eitaa logo
طلبه انقلابی
217 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
615 ویدیو
155 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻 فعالیت رژیم‌صهیونیستی علیه امنیت ملی‌مان را تحمل نمی‌کنیم 🔹در جریان تقدیم رونوشت استوارنامه سفیر جدید جمهوری آذربایجان در تهران، وزیرخارجه از برخوردهای نامناسب نیروهای مرزبانی جمهوری آذربایجان با رانندگان کامیون‌های ایرانی و بازداشت ۲ نفر از آنها ابراز نارضایتی کرد و اظهارات منفی اخیر از سوی جمهوری آذربایجان را تعجب‌آور و تأسف‌برانگیز خواند. 🔹امیر عبداللهیان گفت: ایران حضور و فعالیت رژیم‌صهیونیستی علیه امنیت ملی خود را تحمل نمی‌کند و در این رابطه هر اقدامی که لازم باشد، انجام می‌دهد. 🔹سفیر جمهوری آذربایجان نیز داشتن روابط خوب و عمیق باکو با ایران را به‌عنوان کشور همسایه و عزیز برای جمهوری آذربایجان حائز اهمیت دانست و ابراز امیدواری کرد وقايع اخیر از طریق رایزنی‌های بین مقامات ۲ کشور بزودی حل و فصل شود.
🔴 چرا رزمایش بزرگ ایران "فاتحان خیبر" نام گرفت؟! 🔹جمهوری اسلامی فردا یکی از بزرگترین رزمایش های تاریخ خود را در مرزهای شمال غربی برگزار می کند؛ رزمایشی که نام بر آن نهاده است... 🔸️نام گذاری این که انجام آن با هدف ارسال پیام هایی صریح به متحدان رژیم صهیونیستی یعنی باکو و آنکاراست نکات خاصی در بر دارد که به آن پرداخته می شود... 🔹ماجرای بین نیروهای مسلمان به رهبری پیامبر اسلام و یهودیان بنی نضیر به سال ششم هجری و پس از صلح حدیبیه بر می گردد. 🔸️ریشه این جنگ البته به سال چهارم هجری برمی گشت که یهودیان قبیله بنی نضیر برخلاف پیمان نامه صلحی که با مسلمانان امضا نموده بودند، قصد ترور پیامبر را داشتند که ایشان متوجه شدند و به آنان ۱۰ روز مهلت دادند یا از مدینه بروند یا همگی کشته خواهند شد... 🔹در نتیجه مردم بنی نظیر به قلاع خیبر که حدود ۸ منزل با مدینه فاصله داشت رفتند اما سران ایشان دست از فتنه گری و توطئه بر نداشته و مکرر به مکه می رفتند و بزرگان قریش را به جنگ علیه حکومت اسلامی در مدینه تحریک می کردند... 🔸️در نتیجه پیامبر در سال ششم هجری با هزار و چهارصد رزمنده بدون اطلاع قبلی به سوی خیبر رفتند و ابتدا از مسیر وادی آنجا راه ارتباطی قبیله غطفان را که متحد خیبریان بودند بستند تا از جانب آنان کمکی به یهودیان نرسد؛ سپس جنگ آغاز شد لکن مسلمانان به طور مکرر هزیمت می گشتند.. 🔹حضرت محمد (ص) به شدت از اوضاع ناراضی بودند تا این که فرمودند : عطِیَنَّ الرایَةَ غَداً رَجُلاً یُحب الله و رَسوله یُحِبُّهُ اللهُ و رَسولُهُ کَرارٌ غیر فرارٍ لا یرجِعُ حتی یَفتَحُ اللهُ عَلی یَدَیهِ ؛ فردا این پرچم را به مردی خواهم داد که خدا و رسول او را دوست دارند و او خدا و رسولش را دوست دارد، حمله کننده است و فرار کننده نیست، از حمله برنمی‌گردد تا خدا به دست او قلعه را فتح کند. 🔸️همگان منتظر بودند ببینند این فرد کیست که ناگهان روز بعد پیامبر فرماندهی سپاه اسلام را به پسر عمو و دامادش علی ابن ابیطالب (ع) سپرد و در نتیجه قلعه ها یکی پس از دیگری گشوده شدند. 🔹اما وجه اشتراک ماجرای تاریخی قلاع خیبر با تحولات اخیر در مرزهای شمال غربی چیست که سران جمهوری اسلامی ایران نام "فاتحان خیبر" را برای این رزمایش اعلام کرده اند؟! 🔸️همانگونه که نقل شد دلیل اصلی حمله مسلمانان به خیبر، فتنه گری های یهودیان آنجا بود که پس از ناتوانی جهت پایداری در برابر نیروهای اسلام در مدینه و مهاجرت به قلاع خیبر، دست به فتنه انگیزی زدند و قصد داشتند بین قبایل دیگر با حکومت مدینه درگیری ایجاد کنند... 🔹در حال حاضر نیز رژیم صهیونیستی پس از شکست های مکرر از محور مقاومت به رهبری ایران در اطراف مرزهایش و ایضا ناتوانی در کنترل برنامه اتمی، موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی و استراتژی خود را علیه این کشور مرگ با هزاران بریدگی اعلام کرده و مترصد آن است با درگیر ساختن آن با نواحی اطرافش اهداف خود را محقق سازد. 🔸️در نتیجه به نظر می رسد وجه تسمیه فاتحان خیبر برای رزمایش فردا این باشد که اولا هدف این تمرین نظامی نه مقابله با جمهوری کوچک باکو بلکه عقیم گذاشتن طرح های رژیم صهیونیستی برای زخم زدن به ایران بوده و دوم این که اگر یهودیان ساکن تل آویو به رفتارهای خود ادامه دهند معامله مسلمانان مدینه با ساکنان خیبر برای ایشان نیز تکرار خواهد شد.
🔴 چرا رزمایش بزرگ ایران "فاتحان خیبر" نام گرفت؟! 🔹جمهوری اسلامی فردا یکی از بزرگترین رزمایش های تاریخ خود را در مرزهای شمال غربی برگزار می کند؛ رزمایشی که نام بر آن نهاده است... 🔸️نام گذاری این مانور نظامی که انجام آن با هدف ارسال پیام هایی صریح به متحدان رژیم صهیونیستی یعنی باکو و آنکاراست نکات خاصی در بر دارد که به آن پرداخته می شود... 🔹ماجرای غزوه خیبر بین نیروهای مسلمان به رهبری پیامبر اسلام و یهودیان بنی نضیر به سال ششم هجری و پس از صلح حدیبیه بر می گردد. 🔸️ریشه این جنگ البته به سال چهارم هجری برمی گشت که یهودیان قبیله بنی نضیر برخلاف پیمان نامه صلحی که با مسلمانان امضا نموده بودند، قصد ترور پیامبر را داشتند که ایشان متوجه شدند و به آنان ۱۰ روز مهلت دادند یا از مدینه بروند یا همگی کشته خواهند شد... 🔹در نتیجه مردم بنی نظیر به قلاع خیبر که حدود ۸ منزل با مدینه فاصله داشت رفتند اما سران ایشان دست از فتنه گری و توطئه بر نداشته و مکرر به مکه می رفتند و بزرگان قریش را به جنگ علیه حکومت اسلامی در مدینه تحریک می کردند... 🔸️در نتیجه پیامبر در سال ششم هجری با هزار و چهارصد رزمنده بدون اطلاع قبلی به سوی خیبر رفتند و ابتدا از مسیر وادی آنجا راه ارتباطی قبیله غطفان را که متحد خیبریان بودند بستند تا از جانب آنان کمکی به یهودیان نرسد؛ سپس جنگ آغاز شد لکن مسلمانان به طور مکرر هزیمت می گشتند.. 🔹حضرت محمد (ص) به شدت از اوضاع ناراضی بودند تا این که فرمودند : عطِیَنَّ الرایَةَ غَداً رَجُلاً یُحب الله و رَسوله یُحِبُّهُ اللهُ و رَسولُهُ کَرارٌ غیر فرارٍ لا یرجِعُ حتی یَفتَحُ اللهُ عَلی یَدَیهِ ؛ فردا این پرچم را به مردی خواهم داد که خدا و رسول او را دوست دارند و او خدا و رسولش را دوست دارد، حمله کننده است و فرار کننده نیست، از حمله برنمی‌گردد تا خدا به دست او قلعه را فتح کند. 