و پرسنل پروازی مبتلا به کرونا نشده اند. پروازهای دیگر نیز هیچ کدام مسافرتی نبوده است و ده‌ها تن اقلام پزشکی شامل کیت‌های تشخیصی، لباس‌های محافظتی، تیم پزشکان متخصص چینی، دستگاه اکسیژن‌سنج، دستگاه اکسیژن‌ساز و سایر اقلام پزشکی و دارویی را از مبدأ چین و با رعایت ضوابط سازمان بهداشت جهانی به ایران منتقل کرده است. نباید انجام می داد؟ اگر این تجهیزات وارد ایران نمی شد عواقبش را چه کسی پاسخگو بود؟ ✅می گوید: چرا فیلترینگ؟ خب. اولا ارتباطش به کرونا؟ دوم اینکه عجیب است کسی برای سلامتی جسم افراد معتقد به قرنطیه و اجبار و نظامی گری باشد اما برای سلامت و امنیت فکری و جسمی مردم فیلترینگ را منکر شود. آنهم در چنین شرایطی که به گواه شرایط موجود، رسانه های خارجی و ضدانقلاب کمر بستند بر تلفات بیشتر کرونائی در ایران. ✅اما بدترین بخش سخنان جایی بود که گفت اگر مردم ایران شبیه مردم دنیا فروشگاه ها را غارت نکردند، بدلیل فقر و بی پولی است. این میزان شیفتگی به غرب و این قدر خودحقیرپنداری باور پذیر نیست. کمتر پیش می آید یک نفر تا این اندازه خود و ملت را حقیر بداند که نقاط مثبت رفتار و سبک زندگی مردمش را هم اینطور زشت و زننده تصویر کند.
🔴 جنگ جهانی نفتی l نفت ایران چند؟‼️ 🔻 قیمت نفت در بازارهای جهانی در پی شیوع بیشتر ویروس کرونا، دوباره روز دوشنبه ۹٫۶۶ درصد سقوط کرد. 🔹قیمت نفت برنت در ابتدای سال حدود ۷۰ دلار بود، اما شیوع ویروس کرونا، همچنین شکست اوپک و کشورهای هم‌پیمان به رهبری روسیه برای کاهش دوباره تولید نفت باعث شد که قیمت‌های جهانی نفت به سرعت فروکش کند و بعد از ظهر دوشنبه، نفت برنت به ۳۰ دلار و ۵۸ سنت و قیمت هر بشکه نفت وست تگزاس اینترمدیت هم تا کمی بیش از ۲۷ دلار پایین آمد! 🔹قیمت نفت ایران معمولاً چند دلاری ارزان‌تر از نفت برنت است، بنابر این انتظار می‌رود قیمت نفت ایران هم‌اکنون حداکثر ۲۹ دلار باشد، در حالی که در بودجه سال جاری و آینده قیمت نفت از ۵۰ دلار محاسبه شده‌است.
🔴 شکستن درب حرم به بهانه ارادت 🔻 ‌شخصیت بزرگی از خیابان عبور می کرد. یک نفر خیلی فشار و اصرار داشت دست این شخصیت را ببوسد. محافط اون شخصیت گفت ول کن بابا دستش را شکستی. طرف پاسخ داد به جهنم بشکند بگذار ببوسمش!!. حالا حکایت شکستن درب حرم به بهانه ارادت است! 🔻 امام راحل در این زمینه چه هشدارهایی می دادند: 🔹 ‏امروز عده‌ای با ژست مآبی چنان تیشه به ریشه دین و انقلاب و نظام می‌زنند که گویی وظیفه‌ای غیر از این ندارند. خطر تحجرگرایان و مقدس نمایان احمق در حوزه‌های علمیه کم نیست. ‏طلاب عزیز لحظه‌ای از فکر این مارهای خوش خط و خال کوتاهی نکنند، اینها مروّج اسلام امریکایی‌اند و دشمن رسول الله . 🔹‏استکبار وقتی که از نابودی مطلق روحانیت و حوزه‌ها مایوس شد، دو راه برای ضربه زدن انتخاب نمود؛ یکی راه ارعاب و زور و دیگری راه خدعه و نفوذ در قرن معاصر. وقتی حربه ارعاب و تهدید چندان کارگر نشد، راههای نفوذ تقویت گردید 🖌 دکتر عبدالله گنجی
🔴افشای هویت یکی از لیدرهای تجمع شب گذشته مشهد / اعتراف عجیب لیس‌زننده پنجره‌های حرم 🔻ابعاد تجمع شب‌گذشته در خروجی‌های حرم مطهر امام رضا (ع) که به حمله به گیت‌های حرم و توهین به خادمان رضوی منجر شد در حال روشن شدن است به‌گونه‌ای که خبرها حاکی از آن است یکی از این لیدرها برادر مسوول دفتر سیدصادق شیرازی است. 🔻پیش از نیز در ابتدای شیوع بیماری کرونا در کشور برخی حامیان سید صادق شیرازی فیلم هایی منتشر کردند که در آن ضریح حرم مطهر را لیس می زدند و این اقدام با واکنش های انتقادی مردم مومن و مذهبی مواجه شد. 🔻در همین خصوص برخی منابع آگاه اطلاعات جالبی در اختیار خبرنگار فارس قرار دادند که نشان می دهد این افراد بعد از بازداشت عنوان کرده اند: « پیش از اقدام به لیس زدن پنجره‌ها آن را با "پَد الکلی" تمیز کرده‌اند!»
