9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍️حذف حجاب؛ برای سوءاستفاده نامردهاست!
☘️همه جوانمردان سرزمین عزیزمان، به پاکدامنی زنان و دختران ایرانی افتخار میکنند.
🌹امثال گروه دانشجویی «مثل هانیه»، در اوج صمیمیت و همدلی، دختران نجیب ایران را از دسترس هرزگان و سوءاستفاده کنندگان دور میکند...👆
💚زنان و دختران ایرانی🇮🇷 باید با همدلی و خیرخواهی، همدیگر را از افتادن در دامهای فریب و فحشای همگانی، محافظت و مراقبت کنند...☘️
✅شما هم که اهل دغدغه و دلسوزی برای جامعه نجیب ایرانی هستید، مانند همه دختران پاکدامن و همچون گروه دانشجویی «مثل هانیه»، حمایت از حجاب و حیای زنان و دختران را همراهی کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/2196177079C8c0a08e6b5
........................
eitaa.com/maramin ایتا
splus.ir/mohammadali_ramin سروش
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روزگارعجیبیاست👆
راهبرد صهیونیستها با عنوان «مرگ با هزار خنجر»،
مردمان زیادی را دچار سردرگمی و سوءظن و آشفتگیذهنی کردهاست.
برای این جماعت آسیبدیده از دروغسازیهای فضای مجازی، باید از ابتدا بدیهیترین مسائل را توضیح داد و شبهات فراوانی را تبیین کرد.
باید قلوب رنجیده و رنجدیده را التیام بخشید و کدورتهای پدیدآمده، ناشی از دو ماه دروغگویی و دغلبازی و تحریف حقایق توسط عوامل صهیونی را برطرف نمود...
کار مهمیاست که دوباره صبر و بصیرت و خیرخواهی نیروهای انقلابی را نسبت به هموطنان طلب میکند؛
شبیه وقوع یک سیلعظیم با عوارضسهمگین و یا زلزلهای خوفناک با تخریبفراوان، باید دوباره، نیروهای آگاه جامعه برای تنویر افکار عمومی و تبیین تحریفات فراوان، بسیج بشوند...
محمدعلی رامین:
eitaa.com/maramin ایتا
splus.ir/mohammadali_ramin سروش
هدایت شده از خبرگزاریMRC
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلیل حضور کنعانی با ماسک شیمیایی در جمع خبرنگاران
توضیحات سخنگوی وزارت خارجه در خصوص دلیل همراه داشتن ماسک
ضد شیمیایی در نشست خبری:
🔹️ چهارشنبه روز بینالمللی همبستگی با قربانیان سلاحهای شیمیایی است؛ ماسکی که بنده همراه خود به جلسه آوردهایم، هم گویای نماد و خاطراتی است.
🔹️ براساس تحقیقات مستقل انجام شده که برخی در نشریه اشپیگل آلمان در اوایل دهه نود میلادی منتشر شده است، به نقش آلمان به تسلیح رژیم بعث عراق به سلاحهای شیمیایی اشاره شده است. ۸۰ درصد سلاحهای شیمیایی عراق با همکاری آلمان صورت گرفت.
🔹️ رژیم صدام در استفاده از تسلیحات ممنوعه و غیر متعارف هیچگونه ابایی نداشت. این تسلیحات شیمیایی از کشور آلمان به صدام داده میشد.
🔹️ این کشور، چطور به خود حق میدهند که از حقوق بشر صحبت کنند.
#خبرگزاریMRC
@MRC_NEWS
هدایت شده از خبرگزاریMRC
شکست عادیسازی روابط در قطر به روایت کاریکاتورها
🔹️ رسانههای عربی در روزهای اخیر در کاریکاتورهایی به ناکامی صهیونیستها در عادی سازی روابط اشاره کرده اند، موضوعی که در جریان برگزاری رقابتهای جام جهانی کاملاً مشهود بود.
