👆"دکتر محسن محسنی" جانباز بزرگواری که دستها و چشمانش را در راه دفاع از میهن اسلامی اهداء کرده تا چشم طمع دشمنان به ایران را کور و دستان پلید اشرارجهانی را از تسلط بر ایرانیان قطع کند🇮🇷
🌴حالا به پای صندوق رأی آمده تا همراه فرزندش "علی" (دانشجوی دکتری)، در گزینش رئیسجمهور چهاردهم مشارکت داشته باشد🇮🇷
از ایشان پرسیدم: استاد عزیز شما که با ایثار وجودتان به جمهوریاسلامی رأی دادهاید؛ صبح جمعه اینجا چه میکنید!؟
💚با چهرهای پرنشاط که پُر از ترکشهای جنگ تحمیلی است، لبخندی زد و مهربانانه گفت:
منکه خدمت زیادی نمیتوانم برای هموطنانم انجام دهم، اما میتوانم رئیسجمهوری "خادم" برای خدمترسانی به سراسر ایران را انتخاب کنم تا استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی ما را در جهان پرآشوب کنونی مقتدرانه صیانت کند✊...
🌴و دکتر "علی محسنی" با لبخندی افتخارآمیز، سخن پدرش را ادامه داد: ما خودمان انتخاب میکنیم و حق ملیمان را در تعیین سرنوشت مملکتمان، به دیگران واگذار نمیکنیم🌹
✍صفحاتمجازی محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚انتخاب جانشین برای خودتان را به یکایک ما سپردید و رفتید🇮🇷...
💚صادقانه "خادمجمهور" بودید 🇮🇷
🌴در انتخاب جانشینی شایسته برای شهیدجمهور کوتاهی نکنیم🤲
✍صفحاتمجازی محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اعترافات_ دیرهنگام!
#جواد_ظریف، بعد از سالها دغلبازی با افکارعمومی و هدر دادن منافع ملی که از طریق اغفال نظام، مسئولان و مردم، به تأمین منافع آمریکا پرداخت، حالا علیه نادانی و ناتوانی خودش در مذاکرات افشاگری میکند!...
⁉️اما چه سود‼️
✔️با چنين "قهرمان دیپلماسی"
کشور را ۸سال معطل برجام کردند و خسارت محض به بار آوردند!
⁉️چه کسی پاسخگوست...
✔️حالا هم ظریف، مخالف دشمنشناسی #جلیلی است‼️
✍صفحاتمجازی محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
12.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌋 خدا کند مردم، این حقایق مهم، این واقعیتهای تکان دهند و اطلاعات روشنگرانه و بصیرت آفرین را فراموش نکرده باشند‼️
🌴انتخاب امروز، فارغ از اینکه آیا رأی بدهیم و به چه کسی رأی بدهیم، تعیین سرنوشت فردای مملکت خود ماست🇮🇷
✍صفحاتمجازی محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
📚خداوند در هدایت انسانها و تامین سعادت فردی_اجتماعی آنها، ابزار و امکانات را تدارک کرده و میکند🌻
🔰نظام "علت_معلول" و کنش_واکنشها، اساس نظم خلقت بشر است؛ یعنی هر اتفاقی در زندگی فردی یا حیات اجتماعی ما، معلول علت یا عللی است که عموما برای صاحبان تفکروتعقل، قابل شناسایی هستند.
✅نتیجهگیری از فرایند انتخابات دوره چهاردهم ریاستجمهوری، قطعا مهلتی دیگر به منظور رشد و پویایی جامعه ایرانیما برای رسیدن به یک جهانفرصت بسوی یک ایرانجهش خواهد بود که بتواند یک جامعه مطلوب اسلامی را پدید آورد🤲
🌻امیرکبیر، نتیجهگیری و تکامل فهم سیاسی خود را در پایان عمر، چنین بیان کرده است:
🔺من ابتـــــــدا فکـــــر میکــــــردم کــــه مملکت
"وزیـــــر دانا" میخواهد🌷
🔺مدتــــــی بعد به این نتیجـــــه رسیـــــدم که مملکت
"شـــــاه دانا" میخــــواهد🌹
📚 امـــــا اکنــــون میفهمم کــــه مملکت
"ملت دانـــــــا" میخواهـــــد...🌻
✍ و امروز باید برای رسیدن به آن آرزو، واقعیتهای بیشتری را طلب کرد:
🌴جمهوریاسلامی برای آنکه تمدنآفرین باشد،
🔺نیاز به رسانهای فهیم دارد
🔺نیاز به نخبگانی حکیم دارد
🔺نیاز به مؤمنانی کریم دارد
🔺نیاز به سیاسیونی حلیم دارد
🔺و نیاز به مردمانی با نفوس سلیم دارد!
استمرار چرخهی مردم_مسئولان در نظام "مردم_سالار"، زمانی دینی میشود که
مساجد کانون معارف نبوی بشوند؛
هیئآت مذهبی پایگاه اندیشههای علوی بشوند؛
حسینیهها، مرکزنشر بصیرت حسینی بشوند؛
دانشگاهها، آکادمی دانشمندان فرهیخته بشوند؛
و...