چهارشنبه آخر سال🔥 🔖بیانات حضرت آیت الله مکارم شیرازی در مورد مراسم خرافی چهارشنبه سوری: 🔖چهارشنبه سوری جزء خرافات است؛ جوانان عزیز آلوده آن نشوند حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی، در آغاز درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم فرمودند: متاسفانه در روزهای پایانی سال شاهد برخی حرکت های نادرست و بسیار خطرناک از سوی عده ای هستیم که باید مانع آن شد. 💥🔥چهارشنبه سوری از جمله مراسم های خرافی است که باید این مراسم خرافی از فرهنگ کشور ما برچیده و به جای آن رسوم و سنت های خوب جایگزین شود. 📝 مراسم های عید نوروز ترکیبی از رفتارهای مثبت و منفی است، اظهار داشتند: باید هم چنان که پیامبر اسلام(ص) سنت های حسنه را پذیرفت و با آیین های خرافی عرب جاهلیت مخالفت و برخورد کردند ما نیز بر اساس همان آیین، مراسم های خرافی را کنار بگذاریم. ⚪️برخی مراسم های معنوی و حسنه همچون دید و بازدید ایام عید، صله رحم، خانه تکانی،کمک به دیگران و شاد بودن که به عنوان مراسم های حسنه به جای مانده آن ها را حفظ و تقویت کرد. ولی باید خرافات حذف شود. 💥 متاسفانه امروزه بسیاری از تلفات که منجر به نابینایی جوانان ما شده ناشی از برگزاری مراسم چهارشنبه سوری است به گونه ای که تلفات این مراسم بسیار وحشتناک است. 📝 خرید و فروش، نگهداری و حمل و نقل مواد منفجره که در این روزها برای ضرر به خود و دیگران به کار گرفته می شود، جایز نیست و منفعت حاصل از آن حرام است. 🌸خوشبختانه در حال حاضر جوانان ما نسبت به گذشته آگاه تر و بیدارتر شده اند و امیداوریم با همت آنها این مراسم خرافی و خطرناک برای همیشه برچیده شود. مراسم چهارشنبه سوری جزو خرافات است متاسفانه مساله ای که در ابتدا برای اظهار شادی کردن میان خانواده ها بود، هماینک منجر به انجام برخی مسائل خطرناک شده و برای بسیاری از مردم جامعه مشکل آفرین شده 🔥 این مساله تاریخچه مفصلی دارد و جمعی از محققان در این خصوص قلم فرسایی بسیار کرده‌اند که برای روشن شدن مطلب به صورت اجمالی خلاصه‌ای از تاریخچه آن را بیان میکنم. ☀️ اصل این مساله به این صورت است که برخی می‌خواستند در آخر سال مجلس سروری داشته باشند و به همین دلیل چهارشنبه آخر سال را که اعتقاد داشتند روز نحسی است آن را انتخاب کردند تا به این وسیله این نحسی را به گمان خود رفع کرده باشند. 🔥چون جمعی معتقد بودند این روز نحس است به همین دلیل با ارحام خود مجلسی شادی برپا می‌کردند و تلاش داشتند با برگزاری مهمانی خانوادگی به دنبال رفع این نحسی باشند ولی به مرور زمان برخی خرافاتی به آن افزوده شد و هم‌اینک شاهد مسائل خطرناک و خرافی در این روز هستیم. 