هدایت شده از امین چهاردهی
🔔🔔🔔اصول کفر🔔🔔🔔
از امام صادق علیه السلام روایت شده:
اصول کفر سه چیز است:
حرص و تکبر و حسد.
اما حرص:
وقتی حضرت آدم علیه السلام نهی شد از خوردن از آن درخت ولی حرص اورا وادار به خوردن کرد.
اما تکبر:
ابلیس وقتی امر شد که بر آدم سجده کند،تکبر کرد.
اما حسد:
وقتیکه یکی از پسران حضرت آدم علیه السلام به دیگری حسادت کرد و اورا به قتل رساند(هابیل و قابیل ).
بحار ج69 ص104📝✏️📒📚
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
هدایت شده از کاروان انقلاب
⭕️ فوری/ زائر اربعین پس از مرگ در سردخانه زنده شد!
🔻یکی از زائران نهاوندی اربعین پس از چند ساعت ماندن در سردخانه به هوش آمد.
🔻این خانم معلم نهاوندی که برای حضور در مراسم اربعین به کشور عراق سفر کرده و به علت برخورد با یک دستگاه تاکسی فوت کرده بود، دوباره به زندگی برگشت.
🔸معصومه کیانی ۳۴ ساله اهل شهر گیان نهاوند شامگاه جمعه در شهر شوملی عراق در تصادف با یک دستگاه خودرو تاکسی ون پس از جراحت شدید و انتقال به بیمارستان شهر شوملی، بعلت شدت جراحات وارده فوت کرد، اما پس از انتقال به سردخانه و پس از گذشت چند ساعت متوجه شدند که وی زنده است.
یا امام حسین(ع)
#دولت_انقلابی 👊
@dolate_enghelabi
عباس همیشه میگفت:
"دوست دارم #محرم شهید بشم و عاشورا دفنم کنند و شبیه حضرت عباس(ع) باشم..." 😔💔
هفتم محرم سال ۱۳۷۵ عباس_صابری با دستان قلم شده، شهید و #روز_عاشورا تشییع شد.
#جستجوگر_نور
#شهید_عباس_صابری 🌹
#مردان_خدا 📿
@mardane_khoda
هدایت شده از مغز خاکستری
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فریاد های سوزناک پناهیان برا شناخت 313 فرمانده امام زمان عج توسط مردم
آخرین آمادگی برای ظهور: اصلاح مدیریت و مدیران جامعه است/بعضی ها کارتونی و افسانه ای فکر میکنند!
مردم جهان باید بفهمند چرا 313فرمانده امام مهدی (عج)شایسته اند
به نکته پناهیان راجب کسانی که میخواستن پیامبر ص را به قتل برسانند دقت کنید!
#أللَّھُمَ_عجِلْ_لِوَلیِڪْ_ألْفَرَج
#اتحادیه_عماریون
@khakestary_amar
هدایت شده از 📡مسجدطراز(رصداخبار)
توصیه آیت الله مجتهدی تهرانی
#نماز_اول_وقت
💠💠کانال راهبردی مجمع جهانی مسجد طراز👇
@masjedetarazz
هدایت شده از 🍏طب شیعه🌿
✍آیتالله بهجت (ره) :
وای بر ما اگر در خصوص خوردنیها و نوشیدنیها از حرام اجتناب نکنیم، زیرا همین غذاهاست که منشأ علم و ایمان و یا کفر ما میشود، و یک وقت نگاه میکنیم و میبینیم که به یزید ایمان آوردهایم!
📚در محضر بهجت، ج١، ص٣٣٧
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
هدایت شده از ارزانسرای کفش و صندل کیانی 👠
✅ حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
📝اگر [به بلایی] مبتلا هستیم باید بدانیم استغفار برای همه بلیات [نافع] است، اما بهشرطی که استغفار صادقانه باشد، قلبی باشد، نه اینکه فقط کلمه «استغفرالله» باشد. اگر [استغفار کننده] صادق باشد باید نگاه کند که کجای کار او خلل دارد.
