زن و شوهر داخل تاکسی شدند، پس از دقایقی راننده تاکسی به مرد گفت : به خانم تان بگویید، رنگ آرایش خود را عوض کند، من از این رنگ خوشم نمی آید.
مرد عصبانی شد و چندین فحش و ناسزا نثار راننده ای تاکسی کرد و گفت : چرا به ناموس مردم نگاه می کنی، خودت ناموس نداری، رنگ آرایش خانم من به تو چه ربطی دارد.....؟؟
راننده لبخند زد و گفت: اگر به من ربطی ندارد پس برای چه کسی آرایش کرده؟ واگر برای شما می بود، در خانه آرایش می کرد.
مرد خشم اش را فرو برد و نقصان خود را پذیرفت.
《دقیقا زینت و زیبایی یک زن فقط برای شوهرش است نه دیگری 》.
در خیابان چهره آرایش مکن
از جوانان سلب آسایش مکن
زلف خود از روسری بیرون مریز
در مسیر چشم ها افسون مریز
یاد کن از آتش روز معاد
جلوه ای گیسو مده در دست باد
خواهرم دیگر تو کودک نیستی
فاش تر گویم عروسک نیستی
خواهرم این لباس تنگ چیست
پوشش چسبان رنگارنگ چیست
خواهرم این قدر طنازی مکن
با اصول شرع لج بازی مکن
۱ آبان ۱۳۹۹
💠 آیا مشکلات اقتصادی امروز هزینه مبارزه با آمریکا است؟
🛑پاسخ: اگر منظورِ این سوال این باشد که اگر مبارزه با آمریکا را کنار بگذاریم مشکلات اقتصادی حل می شود، قطعاً این تصور اشتباهی است، اما اگر منظور این است که باعث و بانی بسیاری از مشکلات امروز جامعه، جنایت و تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران است، مطلب صحیحی است. آمریکا به تجربه نشان داده است جز به تسلیم محض مخالفان خود راضی نیست و با هر قدم عقبنشینی در برابر زیادهطلبیها و قلدریهای او، آمریکا چند قدم جلوتر خواهد آمد، تجربه مصر (قرارداد کمپ دیوید) لیبی (کشتن قذافی و جنگ داخلی) و کره شمالی، تنها چند نمونه از تعامل با آمریکاست که هزینه سازش آنها با آمریکا به مراتب بیشتر از هزینه ایستادگی آنها بوده است.
💢ملاحظات:
🔹۱) این درست است که فشار حداکثری آمریکا به جنایت اقتصادی آنها علیه ملت ایران تبدیل شده است، اما این نظر که ما مقابل آمریکا کوتاه بیاییم تا مشکلات اقتصادی حل شود، درست نیست. عدم نظارت صحیح بر بازار، تصمیمات غلط اقتصادی، حجم نقدینگی بالا، خصوصی سازیهای بی ضابطه و مسئلهدار شرکتهای بزرگ دولتی مانند هفت تپه، کشت و صنعت دشت مغان و ... که ربطی به آمریکا ندارد. عدم توجه بایسته و شایسته به اقتصاد مقاومتی و کم توجهی دولت فعلی و دولتهای قبلی به رهایی از اقتصاد نفتی که تقصیر آمریکا نیست.
🔸۲) آمریکا خواهان مذاکره و بدهبستان نیست، روش شناختهشده او نده و بستان است و به کمتر از کرنش دیگران مقابل خود راضی نیست، او حتی با متحدان اروپایی خود چنین رفتاری دارد، لذا کنار آمدن آمریکا به معنای پایان مشکلات اقتصادی نیست.
🔹۳) ما و هر ملتی حق دارد براساس فرهنگ، هویت و منافع ملی خود عمل کند و برای امنیت ملی و گسترش عمق راهبردی خود برنامهریزی و اقدام کند، حالا اگر عنصر مزاحمی از آنسوی کره زمین آمد و منافع و امنیت ملی شما را تهدید کرد و شما دست به مقابله زدید، اسم این، مبارزه است یا دفاع از استقلال و منافع ملت است. کدام عقل سلیمی چنین ایستادگی را رد میکند.
🔺۴) قطع به یقین امکانات و ظرفیتهای درونی ملت ایران پاسخگوی حل و رفع مشکلات فعلی هست، فقط شرط آن حضور مدیران جهادی در مصادر امور است که آن را هم ملت باید اراده کند و تصمیم بگیرد.
۲ آبان ۱۳۹۹
🔴 عقلانیّت شجاعانه یا محافظه کاری بزدلانه؟!