🔥پریدن از روی آتش🔥 و بیان برخی اذکار در هنگام پریدن از آتش و بیرون انداختن خاکستر آتش از خانه اینها برخی از خرافات مراسم چهارشنبه سوری است 🌴 انداختن کوزه سالم از پشت بام و شکستن آن برای رفع بلاها از دیگر خرافه‌های بود که به این مراسم افزوده شد. 📝بسیاری از خرافات منتهی به شرک می شود زیرا بعضی در انجام این مراسم معتقد بودند آتش زردی آن ها را می گیرد و سلامتی به آن می دهد که این عقیده، مساله توحید افعالی را زیر سوال می‌برد. ♻️ این مراسم با مرور زمان تحول یافت و بازی با مواد محترقه و ترقه بازی و دیگر مسائل خطرناک به این مسائل رنگ و لعاب بیشتر داد و چه بسیار افرادی در این روز گرفتار ضایعات جسمی شدیدی شدند که خانواده‌های آن‌ها سالیان درازی متحمل درد و رنج گشتند. 🔖 در این اواخر این مساله کم کم رنگ سیاسی به خود گرفته و بعضی از افراد خرابکار با استفاده از آن به دنبال انجام مقاصد سیاسی خود شدند. ☀️ متاسفانه مساله ای که در ابتدا برای اظهار شادی کردن میان خانواده‌ها بوده، هم‌اینک منجر به انجام برخی مسائل خطرناک شده و برای بسیاری از مردم جامعه مشکل آفریده و همچنین برخی افراد خرابکار از این طریق مقاصد سیاسی خود را دنبال می‌کنند به همین دلیل ما انجام چنین مراسمی را مجاز نمی دانیم. ⚪️ این که شما در چنین مراسمی شب خوشی داشته باشید و با دوستان و خویشان خود شاد باشید کسی مخالف آن نیست؛ اما انجام آن مسائل، خرافی و خطرناک است که با آن باید مخالفت کرد. 📨منبع: سایت رسمی آیت الله العظمی مکارم شیرازی.
❌ شبهه.. فقط باید ردیف‌های بودجه رو دید و بر حال طبیعت ایران گریست. مرکز خدمات حوزه علمیه با ۶۰۰ میلیارد تومان_صفحه ۱۹۶ لایحه بودجه شورای عالی حوزه‌های علمیه با ۴۴۰ میلیارد تومان_صفحه ۱۸۴ جامعه المصطفی العالمیه با ۳۰۰ میلیارد تومان_صفحه ۲۰۱ حق بیمه طلاب و روحانیون غیرشاغل با ۲۹۶ میلیارد تومان_صفحه ۱۹۶ شورای سیاست گذاری حوزه علمیه خواهران با ۲۵۸ میلیارد تومان_صفحه ۲۰۱ نهاد رهبری در دانشگاه‌ها با ۱۲۹ میلیارد تومان_صفحه ۱۶۷ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با ۴۷ میلیارد تومان_صفحه ۱۸۴ مجمع جهانی اهل بیت با ۴۷ میلیارد تومان_صفحه ۱۸۹ صندوق توسعه فرهنگ قرآنی با ۴۰ میلیارد تومان_صفحه ۱۵۷ مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با ۳۷ میلیارد تومان_صفحه ۱۸۸ ستاد اقامه نماز با ۱۸ میلیارد تومان_صفحه ۲۰۰ مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی با ۱۶ میلیارد تومان_صفحه ۲۰۰ راهیان نور با ۲۲ میلیارد تومان_صفحه ۹۹». حال با بودجه ارگان های زیر مقایسه کنید: «وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ۱۶۲ میلیارد تومان (صفحه ۵۸۶) سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با ۲۶۰ میلیارد تومان (صفحه ۱۷۴) سازمان غذا و دارو با ۳۳ میلیارد تومان (صفحه ۵۲۹) وزارت صنعت، معدن و تجارت با ۹۷ میلیارد تومان (صفحه ۵۲۹) و.» ✅پاسخ 🔹 اولاً ارقام فوق مربوط به بودجه سال ۹۷ است، یعنی شبهه افکن حتی حال نداشته ارقام بودجه سال جدید را به دست بیاورد و براساس آن شبهه افکنی کند!!! 