⭕️️دفــاع از #قــرآن 📖✒️
👈شبهه چهل و هشتم8⃣4⃣
💦بيرون آمدن آب از سنگ
🌀در آيه ی زير، سنگ را با قلب يهود مقايسه كرده و گفته قلب شما از سنگ هم سخت تر است، چون از دل سنگ آب بیرون می زند..
✨ثُمَّ قَسَتْ قُلُوبُكُم مِّن بَعْدِ ذَلِكَ فَهِيَ كَالْحِجَارَةِ أَوْ أَشَدُّ قَسْوَةً وَإِنَّ مِنَ الْحِجَارَةِ لَمَا يَتَفَجَّرُ مِنْهُ الأَنْهَارُ وَإِنَّ مِنْهَا لَمَا يَشَّقَّقُ فَيَخْرُجُ مِنْهُ الْمَاء وَإِنَّ مِنْهَا لَمَا يَهْبِطُ مِنْ خَشْيَةِ اللّهِ وَمَا اللّهُ بِغَافِلٍ عَمَّا تَعْمَلُونَ ✨(بقره ،۷۴)✨
دل های شما بعد از این سخت گردید همانند سنگ یا سختتر از آن، چرا که از برخى سنگ ها جوی هایی بیرون می زند و پاره ای از آنها می شکافد و آب از آن خارج میشود و برخى از آنها از بیم خدا فرو میریزد و خدا از آنچه می کنید غافل نیست.
واضح است که از سنگ آب تولید نمی شود و آب از بین شکاف های سنگ عبور می کند و خارج می شود. بنابراین، هم این مثل غلط است و هم تصور اینکه واقعاً سنگ آب دارد، غلط است😐
📝جواب شبهه:
قرآن، سرشار از کنایات و تشابهات و استعارات و انواع دیگر فنون بدیع است و اصلا یکی از جهات برجستگی این کتاب عظیم، همین جنبه ی فوق العاده ی ادبی آن است، قرآن نگفته
که سنگ آب 💦تولید می کند خود سها این گونه ترجمه کرده است از برخى سنگها جوی هایی بیرون می زند
صحبت قرآن خروج آب از آن است و این با نفوذ آب از زمین و بین سنگها و خروج از سنگها هم صادق است👌
📚منبع: کتاب دفاع از قرآن در رد کتاب نقد قرآن، ص ۲۷۷
🖇ادامه دارد ...
#دفاع_از_قرآن ۱۰۰
@marefatemahdavi
معرفت مهدوی | استاد عبادی
💠 سلسله جلسات #چطور_نماز_خود_را_خدایی_کنیم 12 🔰 بیان راهکارهایی برای پی بردن به باطن و فهم بیشتر
نماز خدایی 13.MP3
4.19M
💠 سلسله جلسات #چطور_نماز_خود_را_خدایی_کنیم 13
🔰 بیان راهکارهایی برای پی بردن به باطن و فهم بیشتر نماز
🎬 جلسه 3️⃣1️⃣
👈👈 چطور رکوع نماز خود را عرفانی کنیم (2) 👉👉
📕 تدریس بر اساس کتاب سر الصلوه امام خمینی و اسرار الصلوه میرزاجواد آقا ملکی تبریزی
🎤 با تدریس #استاد_عبادی از اساتید مهدویت
👌 با نشر این صوت ها ، مبلغ #نماز باشیم
@marefatemahdavi
🔴اضطرار به حجت خدا را با فاطمیه درک میکنیم..
🎤گفتگو با حجت الاسلام «محمدرضا فوادیان»، کارشناس مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم👇
🔹حجت الاسلام فوادیان درباره ظرفیت های مهدوی و منتظرانه ایام فاطمیه اظهار کرد: ام سلمه از حضرت زهرا(س) پرسید: چگونه شب را به صبح رساندید؟ حضرت(س) در پاسخ فرمودند: بین گرفتاری ها شب را به صبح و روز را به شب می رسانم، در زمانی زندگی می کنم که با فقدان نبی(ص) و ظلم بر وصی(ع) مواجه هستیم.
