و کسب و کار به تورم افسارگسیخته دامن نمیزد. دپوی چهار میلیون تن کالای اساسی در گمرکات و بنادر با انگیزه پلید افزایش سرسامآور قیمتها. احتکار صدها هزار تن میوه و برنج و روغن. بهکارگیری افراد ناتوان و بعضاً آلوده به فساد در مسئولیتها و...
کدام یک از موارد فوق کمترین ارتباطی با تحریمها دارد؟! و اگر دولت کارآمد بود و حل مشکلات مردم را در برنامه کاری خود داشت کدامیک از این مشکلات ویرانگر به آسانی قابل حل نبود؟!
۳- به قول برادر و همکار عزیزم آقای محمد ایمانی؛ میشود به موضوع هفتتپهها و صدها تپهآبادی که ویران شد، فراتر از معضل «رانت» هم نگاه کرد؛ از زاویهای که مدیر شبکه فاسد آمدنیوز هنگام حضور در اروپا (تحتالحمایه سرویسهای جاسوسی) عنوان کرد. روحالله زم، سال 97 در گفتوگو با یکی از شبکههای ضدانقلاب، تحلیل ضدامنیتی کارفرمایان خود درباره انتخابات سال 96 را این گونه بازگو میکند: «ما در انتخابات تحلیل داشتیم. این جوری نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاحطلبیم، یا عاشق روحانی هستیم. مجموعه ما، تحلیل امنیتی داشت. میخواهم بازش نکنم تا قضایای دیگر اتفاق بیفتد تا بنشینیم و مفصلتر با هم صحبت بکنیم. آیا اگر رئیسی یا قالیباف سرکار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد، الان بود؟ این تظاهراتی که ایجاد شد، آیا بود؟ ما براساس تحلیل امنیتی... (مجری: میشود این طور تعبیر کرد که شما خواستید روحانی بیاید، تضاد درونی حاکمیت و عدم تدبیر و مدیریت روحانی، سبب این بشود که مردم معترض شوند؟ تدبیر شما این بود؟) میشود این جوری هم تعبیر کرد و یکسری سناریوها را کنارش گذاشت.
با توجه به شرایط سیاسی داخلی و خارجی، ما به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر یک فردی مثل روحانی. ما شیفته و دلباخته کسی نبودیم. من همین الان هم از کاری که آمدنیوز در انتخابات 96 کرد، دفاع میکنم. چون ما با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش میرسید و اگر آدمی مثل رئیسی یا قالیباف سرکار میآمد، کار به نقطه جوش نمیرسید. آن وقت روند چهل سال ادامه پیدا میکرد».
۴- اکنون با توجه به کارنامه دولت که به مواردی از آن -فقط به عنوان نمونه- اشاره شد، جای این سؤال است که دستاندرکاران و مسئولان کلیدی دولت باید برای بازخواست به مراجع قضایی و مراکز بازرسی معرفی شوند و یا برای ثبتنام به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری به وزارت کشور مراجعه کنند؟! آقایان با کدام رو! خود را نامزد ریاست جمهوری کردهاند؟! ...
پیرامون سکوت مسئولان و دستاندرکاران پستهای کلیدی و حساس دولت کنونی -و نه همه آنها- در مقابل پلشتیهای یادشده، سه حالت و احتمال قابل تصور است. بخوانید!
الف: احتمال اول آنکه با همه ناهنجاریها و مشکلاتی که دولت در آنها نقش داشته است موافق بوده و همراهی کردهاند! در این صورت صلاحیت لازم برای کاندیداتوری را ندارند.
ب: احتمال دوم اینکه نمیدانستهاند چه اتفاقات ناگواری در حال انجام و وقوع است! در این حالت نیز به علت ناتوانی در تشخیص مسائل مهم و سرنوشتساز کشور، شایسته نامزدی برای ریاست جمهوری نیستند!
ج: و حالت سوم اینکه از مشکلات و ناهنجاریهای پدید آمده و فشار سنگین ناشی از آن بر مردم با خبر بودهاند ولی ملاحظات حزبی و گروهی و حفظ پست و جایگاه مانع از انتقاد و اعتراض و علت سکوت و بیتفاوتی آنها بوده است! که در این حالت باید پرسید، وقتی اینگونه ملاحظات مانع حقگویی آنها بوده است چه تضمینی هست که در مقابل فشارهای خارجی و یا مافیای اقتصادی تن به سازش ندهند؟! و بالاخره، در این باره بازهم گفتنیهایی هست که به بعد موکول میکنیم.
