11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#کلیپ_مهدوی
🎙استاد رائفی پور
🔸چقدر امام زمانت رو میشناسی؟؟
👌بسیار زیباست
👈ببینید و نشر دهید.
@MarefatEmam🍂
#عصرتون_مهدوی
خدایا؛
کدام پل در کجای جهان شکسته است..
که هیچ کس به مقصدش نمیرسد...؟
فقیر به دنبال پول و شادیِ ثروتمند...
ثروتمند در حسرت آرامش زندگیِ فقیر ....
کودک به دنبال آزادیِ بزرگتر....
بزرگتر در حسرتِ سادگیِ کودک....
پیر در حسرت جوانی....
جوان در پی تجربه سالمند....
او در حسرت زندگی من....
من در حسرت زندگی او....
کدام پل شکسته است..
که هیچ کس به خانه اش نمیرسد...؟
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
@MarefatEmam🍂
4_5796654829535233456.MP3
1.75M
#شرح_ساده_نهج_البلاغه
فایل صوتی جلسه 2️⃣5️⃣
با توضیحات استاد عبادی از اساتید مهدویت
❇️خطبه 36
#سطح_مقدماتی
#خطبه
@MarefatEmam🍂
♨️یاد کردن از امام زمان عجل الله؛
💠 آیت الله سید ابوالحسن مهدوی ؛
🔸سعی کنید هر چه میتوانید یاد آقا (صاحب الزمان) را در ذهنتان زیادتر کنید.
🔸 این است آن چیزی که ما را میسازد حتی اگر خدمت ایشان تشرف پیدا نکنید خود یاد آقا (امام زمان علیه السلام) برای شما نور میآورد و حضرت از شما، خصوصی یاد میکند.
@MarefatEmam🍂
VID_20210901_14-1630495437019.mp3
2.92M
🎧#صوت_مهدوی
🎙آیت الله مظاهری
⁉️آیا خدمت آقا امام زمان میشود رسید؟!
🔸ماجرای تشرف علامه حلّی خدمت امام زمان ارواحنافداه
👌کوتاه و بسیار شنیدنی
👈حتما بشنوید و نشر دهید.
@MarefatEmam🍂🏴
#آشتی_با_امام_عصر_عج_الله
#دکتر_علی_هراتیان
#قسمت_سی_و_یکم
چه باید کرد؟
«جایگاه امام زمان در زندگی ما»
از وقتی که مسجدالنبی ساخته شد، پیامبر اکرم در موقع ایراد خطبه و سخن رانی (مخصوصا روزهای جمعه) برای مسلمانان، بر تنه ی درخت خرمایی که در صحن مسجد باقی مانده بود تکیه می دادند؛ منتها وقتی جمعیت زیاد شد، اصحاب پیشنهاد کردند که منبری برای رسول خدا ساخته شود تا همگان، به آسانی بتوانند پیشوای مهربان خود را ببینند. پیامبر نیز اجازه فرمودند؛ منبری از چوب با دو پله و یک عرشه ساخته شد.
اولین جمعه ای که پیش آمد، رسول اکرم جمعیت را شکافتند و با پشت سر گذاشتن آن ستون نخل، به طرف منبر رهسپار شدند. همین که بر عرشه ی منبر قرار گرفتند، یکباره صدای ناله ی ستون خشکیده همانند زنی فرزند مرده بلند شد. با ناله ی ستون، صدای جمعیت نیز به گریه و ناله برخاست. رسول خدا از منبر به زیر آمدند؛ ستون را در بغل گرفتند و دست مبارک را بر آن کشیدند و فرمودند: «آرام باش!». سپس به طرف منبر برگشته خطاب به مردم فرمودند:
«ای مردم! این چوب خشک نسبت به رسول خدا اظهار علاقه و اشتیاق می کند و از دوری وی محزون میگردد؛ ولی برخی از مردمان باکشان نیست که به من نزدیک شوند یا از من دور گردند! اگر من او را در بغل نگرفته و بر آن دست نکشیده بودم، تا روز قیامت از ناله خاموش نمی شد.»
آری، درختی خشک لحظه ای از پیامبر دور شد و صدا به ناله بلند کرد؛ با این که آن حضرت را میدید. ما را چه شده است که امام زمان خویش را نمی بینیم و از او دوریم؛ اما به زندگی عادی خویش سرگرمیم؟ به یاد همه کس و همه چیز هستیم؛ جز امام زمانمان!
