eitaa logo
طلبه انقلابی
212 دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
629 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
16.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ عراقی ها به مداحی من ایرانم تو عراقی چه فراقی
⁉️ آیا شما عدالت‌خواه هستید؟! ✅ برخی از اعضای جنبش دانشجویی عدالت خواهی در شرایطی که هنوز کابینه رئیسی به صورت رسمی اعلام نشده ، اتهاماتی را علیه آن وارد کردند که امروز با اعلام رسمی و بررسی لیست کابینه در مجلس مشخص شد آن ادعاها غلط و بی اساس بوده است. ❌وحید اشتری، از اعضای اصلی جنبش موسوم به عدالتخواهی در توییتی مدعی شده بود که وزیر مسکن دولت رئیسی، همان وزیر مسکن دولت روحانی است و با این اساس دولت جدید چگونه می خواهد در وضعیت مسکن تحول ایجاد کند. اما بعد مشخص شد که وزیر پیشنهادی مسکن هیچ ارتباطی با دولت روحانی ندارد. ❌میلاد گودرزی، یکی دیگر از اعضا جنبش مذکور با ارائه اسنادی به قول خودش معتبر مدعی بود به سجاد مخبر، فرزند معاون اول رئیسی، 960 میلیون تومان پاداش داده شده است. بعد ها گودرزی در توییتی دیگر این خبر را تکذیب کرد و از سجاد مخبر عذر خواهی نمود. 🔺اتهام زنی اعضای جنبش به اصطلاح عدالت خواهی که مدعی هستند افشاگری هایشان با سند و مدرک است اما با بررسی های ساده کذب بودن افشاگری ها مشخص می شود، چه ارتباطی با عدالت خواهی دارد؟ چگونه می خواهند در پی جبران ادعاهای اشتباه خود برآیند؟ آیا آبروهای رفته به این سادگی اعاده خواهد شد؟
♨ سیاست عاقلانه ایران در افغانستان 🔷 سیاست ایران در قبال تحولات کنونی افغانستان، موردانتقاد برخی چهره‌ها، ازجمله جریان اصلاح‌طلب قرار گرفته است؛ جریانی که تا دیروز سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را به علت مبارزه با داعش در کشورهای سوریه و عراق زیر سؤال می‌بردند، امروزه خواهان حضور ایران در افغانستان شده‌اند. 👈 گزاره‌ های خبری 1⃣ علی‌اکبر جوانفکر، مشاور مطبوعاتی و رسانه‌ای محمود احمدی‌نژاد در کانال تلگرامی خود در واکنش به ادعای سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در خصوص مذاکره با تمامی طرف‌ها در افغانستان نوشت: «می‌شود بفرماييد جز با طالبان كه سرگرم تجاوز و جنايت عليه مردم افغانستان است، چه طرف ديگري وجود دارد كه با او در تماس هستيد؟! شما با اين رفتار و مواضعتان، مردم حق‌طلب و عدالت‌خواه ايران را در پيشگاه خداوند و نزد برادران افغانستاني و همسايه خود، شرمنده كرديد!». 2⃣ مسیح مهاجرانی، مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی نیز در همین زمینه معتقد است: «طالبان از اعتقادت خود کوتاه نخواهند آمد، زیرا اسلام و شریعت ازنظر این گروه متحجر دقیقاً همان است که در آغاز پیدایششان عملاً نشان دادند. به همین دلیل بهتراست کسانی که در ایران به جذب این گروه امید بسته‌اند، در تحلیل خود تجدیدنظر کنند و مطمئن باشند اگر به راهی که در پیش گرفته‌اند ادامه دهند، بعدازآنکه پرده‌ها کنار بروند و توطئه مشترک آمریکا و طالبان علیه ملت افغانستان و علیه جمهوری اسلامی ایران برملا شود، پشیمان خواهند شد». 