از عواقب ساده لوحی منتظری!
قبل از سال 1367 گروهی از جاهلین و نفوذیهای دشمن تلاش کردند تا افرادی که جزء منافقین بوده و در زندان بودند را آزاد کنند؛ این جریان با حمایت مرحوم منتظری توانست تعدادی از این زندانیها را آزاد کند!
این زندانیان بعد از آزادی بلافاصله به مجاهدین خلق پیوسته و در عملیات مرصاد یا همان فروغ جاویدان، علیه نظام جمهوری اسلامی شرکت کردند!
نکته عجیب این است که 27درصد از کشتهشدگانِ منافقین در این عملیات، همان کسانی بودند که از زندان آزاد شده بودند!
یعنی از بین 1304 کشتهٔ منافقین، 360 نفر از آنان کسانی بودند که از زندان آزاد شده بودند، که آزادیِ بیشتر آنها با وساطت آیتالله منتظری اتفاق افتاده بود!
این سادهلوحی ارزان تمام نشد و همین افراد، شهادت جمع کثیری از بهترین نیروهای انقلاب را در عملیات مرصاد رقم زدند!
بعد از این عملیات، زندانیانِ باقی مانده در زندان ها که حاضر به جدایی از سازمان منافقین نشده و اعلام کردند که بعد از آزادی همکاری با سازمان مجاهدین خلق را ادامه می دهند و اگر سازمان دستور ترور مردم را دهد این کار را خواهند کرد، اعدام شدند.
برگرفته از کتاب دوگانه های سرنوشت ساز
@mardomegarmsarr
بیحجابی؛ معضلی فرهنگی یا سیاسی؟
مدتهاست که پیوند نامبارک و توافق نانوشتهای از «سادهلوحان مذهبی»، «سیاستبازان لیبرالی» و «نفوذیهای فرهنگی» همسو با «رسانههای دشمن» و پشتیبانی «سازمانهای به اصطلاح حقوق بشری» به گونههای مختلف به تصمیمگیران و متصدیان امور در جامعه ما چنین القاء کرده و میکنند که تنها راه مواجهه با معضلات فرهنگی و اجتماعی و ناهنجاریهایی مثل بیحجابی «کار فرهنگی» است! و به شدت و به صورت جبههای هماهنگ از مواجهه سخت و قانونی با چنین ناهنجاریهایی برحذر میدارند و بلکه علیه هر اقدامی عملی برای مواجهه با این «گناه سیاسی» موضعگیری میکنند!
در حالی که این یک «بیصداقتی آشکار» و «نگاه ضد فرهنگی» است. هرگز نمیتوان انتظار داشت که با ساخت پویانماییهایی مثل «سیاه ساکتی» و «بابا برقی» و امثال آن، یک ناهنجاری اخلاقی یا اجتماعی را برطرف کرد.
این یک اصل مسلمِ علمی، تجربی، عقلی و دینی است که بدون در نظر گرفتن مجموعهای از «تشویقها» و «تنبیهها» و بدون توجه همزمان و هماهنگ به ابعاد «نرمافزاری» و «سختافزاری»، هرگز نمیتوان هیچ هنجاری را در هیچ جامعهای نهادینه کرد.
لطفاً به این پرسشها دقت کنید:
کدام کار فرهنگی است که در طول پنج دهه گذشته برای هنجارسازی انجام نگرفته است؟!
مراکز فرهنگی ما و مراکز رسمی آموزشی و تربیتی چه کار یا کارهایی باید انجام میدادند که انجام ندادهاند؟!
آیا واقعاً پدیده بیحجابی و رواج بیعفتی در جامعه ما محصول کمکاریهای فرهنگی ماست؟!
هرگز ادعا نمیکنیم که کارهای فرهنگی معصومانهای درباره حجاب انجام گرفته یا از همه ظرفیتهای در اختیار بهره گرفتهایم؛ اما به یقین بیش از هنجارهای دیگر در خصوص مسأله حجاب کار شده است. اما باید دانست که اساساً مسأله بیحجابی و بیعفتی مسألهای صرفاً «فرهنگی» نیست؛ جنگی «امنیتی» و «سیاسی» است. ترویج بیحجابی بخشی از هجوم همهجانبه علیه بنیانهای نظام اسلامی است. هدف از این هجوم، تخریب زیرساختهای ایمانی دفاع از انقلاب است.
