💠 تاکید رهبر انقلاب بر جهاد تبیین در دیدار مداحان!
رهبر انقلاب: دشمن به دنبال ترساندن و هراسافکندن و تبلیغ ضعف شماست
یکی از کارهای مهم دشمن ترساندن و هراسافکندن است. شما میتوانید مقابله کنید با اختلافافکنی دشمن. میتوانید مقابله کنید با یأسآفرینی دشمن.
ببینید اینهایی که عرض میکنم هر کدام یک عنصر اساسی است، هر کدام از اینها برای احیای جامعه، برای همین که شما اینجا گفتید که ما از پا نمینشینیم، ما پرچم اسلام را روی جولان به حرکت در میآوریم؛ ما از مرقد مطهر پاک شام، دفاع میکنیم و از این قبیل متوقف به اینهاست. یعنی بایستی با هراسافکنی دشمن مبارزه کرد با اختلافافکنی دشمن مبارزه کرد، با یأسآفرینی دشمن باید مقابله کرد.
ابزار عمدهی دشمن ترساندن و هراسافکندن است. شما قوی هستید او تبلیغ میکند ضعف شما را برای اینکه شما را بترساند. دست شما پر است، او تبلیغ میکند که دست شما خالیست برای اینکه شما را مأیوس کند.
@mardomegarmsarr
وقاحت معاون رئیس دولت عبرت!
اسحاق جهانگیری گفته: ما نمیتوانیم بگوییم که چون مقاومت میکنیم، این شرایط میتواند ادامه پیدا کند، نتیجه این شرایط همین قطعی برق میشود.
آنتی سکولار:
وضعیت فعلی، نتیجه حاکمیت لیبرالهای بی دین است که با ترک فعل و دزدی اطرافیان خود به مردم ظلم کردند نه نتیجه مقاومت مردم در برابر استکبار.
@mardomegarmsarr
فرمان جهاد علیه مثلث شوم!
رهبرانقلاب یک نکته راهبردی و البته امیدآفرین به ستایشگران اهل بیت فرمودند: اینکه جهاد زبان در مواردی مهمتر از جهاد جان است...مثل جهاد این روزهای ما که جهاد تبیین است.
تا اینجا اهمیت مساله.
و مهمترین ماموریت جهاد تبیین برای این روزها، جهاد علیه مثلت شوم است.
سه گانه "هراس افکنی، اختلاف افکنی و یاس آفرینی" مثلث اهداف ضداسلامی –ضدایرانی دشمن است و باید با منطق دلنشین، "شجاعت و آگاهی و ایستادگی" را به مردم منتقل کرد.
اما چرا این مثلث؟
امروز جنگ اصلی در ساحت ذهن است. ذهن ها تسخیر شود، دشمن بر زمین و زمان مسلط می شوند. کما اینکه تروریست های وابسته به محور تل آویو-واشنگتن در سوریه، اول بر ذهن ها مسلط شدند و بعد میدان.
اساسا جنگ شناختی با این هدف است که با تحریک ذهن و قلب، اراده افراد را به زنجیر بکشد. اینجاست که فرد مسخ شده ناخواسته مثل عروسکی دست ساز اجیر می شود.
اما چرا هراس افکنی؟
نقش هراس افکنی در جنگ های روانی بسیار حساس است. مهمترین نقش هراس افکنی اینست که قدرت تفکر واستدلال فرد را مختل می کند. به اصطلاح فرد دچار کپ کردن محاسباتی می شود. توجه شود که مهم نیست فرد چطور فکر می کند و چه تحلیلی از صحنه نبرد دارد، مهم اینست که بترسد. اگر بترسد حتی به داشته های خودش نیز فکر نمی کند.
در نهایت؛ هراس افکنی باعث میشود قدرت یک جامعه دچار مرگ عصبی شود. فرد یا جامعه قدرت دارد اما توان کنترل و بهره گیری از قدرت را ندارد.
