⭕️️دفــاع از #قــرآن 📖✒️
👈شبهه بیست ویکم1⃣2⃣
(قسمت اول)
هفت آسمان🌈
در قرآن به طور مکرر از هفت آسمان یاد شده است:
✨«اللَّهُ الَّذِي خَلَقَ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ وَمِنَ الْأَرْضِ مِثْلَهُنَّ»(طلاق ،۱۲)✨ خداوند همان کسى است که هفت آسمان را آفرید، و از زمین نیز همانند آنها را آفرید.
✨«الَّذِي خَلَقَ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ طِبَاقًا»(ملک،۳)✨ خداست کسی که هفت آسمان را به صورت طبقات بالای هم خلق کرد.
✨«أَلَمْ تَرَوْا كَيْفَ خَلَقَ اللَّهُ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ طِبَاقًا»(نوح،۱۵)✨ مگر ملاحظه نکرده اید؟ که چگونه خدا هفت آسمان را، به صورت طبقات آفریده است.
📌اشکال :
صاحب کتاب نقد قرآن درباره این آیات میگوید:
1⃣ وجود آسمان های هفتگانه که مسیر حرکت سیارات هفتگانه💫 (شامل خورشید و ماه)به حساب می آمده است و همچنین وجود عرش و کرسی (در قرآن آمده است) در دوره ی جاهلیت قبل از محمد✨ رایج بوده است و محمد همان مفاهیم را، از محیط بدوی گرفته و وارد قرآن کرده است🙁
2⃣ اصلا آسمانی وجود ندارد، که هفت عدد باشد.
3⃣ در سنت، این هفت آسمان مطبق و عرش، به وضوح توضیح داده شده است. توجه کنید:
حدیث در منابع متعدد 📚با اندک تفاوتی در عدد سال بین آسمان ها، آمده است از جمله: (المستدرک علی صحیحین، احادیث المختاره، سنن ابن ماجه و...)
✨پیامبر صلی الله علیه وآله گفت: (به یارانش) آیا می دانید فاصله ی بین آسمان و زمین چقدر است؟ گفتیم خداو رسولش آگاهترند.
✨گفت: بین آنها مسیر ۵۰۰ سال است. و از هر آسمان به آسمان بعدی (فوقانی: سنن ابی داوود) مسیر ۵۰۰ سال است و ضخامت هر آسمان هم مسیر ۵۰۰ سال است. و بعد از آسمان هفتم دریایی🌊 است که از کف تا سطح آن، معادل فاصله ی بین آسمان و زمین است. سپس بالای آن ۸ بز نر کوهی🐐 قرار دارند که فاصله ی بین سم و زانویشان مثل فاصله ی بین آسمان و زمین است. سپس در بالای آن (بر پشت آنان: سنن ابی داوود) عرش قرار دارد که فاصله ی بین پایین و بالای آن↕️ معادل فاصله ی زمین تا آسمان است. و خدای تعالی در روی عرش 🍃قرار دارد و چیزی از اعمال بنی آدم از او پنهان نیست.
📌 بنابراین از نظر محمد (قرآن و سنت) در بالای زمین، هفت آسمان قرار دارند و سپس یک دریا و سپس هشت بز و سپس عرش و روی عرش🍃 خداست.
محمد به جای آسمان هشتم،که در سیستم بطلمیوسی🎆 فلک ثوابت است، دریا و هشت بز و عرش را قرار داده است.😐
واضح است که هفت آسمان مطابق با نظریه ی بطلمیوسی رایج در زمان محمد، سازگار است، اما دریا و بزها و عرش✨ در نظریه ی بطلمیوس نیست. علاوه بر نظریه ی 🧐بطلمیوس که تا حدودی بر مشاهدات بنیان نهاده شده بود، افسانه های آمیخته با مذهب🕌 نیز قبل از محمد در مورد هفت آسمان وجود داشته است. مثلا در دین هندو، هفت جهان بالا⬆️(آسمان) و هفت جهان زیرین⬇️ وجود دارد.😑
📝جواب شبهه:
کلمه سبع (هفت)در عربى 📘 به دو صورت بکار میرود:
الف: هفت به معناى عدد مشخص و معین که در ریاضیات👨🏫 بکار میرود.
ب: هفت به عنوان نماد کثرت 🌿چرا که گاهى در عرب کلمه «هفت» بکار میرود و معناى کنایى آن (تعداد زیاد و کثیر) مراد است.