@mardomegarmsarr
📌دولت بیسایه!
حسن روحانی در جلسه با وزیران و معاونان دولت یازدهم و دوازهم گفته: تحریرالشام و القاعده و داعش ماهیت یکسانی دارند. سوریه روزهای سختی را در پیش خواهد داشت...
قابل توجه جناب شیخ اعتدالی!
اولا، ایشون که حالا یادشون آمده با وزرا و معاونانش جلسه بگیرند؛ چرا در همان زمان ریاستش به برخی از وزرا وقت نمیدادند تا بیایند و مسائل کشور را رفع و رجوع کنند؟!
آیا ایشان دولت در سایه جدید را تشکیل دادند؟!
حاصل پخت و پزهای این جلسات و نفوذ برخی وزرای ایشون از جمله ظریف در دولت پزشکیان چه خواهد بود؟!
کافی است وضعیت اقتصادی، فرهنگی و معیشت مردم در دهه نود، تحلیل و بررسی شود، آن وقت نتیجه این نشست و برخاستها بهتر مشخص خواهد شد.
دوم اینکه، جا دارد به جناب روحانی گفته شود: اطرافیان شما که در رسانههای اقماری، برای برکناری بشار اسد از دولتش، بشکن بشکن میزدند آیا فکر آینده را نمیکردند که قرار است کشور و مردم دست این گروههای مسلح و شورشی بیفتد!
حال که یادتان آمده تحلیلی بر حوادث سوریه بزنید، خوب بود از محور مقاومت در دههی نود حمایت مردانه میداشتید، نه اینکه در رسانهها دوگانه دیپلماسی و میدان راه بیاندازید!
البته برخی هم سئوال داشتند که تاریخ سفر و دیدارتون با سران سوریه در آن دوران را هم بفرمائید تا مشخص شود که مسائل محور مقاومت چقدر برایتان اهمیت داشته است..؟!
@mardomegarmsarr
♨️ ولایت فقیه واتیکانی!!!
سال ۶۵ در بازگشت از جبهه، همسفر استاندار وقت کرمان حسین مرعشی بودم که امروز سخنگوی حزب کارگزاران است. یادم میآید که به من میگفت: در کشور ما حاکمیت دوگانه وجود دارد و این غلط است؛ یا رئیسجمهور یا ولی فقیه. دنیا تحمل چنین حکومتی را ندارد، آنها دولت را به رسمیت میشناسند و دولت به آنها پاسخگوست نه رهبری...
حرفی که این روزها هم بدون هیچ لکنتی آن را تکرار میکنند و میگویند:
«ساختار سیاسی بايد عوض شود... یا باید همه قدرتها به رئیسجمهور داده شود (و رهبری اختیاراتی نداشته باشند) یا رهبری فردی را بهعنوان نخستوزیر به مجلس پیشنهاد دهند (و در واقع دولتی با رأی مردم نداشته باشیم) وقتی میگوییم دولت یعنی در کنار کابینه، سیاستهای قضایی، مباحث فرهنگی و امنیتی از دولت جدا نباشند. بالاترین مقام قضایی باید وزیر دادگستری باشد... رهبر هم به عنوان مظهر وحدت ملی، بهعنوان مدافع جمهوريت و اسلامیت و مدافع مردم لازم است در یک هاله از تقدس باقی بماند و همه اختیارات اجرایی به دولت برسد...»
جالب است آقای مرعشی در این سالها نه تنها نتوانسته ریشه این شبهه را در ذهن خود بخشکاند، بلکه آن را رشد داده و شبهه را عمیقتر مطرح کرده است.
در واقع ایشان ولایت و قدرت مطلقه را برای رئیس جمهور تعریف کرده و ولایت تشریفاتی و واتیکانی را هم برای فقیه بیشتر مناسب میداند!!!