اما چرا اختلاف افکنی؟
اختلاف افکنی اصل قدرت را مختل می کند. انفال 46 می فرماید " وَ لَا تَنَازَعُوا فَتَفشَلُوا." یعنی تنازع کردید، فشل می شوید. سست می شوید و در ادامه می فرماید" وَ تَذهَبَ رِیحُکُم" و عزتتان از بین می رود. رهبرانقلاب سال 1401 در دیدار با مسوولین نظام با اشاره به این آیه با تاکید معناداری می فرمایند اگر اختلاف آمد "قهرا خاک نشین می شوید. قهرا ذلیل می شوید. قهرا وسیله تسلط دیگران را بر خودتان فراهم کرده اید"
مثل تقابل دولت با حاکمیت یا استعفای رئیس جمهور یا انگشت اتهام سمت فرماندهان نظامی گرفتن و مواردی از این دست.
اما چرا یاس آفرینی؟
یاس آفرینی نیز قدرت شکن است. احساس بن بست یک اثر بسیار کلیدی دارد و آنهم نشستن است. فرد ناامید در نقطه پیروزی، شکست را می پذیرد. یاس آفرینی باعث میشود اساسا قدرت دیده نشود. حرکت و تلاش مورد اعتنا قرار نگیرد. دشمن بزرگنمائی شود و امید از اصلاح رخت ببندد.
و اما نکته آخر؛
سهم دشمن که روشن است. ذاتش بر خباثت است.
سهم دنیاطلبان و غربزده های داخلی نیز روشن است. اساسا موجود اند به القای دشمن.
سهم مرجفون نیز روشن است. اساسا موجود اند به اغوای دشمن.
اما امان از آنها که نیت شان خیر است اما ثمره عمل شان تثبیت همین مثلث شوم است.
خلاصه اینکه ماموریت امروز جهاد تبیین، روشنگری علیه این مثلث شوم است.
✍️ محسن مهدیان
@mardomegarmsarr
🌹 هراسافکنی، تاکتیک همیشگی اصلاحطلبان!
هراسافکنی، از جمله ابزارهای سیاسی اصلاحطلبان است که به شکل مستمر برای هدایت افکار عمومی و دستیابی به اهداف این جریان استفاده میشود. این تاکتیک که رهبر معظم انقلاب در بیانات اخیر خود آن را بهعنوان یکی از اضلاع مثلث شوم توصیف کردند، نمونهای از رویکردی است که بر پایه ترسپراکنی و استفاده ابزاری از احساسات عمومی بنا شده است.
یکی از نمونههای برجسته این شیوه در انتخابات سال ۱۳۹۶ دیده شد. اصلاحطلبان برای جلب حمایت مردمی از کاندیدای موردنظرشان، با خبرپراکنی و ایجاد فضای دلهره اعلام میکردند که در صورت پیروزی رقیب، قیمت دلار بهشدت افزایش خواهد یافت و بحران اقتصادی گریبان کشور را خواهد گرفت.
موضوع برجام نیز از دیگر مواردی است که اصلاحطلبان با تاکتیک هراسافکنی به آن پرداختهاند. ادعای آنها مبنی بر اینکه عدم توافق برجام کشور را در آستانه جنگ قرار میدهد، نمونه بارزی از این سیاست بود. حسن روحانی، رئیسجمهور وقت، نیز بارها اظهار کرد که برجام توانسته سایه جنگ را از کشور بردارد و فضای تعامل با جهان را بهبود بخشد. اما آیا نتایج واقعی این توافق به ادعاهای مطرحشده نزدیک بود؟
این جریان همچنان تلاش دارد با ترسپراکنی درباره تهدیدات آمریکا و غرب، افکار عمومی را به سمت پذیرش مذاکرات جدید سوق دهد. مذاکراتی که خروجی آن، نه تنها تأمین منافع کشور نبوده، بلکه در بسیاری موارد به ابزار فشار بیشتر تبدیل شده است. در این میان، اصرار به مذاکره با وجود کارشکنیهای دولت ترامپ، تناقضی آشکار در عملکرد این گروه را نمایان میکند.