🔻 بعضیها اسم «عقل» و «عقلانیت» را که میآورند، منظورشان از عقلانیت، «ترسیدن» است؛ وقتی می گویند «عاقل» باشید، یعنی «بترسید»؛ یعنی «منفعل» باشید؛ یعنی از مقابل دشمن «فرار» کنید؛ نه این درست نیست؛ «ترسوها» حق ندارند اسم «عقلانیت» را بیاورند.»
(رهبرانقلاب ۹۹/۷/۲۱)
🔻در تبیین فرمایشات رهبر عزیز انقلاب نکاتی تقدیم می گردد:
1⃣ جریان تحریف، به خصوص در سالهای اخیر، همواره تلاش نموده تا در تعریفی کاملاً واژگونه، محاسبه غلط ناشی از «ترس» (یا همان «محافظه کاری») را «عقلانیّت» و محاسبه درست همراه با «شجاعت» را «بی عقلی»، «تندروی» و «تصمیم احساسی» معنا کند. البته این مسئله از نمونه های قرآنی و تاریخی نیز برخوردار است. به عنوان نمونه قرآن از کسانی یاد میکند که برای «سازش» و اظهار دوستی با دشمن، توجیهات به ظاهر عقلائی همچون «جلوگیری از ناامنی» را بهانه می آورند، در حالیکه دلیل اصلی این کار آنان «ترس» است: «فَتَرَى الَّذِينَ فِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشى أَنْ تُصِيبَنا دائِرَةٌ؛ میبینی افرادى را كه در دلهايشان بيمارى است در (دوستى و سازش با) آنان(دشمنان) بر يكديگر پيشى میگيرند، و میگويند میترسيم حادثه اى براى ما اتفاق بيفتد.» (مائده: ۵۲)
2⃣ مراقبت لازم است تا کسانی به اسم تدبیر نسخه ی سازش تجویز نکنند. رهبر انقلاب در بیاناتی ضمن استناد به همین آیه (مائده_۵۲) می فرمایند: غالباً بعضى در ميان خودِ ملت هاى ما و از خودِ ما، به پيروى از دشمن، ما را به رها كردن اصول مان توصيه میكنند و آن را «تاكتيك» و « تدبير » مینامند! (۱۳۸۵)
🔻 ایشان در بیان دیگری می فرمایند: « آن کسانی که خیال کردند و خیال میکنند عقل اقتضاء می کند که انسان گاهی در مقابل دشمن کوتاه بیاید، امام درست نقطهی مقابل این تصور حرکت کرد. عقلانیت امام و آن خرد پخته ی قوام یافته ی این مرد الهی، او را به این نتیجه رساند که در مقابل دشمن، کمترین انعطاف و کمترین عقبنشینی و کمترین نرمش، به پیشروی دشمن میانجامد» (۹۰/۳/۱۴)
3️⃣ اصلی ترین و مهمترین جنبه «عقلانیت» این است که انسان در محاسباتش ذهنی اش، هوای نفس و امراض قلبی اش را دخالت ندهد. امراضی همچون ترس، راحت طلبی، قدرت طلبی و .... انسانی که در محاسبات ذهنی اش، خواسته یا ناخواسته، امراضی همچون ترس، راحت طلبی و قدرت طلبی دخالت دارد، اگرچه «عالم» باشد، اما «عاقل» نیست. چراکه درواقع امیال نفسانی او هستند که برای او «تصمیم سازی» می کنند، نه عقل او.
4⃣ ملاک دیگر عقلانیت، توجه و دخالت دادن قوانین غیرمادی و معنوی و غیبی عالم در تصمیمات فردی و حکومتی است.
🔻رهبرانقلاب در این زمینه می فرمایند: «من همینجا تأکید کنم یکی از خطاهای محاسباتی این است که انسان در چهارچوب عوامل محسوس و صرفاً مادّی محدود بماند؛ یعنی عوامل معنوی را، سنّت های الهی را، سنّت هایی که خدا از آنها خبر داده است، آن چیزهایی را که با چشم دیده نمی شود، ندیده بگیرد؛ این یکی از خطاهای بزرگ محاسباتی است. خداوند فرموده است: «اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم وَ یُثَبِّت اَقدامَکُم.» دیگر از این واضحتر؟ اگر شما در راه خدا حرکت کنید، دین خدا را نصرت کنید، خدا شما را نصرت خواهد داد؛ این سنّت الهی است... این را قرآن گفته است، با این صراحت که وعدهی الهی است؛ ما هم در عمل آن را تجربه کردهایم.» (۹۳/۴/۱۶)
۲ آبان ۱۳۹۹
۳ آبان ۱۳۹۹
🔻۱۲ توصیه رهبر معظم انقلاب به ستاد مقابله با کرونا
⬅️از آنجا که جنبههای امنیتی و اقتصادی نیز نشأت گرفته از همین بیماری است، بنابراین اصل و اولویت در تصمیمگیریها، سلامت مردم است
⬅️«لزوم راه اندازی فوری یک عقبه قرارگاهی و عملیاتی برای اجرای تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا و نظارت بر اجرا» اولین توصیه حضرت آیتالله خامنهای بود.