🔹 ثانیاً به این نکات توجه کنید: ۱- جمع کل بودجه این ۱۳ نهاد، مبلغ ۲۲۵۰ میلیارد تومان است در حالی که کل بودجه عمومی دولت ۴۲۵۰۰۰ میلیارد تومان است. یعنی سهم این نهاد‌ها از بودجه عمومی دولت فقط حدود نیم درصد است. یعنی ما نباید برای نهاد‌های فرهنگی کشور نیم درصد هزینه کنیم؟ هر چند ممکن است انتقاداتی به برخی از این نهاد‌ها هم داشته باشیم. ۲- بودجه این ۱۳ نهاد فرهنگی حدود یک پنجم اختلاس صندوق فرهنگیان است. یعنی با رقم اختلاس صندوق فرهنگیان می‌توان بودجه ۵ سال این موسسات را تامین کرد! ۳- انتشار دهندگان این موج تخریبی با ردیف کردن بودجه تعدادی از ادارات و سپس مقایسه آن با بودجه این نهاد‌ها فریاد وا مردما سر داده و این سوال را مطرح می‌کنند که چرا بودجه نهاد‌های فرهنگی صرف فقرا نمی‌شود! به این قسمت متن شبهه و دروغ شب یلدایی توجه کنید: «عجیب‌تر اینکه بودجه "جامعه المصطفی" بیشتر از بودجه وزارت کار و رفاه به علاوه بودجه وزارت راه وشهرسازی و به علاوه بودجه سازمان غذا و دارو است». اولاً اعداد مربوط به دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های دولتی به صورت ناشیانه‌ای دستکاری شده و کمتر از میزان واقعی اعلام شده است! ارقام واقعی مندرج در بودجه اعلامی دولت از این قرار است: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: ۱۷۰۷ میلیارد تومان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری: ۳۵۹ میلیارد تومان سازمان غذا و دارو: ۱۸۳ میلیارد تومان وزارت صنعت، معدن و تجارت: ۲۳۲ میلیارد تومان و... بر اساس لایحه بودجه دولت رقم بودجه هزینه‌ای (و نه کل بودجه) وزارت تعاون، میراث فرهنگی و سازمان غذا و دارو برابر ۲۲۵۰ میلیارد تومان است که برابر بودجه ۱۳ نهاد فرهنگی مورد اشاره است! ۴- نکته جالب دیگر اینکه حقوق و دستمزد پرسنل وزارتخانه‌ها جدا از بودجه هزینه‌ای آن‌ها است. مثلا باید هزینه‌های حقوق و دستمزد کارکنان وزارت تعاون را به رقم بودجه هزینه‌ای آن که ۱۷۰۷ میلیارد تومان است اضافه کنیم تا کل بودجه آن حاصل شود در نتیجه رقم بودجه اصلی وزارت تعاون بسیار بیشتر از عدد ۱۷۰۷ میلیارد تومان خواهد شد. ۵- جامعه المصطفی العالمیه آماج حملات تخریبی بیشتری است. این موسسه با پذیرش طلبه از حدود ۷۰ کشور دنیا نه تنها ابزار گسترش نفوذ فرهنگی ایران در کل دنیاست. بلکه جالب است بدانید ده برابر بیشتر از ۸۰ سال فعالیت دانشگاه تهران به افراد غیر ایرانی زبان فارسی آموزش داده است.