✍️ مرتضی حسینی
@mardomegarmsarr
محور مواصلاتی گرمسار- فیروزکوه
مدت هاست که مردم منطقه در انتظار ساخت و تکمیل محور مواصلاتی گرمسار به فیروزکوه هستند ولی بعد از گذشت سال ها از شروع این پروژه ،هنوز به نتیجه نرسیده است، به نظر بنده دلایل مختلفی می تواند در عدم پیشرفت و پایان این پروژه موثر بوده باشد که از جمله می توان به موارد ذیل اشاره کرد
✔️عدم اختصاص اعتبارات لازم برای اجرای پروژه
✔️عدم پیگیری جدی مسئولین محلی و استانی و کشوری در راستای اجرای سریع و به موقع پروژه
✔️عدم اقناع مسئولین استانی و کشوری در خصوص اهمیت این محور مواصلاتی به عنوان محوری اقتصادی و قابل توجه در جهت اتصال کریدور جنوب به شمال
✔️عدم واگذاری پروژه به یک پیمانکار با صلاحیت و با سوابق مثبت اجرایی به طوری که از ابتدای شروع پروژه تا کنون چند پیمانکار تعویض و جابجایی صورت گرفته است.
✔️ظاهرا هنوز اجرای این پروژه در خصوص مباحث فنی دچار اشکالات متعدد می باشد و این موضوع بیان گر این است که در ابتدا مطالعات فنی مناسب از سوی مبادی مربوط انجام نپذیرفته است که در حین اجرا حالا وجود بعضی از مشکلات در روند اجرا اخلال ایجاد نموده است.
بهر صورت نیاز است تا مسئولین محلی و استانی موضوع را از طریق وزارتخانه مربوط به جد پیگیر باشند و در این راستا مسئولین حوزه استان تهران را نیز باید فعال کرد ضمن این که نمی توان از نقش نماینده محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی در افزایش ضرب آهنگ اقدام موثر در اجرا و تکمیل این پروژه را نیز نادیده گرفت.
✍معصومی
@mardomegarmsarr
الجولانی کت شلوار پوشیده، کراوات زده؟!
اینکه چیزی نیست، آمریکا مصلحت ببینه ریشش هم میزنه !
پ ن: تصویر سمت راست مربوط به عبدالمالک ریگی است.
@mardomegarmsarr
🇮🇷شهید احمد وکیلی در جریان عملیات آزاد سازی شهر سنندج توسط کومله به اسارت گرفته شد.دشمنان برای اعتراف گرفتن هر دو دستش را از بازو بریدند. با دستگاه های برقی تمام صورتش را سوزاندند. بعد از آن پوست های نو که جانشین سوخته شد همان پوستهای تازه را کنده و با همان جراحات داخل دیگ آب نمک انداختند. او مرتب قرآن را زمزمه میکرد.سرانجام او را داخل دیگ آب جوش انداخته و همان جا به دیدار معشوق شتافت. کوموله ها جسدش را مثله نموده و جگرش را به خورد هم سلولی هایش دادند و مقداری را هم خودشان خوردند
@mardomegarmsarr
جمهوری اسلامی حتی مسئلهی ساقی رو هم تبدیل به یک بحران اجتماعی کرده
@mardomegarmsarr
قضیهی پیجرها من رو یاد ماجرای ترور پیچیدهی مهندس یحیی عیاش انداخت!
ماجراش رو میدونید؟
@mardomegarmsarr
• مغز متفکر حماس
- یحیی عیاش مغز متفکر نظامی و مهندس عملیاتهای حماس بود و علیرغم سن کمی که داشت (۲۹ سال) داغهای زیادی روی دل اسرائیلیها گذاشته، تا جایی که اسحاق رابین نخست وزیر وقت رژیم بهش لقب «مهندس» میده و ترور عیاش رو در دستور کار شاباک میذاره.
- ماجرا از این قراره که مهندس یحیی عیاش به شدت آدم حواسجمعی بوده و معروف بود هرجایی که میرفته شب بعدش اونجا نبوده و حتی این تغییرات در مکان زندگیش خلاصه نمیشده و بارها و بارها ظاهرش رو عوض کرده!
- یه روز وقتی عیاش پیش یکی از دوستانش مخفی شده بود تلفن همراهش خراب میشه و فامیلِ همون دوستش میگه:« گوشی رو بده من تا برات تعمیر کنم.» و عیاش قبول میکنه.
- فامیلِ دوستِ عیاش خائن از آب در میاد و تلفن رو مستقیم میبره تلآویو و تحویل دستگاه اطلاعاتی رژیم میده!
- اونها هم بعد تعمیر تلفن، داخلش بمب جاساز میکنن! به طوریکه فقط با صدای عیاش کار کنه و تا زمانی که کنار گوشش نگرفته فعال نشه و به طرف میگن این رو برسون دست عیاش.