🔹️ در این خبر به برخی از این کاریکاتورها اشاره کرده ایم که در آن به شکست پروژه صهیونیستی عادی سازی روابط اشاره شده است:
#خبرگزاریMRC
@MRC_NEWS
❓مقصرها کیستند:
💔سرگشته و بیچاره و با حال خرابیم
💔سرچشمهی آبیم، به دنبال سرابیم
🔰کسانیکه موذیانه یا ناشیانه و به بهانه «دسترسی آزاد مردم به اطلاعات جهانی»، میلیونها نفر از مردم ما را، بدون هیچگونه هشدار ضروری و بدون روشنگری نسبت به خطرات موجود در پلتفرمهای بیگانه (پایگاههای اطلاعات عملیات) و شبکههای ناشناس اجتماعی (اسارتگاههای شکنجه روحی)، «سرسپرده» کردند تا اطلاعات پیدا و پنهان یکایک آنها، در اختیار دشمنان بشریت قرار گیرد و «کمتجربهها»، نادانسته به اسارت اشرارصهیونی درآیند، قطعاً مجرمان ردیف اول هستند:
➕همانها که اعتماد به بیگانگان و از خودبیگانگی را بسترسازی کردند؛ در سونامی دروغپراکنی و شبههافکنی (از مبداء ۴۷ کشورجهان)، بر اصول عقاید و باورهای الهی افراد ما هجوم آوردند؛ هنجارها و ارزشهای اخلاقی را در سیلاب دریدگی و برهنگی و هرزگی، لجن مال نمودند؛ و با جنگ شناختی و عملیات روانی، تصمیمات منتخبان را در دهه گذشته غالباً به سوی گزینش مخالفان «ولیفقیه» سوق دادند تا وادادگی و ناکارآمدی و هرج و مرج بر مملکت حاکم شود؛... همگی آنان از مقصران اصلی تضعیف روحیه مردم و شکلگیری فعلی«حال بد ما» هستند.
➕البته رسانهملی در کارویژههای اصلیخود اشکالات فراوان داشته و نسبت به افشای خطرات بالفعل و بالقوهی فضای مجازی و تشریح «سود و زیان» اینترنت نیز، کمکاری بسیار دارد.
➕نظام آموزش و پرورش و آموزش عالی که به بهانه «کرونا»، حدود پانزده میلیون نوجوان و جوان را به گوشیهای رابط اشرار جهانی معتاد و واگذار کردند، اما نسبت به آسیبهای مستقیم و غیرمستقیم، «اینرابطها»، هیچگونه احساس مسئولیتی نکردند، مسئولند.
➕خانوادههایی که به مسائل مادی سرگرم بودند و بچهها را به واقعیات پلید و پلشت سلطهگران جهانی آشنا نکردند، زیان جبرانناپذیری، هم تحمیل کرده و هم متحمل شدهاند.
➕روحانیتی که مساجد را از کانون بصیرتافزایی و مرکز فعالیت جوانان و نوجوانان جامعه، تبدیل کردند به «نمازخانه سالمندان»، در پیشگاه خدا و خلق، مؤاخذه خواهند شد.
✍️اما فراتر از بحث ضرورت «مدیریت اینترنت و فضای مجازی» با اولویت ایجاد «شبکه ملی اطلاعات و تقویت پلتفرمهای داخلی» و نیز ایجاد «شبکه امن مجازی برای کشورهای مستقل و مشترکالمنافع»، چهار نقد جدی وجود دارد که دشمنان ایران را به مرور صاحب نفوذ کرده تا با بیگاری کشیدن از اذهان و «اسارت روانی بخشی از مردم» در راستای ایجاد آشوب و اغتشاش، با عنوان «مرگ با هزار خنجر» علیه مملکت اسلامی ما مستعد باشند:
1️⃣ مدیریتهای فرهنگی کشور، اصولاً «نقش تعیین کننده دشمنان» را در برنامهریزیهای خود هیچگاه لحاظ نکرده و نمیکنند؛ در حالیکه همواره به تجربه مشاهده کردهاند که غالباً همهی تلاشها و برنامهریزیهای مسئولان فرهنگیما را دشمنانما «خنثیسازی» کرده و اغلب به «نقضِ غرض» تبدیل کردهاند.
