معرفت مهدوی | استاد عبادی
🎤🎤🎤 💠 سلسله سخنرانی های #سیری_در_تسنیم 47 🔰شرح تفسیر تسنیم آیت الله جوادی آملی، برترین تفسیر قرآن
سیری در تسنیم 48.MP3
3.62M
🎤🎤🎤
💠 سلسله سخنرانی های #سیری_در_تسنیم 48
🔰شرح تفسیر تسنیم آیت الله جوادی آملی، برترین تفسیر قرآنی که تا به حال از سوی علما نوشته شده است.
🎤 #استادعبادی از اساتید مهدویت
✳️ جلسه 48 ، ادامه بحث ( آیات 102 الی 103 سوره بقره)
👈 در صورت مشکل در دانلود،جهت راحتی کار، همه صوتها به صورت همزمان در سایت http://mahdaviat313.ir/?p=1151 بارگزاری می شود
💠 ان شالله با گوش دادن این فایل ها هم قرآن را بیشتر بفهمیم و هم در انتقال آن کوشا باشیم تا کاری برای قرآن کرده باشیم.
@marefatemahdavi
معرفت مهدوی | استاد عبادی
💠 سلسله جلسات #چطور_نماز_خود_را_خدایی_کنیم 15 🔰 بیان راهکارهایی برای پی بردن به باطن و فهم بیشتر
تمام جلسات قبلی مباحث #چطور_نماز_خود_را_خدایی_کنیم در آدرس سایت http://mahdaviat313.ir/?p=1317 بارگزاری شده است و در صورت باز نشدن فایل ها در ایتا ، از آنجا می توانید دانلود کنید.
باتشکر
☀️اَلسَّلامُ عَلَیْـکَ یا بَقِیَّـةَ اللَّهِ
فى اَرْضِـهِ..☀️
@marefatemahdavi
#حدیث
💠امام زين العابدين عليهالسلام فرمودند:
💠«مَن ثَبَتَ على وَلايتِنا فی غَيبةِ قائمنا أعطاهُ اللّهُ أجرَ ألفِ شهيدٍ، مثلِ شُهَداءِ بدرٍ و اُحدٍ».
📚[بحار الأنوار، ج۵۲، ص۱۲۵]
👌هر كه در روزگار غيبت قائم ما، بر ولايت ما استوار ماند، خداوند پاداش هزار شهيد مانند شهيدان بدر و اُحُد را به وى عطا مى فرمايد.
⛅️أللَّھُمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَرَج⛅️
@marefatemahdavi
معرفت مهدوی | استاد عبادی
💢اقدام دیگر رسول خدا (ص) از بین بردن یکی از چهره های معاند و متنفذ قبیله هذیل بود. به گزارش ابن سعد،
🔷برخورد با اهل کتاب
🔸سوره آل عمران بعد از احد و پیش از غزوه خندق نازل شده است. آیاتی📖 از این سوره درباره اهل کتاب -بخشی درباره یهودیان و بخشی مسیحیان- است.
گروهی از ساکنان👥 عرب و غیر عرب حجاز، اهل کتاب و گروهی دیگر امی یعنی فاقد کتاب بودند.
🌀یهودیان خود را قوم برتر می دانستند و برایشان چندان مهم نبود که به کتاب خدا نیز عمل نکنند چون به هر روی و حداکثر پس از چند روز وارد بهشت می شدند. پس از چند آیه، فلسفه برگزیدگی از نقطه نظر دینی توضیح داده شده: "خدا آدم و نوح و خاندان ابراهیم✨ و خاندان عمران را بر عالمیان برتری داد؛ فرزندانی بودند، برخی از نسل دیگر."
👌پس از آن به تفصیل درباره تولد مریم، کفالت مریم توسط زکریا، فرزند دار شدن زکریا و نیز تولد عیسی از مریم سخن می گوید. هدف عمده این آیات📚 اثبات نبوت حضرت عیسی (ع) و نشان دادن این حقیقت است که دین جز اخلاص و تسلیم کامل به خداوند و بریدن از شرک نیست.
بدین ترتیب اسلام دیدگاههای خود را درباره پذیرش اصولی عیسی و نیز تورات و انجیل به دست داده و خود را ادامه آنها می داند. اما مسیحیان نمی پذیرند. مسیحیان غیر از یهودیانند. آنها قلبی صاف و پاک💚 دارند. اکنون که این دیدگاهها را در محاجه با رسول خدا (ص) نپذیرفته اند، آیا آن اندازه به حقانیت عقاید خود پای بند هستند تا تن به مباهله دهند⁉️ خداوند در آیه 61 همین سوره مسأله مباهله را مطرح می کند.
