─┅═༅🍃🌼🍃༅═┅─
🌀(2) #عوامل آسیب زا در خانواده؛
☄ تربیت غیر دینی فرزندان و یا کم توجهی به تربیت دینی، بروز رفتارهای مخالف با نظام حیا و عفاف توسط والدین و دیگر اعضای خانواده (برادران، خواهران و ...)، بی توجهی خانواده به رسانه های فرهنگی (و گاه ضد فرهنگی) در محیط خانه و عدم کنترل ورودی های فرهنگی، ارتباط خانوادگی با دوستانی که زمینه گسترش بی عفتی و بی حیایی را برای فرزندان ایجاد می کنند، عدم حضور فیزیکی و عاطفی والدین در کنار فرزندان که آنها را به چالش روانی می کشاند.
─═༅1⃣3⃣༅═─
─┅═༅🍃🌼🍃༅═┅─
☄نکته مهم؛ عمومي کردن بي حجابي و فساد ، هدف « سياسي » دشمنان اسلام ؛
🌀✍استکبار جهاني به ويژه آمريکا يک برنامه عمومي براي فاسد کردن همه دنيا دارند تا آنها را گرفتار خودشان کنند. از اين رو در صدد به وجود آمدن « فقر دروني » براي زن است تا نيازهاي « کاذب » را در درون او ايجاد کند و نيازهاي اصيل در ذهن او مخدوش شود از اين رو دامي از دامهاي فريب را بر گردن زن نهند تا اگر خود نيامد ، او را به قربانگاه بکشانند و خود به اهداف سياسي برسند و آن اينکه گفته اند : فحشا را زياد کنيد تا خيالتان از ناحيه مردم راحت شود در صورتي که اسلام بهره گيري از ارتباط جنسي را فقط در حوزه ازدواج رسمي جايز دانسته است.
─═༅1⃣4⃣༅═─
─┅═༅🍃🌼🍃༅═┅─
📖◁#حجاب نشانه #تمدن و #فرهنگ يک ملت
☄✍بطور کلي نوع پوشش و لباس بيانگر اعتقادات و بينش و نگرش و جهان بيني افراد بشر بوده و به عبارتي ديگر لباس هر انساني همچون پرچمي است که مليت و مذهب و سنت و فرهنگ او را مشخص مي کند.
🌀جوامع مختلف متناسب با بينش و نگرشي که نسبت به هستي دارند و ارزشي را که براي زندگي قائلند ، سبک واسلوب خاصي براي پوشيدن انتخاب مي کنند. هر تمدني رابطه مستقيمي با تعريف و معناي انسان ، در آن تمدن دارد. در تمدن غرب که از معنويات و دين خالي است انسان نوعي حيوان محسوب مي شود و بديهي است که هدف نهايي در اين جهان بيني « لذت طلبي » است و يکي از چيزهايي که مي تواند به انسان لذت ببخشد تن و جسم انسان است. ولي در بينش اسلامي وتمدن هاي شرقي ، انسان تنها در تن خلاصه نشده بلکه به مراتب والاتر از آن است. در چنين جهان بيني انسان يک موجود « خداگونه » است که هدفش تنها لذت طلبي نبوده بلکه کمال خواهي معنوي است
─┅═༅1⃣5⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🌼🍃༅═┅─
👤مقام معظم #رهبری
☄✍ زن مهندس بشريت است ؛ زن متفكّر بهترين حجاب را دارد ؛حجاب زن نشانه وفاداري به همسر است واعتماد بين آنهارا زياد مي كند .
─═༅1⃣6⃣༅═─
─┅═༅🍃🌼🍃༅═┅─
👤مقام معظم #رهبری
🌀✍ در نظام اسلامی زنان باید از درک سیاسی بالایی برخوردار باشند
☄فن خانه داری وهمسرداری را بدانند ودر صحنه ی فعالیتهای اجتماعی سیاسی وعلمی مظهر عصمت و طهارت باشند وبه این مهم توجه کنند که حجاب شرط اول است ،زیرا بدون حجاب زن فراغت لازم را برای دستیابی به مراتب بالا بدست نخواهد آورد.
─═༅1⃣7⃣༅═─
─┅═༅🍃🌼🍃༅═┅─
👤شهید #بهشتی
☄✍زن در اسلام زنده ؛ سازنده ؛ و رزمنده است به شرطي كه لباس رزمش لباس عفتش باشد .
─═༅1⃣8⃣༅═─
روز دحوالارض و اعمال عبادی آن
روز ۲۵ ذي قعده، روز دَحوُالارض است. يعني روزي است كه زمين از زير خانه خدا [كعبه معظمه] پهن و فراخ گرديد. این روز، روز مبارکی برای تمام مسلمانان و حتی تمام انسان های روی زمین است.