استغفارِ صادق با استغفارِ غیرصادق الی ماشاالله [تفاوت دارد]. [این] روایت، مُسلَّم است که استغفار، تمام بلیّات را رفع میکند، ولو [به این نحو] که در خواب به من بفرمایند تا یک سال باید صبر کنی، این [بلا]، اَمَد (پایان) دارد. ملاحظه فرمودید! بالاخره چیزی که هست در اینجا کذب خریدار ندارد، استغفار هر بلایی را [دفع میکند]، مگر [آنکه] استغفار کاذب باشد.
📚 درس خارج فقه، کتاب حج، جلسه ۴۵٠
👈 کمی تا بهجت🌷
@behjat135
💖 آيتالله بهجت (ره) :
🔸 اگر گرفتاری و حاجت داری ، پدر و مادرت را خوشنود کن
🔹 و اگر زنده نيستند برایشان صدقه بده چون مردگان زندهاند و ما توانایی ديدنشان را نداريم.
#والدین
#مردان_خدا 📿
@mardane_khoda
در حدیث دیگرى علامه مجلسى از امام باقر علیه السلام نقل مى كند كه پیغمبر اكرم (صلى الله علیه و آله و سلم)فرمود:
«ان عن یمین الله عزوجل ـ او عن یمین العرش ـ قوما منا على منابر من نور وجوههم من نور, وثیابهم من نور, تغشى وجوههم إبصار الناظرین دونهم, قال إبوبكر: من هم یا رسول الله؟ فسكت, فقال الزبیر: من هم یا رسول الله؟ فسكت, فقال عبدالرحمن:من هم یا رسول الله؟ فسكت, فقال على علیه السلام من هم یا رسول الله؟ فقال: هم قوم تحابوا بروح الله على غیر انساب و لا اموال اولئك شیعتك و انت امامهم یا على.»
«در طرف راست عرش خدا, قومى از ما بر منابرى از نور قرار دارند كه چهره هاى آنان از نور است لباسهایشان از نور است بگونه اى كه چهره هاى نورانى آنان, چشم ناظران را فرو مى پوشاند ابوبكر گفت: اى رسول خدا اینان چه كسانى هستند؟ پیامبر ساكت ماند آنگاه زبیر همان سوال را كرد و پیامبر خدا سكوت كرد سپس عبدالرحمن سوال را تكرار كرد و باز هم آن حضرت سخنى نگفت. پس على علیه السلام پرسید اى رسول خدا آنها كسیتند؟ پیغمبر اكرم (صلى الله علیه و آله و سلم) فرمود: آنها قومى هستند كه به وسیله «روح الله» بین آنها پیوند محبت برقرار مى شود بدون آن كه نسبتهاى خانوادگى و منافع مادى و امور دنیوى در این محبت و پیوند نقشى داشته باشد اینان شیعیان تواند و تو امام آنها هستى اى على (علیه السلام).»
در آغاز حدیث به تعبیر «قوما منا» توجه شود. از كلمه «منا», تداعى مى كند حدیثى را كه پیغمبر اكرم (صلى الله علیه و آله و سلم) درباره سلمان فارسى فرمود: «السلمان منا اهل البیت» و همچنین از كلمه «قوما» چند حدیث دیگر تداعى مى شود كه یك نمونه از آنها را یادآورى مى كنیم. این حدیث را منابع متعدد و معتبر اهل سنت از پیغمبر اكرم (صلى الله علیه و آله و سلم) نقل كرده اند كه آن حضرت این آیه را تلاوت كرد: «و ان تتولوا یستبدل قوما غیركم ثم لا یكونوا امثالكم» اگر شما از دین خدا روى گردان شوید خداوند قومى را غیر شما به جاى شما قرار مى دهد كه همانند شما ـ كه از انجام وظایف الهى سرباز مى زنید ـ نخواهند بود.(2)
كسانى كه در محضر رسول خدا (صلى الله علیه و آله و سلم) بودند, پرسیدند: «یا رسول الله من هولإ الذین ان تولینا استبدلوا بنا؟» اى رسول خدا, آنهایى كه اگر ما رویگردان شدیم به جاى ما قرار مى گیرند, چه كسانى هستند؟ «فضرب رسول الله على منكب سلمان, ثم قال: هذا و قومه والذى نفسى بیده لوكان الایمان منوطا بالثریا لتناوله رجال من فارس»
رسول خدا (صلى الله علیه و آله و سلم) با دست بر شانه سلمان زد و آنگاه فرمود: منظور آیه, این مرد ـ سلمان ـ و قوم او (ایرانیان) مى باشد و به خدائى كه جانم در اختیار او است, اگر ایمان در ثریا قرار داشته باشد مردانى از فارس به آن دست خواهند یافت.