🌹کارهای بر زمین مانده فراوان داریم🤲
۱۶تیرماه۴۰۳-محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
🤲گویا خدا با ما کار دارد...
✍قبل از هر سخنی، برای رئیسجمهور منتخب ملتمان، جنابآقای دکترپزشکیان، صمیمانه توفیقات الهی را برای انجام وظایف قانونی در خدمت به ایران و ایرانیان مسئلت داشته و امیدوارم که این منصب برای خودشان نیز "مسعود" باشد و از شرارت اوباش سیاسی و محاصره فرصتطلبان در امان بماند.
✍اما بعد:
الف- عبور از جنگ تحمیلی، تحمل فقدان امام خمینی، تلاطم دوران پُرآسیب سازندگی و انحرافات ماندگار هاشمی رفسنجانی، مدیریت آمریکاپسند خاتمی، ظهور اعجابانگیز و سقوط حیرتانگیز احمدینژاد، مصیبت هولناک تحمل وادادگی به آمریکا توسط حسن روحانی، طلوع امید در عمرکوتاه دولت سیدابراهیم رئیسی و گشایش افقهای تازه در عرصه ملی_منطقهای_جهانی و حالا انتخاب چهاردهم.
ب- با اغماض از شرح اتفاقات عجیب و غریب، با منشاء داخلی و مدیریت خارجی در حذف "امامتِولیفقیه" (فتنه عقیدتی ۱۳۶۸) و بعد هم توطئههای مکرر علیه مدیریت راهبردی امام خامنهای در مسیر اقتدار روزافزون مملکت در سالهای ۱۳۷۷ (فتنه ضدامنیتی= قتلهای زنجیرهای)، ۱۳۷۸ (فتنه جوانان دانشگاهی)، ۱۳۸۸ (فتنه سران سیاسی)، ۱۳۹۸ (فتنه اقتصادی)، اغتشاشات ۱۴۰۱ (فتنه اجتماعی)؛ و تمرکز بر اتفاقاتی که طی پائیز گذشته تا بهار امسال پدیدار شده، سرعت حوادثی را نشان میدهد که تأثیرات جهانشمول آنها غالباً فراتر از وسعت نگرش «عوام» و دقت گرایش «خواص» ما بوده است:
۱-حادثه عظیم و غیرقابل تصور «طوفان الاقصی»، نقطه عطف تاریخ معاصر بعد از جنگ دوم جهانی بود که شرایط سیاسی و فرهنگ عمومی جهان را تغییر داده و میدهد؛ لیکن، با وجود تأثیرات عاطفی عمیقی که بر عموم جهانیان، خاصه بر مردم ما داشته، بازتاب نخبگانی متناسب و شایستهای در میان حوزویان و دانشگاهیان ما نداشته است.
۲- شش واقعهی سرنوشتساز، در کمتر از پنجماه، پیدرپی بر جامعهما حادث شده که به دلیل عدم هشیاری، ضعف فرصتشناسی و نبودن همگرایی و هم افزایی میان خواص جامعه، کم بهره باقی ماندند:
1⃣و2⃣ انتخابات دور اول و دوم مجلس دوازدهم که غفلت همگانی و عدم بلوغ سیاسی تمام جریانهای سیاسی، از انقلابیون گرفته تا مدعیان دموکراسی را علنی ساخت: اولیها با خودشان درگیر و گرفتار لجبازی شدند؛ دومیها با اصل مشارکت سیاسی، کودکانه قهر کردند.
3⃣ پدیده ناباورانه حملات گسترده موشکی و پهپادی استثنائی در تاریخ نیروهای هوایی جهان به اسرائیل که عظمت غیرقابل انکار و اقتدار بینظیر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی را به رخ جهانیان کشانید؛ بازهم نخبگانما را از حد تماشاگران صحنه فراتر نبرد و فرصت شکوفاییِ امیدونشاط ملی، بلااستفاده هدر رفت و پیوست فکری_فرهنگی عملیات #وعده_صادق، به نخبگان جامعه منتقل نشد.
4⃣ حادثه تلخ از دست دادن بهترین رئیسجمهور، بهترین وزیرخارجه و بهترین امامجمعه کشور، هرچند تأسف و تأثر جهانیان را برانگیخت و ملتما و بسیاری از ملل مستقل و مسلمان را داغدار کرد، اما باز هم قدرشناسی همدلانه و همافزایی خردمندانه را که انتظار میرفت در تعیین جانشین شهیدرئیسی ظاهر شود، پدید نیاورد.
5⃣و6⃣ انتخابات دور اول و دوم ریاستجمهوری چهاردهم، خیلی از نقاط قوت و ضعف جامعهی ایرانی ما را آشکار ساخت و نشان داد که تا رسیدن به یک جامعه اسلامی تمدنآفرین که مهیای استقبال از امام زمان عج باشد، هنوز کارهای بر زمین مانده فراوان دارد...
ان شاءالله این مبحث را باهم دنبال خواهیم کرد، چون ظاهراً خدا با ما کار دارد...