در مباهله، رسول خدا(ص)✨ همراه فاطمه زهرا(س)✨، علی مرتضی(ع)✨ و حسنین✨ حاضر شدند. وقتی مسیحیان حضور این خاندان را دیدند، صلاح را در ترک مباهله دیده جزیه را پذیرفتند.
اصولا برخورد قرآن با مسیحیان، جدای از انتقاد شدید نسبت به شرک، آرام است.
🔸مسیحیان و یهودیان ابراهیم را متعلق به خود می دانستند و خداوند می فرماید: "چرا درباره ابراهیم مجادله💥 می کنید در حالی که تورات و انجیل بعد از او نازل شده است؟ "ابراهیم نه یهودی بود و نه نصرانی، بلکه 👈حنیفی مسلمان بود و از مشرکان نبود. نزدیک ترین کسان به ابراهیم همانا پیروان او و این پیامبر و مومنان هستند"
👌در آیه 69 از تمایل اهل کتاب برای بازگرداندن مومنان به گمراهی سخن می گوید. شیوه اهل کتاب برای گمراه ساختن مومنان این بوده که صبحگاهان☀️ به آیات نازل شده ایمان آورند و پایان روز انکار کنند. به این شیوه، به اصطلاح نشان میدادند که آنان منطقی اند زیرا پس از باور آیات و تامل💭 کافی، نادرستی آنها را دریافته اند! خداوند این روش را از گروهی از اهل کتاب نقل می کند.
🌀قرآن در آیه 78 گروهی از اهل کتاب را به تحریف📖، آن هم از گونه بسیار زشت آن، متهم می کند.
در ادامه باز خداوند بر تسلیم محض تکیه می کند. این تاکید با این آیه دنبال می شود که میان انبیاء هیچ فرقی وجود ندارد "و هر کس که 👈دینی جز اسلام اختیار کند از او پذیرفته نخواهد شد. "در واقع تسلیم و اخلاص محض در دین توحیدی اسلام است. خداوند در آیه 100 به مومنان هشدار می دهد که "اگر از گروهی از اهل کتاب اطاعت کنید شما را از ایمانتان به کفر❌ باز می گردانند." متاسفانه کسانی از مسلمانان علاقمند به خواندن تورات و دیگر آثار یهود بودند که مورد انکار شدید رسول خدا(ص) قرار گرفتند.
☑️اهل کتاب همه یکسان نیستند، گروهی به اطاعت خدا ایستاده اند و آیات خدا را در دل شب تلاوت می کنند و سجده به جای می آورند و به خدا✨ و روز رستاخیز ایمان دارند و امر به معروف و نهی از منکر می کنند و در کارهای نیک شتاب می ورزند و از جمله صالحانند. آیه مزبور در مورد مسیحیانی است که متمایل به پذیرش اسلام✨ بوده و آیات قرآنی را که میشنیدند گریه😢 می کردند. طبیعی و محتمل آن است که آنان بلافاصله اسلام را پذیرفته باشند.
⬇️⬇️⬇️
🔹غزوه بنی النضیر
👈دومین برخورد رسول خدا(ص) با یهودیان، برخورد با طائفه یهودی بنی النضیر بود.
قرآن، یهودیان را پس از مشرکان، بدترین دشمنان مومنان می داند، در حالی که از مسیحیان به نرمی سخن می گوید. طبیعی است که یهودیان هیچ فرصتی را برای نابودی⚔ اسلام و رسول خدا(ص) از دست نمی دادند؛ در عین حال، به دلیل آن که در اقلیت بودند در همان آغاز هجرت رسول خدا(ص) معاهده صلحی را با آن حضرت پذیرفته بودند.🗞
💢سه طایفه یهودی بنی قینقاع، بنی النضیر و بنی قریظه تقریبا در یک مثلثی شکل در سمت شمال شرقی محله قبا زندگی می کردند. بنی نضیر نزدیکترین طایفه به محل قبا بودند👥. زمان برخورد با بنی النضیر و اخراج آنها به روایت واقدی ربیع الاول چهارم هجری بوده است.
واقعه اخراج بنی النضیر و تبعات آن از رخدادهایی است که نسبتا بطور مفصل در قرآن📖 آمده و بخش عمده سوره حشر به این واقعه اختصاص یافته است.