2️⃣ عملکرد مدیریتهای فرهنگی و رسانهای کشور، بویژه از یک منظر، غیرقابل اغماض میباشد، زیرا که ما همیشه در برابر اقدامات دشمنان در عرصه فرهنگ و هنر و رسانه، «غافلگیر» میشویم و ظاهراً در این زمینهها هیچگونه آمادگی و برنامه بازدارندگی نداریم.
3️⃣ مجموعه مدیریتهای نظام اسلامی، هرگز «دشمنان را در خانه خودشان» مهار نمیکنند و آنقدر به آنها مهلت میدهند تا ما را در خانهی خودمان مورد تهاجم فرهنگی و رسانهای قرار دهند و ما صرفاً بعد از مدتها «انفعال»، از خودمان دفاع کنیم.
4️⃣ رسانههای ما، نه فقط نگاه جهانی ندارند و در مقابل گستره جهانی دشمنان، هیچ طرح و برنامهای را دنبال نمیکنند، بلکه از نیروهای فراوان انقلاب اسلامی در داخل و خارج، بهرهگیری لازم را انجام نمیدهند و هرکدام، به محدودهی تحلیلگران محفلی خود اکتفا میکنند
✍پایان قسمت سوم... ادامه دارد...
محمدعلی رامین
هشتم آذرماه ۱۴۰۱
eitaa.com/maramin ایتا
splus.ir/mohammadali_ramin سروش
✍️ ۱۴۰۱/۹/۸- امام خامنهای در دیدار جناب محمد شیاع السودانی، نخستوزیر عراق:
🔻 پیشرفت عراق و رسیدن به جایگاه والا و واقعی خود، به نفع جمهوری اسلامی است و جنابعالی آقای سودانی شخصی هستید که توانایی پیشبرد امور و ارتباطات عراق و رساندن این کشور به جایگاه مستقل و شایسته تمدن و تاریخ آن را دارید.
🔹 عراق برترین کشور عربی منطقه از لحاظ ثروتهای طبیعی و انسانی و همچنین پیشینه فرهنگی و تاریخی و تمدنی است؛ اما متأسفانه با وجود چنین پیشینهای، این کشور هنوز نتوانسته است، در جایگاه والا و واقعی خود قرار گیرد.
🔹 از ضرورتهای اساسی رسیدن عراق به جایگاه واقعی خود، انسجام و وحدت مجموعههای داخل عراق است و یکی دیگر از الزامات پیشرفت این کشور، استفاده حداکثری از نیروهای جوان و پُر انگیزه عراق است.
🔹 پیشرفت عراق، دشمنانی دارد که شاید در ظاهر هم اظهار دشمنی نکنند، اما دولتی، همچون دولت شما آقای سودانی را قبول ندارند؛ باید با تکیه بر مردم و نیروهای پرانگیزه و جوان که امتحان خود را در مقابله با خطر عظیم و مُهلک داعش پس دادند، در مقابل اراده دشمن، محکم بایستید.
🔺 پیشرفت عراق در عرصههای اقتصادی، خدماتی و حتی فضای مجازی و ارائه یک چهره موجّه از دولت، به مردم عراق، منوط به استفاده از ظرفیت عظیم جوانان عراقی، به عنوان لشکر واقعی حامی دولت است. دولت جدید عراق میتواند با چنین پشتوانهای و با استفاده از منابع و امکانات خوب مالی که در این کشور وجود دارد، در عرصههای مختلف به ویژه خدماترسانی به مردم، تحول جدی ایجاد کند.
http://Farsi.Khamenei.ir
eitaa.com/maramin ایتا
splus.ir/mohammad سروش
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبر انقلاب با اشاره به سخنان نخستوزیر عراق دربارهی مسئلهی تهدید امنیت ایران از داخل خاک عراق:
👈🏻 دولت مرکزی عراق اقتدار خود را به مناطقی که اقدام علیه امنیت ایران در آنها رخ میدهد گسترش دهد / امنیت عراق، امنیت ایران است
🔻 شما (آقای نخستوزیر عراق) گفتید که طبق قانون اساسی به هیچ طرفی اجازه استفاده از خاک عراق را برای خدشهدار کردن امنیت ایران نخواهید داد.