🔸️همگان منتظر بودند ببینند این فرد کیست که ناگهان روز بعد پیامبر فرماندهی سپاه اسلام را به پسر عمو و دامادش علی ابن ابیطالب (ع) سپرد و در نتیجه قلعه ها یکی پس از دیگری گشوده شدند. 🔹اما وجه اشتراک ماجرای تاریخی قلاع خیبر با تحولات اخیر در مرزهای شمال غربی چیست که سران جمهوری اسلامی ایران نام "فاتحان خیبر" را برای این رزمایش اعلام کرده اند؟! 🔸️همانگونه که نقل شد دلیل اصلی حمله مسلمانان به خیبر، فتنه گری های یهودیان آنجا بود که پس از ناتوانی جهت پایداری در برابر نیروهای اسلام در مدینه و مهاجرت به قلاع خیبر، دست به فتنه انگیزی زدند و قصد داشتند بین قبایل دیگر با حکومت مدینه درگیری ایجاد کنند... 🔹در حال حاضر نیز رژیم صهیونیستی پس از شکست های مکرر از محور مقاومت به رهبری ایران در اطراف مرزهایش و ایضا ناتوانی در کنترل برنامه اتمی، موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی و استراتژی خود را علیه این کشور مرگ با هزاران بریدگی اعلام کرده و مترصد آن است با درگیر ساختن آن با نواحی اطرافش اهداف خود را محقق سازد. 🔸️در نتیجه به نظر می رسد وجه تسمیه فاتحان خیبر برای رزمایش فردا این باشد که اولا هدف این تمرین نظامی نه مقابله با جمهوری کوچک باکو بلکه عقیم گذاشتن طرح های رژیم صهیونیستی برای زخم زدن به ایران بوده و دوم این که اگر یهودیان ساکن تل آویو به رفتارهای خود ادامه دهند معامله مسلمانان مدینه با ساکنان خیبر برای ایشان نیز تکرار خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 تو فوق العاده ای مرد، جوری که حتی انقلابی ترین ها هم حق مطلب رو نمی تونن در موردت ادا کنند 🔻 آقا جان همیشه شگفت زده ام کردی این میزان تسلط ات به همه امور و مطالعه و اطلاعات در مباحث مختلف فوق العاده هستش آخه کِی با این همه مشغله وقت کردی یکی از جدیدترین کتاب ها رو در مورد سرطان و پزشکی بخونی و حتی اطلاعات لازم رو در مورد نویسنده اش کسب کنی؟ 📌 میگن اون دنیا خداوند از نعمت هایی که به آدم داده سوال میکنه، به خدا قسم سخت ترین سوالی که از من و شما خواهد شد در خصوص نعمت هم عصری با این مرد هستش اینکه هر روز دیدیمش ولی نشناختیمش، باورش نکردیم و قدرش رو هم ندونستیم که قطعاً اون روز سکوت خفت باری خواهیم داشت و وای به حال و روز اون روز ما.
‍ ✅ پیام روشن برجامی ایران در نیویورک 🔹حسین امیرعبداللهیان در ملاقات‌های دوجانبه خود با مقامات اروپایی در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل با تاکید بر اصولی چون عدم اتلاف وقت، تسلیم نشدن در برابر زیاده‌خواهی غربی‌ها، عدم پذیرش بازنگری در توافق اولیه، عدم پذیرش متمم‌های جدید، ضرورت راستی‌آزمایی و اجرای بدون تنازل قانون مجلس، محورهای اصلی سیاست رسمی کشور در موضوع مذاکرات برجامی را تشریح و بر عزم ایران مبنی بر تداوم مذاکرات تاکید کرد. 🔻در این خصوص توجه به نکات زیر ضروری است: 🔸دلیل وقفه ایجاد شده در مذاکرات بیش از آنکه تغییر دولت در ایران باشد، بن‌بستی است که آمریکایی‌ها به دلیل عدم پذیرش تعهدات خود ایجاد کرده‌اند، لذا طرف غربی نمی‌تواند با ادعای گریز ایران از مذاکره به توجیه تحریم‌ها و تهدیداتش بپردازد. 🔸تهران نه به دنبال اتلاف وقت است و نه پذیرنده بازی طرف‌ غربی با زمان، لذا نخواهد پذیرفت که آمریکا و اروپا با این بهانه بخواهند منویات غیرمنطقی خود را به کرسی بنشانند. 🔸شکست سیاست فشار حداکثری نشان داد دوران تهدید و اجبار گذشته، لذا طرف‌های غربی برجام باید از این سیاست نخ‌نما دست برداشته و بر اساس واقعیت‌های موجود وارد مذاکره شوند و به تعهداتشان عمل کنند. 🔸موضوع برجام، هسته‌ای است و ایران بازنگری در آن و اضافه کردن موضوعات جدید را هرگز نخواهد پذیرفت. 🔸چنانچه منطق هر مذاکره و توافقی ایجاب می‌کند، خواست ایران عمل در برابر عمل و راستی‌آزمایی تعهدات غرب است و زیر بار تعهدات یک‌طرفه و مطالبات زیاده‌خواهانه نخواهد رفت. 🔸آمریکا و اروپا باید رویه غلط استفاده ابزاری از آژانس و دبیرکل آن را تغییر داده و بیش از این با حیثیت این نهاد فنی-حقوقی بین‌المللی بازی نکنند. 🔸غرب باید بداند که جمهوری اسلامی نه منکر برجام و نه دل بسته به آن است و رویکرد دولت جدید در ایران گره زدن اقتصاد و معیشت به این توافق نیست. 🔹بر این اساس؛ تکلیف اروپا و آمریکا در قبال مذاکرات کاملا روشن است و آن اینکه هیچ توافقی جز با تغییر رفتار خصمانه، انجام کامل تعهدات و پذیرش حقوق مسلم ملت ایران از سوی آنها به سرانجام نخواهد رسید.
‏اگر ازم بپرسند پرمفهوم ترین و جذابترین عبارت در سخنرانی رئیس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد چه بود خواهم گفت: ‏ "آزادی در کوله پشتی سربازان بیگانه جا نمی گیرد"
آشتی ایران و امارات از مسیر اقتصاد؟ ✴️ رئیس‌جمهور به پیام تبریک رئیس دولت امارات پاسخ گفت. در پاسخ رئیسی، بر تقویت روابط اقتصادی بین دو کشور تاکید شده است. تحلیل‌ها نشان می‌دهد به دنبال مذاکرات ایران و عربستان، تهران و ابوظبی ‌نیز تصمیم به انتخاب راه تنش‌زدایی از مسیر مبادلات اقتصادی گرفته‌اند. ✴️ اجلاس بغداد در ۸ شهریور نیز دیگر رویدادی بود تا بین مقامات دو کشور مصافحه‌ای صورت بگیرد. شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، نخست‌وزیر امارات و حاکم دبی پس از این دیدار در توییتی نوشت: در حاشیه نشست همکاری بغداد، با وزیر امور خارجه جدید ایران دیدار کردم. برای وی در مسوولیت جدیدش در توسعه روابط مثبت با کشورهای همجوار و تقویت روابط بر اساس حکمت و منافع ملت‌ها، آرزوی موفقیت می‌کنم. درود همیشگی بر ملت دوست و همسایه ایران». ✴️ در یک دهه اخیر امارات یکی از مقاصد اصلی تجارت برای جمهوری اسلامی ایران بوده و در چند سال گذشته، شاهد افزایش سهم امارات در تجارت خارجی ایران هستیم. از این‌رو به‌نظر می‌رسد که همزمان با افزایش سطح تجارت خارجی بین تهران و ابوظبی، زمینه برای بازگشایی مسیر سیاسی به ریل سابق هم فراهم شود.