با ملاحظه این دو حدیث معنى «قوما منا» و رابطه آن با مردم ایران روشن تر مى شود اما ذیل حدیث با ارائه شناسنامه «قوما منا» مطلب روشن تر مى گردد: «اولئك شیعتك و انت امامهم یا على», آنان شیعیان تو اند و تو امام آنانى اى على (علیه السلام).
روزگارانى سپرى مى شود و پیشگوئى پیغمبر اكرم (صلى الله علیه و آله و سلم) به وقوع مى پیوندد و ایران پایگاه تشیع و ایرانى با اعتقاد به امامت على (علیه السلام) و اولاد معصومین اش ساخته مى گردد و بعد از قرنها این معجزه پیغمبر آشكار مى شود.
اما نقطه اوج این پیشگوئى از آینده در این بخش از حدیث شریف است كه محوریت پیوند عاشقانه این قوم را «روح الله» معرفى مى كند: «هم قوم تحابوا بروح الله».
آیا روح الله كنایه از رحمت خدا, دین خدا, علم خدا, خلفإ الهى است همانگونه كه علامه مجلسى در ذیل حدیث بیان كرده است یا تصریح از شخصى است به نام «روح الله»؟. البته تا زمانى كه شخصى به این نام پا به صحنه وجود نگذاشته بود و تا عصر علامه مجلسى و تا قبل از امام راحل در عصر حاضر كه اصولا در بین بزرگان و عالمان نقش آفرین دینى, چنین نامى شناخته نشده بود, اگر كسى مى خواست روح الله را معنى كند ناچار بود آن را كنایه از معانى دیگر بداند, اما آنگاه كه روح الله در میان «قوم منا» و از پایگاه تشیع و ایمان به امامت على (علیه السلام) محور وحدت و محبت الهى قرار مى گیرد و فراتر از مرزهاى ملى گرائى و مادیگرائى «من غیر انساب و لااموال», پرچمدار دین الهى شده و نقاب از چهره نورانى اسلام ناب محمدى مى گشاید, آیا معنى واضح تر و گویاترى از امام خمینى براى «روح الله» مى توان ارائه كرد؟
عالم بزرگ مرحوم آیه الله شیخ عباسعلى ادیب اصفهانى در توضیح این حدیث مى گوید: (كلمه روح الله, اینجا ، اسم است. روح الله نامى كه مردم مطیع او هستند و بدون هیچگونه چشمداشتى او را یارى مى كنند از ابتدإ تا حالا ما میان علمإ «روح الله» نداشتیم و اگر هم داشتیم با این خصوصیات نبوده است. مسلما مراد حضرت امام خمینی است. این روایت شأن مردم را هم مشخص مى كند. شإن شهدا و میدان دارها را
ادامه ....
كسانى كه واقعا در این زمان جهت یارى خدا زحمت مى كشند و خدمت مى كنند, قرینه اى دیگر هست كه مى رساند مراد «روح الله» در این روایت اسم شخص است.
#مردان_خدا 📿
@mardane_khoda