⬅️«محوریت وزارت بهداشت برای تعیین مصادیق محدودیتها» . هنگامی که وزارت بهداشت، مصادیق محدودیت را تعیین کرد، بقیه دستگاه ها باید بدون در نظر گرفتن ملاحظات دیگر، آنها را رعایت و اجرا کنند.
⬅️کنترل دقیق مبادی ورودی کشور، محدودیت ترددهای غیرضرور بین شهری به همراه اقناع مردم و اِعمال سختگیرانه ضوابط در ناوگان حمل و نقل شهری و محیط های عمومی، از جمله مصادیق محدودیتها است که مسئولیت اصلی اجرا و نظارت، با شورای امنیت کشور و نیروی انتظامی است.
⬅️«آموزش همگانی درباره راههای شیوع و شیوههای پیشگیری به صورت محلهمحور و با استفاده از ظرفیت مساجد و بسیج و البته با محوریت وزارت بهداشت و همکاری وزارت ارشاد و صداوسیما» .
⬅️«لزوم تصویب جرائم سختگیرانه برای افرادی که مرتکب تخلفات بزرگ از ضوابط بهداشتی میشوند»
⬅️با توجه به سختتر شدن شرایط زندگی برخی افراد و مشاغل با اجرای جرائم سختگیرانه، دولت باید بستههای حمایتی را در نظر بگیرد، ضمن آنکه خیّرین و مردم نیز باید وارد میدان شوند و به کمک این افراد بیایند چرا که این کار جزو بهترین کارها و برترین وسایل نزدیک شدن به خدا است.
⬅️بر اساس گفته متخصصان اگر در یکی دو روز اول، مبتلایان شناسایی و برای معالجه آنها اقدام شود، تلفات کاهش جدی خواهد یافت که این کار بسیار لازم است
⬅️ «به حداقل رساندن مراجعات به دستگاههای اجرایی با افزایش خدمات الکترونیک»،
⬅️ایشان مسئولان را به رعایت حداکثری ضوابط بهداشتی توصیه کردند ، متأسفانه گاهی برخی مسئولان در رعایت مواردی مثل ماسک زدن به شیوه صحیح یا رعایت فاصله، کوتاهی میکنند که این بیاعتناییها بر رعایت های عمومی مردم هم اثر منفی میگذارد.
⬅️تأکید بر لزوم استخدام نیروی انسانی مورد نیاز وزارت بهداشت، از تحقیقات پژوهشگران برای دستیابی به دارو و واکسنِ مقابله با کرونا صمیمانه و عمیقاً تقدیر کردند.
⬅️«شنیده شدن یک حرف واحد از جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا» توصیه بعدی و مؤکد حضرت آیتالله خامنهای بود.
۳ آبان ۱۳۹۹
السلام علیک یا اباصالح المهدی (عج)
# کلید های سرعت بخشی ظهور (۱)
طبق مستندات قرآنی وروایی ظهور حضرت مهدی(عج)وحاکمیت مطلق دین وپیشوایان آسمانی بر زمین مسأله ای حتمی وتخلف ناپذیراست وخواستن یانخواستن فردی ویا جمعی بشرهیچ تأثیری در آن ندارد.
اما یکی از پرسش های مهم در دوران غیبت امام عصر (عج)پرسش از تأثیراراده ورفتارهای فردی ویا جمعی انسانهاوآثار آن درتأخیر ویاتعجیل ظهورامام عصر ع است.
آیا خواست ومطالبه فردی وجمعی ورفتارهای مردم میتواند غیبت امام عصر ع راپیش از موعد به ظهور تبدیل کند؟
چه اعمالی موجب تسریع ویا تأخیردر ظهور خواهد شد؟ومهم اینست که کلیدهای تسریع ظهور چه عواملی هستند؟
ادامه دارد....