💢 «افغانستان اینترنشنال»؛ تلاش جدید قبیله بن‌سلمان برای مدیریت افکار عمومی در افغانستان 🔸 تلاش یک نظام پادشاهی برای برقراری دموکراسی در همه جا بجز عربستان! 🔻 هر زمانی که در منطقه خاورمیانه و در همسایگی جمهوری اسلامی ایران اتفاقات و تحولاتی رخ می‌دهد، رد پای شبکه سعودی اینترنشنال نیز به چشم می‌خورد. 🔻 در ایام انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ بود که سعودی‌ها رسانه ایران اینترنشنال را در لندن راه اندازی کردند تا با فعالیت پر حجم رسانه‌ای، به ذهن و فکر مردم ایران جهت دهند. 🔻 در طول چند سالی که از تاسیس اینترنشنال می‌گذرد، شبکه سعودی با پوشش غرض ورزانه اخبار و حتی جعل و دروغ سازی، به تخریب جمهوری اسلامی ایران پرداخته است. 🔻 اکنون با توجه به حوادثی که در افغانستان رخ داد و اتفاقاتی که در این کشور در جریان است، شبکه تلویزیونی اینترنشنال اقدام به راه اندازی «افغانستان اینترنشنال» کرده است. 🔻 به خوبی آشکار است که این شبکه سعودی همانطور که با راه اندازی «ایران اینترنشنال» به دنبال جهت دهی به افکار مردم ایران بود، با «افغانستان اینترنشنال» نیز تاثیرگذاری بر تفکر و تحلیل مردم افغانستان را دنبال می‌کند و چه بسا درصدد باشد تا از این طریق تخریب جمهوری اسلامی ایران را دوچندان کند. 🔻 به عبارتی دیگر با خروج آمریکا از افغانستان، رسانه سعودی جایگزین نظامیان ایالات متحده شده است. 🔻 علاوه بر این، راه اندازی «آذربایجان اینترنشنال» نیز از اقدامات جدید این شبکه سعودی به شمار می‌رود که گرچه به صورت رسمی اعلام نشده، اما از حالا مشخص است که این شبکه با چه هدفی دست به تاسیس آذربایجان اینترنشنال زده است. 🔻 این رسانه سعودی که رسالت اصلی‌اش را جنگ نرم و رسانه‌ای با جمهوری اسلامی می‌بیند، به دنبال آن است که با تحریک احساسات و تعصبات قومی مناطق آذری زبان ایران، جنگ‌های تجزیه‌طلبانه را کلید بزند. 🔻 سعودی‌ها با ایجاد شبکه‌های تلویزیونی برای کشورهای دیگر و همچنین با شعارهای دموکراسی خواهی خود را مدافع آزادی بیان و آزادی سیاسی می‌دانند. حال آنکه عربستان سعودی جزو بدنام ترین کشورهای دنیا در امر دموکراسی ستیزی و سرکوب آزادی های سیاسی و مدنی است. قتل جمال خاشقچی مصداق بارز این موضوع به حساب می‌آید.
⭕️ نظام جمهوری اسلامی با بازوان جامعه اطلاعاتی و امنیتی و نظامی کشور متوجه شدند جمهوری باکو و ترکیه قصد داشتن در پوشش رزمایش سه برادر(جمهوری باکو، ترکیه، پاکستان) به استان سیونیک ارمنستان حمله کنند تا به نخجوان وصل بشن و ارتباط ایران را با شمال و قفقاز قطع کنند .در نتیجه ترکیه را به دریای خزر متصل کنند و زمینه حضور ناتو در دریای خزر و تهدید مرزهای شمالی کشور فراهم کنند بعلاوه ارتباط زمینی چین و جاده ابریشم با غرب از این طریق قطع کنند‌. این اتفاق ارتباط ایران را از کریدور شمال به جنوب و هم غرب به شرق خارج کرده و کاملا قطع می کند. ستون کشی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سایر قوا با درک تهدید قطعی ابتدا به اسم رزمایش و سپس آمادگی برای حفاظت از مرزهای شمالی بوده و هست‌. ایران نیروهایش را در طول مرز بخصوص نخجوان گسترش داده است. این تحرکات باعث واکنش باکو و الهام علیف شد. ترکیه هم وزیر کشورش با سردار وحیدی وزیر کشور ایران تماس گرفت و گفتگو کردند( بخاطر حجم سنگین انتقالات و غافلگیر شدن از واکنش ایران) پهپادهای ترکیه نیز در مرز ایران و ترکیه برای زیر نظر گرفتن گسترش نیروهای نظامی ایران حضور پیدا کردند و گوشه ای از قدرت و توان دفاعی و تهاجمی کشور را مشاهده کردند. احتمالا تا ۶ ماه آینده ایران اقدام به تاسیس جاده ای جدید در ارمنستان می کنه تا نیازی به جاده آذربایجان و باکو نباشه. همچنین پایگاه نظامی دائمی برای محافظت از این جاده تاسیس خواهد شد. ایران قوی تر، هوشیارتر و بیدارتر از هر زمانی در صحنه میدرخشد و هرکسی را یارای رویارویی نیست.... پاینده باد ایران و مردم ستبر و پر غرور ایران اسلامی 🇮🇷✌️
🛑 چرا توقع آمریکا، غلط زیادی است؟ ✍ محمد ایمانی 🔹آمریکا وغرب از دولت ایران انتظار دارند مذاکرات را از همان جا که متوقف مانده، ادامه دهد. و حال آن که دولت اوباما ادعا کرد دولت بعدی آمریکا هیچ تعهدی نسبت به برجام ندارد و طبق مصالحی که تشخیص می‌دهد، تصمیم می‌گیرد(!) ♦️جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید 27 دی 95: "ما برای آینده توافق در دولت بعدی تضمین نداده‌ایم. اوباما بارها گفته که این دولت درخصوص آنچه دولت بعد می‌کند، هیچ تضمینی نداده است. دولت بعدی بر اساس اینکه چه چیزی را در راستای منافع ملی تشخیص می‌دهد، تصمیم مقتضی را درقبال توافق خواهد گرفت»! 🔹وقتی ‌ترامپ روی کار آمد، از توافق خارج می‌شود. بایدن هم اگرچه ژست منتقد می‌گرفت، اما وقتی دولت تشکیل داد، به جای بازگشت به برجام، رویکرد ترامپ را ادامه داد. بنابراین تا دو ماه (اوایل فروردین امسال) از مذاکرات طفره رفت؛ پس از آن نیز در چند نوبت بر تحریم‌ها افزود. ♦️بایدن و ترامپ با رضایت اروپا اذعان کرده‌اند تعهد اوباما را محترم نمی‌شمارند.‌ بنابراین آمریکا و‌ تروئیکای اروپایی غلط می‌کنند در حالی که برای اصل تعهد دولت آمریکا، ارزش قائل نیستند، ادعا کنند مذاکرات باید از همان‌جا که با دولت قبلی ایران پیش برده‌اند، پیگیری شود. 🔹به جز شخص آقای روحانی، هیچ‌کس دیگر در دولت سابق - به‌ویژه ظریف و عراقچی به‌عنوان متولیان مذاکره- ادعا نمی‌کردند توافق نهایی شده و تنها جزئیات مختصر باقی مانده است. فقط روحانی (به‌خاطر خالی بودن دستش از کمترین دستاورد قابل عرضه به مردم) مدعی توافق فرمالیته بود. ♦️حتی آقایان ظریف و عراقچی و دیگران هم اذعان داشتند که آمریکا نه حاضر به لغو 1500 تحریم پسابرجامی است ، نه راستی‌آزمایی موثر لغو تحریم‌ها پیش از عضویت دوباره در برجام را می‌پذیرد، و نه تضمین می‌دهد که دولت آمریکا مجدداً مرتکب عهدشکنی نشود. 🔹آمریکا با درکی که از شخصیت روحانی و تهیدستی وی داشت، در صدد بود بدون ادای مطالبات مشروع ایران، صرفا بتواند دوباره عضو برجام شود و به مکانیسم ماشه آن دسترسی پیدا کند. این رفتار خدعه‌آمیز، طبیاً مورد مخالفت مجلس ، هیئت نظارت تحت نظر شورای عالی امنیت ملی، و رهبر انقلاب قرار گرفت. ♦️دولت آمریکا اکنون در حالی که رسما توافق را زیر پا گذاشته و خبط و خیانتش محرز است، نمی‌تواند به همراه سه دولت اروپایی دنباله‌رو، برای دولت جدید ایران تعیین تکلیف کند. آمریکا همین ماه‌ها متهم است که حتی به متحدان خود هم خیانت می‌کند و مطلقا قابل اعتماد نیست. 🔹دولت ‌اشرف غنی در افغانستان، و دولت ماکرون در فرانسه، آخرین موارد خیانت آمریکا را تجربه کرده و به صراحت اذعان کرده‌اند آمریکا قابل اعتماد نیست. اردوغان رئیس دولت ‌ترکیه نیز طی روزهای اخیر دست‌کم دو بار اعلام کرده آمریکا قابل اعتماد نیست. ♦️دولت آمریکا به جای بازی با واژه مذاکره، باید قبل از هر چیز برای اعتبار نابود شده خویش چاره کند تا بتواند حداقل اعتماد دولت جدید جمهوری اسلامی و ملت ایران را کسب کند. 🔹دولت قبلی ایران، شش ساله پس از اجرای برجام را سرگرم مذاکرات در وین و نیویورک و پاریس و توکیو و... برای سر عقل آوردن دولت‌های اوباما و ‌ترامپ و بایدن برای انجام رفتار مسئولانه بود؛ اما کمترین موفقیتی به دست نیاورد. ♦️مذاکره برای مذاکره، از همان دی ماه 94 که آمریکا سرگرم کارشکنی در انجام تعهدات (لغو تحریم‌ها) شد، بی‌حاصل بود و با این وجود، شش سال دیگر ادامه یافت و اکنون با رسیدن به نقطه ‌اشباع، مطلقا جای تداوم و ارزش تکرار را ندارد.