⚫ مرد بودید بر سر داعش فریاد میزدید دیشب در کنار حرم حضرت معصومه(س)، بین پیروان ضاله شیرازی و بین حزب الله بحث های زیادی در گرفت. یکی از اوباش های فرقه که دائما داد و فریاد میکرد حزب الله را «درباری» نامید. بنده خدایی گفت: بله ما درباری حاج قاسم سلیمانی هستیم که وقتی حرم حضرت زینب در خطر بود برای دفاع رفت اما همه شماها در سوراخ موش قایم شده بودید. حالا در امنیت جمهوری اسلامی آمده اید کنار حرم عربده میکشید؟ مرد بودید بر سر داعش فریاد میزدید
بسم الله الرحمن الرحیم «یا مَن تُحَلُّ به عُقَدُ المَکارِه» ای آن‌که گره ناگواری‌ها به یاری او گشوده می‌شود ملت مؤمن و شریف ایران اسلامی که شیفتگی و شیدایی خاندان عصمت و طهارت(ع) را در اعماق جان داشته و دارید؛ اینک که در آخرین روزهای زمستان سال ۹۸، جهان و ایران با ابتلای سنگینی مواجه شده است که بدون تردید با توکل بر خداوند تبارک و تعالی همراه با همت، شکیبایی و همدلی می‌توان از این بلای سخت گذر کرد و دوباره با بهار سلامت و نعمت، زنگار ماتم زدود و نغمه شادمانی سرود. شعله عشق و محبت نسل‌های متوالی آن بود که در سایه‌سار دوستی و محبت اهل بیت(ع) در روزهای مبارک ماه‌های رجب و شعبان و نیز در ایام حلول عید نوروز، سر بر آستان عتبات مقدس می‌ساییدند و از آن انوار مطهر، گرمای وجود می‌یافتند. آستان مقدس حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا(ع) و آستانه مقدسه کریمه اهل بیت حضرت معصومه(س) و آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) امسال چونان سالیان گذشته، با برنامه‌ریزی‌های متنوع و متعدد معنوی، فرهنگی، رسانه‌ای، تبلیغی و هنری، حجم انبوهی از مراسم را تدارک دیده بودند تا در ماه‌های متبرک و نیز ایام تحویل سال نو، پاسخگوی شور و اشتیاق مشتاقان اهل بیت(ع) باشند. با ورود و شیوع بیماری کرونا و توصیه‌های مقامات بهداشتی در مخاطرات جدی تجمعات، مدتی است که کلیه‌ی اجتماعات و برنامه‌های گروهی عتبات مقدسه به حال تعلیق درآمد و اکنون با گسترش و مخاطرات جدی‌تر کرونا در سطح کشور و جهان، با قلبی شکسته و دلی پردرد، تصمیم سخت ایجاد محدودیت موقت انجام گرفت و لذا با حزن و اندوه فراوان عذرخواهی خود را به پیشگاه اهل بیت(ع) در عدم امکان ارائه خدمات به زائران عزیز حرم‌های مطهر ابراز می‌داریم. ان‌شاءالله با همکاری سازمان صداوسیما و مجموعه‌های رسانه‌ای و فضای مجازی، امکان زیارت از راه دور و ارتباط تصویری با مضجع منور حضرت ثامن الحجج(ع) و مراقد حضرت معصومه(س) و حضرت عبدالعظیم(ع) برای دلدادگان آن بزرگواران فراهم گردیده است. در پایان با تضرّع و التجاء به درگاه ربوبیت و توسل به انوار هدایت، خاضعانه رفع بلا و برای همه بیماران این بیماری در ایران اسلامی و سراسر جهان، طلب عافیت و برای درگذشتگان خصوصاً شهدای خدمت طلب رحمت و مغفرت الهی و به خانواده‌های داغدار آنها تسلیت عرض نموده و توفیق بیشتر مدافعان سلامت را مسئلت می‌نماییم. امیدواریم زمینه هرچه سریع‌تر بهره‌مندی از فیض کامل حضور در اماکن مقدسه فراهم گردد که به فرموده امام سجاد(ع): «ذَلَّتْ لِقُدْرَتِک الصِّعَابُ، وَ تَسَبَّبَتْ بِلُطْفِک الْأَسْبَابُ» تولیت آستان قدس رضوی(ع)، تولیت آستان مقدسه حضرت معصومه(س)، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) احمـد مروی، سید محمد سعیدی، محمد محمدی ری‌شهری
🔻‏آمریکا مثل کشور قحطی زده شده ابر قدرت جهان و با کلی قمپز دستمال توالت گیر مردمشون نمیاد چه برسه مواد غذایی همینا با تحریم و تشکیل صف تو ایران به مردم نجیب ایران خندیدن حالا بدترش سرشون اومد آقای پمپئو به ملیجک هات بگو یه فکری بحال خودشون بکنن ⛔افشاگری علیه"دشمنان داخلی"👇 🔻 به پرزیدنت ترامپ درباره شیوع کووید-۱۹ بگید: ما بهترین دستمال توالت هارو را داریم و اگربتوانیم دراین مشکل به آمریکایی ها کمک کنیم، مطمئناً مایل به انجام این کار هستیم. ما بسیارعلاقه داریم که به آنها کمک کنیم. تنها کاری که باید بکنند این است که درخواست کنند.😂
🔴حجت الاسلام رئیسی توی یک سال بیشتر از ۳۰ هزار میلیارد رو به بیت المال و شاکیها برگردوند، اصلاحات گسترده توی ساختار و تشکیلات قوه انجام داد، و صدها پرونده مهم مفاسد اقتصادی رو به سرانجام رسونده که تو مورد اخیرش ۱۵۰۰ میلیارد به بیت المال برگشت! خیلی وقاحت میخواد بگی مگه رئیسی چیکار کرده!