۳ آبان ۱۳۹۹
السلام علی المهدی(عج)
عوامل سرعت بخش ظهور(۲)
اصلی ترین کلید ظهور, به فعلیت رسیدن
امت است
آیه الله جوادی در این خصوص میفرمایند: تحقق حکومت (امامت در جنبه ی اجرایی) بستگی به شرایطی از جمله پذیرش مردم دارد؛چنانکه امیرامؤمنین (ع)چه پیش از رجوع مردم وچه پس از آن رهبر الهی مردم بود وعدم پذیرش مردم در آن ربع قرنی که درمظلومیت به سر می برد،آسیبی به شایستگی وصلاحیت رهبری ایشان نمی زد؛آنچه در زمان حکومت علی(ع)تغییر کرد،امت بود نه امام؛
یعنی مردم که قبلا "امت بالقوه"بودند،پس ازمدتی به رشد رسیده و"امت بالفعل"گشتند.
در دوران امام عصر(عج)نیز امام زمان امام بالفعل است،چه قبل از ظهوروچه بعد از آن، لیکن امت باید تغییرکند،امت بالقوه باید بالفعل شود.
پس لازم است امت اسلامی جهت رهایی از وادی گمراهی وسرگردانی امام خویش را بشناسد واز خدای منان خواهان تسریع ظهور گرددهرچند خود امت نیز میتوانند زمینه سازان ظهور باشند.
و یکی از مواردی که نیاز بشریت است استغاثه ودعا وتضرع است.
ادامه دارد....
۳ آبان ۱۳۹۹
۳ آبان ۱۳۹۹
۴ آبان ۱۳۹۹
السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)
« کلیدهای سرعت بخشی ظهور» (۳)
با استناد به آیات قرآنی،دلایل روایی وشواهد تاریخی هرگاه رهبران الهی از میان امتی پنهان گشتند بازگشت وظهور آنان به صورت فردی و اجتماعی میسور شده است.
ازبهترین دلایل قرآنی در بحث ظهور فردی واجتماعی ماجرای حضرت یوسف(ع)وبرادران ایشان است، وقتی واقعه حسادت برادران رخ دادوحضرت یوسف را به کام چاه افکندندپس از گذر طولانی تاریخ چنان مصر وسرزمین های اطراف دچار قحط سالی گشت که خاندان یعقوب نبی نیز در تنگنا قرار گرفتند و جهت تأمین آذوقه به سرزمین مصر در آمد و شد بودند.
آن زمان در سفر اول برادران، یوسف پیامبر را نشناختند،در سفر دوم حضرت خود را تنها به بنیامین معرفی نمود(ظهور فردی)ونسبت به بقیه غایب بودو در سفر سوم برادران نیز حضرت راشناختند(ظهور جمعی) وبرخطای خود اقرار نمودند.
در سفر چهارم پدر نیز با برادران همراه شد وحضرت یوسف (ع)بر همگان ظهور نمود.
استناد به آیه 69سوره ی یوسف وآیات 89 تا 91 این سوره ظهور فردی وجمعی را با توجه به مشابهت های غیبت حضرت مهدی(عج) وحضرت یوسف (ع)برماآشکار میسازد که ردی از این شواهد تاریخی را در دعاها نیز می یابیم.
به عنوان مثال در دعای عهد یک بار ظهور فردی رادرخواست میکنیم: اللّهُمَّ أَرِنِی الطّلعَه الرَّشیِدَه والغُره الحمیده وَاکحُل ناظری بِنَظره مِنّی ...
ودر مرتبه دوم ظهور جمعی را برای زدودن اندوه از امت خواهانیم:اللّهُمَ اکشِف هَذِهِ اغُمَّه عَن هَذِهِ الاُمَّه بِحُضُورِهِ وَعَجِّل لَنا ظُهورَه اِنَّهُم یَرَونَهُ بَعیدا وَنَراهُ قَرِیباً...
ادامه دارد...
۴ آبان ۱۳۹۹
# امام حسن عسکری علیه السلام در وصیت خویش چند دستور اخلاقی مهم که در سازندگی فردی شیعیان مؤثر است، بیان میفرمایند: «أَکثرُوا ذِکرَ اللَّهِ وَ ذِکرَ الْمَوْتِ وَ تِلَاوَةَ الْقُرْآنِ وَ الصَّلَاةَ عَلَی النَّبِیِّ ص فَإِنَّ الصَّلَاةَ علَی رَسولِ اللَّه عَشْرُ حَسَنَاتٍ احْفَظُوا مَا وَصَّیتُکمْ بِهِ وَ أَسْتَوْدِعُکمُ اللَّهَ وَ أَقْرَأُ عَلَیکمُ السَّلَامَ؛ [تحف العقول، ص ۸۹۰.]خدا را بسیار یاد کنید و مرگ را نیز فراوان یاد نمایید و قرآن را بسیار تلاوت کنید و صلوات بر پیامبر ص بفرستید؛ زیرا صلوات دو حسنه دارد و آنچه را به شما سفارش کرده، در حفظ آن بکوشید. شما را به خدا میسپارم و بر شما درود میفرستم.»