👈 گزاره های تحلیلی 1⃣ در خصوص قدرت‌گیری مجدد طالبان، برخی از منتقدان به‌درستی خطرات ظهور آن‌ها را گوشزد می‌کنند. احتمال تکرار ظهور ایدئولوژی‌های افراطی، نفوذ وهابیت و داعش در افغانستان، ظلم به شیعیان هزاره، به خطر افتادن منافع اقتصادی و فرهنگی کشورمان در این سرزمین، مداخله و ایجاد ناامنی در مرزهای ایران، بخشی از این خطرات است؛ اما منتقدین، این موضوع که طالبان در سال‌های گذشته هم‌زمان با آمریکا، داعش و دولت دست‌نشانده آمریکا در افغانستان جنگیده است و همچنین وجود طالبان به‌عنوان بخشی از واقعیت موجود افغانستان، با عقبه مردمی قابل‌توجه را مورد بی‌توجهی قرار می‌دهند. معادل‌سازی طالبان با داعش خطای راهبردی این جریانات سیاسی است. 2⃣ استراتژی امروز جمهوری اسلامی در برابر وقایع افغانستان را باید از منظر واقع‌گرایانه تحلیل کرد؛ جمهوری اسلامی مذاکراتی با طالبان داشته و دارد و شدیداً مخالف ورود مستقیم یا غیرمستقیم به یک جنگ بی‌حاصل مذهبی با همسایه شرقی خود است. جمهوری اسلامی می‌بایست به واقعیت امروز طالبان توجه کند و با رویکرد و سیاست درست، منافع و امنیت ملی کشور را تأمین کند. سیاست ایران در افغانستان تمرکز بر ایجاد ثبات از طریق مذاکرات بین‌الافغانی و تشکیل یک دولت فراگیر است که از یک‌سو می‌تواند ثبات‌بخش و تأمین‌کننده منافع ملت افغانستان و کشورهای همسایه آن باشد و از سوی دیگر نگرانی‌های به‌حق از افراطی‌گری و گسترش ناامنی در خاک افغانستان و همسایگان آن را مرتفع سازد
♨ آزمون دشوار رأی اعتماد! 🔹 بررسي کابينه دولت سيزدهم به روزهاي پاياني خود رسيده است و امروز با اظهارات موافقان و مخالفان مابقي اعضا کابينه، احتمالاً فردا چهارشنبه، رأی‌گیری در مورد وزراي پيشنهادي در صحن علني مجلس انجام شده و تکليف کابينه دولت سيزدهم مشخص خواهد شد. 👈 گزاره‌ های تحلیلی 1⃣ مجلس انقلابي در آزموني سخت و حساس قرار دارد و اميد آن است که با رفتاري حکيمانه که برآيندي از قانون‌گرایی، کارآمدسازي، شایسته‌سالاری و درک مصلحت است، به مواجهه با وزراي پيشنهادي رفته و ضمن آنکه کمک‌کار و یاری‌رسان دولت انقلابي خواهد بود، استقلال و هويت خود را حفظ کرده و بر عهدي که با موکلينش بسته است، پايبند بماند! 2⃣ اين روزها بدون شک فشارهاي زيادي بر نمايندگان مجلس وارد می‌شود و سفارش‌هاي متعددي به آن‌ها داده مي‌شود که به فلاني رأی اعتماد داده شود يا داده نشود! نماينده انقلابي بدون لحاظ کردن اين توصیه‌ها بايد مبتني بر حجت شرعي عمل کرده و تسليم اين فشارها و لابی‌گری‌ها نگردد! مجلس بايد تلاش کند تا بدون ملاحظات جناحي و تنها مبتني بر مصالح عمومي کشور در مورد کابينه قضاوت کند. حقيقت آن است که مجلسيان در برابر انتخابي که رقم خواهند زد، مسئول‌اند و عملکرد وزراي منتخب به‌حساب ايشان نيز نوشته خواهد شد. 3⃣ مبتني بر الگوي نظام مردم‌سالاری ديني، تنها شايستگان منتخب مردم هستند که حق اعمال حاکميت در حدود اختياراتشان خواهند داشت. به همين خاطر است که احراز صلاحيت نهايي وزراي پيشنهادي به نمايندگان مردم در مجلس سپرده‌شده تا مردم‌سالاري ديني در حد اعلاي خود در اين نظام تجلي يابد! نمايندگان مجلس تحت هيچ شرايطي حق عدول از اين اصل را نداشته و با قاطعيت تمام بايد بر رعايت اصل شایسته‌سالاری تأکید ورزند. تأکید بر جوان‌گرایی و بيانيه گام دوم نيز خود شاخصي براي شایسته‌سالاری است، نه آنکه مبنايي براي عبور از آن باشد و قرار نيست به بهانه چرخش نخبگان، کار در دست افراد ناپخته و کار نابلد بيفتد و جايگاه وزارت و مديريت، فرصتي براي آزمون‌وخطا در دهه پنجم انقلاب اسلامي باشد! اما قرار هم نيست که سيکل بسته مديران کشور باقي بماند و اجازه ورود جوانان شايسته داده نشود. 4⃣ پيشبرد اهداف جمهوري اسلامي در شرايط دشوار کنونی، با هماهنگي و همدلي و هم‌افزايي همه نهادهاي انقلابي ممکن است و رأی اعتماد به کابينه، اولين تجلي مواجهه مجلس انقلابي و دولت مردمی است. انتظار آن است که اين مواجهه بهترین‌ها را براي اين کشور رقم بزند و با رضايت اکثريت ملت همراه گردد.