🔹 متأسفانه اکنون اقدام علیه امنیت ایران در برخی مناطق عراق روی میدهد و تنها راهحل این است که دولت مرکزی عراق اقتدار خود را به آن مناطق نیز گسترش دهد.
🔹 امنیت عراق، امنیت ایران است؛ همچنانکه امنیت ایران نیز در امنیت عراق تأثیرگذار است.
🔺 هر طرفی قصد بر هم زدن امنیت عراق را داشته باشد، ما سینه خود را در مقابل او و برای حفاظت از عراق سپر خواهیم کرد.
🔍 مشروح خبر را بخوانید👇
https://khl.ink/f/51437
وقتی برای یک بازی فوتبال، این همه انگیزه الهی و نذر و دعا و نیایش وجود دارد،
وقتی پیروزی بر آمریکا، آرزوی ملت ایران و بسیاری از ملل جهان بوده و هست، پس مبارزه علیه ابرجنایتکار جهانی، حتماً به نتیجه خواهد رسید، حتی اگر این تیم اعزامی ما، به نتیجه نرسید...
eitaa.com/maramin ایتا
splus.ir/mohammadali_ramin سروش
❗️یک_هیچ باختیم؛... اما چرا ؟
📌چون قبل از بازی فوتبال، در جنگ ترکیبی آمریکا_انگلیس_اسرائیل_عربستان، خود را باخته بودیم؛
و جماعتی از ما در خدمت تیم ترکیبی «امنیتی_رسانهای_سیاسی» رقبای ایران تسلیم شده بودند؛
📌باختیم، چون ما ملتی اصیل و هزاران ساله، احساس و عواطفمان را به تعدادی سلبریتی خودباخته یا خودفروخته یا وطنفروش سپردیم تا جامعه ما را به تشتت و اغتشاش بکشانند؛
📌تیم ملیما باخت، زیرا حتی در حد یک تیم «چندملیتی» از یک جامعه پراکنده و مهاجر، مثل جامعه آمریکا، منسجم نبود؛
🎯بازیکن سیاهپوست تیم فوتبال آمریکا که پدرانش صدها سال، تا همین امروز، توسط سران رژیم نژادپرست آمریکا، سرکوب و تحقیر شده و می شوند، با تعصب تمام از غیرتملی خودش حرف میزند و از مملکت ایران انتقاد میکند؛ اما سردار تیم ملی فوتبال ما، تا همین چند روز قبل، برای معارضه و مبارزه علیه حکومت اسلامی، از اغتشاشگران حمایت میکرد؛
❗️هیچیک از بازیکنان تیم ملی ایران، حاضر نشدند، حتی در حد یک کلمه از جنایات آمریکا و انگلیس علیه ایرانیان، انتقاد کنند.
✍️پیروزی «این تیمملی» بر تیم ملی متحد رقیب، خلاف نظام خلقت و حکمت و عدالت الهی میبود.
✅ شکست «هیچ بر یک» ایران مقابل آمریکا را باید یک تیمی جبران کند که برتری های ملی خود را در همهی عرصهها بشناسد و قدر بداند🇮🇷...
💚چنین تیمهایی آماده کارزار هستند؛ در همهی میادین ورزشی، فرهنگی، هنری، رسانهای، سیاسی، اقتصادی و...🇮🇷...
eitaa.com/maramin ایتا
splus.ir/mohammadali_ramin سروش
هدایت شده از محمدعلی رامین
💔سرگشته و بیچاره و با حال خرابیم
💔سرچشمهی آبیم، به دنبال سرابیم
📚پدیدار شناسی بخشی از «وضعیت اجتماعی»
➕نخستین درسی که خداوند هنگام خلقت آدم و حوا به آنها داد، دشمنشناسی بود.
➕آخرین هشدار در پیامهای قرآنی پروردگار به همهی مردم (ناس)، دشمنشناسی است.
➕صدها بار خالقما در آیات قرآنی، انواع دشمنان پیدا و پنهان (انس و جن) را بهما معرفی میکند.