👈 براى مثال در قرآن می خوانیم:
✨«وَلَوْ أَنَّمَا فِي الْأَرْضِ مِنْ شَجَرَةٍ أَقْلَامٌ وَالْبَحْرُ يَمُدُّهُ مِنْ بَعْدِهِ سَبْعَةُ أَبْحُرٍ مَا نَفِدَتْ كَلِمَاتُ اللَّهِ ۗ إِنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ»(لقمان ،۲۷) ✨و اگر هر درخت روى زمین قلم شود و آب دریا به اضافه هفت دریاى دیگر مداد گردد، باز نگارش کلمات خدا ناتمام بماند همانا خدا را اقتدار و حکمت (بی پایان) است.
✨روشن است که مراد از «هفت دریا» در اینجا بیان کثرت است و اگر صدها دریا🌊 نیز باشد براى نگارش کلمات خدا کافى نیست.
✨در آیات📖 «سبع سموات» برخى از مفسران احتمال دوم را ذکر کرده اند و برخى از صاحب نظران نیز احتمال اول را قوى دانسته اند.
👈اگر احتمال اول را پذیرفتیم، مراد از ✨آیه ۱۲ سوره طلاق ✨آن است که هفت آسمان واقعى وجود دارد و اگر احتمال دوم را پذیرفتیم، مراد آیه آن است که تعداد زیادى آسمان وجود دارد.
👌آنچه صحیح تر به نظر می رسد، این است که مقصود از «سماوات سبع» همان معنی واقعی آسمانهای هفتگانه 🎆است، تکرار این عبارت در آیات مختلف قرآن، نشان می دهد👈 که عدد «سبع» در اینجا به معنی تکثیر نیست، بلکه اشاره به همان عدد مخصوص است.
📚منبع: کتاب دفاع از قرآن در رد کتاب نقد قرآن، ص ۱۵۳
ادامه دارد ...
#دفاع_از_قرآن ۴۶
@marefatemahdavi
✏️📘✏️📕✏️
#متن_شرح_زیارت_جامعه_کبیره
⬅️قسمت اول
🔆شناخت ویژگی های امام
👌راه اینکه ما معرفتمان به امام را بالاتر ببریم این است که هر چه بیشتر #صفات امام✨ را بشناسیم.
🌀ما هر چه بیشتر صفات امام را بشناسیم نتیجه اش بالاتر رفتن #معرفت ما به امام می شود، که امام چه کسی است؟ چه جایگاه و صفاتی دارد⁉️
☑️بهتـرین منبع برای این کـار زیارت #جامعه_کبیره است که در آن صفات و ویژگی های امام آمده.
📜خواندن زیارت جامعه کبیره توصیه #امام_زمان (عج) به سید رشتی است. علامه مجلسی هم از قول💭 پدرشان میگویند که امام زمان به پدرشان گفتند زیارت جامعه 👌«نعم الزیارة» زیارت خوبی است.
⚠️پس خواندن این زیارت مهم در باب #امام_شناسی توصیه علما و بزرگان و ائمه معصومین✨ ماست.
🎤استاد احسان عبادی
@marefatemahdavi
معرفت مهدوی | استاد عبادی
📝💠📝💠📝💠📝 📝شرح و تفسیر دعای عصر غیبت 3⃣8⃣قسمت هشتاد و سوم 💠«وَاجْعَلْ ذٰلِكَ مِنّٰا خٰالِصًا مِنْ
📝💠📝💠📝💠📝
📝شرح و تفسیر دعای عصر غیبت
4⃣8⃣قسمت هشتاد و چهارم
🔆امام صادق (ع) می فرمایند؛ ریا کردن در حقیقت نوعی شرک هست. (شرک مخفی) چون کار را برای غیر خدا انجام داده و کسی را برای خدا شریک❌ گرفته است.
👈نکته:
⁉️آیا ما هر کاری که انجام بدهیم و مردم از کار ما تعریف کنند و ما خوشحال شویم، بحث ریا می شود؟
✅چند حالت دارد👇👇
1⃣- حالتی است که شما کار را برای غیر خدا، یعنی به قصد ریا انجام می دهید. این مشخص است مردم می شنوند و خوشحالی می کنند و شما هم خوشحالی می کنید، این ریا می شود. چون نیت از اول برای ریا بود.
2⃣- شما کار را برای رضای خدا انجام می دهید، اما دوست دارید مردم بشنوند و به گوش مردم برسد و یک خوشحالی هم در دل خودت ایجاد شود که من فلان کار خیر را کردم و مردم هم فهمیدن. این ریا و گناه نیست چون هدف رضای خداست ولی خُب، یک مقدار ارزش کار را پایین می آورد.
3⃣- حالت سوم حالتی است که انسان کار را برای رضای خدا انجام می دهد دلش هم نمی خواهد تا مردم متوجه بشوند که این کار خیر را انجام داده است. مثلا جهیزیه فلان دختری را فراهم کرده، دوست ندارد مردم بفهمند و می خواهد که مخفی باشد. ولی بلاخره مردم فهمیدند و طرف هم در دلش کمی خوشحال شد این هم اشکالی ندارد. چون هدف خدا بوده.