ما منتظران امام زمان(عج) نیز در دعای افتتاح می خوانیم: «اَللّهُمَّ اِنّا نَشْکوُ اِلَیْکَ فَقْدَ نَبِیِّنا صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَالِهِ وَغَیْبَهَ وَلِیِّنا؛ خدایا ما به تو شکایت کنیم از نبودن پیامبرمان که درودهاى تو بر او و آلش باد و از غیبت مولایمان ...». از این رو، عصر غیبت و زمانه زندگی ما منتظران بسیار با زمان حیات حضرت صدیقه کبری(س) مشابهت دارد.
🔸آنجا فقدان نبود چنان که ما نیز از این فقدان در رنج هستیم، آنجا ظلم بر وصی بود و اینجا غیبت ولی(عج)، به عبارت بهتر، در سقیفه ظلمی بر امیرالمومنین(ع) شد که نهایتا به غیبت فرزندش حضرت مهدی(عج) انجامید.
از این رو، حضرت زهرا(س) با گریه ها و خطبه های خود گام به گام مردم را به ولایت دعوت می کرد و به آنها می فهماند مضطر به ولی خدا هستند که منصوب خدا است و اگر از ولایت جدا شوید، بدبخت خواهید شد.
🔹اضطرار به حجت را از فرهنگ فاطمیه درک می کنیم از این جهت فاطمیه درس هایی مهم و ضروری دارد. علاوه بر این، امام زمان(عج) در یکی از توقیعات شریف خود گویی می خواهند ما منتظران را به فرهنگ فاطمی(س) ارجاع دهند و می فرمایند: مادرم فاطمه زهرا(س) برای من الگوی تمام و کمال است ... وقتی امام مهدی(عج) چنین الگویی دارند ما نیز به عنوان منتظران ایشان باید از حضرت زهرا(س) الگوبرداری کنیم.
🔸حجت الاسلام فوادیان با اشاره به هشت خواسته منتظران در دعای عهد، بیان کرد: در این دعا از خدا می خواهیم: «اللّٰهُمَّ اجْعَلْنِي مِنْ أَنْصارِهِ وَأَعْوانِهِ، وَالذَّابِّينَ عَنْهُ، والْمُسارِعِينَ إِلَيْهِ فِي قَضاءِ حَوَائِجِهِ، وَالْمُمْتَثِلِينَ لِأَوامِرِهِ، وَالْمُحامِينَ عَنْهُ، وَالسَّابِقِينَ إِلىٰ إِرادَتِهِ، وَالْمُسْتَشْهَدِينَ بَيْنَ يَدَيْهِ» و این همان مسیری است که حضرت زهرا(س) در مواجهه با امام زمان خود پیمودند هم ولی خدا را یاری کردند و هم جان مبارکشان را در این یاری و دفاع ایثار نموده و به شهادت رسیدند. که این الگویی کامل برای منتظران در یاری و همراهی امام زمان(عج) است.
توجه به فرهنگ فاطمیه از بهترین زمینه سازی ها برای ظهور ولی خدا است، یکی از جنبه هایی که می توان زمینه را برای ظهور حجت خدا مهیا کرد توجه به فرهنگ فاطمیه است.
🔹وی با اشاره به تبیین اقدامات حضرت زهرا(س) در دفاع از ولایت در کتاب «چشمه در بستر»، تالیف مسعود پورسیدآقایی، ابراز کرد: از مهمترین این فعالیت های یاری ولی خدا است، باید توجه داشت «نصرت» و «عون» با هم فرق دارند، نصرت، مطلق کمک کردن است اما عون به معنای کمک کردن در مقابله با دشمن خارجی است، زمانی کسی کمک می خواهد و ما به او نصرت می رسانیم چنان که امام حسین(ع) در روز عاشورا فرمودند: «هَلْ مِنْ ناصِرٍ یَنْصُرُنی» سپس در ادامه برای مقابله با دشمن درخواست کردند: «هل من معین یعیننی».