➕درخواست انتهایی سوره حمد، آناست که ما از گروه «وانهاده بهخود»، یعنی سرگشته و گمراه (ضالّین) نباشیم...
با اینحال، امروز جماعتی از جامعهی بزرگما، بسیار بدحال و آشفته و عصبی یا بشدت سردرگریبان و افسردهاند...
❓پرسش ابتدایی ایناستکه مختصات این «حال بد» چیست و چگونه پدید آمده است؟
✍️واقعیت نشان میدهد که جماعتی کم تجربه و پراحساس و رنجیده از درون و کنجکاو برای دانستن هرآنچه «تازه و نو» جلوهگر شود، زمام ذهن و روان خود را به فضای مجازی بیرون سپرده و به ظواهر جذاب و متنوع «الههای وسوسهگر» که در این فضا فقط «ناامیدی و بن بست و شکست» را به مخاطبان خود القاء میکنند، دلداده و نرمنرمک و نامحسوس به اسارت آنها درآمدهاند؛ کسانی که نادانسته و ناخواسته در چنگال «صوت و تصویر و کلام» پیامآورانِ «یأس و ترس و نفرت و کینه» گرفتار شدهاند، البته همهی ناشران و گویندگان و نویسندگان مطالب را نمیشناسند؛ صرفاً بعضی مشاهیر را فقط اسماً میشناسند، لیکن اکثریت پیامدهندگان را حتی اسماً هم نمیشناسند، اما هرکاری که پیامدهندگان خواستهاند با روح و روان این گروگانها انجام داده و میدهند؛... و حالا انسانهای گرفتار،
بدیهیات عقلی و امور ثابت فکری، در ذهن و ضمیرشان زیرسوال رفته و دیگر هیچ تکیهگاه مستحکم فکری برایشان باقی نمانده؛
معیارهای فطریشان بشدت مخدوش شده و حتی پیوندهای مولکولی در نظم تعقل و تفکر و استدلالشان از هم گسیخته شده؛
ارزشهای اخلاقی که همواره موجب اعتماد و اطمینان و آرامش درونی و محیطی آنها بوده، متزلزل شدهاند.
هنجارهای مشترک همیشگی آنها با جامعه ایمانی خودشان درهم شکسته شده و ارتباط آنها را با متن جامعه، از هم گسسته است.
این در حالیاستکه تلاشها و توفیقات پیشینی اجدادشان را یا اصلاً نمیشناسند و یا مورد تنفر و انزجار خود قرار میدهند.
تقریباً تمام داشتههایشان، تمامیت سرمایههای مادی و معنویشان، در نظرشان بیارزش و پوچ و پوشالی مینمایند و سراسیمه در پی چیزی روان شدهاند که نمیدانند، ماهیتش چیست!
ناامیدی و بیتفاوتی نسبت به همهچیز و همهکس، حتی نسبت به خودشان، سراسر وجودشان را فراگرفته.
احساس تنهایی و بیکسی و بیپناهی، آنها را به فرار از خویشتن خویش و از خانواده و جامعه و محیط مأنوسشان سوق داده.
با آشنایان همیشگی، غریبه شدهاند و با غریبههایی که اصالتشان را نمیشناسند، آشناگونه، همراز و همدل و همراه شدهاند.
راههایی را در پیش گرفتهاند که هیچ شناختی از مسیر آنها ندارند؛ همراهانی را پذیرفتهاند که قبلاً نیازمودهاند و مقصدهایی را پیمیگیرند که با مقصودشان هرگز آشنایی نداشته و ندارند.
از سوی دیگر در چنین دنیای ذهنی وهمآلودی که به سر میبرند، آیندهایی را که فراروی خود و اطرافیانشان میبینند، تیره و تار است و افقهای دور و نزدیک خویشاوندانشان، تماماً غبارآلود و مه گرفتهاست.