4⃣- حالتی است که از تمام حالات بهتر است و عرفا و بزرگان چنین حالاتی داشتند، در این حالت شما کار را برای رضای خدا انجام می دهید و به هیچ وجه هم دوست ندارید که مردم بفهمند، وقتی هم متوجه شدید مردم فهمیدند، ناراحت می شوید که چرا مردم فهمیدند! کاش نمیفهمیدند! این حالت را می گویند خیلی حالت کمال و حالت عالی هست. یعنی این حد اعلایی است که انسان در کارها اخلاص داشته باشد، یعنی کار را برای رضای خدا انجام دهد.
✌️حالت دوم را عرفا می گویند لبه ی پرتگاه است، یعنی برای رضای خدا هست اما دوست دارد مردم بفهمند فلان کار را کرده است. در واقع لبه ی پرتگاه هست، یک ذره نیتش چپ و راست شود در دام ریا می افتد.⚠️
💢گاهاً ما کاری را مستمر انجام می دهیم شاید شک پیش بیاید که کارم ریا هست یانه⁉️ نشانه اش این است اگر مردم فهمیدند ما آن کار را ادامه می دهیم اما اگر مردم نفهمیدن آن کار را ترک می کنیم این نشانه ی ریاکار است.❌
👌یعنی یک کار خیر را شما انجام
می دهید به قصد اینکه مردم بفهمند وقتی مردم فهمیدند شما کار را بیشتر می کنید تا بیشتر تشویق کنند. اما یک کار خیری را انجام می دهید که مردم نمی فهمند، میگویید وقتی مردم نمی فهمند چرا انجامش بدهم، بی خیال می شوید و کار را ترک می کنید. این نشانه ی آدم ریاکار است.❌
✅ولی آدم مخلص چه مردم بفهمند، چه نفهمند، کار خودش را انجام می دهد.
🔹ادامه دارد ...
💽برگرفته از فایل شماره (۸)
شرح و تفسیر دعای عصر غیبت
🎤استاد احسان عبادی
#متن_شرح_و_تفسیر_دعای_عصر_غیبت ۸۴
📝💠📝💠📝💠📝
================
@marefatemahdavi
👆👆👆
🌀پوستر شماره 3⃣2⃣
👈کتاب #ما_منتظریم (خورشید مهدویت در منظومه فکری چهل ساله امام خامنهای)، صفحه ۳۷
🗓بیانات در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی ایران۱۳۷۹/۹/۱۲
📒 #پوستر_کتاب_ما_منتظریم
@marefatemahdavi
⏳وعده روزشمار ظهور ⏳
💞تابه امروز 1185سال از غیبت بهار انسانیت گذشت...😔
🕚قرارشبانه رأس ساعت{ 22 }قراری که
سرچشمه ازکربلا گرفته.!
📜...{دعای فرج}...📜
🎄بسم الله الرحمن الرحیم🎄
إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِيبا كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍوَآلِهِ الطَّاهِرِينَ!!
🎍إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَرَاهُ قَرِيباً🎍
كه مخالفان فرج و ظهورش را دور میدانند و ما نزديك مى دانيم.!
✨اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج✨
بحق حضرت زینب[س]
#دعای_فرج
""""""""🌹💮🌹"""""""
@marefatemahdavi
#توجه
سلام علیکم به عزیزان در کانال ،به دلیل مشکلاتی ک اخیرا در پیامرسان ایتا به وجود آمده برخی از عزیزان در دانلود کردن صوت ها به مشکل جدی بر خوردند لطفا اگر به صوتی برای لود کردن نیاز داشتید به شخصی بنده اطلاع بدین تا بعد از بررسی دوباره در کانال یا سایت بارگزاری کنیم.
باتشکر
آیدی @amirali_11170
🌤🌤
#یاصاحبالزمانادرکنی
هیچکسکاشنباشدنگهشبرراهی
چشمبردربُوَدودلبـ💞ــراودیرکند
@marefatemahdavi
#حدیث
🔅امام على عليه السلام:
💠«بِبَذلِ الرحمَةِ تُستَنزَلُ الرحمَةُ»
💠با مهربانى به ديگران است كه رحمت [خدا] فرود مى آيد.
📚ميزان الحكمه، ج۴، ص۳۹۲
@marefatemahdavi
💠☀️💠☀️💠☀️💠
☀️اخلاق مهدوی☀️
◀️قسمت صد و شصت و دوم
✌️..نکته دوم استعجال در اجابت است.