حضرت زهرا(س) در حمله به خانه امیرمومنان(ع)، امام زمان شان را کمک کردند، دست حسنین علیهماالسلام را گرفته و به در خانه انصار و مهاجر رفته و برای امیرمومنان(ع) طلب کمک و همراهی کردند. وقتی از ایشان درباره چرایی این حمایت ها پرسیدند، فرمودند: آیا غدیر خم را فراموش کردید؟ وقتی به ایشان عرضه شد که اگر غدیر خم هست پس چرا علی(ع) خانه نشین شده؟ ایشان در پاسخ بیان کردند: «مَثلُ الْامامِ مَثَلُ الْکعْبَةِ، اذ تُوْتی وَ لَا تَأْتِی»؛ «امام همچون کعبه است که باید به سویش حرکت کنند، نه این که او به جانب مردم رود».
🔸حضرت زهرا(س) ولی خدا را دارای انتظاراتی یافت و در پاسخ به آنها در خانه ننشست و دست روی دست نگذاشت بلکه به نصرت و یاری او برخاست و حتی وصیتنامه سیاسی ایشان نشان می دهد دشمن شناس بودند و دشمنان امیرالمومنین امام علی(ع) را برای همه تاریخ منکوب کردند چون هیچ توجیهی برای ظلم هایی که به دختر پیامبر(ص) رفته، وجود ندارد اینکه چرا به خانه اش حمله کردند و مجروحش ساختند؟! «بِأَيِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ». از این رو، فرهنگ فاطمیه ظرفیت بی نظیری در معرفی امام دارد.
🖨 خبرگزاری شبستان
@marefatemahdavi
✒️📖✒️📖✒️📖✒️
💠👈 سلسله سخنرانی های
″دولــت کــریمه″
🎬 قسمت صد و هشتاد ویکم (از فایل شماره 39)
✖️مشرکین با پشت پرده یهود
آمدند شروع کردند جلوی دین اسلام را گرفتن
💥اولین حربه آزار و شکنجه🔰
👈وقتی تطمیع پیامبر سود نبخشید.. همان داستان معروف که رفتن به ابوطالب گفتن به پیامبر (ص) بگو به تو همه چیز میدهیم دست از این قضایا بردار، پیامبر فرمود اگر خورشید🌞 را در دست راست من و ماه🌙 را در چپ من بدهند دست بر نمی دارم.. وقتی دیدند تطمیع مالی پیامبر سودی نمی بخشد قریش برای مقابله با اسلام تصمیم گرفت شکنجه و آزار مسلمین⚔ را در دستور کار خودش قرار بدهد.
🌀در بین عرب ها خُب می دانید احساسات قومی قبیله ای زیاد است، اگر شما با یک قبیله دشمنی خونی هم داشته باشی ولی بروی از آن قبیله زن🧕🏻 بگیری تمام شد. بعضی از ازدواج های پیامبر هم دلیلش همین بود. این را بدانید بی عقل هایی که ازدواج پیامبر را مورد تمسخر قرار می دهند بعضی از ازدواج های پیامبر فقط در حد محرمیت بود یعنی اینکه رابطه زناشویی و اینها نبود فقط در حد محرمیت بود.
❓چرا؟ چون اولا آن زن به هر حالا یک سایه بالا سری به نام پیامبر در سر داشته باشد و بعد برای اینکه یک ارتباط قوی بین پیامبر و آن قبیله🤝 صورت بگیرد و آن قبیله حامی پیامبر (ص) بشود، چون پیامبر داماد آن قبیله می شد. بعضی از ازدواج ها دلیلش این بود. بعضی ها که نمی فهمند پیامبر را مورد تهاجم❌ و مسخره هم قرار می دهند، طرف تاریخ نخوانده می آید پیامبر را زیر سوال می برد.