در تاریکی مطلق و ناامیدی محض این دنیای مجازی که واقعیت ذهن و ضمیرشان را ساخته و پرداخته، هرچه می بینند، زشت و پلشت و هیولایی است؛ بنابراین شعلههای خشمشان زبانه میکشد، به در و دیوار سنگ میزنند و هرچه میتوانند به همه ناسزا میگویند، تا بغض فروخفته خویش را فریاد بکشند و جهل مرکبخود را که «حقیقت مطلق» تصویر و تصور میکنند، ارضا نمایند...
پایان قسمت اول- مطلب ادامه دارد...
محمدعلی رامین
ششم آذرماه ۱۴۰۱
🔰صفحات مجازی محمدعلی رامین:
eitaa.com/maramin ایتا
splus.ir/mohammadali_ramin سروش
هدایت شده از محمدعلی رامین
📚پدیدار شناسی یک «وضعیت اجتماعی»
🎯فرزندان ایران در اسارت اینستاگرام، تلگرام، واتسآپ، توئیتر، فیسبوک و...
💔سرگشته و بیچاره و با حال خراباند
💔سرچشمهی آباند، به دنبال سراباند
✍️وقتی جوانما یک پیامرسان خارجی را انتخاب کرد، چه اتفاقی برایش میافتد:
معمولاً کاربران یک پلتفرم، شبیه جاندارانی در یک آزمایشگاه، همواره تحت مطالعه و آزمایشهای گوناگون توسط «پیامهای ارسالی» از سوی متخصصان جنگروانی، روانشناسان، جامعهشناسان و ... هستند.
و جوانما نمیداند که در حقیقت او خودش را در اختیار صاحبان آن نرمافزار قرار داده و طعمه آنها شدهاست؛ که در نتیجه در محاصره چند تهدید خطرناک قرار میگیرد:
☑️نخست آنکه معمولاً پیامهای هدفمند، مکرر، متنوع و مداوم بر چشم و گوش و هوش او آوار میشوند و او بهندرت حق انتخاب پیام را دارد؛
➕خیلی از پیامهایی که برایش مفید است، توسط نرمافزار تحدید یا تحریم میشوند؛
➕برخی از پیامها، تحریف شده به او منتقل میشوند تا نشاط روانی او را بگیرند و ارادهاش را تسلیم کنند؛
➕قدرت ادراک و توان تفکیک یا گزینش پیامها برایش به مرور تضعیف میشود؛
✔️اندک اندک حس تحقیر شدگی تبدیل به عادتاو میگردد و جرئت ترک آن نرمافزار «زیانبار» را هم از دست میدهد، چون بشدت احساس «خلاءروانی» خواهد کرد؛ تا اینکه تدریجاً، همه داشتههایش و حتی شخصیت مستقلش در آن محیط مجازی تخریب شده و او بیدفاع مغلوب فضای آن رسانه شده و خودش را جزئی از کلیت همان فضای حاکم بر آن «شبکهاجتماعی» میبیند و با جامعه بیرونی و اجتماع واقعی و انسانهای پیرامونی خودش، «بیگانه» میشود...
☑️تهدید دیگر که بسیار جدیتر و خطرناکتر است، دستیابی دارندگان پلتفرمهای شبکههای اجتماعی و اینترنت از جزئیات اسرار پنهانی کاربران است که لحظه به لحظه آنها را رصد و آنالیز کرده و محتوای مناسب را برایشان تولید میکند؛ به نحوی که بعد از مدتی، بیگانگان، از فرزندان ما بیشتر از خود ما مطلع میشوند و مدیریت ذهن آنها را در دست میگیرند.
✔️اشراف اطلاعاتی مطلق سردمداران صهیونیِ فضای مجازی بر انسانهایی که از «نرمافزار»های آنها استفاده میکنند، بالاتر از تصورات مردم و حتی مسئولان ماست.
➕شناخت دقیق، گسترده، طولانی مدت و فوقالعادهی دشمنان از نیازهای پنهان مردمما در ابعاد خصوصی، فکری، عاطفی، جنسی و اسرار مگوی افراد و مطالعات نهانشناسی کاربران، بالاتر از روانشناسی آنها، تشخیص نوع روابط زناشویی، عشقها و علائق یا نفرتها و انزجارها، ارتباطات انسانی، گروههای همسوی اجتماعی فرد و غیره، با دقت و وسعتی است که هیچ حکومتی نمیتواند نظیر فضای مجازی از شهروندان جامعه خویش شناخت پیدا کند.