🔴 شبهه: میگن حرم و ضریح مگه شفا نمیداد؟ پس چرا الان جلودار کرونا نیست؟ چرا در حرم و مساجد بستن؟ دیدی معجزه‌ای در کار نیست... یک سوال؟ اگه شما رفتی تو حرم یک امامی، دستت رو به ضریح گرفتی و یک لیوان سم خوردی و شروع کردی به گریه و زاری و توسل، که ای امام معصوم(ع) منو شفا بده. آیا اینجا شفا پیدا میکنی؟ قطعا اینطور نیست، چون تو یک آدم بی‌عقلی هستی که خودت، خودت رو انداختی تو خطر، و جواب این بی‌عقلیت رو میخوای امام معصوم بده، کجا امام گفته من در هر صورتی شماهارو شفا میدم؟ کی گفته دم ضریح سم اثر نمیکنه؟ کی گفته تو حرم، اگه خودت رو بخوای آتیش بزنی، آتش گلستان میشه؟ کی گفته تو زمستون با لباس کم بری حرم سرمانمیخوری؟ چون حرم محل شفاس‌. اصلا حرم چیه، خود امیر المؤمنین ع پای یک دیواری نشسته بود، متوجه شد دیوار شکسته‌ از قبل و احتمال فروریختن وجود داره، سریع بلند شد و رفت جای دیگه نشست توحید صدوق، ص . 337 باید به کسانی که میگن مگه حرم شفا نمیداد چرا بخاطر یه کرونا بستنش؟ باید گفت خود امام معصوم وقتی احتمال خطر میده، عقلایی رفتار میکرد. قطعا ماهم که از پیروان اون امام هستیم باید مثل اون برخورد کنیم. بله اون حرم شفا میده، بیماری های سخت‌تر هم شفا میده، ولی در چهارچوب عقل و اسباب و علل. نکته بعدی این هست که شفا دادن و معجزه کردن یک استثناء هست و قرار نیست دنیا با استثنائات اداره بشه. خدا دنیارو بر اساس اسباب و علل بنا کرده. گاهی‌هم برای هدایت بشر و اتمام حجت برای مردم و شناسوندن فرستادگانش، اجازه میده به اذن خودش معجزه و شفا محقق بشه. اگر قرار بود همه چی با اعجاز صورت بگیره، دیگه اسمش معجزه نبود. معجزه یعنی خرق عادت، یعنی اون چیزی که درحالت عادی اتفاق نمیفته بخاطر همین همون امام یا پیامبری که شفا میداد، کارهای معجزه مانند میکرد، با یک دست درب قلعه خیبر رو که چهل نفر اونو تکون میدادن، از جا می‌کَند، همون امام از طریق سم به شهادت میرسید. چون دنیا براساس اسباب و علل دایر هست نه معجزه، وگرنه هیچ کسی پیش خدا محبوب تر از اهل بیت علیهم السلام نیست برای شفا دادن. ولی خواست خدا بر این است که سم اثر کنه ویروس کرونا هم همینه، اگر در حرم تجمع بشه، در کنار ضریح تجمع بشه، دست‌های آلوده به ضریح بخوره، این درحالت عادی سبب میشه احتمال شیوع بیماری بالا بره، سنت خدا درحالت عادی اینه. بله شاید به اذن خدا اعجازی صورت بگیره ولی ما باید حالت عادی رو برای زندگی خودمون لحاظ کنیم. وگرنه میری حرم مریض میشی، میگی این بود شفا؟ اونوقت دین و ایمانت رو ازدست میدی. اصلا اگه اینطوری بود، پیامبر و اهل بیت بهداشت رو رعایت نمیکردن، مسواک نمیزدن، میگفتن میکروب دربدن ما معصومین نمیمونه. چه حرفیه که میزنن میکروب و ویروس تو حرم زنده نمیمونه؟ جذام یک بیماری مسری هست فرد جذامی آمد تا با پیامبر(ص) بیعت کند، پیامبر دستشان را به سوی او دراز نکرد و فرمود: دستت را نگه دار بیعتت را پذیرفتم. 