💭قبیله گرایی را برای این گفتم که وقتی پیامبر دعوتش را علنی کرد ابوطالب ایمانش را کتمان کرد. 👈ایمان آورد ولی ایمانش را پنهان کرد. شاید بگویید چرا کتمان کرد⁉️
به خاطر اینکه ابوطالب رئیس قبیله بنی هاشم بود. اگر ایمانش را علنی می کرد به هر حال بنی هاشم اکثرا آن زمان بت پرست بودند، ممکن بود ریاست ابوطالب را نپذیرند و ابوطالب را پس بزنند هم بشوند دشمن ابوطالب هم بشوند دشمن پیامبر. به همین خاطر ابوطالب ایمانش را کتمان کرد تا همچنان بنی هاشم 👥 از ابوطالب حرف شنویی داشته باشند و چون پیامبر هم از بنی هاشم بود، بنی هاشم به خاطر رئیس شان ابوطالب از پیامبر (ص) حمایت میکردند. به همین خاطر است تا زمانی که ابوطالب زنده بود مشرکین نمی توانستند علیه پیامبر✨ کاری انجام بدهند. بعد از وفات ابوطالب بود که دیگر کار بر پیامبر سخت شد.
👌مسلمانها براساس همین روحیه قبیله گرایی با حمایت هم قبیله های خودشان از آزار مشرکین در امان بودند ولی برده ها نه، برده ها 🧑🏽 چون برای آن قبایل نبودند، شکنجه های سختی می شدند و مشرکین هم واقعا به این نتیجه رسیده بودند که ما با همین شکنجه برده ها و سختگیری ها می توانیم جلوی گسترش اسلام را بگیریم. به همین خاطر در سال پنجم بعثت یعنی دو سال بعد از علنی شدن دعوت پیامبر در یک جلسه ای🗞 تصمیم گرفتند هر قبیله ای سختگیری و شکنجه خودش را بر مسلمانها بر عهده بگیرد.
👥 هر قبیله ای خودش مسلمان همان قبیله خودش را عذاب کند. اگر قبیله یک می رفت مسلمان قبیله دو را عذاب می کرد خُب قبیله دو عصبانی میشدند که توی قبیله یک 😤چه اجازه ای داری هم قبیله ای من را بزنی؟ اما خود قبیله دو می آمد مسلمان قبیله خودش را شکنجه می کرد اینجا دیگر دعوای قبیله نمی افتاد، خودشان هم قبیله خودشان را دارند میزنند. در سال پنج بعثت این قرارداد را مشرکین با همدیگر امضاء✏️ کردن که هر قبیله ای سختگیری و شکنجه بر مسلمانان قبیله خودش را به عهده بگیرد تا درگیری بین طوایف 👊 ایجاد نشود. به همین خاطر فشار بر مسلمان سخت تر شد.
💥این شرایط تحملش سخت بود، پیامبر به مسلمانهای مکه دستور داد برای رهایی از این آزارها به سرزمین حبشه هجرت بکنید🏇. در سال پنج بعثت مسلمانها به فرمانده ای جعفر بن ابی طالب برادر حضرت علی (ع) خاک مکه را ترک کردند و به سمت حبشه رفتند.
☝️با هجرت مسلمانها به حبشه پیام پیامبر اسلام از محدوده مکه فراتر رفت
✌️و مسلمانها توانستند در محیط دور از دسترس مشرکین تشکیلات خودشان را بازسازی کنند و به تجدید قوا بپردازند. این هجرت خیلی برای مشرک ها سخت شد، هیئت هایی را فرستادن برای بازگرداندن مسلمانها، که در رأس آنها عمروعاص بود. ولی چنین چیزی نشد و نجاشی جعفربن ابی طالب و مسلمانها را به آنها نداد.
