8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#کلیپ_مهدوی
🎙حجت الاسلام شیخ جعفر ناصری
🔸به یاد مهدی فاطمه باشیم!!
👌کوتاه و شنیدنی
👈حتما ببینید و نشر دهید.
@MarefatEmam🍂🍁
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹السلام علیک یا رسول الله
🌹السلام علیک یا نبی الله
🌟اجرای زیبای خواننده عرب زبان در وصف آقا رسول الله صلی الله علیه و آله وسلم
🎊پیشاپیش عید میلاد پیامبر اکرم (ص) مبارک باد.
@MarefatEmam🍂🍁
♨️ فضیلت عجیب یاری کردن امام زمان علیه السلام
🌸 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:
من در روز قیامت چهار گروه را شفاعت میکنم اگر چه با گناهان اهل دنیا بیایند:
1⃣ کسی که فرزندانم را یاری کند.
2⃣ کسی که در هنگام سختی اموالش را به فرزندانم ببخشد.
3⃣ کسی که فرزندانم را با زبان و قلب دوست بدارد
4⃣ کسی که در برآورده کردن حاجات فرزندانم تلاش کند زمانی که آنان رانده و آواره شده اند.
📚 الوافی ج ۱ ص ۳۶۴
👆 این روایت در سه کتاب از چهار کتاب معتبر شیعه ذکر شده است:
کافی، من لایحضره الفقیه، تهذیب الاحکام
⁉️ آیا پیامبر ما در این عصر فرزندی عظیم الشان تر و گرامیتر از مهدی علیه السلام دارد؟!
#امام_زمان
@MarefatEmam🍂🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#کلیپ_مهدوی
🎙حجتالاسلام هاشمی نژاد
داستان تاثیر گذار محبت و عنایت #امام_زمان به منتظران
بسیار شنیدنی👌
ببینید و نشردهید.
♨️پیشنهاد دانلود
@MarefatEmam🍂🍁
❤️#مثل_شهدا_زندگی_کنیم
💠شهید محمد پورهنگ
تقسیم کار کرده بودیم. کارهای منزل با من بود و خرید خانه با ایشان. آماده کردن منزل برای مهمانی را من به عهده گرفته بودم و تمیز کردن خانه پس از مهمانی وظیفه ایشان بود. گاهی وقتی مهمان آشنایی داشتیم که می خواست مثلا در شستن ظرف ها کمک کند، من با اصرار نمی گذاشتم و می گفتم این وظیفه محمد آقاست. ایشان هم سر می رسید و با خنده می گفت: منزل خودتان است. اجازه بده مهمان ها راحت باشند و به کارشان برسند.
جمعه ها روز تعطیلی ما و فعالیت ایشان بود. از درست کردن غذا و سالاد تا گردگیری و جارو زدن منزل را خودشان انجام می دادند و می گفتند: تمام هفته شما کار کردید و امروز نوبت من است.
به جارو زدن حساسیت داشت. همین که شروع می کرد، دانه های عرق از سر و رویش سرازیر می شد. می گفت: در احادیث و سیره ائمه خوانده ام کمک کردن مرد در کارهای خانه، کفاره گناهان اوست.
@MarefatEmam🍂🍁
انتظار فرج، لازمه ایمان
🔸️انتظار فرج یعنى امید به رفع گرفتارىها و امید به رحمت الهى كه بزرگترین عامل در سازندگى، حركت، فعالیت و نشاط انسان است. اگر انسان در زندگیاش امیدى به یک نتیجه مطلوب نداشته باشد تلاشى نخواهد كرد. آدم افسرده ناامید از همه چیز، یك گوشه مىنشیند و دست روى دست مىگذارد و زانوى غم در بغل مىگیرد و هیچ كارى نمىتواند انجام دهد. اگر روزنه امیدى به دلش باز شود آنوقت است كه حركتى در او پدید مىآید و دنبال مىكند تا بلكه به نتیجهاى برسد.
🔸️اصل اینكه انسان باید امیدوار باشد و امید به فرج داشته باشد، یعنى امید به گشایش بعد از شدت و سختى و واقع شدن در تنگناها داشته باشد، لازمه ایمان است و لذا «یأس من روح اللّه» و «یأس من رحمة اللّه» از گناهان كبیره است كه در آیات و روایات به آن اشاره شده است.
۱۳۸۳/۰۷/۰۸
#مهدویت
#مصباح
@MarefatEmam🍂🍁
11.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#کلیپ_مهدوی
🎙آیت الله مجتهدی تهرانی(ره)
🔸نشانههای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در #آخرالزمان
👌بسیار شنیدنی
👈حتما ببینید و نشردهید
@MarefatEmam🍂🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
دلِ پرزخمِ زمین
گفتهکسیمیآید..!💔
@MarefatEmam🍂🍁