نخستين مكاني كه از زمين آفريده شد، خانه خدا بود و بدين جهت مكه معظمه را كه كعبه در آن قرار دارد، "ام القري" مي گويند و آن گاه، از زير آن، ساير بخش هاي زمين گسترش پيدا كرد و به شكل و هيأت بعدي درآمد.(1)
در روايات متعددي آمده كه دربيست و پنجم ذي قعده، كعبه نصب گرديد، زمين گسترده شد، آدم(ع) هبوط كرد، ابراهيم خليل(ع) و عيسي مسيح(ع) متولد شدند و رحمت خدا پخش گرديد.(2)
اما اعمال عبادی در شب و روز دحو الارض بدين قرار است:
1- اميرمؤمنان(ع) فرمود: نخستين رحمتي كه از آسمان بر زمين فرود آمد، در بيست و پنجم ذي قعده بود. كسي كه اين روز را روزه گرفته و شبش را به عبادت بايستد، ثواب عبادت صد ساله را كه روزش را روزه و شبش را در عبادت باشد، خواهد داشت. هر گروهي كه در اين روز براي ذكر پروردگارشان گرد هم آيند، پراكنده نمي گردند مگر اين كه خواسته آنان داده شود. در اين روز، يك ميليون رحمت نازل مي شود كه نود و نه درصد آن براي ذاكرين و روزه داران اين روز و عبادت كنندگان اين شب خواهد بود.(3)
2- امام رضا(ع) در حديثي فرمود: و في خمسة و عشرين من ذي القعدﺓ وضع الله البيت، و هو اوّل رحمة وضعت علي وجه الأرض فجعله الله عزّوجلّ مثابة للنّاس و أمناً.(4)
يعني: خداوند سبحان در بيست و پنجم ذي قعده كعبه را بنا نهاد و آن نخستين رحمتي است كه در روي زمين قرار داده شد. پس آن را خداي سبحان، محل گردهمآيي و خانه امني براي مردم قرار داد.
3- حسن بن وشاء گفت: من در كودكي به همراه پدرم در شنبه بيست و پنجم ذي قعده به محضر امام رضا(ع) رسيديم و آن حضرت به ما فرمود: شب بيست و پنجم ذي قعده، شبي است كه حضرت ابراهيم(ع) و حضرت عيسي(ع) در آن متولد شدند و در اين شب، زمين از زير كعبه پهن و گسترده گرديد. پس هر كسي در روز آن، روزه بگيرد، همانند كسي است كه شصت ماه را روزه گرفته باشد.(5)
4- عبدالله بن مسعود از پيامبر(ص) روايت كرد، كه آن حضرت فرمود: و انزل الله الرّحمة لخمس ليال بقين من ذي القعدة، فمن صام ذلك اليوم كان له كصوم سبعين سنة.(6)
يعني: خداوند متعال، رحمت واسعه خويش را در پنج شب مانده به آخر ذي قعده [يعني در 25 ذي قعده] نازل نمود. پس هر كسي آن روز را روزه بگيرد، اجر و پاداش وي همانند كسي است كه هفتاد سال را روزه گرفته باشد.
5- خواندن دو ركعت نماز در پيش از ظهر، كه در هر ركعت، يك بار سوره حمد و پس از آن پنج بار سوره والشمس (سوره 91) و پنج بار سوره والضحي (سوره 93) قرائت گردد. پس از سلام نماز، بگويد: لا حول و لا قوﺓ الاّ بالله العلي العظيم. سپس اين دعا را بخواند: يا مقيل العثرات، اَقِلني عَثرتي، يا مجيب الدّعوات، اَجِب دَعوَتي …(7)
6- خواندن دعاي: أللهم داحِيَ الكعبة و فالِقِ الحبّة و صارف اللزبة …(8)
به هر روي، اين شب و روز بزرگ، يك فرصت بزرگي است براي آناني كه مي خواهند با شكر و طاعت خود در درگاه پروردگار متعال قربت و رضايت وي را براي خويش جلب و رابطه خود را با عالم معني مستحكم نمايند.
7- زيارت ثامن الحجج، حضرت امام علي بن موسي الرضا(ع) در اين روز، ثواب فراواني دارد.(9)
منابع:
1- وقايع الأيام ، ص 101
2- المراقبات ، ص 374
3- الاقبال بالاعمال الحسنة ، ج2، ص 26
4-روضة الواعظين ، ص 351
5- الاقبال بالاعمال الحسنة، ج2، ص 24
6- همان، ص 27
7- المراقبات، ص 374
8- الاقبال بالاعمال الحسنة، ج2، ص 27
9-وقايع الايام، ص 102
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مستندات و اعترافات تکان دهنده ۳ متهم به اعدام که اخیرا توسط سلبریتی ها و منافقین بخاطر حضور دراغتشاشات بنزینی ۹۸ با هشتگ #اعدام_نکنید مورد حمایت قرار گرفتند.
#ضریب دهی انفجاری به اخبار منفی
بررسیها نشان میدهد که ضدانقلاب و برخی جریانهای غربگرای داخلی بهمنظور سیاهنمایی از شرایط کشور بهصورت مستمر از انسداد ساختاری، قفل شدن تدبیر امور، از کنترل خارج شدن شرایط کشور در حوزه انتظامبخشی و مدیریت کشور سخن به میان آورده و میکوشند تا هجمههایی را علیه جمهوری اسلامی ترتیب بدهند. در همین رابطه طیف مزبور تلاش دارد تا طی یک عملیات روانی، علاوه بر خلق برخی خطوط خبری علیه جمهوری اسلامی از جانب دیگر برخی اخبار و پدیدههای خاص داخلی را مورد تأکید و توجه قرار داده و بر بستری از اخبار منفیای که به آنها ضریب میدهد، به امنیت روانی و قالب ذهنی مردم خدشه وارد کند. طیف مزبور همچنین با پرداخت مستمر به اخبار منفی و اخبار طراحیشده مبتنی بر عملیات روانی، در حال پیگیری راهبرد به «ستوهآوری» مردم از وضعیت کشور، با اتکا به حوادث، رخدادها و خطوط خبری عادی، اما در قالب برجستهسازی و ضریببخشی انفجاری است.