سید کریم پینه دوز از بخت یارانی بود که توفیق و سعادت دیدار ولی غایب خدا، امام زمان علیه السلام را در حجره ی محقر خود داشت. نوشته اند که روزی امام أرواحنافداه از آن مرد سعادتمند پرسیدند:
سید کریم؛ اگر هفته ای بگذرد و ما را نبینی، چه خواهی کرد؟
سید کریم پاسخ داده بود: "آقا جان، می میرم!"
حضرت ولی عصر أرواحنافداه نیز فرموده بودند:
"اگر این گونه نبود، به سراغت نمی آمدیم"
تعارف را کنار بگذاریم؛ اگر به راستی چنین حالتی به برخی شیعیان (نه همه ی آنها!) دست بدهد و فراق و هجران آن حضرت دست کم گروهی از دوستان را اندوهگین و بیقرار سازد، به سعادت وصال و حضور ایشان نخواهیم رسید؟
داستان ما داستان صغیری است که پدر خویش را از دست می دهد. او به دلیل عدم بلوغ فکری، نمیداند به چه بلا و محرومیتی گرفتار شده است؛ اما بزرگ ترها- که عمق مصیبت را می فهمند- برای وی اظهار دل سوزی می کنند. به بیان امام عسکری علیه السلام :
"سخت تر از یتیمی که پدرش را از دست داده، آن یتیمی است که از امامش بریده شده است و نمی تواند به او برسد (و بدو دسترسی ندارد)."
در برخی روزنامه ها ستونی به نام «جویندگان عاطفه» وجود دارد. بارها دیده شده است که فردی مثلا سی سال پیش طی حادثه ای، پدر و مادر یا نزدیکان خویش را گم کرده است. او آگهی میدهد؛ سرگذشت خود را می نویسد؛ عکس و پیام خود را به چاپ می رساند؛ مژدگانی هم تعیین و تلفن تماس اعلام میکند و عاجزانه از خوانندگان روزنامه تقاضا میکند که اگر رد و نشانه ای از بستگان او دارند، وی را مطلع سازند. کدامین ما تا به این حد عاشق دیدن امام زمان خویش هستیم؟ به چه میزان برای دیدن او و درک محضر مقدسش تلاش کرده ایم؟
پیامبر خدا فرمودند:
"هیچ بنده ای ایمان به خداوند ندارد مگر این که من در نزد او از خودش محبوب تر باشم و عترت مرا بیش از عترت خود و خانواده ام را بیش از خانواده ی خود و جان مرا بیش از جان خود دوست داشته باشد."
اگر فرزند ما در بازگشت از مدرسه اندکی تأخیر کند، چه می کنیم؟ خونسرد و آرام در جای خویش می نشینیم یا از ترس اینکه مبادا برای وی اتفاقی افتاده باشد. سراسیمه به کوچه و خیابان می رویم؟
کدام یک از ما تأخیر در ظهور امام را جدی گرفته ایم؟ دوری از امام چه تعداد از شیعیان را دردمند و دل نگران ساخته است؟ اصلا چند درصد جامعه ی شیعه غیبت امام را مصیبت و درد میدانند که بخواهند به دنبال درمان و دوای آن باشند؟ چند نفر را دیده اید که در این مصیبت، آسایش خویش را، اگر چه موقت و محدود، از دست داده باشند؟ سراغ دارید کسی را که هر چند وقت یک بار، خواب و خوراکش مختل شده باشد؟!
@MarefatEmam🍂
📌 افسانه یا واقعیت؟
💠 آیا درست است که مکان سکونت حضرت در جزیرهٔ خضرا است؟
🏝 جزیرهٔ خضرا جزیرهای است که بر اساس داستانهای بیانشده در برخی منابع، محل اقامت امام زمان و فرزندان ایشان در دورهٔ غیبت کبری است. اما در بررسی منابع میبینیم که این نقلها اشکالات متعدد سندی، متنی و تاریخی دارند، بهطوری که آنها را از اعتبار ساقط میکند.
📗 علامه مجلسی در این خصوص میگوید: «رسالهای که مشهور است به داستان جزیرهٔ خضرا را در هیچکدام از اصول (کتابهای روایی) معتبر نیافتم.»
🌥 اعتقاد شیعه بر این است که کسی از محل اقامتِ حضرت در دوران غیبت اطلاع ندارد، مگر کارگزاران حضرت.
📖 اسحاقبن عمار از امام صادق نقل میکند: «برای قائم دو غیبت است؛ در غیبت کوتاه کسی غیر از خواص از شیعیان، از مکان او اطلاع ندارند. در غیبت طولانی نیز تنها خواصی از دوستدارانش از مکان او آگاهند»*۱
📚 کافی، ج ۱، ص ۳۴۰
#شبهه_شناسی
#پرسش_و_پاسخ_مهدوی
@MarefatEmam🍂