✍️حسین شریعتمداری
🔴 اولین ها در تحولات اخیر فلسطین
✔️ برای اولین بار غزه جهت دفاع از کرانه باختری و تجاوز به قدس وارد جنگ با رژیم صهیونیستی شد و ابتکار عمل از ابومازن سازشکار در کرانه باختری گرفته شد.
✔️ برای اولین بار مقاومت جهت حملات موشکی خود ساعت تعیین کرد. این به معنای افزایش چشمگیر قدرت و اعتماد به نفس مقاومت است.
✔️ برای اولین بار تل آویو و مابعد تل آویو و حیفا توسط مقاومت از غزه موشک باران شد.
✔️ برای اولین بار از موشک ۲۵۰ کیلومتری استفاده شد.
✔️ برای اولین بار پهپادهای شهاب جهت حمله به دشمن بکارگرفته شد.
✔️ برای اولین بار همزمان با حملات موشکی ، ساکنین اراضی اشغالی هم قیام کردند که این مهم ترین تحول این روزهای جبهه فلسطین است.
🔴مقابله با هر راکت برای رژیمصهیونیستی چقدر آب میخورد!؟
♦️بر اساس گزارش نشریه صهیونیستی اسرائیل هیوم هر رهگیری سامانه گنبد آهنین ۸۰ هزار دلار هزینه دارد که از این میزان حدود ۶۵ تا ۷۰ هزار دلار فقط مربوط به موشک این سامانه است و بقیه این مبلغ مربوط به هزینههای نگهداری و سایر اجزای سامانه است.
♦️ این به آن معناست که شلیک ۲۰ موشک از یک لانچر سامانه گنبدآهنین دستکم بیش از یک ونیم میلیون دلار برایصهیونیستها هزینه در بر خواهد داشت. در حالی که مجموع قیمت ۲۰ موشکی که میخواهد سرنگونشان کند از قیمت یک موشک گنبد آهنین هم کمتر است
💠 من محمود احمدی نژاد هستم
🔹من اپوزیسیوننمای نظام جمهوری اسلامی ایران هستم.
🔹عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست صادق آملی لاریجانی هستم.
🔹ستاد انتخاباتی من یکی از ساختمانهای بنیاد مستضعفان و از اموال حکومت است.
🔹از خودروها و محافظین حکومت استفاده می کنم.
🔹حقوق نیمی از نیروهای دفتر من دولت و نیم دیگر را آستان امام خمینی می دهد.
🔹براحتی و آزادانه در پایتخت و همه استان ها و شهرستان ها می چرخم و هیچ محدودیتی برای میتینگ های انتخاباتی ندارم.
🔹از نرده وزارت کشور بالا می روم. روی سقف نیسان می روم. برایم قلاب می گیرند و... و هر کاری که بخواهم انجام می دهم.
🔹در همین حال با رادیو و تلویزیون های بیگانه و ضدانقلاب مصاحبه می کنم و خود را اپوزیسیون حکومت معرفی می کنم و در مقابل دوربین ها برای نظام و انقلابی که ۳۰۰ هزار شهید داده و ۸سال در برابر همه قدرت های استکباری عالم ایستاده و شاخ و گردن، گردن کلفت های عالم را شکسته، ایستاده و گردن کلفتی می کنم.
✳️ کار اسرائیل تمام شده است، باور کنیم.
📌امروز همه سؤال میکنند بالاخره وضعیت فلسطین و سرنوشت مقاومت فلسطین چه میشود؟
🔸آنچه در این روزها مشاهده شد قدرت فلسطینیها را به نمایش گذاشت؛ وقتی محمود عباس- ابو مازن- که چهره شاخص سازشکار فلسطین به حساب میآید هم خطاب به آمریکاییها میگوید صلح جز در سایه سلاح برقرار نمیشود، روند فلسطین را به خوبی نشان میدهد. فلسطینیهای از هم جدا هم اینک بهم پیوستگی خود و اعتقاد به مبارزه مسلحانه برای آزادی کامل فلسطین را به نمایش گذاشتند.
🔸اگر به مسایل فلسطین از سال ۱۳۶۶ که انتفاضه اول فلسطین موسوم به انتفاضه سنگ به وقوع پیوست تا امروز نگاه کنیم، میبینیم حرکت فلسطینیها روندی تکاملی و رو به رشد را سپری کرده و قطعاً طی ماهها و سالهای آینده این روند برای تحقق آرمان آزادی کامل فلسطین ادامه خواهد داشت.
