🛑 برخی میگویند مسئول وضعیت موجود شورای نگهبان است که افراد نالایق را تایید میکند...
📝 پاسخ: شورای نگهبان مانند یک معلم عمل میکند که پایان ترم امتحان میگیرد و دانش آموزان برخی کمتر از ۱۰ و برخی نمره ۱۰ و برخی بالاتر و اندکی نیز نمرات بالای ۱۸ میگیرند. بدیهی است همه کسانی که نمره ایشان از ۱۰ به بالا است، در امتحان قبول میشوند ولی هرگز کسی که با ۱۰ قبول شده با کسی که نمره ۱۹ یا ۱۸ یا حتی ۱۵ دارد، مساوی نیستند، نتیجه اینکه کسی نمیتواند بگوید همه افراد مورد تائید شورای نگهبان، درجه یک و عالی هستند و تفاوتی بین آنها نیست.
🔹 مضافاً اینکه شورای نگهبان نمیتواند دایرهی قبولی در مرحلهی تایید این شورا را چندان تنگ کند، چون نظام به دیکتاتوری متهم میشود (همانطور که همین الان و با وجود مشارکت جناحهای اصلی در همهی انتخابات، رسانههای معاند چنین تبلیغ میکنند)، اما مردم این محذورات را ندارند و میتوانند گزینههای ضعیف را رد صلاحیت کنند و به خیرالموجودین رأی دهند.
اینجاست که مسئولیت مردم، گروهها و جناحهای سیاسی، مسئولان دلسوز کشور، نظام و اسلام فوق العاده سنگین میشود. یعنی مردم وظیفه دارند به صرف اینکه تمام افراد تایید شده، از شورای نگهبان نمرهی قبولی دارند، اکتفا نکنند و بدون تاثیر پذیری از رسانههای معاند یا افرادی که از پیروزی کاندیدایی نفع میبرند، مانند برخی سلبریتیها، بهترین گزینه (که قطعاً هیچگاه نمره ۲۰ ندارد) را انتخاب کنند.
#مهم
🔴 توافق ایران و چین
🔻 حسین امیرعبداللهیان: اينجانب در مسير مذاكرات سند راهبردی همكاري های جامع ٢٥ ساله تهران و پكن حضور داشته ام و باور دارم كه:
1⃣ اولا همكاري جمهوری اسلامي ايران و چين راهبردی و در راستای منافع دو ملت است
2⃣ ثانيا فضا سازی دشمنان خارجی عليه آن، با هدف قطع همكاری های سودمند دو كشور صورت مي گيرد.
🔹جهان در حال گذار مهمی است ، به مدد الهی كشور با قدرت و درايت از تروريسم تحريمی همه جانبه دشمن عبور خواهد كرد.
@manenglabiam
اخبار انتخابات ۱۴۰۰
🔻 سه شنبه ۱۰ فروردین
🔸 محسن رهامی: ظریف برای وزرات خارجه مناسب است، عارف و فرجیدانا گزینههای معاون اولیام هستند/ اگر اصلاحطلبان اجماع کرده و از من حمایت کنند رئیسی را شکست خواهم داد و ۲۰ میلیون رأی خواهم آورد.
شتر در خواب بیند ...🤣🤣
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🔸 حسین دهقان: مخالف مذاکره با آمریکا نیستم /مدیران دولتم را از سپاه نمی آورم
✍️ شما خیلی وقته که دیگه سپاهی نیستید
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🔸 حسین کنعانی مقدم(اصولگرا) : نامزدهای نظامی باهم ائتلاف کنند و به نفع محسن رضایی کنار بروند.