📗 بحار، ج۷۶، ص۳۴۶، و: ج۶۵، ص۸۲. یعنی پیامبر(ص) که متصل به منبع وحی و معجزه هست، با شخص جذامی دست نداد که سرایت پیدا نکنه امام صادق (ع) فرمود: أَبَى اَللَّهُ أَنْ يُجْرِيَ اَلْأَشْيَاءَ إِلاَّ بِأَسْبَابٍ. خدا خوددارى و امتناع فرموده كه كارها را بدون اسباب فراهم آورد اصول کافی، ج 1، ص 259 پيامبرى از پيامبران خدا بيمار شد. گفت خودمو درمان نمى كنم تا همون كسى كه بيمارم كرده، خودش درمانم كنه و شفام بده. خداوند عزوجل بهش وحى کرد: «شفايت نمى دهم، مگر آن كه بری خودت رو درمان كنى، كه شفا از من است» (مکارم الاخلاق، ص۳۶۲) یعنی پیامبر خداهم باشی درحالت عادی باید با غیر معجزه زندگی کنی، باید بری دنبال درمان، باید پیشگیری کنی تا مریض نشی. و البته دعا و توسل هم خودش از اسباب و علل هست و به درمان بیماری کمک میکنه.
✔️ چرا رسانه های ضدانقلاب سنگ قرنطینه را به سینه می زنند؟ ..... دقت کنیم؛ ماجرای ایجاد مطالبه قرنطینه در ایران در حالی جدی شده است که قرنطینه چین عملا نتیجه نداد و کرونا در نهایت جهانی شد. در ایتالیا و اسپانیا بعد از قرنطینه، آمار فزونی یافت و نهایتا نیمه‌کاره رها شد. در باقی کشورها نیز تقریبا خبری از قرنطینه نیست.... اما ثمره قرنطینه چیست؟ یکم. کارکرد اصلی این است که بهانه ایست برای هجمه دنباله‌دار. همه مشکلات فعلی را می‌توانند به عدم قرنطینه متصل کنند و تا مدتها بر آن تمرکز کنند. دوم. بهترین فرصت است برای رویارویی حکومت و مردم. چین برای اجرای قرنطینه، در شهر سنگر نظامی گرفته بود. مجازات اعدام اعلام کرد و باز هم نتیجه نگرفت. قرنطینه بهترین بهانه برای رودررو قرار دادن حکومت و مردم و تهیه فیلم و گزارش برای رسانه‌های ضدمردمی است. نمونه اینکه اجرای کنترل در شهرهای شمالی و برخی از حرم‌های زیارتی، منجر به درگیری و اختلاف شد و مهمترین سوژه را به رسانه‌های ضدانقلاب داد. سوم. بهترین فرصت برای رویارویی مردم با مردم است. خبر قرنطینه می‌تواند بهانه‌ای برای نگرانی مردم و بهم ریختن امنیت روانی آنها و در نتیجه تأثیرگذاری بر سبک زندگی و مدل خرید کردن آنها داشته باشد. شبیه آنچه در برخی کشورهای غربی شاهد بودیم. اخیراً یک خبر ناقص باعث شد مراکز خرید شلوغ‌تر و نانوائی‌ها صف بی‌سابقه پیدا کنند. درگیری مردم با مسافران در شهرهای شمالی نیز نمونه دیگری از درگیری مردم با مردم است. این نیز فرصت مناسبی برای رسانه‌های ضدانقلاب است تا نشان دهند اوضاع در ایران از کنترل خارج شده است. و اما یک نکته مهمتر؛ قرنطینه در ایران جواب نمی‌دهد و علت اصلی نیز فرهنگ مردم است. فرهنگ مردم ما تحکم و اجبار و الزام را تاب نمی‌آورد. مسوولین ناگزیرند به این منطق و فرهنگ توجه کنند و ابتدا با هدایت و راهنمایی مردم را مجاب کنند تا همراهی داشته باشند. البته توصیه و راهنمایی به معنای عدم استفاده از قوانین الزام‌آور و ریل‌گذاری اجتماعی نیست. مثل اینکه با تدابیری مغازه‌دارها را تشویق کنند به تعطیلی. یا ورود و خروج شهرها را کنترل کنند. یا مکانیزم‌های تشویقی برای در خانه ماندن مردم ایجاد کنند. این تدابیر طبیعی است که با قرنطینه حداکثری و اجبار مردم به خانه‌نشینی متفاوت است.