🔸از سوی دیگر آنچه این روزها مشاهده شد، بهم ریختگی کامل سیاسی، امنیتی و اجتماعی رژیم صهیونیستی بود. اسرائیل در این صحنه ضعف مدیریت خود و ناتوانی ارتش و سیستم امنیتی خود را به نمایش گذاشت. سامانههای دفاعی پرهزینه آن فرو پاشیدند و حوادث پیدرپی امنیتی از حیفا و نهاریا در شمال تا صحرای نقب در جنوب، رژیم صهیونیستی را با تهدید جدی مواجه کردند.
🔸این رژیم که در این روزها نتوانست از ابزارهای نو برای مهار حرکت توفنده فلسطینیها سودی ببرد، در شرایط توفندهتر آینده چگونه میتواند با مشکلات بزرگتر مواجه شود؟ قطعاً پس از این، روند فرار یهودیهای غاصب از فلسطین تشدید شده و ناامیدی مطلق همه زوایا و ارکان رژیم صهیونیستی را دربر میگیرد.
✳️ کار اسرائیل تمام شده است، باور کنیم
#سعدالله زارعی
❌ ۴ نکته و چند سئوال از لاریجانی در انتخابات ۱۴۰۰
1️⃣ _ اولین اصل انتخابات این است که کاندیدا باید خودش را مخالف وضع موجود و تغییر دهنده شرایط معرفی کند. سوالی که پدید می آید این است که آیا علی لاریجانی با ۱۲ سال ریاست مجلس و کسی که شریک دولت روحانی در اذهان محسوب می شود می تواند مخالف وضع موجود باشد؟ به نظر می رسد که علی لاریجانی بیشتر از تغییر دهنده وضع موجود، خودش یکی از مسببان وضع موجود باشد.
2️⃣ _ دومین اصل این است که لاریجانی باید بتوانند جبهه اصلاحات را به حرکت وادارد. آیا جریانی که بخاطر نمایش کنفرانس برلین، نمایش تحصن مجلس ششم و.... در دوره ریاست لاریجانی بر صدا و سیما، از او کینه دیرینه دارند حاضر می شوند برای لاریجانی از جان و دل هزینه کنند؟ آیا فردی مانند عارف بخاطر کدورت های مجلس قبل حاضر است توانش را خرج لاریجانی کند؟
3️⃣ _ مدل دولت رحم اجارهای برای اصلاح طلبان خوش یمن نبود آیا آنها دوباره حاضر به ریسک و هزینه برای چنین مدلی هستند؟
4️⃣ _ همانطور که گفتم رای های رادیکال و خاموش اصلاحات تمایلی برای آمدن به پای صندوق های رای ندارند. آیا لاریجانی وجهه کاریزمایی برای ترغیب این قشر به پای صندوق های رای دارد؟ یا اصلا می تواند گفتمانی رادیکال را برای بسیج آرای خاکستری و سیاه رهبری بکند؟
🔰 علی لاریجانی را با سیاست و سیاست مداری می شناسند. باید دید که چه هزینه-فایده ای باعث شده است که او وارد گود انتخابات شود؟ آیا محاسباتش دقیق از آب در می آید؟
🔰فصل پاسخگویی است!
✅در روزهای برخی عناصر و گروههای سیاسی جریان اصلاحات بهگونهای از خود و برنامههایشان برای اداره کشور سخن میگویند، گویی اینکه تاکنون در انزوا و انفعال بودهاند و نظام سیاسی مجالی برای حضور آنان در قدرت فراهم نکرده است.
✅ نکات تحلیلی:
1⃣ واقعیت اما این است که عناصر و افراد منسوب به این جریان سیاسی، در ردههای مختلف اداره کشور حضور داشتهاند و هم ایدهها و برنامههای آنها در عرصههای مختلف اثرگذار بوده و بهنوعی مبنایی برای بخش اجرایی کشور بوده است.
2⃣ این افراد به نحوی از ایدههای خود در سیاست خارجی و تعامل سازنده با دنیا حرف میزنند که انگار سیاست اعلامی و اعمالی آنها در 8 سال گذشته چیز دیگری بوده است! البته باید جوانمردانه رفتار کنند و نباید مدعی شوند که در این زمینه با موانع روبهرو بودهاند؛ بگذریم که در سال ۹۷ و پس از خروج آمریکا از برجام گفتند که آمریکا موجود مزاحمی بود، همان بهتر که رفت! اما در سال ۹۲ گفتند که آمریکا کدخداست و برای حل مسئله هستهای باید رفت و با آمریکا بست. پسازآن رفتند و با آمریکا مذاکره مستقیم کردند و به توافق نیز رسیدند و آخرالامر نتیجه آن شد که میدانیم.