# واردات فایزر از دیگر کشورها مجوز مکتوب رهبر معظم انقلاب را داشت. 🔹یک منبع آگاه: هرچند مقام‌معظم رهبری در سخنرانی تلویزیونی ۱۹ دی ۱۳۹۹ صراحتا مجوز واردات هرنوع واکسن از کشورهایی غیر از آمریکا، انگلیس و فرانسه را ارائه کردند اما همان زمان این موضوع را به‌صورت «مکتوب» نیز به دولت اعلام کرده و صراحتا خرید واکسن از کشور ثالث را مجاز اعلام کردند. 🔹 لذا در این‌خصوص، هیچ‌گاه اختلاف نظر یا شبهه‌ای در دولت، ستاد ملی کرونا یا سایر نهادهای تصمیم‌گیر وجود نداشته است و همه می‌دانستند که منع واردات ربطی به برند واکسن نداشته و صرفا مربوط به کشور تولیدکننده بوده است. 🔹پیش‌تر مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله خامنه‌ای رسما اعلام کرده بود که منع واردات واکسن صرفا مربوط به واردات از مبدا آمریکا و انگلیس و فرانسه است و نه مطلق واکسن خارجی و حتی واکسن غربی. 🔹کیانوش جهانپور نیز صراحتا تاکید کرده بود که منع ورود واکسن برند آمریکایی از کشور ثالث هیچ‌گاه «وجود نداشته و ندارد. 🔹 موارد متعدد واردات واکسن آسترازنکای تولید شده در کشورهای دیگر، به‌وضوح موید آن است که روند واردات این واکسن‌ها هیچ تفاوتی با سایر واکسن‌ها نداشته است. 🔹 درواقع، مهمترین مانع در‌ واردات این واکسن‌ها تحریم‌های ظالمانه آمریکا بود که باعث می‌شد کشورها جرات فروش عمده این محصول دارویی استراتژیک به ایران را نداشته باشند.
‍ ✅ چیستی و ماهیت انتشار تصاویر از زندان اوین 🔹رویکردهای جدید مدیریتی در قوه قضائیه که با تشدید رویکرد تحولی و اقدامات اصلاحی آغاز شده در دوره قبل، فضای امیدبخشی را نزد افکار عمومی ایجاد کرده است، طی هفته‌های اخیر و با بهانه‌های مختلف در تیررس عملیات روانی رسانه‌های معاند قرار گرفته است. 🔹آنها سعی دارند با اقداماتی انفعالی برنامه تحولی و اقدامات اصلاحی مذکور را نزد افکار عمومی کم‌رنگ کرده و از ترمیم سرمایه اجتماعی نظام در این حوزه جلوگیری کنند. 🔹در این خصوص؛ طی روزهای گذشته شاهد بودیم که مجموعه تصاویری از دوربین‌های زندان اوین در فضای مجازی به صورت گسترده منتشر و به بهانه‌ای برای زیر سوال بردن تمام اقدامات مثبت قوه قضائیه طی چند سال و به ویژه چند ماه اخیر تبدیل شده است. 🔹مسئولین عالی جمهوری اسلامی ایران همواره اصلاح رفتار دستگاه‌های مختلف را در اولویتهای خود داشته و از هرگونه گزارشی که گوشزد کننده ضعف، نقصان و یا خطا در عملکرد دستگاه‌ها و یا افراد شاغل در سطوح مختلف مدیریتی و اجرایی مختلف از جمله قوه قضائیه بوده استقبال کرده‌اند. 🔹صرف نظر از ضرورت پیگیری تخلفاتی که در زندان اوین رخ داده، بسیار روشن است که هدف منتشرکنندگان این تصاویر گزینش شده کمک به اصلاح وضعیت و رفع تخلفاتی که از سوی برخی کارکنان زندان اوین بروز یافته نبوده و اهداف و اغراض دیگری در پشت پرده این اقدام وجود دارد. 🔹به بیان بهتر؛ اگر هدف از انتشار این تصاویر اصلاح‌گری بود، باید انتشار آن همان موقعِ ثبت تصاویر (ماه‌ها قبل) صورت می‌گرفت، لذا مقطع کنونی برای انتشار آن، یعنی آغاز دولت جدید و نیز آغاز مدیریت جدید خبر از یک سناریوی هدف‌مند و طراحی شده برای ناامید کردن مردم و تخریب اعتماد عمومی می‌دهد. 