6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ| یک کلام: مقاومت!
🔸رهبر انقلاب: از هیبت دشمن نترسید. از کشورهای قارون منطقه نترسید. جنگ نخواهد شد. این جنگ ارادههاست و اراده ما قویتر است.
آیتالله مصباح یزدی:
🔸مشکلات سالهای اخیر کشور ناشی از عدم انتخاب «اصلح» بوده است.
🔸سهمخواهی یعنی دنیاطلبی، یعنی اگر من میدانم فردی از یک گروه دیگر اصلح است، به او رأی ندهم بلکه به همگروهی خود رأی بدهم. اما چرا او را انتخاب نکنم؟! فردا که خودم بخواهم رأی بدهم اگر به او رأی ندهم چه حجتی پیش خدا دارم؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت التهاب
🔍 بازخوانی اتفاقات منجر به برکناری بنیصدر
💎علی علیزاده نوشت:
دیروز ویدئویی منتشر شده از دستگیری یک زن جوان توسط پلیس ایران. با یقین میگویم اگر این جوان در بریتانیا، آلمان یا فرانسه بجای بالا بردن بلافاصله دستها و تسلیم (چه بازداشت به حق چه ناحق) با پلیس وارد زد و خورد میشد، پلیس استخوانهایش را خرد میکرد. و اگر چنین کاری را در آمریکا کرده بود پلیس احتمالا به او شلیک میکرد.
.
هدف نشر چنین ویدئوهایی، آنهم توسط مسیح علینژاد کارمند رسمی دولت آمریکا، تغییر «قانون» حجاب نیست. افزایش تقابل بخشی از مردم با حکومت و تضعیف پلیس ایران است. پلیسی که دهها برابر نرمتر از پلیس کشورهای غربی است. این را با قاطعیت و براساس تجربه نوزده ساله زندگی در بریتانیا و عضویت چندساله در نهادهای ناظر بر خشونت پلیس در این کشور میگویم.
.
پیشتر هم گفتهام که شخصا مخالف اجباری بودن حجاب هستم. هرگز هم درین باره ریا نکردهام. اما معتقدم وظیفه همه منتقدان حجاب اجباری است که در چنین مواردی از اقتدار نیروی انتظامی کشور دفاع کنند. جای نقد حجاب اجباری چنین جایی نیست.
.
و همینطور وظیفه طرفداران حجاب است که در دام این بازی پیچیده نیفتند و دفاعشان از حجاب را در چنین جا و موقعیتی انجام ندهند و باعث ایجاد دوقطبی کاذب نشنوند.
.
مساله اینجا درست یا غلط بودن قانون حجاب نیست. مساله جلوگیری از تضعیف پلیس و از دست دادن محبوبیتش نیروی انتظامی کشور است. جلوگیری از اتفاق تلخی که مقدمه سوریه سازی ایران است.
پانوشت: فیلم از حمله پلیس پلیس ویلوود آمریکا در سال دو هزار وهجده به زنی که هیچگونه خلافی مرتکب نشده بود. کافی است «خشونت پلیس آمریکا» را با انگلیسی در یوتیوب جستجو کنید. صدها ساعت ویدیو از وحشیگری روزانه این پلیس میبینید. از وحشیگری پلیس دولتی که مسیح علینژاد ماه به ماه از آن حقوق میگیرد.
.
پ.ن: هر چند که ما رفتار پلیس را مبنی بر دست زدن به این دختر را تایید نمیکنیم چرا که خوب میدانیم نیروی انتظامی کارمندان خانوم هم دارد اما نمیدانم چرا کسانی که ارتباط با نامحرم و شوخی و خنده در برابر آنها و بازی های هنجار شکن با نامحرم برایشان عادی است نسبت به این رفتار پلیس اعتراض کرده اند
چه دوگانه ی مزخرفی😁
.
پ.ن۲: بخشی در متن آقای علیزاده وجود دارد که می گوید مخالف حجاب اجباری هستند .
بنده به این قسمت از نظراتشان نقد دارم و آن اینکه در ایران ، حجاب اجباری نیست بلکه شرعی و قانونیست اگر از نظر شما حجاب اجباری باشد پس سایر قوانین ما و قوانین سایر کشورها هم اجباری است...
حجاب در ایران شرعی و قانونیست و این هیچ ربطی به اجبار ندارد.