او از این نکته غافل است که نوع حکومت ما با حکومتهای دینستیز، متفاوت است. حکومت ایران، حکومتی اسلامی است و از شرق و غرب گرفته نشده است. حکومت ایران، حکومت دینی مبتنی بر ولایت فقیه میباشد و دولت هم در طول و ذیل ولایت فقیه تعریف میگردد نه در عرض ولایت فقیه که چنین اشکالی متوجه آن باشد.
ای کاش سخنگوی حزب کارگزاران بیشتر از این بر اندیشه بنیانگذار انقلاب پا نگذارد.
✍️ حجت الاسلام حسین جلالی
@mardomegarmsarr
13.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شغل اصلی رهبری انقلاب چیست؟
تفاوت رهبری انقلاب با مسؤولین دیگر چیست؟
@mardomegarmsarr
🌿 پرسشهایی درباره سخنان وزیر علوم!
به تازگی وزیر علوم از اثبات ناکارآمدی مقابله سخت افزاری با بدحجابی بر اساس تحقیقات شاهد محور سخن گفته است. صرف نظر از اینکه این تحقیقات شاهد محور چگونه انجام شده و ما کجا و درچه زمانی تجربه کنار هم قرار گرفتن اقدامات کارشناسی شده سخت افزاری و اقدامات عمیق فرهنگی را داشته ایم تا محققان مدنظر ایشان به نتیجه مذکور برسند، سؤالاتی درباره ادعای ایشان مطرح است که به برخی از آنها اشاره میکنم.
اگر کسی از اساس به کرونا اعتقاد نداشته باشد نمیتوان با کار فرهنگی و گفتگو در باب ضرورت ماسک در ایام کرونا او را متقاعد به ماسک زدن کرد. حالا سؤال این است چه طور فقط با کار نرم افزاری میتوانیم کسانی که اساسا دین و مذهب دیگری دارند و ایرادی در بد پوششی و برهنگی نمیبینند را متقاعد کنیم؟
اگر افرادی حس گرسنگی، تشنگی، ضعف و درد ناشی از مریضی ها را نداشته باشند و طعم خوش غذاهای گوناگون را احساس نکنند نمیتوان با کار فرهنگی و گفتگو در باب نیاز بدن به آب و غذا، توقع داشت به میزان لازم و به صورت مستمر انواع غذا و آب مصرف کنند.
یا اگر افرادی احساس نیاز عاطفی و جنسی به همسر و احساس محبت به فرزند نداشته باشند نمیتوان با کار فرهنگی و اقناع اندیشه توقع داشت زیر بار تشکیل خانواده و تعهدات آن بروند.
حالا سؤال این است چه طور فقط با کار نرم افزاری میتوانیم کسانی که به دلائل خانوادگی، اجتماعی، رسانه ای و... نسبت به بد پوششی و برهنگی و تن نمایی در انظار، احساس حیا و شرم ندارند را متقاعد کنیم از لذت جلوه گری و شهوت جویی دست برداشته سختی پوشش مناسب را تحمل کنند؟
اگر کوچه ها و خیابانهای شهر پر از مراکز عرضه فست فود و غذاهای مضر باشند و بوی لذت بخش آنها قدم به قدم به مشام برسد و رسانه ها پر از تبلیغات وسوسه برانگیز آنها باشد نمیتوان توقع داشت مردم با کار فرهنگی و گفتگو از خوردن آنها خودداری کنند و پدر و مادر ها بتوانند در مقابل خواست فرزندان خود مقاومت کنند. حالا سؤال این است چه طور میتوانیم در جامعه ای که در هر کوچه و خیابانش عده ای از زنان و دختران در حال تن نمایی و جلوه گری هستند و در مراکز عرضه پوشاک با رنگ و لعاب خاصی لباسهای منافی حیا و عفت توزیع میشود و رسانه ها پر از تبلیغاتی است که به شکل وسوسه برانگیزی از بدپوششی و برهنگی قبح زدایی میکنند، با صرف کار نرم افزاری از آلوده شدن افراد سالم و زنان و مردان عفیف جامعه جلوگیری کنیم؟
این سؤالات بی پاسخ در کنار ملاحظهی تجربهی کشورهای غربی مدعی علوم انسانی آزاد، مبنی بر شکسته شدن پشت سر حریمها و فروپاشی نهاد مقدس خانواده و رنگ باختن دور از انتظار ارزشها و عادی شدن زشتی ها، این احتمال را در ذهن ایجاد میکند که طرح بعضی مسائل، خود مصداق اظهار نظرهای غیر اصیل و سفارشی باشد.