🔹علاوه بر این مورد طی یکی دو ماه گذشته شاهد صحنه‌گردانی فرقه تروریستی منافقین و برخی رسانه‌های معاند و تروریست‌پرور چون سعودی اینترنشنال و بی‌بی‌سی‌ فارسی برای تخریب اعتماد به دستگاه قضا هستیم. 🔹این جریان سیاسی-رسانه‌ای در این مدت ضمن پرداختن به کوچکترین موارد که منطقا در همه جای دنیا می‌توان نمونه‌های آن را یافت با دروغ‌پردازی و پرونده‌سازی برای کشورمان تلاش کرده ایران را از نقطه نظر موضوعات حقوق بشری زیر فشار افکار عمومی دنیا و نهادهای بین‌المللی قرار دهد. 🔹به هر حال آنچه مشخص است اینکه؛ نقد اصلاح‌طلبانه و دلسوزانه برای اصلاح امور تفاوت ماهوی با تخریب و عملیات روانی جهت اعتمادزدایی دارد و تشخیص این دو از هم نیز کار مشکلی نیست. 🔹با این وجود ذکر این نکته ضروری است که تصاویر منتشر شده از زندان اوین به هر حال نگران کننده است و با روحیه رئیس جدید دستگاه قضایی انتظار همین اقدام و دستور سریع او برای پیگیری و برخورد با عناصر خاطی می‌رفت.
💠 چهار خطای راهبردی روحانی در سیاستهای خارجی! 🛑 «دوگانه جعلی دموکرات و جمهوری‌خواه»، «مذاکره به‌شرط تحریم!»، «آمریکا جنگ اراده‌ها را به ایران باخت»، «دکترین دفاعی ایران چگونه برنامه‌های آمریکا را به شکست کشانید؟»، «پیشنهاد مذاکره ترامپ طرح فریب بود»، «مفاهیم اساسی در سیاست خارجی نظام انقلابی» و «ترامپ نتیجه لیبرال دموکراسی است»؛ این‌ها ازجمله عناوین یادداشت‌های «محمد جمشیدی» طی 3 سال گذشته است که دیروز حکم انتصاب وی توسط رئیس‌ دفتر رئیس‌جمهور به سمت معاون امور سیاسی دفتر رئیس‌جمهور رسانه‌ای شد. او در یادداشت دوگانه جعلی دموکرات و جمهوری‌خواه نوشته بود: «رهبر انقلاب بیشترین انعطاف ممکن را در قبال درخواست‌های دولت آقای روحانی برای تعامل با آمریکا نشان دادند ولی مشکل دولت این بود که تعامل را با خوش‌بینی و اعتماد به غرب پیش برد». جمشیدی شکست این بخش از سیاست خارجی دولت روحانی را ناشی از ۴ خطای راهبردی دانسته بود: ۱- تعامل با آمریکا اصالت داشت نه حل مشکلات تحمیل‌شده به کشور ۲- پرهیز از اهرم‌سازی در مقابل آمریکا و هزینه‌مند کردن سیاست‌های خصمانه آمریکا ۳- برجامی شدن سیاست داخلی و خارجی و ۴- بی‌توجهی و فراموشی سایر قدرت‌های بین‌المللی
⭕️ رحمان فضلي: ۹ ماه بدنبال جلسه با روحانی بودم 🔹اخبار دریافتی حاکی است بسیاری از وزرای دولت روحانی در دیدار با «سید ابراهیم رئیسی» گلایه هایی را نسبت به وضعیت دولت گذشته در یکسال اخیر مطرح كرده اند. 🔹به عنوان مثال «عبدالرضا رحمانی فضلی» وزیر کشور دولت دوازدهم در جلسه ای که با رئیسی داشته عنوان کرده «من ۹ ماه است به دنبال جلسه خصوصی با روحانی بودم اما وی در این زمینه وقت نمي داد.» بررسی ها نشان می دهد از زمان روی کار آمدن حجت الاسلام رئیسی وضعیت دولت به گونه ای است که همه وزرا به رئيس جمهور دسترسی داشته و فورا امکان ملاقات و هماهنگیهای لازم مهیا می شود.