منافع آمریکا را فریاد نزنید‼️ 🔵🔴«علی بیگدلی» فعال اصلاح‌طلب در مصاحبه با سایت امتداد گفته است: «سطح انتظارات ایران از آمریکا درباره لغو همه تحریم‌ها خیلی بالاست؛ چراکه اساساً لغو همه تحریم‌ها به‌صورت یکجا در اختیار رئیس‌جمهور نیست؛ بنابراین اگر رئیس‌جمهور بخواهد لغو تحریم‌های ایران را از کنگره درخواست کند، ایران باید تعهداتی بدهد که خارج از تعهدات برجام ۲۰۱۵ خواهد بود». 🔸🔹این مصاحبه صرفاً واکنشی به اظهارات رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان در گفتگو با تلویزیون ژاپن بود که در آن محمد اسلامی گفته است: «آمریکا باید تمام تحریم‌های خود علیه ایران را لغو کند». سؤالی که این فعال اصلاح طلب باید به آن پاسخ دهد و از قضا به آن بی‌توجه است، این است که توافق هسته‌ای ایران با ۵+۱ برای چه و بر سر چه موضوعی صورت گرفت؟ آیا جز این است که جمهوری اسلامی در حالی به این توافق تن داد تا از مزیت‌های اقتصادی آن برخوردار گردد؟ اکنون اگر قرار است ایران مذاکره‌ای انجام دهد که تحریم‌های آمریکا به‌گونه‌ای لغو شود که ایران انتفاع اقتصادی پایدار از آن نداشته باشد، از اساس چه مزیّتی برای کشور دارد؟ 🔹🔸نکته‌ای که آقای بیگدلی از آن غافل است، عدم توجه به منفعتی بوده که قرار است بعد از توافق هسته‌ای حاصل گردد و بدون در نظر گرفتن بدعهدی‌های غرب و خروج یکجانبه آمریکا از برجام، چرایی پیش‌شرط ایران را تخطئه می‌کند. به همین دلیل منطق جمهوری اسلامی نسبت به مذاکره و توافق، منطق منفعت محور و البته مبتنی بر چارچوب حقوقی و فنی، همراه با اخذ تضمین برای بقای آن است. این چهره اصلاح‌طلب عملاً با فرض گرفتن محال بودن امکان تحقق لغو همه تحریم‌ها به دلیل پیچیدگی‌های معماری تحریم‌ها و ساختار درونی آمریکا و امکان تحقق آن صرفاً از طریق دادن امتیازات فرابرجامی که دقیقاً در راستای همان محاسبات ذهنی تیم مذاکره‌کننده سابق کشورمان می‌باشد، برای مذاکرات آتی نسخه می‌پیچد. نکته اساسی این است که مناسبات و ساختارهای درونی آمریکا نباید مسئله مذاکرات باشد؛ به عبارتی این، مسئله و مشکل آمریکاست. 🔚این نکته را نباید فراموش کرد که منطق حاکم بر محاسبات آمریکایی‌ها منطق هزینه/فایده است. اگر امروز آمریکایی‌ها دائماً پیغام می‌دهند و درخواست مذاکره می‌کنند، به دلیل ایجاد هزینه‌هایی است که ایران در راستای اقدامات برجامی و فرابرجامی برای موازنه‌سازی فشار علیه طرف‌های بدعهد انجام داده است. بر همین مبنا، زمانی آمریکائی‌ها امتیاز خواهند داد و تحریم‌ها را لغو خواهند کرد که بدانند ادامه وضع موجود در این مقطع بر هزینه‌های آنان خواهد افزود. طرح ادعاهایی از جنس ادعای مورداشاره از سوی فعال اصلاح‌طلب، دقیقاً همان تله‌ای است که آمریکایی‌ها می‌خواهند جمهوری اسلامی را در آن گرفتار کنند. بر همین اساس آقای بیگدلی و همفکران ایشان باید مراقب باشند، منافع آمریکا را در داخل کشور فریاد نزنید
🌴الزامات حصون الرعیه حضرت علی علیه السلام نیروهای مسلح را حصار و دژ ملت دانسته اند. مقام معظم رهبری در بیانات یازدهم مهرماه 1400 در مراسم مشترک دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه‌های افسری نیروهای مسلح چهار مولفه برای حصون الرعیه بودن نیروهای مسلح بیان کردند: 1⃣.امنیت آفرین. نیروهای مسلح در صورتی حصار و قلعه مستحکمی برای کشور محسوب می شوند که امنیت کشور را تأمین کنند. «امنیّت مهم‌ترین مسئله‌ای است که در نگاه به نیروهای مسلّح باید مورد توجّه قرار بگیرد». بنابراین راهبرد نیروهای مسلح باید تأمین امنیت کشور باشد، امنیتی که زیر ساخت فعالیت های دیگر محسوب می شود. 2⃣. امنیت درون زا برخی کشورها و ارتش ها به دنبال تامین امنیت خود با کمک کشورها و قدرت‌های فرامنطقه‌ای هستند. درون زا و بومی بودن امنیت، پایداری و ماندگاری امنیت کشور را به دنبال دارد. تکیه به دیگران و در قبضه دیگران قرار دادن امنیت کشور، باز کردن مسیر خنجر از پشت به کشور است. مقام معظم رهبری می فرمایند: «اینکه یک کشور بتواند امنیّت را با نیروهای قاهر و قادر و مسلّط خودش تأمین بکند، افتخار بزرگی است. و آن کسانی که با توهّم تکیه‌ی به دیگران، و با تکیه‌ی به دیگران گمان میکنند که امنیّت خودشان را میتوانند تأمین کنند، بدانند که سیلیِ این را بزودی خواهند خورد.» 3⃣. اقتدار شاخصه و لازمه دیگر سپر دفاعی بودن نیروهای مسلح اقتدار است. از منظر فرماندهی کل قوا نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اقتدار دو عامل مادی و معنوی دارد. در جنبه مادی آموزش ها، ابتکارات عملی، پیشرفت های علمی، انضباط سازمانی، اقتدار بخش نیروهای مسلح است. مقام معظم رهبری عامل معنوی اقتدار را برای نیروهای مسلح مهم تر می داند.«روحیه، معنویّات، صلاح دینی و اخلاقی است که نقش فوق‌العاده‌ای در اقتدار نیروهای مسلّح دارد. اگر چنانچه این عامل در یک ارتشی وجود نداشت، هر چه تجهیزات و امکانات داشته باشند، آن ارتش نمیتواند ادّعا کند که ارتشِ بااقتداری است.» 4⃣. عقلانیت. مقام معظم رهبری، عقلانیت را به معنای محاسبه صحیح، دقیق و منطقی از حد و اندازه واقعی تهدید‌ها و همچنین ظرفیت‌ها و استعداد‌های واقعی کشور می داند. قدرت دفاعی برآمده از چنین محاسبات عقلانی، موجب طمأنینه و آرامش برای کشور و مسئولان است. ایشان ترس، انفعال و فرار از مقابل دشمن را معنای غلط عقلانیت می دانند که دشمن آن را تلقین می کند و برخی نادانسته در داخل کشور حرف دشمن را تکرار می کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دختر بدرالدجی امشب سه جا دارد عزا گاه می گوید پدر، گاهی حسن، گاهی رضا ⬛️ فرارسیدن سالروز رحلت نبی مکرم و کریم اهل بیت علیهم السلام تسلیت باد
🔺 آیا برای ایجاد سلامت عمومی می‌توان به زور متوسل شد؟
🔸موج مشکوک❗️❗️ ⭕️ با شروع به کار رسمی دولت مردمی آقای رییسی شاهد روندی بی سابقه یا حداقل کم سابقه هستیم.به شکلی که به هر انتخاب رییس جمهور،سیل هجمه و انتقادات به فرد منتخب به راه می افتد.از معاون اول،وزرا،معاونین،استانداران و حتی مشاور شهردار تهران.در این وضعیت ذکر چند نکته ضروریست: 1⃣ قطعا شخص رییس جمهور و دولت ایشان مثل سایرین معصوم نبوده و احتمال اشتباه در برخی انتخابهای آنان وجود دارد. 2⃣ مطالبه گری توسط نیروهای انقلاب و دلسوزان کشور باید امری دایمی و غیرجناحی باشد. 3⃣ بیان انتقاد بدون سند معتبر و استفاده از ادبیات سخیف توسط هر فرد و گروهی ،تضعیف دولت مردمی و صدمه به اعتماد عمومی مردم است. 4⃣ دلسوزان واقعی و اصیل انقلاب پس از شفاف سازی دولت در مورد علل انتخاب افراد و یا رد اتهامات،باید در جهت تصحیح نظرات خود رسما اعلام نظر نمایند. 5⃣ بسیاری از اخبار و اطلاعات کذب در مورد افراد برگزیده دولت،منشا خارجی و با هدف ورود کشور به حاشیه می باشد. 6⃣ تعریف و تمجید عجیب رسانه های معاند مثل بی بی سی فارسی از برخی مدیران،که نمونه عینی آن در مورد معاون محیط زیست(علی سلاجقه) صورت گرفته،نشان از تغییر تاکتیک دشمن در تهییج و تفرقه نیروهای انقلابی برای تخریب دولت است. 7⃣ دولت با شنیدن انتقادهای مطرح شده،توضیحاتی را ارائه نموده که به معنای شنیدن نقدها و احترام به مردم است،اما این شفاف سازی بایستی به موقع و کافی باشد. 8⃣ شفاف سازی توسط نیروهای انقلاب در مورد نقدهای وارد شده را روشنگری و احترام به مخاطب بدانیم نه ماستمالی کردن. ✅ تخریبها و تعریفهای عجیب از انتخابهای دولت که در هیچ دولتی سابقه ی اینچنینی ندارد،باید هوشیاری و دقت نظر بیشتری در صاحبان تریبون و قلم ایجاد نماید تا مبادا ناخواسته پازل دشمن را تکمیل کنند.