3⃣ عناصر و گروههایی که این روزها صدایشان برای حل مسائل اقتصادی بلند شده و مشغول خواندن بیانیه حتی علیه نظام هستند، گویی آنها نبودهاند که سرنوشت اقتصاد کشور در 8 سال اخیر دستشان بوده است! هماینک میگویند آمدهایم که خصوصیسازي کنیم؛ اشتغال را حل کرده و تولید را رونق دهیم، ارزش را به پول ملی بازگردانیم! اما برای این جریان سیاسی و عناصر و بازیگران آن اکنون موسم ارائه برنامه نیست، بلکه زمان، زمانِ گزارش کار و فصل پاسخگویی است. باید پاسخ دهند که با بازار سرمایه، مسکن، خودرو و ارز چه کردهاند. اینکه بگویند اگر ما نبودیم و تدبیرهای ما در کار نبود، قحطی کشور را فراگرفته بود، عین مسئولیت ناپذیری و وقاحت سیاسی است. اینکه خرید کالاهای موردنیاز مردم به امری دشوار تبدیلشده و در ماههای پایانی دولت ادعا میشود، مسئله مرغ و تخممرغ به دلیل تحریمهاست و بایستی رفت و مذاکره کرد تا این معضل رفع شود، نشانه ناکارآمدی این تفکر و سوء مدیریت عناصر آن است.
✅ نکته پایانی:
🌀به نظر میرسد در انتخابات پیشرو شاهد نمایان شدن مجدد تفکر و ایدههایی تکراری (مشابه آنچه 8 سال پیش مطرح شد) باشیم که ناکارآمدی آن اثبات شده است.
📌ستیز دولت سوم روحانی برای حفظ وضع موجود!
📚 آرایش رقیبان انتخابات ریاستجمهوری کامل شد. به نظر میرسد دو گروه اصلی شکل گرفته است و بقیه با توجه با سابقه حضورشان و نسبتشان با مردم و جایگاه ریاستجمهوری، حضوری تفننی دارند.
🔹 البته به غیر از تفنن، شهرت و کسب عنوان افتخاری «نامزد ریاستجمهوری» برای ادامه حیات سیاسی هم کم آوردهای نیست! و این از همان ضعف قانون و سیستم است. برخی نیز فراتر از تفنن و شهرت از همین حالا گفتهاند به نفع فلانی کنار میروند و لابد یک پست وزارت برای خود تضمین کردهاند!
📎از تفننیها که بگذریم، دو گروه اصلی حول «وضع موجود» و «تغییر وضع موجود» شکل گرفته است.
1️⃣ جهانگیری به عنوان معاون اول وضع موجود هرچند در طول هشت سال مسئولیت سنگین خود وقتی درباره گرانیها به او گله میکردند، با خنده میگفت «دعا کنید»، اما در روز ثبتنام تلاش کرد نشان دهد برای وضعی که بهوجود آورده حاضر است در مقاطع خاص بغض و گریه هم بکند!
2️⃣لاریجانی که در نظر ناظران، پشتیبان و همراه و مؤید وضع موجود بود، از همان اول نشان داد این یکیبودن با روحانی را از زبان عام و خاص شنیده، زیرا با ذکر اینکه «دولت من هیچ ارتباطی به دولت آقای روحانی ندارد» تلاش کرد چسبندگی میان خود و روحانی را در اذهان عمومی و در نظرسنجیها و مناسبات و مراودات انکار و تکذیب کند.
او البته با توپ پر وارد شد و گفت که نه با کلید (روحانی)، نه با چکش (رئیسی) نه با پادگان (نظامیها) و نه با پوپولیسم و مردمفریبی (احمدینژاد) نمیتوان کشور را اداره کرد. البته برخی رقبا نیز بلافاصله به او یادآور شدند که «بانیان و شرکای وضع موجود نمیتوانند موجب تغییر در وضع موجود بشوند» و برخی دیگر از رقبا سابقه پادگانی و حضور یک دههای او را در جایگاه نظامی یادآور شدند و برخی نسبت او را با دادگاه روایت کردند و البته آنچه را کسی نگفت، ولی مشهود بود اینکه «همین که عیب رقبا را بگویی و نیکویی خود را نگویی، عین پوپولیسم است».