🔴تقلید روحانی از گورباچف کشور را گرفتار کرد روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه خود نوشت: 🔹سایت وابسته به صادق خرازی (معاون وزیر خارجه در دولت اصلاحات) در تحلیلی تصریح کرد دولت روحانی در دام تعامل منفعلانه با آمریکا گرفتار شد و همین تحریم‌ها را شدت بخشید. او به جای عبرت از میراث شوم گورباچف در شوروی سابق، به تکرار آن پرداخت و امید است روح گورباچف حلول کرده در روحانی، از سیاستگذاری عمومی ایران دور شود. 🔹گورباچف که بیشتر به دنبال کسب پذیرش و محبوبیت در غرب بود، مایه عبرت بسیاری از سیاستگذاران دنیا شد. 🔹تعامل شش ساله دولت حسن روحانی و آمریکا برابر همان تعامل نامتقارن و زیان‌باری است که دولت میخائیل گورباچف با آمریکا برقرار کرده بود.
💠 درباره تیم عملیات جنگ اقتصادی دولت 🔹 حکم انتصاب دکتر محسن رضایی از سوی آیت‌الله رئیسی حکایت از آن دارد که فرماندهی تیم اقتصادی دولت بر عهده آقای رضایی قرار گرفته است. شاید کمتر به این موضوع توجه شده باشد که آرایش چهارضلعی دولت در اقتصاد با انتصابات آقای رئیسی کاملا آرایشی جنگی است. فرماندهی تیم بر عهده فردی است که اساسا یک نظامی تمام عیار است. ایده اصلی این فرمانده، فدرالیسم اقتصادی است که در شرایط بحران اقتصادی باید به سرعت عمل کند و کشور را تغییر دهد. با نگاهی به هیأت دولت در می‌یابیم که فدرالیسم اقتصادی را فردی دیگر از نظامیان کشور عملیاتی می‌کند و او فردی نیست جز سردار دکتر وحیدی. و پر واضح است که مدیریت استان‌ها نیز با شیوه‌ای منبعث از فرماندهی اقتصادی رقم خواهد خورد. در سوی دیگر ماجرا آقای دکتر میرکاظمی با سبقه جدی پاسداری هستند. ایشان با حمایت قوای نظامی کشور و با تخصص اقتصادی در رأس امور سازمان برنامه قرار گرفته است. ضلع چهارم تیم اقتصادی دولت هم فارغ‌التحصیلان دانشگاه امام صادق علیه‌السلام هستند. دکتر احسان خاندوزی با سابقه فرماندهی بسیج دانشجویی و دکتر حجت‌الله عبدالملکی با سابقه فرماندهی در گردان عاشورای بسیج دانشجویی. اگر چه صرف امام صادقی بودن این افراد به آن‌ها کمک می‌کند که بتوانند نظم‌های جدی سازمانی را ادراک کنند و برای تقویت آن بکوشند. در عین حال، این تیم در نگاه اقتصادی، نگاهی متفاوت از جریان نئولیبرال حاکم بر کشور دارد و حرکت به سمت رفع محرومیت‌ها و حرکت به سمت و سوی عدالت با روحیه جهانی و سرعت بالا را پیشه خواهد کرد. این آرایش جنگی قطعا حاوی پیام‌های جدی برای نظریه‌سازان اقتصادی داخلی و خارجی است و موضع دشمنان در تحریم ایران را قطعا به نحوی دیگر رقم خواهد زد. این ترکیب نویدبخش عملیات‌های فوری برای حل مسائل کشور است. عملیات‌هایی در ابعاد گسترده، با فرماندهی واحد و با حرکت جمعی هماهنگ. با این نگاه می‌توان تیم اقتصادی دولت را تیمی هماهنگ قلمداد کرد.