مشارکت پرشور مردم در انتخابات و کارآمدی و کاربلدی انتخاب شوندگان، دو مفهوم همبسته در منظومه توصیه های انتخاباتی رهبر انقلاب است که هیچ یک بدون دیگری به کار ‘انقلابی گری’ نمی آید. مشارکت پرشور لازم است تا روشن شود انقلاب از آن مردم است و آنها خود نگهبان آنند، و کارآمدی هم لازم است تا مردم از مشارکتی که می کنند نفعی ببرند و حضور در انتخابات، آغاز حل مشکلات آنان باشد؛ نه صرفا مناسکی که ممکن است پس از مدتی از خود بپرسند وقتی به حل مشکلات آنها کمکی نمی کند، چرا باید دائما انجام شود؟ ریشه بی میلی بخش هایی از جامعه به مشارکت در انتخابات، ناکارآمدی نهادهای برآمده از انتخابات و ناامیدی مردم از کارآمد شدن آنهاست. بنابراین اگر انقلابیون در پی افزایش مشارکت مردم در انتخاباتند -که باید باشند- داده های معتبرترین نظرسنجی ها می گوید نیازی به قطبی سازی فضا ندارند بلکه صرفا باید مردم را متقاعد کنند نهاد دولت، برخلاف آنچه در دوره آقای روحانی دیده اند، می تواند به یک تشکیلات کارآمد برای کاهش رنج اقتصادی آنها تبدیل شود. این راز خلق مشارکت پرشور است.
✍ مهدی محمدی
آپشن های ویژه!
♦️رئیس روابط عمومی وزارت ارتباطات در پاسخ گفت و شنود کیهان نوشته: "به یکی گفتن ایستاده آب نخور، عقلت کم میشه. پرسید عقل چیه؟ بهش گفتن: هیچی، آبت رو بخور. حالا داستان روزنامه کیهان شده. حالا که تفاوت شبکه ملی اطلاعات و اینترنت ملی رو نمیدونید، همون روزنامه کیهانتون رو منتشر کنید".
🔹به شتر مرغ گفتند بپر! گفت شتر را چه به پریدن؟! گفتند بار ببر؛ گفت شتر هم می پرد؟! خلاصه مسئولیت هیچ کاری را نپذیرفت.
♦️تازه این شتر مرغش بود؛ ببینید "شتر گاو پلنگ" (زرافه) چه آپشن هایی داره، چه موجودی میشه و چقدر راه در رو داره برای کار نکردن و حقوق مفت گرفتن!
🔹از چین، روسیه و هند تا انگلیس، آلمان و فرانسه، به شبکه ملی اطلاعات و ارتباطات اهتمام کرده اند و شبکه های خارجی را هم سامان داده، یا وادار به پذیرش شرایط خود کرده اند. فقط وزارت ارتباطات ماست که در حد سرویس دهنده دست و دلباز بیگانگان عمل می کند!
♦️کارچاق کن خارجی ها شده اید؛ بسیار خب! پولش را هم از همانها بگیرید و امانت را به اهلش بسپارید که از امنیت و منافع ملی صیانت کنند. شما نه به شبکه ملی اهتمام دارید و نه ساماندهی شبکه خارجی.
✍محمد ایمانی
🔴 چرایی افزایش حملات انصارالله یمن به مأرب و عمق خاک عربستان
🔻 چند روز پس از اعلام رسمی آمریکا مبنی بر خارج کردن انصارالله از فهرست گروههای تروریستی وزارت خارجه و همچنین سفر همزمان نماینده ویژه آمریکا در امور یمن به ریاض و نماینده سازمان ملل در امور یمن به تهران و داغ شدن بحثهایی در رابطه با طرحهای مربوط به حلوفصل بحران یمن، به ناگهان جبهههای مختلف درگیری در یمن فعالتر شد.
🔹حملات موشکی و پهپادی به مناطق مختلف جنوب عربستان و فعال شدن جبهه نبرد در مأرب قابل اشاره است. چهاینکه نیروهای انصارالله به ۱۱ کیلومتری دروازههای مأرب رسیدهاند و امکان سقوط آخرین مقر نیروهای دولت مستعفی منصور هادی نیز دور از ذهن نیست.
🔻درباره دلایل و چرایی این راهبرد انصارالله گمانههای مختلفی مطرح شده است:
1⃣ نخستین گمانه این است که انصارالله با آشکار شدن افق خاتمه جنگ و داغ شدن بحث مذاکرات، درصدد است تا از طریق کسب دستاوردهای میدانی، امتیازهای بیشتری از طرف مقابل بگیرد.
2⃣ گمانه دوم این است که اساساً رهبران انصارالله اعتمادی به ورود میانجی گرانه آمریکا به بحران یمن ندارند و با سوءظن جدی به وعدههای آنها مینگرند. بر این اساس اتفاقاً تلاش میکنند تا با وارد ساختن ضربات جدی به مجموعه ائتلاف سعودی، محاسبات آمریکا را در بدو ورود به پرونده یمن دچار تغییرات اساسی کنند.