رضایی هم درجوابش گفت: «اقتصاد نه دادگاه است نه پادگان، اما محل فلسفه بافی هم نیست» و ادامه داد: «آقایانی که این چند روز آمدند از فساد گفتند، ولی چرا سهم خودشان از این فساد و تبعیض را نگفتند؟»
3️⃣محسن هاشمی نیز نفر سوم گروه وضع موجود بود که گفت «جهانگیری از من خواست نامزد شوم» و اینگونه پوششی بودن خود را یادآور شد. البته خود جهانگیری که چهار سال پیش پوششی روحانی بود و به آن رویه خلاف اخلاق و عرف افتخار هم میکرد، دیروز گفت که اصلاحطلبان از او خواستهاند ثبتنام کند! نوعی درخواست زنجیرهای که آن از این میخواهد و این از آن و عاقبت کار نامعلوم است!
4️⃣ پزشکیان نیز همین چسبندگی خود با دولت روحانی و وضع موجود آزارش میداد. او هم هنگام ثبتنام گفت «من کاندیدای پوششی جهانگیری نیستم و با قدرت در صحنه خواهم بود».
✳️ گروه دوم که با شعار و پرچم «تغییر وضع موجود» آمدند، بیشتر ذیل آیت الله سید ابراهیم رئیسی تعریف میشوند. رئیسی خود را «رقیب فساد و ناکارآمدی» نامید و در بیانیه خود گفت نه از کسی میخواهد به نفع او کنار برود و نه حاضر است به پروپای جناحها بپیچد.
البته رئیسی در دوره قبل هم بهرغم آنکه خیلی رقیبستیزی نکرد، از هجمه جناحها و رقیبها در امان نبود و در مناظرهها و محافل با زخمه سخنان ضخیم رقیبان مثل دیوارکشی در خیابانها روبه رو شد. از جمله تاجزاده مردم را کراراً میترساند که اگر رئیسی بیاید دلار ۱۲ هزارتومان، سکه ۳ میلیون تومان و پراید ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان میشود و بقیه اقلام نیز سر به فلک میگذارد!
⚠️⚠️⚠️ با این حال منادیان تغییر وضع موجود کار آسانی ندارند و قطعاً شعارها و راهحلهای تکراری رقیب که بهظاهر آسان و سهلالوصول است، کار را برای پذیرش تغییر وضع موجود سخت میکند؛ شعارهایی مثل رفع تحریمها، آوردن نفت بر سر سفره مردم، تقسیم یارانههای سوخت میان همه بالسویه و شعارهای گلوبلبلی دیگر. این شعارهای آساننما در مقابل ندای «روی پای خودمان میایستیم» و «اقتصاد را از درون و با تکیه بر داخل شکوفا میکنیم» همواره مورد توجه نامزدهای تفننی و قدرتطلبان بیغیرت بوده است.
اولین گزارش فوق محرمانه سنتکام درباره سپاه به جو بایدن*
سی روز آخر دولت ترامپ در تاریخ تقابل بین ایران و آمریکا یک دورهی کمنظیر محسوب می شود و هر چه زمان بگذرد اهمیت آن بیشتر نمایان خواهد شد.
کمتر دورهای مانند سی روز آخر دولت ترامپ، احتمال تنش نظامی میان ایران و آمریکا تجربه شده بود و آرایش و سطح آمادهباش نظامی بین دو کشور هم در تمام سالهای اخیر کم سابقه بود.
ترامپ تلاش میکرد با ضربهشست سنگین نظامی به ایران، حادثهای بزرگ در خاورمیانه در کارنامه سیاسی خود ثبت کند، که نتوانست. اما این اتفاق مهم چگونه رقم خورد :
*یک : سپاه در رزمایش اخیر خود از پهپادهایی رونمایی کرد که نشان میداد که هر نوع استفاده و در هر سطح و حجمی میتواند از این پرندههای کوچک ولی قوی خود علیه آمریکا و مواضعش بکار بگیرد. موضوع دیگر نیز اینست که سپاه بخشی از پهپادهای خود را تبدیل به مکمل موشکهای خود کرده است. ترکیب این دو در ابتدا،
ازکارانداختن پیشرفتهترین پایگاهها و سامانهها و ناوهای دریایی را قوت بخشید و سپس انهدام کامل آنها را برای موشکهای قدرتمند سپاه آسانتر از قبل کرده است.