✍️ برای بعضی هاشون قدرت از عسل هم شیرینتره عزیز دل برادر😕😕
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🔸 نتایج نظرسنجی یک مرکز دانشگاهی: شرایط کاندیداهایی همانند دهقان، مطهری، رضایی و قاسمی نامناسب است/ کاهش محبوبیت خاتمی و روحانی/احمدینژاد رای منفی بالایی دارد/ پیشبینی مشارکت ۵۰ درصدی
🔸 مرعشی: کسی در حزب ما طرفدار لاریجانی نیست
✍️ بعدا معلوم میشه😜😜
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🔸 تلاش آقازادهها برای رسیدن به بهشت(شورای شهر): میثم مظفر فرزند حسین مظفر، سارا رضایی فرزند محسن رضایی، سیده فاطمه حسینی فرزند صفدر حسینی، مهدی صیاد شیرازی فرزند شهید صیاد شیرازی، زهیر متکی فرزند منوچهر متکی
✍️ اون دختر صفدر حسینی هنوز سهمش رو از سفره انقلاب برنداشته؟؟😡😡
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🔸 توئیت مهم حسین درخشان: اگه اینکه میگن سعید محمد سپر بلای رستم قاسمیه درست باشه، یه احتمال هم هست که احمدینژاد هم مثل سعید محمد بره پشت رستم قاسمی
✍️ به قول نورالدین خانزاده یا ذوالجلال و الاکرام
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🔸 محمد عباسی وزیر اسبق دولت احمدینژاد کاندیداتوری خود را برای انتخابات ریاستجمهوری اعلام کرد.
✍️ تکلیفه دیگه😆😆
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🔸 سیدمهدی توسلی دبیر سیاسی خبرگزاری مهر در توییتی از آغاز به کار ستاد انتخاباتی ظریف، وزیر امور خارجه خبر داد.
✍️ یعنی چی🤔🤔
🔴 فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عنوان کرد: کشور ما در دوران چهار ساله ریاست جمهوری ترامپ مجموعهای از این موارد را پشت سر گذاشت و با تمام وجود قدرت و ظلم دشمن را احساس کردیم.
🔹سلامی با بیان اینکه این تهدید را همه جا مشاهده کردیم، بیان کرد: پدیده جنگ یک واقعیتی بود که دشمن میخواست به وسیله آن ما را تحت تأثیر قرار دهد ولی حضرت آقا فرمودند جنگ نخواهد شد.وی افزود: این جمله یک عبارت نبود بلکه پشت سر آن یک استراتژی قدرتمند وجود داشت که حضرت آقا طراح و مبدع آن بودند و به گونهای کشور را پیش میبردند که عملاً این جنگ در منطق شکست میخورد.
🔹سلامی عنوان کرد: فشار اقتصادی دشمن در این ایام بیاندازه و معادل تمام توان او بود به گونهای که ما در میدان تهدید اقتصادی اشباع شده بودیم و دشمن هیچ گونه قدرت دیگری نداشت.فرمانده کل سپاه ادامه داد: باز هم به برکت این ایستادگی توأم با سیاست، راهبرد و برنامه، ما از گردنه سختی که در آن قرار گرفته بودیم عبور کردیم و توانستیم این توطئه دشمن را ناکام بگذاریم.
🔹سلامی عنوان کرد: اکنون به نقطهای رسیدیم که چه تحریم باشد چه نباشد ما پیروز هستیم و این حاصل سالها ایستادگی و مقاومت است.
⭕️ دولت جوان حزباللهی آری یا خیر؟
🔹برخی دائما این عبارت را به عنوان تنها راهحل گذار از وضع موجود طرح میکنند اما میتوان در این باره برداشتهای متکثری داشت
🔹از عنوان حزباللهی دو برداشت دیده میشود. برخی عنوان حزباللهی را در معنای اسم مستعار یک بخش خاص و محدود از جریان سیاسی موسوم به اصولگرا بکار میگیرند/ تفسیر دوم حزباللهی بودن اسم عام برای جریاناتی است که به مبانی و چارجوبهای نظام جمهوری اسلامی باور دارند ولو اینکه در شیوهها و روشها و رویکردها منتقدند.
🔹برداشت اول از حزباللهی، تنگنظرانه و خلاف عمومیت نهاد دولت است و در عمل نیز چون از نمایندگی اقشار وسیعی از جامعه باز میماند، از شرط ضروری کارآمدی، یعنی همراهی و پشتیبانی مردم، باز خواهد ماند و نخواهد توانست در بخشهای وسیعی از جامعه احساس تعلق ایجاد کند.
🔹درباره جوانی نیز دو برداشت وجود دارد. یک برداشت از جوانی به عنوان سنوسال خاص مثلا زیر ۳۵ یا ۴۰ سال است/ برداشت دوم از جوان یعنی کسانی که دارای ایده نو و راهگشا و ذهنیت جدید در حکمرانیاند و متناسب با جوانی، دارای کاربلدی، انگیزه و انرژی اجرایی لازم برای تحقق و پیشبردن آن ایدهها هستند. این تلقی از جوانی، دگر خود را نه میان سالان و کهنسالان بلکه خود را در برابر ایدههای فرسوده، کهنه و مصرفشده و ناکارآمد کنونی تعریف میکند.