- روزی موعود فرا میرسه و فامیلِ خائن تلفن رو به مهندس تحویل میده و همون لحظه یه هواپیمای اسرائیلی بالای سرشون در حال چرخیدن بوده، مهندس به این شرایط شک میکنه و به طرف میگه اول خودت یه تماس بگیر ببینم سالمه یا نه؟
- طرف یه شماره میگیره و شروع به حرف زدن میکنه. مهندس اینجا مطمئن میشه که کلکی در کار نیست و گوشی رو میگیره تا به پدرش زنگ بزنه.
- به محض اینکه با پدرش سلام و احوالپرسی میکنه چراغی داخل هواپیما روشن میشه و تأیید میکنه که این صدا صدای یحیی عیاشه و بلافاصله خلبان دکمهی انفجار رو فشار میده و مهندس ترور میشه...
- بمب انقدر دقیق و مفید جاساز شده بود که فقط نصف سر مهندس رو منفجر میکنه و طرف دیگه سالم بوده!
- اون خائن فلسطینی هم به خاطر همکاریای که با رژیم کرده بود یک میلیون دلار جایزه میگیره و از اون به بعد توی تلآویو زندگی میکنه.
@mardomegarmsarr
سیر تحولات سوریه به قدری زیاد بود که خود آمریکایی ها فکر نمیکردند به این سرعت حکومت بشار اسد از هم فرو بپاشد و بنظرم آن ها وپیمانکارنشان نتوانستند همگرایی رابین معارضین، قبل از سقوط بشار اسدایجاد کنند
بنابراین اینکار عملاً به بعد از سقوط بشار اسد منتقل شد و همین موضوع تعارضات را به صحنه عمل آورد.
تصویر منتشر شده در جهان ،نشان ازتابلو اخوانی ها در سوریه دارد.
حالا سوال پیش میاید که این چه مشکلی ایجاد می کند؟
حتما می دانید اختلاف قطر و عربستان سعودی که تا مرحله جنگ پیش رفت و آمریکاییا جلوی آن را گرفتند بر سر دو تفکر موجود اهل حدیث ها، یعنی جریان اخوانی وسلفی وهابی بود واز آنزمان قطب بندی جدیدی در جهان اهل سنت بوجود آمد و هزینه های گزافی رو هر دو پرداخت کردند.
در یارکشی ها قطری ها و ترکیه و به نوعی افغانستان ،یک گروه وعربستان ،مصر ،بحرین،اردن و امارات وبرخی دیگر یک گروه شدند،
حال اگر سوریه جدید را پیروزی اخوانی ها بنامیم، تکلیف همسایگان بااین کشور چه خواهد بود ؟ مصر را عربستان از دهان اخوانی ها با کودتای السیسی بیرون کشید .اردن حدود چهل درصد جمعیتش فلسطینیها هستند و در اردوگاه مقابل، بخش سنی نشین لبنان تحت تاثیر مستقیم عربستان ...
آیا برای آمریکا فرقی بین قطر و عربستان هست ؟ آیا عربستانی که درحال تغییرات گوناگون است دست از حمایت السیسی و سلفیهای سوریه و داعشی ها برخواهد داشت ؟
بنظر میرسد منازعه در صحنه سوریه و حوزه مدیترانه سنی سنی خواهد بود و نتیجه آن هرچه باشد ( چه پیروزی سلفیهای تکفیری وچه سلفیهای اخوانی) تضعیف هر دو و زمینه رشد برای قدرتمند شدن مقاومت خواهد بود.
آنچه مسلم است آمریکا کار بسیار سختی در منطقه خواهد داشت و تجربه دهه اخیر نشان داده اگر چه آمریکایی ها توان شروع بحران ها رادر منطقه دارند اما اداره آن از دستشان خارج است.
نمونه اش موضوع عراق ،افغانستان وفلسطین نمونه های بارز آن هستند . بنظر بنده پیچیده شدن اوضاع منطقه فرصت های بیشماری را در اختیار مقاومت قرار خواهد داد البته اگر قدر بدانیم. درمورد نقش امارات دراین بحران ها باید جداگانه مطلب بنویسم چرا که بنظرم این رژیم سیاست انگلیسی ها را دنبال کرده و در دوطرفه ماجراست البته بسته به شرایط است ....
@mardomegarmsarr