*دو: سپاه پاسداران در روز دوم رزمایش پیامبر اعظم ۱۵ با استفاده از موشکهای بالستیک میان برد اهدافی واقع در شمال اقیانوس هند را در فاصله ۱۸۰۰ کیلومتری منهدم کرد.
در این اقدام چند نکته مهم نهفته است.
اول اینکه ایران اولین کشوری است که توان زدن یک کشتی متحرک آنهم در فاصله ۱۸۰۰ کیلومتری با موشک بالستیک را به نمایش علنی گذاشته است.
اینکه ایران چگونه میتواند یک جسم متحرک را نیز در این فاصله دور منهدم کند، احتمالا روزهای اخیر در آمریکا درباره فناوری آن بحثهای جدی شده است. اما ایران با نشان دادن توان خود در هدف قرار دادن ناوهای هواپیمابر در فاصله ۲۰۰۰ کیلومتری، عملا توان و دقت موشک اندازی به مراکز حساس خود را از روی این ناوها، کیلومترها از خود دور کرده است.
معنای دیگر این حرف این است که اعتباراین گزاره که آمریکاییها میتوانند با نزدیک کردن خود در چند صد کیلومتری ایران، در یک مدت زمان مشخص و کوتاه اهداف استراتژیکی از ایران را با موشکهای خود با دقت بالا مورد هدف قرار بدهند، دچار تردیدهای جدی شده است.
حال اولین گزارش فوق محرمانه سنتکام برای بایدن، بعنوان رئیس جمهور جدید آمریکا، پس از رزمایش اخیر سپاه پاسداران، نمیتواند خارج از گزاره های ذیل باشد :
۱- نتایج جنگ با ایران بیش از هر زمانی مشخص شده است و سپاه برای ضربه زدن به اهداف راهبردی به آمریکا تمرین حقیقی انجام داده است.
تهدید نظامی فرماندهان سپاه، رسانهای نیست و پشتوانه واقعی و جدی دارد.
۲- توان موشکی و پهبادی ایران با سال ۲۰۱۵ و قبل از برجام متفاوتتر است و قدرت نظامی ایران بطرز کم سابقهای خطرناکتر از هر زمان دیگری شده است.
۳- ادامه تهدید جدی نظامی ایران با گزینهای جز جدیتر شدن توان و مواضع نظامی ایران روبه رو نخواهد شد.
لذا تغییر راهبرد کاهش تنش با ایران موضعی عاقلانه است، زیرا نیروها و پایگاههای آمریکایی بیش از هر زمانی دیگری برای ایران قابل دسترس شدهاند.
*ملاحظه : باتوجه به حجم تهدیدات نظامی آن مقطع علیه کشورمان، تبدیل این تهدیداتِ بالقوه به فرصت و دور کردن دشمن از مرزهای جمهوری اسلامی با توکل بر خداوند متعال ، دارا بودن سپاهی عظیم و مقتدر در کنار ارتش الهی جمهوری اسلامی بی نظیر دشمن را در بدترین موقعیت نظامی قرار داده بگونهای که در ماههای اخیر با وجود اعلام ۶۰ درصدی غنیسازی ازسوی ایران، دیگر خبری از تهدید نظامی نیست و در طول این مدت پس از دهها حمله نظامی به اهداف آمریکا در عراق و سوریه و افغانستان گویا دشمن خفهخون گرفته و پاسخی در کار نیست...
*لذاآنهایی که مرتب دم از نا امید کردن مردم را دارند بدانند که علیرغم محاصره های عظیم اقتصادی و کوچک کردن سفره های مردم کار بجایی نخواهند برد و بحول قوه الهی و درایت فرماندهی معظم کل قوا و تبعیت محض نیروهای وفادار سپاه ، ارتش و بسیج هر روز توانمند تر از گذشته مشکلات را پشت سر گذاشته و توظئه های داخلی و خارجی دشمن و ایادی او را به فرصت تبدیل خواهند کرد* .
*نصر من الله و فتح قریب*
💠 به رهبران جهان عرب بنگرید! واقعا با همه وجود حس می کنید که در مساله #فلسطین بر آنان تخم مرگ پاشیده اند. ترس از آمریکا -به دلیل نداشتن پشتوانه مردمی- و علاقه به استمرار قدرت با کمک یک نیروی خارجی دلیل اصلی این سکوت است.امام خیلی از این موضوع ناراحت بود.