🖇ادامه دارد ...
🎤استاد احسان عبادی
#متن_دولت_کریمه 181
#کانال_معرفت_مهدوی
#لطفا_معرف_کانال_باشید
✒️📖✒️📖✒️📖✒️
︽︽︽︽︽︽︽︽︽
@marefatemahdavi
@arshiv_link313
🥀السَّلاَمُ عَلَيْكِ يَا سَيِّدَةَ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ..
#شهادت_حضرت_زهرا (س)
#تسلیت_باد💔
@marefatemahdavi
4_5771584220665219063.mp3
5.05M
🎧 تفسیر اعطینا یا زهرا ..
🎙 با نوای حاج ابوذر بیوکافی
#حضرت_زهرا (س)🍂
@marefatemahdavi
👆👆👆
پوستر شماره 2⃣8⃣
🌟امام زمان (عج) می فرمایند؛
فِی ابْنَةِ رَسُولِ اللَّهِ (ص) لِی أُسْوَةٌ حَسَنَةٌٌ.
#پوستر_احادیث_مهدوی
•|اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّـکَ الفَرَج|•
💠 @marefatemahdavi
💠☀️💠☀️💠☀️💠
☀️اخلاق مهدوی☀️
◀️قسمت دویست و پنجاه و سوم
⏰زمان های دعا، در جلسات قبل بعضی ها را گفتیم، اینجا یک مقدار حاج آقا مجتبی تهرانی بیشتر بحث را مطرح می کنند. در معارفمان هم دعاها نسبت به شب داریم، هم نسبت به روز، هم نسبت به وقت خاص.
🌚در باب شب چندین دسته روایت داریم، یک دسته از روایات ما به طور کلی شب را در دعا کردن و اثر گذاشتن روی اجابت دعا مطرح می کنند👇
💠پیامبر (ص) فرمودند شبی که مرا به معراج بردند به من ندایی رسید که یک بخش آن ندا این بود که هر کس حاجتی مخفی داشته باشد، از من یا دیگری بخواهد، پس در دل شب از من محرمانه تقاضا و دعا 🤲💐 بکند و دعایش را در حالی که با طهارت هست مطرح کند. «فِی جَوْفِ اللَّيْلِ» یعنی دل شب، نیمه های شب.
💠روایت دیگری است از پیامبر (ص) که میفرمایند؛ «إِنَّ الْعَبْدَ إِذَا تَخَلَّى بِسَيِّدِهِ فِی جَوْفِ اللَّيْلِ الْمُظْلِمِ وَ نَاجَاهُ أَثْبَتَ اللَّهُ النُّورَ فِی قَلْبِهِ» اگر بنده با مولای خودش در دل شب تاریک خلوت بکند و با خدا راز و نیاز بکند خدا نور✨ را در دل این فرد استوار می کند. نور منظور نور معنویت است، نور هدایت است.
💠در روایتی از پیامبر هم داریم حضرت داود در یک ساعتی از شب خانواده اش را بیدار می کرد و می گفت بلند شوید و نماز بخوانید و از خدا حاجت بخواهید. امیرالمومنین (ع) هم در حکمت [104] در نهج البلاغه 📖 می فرمایند؛ ای نوف! همانا داود پیامبر در چنین ساعتی از شب بر میخاست و می گفت این ساعتی است که دعای هر بنده ای به اجابت می رسد. نیمه های شب.
❓چه زمانی از شب مؤثر است؟
💠امام باقر (ع) می فرمایند؛ «يُنَادِی مُنَادٍ حِينَ يَمْضِی ثُلْثُ اللَّيْل» یک ثلث از شب گذشته باشد. چه می گوید؟ که ای جوینده خیر رو کن، بیا به سمت خدای متعال، آیا توبه کننده ای هست تا توبه اش پذیرفته بشود⁉️ آیا استغفار کننده ای هست تا بخشیده بشود؟ آیا دعا کننده ای هست تا مورد عطای خدا قرار بگیرد؟.. تا آفتاب طلوع کند🌞.