✍️ مرتضی صادقی
@mardomegarmsarr
«من از سکوت آثار گرانبهایی را مشاهده کردهام. چهل شبانه روز سکوت اختیار کنید و جز در امورِ لازم سخن نگویید و به فکر و ذکر مشغول باشید تا برایتان صفا و نورانیت حاصل شود.»
مرحوم_علامه_طباطبایی
@mardomegarmsarr
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا حامی و فدایی ولایت فقیه هستیم؟
@mardomegarmsarr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی سید احمد خمینی در دهه هفتاد
@mardomegarmsarr
19.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهمترین دلیل سقوط نظام سوریه چه بود؟!
هادی معصومی، کارشناس مسائل غرب آسیا در ویژه برنامه میدان از دلایل مهم سقوط نظام سوریه و شباهت عملکرد تحریرالشام به طالبان میگوید.
@mardomegarmsarr
گفتگویی جذاب درباره حکومت آخوندی🔻 این #حکومت_آخوندی ما رو #بیچاره کرده- مشکلات چه ربطی به آخوندا داره؟🔻جوک میگی؟ یعنی چی چه ربطی داره؟- مگه تو، مشکلت با وضعیت اقتصادی نیست؟ مشکلت خودرو نیست؟ ارزش پول نیست؟ تورم نیست؟ مگه مشکل تو بیکاری نیست؟ مشکل تو مسکن نیست؟ اینا مشکلته دیگه؟
🔻آخ که گُل گفتی. همش دست آخوندایِ دیگه. - منم به وضعیت اقتصادی انتقاد دارم، اماربطش به آخوندا رونمیفهمم. الان از ۲۹۰تا #نماینده_مجلس، فقط ۱۷نفر آخوندند.تعداد وزرای همین دولت، از ۱۹وزیر، فقط یک نفر آخونده. از وزرای دولت قبل هم یکیشون آخوند بود. ازوزرای دوره دوم آقای روحانی هم یکنفر فقط آخوند بود.
🔻 من چیکار به وزیر و وکیل دارم؟ میگم اقتصادمون رو خراب کردن.- برای امور اقتصادی هم، مثلا #وزیر_اقتصاد از سازمان امور مالیاتی و گمرک، خصوصی سازی گرفته تا بورس، بیمه، تمام بانکها که تماما در اختیار وزیر اقتصادهست، از ۱۹ وزیر اقتصاد بعد از انقلاب، میدونی چند تاشون آخوند بودن؟
🔻نه نمی دونم. -هیچی. میدونی از 22 عضو #کمیسیون_اقتصادی مجلس فقط دو نفر آخوندن؟ جالبش این جاست که دور قبلی، از بین این ۲۲نفر فقط دو نفر دکترای اقتصاد داشتند که یکیشون همون آخوند بود! از ۱۳رئیس #بانک_مرکزی بعد از انقلاب، هیچکی آخوند نبوده.
توی سازمان برنامه و بودجه از ۱۸ نفر رئیس بعد از انقلاب، هیچکی آخوند نبوده. تو انتقاد داری پیرامون کار و رفاه اجتماعی دیگه درسته؟ 🔻بله. به #حقوقم ایراد دارم به
#بازنشستگی و خیلی چیزای دیگه- باشه، منم انتقاد دارم، اما بدون از ۱۷ تا #وزیر_کار و رفاه بعد از انقلاب، هیچکی آخوند نبوده.