در فقرات زیر به چند امر دربارة خودسازی سفارش شده است:
۱- یاد مرگ
یاد مرگ آثار گرانبهایی در سازندگی انسان دارد که فقط به یک حدیث از حضرت صادق ع اشاره میشود که میفرمایند: «ذِکرُ الْمَوْتِ یمِیتُ الشَّهَوَاتِ فِی النَّفْسِ وَ یقْلَعُ مَنَابِتَ الْغَفْلَةِ وَ یقَوِّی الْقلْبَ بمَوَاعِدِ اللَّهِ وَ یرِقُّ الطَّبْعَ وَ یکسِرُ أَعْلَامَ الْهَوَی وَ یطْفِئُ نَارَ الْحِرْصِ وَ یحَقِّرُ الدُّنْیا؛ [بحارالانوار، ج ۶، ص ۱۳۲، ح ۳۲.] یاد مرگ شهوات نفسانی را میمیراند و ریشة غفلت و کم توجهی را میخشکاند، و قلب انسان را نسبت به وعدههای الهی (خصوصاً قیامت) محکم میکند و باعث رقّت قلب (و روان شدن اشک) میگردد و پرچمهای هواپرستی را در هم میشکند و آتش (شعله ور) حرص و آز را خاموش میکند و دنیا را در دید انسان پست و کم اهمیت جلوه میدهد.» به راستی اگر برای یاد مرگ جز آثار فوق نبود، جا داشت که انسان هرگز آن را در زندگی فراموش نکند.
۲- تلاوت قرآن
تلاوت؛ یعنی خواندن، تدبر و عمل به قرآن نیز در سازندگی، پیشرفت و آرامش انسان نقش مهم و تعیین کنندهای دارد. رسول خدا ص میفرمایند: «إِنَّ هَذِهِ الْقُلُوبَ تَصْدَأُ کمَا یصْدَأُ الْحَدِیدُ. قِیلَ: یَا رَسولَ اللَّه! فَمَا جِلَاؤُهَا؟ قَالَ: تِلَاوَةُ الْقُرْآن؛ [کنز العمال، متقی هندی، بیروت، مکتبۀ التراث الاسلامی، اول، ۱۳۹۷ ق، ج ۱، ص ۵۴۵، ح ۲۴۴۱.] به راستی که این دلها، همچون آهن زنگار میگیرند. عرض شد: عامل جلای دلها چیست؟ فرمود: خواندن قرآن.»
و در جای دیگر فرمود: «یا بُنَی لاتَغفُل عَن قِراءَةِ القُرآنِ فاِنَّ القرآنَ یحیی القَلبَ المیت وَ ینهَی عَنِ الفحشاءِ وَ المنکرِ و البَغی؛ [همان، ج ۲، ص ۲۰۰، ح ۴۰۳۲.] ای پسرم! از خواندن قرآن غافل مشو؛ زیرا خواندن قرآن دلها را زنده میکند و از بدیها و ستم دور میسازد.»
۳- صلوات بر محمد و آل محمد؛ ذکر دیگری که در سازندگی انسان و افزوده شدن حسنات او اثر شگفت انگیزی دارد، صلوات بر محمد و آل محمد ص است. امام علی ع میفرمایند: «کلُّ دُعَاءٍ مَحْجُوبٌ حَتَّی یصَلَّی عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ ص؛ [کنز العمال، ج ۱، ص ۲۵۲، ش ۲۱۵۳.] هر دعایی در پرده است (و اجابت نمیشود)، مگر وقتی که صلوات بر نبی ص و آل اش فرستاده شود.»
حضرت صادق ع میفرمایند: «أَثْقَلُ مَا یوضَعُ فِی الْمِیزَانِ یوْمَ الْقِیامَةِ الصَّلَاةُ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ عَلَی أَهْلِ بَیتِهِ؛ [بحارالانوار، ج ۹۴، ص ۴۹، ح ۹.] سنگینترین چیز در ترازوی اعمال انسان در روز قیامت، صلوات بر محمد و آل محمد ص است.»
و در پایان حضرت تأکید میفرمایند که شیعیان این وصیت نامه را حفظ کنند و بدان عمل نمایند.
۴ آبان ۱۳۹۹
۴ آبان ۱۳۹۹