✍صفحاتمجازی محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹شروعی مسعود برای منتخب ملت🇮🇷
✍دکترپزشکیان پس از پیروزی در انتخابات:
ما به همه دست دوستی خواهیم داد و از همه برای اعتلای کشور استفاده خواهیم کرد/ رقبا هم برادران ما هستند/ ما فقط بر سر قدرت باهم دعوا داشتیم...
صفحاتمجازی محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 دیدار رئیسجمهور منتخب آقای دکتر پزشکیان با رهبر انقلاب اسلامی
🔹️ آقای دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب عصر امروز (شنبه) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار كرد.
🔹️ رهبر انقلاب در این دیدار ضمن تبریک مجدد موفقیت آقای دکتر پزشکیان در کسب رأی اکثریت و ابراز خرسندی از روند افزایشی مشارکت در دور دوم انتخابات، اظهار امیدواری کردند آقای دکتر پزشکیان با استفاده از ظرفیتهای مردمی و دیگر ظرفیتهای فراوان کشور در مسیر پیشرفت و آبادانی گام بردارد.
🔹️ حضرت آیتالله خامنهای همچنین ضمن دعا و آرزوی توفیق برای رئیسجمهور منتخب، توصیههایی را بیان كردند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 آقای دکتر سعید جلیلی عصر امروز با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کرد
✏️ حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار ضمن تشکر از رویکرد تبیینی آقای دکتر جلیلی در عرصه رقابتهای انتخاباتی و همچنین ایجاد زمینه برای شور و شوق مردمی بیشتر در انتخابات، برای وی آرزوی موفقیت کردند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
📚قانون انتخاباتما "باید" اصلاح شود🇮🇷
پیشنهاد اول:
🎯ضرورت بازنگری در روش انتخابات ریاست جمهوری؛
👈"الکترال کالج"
پیشنهادی برای جلوگیری از تاثیرات قومیتی در انتخابات
✅نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری از منظر عوامل مختلفی قابل بررسی و تحلیل است . یکی از این عوامل نگاه قومیتی و توجه به گسل های اجتماعی از جمله قومیتها و اهل سنت در کشور است . نتایج انتخابات نشان میدهد که اختلاف آراء دو کاندیدای ریاست جمهوری فقط در چهار استان ترک نشین بیشتر از اختلاف آراء ۲۶ استان دیگر است و به عبارتی اگر در استانهای ترک نشین و ایضا کردنشین و عرب نشین و بلوچ نشین رای قومیتی وجود نداشت و روند انجام رای گیری همانند سایر استانها بود ، احتمال اینکه پیروز انتخابات تغییر میکرد زیاد بود.
معنی دیگر این امر این است که تنها چهار استان ترک نشین قادر به تعیین رئیس جمهور برای کشور بزرگ ایران هستند و این یک نقص در قانون انتخابات کشور است.
در کشوری مثل ایران که تنوع قومیتی وجود دارد و ترک و کرد و بلوچ و عرب و ترکمن و لر در کنار مردم فارس سالها بطور مسالمت آمیز زندگی میکنند، نباید به هنگام انتخابات مهمی چون انتخابات ریاست جمهوری، زمینه بروز گسلهای قومیتی وجود داشته باشد و ضرورت دارد قانون انتخابات در این زمینه اصلاح و بازنگری شود .
🔰یکی از روشهای تجربه شده برای جلوگیری از غلبه رایهای قومیتی و ایالتی بر آراء کل کشور دو مرحلهای کردن انتخابات و استفاده از روش "الکترال کالج" است تا سقف رای هر استان محدود شده و بر سهم سایر استانهاو به تبع آن بر رای نهایی انتخاب رئیس جمهور تاثیر نگذارد.
🔺در این روش تعداد آراء الکترال کالج محدود به درصد جمعیت آن استان از جمعیت کل کشور است و اگر کاندیدایی در یک استان اکثریت داشته باشد کل رای الکترال کالج آن استان به نام آن کاندیدا خواهد شد و در مرحله دوم این نسبت آراء الکترال کالج است که تعیین کننده خواهد بود و کاندیدایی که بیشترین رای الکترال کالج را داشته باشد، به عنوان پیروز نهایی معرفی خواهد شد.
(دکتر محسن شاطرزاده
۱۷ تیر۱۴۰۳)
✍البته این یکپیشنهاد است که با بومیسازی آن طبق معیارهای فکری_فرهنگی خودمان، باید در کنار پیشنهادهای دیگر، تکمیل یا اصلاح شود؛ ولی در هرحال ما در مسیر تمدنآفرینی باید گامبهگام به سوی رشد و کمال مطلوب خویش به پیش برویم و انتخابات خود را از دایره هیجانات مقطعی، به سوی عقلانیت و حقانیت معیارهای الهی، به مثابه الگوی ممتازی برای جوامع بشری تبدیل کنیم؛ ان شاءالله🌴
محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
هدایت شده از KHAMENEI.IR
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏠 #پنجره متفاوتی از دیدار پایانی اعضای هیئت دولت سیزدهم با رهبر انقلاب
💻 Farsi.Khamenei.ir