🎯یک فرد یا گروه اجتماعی یا یک جامعه انسانی، اطلاعاتی که از خودش، ناخواسته در اختیار صاحبان پلتفرمها میگذارد، بسیار بیشتر و دقیقتر و عمیقتر از اطلاعاتی است که والدین، خواهر و برادر، همسر، همکار، همسایه، نزدیکان و کارگزاران حکومتها می توانند از آن فرد یا گروه اجتماعی داشته باشند.
✔️گاهی انسان در خلوت فضای مجازی خویش چیزی را دیده یا شنیده که بعداً خودش هم فراموش کرده، اما آن نرمافزار یا پلتفرم هرگز هیچ حرکتی از کاربر را فراموش نمیکند.
☑️در این فضا که تقریباً عموم کاربران، مصرفکننده و منفعلاند، همه میخواهند فعال و مؤثر و نقشآفرین باشند؛ میخواهند حرفی بزنند، چیزی بنویسند، مطلبی بازنشر بدهند،...
🔰بنابراین عمدهی تلاش کاربران، دیدن و شنیدن و خواندن «مطالب عرضه شده» و بازنشر آنها برای سایرین است؛ از منظر یک عضو در شبکه مجازی، هرچه بازنشر مطالب، فارغ از ارزش ذاتی آنها، زیادتر و سریعتر و تازهتر باشد، بهتر است...!
🎯و دقیقا همین نوع کنشگری اکثریت قریب به اتفاق کاربران، آنها را به بیگاری وخدمترسانی به اهداف دشمنان خودشان وامیدارد و آنچنان معتاد این شرایط میشوند که به اتلاف وقت و انرژی و روحیات مثبت خود توجهی نمیکنند و به تسلط دشمنان بر تمام جزئیات «رازونیازهای یواشکی» خودشان در فضای مجازی هم هیچ اهمیتی نمیدهد؛
🔰همین «ارتباط تنگاتنگ»، به مرور زمان، یک پیوند جوهری، اعتماد و اطمینان و آرامش و تسلیم ذاتی را میان کاربران ایجاد میکند که بعضاً با اشاره یا مطالبه «شبکه»، هر ادعایی را میپذیرند و چه بسا هر اقدامی را علیه «واقعیتبیرونی» انجام میدهند...
پایان قسمت دوم- مطلب ادامه دارد...
محمدعلی رامین/ هفتم آذرماه ۱۴۰۱
🔰صفحات مجازی:
eitaa.com/maramin ایتا
splus.ir/mohammadali_ramin سروش
هدایت شده از محمدعلی رامین
❓مقصرها کیستند:
💔سرگشته و بیچاره و با حال خرابیم
💔سرچشمهی آبیم، به دنبال سرابیم
🔰کسانیکه موذیانه یا ناشیانه و به بهانه «دسترسی آزاد مردم به اطلاعات جهانی»، میلیونها نفر از مردم ما را، بدون هیچگونه هشدار ضروری و بدون روشنگری نسبت به خطرات موجود در پلتفرمهای بیگانه (پایگاههای اطلاعات عملیات) و شبکههای ناشناس اجتماعی (اسارتگاههای شکنجه روحی)، «سرسپرده» کردند تا اطلاعات پیدا و پنهان یکایک آنها، در اختیار دشمنان بشریت قرار گیرد و «کمتجربهها»، نادانسته به اسارت اشرارصهیونی درآیند، قطعاً مجرمان ردیف اول هستند:
➕همانها که اعتماد به بیگانگان و از خودبیگانگی را بسترسازی کردند؛ در سونامی دروغپراکنی و شبههافکنی (از مبداء ۴۷ کشورجهان)، بر اصول عقاید و باورهای الهی افراد ما هجوم آوردند؛ هنجارها و ارزشهای اخلاقی را در سیلاب دریدگی و برهنگی و هرزگی، لجن مال نمودند؛ و با جنگ شناختی و عملیات روانی، تصمیمات منتخبان را در دهه گذشته غالباً به سوی گزینش مخالفان «ولیفقیه» سوق دادند تا وادادگی و ناکارآمدی و هرج و مرج بر مملکت حاکم شود؛... همگی آنان از مقصران اصلی تضعیف روحیه مردم و شکلگیری فعلی«حال بد ما» هستند.