🔴در جزیره کیش چه خبر است؟ بعد از خبر کذب صدرالساداتی در خصوص حضور روحانیون در جزیره کیش و انتشار یک تصویر قدیمی، ماجرا را جویا شدم و به نتایج جالبی رسیدم 🔴بعد از دستور آیت الله رییسی مبنی بر مرخصی زندانیان به دلیل شیوع ویروس کرونا حسین فریدون هم به مرخصی رفته و بعد از دو روز به جزیره کیش سفر کرده است 🔴همچنین شنیده ام مهدی هاشمی رفسنجانی نیز به همراه خانواده در جزیره کیش به سر می‌برد و فضای غیر عادی جزیره کیش نه به دلیل حضور روحانیون بلکه به خاطر خوش خدمتی رییس منطقه آزاد کیش به خاندان هاشمی رفسنجانی و فریدون است 🔴لازم است دستگاه قضایی و نهادهای امنیتی مراقب باشند حسین فریدون و مهدی هاشمی از طریق دریا از کشور فرار نکنند.
آیا در منزل قرنطینه هستید ؟چند روز ؟ حوصله تان سر رفته ؟ تحملتان تمام شده ؟ خیلی خسته شدید؟ لطفا این متن را با دقت بخوانید ببینید یک عده برای شرف و عزت و ناموس ودین ما چه کشیده اند ....... آن قدر اسارتش طولانی شده بود که یک افسر عراقی گفته بود تو به ایران باز نمی گردی بیا همین جا تشکیل خانواده بده!... همسر شهید لشگری می گفت خدا حسین را فرستاد تا سرمشقی برای همگان شود...او اولین کسی بودکه رفت و آخرین نفری بود که برگشت.... اسیر که شد پسرش علی۴ ماهه بود و دندان نداشت و به هنگام آزادیش علی پسرش دانشجوی دندانپزشکی بود...وقتی بازگشت از او پرسیدند این همه سال انفرادی را چگونه گذراندی و او می گفت: برنامه ریزی کرده بودم و هرروز یکی از خاطرات گذشته خود را مرور می کردم سالها در سلول های انفرادی بوده و با کسی ارتباط نداشت، قرآن راکامل حفظ کرده بود، زبان انگلیسی می دانست و برای ۲۶ سال نماز قضا خوانده بود حسین می گفت: از هیجده سال اسارتم ده سالی که تو انفرادی بودم سالها با یک "مارمولک" هم صحبت می شدم. بهترین عیدی که این ۱۸ سال اسارت گرفتم، یک نصفه لیوان آب یخ بود! عید سال ۷۴ بود، سرباز عراقی نگهبان یک لیوان آب یخ می خورد می خواست باقی مانده آن را دور بریزد، نگاهش به من افتاد، دلش سوخت و آن را به من داد، من تا ساعت ها از این مساله خوشحال بودم، این را بگویم که من ۱۲ سال در حسرت دیدن یک برگ سبز، یک منظره بودم، حسرت ۵دقیقه آفتاب را داشتم... کتاب خاطرات دردناک ناصر کاوه