✡ یهود و شهادت رسول‌الله صلی‌الله‌علیه‌وآله 1⃣ مطابق روایات معتبر، رسول گرامی اسلام ص، با شهادت از دنیا رفته است. (١) 2⃣ برخی شهادت حضرت را بر اثر سمّی دانسته‌اند که زنی یهودی در عملیات خیبر در گوشت گوسفند کرده و به ایشان خورانده بود. (٢) 3⃣ اما اشکال بزرگی بر این نظر وارد است؛ با توجه به فاصله چهار ساله‌ی عملیات خیبر تا شهادت پیامبر ص آیا اثر کردن این زهر چهار سال طول کشیده است؟! 4⃣ بنابراین، نمی‌توان پذیرفت که این سم مربوط به خیبر باشد. شاید در تاریخ دست برده و کلمه «خیبر» را بدان افزوده باشند تا خطی را در کوره‌راه‌های تاریخ گم کنند. 5⃣ شهادت رسول‌الله ص در برهه‌ی حساس و مهمی رخ داد. 6⃣ درست در زمانی که آن حضرت سپاه_اسامه را بسیج کرده بود تا به سوی پیش رود و شکست پیشین مسلمین را در این منطقه جبران کند، به یک‌باره و بدون هیچ سابقه‌ای، حال پیامبر ص دگرگون شد. 7⃣ اگر اسامه در این نبرد پیروز می‌شد، سد مستحکم یهود به سوی فرو می‌ریخت و از سوی دیگر با شکست یهود، نفاق نیز در مدینه شکست می‌خورد و یهود آخرین پایگاه امید خویش را هم از دست می‌داد. 8⃣ بنابراین، یهود برای جلوگیری از فتح قدس به دست پیامبر اسلام ص دست به کار شد. 9⃣ اگر پیامبر ص تنها یک ماه دیگر زنده می‌ماند و این سپاه به جنبش درمی‌آمد، مرگ یهود قطعی بود، اینجا بود که منافقان مدینه، برای حفظ حیات خویش و یهود، به پیامبر ص زهر نوشاندند. (٣) 📚 منابع: ١- تفسیر العیاشی، ج١، ص٢٠٠؛ تهذیب الاحکام، ج۶، ص۲. ۲- السیرة النبویة، ج٢، صص ٣٣٧ و ٣٣٨. ٣- ر.ک: تفسیر العیاشی، ج١، ص٢٠٠.
👈 هدف عربستان از مذاکره با ایران چیست؟ 🍃🌹🍃 🔻 عربستان که در حوزه میدانی نتوانسته به موفقیت دست یابد سعی دارد در مذاکره با ایران موضوع جنگ یمن را مدیریت کند. 🔹 عربستان که در حوزه میدانی در یمن کاری از پیش نبرده است سعی دارد با نزدیکی به ایران و در پای میز مذاکره به اهداف خود برسد و دستکم در مجامع بین المللی آبروداری کند. 🔸 به گفته کارشناسان مسائل منطقه‌ای، ایران اصالتا از روابط با عربستان استقبال می‌کند. اما عربستان در صدد است که از این مسئله به عنوان یک امتیاز استفاده کند و به شکلی این مسئله به ضرر یمن باشد که ایران طبیعتاً زیر بار این مسئله نمی‌رود. 🔹 سعودی‌ها پیش از این وعده داده بودند که جنگ با یمن را متوقف می‌کنند مشروط به این که تضمین‌هایی از انصارالله گرفته شود و ایران از طرف یمنی ‌ها تعهداتی بدهد. اما ایران نمی‌تواند از طرف یمنی‌ها تعهد دهد و بلکه همیشه عربستان را ترغیب کرده که با یمنی‌ها وارد گفت‌و گو شود. 🔸 همچنین هیئت سعودی که در بغداد مذاکره می‌کرد قبول کرده بود که از درگیری‌ها به ویژه در منطقه الحدیده کاسته شود و گفت‌و گو با انصارالله آغاز شود که این اتفاق نیفتاده است. 🔺 با توجه به اینکه سعودی‌ها گاها به تعهدات خود عمل نکرده‌اند ایران برگزاری مذاکرات جدید را منوط به انجام تعهدات توسط عربستان کرده است.