از کمیسیون اجتماعی که اشتغال و کار و روابط و امور اداری و... دستش هست از ۲۴ عضو، هیچکی آخوند نیست.🔻خب، صنعت و تولید و خودرو و... اینا رو دیگه چی میگی؟
- صنایع، معادن، بازرگان داخلی و خارجی، صفر تا صد خودرو، مجوز واردات، خلاصه از #چای_دبش گرفته تا #خودرو، همهاش در اختیار وزیر صنعته؛ که از ۱۵ تا وزیر صنعت بعد از انقلاب، هیچکی آخوند نبوده. یا خودِ خودروسازان، از ۲۳ تا مدیری که ایرانخودرو و سایپا بعد از انقلاب داشته، هیچکی آخوند نبوده.
🔻 #قوه_قضائیه چی؟ قاضیها که آخوندن دیگه.-اگه کسی بخواد به صورت کلی به همه جا ایراد بگیره که کار نداره. البته درسته به اونجا هم نقد وارده، آخوند و غیر آخوندش هم باید جواب بدن؛ اما، اغلبِ قضات هم که آخوند نیستند، و وُکلا که هیچکدوم آخوند نیستند.حالا یه چیزی بگم بخندی؟
🔻بگو - فرهنگ که ذاتا باید با حوزه علمیه باشه، درسته؟🔻بله- از ۱۴ تا وزیر ارشادِ بعد از انقلاب، فقط دو نفر آخوند بوده که یکیشون هم در دوران شهید رجایی بوده که چند ماه بیشتر نبوده. حتی همین الان برخی از مدیران عالی وزارت فرهنگ و ارشاد با افتخار عکس #کشف_حجاب دخترشون رو منتشر میکنن.
🔻 اونا مهم نیست. مهم اینه که بالاخره #رهبری که آخونده. - رهبری که مدیر اجرایی کشور نیست، بلکه عمده مسئولیت ایشون حفاظت از #خطوط_کلی_نظامه. عالیترین مقام اجرایی، رئیس جمهوره. مگه موقع نوشتن لایحه بودجه از رهبری نظر میخوان؟
توی مسائلی مثل #گرون_کردن_بنزین، ساختن یا نساختن مسکن ، قطع کردن
برق، گرون کردن دلار و صدها چیز دیگه مگه نظر رهبری رو میپرسند؟
🔻 باشه. رئیس جمهور که آخونده. عالیترین مقام اجرایی کشور هم هست.
- خب، توی کشور دموکراسی حاکمه. یعنی آخوندها هم مثل بقیه میان و کاندیدا میشن. مردم خواستند، به آخوند رای میدن، نخواستن رای نمیدن. یک دورانی مردم نخواستند به آخوند رای بدن، مثل سال ۸۴ که دو تا آخوند کاندید بودند ولی مردم به یک #غیر_آخوند رای دادند. یا سال ۸۸ و سال ۱۴۰۳،
با وجودی که آخوند هم کاندید ریاست جمهوری بود، مردم به یکی دیگه رای دادند.
حال داری یک چیزی بگم؟
🔻بگو؟
- حالا همه اینا به کنار، با وجود اینکه همه این مشکلات رو تو کشور داریم اما چرا فکر میکنی نظام #کارآمد نبوده؟ چه با #کت_و_شلوار و چه آخوندش؛
🔻کو کارآمدی که ما نمیبینیم؟!
-شاخصه #توسعه_انسانی، که یکی از مهمترین شاخصه های سازمان ملل هست، ایران بیشترین رشد رو توی ۴۰ سال داشته.
توی #تولید_علم از رتبه ۵۴ دنیا به رتبه ۱۵ دنیا رسیدیم.
یک روزی توی مقالات پر استناد دنیا جایگاهی نداشتیم؛ اما الان ۳.۱ درصد این مقالات، مربوط به ایرانه، عجیبتر اینکه ۵ درصد مقالات داغ دنیا نیز مربوط به ایرانه.
از نظر رشد درصد #باسوادان بالای ۱۵ سال، بعد از انقلاب جایگاه #اول_جهان را داریم
امید به زندگی از حدود ۵۵سال رسیده به ۷۸ سال ۴۰ سال پیش به گزارش