🔹برداشت نخست از جوان اولا عملا ممکن نیست. یعنی تکیهزدن به عالیترین سطح سیاسی و حکمرانی جمهوری اسلامی نیازمند مجموعهای از تمهیدات و تجارب است که در این سن و سال مصداقی ندارد و اینک نیز در بین کسانی که وارد گود انتخابات شدهاند نیز مابهازای خارجی ندارد. ثانیا مزیت تواناییهای عملیاتی بیشتر در این سنوسال بدون ذهنیت و بدون داشتن ایدههای نو در حکمرانی بکار نخواهد آمد. علاوه بر این که از امتیاز منفی بیتجربگی حکمرانی نیز برخوردار است. اما تفسیر دوم هم ممکن است و هم دارای مصداق و هم میتواند مطلوب و توانا در فراروی از وضعیت موجود باشد.
🔹مدافعان این عنوان دولت جوان و حزباللهی اولا اگر در پی تفسیر نقد شده اول این نوشتارند، بدانند که این برداشت یک تلقی نافرجام و بلکه هزینهساز نسبت به مشکلات بغرنج و تودرتو کشور است و اگر برداشت دوم را دارند باید به جای تأکید مکرر و صرف روی این عبارت دولت جوان حزباللهی، به افکار عمومی و نخبگان نشان دهند که اولا از فراگیری لازم اجتماعی برخوردارند و قرار است که از عمومیت نمایندگی کنند. ثانیا نشان دهند چه گفتمانی را نمایندگی میکنند و چه ایدهها و چه ذهنیت تازه و راهگشایی در تحول وضع موجود دارند و چگونه متناسب با منابع و امکانات کشور میتوانند این ایدههای نو در حکمرانی را محقق کنند.
💠 موضع کسانی که چندین توئیت و دهها پیگیری در باره لزوم تحریم ایران داشته اند در باره قرارداد ایران-چین قابل درک است.آنچه رشته اند پنبه شد
موافقان و مخالفان قرارداد ایران -چین به یک تقاطع مشترک رسیده اند موافقان "ناکام گذاردن" آمریکا و مخالفان "ناکام ماندن"آمریکا.
این کجا و آن کجا
*⭕️مقدمه ای بر سند همکاری ایران و چین و دلایل مخالفت با آن:*
🔹این سند یک طرح جامع بین حدود ۳۰ کشور (چین ، روسیه، پاکستان، ایران، استرالیا، هند ، ترکیه، کشورهای اروپای شرقی ) که به دنبال تشکیل یک خط ترانزیت و بازار متنوع و بزرگ و اتحادیه بانک سرمایهگذاری زیربنایی آسیا است.
🔹شروع آن برابر هست با مرگ دلار یا اقتصاد غرب ؛ چون این وسط دلار بدون پشتوانه از مبادلات حذف می شود؛ پس الان می فهمید دلیل جیغ های بنفش شون برای برهم زدن این قرارداد چیست؟!
🔷چین به دنبال ایجاد ۶ کریدور یا شاهراه است که دو تای آن از ایران عبور میکند.
۱)چین←قرقیزستان←قزاقستان←ازبکستان←ترکمنستان←ایران←ترکیه←اروپا
۲)چین←هند←پاکستان←ایران (بندر چابهار )←روسیه (بندر سنپترزبورگ )
🔶طبق این سند چین در ایران به دنبال سرمایه گذاری در دو حوزه ی:
۱) نفت، گاز و پتروشیمی، ۲) حمل و نقل است.
💢امّا دلیل مخالفت برخی ها چیست؟؟؟
▪️۱: دولت های غربی
🔹آن ها که دشمن بوده، هستند و خواهند بود، شاید همین موضوع به تنهایی دلیل محکمی باشد بر این نکته که مصلحت ایران در وجود سند است.