🔴 بیداری غول فروخفته ⭕️ قفقاز در طول تاریخ بخش مهمی از خاک ایران بوده است که هنوز داغ جدایی آن بر دل بسیاری از ایرانیان باقی مانده و همچون زخمی التیام ناپذیر، روح ایرانی را می‌آزارد. اگر چه در حال حاضر ایران ادعای ارضی نسبت به این منطقه و کشورهای موجود در آن ندارد اما همچنان از وزن ژئوپلیتیکی، تاریخی و تمدنی بسیار بالایی در تحولات آن برخوردار است. ⭕️ سال گذشته هنگامی که جنگ ۴۴ روزه در قره‌باغ رخ داد، بسیاری ایران را بزرگترین بازنده و شکست‌خورده آن جنگ تصور می کردند که البته در این تحلیل جای هیچ تردیدی وجود ندارد. با این حال از همان زمان بارها تذکر داده شد که ایران از قابلیت های بازیگری بسیار زیادی در قفقاز برخوردار است و در صورت تغییر سیاست های خود می‌تواند تمام معادلات را دگرگون کند. ⭕️ اینک کنش‌گری قدرتمندانه ایران در روزهای اخیر در منطقه قفقاز یک بار دیگر نشان داد که اگر این غول فروخفته برخیزد، می‌تواند آنچه را که دیگران خیال می‌کردند برای خود کاشته‌اند، برداشت کند. ⭕️ تغییر سیاست ایران چند نتیجه مهم در بر دارد که باید از آنها به درستی حفاظت شود: ١. کارشکنی های جمهوری آذربایجان در تردد کامیون‌های ایرانی از مسیر گوریس - کاپان کاملاً به ضرر این کشور تمام شد. باکو که تصور می‌کرد یک اهرم فشار جدید علیه ایران پیدا کرده، اینک با بی‌نیازی ایران به این جاده مواجه شده است. این در حالیست که مشارکت ایران در ساخت مسیر جایگزین می‌تواند حضور و موقعیت تهران در مناطق جنوبی ارمنستان را به شدت تقویت کند. در واقع باکو در قعر چاهی افتاد که خود آن را حفر کرده بود. جمهوری آذربایجان با اتخاذ سیاست اشتباه علیه ایران باعث تغییر راهبردهای کلان تهران در منطقه شد. ٢. تقویت همکاری‌ها بین ایران و ارمنستان می‌تواند موجب تقویت موضع ایروان شود که در یک سال گذشته در موقعیت نسبتا ضعیفی قرار داشت و ناگزیر به پذیرش خواسته های نامشروع باکو شده بود. از این پس ایروان با قدرت بیشتری در برابر زورگویی های باکو ایستادگی خواهد کرد. ٣. اتخاذ سیاست متوازن از سوی ایران در منطقه قفقاز بیش از همه به نفع منافع ملی و امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران است. زیرا این سیاست از ترویج پان‌ترکیسم و تجزیه‌طلبی‌های قومی، حضور رژیم صهیونیستی و همچنین گروه‌های تروریستی در مرزهای شمالی ایران ممانعت به عمل می آورد. ۴. بازیگری فعال ایران در منطقه موجب شد که طرح ایجاد کریدور ترک یا برنامه هایی همچون ایجاد ترکستان بزرگ از سوی ترکیه و جمهوری آذربایجان با ناکامی جدی مواجه شود. ۵. اگرچه جمهوری اسلامی ایران خواهان برقراری روابط مطلوب با همه کشورها در منطقه است اما جمهوری آذربایجان باید بداند که دوران مدارای تهران با این کشور به پایان رسیده است. از این پس هر تحرک نابجای باکو در منطقه با پاسخ متقابل ایران مواجه خواهد شد. در نتیجه یا جمهوری آذربایجان باید به شکل معقول در منطقه رفتار کند یا با عواقب وخیم آن مواجه گردد. ⭕️ در این بین نباید از یاد برد که بیداری غول فروخفته ایران از یک سو نتیجه تلاش های یک ساله کارشناسان و پژوهشگران خیرخواه و ایران‌دوستی است که خواهان اتخاذ سیاستی متوازن در قفقاز بودند، و از سوی دیگر نتیجه شکست پان‌ترکیسم آمیخته به تشیع در نهادهای تصمیم گیر در داخل کشور است. ⭕️ اقدامات کور باکو همچون تعطیل کردن دفتر نماینده رهبر انقلاب در باکو نیز در سطح کلان به ضرر خاندان سکولار علی‌اف تمام خواهد شد. زیرا این اقدام هم دینداران را در درون جمهوری آذربایجان تحریک خواهد کرد و هم موجب احیا و تقویت سیاست‌های نهضتی جمهوری اسلامی ایران در آن کشور خواهد شد. از این پس هر اقدام نابخردانه باکو می‌تواند نتیجه ای عکس برای خاندان حاکم داشته باشد.
🛑 تکذیب ادعای علی اف در رابطه با حضور نیروهای بیگانه و تکفیری در جمهوری آذربایجان توسط حسینیون 🔻مردم عزیز آذربایجان! رژیم علی اف آذربایجان را به باتلاقی بزرگ می کشاند؛ رژیم صهیونیستی اسرائیل و برنامه های زشت اردوغان ممکن است به زودی آذربایجان را شعله ور کند 🔻ما نیازی به ارتش های بی تفاوت و بیگانه و تروریست های تکفیری نداریم.مردم آذربایجان ، به ویژه جوانان ما ، نباید قربانی رویاهای خام فرعون ، مست ، قمارباز خانواده علی اف شوند. 🔻علی رغم تکذیب های الهام علی اف ، پایگاه ها ، افسران و تکفیری های تروریستی متعدد رژیم صهیونیستی در حال حاضر در آذربایجان مستقر هستند. 🔻اطمینان حاصل کنید که این عناصر دشمنان سرسخت مردم مسلمان آذربایجان هستند. 🔻این خارجی ها نه برای جنگ با ارامنه ، بلکه برای اجرای نقشه های زشت نیروهای شر در آذربایجان مستقر شده اند. این نیروهای خارجی روح، عزت و سرزمین مردم مسلمان آذربایجان را سپری برای اهداف زشت خود می دانند. 🔻منافع، ارزشهای ملی و اخلاقی مردم آذربایجان در خطر است. 🔻ما اکنون به شما هشدار می دهیم! اما اگر توجهی نکنید دیر میشود/ جنبش مقاومت اسلامی آذربایجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از محسن
🛑 توافق مهم ایران و ارمنستان! روز دوشنبه ( ۱۲ مهرماه) وزیر خارجه ارمنستان برای دیدار با امیرعبداللهیان وارد تهران شد. در این دیدار، میرزویان از رویکرد ایران نسبت به تمامیت ارضی ارمنستان قدردانی کرد و وزیر امور خارجه کشورمان نیز گفت: «اجازه نخواهیم داد برخی مداخله‌گران خارجی مناسبات ایران با همسایگان ازجمله ارمنستان را تحت تأثیر قرار بدهند. منطقه ما تحمل زیاده‌خواهی‌های جدید را به‌هیچ‌وجه نخواهد داشت. مشکلات منطقه باید توسط اهل منطقه و بدون مداخلات خارجی حل‌وفصل شود». ❎ بنا بر اعلام معاون وزیر راه و شهرسازی، درنتیجه این سفر سه تصمیم مهم گرفته شد؛ 👈 اول، کریدور شمال به جنوبی که کشور ما را از مرز نوردوز به ارمنستان و از آنجا به کشور گرجستان متصل می‌کند و راه ارتباط با قفقاز است، حتماً باید باز نگه داشته شود. 👈دوم، به‌صورت موقت، جاده عبوری سواری‌ها در کریدور شمال به جنوب، برای وسایل نقلیه ترانزیتی استفاده شود و محور قدیمی که دونقطه از آن (به طول ۲۰ کیلومتر) بعد از درگیری قره‌باغ، به خاک آذربایجان ملحق شده است، طراحی جدیدی انجام شود تا یک راه جایگزین در این محور قدیمی بازگشایی شود. 👈سوم، گرفتاری‌هایی که برای وسایل نقلیه ترانزیتی در محور ایروان ایجادشده، حل شود. خادمی تأکید کرد: «امیدواریم بتوانیم در بخش زیرساخت، حداکثر مساعدت را برای رفع مشکل در منطقه گوریس که محور اصلی ترددی ایران به ارمنستان و منطقه قفقاز است، به عمل آوریم».
