هدایت شده از گاهی وقتها
.
خبر
خبر
مسابقهی جدید #منگنهچی
برای روز میلاد بانوی بزرگوار دمشق
حضرت زینب کبری سلام الله علیها
برگزار خواهد شد.
با جوایز نقدی 😃😃😃
دوستانتون رو هم خبر کنید. ☺️
@mangenechi
🔹🔹🔶🔹🔹
شهید مدافع حرم «محمدرضا دهقان امیری» معروف به «ابووصال»، در ۲۶ فروردین ۱۳۷۴ در استان تهران دیده به جهان گشود.
وی از دانش آموختگان دبیرستان علوم و معارف اسلامی امام صادق (ع) و دانشجوی سال سوم حقوق اسلامی در مدرسه عالی شهید مطهری بود.
محمدرضا جوانی خوش پوش، زیبا، خوشخنده و سرشار از شور و شیطنتهای جوانی بود و شاید اگر او را روزی در حال ورزش پارکور میدیدی، گمان نمیبردی که این همان جوان هیئتی و عاشق شهداست که خود نیز در سر سودای شهادت دارد.
وی در پاییز ۱۳۹۴ به عنوان یک بسیجی تکاور راهی سوریه شد و هم زمان با آخرین روزهای ماه محرم الحرام در ۲۱ آبان، در نبرد با تروریستهای تکفیری در حومه حلب در عملیات محرم شربت شهادت نوشید و در ۲۵ آبان، بنابر وصیت خود او در امام زاده علی اکبر چیذر به خاک سپرده شد.
روحش شاد و راهش پررهرو باد!
🔹🔹🔶🔹🔹
#عباسهای_زینب سلام الله علیها
#یکروز_بعد_از_حیرانی
#شهید_محمدرضا_دهقانامیری #مدافعان_حرم
#گروه_فرهنگی_تبار
@mangenechi
🔹🔹🔶🔹🔹
«یک روز بعد از حیرانی»
زندگینامه شهید مدافع حرم، محمدرضا دهقان امیری، به روایت خانواده، دوستان و همرزمان گمنام اوست.
فاطمه سلیمانی، نویسنده جوان و خوش ذوق این کتاب، تلاش کرده است تا با زاویه دیدی متفاوت با سایر کتابهای شهدا به نگارش این کتاب بپردازد.
سراسر کتاب مکالمهای بین او و شهید از زبان خواهری است که هیچگاه برادر خویش را ندیده ولی خیلی خوب او را میشناسد.
آنچه در این کتاب جلوهگر است، روایت جوانی پرشور و فعال دهه هفتادی است که عشق به شهادت سراسر وجود او را فراگرفته و همه استعدادهای خود را برای رسیدن به این هدف به کار میگیرد.
و نیز مادری صبور و مقاوم که چنین فرزندی را پرورانده و سخاوتمندانه راهی این مسیر نموده است.
این کتاب در ۲۹۱صفحه توسط نشر نام آشنای شهید کاظمی منتشر شده است.
🔹🔹🔶🔹🔹
#معرفی_کتاب #یکروز_بعد_از_حیرانی
#شهید_محمدرضا_دهقانامیری #مدافعان_حرم
#گروه_فرهنگی_تبار
@mangenechi
🔹🔹🔶🔹🔹
وسط این همه اخبار بد تو هم تماس گرفته و گفته بودی: «دعا کن شهید بشم.» طفلک مهدیه وقتی امیدوارانه انتظار داشت از برگشتن بگویی، چقدر عصبی و پریشان شد از این درخواست.
پرخاش کرده بود که: «من رو مسخره کردی یا خودت رو؟ یا شهادت یا زن گرفتن.»
یکبار هم گفته بود: «محمد دیگه راضیشون نمیکنم. تو اگه میخوای شهید بشی که زن گرفتن معنا نداره.»
خندیده بودی و با همون لحن حرصدرآرت گفته بودی: «برای تو هم باید روایت بخونم؟ مگه تو بچه دانشگاه امام صادق نیستی؟»
_ چه ربطی به امام صادقی بودن داره؟ کار تو با عملت نمیخونه. حالا بخون ببینم کدوم روایت رو میگی.
روایت از حضرت امیر علیه السلام خوانده بودی: «برای دنیایت جوری کار کن که انگار تا ابد زندهای و برای آخرتت هم طوری زندگی کن که انگار فردا میمیری.»
بعد گفته بودی: «بَده امر دنیام رو دادم دست تو؟»
📚 یک روز بعد از حیرانی، ص۳۵.
🔹🔹🔶🔹🔹
#گزیده_کتاب #یکروز_بعد_از_حیرانی
#شهید_محمدرضا_دهقانامیری #مدافعان_حرم
#گروه_فرهنگی_تبار
@mangenechi
🔹🔹🔶🔹🔹
بلند شده و رفته بودی جلو و به راننده گفته بودی: «این رو خاموش کن. درست نیست.» راننده چند دقیقهای سیستم پخش را خاموش کرد. صدای بقیه مسافرها در آمد و اعتراضها شروع شد. راننده دوباره دستگاه پخش را روشن کرد. چارهای نبود. باید تحمل میکردید. یک هندزفری داشتید. یک مداحی پیدا کردید و هر کدام یکی از گوشیها را توی گوشتان گذاشتید. بعد از چند دقیقه شاگرد راننده آمد و پرسیده بود: «چی داری گوش میدی؟»
گوشی را به سمتش گرفته و گفته بودی: «خودت گوش کن.»
_ دوست ندارم این رو گوش بدم. شاید بخوام کیفوحال کنم، گناه ما چیه که مثل شماها نیستیم؟
گفته بودی: «تو مسلمونی؟»
اهل خوزستان بود. با همان لهجه عربیاش گفته بود: «من شیعه علیبنابیطالبم.»
_ خدا خیرت بده. این حرف نه حرف منه نه حرف امثال من. امرِ همون خداست که تو میگی بنده اونم. به من گفته، به تو هم گفته. من میخوام دستورش رو انجام بدم، ولی تو اجازه نمیدی. حالا تو بگو، تو آزادی من رو سلب کردی که میخوام طبق امر خداوند اوقاتم را بگذرونم یا من آزادی تو رو؟
بنده خدا سرش را پایین انداخته و گفته بود: «حرفت حقّه داداش.»...
📚 یک روز بعد از حیرانی، ص۲۳۲.
🔹🔹🔶🔹🔹
#گزیده_کتاب #یکروز_بعد_از_حیرانی
#شهید_محمدرضا_دهقانامیری #مدافعان_حرم
#گروه_فرهنگی_تبار
@mangenechi
ا 🔘✿🌺🔘✿🌺🔘✿
ا 🌺🔘✿🌺🔘✿
ا 🔘✿🌺🔘✿
ا 🌺🔘✿
ا 🔘✿
ا ✿
روزت مبارک #پرستار
#عکسنوشته #پروفایل
#گروه_فرهنگی_تبار
@mangenechi
12.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🌟🌸🌟🌸🌟
مژدهی رسول مهربانی به آنان که پرستاری میکنند. ☺️
#روز_پرستار_مبارک
#کلیپ #در_محضر_روایت
#گروه_فرهنگی_تبار
🌸🌟🌸🌟🌸🌟🌸
@mangenechi
زیباترین و خاصترین تاریخ تولد: ۵/۵/۵
میلاد حضرت زینب سلام الله علیها
پنجم جمادی الاول سال پنجم هجری 😍😍
🍃
🌸🍃
🍃🌸🍃
🌸🍃🌸🍃 @mangenechi