▪️۲: اپوزیسیون و غربگراها
🔸این قشر عمدتاً همان افرادی هستند که دیروز برای برجام در خیابان ها میرقصیدند و امروز در مخالفت با این قرارداد سینه سپر کرده و از منافع ملی دم میزنند ، این جماعت نه برجام را خوانده بودند و نه الان متن پیش نویس همین سند ؛ این افراد کسانی هستند که اگر همین سند بدون تغییر حتی یک واژه با یکی از کشورهای غربی بسته شده بود باز هم به خیابان آمده، با رقص و پایکوبی برای چیزی که نمی دانستند چیست، خوشحالی می کردند ، برخی از آن ها به وزارت خارجه آمریکا نامه نوشتند و درخواست تحریم ایران را کردند تا بلکه به مردم فشار بیاید و بیرون بریزند و رژیم رو سرنگون کنند، با اینکار نقشه شون به هم ریخت، در رأس شون هم ربع پهلوی هست که فرق پیمان ترکمانچای و آخال را نمی داند، به خدا اگر بهشون بگی یک دقیقه در موردش توضیح بده ، به تته پته می افتد.
▪️۳: رسانه های فارسی زبان
🔹این رسانه ها و مزدور خبرنگاران شان هم در جهت منافع غرب دروغ پراکنی می کنند ، دروغ هایی مثل حضور ۵ هزار سرباز چینی (مغایر با اصل ۱۵۳ قانون اساسی) در ایران یا بخشیدن جزیره کیش به چین و... با این دروغ ها و حملات پی در پی تلاش می کنند، مقامات را مجبور به افشای جزئیات این سند ، برای پاسخگویی به افکار عمومی کنند تا شاید بتوانند گرای ایجاد مانع و تحریم های دقیق تر به غرب را بدهند.
▪️۴: افرادی که واقعا دلسوز هستند و نگران اند :
🔸باید به این افراد گفت که این سند همکاری هیچ الزامی ندارد و به همین خاطر به مصوبه مجلس هم نیاز ندارد و فقط یک تفاهم نامه محسوب می شود ، اگر تعهدی شامل ایران می شد طبق قانون اساسی و اصل های ۷۷ و ۱۲۵ قانون اساسی باید توسط مجلس هم تایید می شد در صورتی که حتی عدد ، رقم یا نام منطقه ، شهر و جزیره ای در آن نیامده است.
# قمار، معامله نیست
روحانی کجا سیر می کند؟
♦️یک عضو خانواده را در نظر بگیرید که می گوید در ازای فروختن فرش ها و تلویزیون و مبل خانه یا مقادیری طلا، می خواهد سرمایه گذاری کند و به اقتصاد خانواده رونق بدهد. او حتی یکی دو بار هم خانواده را مهمان بستنی و رستوران می کند. اما هر چه زمان می گذرد، در اثر رفتار او، وضعیت معیشت خانواده دشوار تر می شود و او هر بار وعده جدیدی می دهد، به شرط این که بتواند اقلام بیشتری را از دارایی های ضروری خانواده واگذار کند...
🔹حالا هشت سال سپری شده و طرف معامله می گوید این بار باید خود خانه را واگذار کنید، شاید که بتوانید به شرایط اقتصادی قبل از معامله اول برگردید! خب چه باید کرد ؟ اگر روز اول اعتماد و خوش بینی در میان بود مبنی بر این که عضو مدعی خانواده، مشغول سرمایه گذاری و معامله برد- برد است، اکنون حتما یقین می کنید که طرف مقابل کلاهبردار است؛ و عضو خانواده هم، خود و شما را گول می زند که نام "قمار" های دو سر باخت را معامله گذاشته و با
این وجود، وعده پشت وعده می دهد.
♦️آقای روحانی امروز گفت: "ما باید روزانه دنبال مذاکره و رفع تحریم باشیم؛ ما عجله نداریم، اما الان دیگر نباید کسی ما را متهم به عجله کند... تاخیر در برداشتن تحریم ها خلاف شرع، قانون اساسی و خواست مردم است".
🔹او همچنین گفته است: برای حل مسائل پیچیده ما راه حلی جز همهپرسی نداریم. در مسائل مهم مجلس دیگر قانونگذار نباید باشد و توسط رفراندوم باید انجام شود و همه دعواها حل میشود.
♦️هدف از این سخنان چیست؟ آقای روحانی هشت سال قبل، وعده تحول اقتصادی ۱۰۰ روزه داد. سپس در تیر ۹۴ اعلام کرد با توافق، همه تحریم های مالی و بانکی و نفتی یکجا برداشته شده. اما پنج سال بعد در حالی که بیش از ۱۳۰ روز از دوره ۲۹۲۰ روزه مدیریت او نمانده، می گوید "باید روزانه دنبال مذاکره و رفع تحریم باشیم" و "دیگر کسی نباید مارا متهم به عجله کند" و تاخیر در برداشتن تحریم ها خلاف شرع، قانون اساسی و خواست مردم است"!!