اخراج بنی النضیر با توجه به قدرت آنان، برای امنیت مدینه حائز اهمیت بود. اخراج آنان از مدینه برای قریش نیز که دورادور امید به یهودیان بسته بودند ضربه ای سخت به شمار می آمد.
🔹بدرالموعد
👈بر پایه قرار ابوسفیان در خاتمه جنگ احد، می بایست مشرکان و مسلمانان، یکسال پس از آن جنگ، در منطقه بدر با یکدیگر روبرو شوند. رسول خدا (ص) قرار مزبور 📝 را پذیرفت. چنین قرارهایی در میان عرب معمول بوده و اصولا جنگهایی چند دهساله، سالانه یک بار به وقوع میپیوسته است. مشرکان در احد انتقام خویش را گرفتند⚔ و از این جهت، انگیزه جدی برای آمدن به بدر نداشتند، البته دشمنی آنان با مسلمانان طبیعی بود اما شکست آنان در بدر؛ و پیروزی نسبتا اتفاقی آنان در احد، جرات یک نبرد را از آنان گرفته بود.
در برابر، رسول خدا (ص)✨ و مسلمانان مدینه آمادگی کافی برای آمدن به بدر را داشتند.
🏜محل بدر که در سال دوم هجرت نیز صحنه جنگ مسلمانان و مشرکان بود، بازاری برای اعراب بود که کالاهای خود را در آن عرضه می کردند🛍. ابوسفیان که آن سال قصد آمدن به جنگ نداشت و یکی از دلایل عمده آن خشکسالی بود، تصمیم گرفت تا با تحریک نعیم بن مسعود👳🏻♂، مسلمانان را از آمدن به بدر باز دارد. در آن صورت تنها از ناحیه او تخلفی صورت نگرفته بود. در حالی که آمدن مسلمانان سبب ❌سرشکستگی قریش و جرات بیشتر مسلمانان می شد. جدیت رسول خدا(ص) باعث شد تا مسلمانان به قصد جنگ با قریش و شرکت در بازار بدر راهی آن منطقه شدند.
ابوسفیان نیز برای آنکه به هر روی اقدامی کرده باشد، همراه دو هزار نفر تا مجنه در چند کیلومتری مکه آمد و به بهانه آن که، آن سال، سال خشکسالی است، بازگشت.
بعدها که خبر حضور جدی مسلمانان در بدر انتشار📣 یافت، قریش متهم به خلف وعده و ترس شد، لذا بر آن شد تا برای جنگ تمام عیار -جنگ احزاب- بر ضد مسلمانان آماده شود.
🔹ادامه دارد ...
✍بـرگرفته از کتاب: "تـاریخ
سیـاسی اسلام، ج1، ص538-550"،
رسول جعفریان.
#تاریخ_سیاسی_اسلام ۴۱
@marefatemahdavi
•|إِنَّاأَعْطَيْنَاكَالْكَوْثَرَ..
ماكوثـررابهتـوعطاكرديم..|•
#میلاد_حضرت_فاطمه_زهرا(س)
#مبارک_باد✨❣
@marefatemahdavi
معرفت مهدوی | استاد عبادی
🎤🎤🎤 💠 سلسله سخنرانی های #سیری_در_تسنیم 48 🔰شرح تفسیر تسنیم آیت الله جوادی آملی، برترین تفسیر قرآن
سیری در تسنیم 49.MP3
4.87M
🎤🎤🎤
💠 سلسله سخنرانی های #سیری_در_تسنیم 49
🔰شرح تفسیر تسنیم آیت الله جوادی آملی، برترین تفسیر قرآنی که تا به حال از سوی علما نوشته شده است.
🎤 #استادعبادی از اساتید مهدویت
✳️ جلسه 49 ،( آیه 104 سوره بقره)
👈 در صورت مشکل در دانلود،جهت راحتی کار، همه صوتها به صورت همزمان در سایت http://mahdaviat313.ir/?p=1151 بارگزاری می شود
💠 ان شالله با گوش دادن این فایل ها هم قرآن را بیشتر بفهمیم و هم در انتقال آن کوشا باشیم تا کاری برای قرآن کرده باشیم.
@marefatemahdavi
✋السَّلامُعَلیَکِیافاطِمَةَالزَّهرا..✨
🎉ولادت #حضرت_فاطمه (س)
و #روز_مادر مبارک
@marefatemahdavi