تقدیم به پلیس مقتدر: حافظان امنیت،جان برکفان بامرام هفته ناجا رسیده عرض تبریک وسلام مظهر خدمتگزاری، باصفاوبی ریا جمله نیروهای مظلوم ودلیر انتظام لرزه براندام شیّادان فتاد از نامتان گشت امنیت بود درخدمت مردم مدام زیرچترامنیت آسوده خاطر ملت است چونکه بیداراست چشمان شما درصبح وشام برلبم باشد دعای خیراز بهر شما ای پلیس مقتدر! ایامتان باشد بکام
سلام و عرض ارادت استدعا دارم این نوشته را تا پایان حتما مطالعه فرمایید و برای دوستان خود ارسال کنید ممنون در مورد ایام هجوم به بیت وحی در هفت روز اول ربیع چند نکته به استحضار می رساند : 1_ در هیچ منبع معتبر و اصیلی ما روز دقیق این اقدام جنایکارانه رو مشاهده نکردیم اگر رفقا سند و منبع معتبر و از کتب دست یک و قدیمی سراغ دارند بیان فرمایند 2_ .طبق بیان تاریخ و انچه در کتاب تقویم شیعه استاد بندانی نیشابوری با ذکر منابع آمده است اين ايام، سه بار به منزل آن حضرت هجوم آوردند: بار اول در روز اول ربيع بود كه براى بيعت آمدند و آن حضرت فرمود كه قسم ياد كرده‌ام كه تا جمع قرآن تمام نشود از خانه بيرون نيايم و آنان بازگشتند. پس از آن امير المؤمنين شبها صديقه طاهره و حسنين عليهم السّلام را بر در منازل اصحاب مى بردند و طلب يارى مى نمودند. (كتاب سليم: ص ۱۲۸. احتجاج: ص ۷۵، ۱۹۰) بار دوم هفت روز بعد از دفن پيامبر صلّى اللَّه عليه و آله بود كه زبير و عده اى ديگر در منزل امير المؤمنين عليه السّلام جمع شده بودند. آن روز زبير شمشير كشيد تا عمر را بكشد. (توحيد صدوق: ص ۷۳. احتجاج: ج ۱، ص ۱۱۱ ۹۵. بحار الانوار: ج ۲۸، ص ۳۲۱) بار سوم به منزل حضرت هجوم آوردند، و پس از آتش زدن در منزل و ضرب و جرح صديقه طاهره سلام اللَّه عليها و كشتن حضرت محسن عليه السّلام، امير المؤمنين عليه السّلام را با دست بسته بيرون بردند. (كتاب سليم: ص ۲۴۹ ۸۲. الكوكب الدرى: ج ۱، ص ۱۹۴. الجمل: ص ۱۱۷. كامل ابن اثير: ج ۲، ص ۳۲۶. تاريخ طبرى: ج ۳، ص ۲۰۳) رک تقویم شیعه ص 45 طبق این بیان باید هجوم اصلی که سبب آتش زدن بیت و شهادت حضرت محسن و ... شده بعد از روز هفتم باشد که برخی از مروجین عزای در این روزها با نام ایام محسنیه خود مشغول شادی عید الزهرا می باشند. 3_ به نظر شما خطبه فدکیه حضرت زهرا سلام الله علیها بعد از هجوم بوده یا قبل؟ که مسلما قبل از هجوم بوده و در منابع صحبت از حرکت معمولی حضرت به سمت مسجد بدون هیچ اشاره به مجروح بودن حضرت و کمک زنان به اویا اعتراض ایشان به هجوم و آتش به بیت در متن خطبه مثل سایر اعتراض ها باشد و در برخی منابع زمان ایراد خطبه 10روز بعد از رحلت شهادت گونه پیامبر ، بیان شده است 4_با تحقیق در منابع متعدد و بررسی قراین تاریخی به دست می آید که زمان هجوم سوم به خانه حضرت و جریان آتش زدن بیت و ...حدود 50 روز بعد از رحلت پیامبر بوده است رک به مقاله تاريخ و ترتيب حوادثِ منتهي به شهادت حضرت زهراسلام الله عليها مجله تاریخ اسلام در آینه پژوهش موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی سال دهم، شماره دوم، پياپي 35، پاييز و زمستان 1392 سيدعلي حسين‌پور /دانش پژوه دكتري تاريخ تشيع اثني عشري، مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني ره   sahosseinpur@yahoo.com محمدرضا جباري / دانشيار مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني                jabbari38@yahoo.com و حتما آن را کامل و دقیق مطالعه فرمایید متن مقاله را در اینترنت جستجو کنید موجود است 5_ ترویج این ایام محسنیه از یک عده شیعیان انگلیسی معلوم الحال است که عقده های درونی خود در مخالفت با انقلاب اسلامی و شخص رهبری معظم را با این گونه جبهه گیری های مخالف با نظر ایشان نشان می دهند که برای رسیدن به امیال خود حتی دست به نابودی اصل و ریشه شیعه و شیعیان در گوشه گوشه عالم با ترویج اختلاف و تفرقه افکنی بین شیعه و سنی داشته و حتی علنا اعلام هفته برائت در مقابل هفته وحدت هم نموده اند بصیرت داشته باشیم مروج افکار آنها نباشیم که خدای نکرده همچون رفاعه ها از شیعیان بزرگ کوفه جزء توابین به قصد قربه الی الله در زمین دشمنان ایفای نقش نکنیم والسلام علی من اتبع الهدی
🔴 آنچه در برنامه دیشب «جهان آرا» - شنبه ١٧ مهر ١٤٠٠ - گذشت ♦️ حسین شریعتمداری: 🔰در مذاکرات هسته‌ای، بارها شاهد بودیم که مذاکره‌کنندگان ایرانی بدون اینکه به نقطه مطلوبی رسیده باشند، نتیجه را پیشاپیش پذیرفته بودند! 🔰 حضرات (مذاکره‌کنندگان ایرانی) عملا دیکته نوشته بودند نه اینکه بخواهند چیزی از خود به طرف مقابل بقبولانند. 🔰 ثابتی مجری جهان آرا: اگر برجام انقدری که می‌گویند بد است چرا با روی کار آمدن دولت جدید، باز هم اشتیاق برای بازگشت به آن وجود دارد؟ حسین شریعتمداری: این دولت مثل دولت قبلی همه چیز را به برجام گره نزده است. 🔰 برجام یک جسد متعفن است و اگر بخواهیم با همین حال و هوا به آن برگردیم، چیزی به دست نمی‌آوریم! برجام برای آمریکا یک سند طلایی و خروج آمریکا از آن تعجب‌آور بود البته موگرینی گفت، ترامپ زمانی از برجام خارج شد که دولت روحانی اطمینان داده بود هرگز از آن خارج نمی‌شود. 🔰 اصلا میز مذاکره‌ای وجود ندارد، در وین هم آنها روی حرف‌های خودشان بودند و می‌گفتند فقط تحریم‌های دوران ترامپ را بر می‌داریم، آقای شمعخانی به من گفت باز هم اشتباه بود، باید می‌گفتی برخی از آن تحریم‌ها! 🔰 انتصاب آقای عراقچی به عنوان دبیر شورای راهبردی روابط خارجی به گفته آقای خرازی، توصیه رهبری بوده است. ثابتی: افکار عمومی خاطره خوبی از این نوع تحلیل‌ها ندارد. شریعتمداری: عراقچی تفاوت‌هایی با تیم قبلی داشت و برخی دیدگاه‌هایش با ظریف متفاوت بود. 🔰 حتی قراردادهای گلستان و ترکمنچای هم دارای نسخه رسمی فارسی بودند ولی برجام فاقد چنین نسخه‌ای است! 🔰 عملکرد دولت سیزدهم بسیار خوب بوده، مثلا سفرهای استانی، یا شرکت در برخی جلسات که قبلی‌ها حاضر نبودند در آنها شرکت کنند. ایستادگی در مقابل بیرونی‌ها، تاکید بر مقابله با فساد و اهل کار بودن دولتمردان، از دیگر مصادیق این تحلیل است. 🔰 بنی صدر اقدامات مشکوکی داشت، مثلا بعد از حمله طبس، دستور بمباران منطقه را داد و همه اسناد و مدارک از بین رفت. در اسناد لانه جاسوسی آمده که او جزو افراد کُد دار سیا بوده است. در جنگ هم بیشتر خودش یک مانع برای ایران بود مثل همان تز زمین دادن و زمان گرفتن.