🍂🌺🇮🇷🌐 eitaa.ir/manenqelabiam
✔️ دین برنامهای است برای اینکه انسان به منافع خودش برسد؛ منافع مادی، معنوی، دنیایی و آخرتی
🔸وقتی میخواهی بچۀ خودت را تربیت کنی یا وقتی میخواهی خودت را تربیت کنی، طمع کن، به بهرههای فراوانی که میخواهد به تو برسد. حتی ترس از جهنم هم اینقدر کار نمیکند! امامصادق(ع) فرمود: شما شیعیان ما خیالتان راحت باشد؛ ما شفاعت میکنیم که از جهنم نجات پیدا کنید، بروید مسابقه بگذارید برای رسیدن به بالاترین درجهها! (وَ اللَّهِ لَا یَدْخُلُ النَّارَ مِنْکُمْ رَجُلٌ وَاحِدٌ، فَتَنَافَسُوا فِی الدَّرَجَاتِ؛ امالی طوسی/296) (لَا خَوْفٌ عَلَیْکُمْ وَ لَا أَنْتُمْ تَحْزَنُونَ، کُلُّکُمْ فِی الْجَنَّةِ، فَتَنَافَسُوا فِی الدَّرَجَاتِ؛ امالیطوسی/723)
🔸یکی از کارهای ابلیسِ ملعون این است که آدم را به کم قانع میکند و میگوید «همینقدر بس است!» یعنی آدم را به کم قانع میکند و حتی درِ گوش آدم، زمزمۀ اخلاقی و ظاهراً متواضعانه میخواند که «میخواهی چهکار!» مثلاً اگر بگویی: «من میخواهم مثل آقای بهجت(ره) بشوم» میگوید: «شوخی نکن! تو کجا، آقای بهجت کجا! تو همین دو رکعت نماز را بخوانی بس است!» اما تو بگو: چرا به کم قانع بشوم؟!
🔸بلندهمت بودن و به کم قانع نشدن، یکی از شاخصههای منفعتطلبی است. ما در اینجا یک قید به این منفعتطلبی اضافه میکنیم بهعنوان «بلند همتی و بلندنظری»
🔸«خودخواهِ بد» و منفعتطلبیِ بد کسی است که منافع کوتاهمدت و منافع اندک خودش را میگیرد ولی منافع بلندمدت خودش را از بین میبرد؛ مثل بچۀ نادانی که گوشوارههای طلا را با شکلات عوض کند!
#گناه_و_توبه 17
علیرضا پناهیان ۹۸.۲.۲۴
🔘💎 معصیتِ رسول و ولیّخدا، مجازاتش بدتر از معصیت خداست!
🔘 اینکه «فرمان چه کسی را میپذیری؟» اصل دین است
🔻 #گناه_و_توبه (ج۲۲)- ۲
🔸 اگر رسولخدا یا ولیّ خدا را معصیت کنی در واقع خدا را معصیت کردهای، اما مجازاتش بدتر از آن وقتی است که خودِ خدا را معصیت میکنی! بلاهایی که بهخاطر معصیت رسول و معصیت ولیّ خدا نازل میشود، بدترین بلاهاست.
🔸 وقتی خدا را معصیت کنی، خدا که اذیت نمیشود! «لَا تَضُرُّهُ مَعْصِيَةُ مَنْ عَصَاهُ» (نهجالبلاغه/خطبه ۱۹۳) اما وقتی رسول خدا را اذیت کنی چه میشود؟ رعایتنکردن حق ولیّ خدا را چطور میخواهی جواب بدهی؟!
🔸 فکر کنید اگر امامزمان(ع) بیاید و صریحاً فرمانی بدهد و یکوقت ما تحمل نکنیم و نافرمانی کنیم، چه اتفاقی خواهد افتاد! یکی از دلائل پشت پردۀ غیبت باقیماندن امامزمان(ع) همین عدم طاقت ما در فرمانپذیری است!
🔸 عصیان رسول یعنی «نافرمانی از کسی که خدا برتریِ او را برای ما تشخیص داده است» از بس ما دربارۀ «عصیان رسول» صحبت نکردهایم و فقط دربارۀ عصیان خدا حرف زدهایم، کمکم این بخشهای دین دارد از یادمان میرود!
🔸 آموزش دین باید بهگونهای باشد که وقتی اصول دین را به بچه یاد دادیم، بلافاصله بگوید: «الان که پیامبر نیست و امام پشت پردۀ غیبت است، فرمان چه کسی را باید اطاعت کنیم تا بشود حقیقت دین؟» یعنی برایش جابیفتد اینکه «فرمان چه کسی را میپذیری؟» اصل دین است.
🔸 فرمودهاند «لَمْ یُنَادَ بِشَیْءٍ کَمَا نُودِیَ بِالْوَلَایَةِ» در دین به هیچ چیزی دستور داده نشده است، مثل ولایت! این بحثِ تعارفی نیست؛ بلکه به حقیقت دین برمیگردد!
🔸 اینکه ما دستورات خدا را-مثل نماز، روزه و حرام و حلالهای الهی- مراعات میکنیم، مهمترین فائدهاش این است که وقتی نوبت به فرمان ولیّ خدا رسید، آنجا فرمانپذیر باشیم و جا نزنیم و برسیم به اینجا که «ما آمادهایم فرمان ولیّ خدا را بپذیریم»
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۰۳.۰۹
🍂🌺🇮🇷🌐 eitaa.ir/manenqelabiam
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫 یه خبری هست!
🌼 شاید به همین سادگی اتفاق بیفتد
🌤الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج🌤