مثلا فرض کن هشت شب اذان مغرب میشود تا اذان صبح ساعت پنج، می شود چند ساعت؟ نه ساعت. نه تقسیم بر سه می شود سه. سه ساعت از هشت شب گذشته می شود🕚 یازده. یازده به بعد تا اذان صبح، منادی ندا می کند که بیایید به سمت خدا و این لحظات برای دعا خواستن خیلی مؤثر تر است.
👈یا در روایتی داریم اوج استجابت آن ثلث آخر شب است. امام صادق (ع) میفرمایند (مسئله را کلی فرمودند) در شب ساعتی است که اگر بنده مسلمان نماز بخواند مورد استجابت است.
در یک روایتی📚 هست که کدام ساعت؟ امام فرمود آنگاه که نیمه ی از شب در یک ششم اول نیمه باقی مانده سپری شده باشد. تقریبا می شود همان یک سوم آخر شب.
👤میرزا ملکی تبریزی این عالم بزرگ شبهای زمستان که شبها طولانی بود سه ساعت قبل از اذان صبح🌤، و شب های تابستان که روز بلند بود یک و نیم ساعت قبل از اذان صبح بلند می شد و با خدا راز و نیاز می کرد. تقریبا ثلث آخر شب میشود. ثلث آخر شب اوج رحمت و استجابت دعاست🤲، که همان سحر میشود. ثلث آخر شب را از دست ندهیم اگر نشد حداقل یک ساعت آخر برای نماز شب بلند بشویم بخوانیم راز و نیاز بکنیم. اوایلش سخت است اما کم کم راحت میشود.
🔸اگر لذت ترک لذت بدانی
🔸دگر لذت نفس را لذت نخوانی.
👥آنهایی که اثر نماز شب را چشیدن به راحتی می توانند بلند بشوند. ما به راحتی بلند نمی شویم چون اثر نماز شب را نفهمیدیم و درک نکردیم.
به ما بگویند نیمه شب بلند بشوی یک میلیارد تومان 💳 به تو میدهند، خدایی بلند نمیشویم؟ همه بیدار می شویم، خدا در قرآن می گوید هیچ کسی نمی داند من میخواهم به نماز شب خوانها🎁 چه چیزی بدهم. برای شهادت ثواب ذکر میکند «عِندَ رَبِّهِم يُرزَقونَ» اما برای نماز شب خدا می گوید هیچ کسی نمیداند من چه چیزی فردای قیامت می خواهم به آنها بدهم.
در نیمه های شب بلند بشویم مناجات بکنیم با خدای✨ متعال و در این ساعات ظهور مولایمان امام زمان (عج) را بخواهیم.
🔹ادامه دارد ....
💽برگرفته از سخنرانی"اخلاق
مهدوی" فایل شماره (74)
🎤استاد احسان عبادی
#اخلاق_مهدوی 253
💠☀️💠☀️💠☀️💠
____________________
@marefatemahdavi
هدایت شده از احسان عبادی | ما و او
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦لایو (پخش زنده)
❓پرسش و پاسخ مهدوی (جلسه3)
این لایو ضبط و منتشرخواهد شد✅
🗓سه شنبه 1399/10/30
⏰ساعت 19 شب
🗣کارشناس: #استاد_احسان_عبادی
🗂سوالات خود را در لایو بپرسید
🔰در صفحه اینستاگرام🔰
https://www.instagram.com/mahdaviat313.ir
🌐گروه پاسخ به شبهات👇
تلگرام | ایتا
👆پاسخگویی به سوالات شما👆
🔰کانال دیانت همراه سیاست🔰
🔰کانال رسمی استاد عبادی🔰
🆔 @ma_va_o