🔻آقای ظریف! کار پژمردگی یک گُل نیست 🔸چهارشنبه شب گذشته، آقای دکتر ظریف طی سخنانی در کلاب‌هاوس گفت «در مجلس گفتم که در برجام کلمه ساسپنشن (Suspension) نیست و این اشتباه از من بود، چهار بار یا سه بار کلمه ساسپنشن (تعلیق) در ضمیمه استفاده شده بود. این را مذاکره‌کننده ما، به ما اطلاع نداده بود»! 1⃣می‌فرمایند وجود این واژه در ضمیمه برجام را مذاکره‌کننده‌ها به ما اطلاع نداده بودند! و توضیح نمی‌دهند که مگر خود ایشان در رأس مذاکره‌کنندگان و مسئول و مدیر آنها نبوده‌اند؟! 2⃣بی‌توجهی‌ها و بی‌دقتی‌های اینگونه در عملکرد تیم هسته‌ای کشورمان بی‌سابقه نبوده است. به عنوان نمونه - و فقط یک نمونه - فردای آن روز که توافقنامه ژنو به امضاء رسید - یکشنبه۳ آذرماه ۹۲ / ۲۴ نوامبر ۲۰۱۳- «فرد کاپلن» روزنامه‌نگار مشهور آمریکایی و ستون‌نویس روزنامه‌های نیویورک‌تایمز، طی مقاله‌ای با ابراز تعجب نوشت: « چند هفته پیش یک مقام رسمی ارشد کاخ سفید از من و چند روزنامه‌نگار دیگر دعوت کرد تا نظرمان را درباره پیش‌نویس توافقنامه‌ای که قرار بود اوباما در مذاکره ۱+۵ با ایران به طرف ایرانی پیشنهاد کند جویا شود. وقتی متن پیش‌نویس توافقنامه را دیدیم، آن را کاملاً یکسویه ارزیابی کردیم و همه ما بر این باور بودیم که ایرانی‌ها هرگز این متن را نخواهند پذیرفت و به شرایطی که در آن آمده است تن ‌نخواهند داد. پیش‌نویس توافقنامه به‌گونه‌ای بودکه هیچیک از مواد آن نمی‌توانست با اعتراض یک آمریکایی، یک اسرائیلی و یا یک عرب متعصب روبه‌رو شود. اما امروز که متن توافقنامه یکشنبه ژنو منتشر شد با کمال تعجب دیدم همان پیش‌نویسی است که چند هفته قبل دیده بودم و اکنون تیم هسته‌ای ایران، برخلاف انتظار ما، بدون کمترین تغییری در متن پیش‌نویس به آن تن داده و پذیرفته است». 3⃣ در تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای تعدادی از عوامل دشمن حضور داشته و برای حریف جاسوسی می‌کرده‌اند! ولی جنابان روحانی و ظریف حتی پس از بازداشت برخی از آنها به حمایت از آنان ادامه دادند. خسارت حضور آنها در تیم هسته‌ای محدود به سرپوش نهادنشان بر وجود کلمه تعلیق در ضمیمه برجام نیست. حضور آنان در تیم هسته‌ای و بی‌توجهی به عملکرد آنها به منزله آن بود که آمریکا با عوامل و نیروهای خودش مذاکره می‌کرده است. به بیان دیگر ظاهراً ادای مذاکره را در می‌آورده است! ولی در واقع، آنچه می‌خواسته را به آنها دیکته می‌کرده است! 4⃣ آقای ظریف! همین جا باید به سخنان شما در شورای روابط خارجی آمریکا اشاره کرد که خطاب به آنها (یعنی خطاب به دشمنان تابلودار ایران اسلامی و طرف مذاکره‌کننده) گفته بودید، اگر در مذاکرات به توافق نرسید و حزب و گروه سیاسی شما در انتخابات پیروز نشود، «تندروها» قدرت را در دست خواهند گرفت! این سخن جنابعالی چه مفهومی داشت؟ پیام روشن اظهارات جنابعالی برای آمریکا این بود که اگر تندروها - بخوانید انقلابیون- قدرت را در دست بگیرند اهل باج دادن نیستند! معنای دیگر سخن شما این بود که گروه و جریان سیاسی شما اهل باج دادن است! با این حال چه کسی می‌توانست از شما انتظار دستاوردی در برجام داشته باشد؟! لطفاً فاجعه برجام را در حد واندازه فراموشی کلمه ساسپنشن تقلیل ندهید، ماجرا فاجعه‌بارتر از این است. 5⃣سایت‌های مدعی اصلاحات و روزنامه‌های زنجیره‌ای که طی ۸ سال گذشته تنها مأموریتشان حمایت - کورکورانه و دستوری- از تمامی مواضع و عملکرد دولت آقای روحانی و بزک آمریکا و برجام بود، این روزها و بعد از اظهارات آقای ظریف به ترفند خنده‌داری روی آورده و ادعا می‌کنند که کلمه تعلیق در ضمیمه برجام آمده بود و ضمیمه را «حاشیه»! قلمداد می‌کنند و حال آنکه ضمیمه‌های برجام بخش‌های جدایی‌ناپذیر و به بیان دیگر بخش‌های اصلی برجام هستند و بایدها و نبایدهای برجام در همین چند بخش ضمیمه آمده است. و بالاخره جناب ظریف ! ماجرای بلایی که برجام بر سر ملت و نظام آوار کرده است منحصر به بی‌خبری شما از واژه تعلیق در ضمیمه برجام نیست و باید گفت؛ کار پژمردگی یک گُل نیست، دولت آقای روحانی و تیم هسته‌ای ایشان، جنگلی را به آتش کشیده و سوزانده‌اند!
🛑 گردو خوب زیر چکش قرار گرفته است! در ماه‌های گذشته خبرهایی از گسترش حضور رژیم صهیونیستی در جوار مرزهای ایران شنیده می‌شود؛ مانند حضور در اربیل، آذربایجان، امارات، قطر و...؛ موضوعی که رژیم و کشورهای هم‌پیمانش، آن را مخفی و یا انکار می‌کنند! 👈نکات تحلیلی:  3️⃣- رژیم صهیونیستی فاقد ارزش راهبردی برای هرگونه ارتباط است و صرفاً از کارت آمریکا برای نفوذ در سایر کشورها استفاده می‌کند. حضور پراکنده این رژیم در منطقه نیز به این خاطر است که خروج آمریکا را از منطقه، عزتمندانه جلوه دهد و خود را جایگزین آن معرفی کند. 2️⃣- تاریخ جنگ‌های رژیم صهیونیستی در مرزهایش نشان می‌دهد که این رژیم فاقد سلاح راهبردی در درون مرزهای خودش است، چه رسد به اینکه بخواهد امنیت دیگران را تأمین کند؛ سامانه گنبد آهنین که برای مقابله با حملات از خارج در اطراف رژیم صهیونیستی چیده شده است، نه‌تنها توانایی مقابله با موشک‌های دست‌ساز فلسطینی را ندارد، بلکه وسیله‌ای برای طنز و فکاهی مردم شده است که گنبد آهنین موشک‌های سرگردان را راه می‌دهد! 3️⃣- رژیم صهیونیستی در مرزهای خودش فاقد امنیت است و به همین منظور در 20 سال گذشته دیواری 8 متری برای تأمین امنیت بر اطراف خود کشیده است. این امنیت به‌گونه‌ای شکننده و سست شده است که در ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ «یوسی لانگوتسکی»، فرمانده سابق یگان ۸۱ فناوری ارتش صهیونیستی اعتراف کرد: «امروز تمام ساختارهای تشکیل‌دهنده جبهه ضدصهیونیستی به تهدیدی حیاتی برای جبهه داخلی آن تبدیل شده‌اند». 4️⃣- رژیم صهیونیستی در جنگ‌های متعدد از گروه‌های مقاومت در لبنان و فلسطین شکست خورده است که آخرین پیروزی جبهه مقاومت در خردادماه امسال بود که در طول 11 روز، بیش از 4600 موشک به رژیم صهیونیستی شلیک کرد تا درنهایت رژیم صهیونیستی وادار به تسلیم و درخواست آتش‌بس شد. ✅نکات پایانی:  ضرب‌المثل است که؛ از دو کس حقیقت را مپوشان یکی پزشک و دیگری وکیل؛ ایران در طول چهار دهه گذشته به‌عنوان یک پزشک حاذق همواره درد ملت‌های مستضعف را درمان کرده است، به‌گونه‌ای که مردم کشورهای منطقه طرفدار سرسخت ایران هستند و از طرف دیگر چکش وکالتش سجیل‌وار بر سر برهم زنندگان امنیتش در عین‌الأسد، دیرالزور، مقر فرماندهی حزب دموکرات کردستان در عراق و حدکا بی‌محابا فرود می‌آید. نمی‌دانم که این سخن دیوید مناشری، بنیان‌گذار مرکز مطالعات ایران در دانشگاه تل‌آویو با چه هدفی گفته شده است که «اسراییل برای ایرانی‌ها به‌اندازه یک گردو و یا حتی پسته است»؛ اما حضور این رژیم در اطراف ایران این نوید را می‌دهد که گردو خوب زیر چکش قرار گیرد.
⁉️ انتخاب پارلمانی عراق چه نتایج و دستاوردهایی داشت؟! ۱ ) مشارکت در این دوره از انتخابات بالای ۴۰ درصد و نسبت به دوره قبل بسیار بالاتر بوده است. ۲ ) در این انتخابات علی رغم تلاش‌های آشکار و پنهان جریان غربگرا در عراق، جریان‌های اسلامی و مقاومتی اکثریت کرسی‌های پارلمانی را بدست آورده و پارلمان در اختیار جریان‌های اسلامی خواهد بود. ۳ ) جریان دو قطبی کاذب بین جریان‌های اسلامی پیروز در داخل عراق وجود نداشت. ۴ ) هر دو جریان آقایان مقتدا صدر (سائرون) و عمار حکیم (قواالدوله) جزء جریان‌های اسلامی بوده و تفاوتی بین آنها و جریان فتح، دولت قانون و دیگر جریان‌های مقاومتی وجود ندارد.یکی از همگرایی های جریان های اسلامی این بود که به منظور اجرایی شدن دیدگاه مرجعیت و اراده مردم اتاق تنسیقی(هماهنگی)شکل داده بودند. ۵ ) پروژه آمریکا برای رای ندادن به جریان‌های اسلامی و دور کردن آنها از حاکمیت با شکست مواجه شده است. همچنین تلاش‌های آمریکا برای تعویق این انتخابات به سرانجامی نرسید‌ ۶) یکی از ابعاد این انتخابات،امنیت کامل در جریان فرایند آن با محوریت حشدالشعبی بود. ۷) برگزاری این انتخابات و پيروزی جریان‌های اسلامی یک پيروزی بزرگ برای مردم، مرجعیت، جریان‌های اسلامی و مقاومتی محسوب می‌گردد.