🔹خُب یک بحثی بود عواملی که دعا را تسریع می کند استجابت را سریع می کند که آنها را خدمت شما عرض کردیم دلیلش چه بود، این استعجال در دعا هم از آن نهی شده، شتابزدگی.⁉️به چه معناست؟ یعنی شما یک چیزی سریعش را از خدا بخواهی، از خدا بخواهی سریع برایت رخ بدهد اما خودت را برای آن قضایا آماده نکرده باشی، چیزی را بخواهی که 🌀ظرفیتش را نداری! این می شود استعجال در دعا. این هم در روایات ما نهی شده.
📄در روایات ما گفتن شما اول ظرفیت را بدست بیاور بعدا دعا بکن. ❌ما متأسفانه بعضی موقع ها این ظرفیت را بدست نیاورده دعا را می کنیم و استعجال داریم که اینجا نهی شدید شده در این زمینه.
🔸اما آن استعجال و درخواست عجله که همراه با معرفت🍃 باشد اشکال ندارد، مثل بحث ظهور امام زمان (عج). صراحتا روایت شریف داریم که معصوم می فرماید؛ «هَلَکَ الْمُسْتَعْجِلُونَ» یعنی عجله کنندگان هلاک شدن. یعنی چه⁉️ ما برای تعجیل در ظهور دعا نکنیم؟!
☝️نه.. نه.. منظور این نیست. منظور روایت این است آنهایی که برای تعجیل در ظهور دعا می کنند اما هیچ آمادگی در خودشان کسب نمی کنند👥 اینها خیلی احتمال انحرافشان بالا هست. هلاک هم بیشتر هلاکت معنوی منظور است، نه اینکه هلاکت طرف بمیرد، هلاکت معنوی💥!! طرف اصرار بر دعا می کند، تعجیل بر دعا می کند ظرفیت را پیدا نکرده بعد یه جوری در خودش امر مشتبه می شود که دوسال دیگر🗓، سه سال دیگر امام زمان می آید. بعد دوسال، سه سال می گذرد امام زمان نمی آید کلا طرف بهم می ریزد⚡️. حتی شاید منکر بحث مهدویت هم بشود که ما از این نمونه ها زیاد داشتیم.. این را می گویند «هَلَکَ الْمُسْتَعْجِلُونَ» عجله کنندگان هلاک شدن.
🔹در بحث دعا هم همین است اصرار بر دعا می کند🤲، اصرار که خوب است، تعجیل بر دعا می کند که بد است، تعجیل در دعایش همراه با آمادگی نیست و دعا وقتی مستجاب نشد بر می گردد به خدا و همه چیز کفر می گوید⛔️ و بد و بیراه میگوید، این در روایات نهی شده.
👤آقای مجتبی تهرانی در جمع بندی روایات می فرمایند برای این هم ملالت در دعا نهی شده و هم استعجال در دعا نهی شده دلیلش این است که👇 شما سرخوردگی پیدا می کنی و دست از دعا برمی داری می گویی از بس دعا کردم خسته شدم. به همین خاطر خدا می گوید این کارها را انجام ندهید و ملالت نداشته باشید و استعجال در دعا هم نداشته باشید.
⚠️چون ترک دعا مبغوض خدای متعال است. خدا عصبانی💥 می شود، ناراحت می شود که کسی دعا را ترک بکند. آیه شریف [77] سوره فرقان📖؛ «قُلْ مَا يَعْبَأُ بِكُمْ رَبِّی لَوْلَا دُعَاؤُكُمْ» اگر دعاهای شما نبود خدا به شما توجه ای نمی کرد، اعتنایی نمیکرد. پس این دعاها هست که ما را رشد میدهد.
🔹ادامه دارد ....
💽برگرفته از سخنرانی"اخلاق
مهدوی" فایل شماره (38)
🎤استاد احسان عبادی
#اخلاق_مهدوی 162
💠☀️💠☀️💠☀️💠
____________________
@marefatemahdavi
👆👆👆
پوستر شماره 2⃣4⃣
🌟امام زمان (علیه السلام):
أَوْ لَمْ يَعْلَمُوا انْتِظَامَ أَئِمَّتِهِمْ بَعْدَ نَبِيِّهِمْ ص وَاحِداً بَعْدَ وَاحِدٍ إِلَى أَنْ أَفْضَى الْأَمْرُ بِأَمْرِ اللَّهِ عَزَّوَجَلَّ إِلَى الْمَاضِي يَعْنِي الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ ع فَقَامَ مَقَامَ آبَائِهِ ع يَهْدِي إِلَى الْحَقِّ وَ إِلى طَرِيقٍ مُسْتَقِيم.
#پوستر_احادیث_مهدوی
•|اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّـکَ الفَرَج|•
💠 @marefatemahdavi