➕البته رسانهملی در کارویژههای اصلیخود اشکالات فراوان داشته و نسبت به افشای خطرات بالفعل و بالقوهی فضای مجازی و تشریح «سود و زیان» اینترنت نیز، کمکاری بسیار دارد.
➕نظام آموزش و پرورش و آموزش عالی که به بهانه «کرونا»، حدود پانزده میلیون نوجوان و جوان را به گوشیهای رابط اشرار جهانی معتاد و واگذار کردند، اما نسبت به آسیبهای مستقیم و غیرمستقیم، «اینرابطها»، هیچگونه احساس مسئولیتی نکردند، مسئولند.
➕خانوادههایی که به مسائل مادی سرگرم بودند و بچهها را به واقعیات پلید و پلشت سلطهگران جهانی آشنا نکردند، زیان جبرانناپذیری، هم تحمیل کرده و هم متحمل شدهاند.
➕روحانیتی که مساجد را از کانون بصیرتافزایی و مرکز فعالیت جوانان و نوجوانان جامعه، تبدیل کردند به «نمازخانه سالمندان»، در پیشگاه خدا و خلق، مؤاخذه خواهند شد.
✍️اما فراتر از بحث ضرورت «مدیریت اینترنت و فضای مجازی» با اولویت ایجاد «شبکه ملی اطلاعات و تقویت پلتفرمهای داخلی» و نیز ایجاد «شبکه امن مجازی برای کشورهای مستقل و مشترکالمنافع»، چهار نقد جدی وجود دارد که دشمنان ایران را به مرور صاحب نفوذ کرده تا با بیگاری کشیدن از اذهان و «اسارت روانی بخشی از مردم» در راستای ایجاد آشوب و اغتشاش، با عنوان «مرگ با هزار خنجر» علیه مملکت اسلامی ما مستعد باشند:
1️⃣ مدیریتهای فرهنگی کشور، اصولاً «نقش تعیین کننده دشمنان» را در برنامهریزیهای خود هیچگاه لحاظ نکرده و نمیکنند؛ در حالیکه همواره به تجربه مشاهده کردهاند که غالباً همهی تلاشها و برنامهریزیهای مسئولان فرهنگیما را دشمنانما «خنثیسازی» کرده و اغلب به «نقضِ غرض» تبدیل کردهاند.
2️⃣ عملکرد مدیریتهای فرهنگی و رسانهای کشور، بویژه از یک منظر، غیرقابل اغماض میباشد، زیرا که ما همیشه در برابر اقدامات دشمنان در عرصه فرهنگ و هنر و رسانه، «غافلگیر» میشویم و ظاهراً در این زمینهها هیچگونه آمادگی و برنامه بازدارندگی نداریم.
3️⃣ مجموعه مدیریتهای نظام اسلامی، هرگز «دشمنان را در خانه خودشان» مهار نمیکنند و آنقدر به آنها مهلت میدهند تا ما را در خانهی خودمان مورد تهاجم فرهنگی و رسانهای قرار دهند و ما صرفاً بعد از مدتها «انفعال»، از خودمان دفاع کنیم.
4️⃣ رسانههای ما، نه فقط نگاه جهانی ندارند و در مقابل گستره جهانی دشمنان، هیچ طرح و برنامهای را دنبال نمیکنند، بلکه از نیروهای فراوان انقلاب اسلامی در داخل و خارج، بهرهگیری لازم را انجام نمیدهند و هرکدام، به محدودهی تحلیلگران محفلی خود اکتفا میکنند
✍پایان قسمت سوم... ادامه دارد...
محمدعلی رامین
هشتم آذرماه ۱۴۰۱
eitaa.com/maramin ایتا
splus.ir/mohammadali_ramin سروش