🔹روحانی کجا سیر می کند؟ چرا صادقانه به مردم نمی گوید که اعتماد به آمریکا و اصرار هفت ساله بر تداوم آن، یک قمار سراسر باخت بوده است؟ او، هم ۹۵ درصد برنامه هسته ای را به تعطیلی کشاند، هم تحریم ها را در اثر سوء دیپلماسی افزایش داد و هم چرخ اقتصاد را به خاطر سوء مدیریت خود متوقف کرد.
♦️جالب این که امروز اذعان کرده "دولت فعلی آمریکا تاکنون هیچ اقدام جدی برای رفع تحریمها انجام نداده است". مگر دولت فعلی آمریکا، ادامه همان دولت هایی نیست که از سال ۹۴- ۹۵ تحریم های ویزا، ایسا، سیسادا و کاتسا را پشت سر هم قطار کردند؟ مگر غیر از دولت اوباما بود که هیئت های تهدید به کشورهای مختلف گسیل داشت و آنها را از سرمایه گذاری و تجارت با ایران بر حذر داشت؟
🔹شما۲۸۰۰ روز را به خیال نرم کردن دل دشمن، فرصت سوزی کردید؛ چرا این سه چهار ماه باقی مانده را قدر نمی شمارید یا دست کم عبرت های این قمار پر خسارت را بازگو نمی کنید؟ توجیه قمار های قبلی و جذاب کردن قمار جدید، این خبر را در خود نهفته دارد که شما از یک جایی به بعد، آلوده شده اید و می خواهید موجودیت خانواده را "گرو" بگذارید.
♦️آیا اعضای خانواده حق ندارند از خود بپرسند که چرا عضو پشت هم انداز خانواده، به جای بدهکار کردن طرف معامله اصرار دارد خانواده خود را متهم کند؟ چرا گریبان کلاهبردار را رها کرده و مصر است گریبان اعضای خانواده را دست او بدهد؟ کجای دنیا به جای گرفتن طلب انباشته خود، می گویند رفراندوم کنیم که آیا می خواهیم طلب مان را طبق قرارداد زیر پا گذاشته شده، از طرف کلاهبردار پس بگیریم، یا دوباره طبق قواعد زورگویانه طرف مقابل، مذاکره و معامله کنیم؟!
#محمدایمانی
💐 رهبرانقلاب در روز ١٢ فروردين ۵۸ روز رأیگیری برای جمهوری اسلامی در کدام شهر بودند؟
⏳من البته در آن روز[روز جمهوری اسلامی]، روز رأیگیری کرمان بودم از طرف امام یک مأموریتی به من محول شده بود که بروم بلوچستان و سر بزنم به شهرهای بلوچستان و مردم آنجا را از نزدیک دیدار بکنم و پیام امام را برای آن مردم ببرم.
🔹پیام محبت و دلسوزی را که ملاحظه میکنید از همان روزهای اوّل امام به فکر افتادند که با این #مستضعفین دورافتادهای که به کلی فراموش شده بودند، حتی در نظام گذشته ملاطفت و محبت کنند و من را که آنجا سابقه داشتم آشنائی نسبتاً زیادی داشتم فرستادند آنجا برای این کار.
⏳کرمان رسیدهبودم من در راه بلوچستان که روز رأیگیری بود، در فرودگاه بچههای حزبالهی و داغ کرمان آمدند، صندوق را آوردند چند تا صندوق بود، هر کدام میخواستند که بیاورند من تویش رأی بیاندازم. آنها هم من را میشناختند. یعنی سابق که کرمان رفته بودم و مردم کرمان با من آشنا بودند. من هم خیلی به مردم کرمان از قدیم علاقه داشتم مردم خیلی بامحبت و جالب بودند همیشه در چشم من.
🔹خیلی لحظهی شیرینی بود برای من، آن لحظهای که این رأی را من میانداختم توی صندوق و میدیدم آن شور و هیجانی را که مردم کرمان از خودشان نشان میدادند در رأی دادن. بعد هم نشان داده شد که خب نودونه درصد آراء به جمهوری اسلامی آری بود ۶۴/۱/۱۰
┈••✾•🌻 🌿🌺🌿 🌻•✾••┈