💠☀️💠☀️💠☀️💠
☀️اخلاق مهدوی☀️
◀️قسمت دویست و پنجاه و پنجم
📔..در قضیه حضرت یوسف وقتی فرزندان حضرت یعقوب پشیمان شدند و آمدند درخواست توبه😔 کردند، طبق آیه قرآن گفت به زودی استغفار می کنم، اما طبق روایات، ما در بحارالانوار داریم که «أخَّرَهُمْ إلَی السَّحَرِ» یعنی استغفار برای آنها را تا سحر به تأخیر انداخت تا در سحرگاهان برای فرزندانش دعا بکند.
🔸آقا رسول الله (ص) در وصیتی به امیرالمومنین (ع) فرمودند؛ «وَ بِالأسْحَارِ فَادْعُ لاتُرَدْ لَکَ دَعْوَۀٌ» هنگام سحر دعا بکن و از خدا درخواست☘ بکن. چرا؟ چون در آن زمان دعای تو رد نمی شود. و بعد حضرت رسول آیه «..وَ الْمُسْتَغْفِرینَ بِالْأَسْحارِ» را برای حضرت علی خواند.
🌀امام صادق (ع) می فرمایند؛
«إِنَّ أَفْضَلَ مَا دَعَوْتُمُ اللَّهَ بِالْأَسْحَارِ. قَالَ اللَّهُ تَعَالَی وَ بِالْأَسْحارِ هُمْ یَسْتَغْفِرُونَ» بهترین زمانی که در آن می توانی به درگاه خدا دعا بکنی سحرهاست 🤲 و بعد این آیه را خواندند.
✅پس ببینید چقدر در روایات ما در بحث سحر تأکید شده.
🔸آقا رسول الله (ص) میفرمایند؛ «اللهَ جَلَّ جَلالُهُ فِی آخِرِ سَاعَۀٍ تَبْقَی مِنْ سَاعَاتِ اللَّیْلِ یَأمُرُ مَلِکاً یُنَادِیهِ..» در آن لحظات آخری که از شب مانده، یعنی نزدیک طلوع فرج، لحظات آخری که شب دارد تمام میشود، اذان صبح🌤 نزدیک است، در این هنگام خدا به فرشته ای امر می کند ندا کند «وَ یُسمَعُ بَیْنَ الخَافِقَیْنِ» در تمام مشرق و مغرب عالم صدایش شنیده میشود..
💥«ألَا! هَلْ مِنْ مُسْتَغْفِرٍ یُغْفَرُ لَهُ» آیا کسی هست که طلب آمرزش بکند و آمرزش او مورد استجابت قرار بگیرد، طلب استغفار بکند خدا بپذیرد؟ «ألَا هَلْ مِنْ تَائِبٍ یُتَابُ عَلَیْهِ» آیا کسی هست که توبه بکند و توبه اش پذیرفته بشود❓«أَلَا هَلْ مِنْ دَاعٍ خَیْرٍ یُسْتَجَابُ لَهُ» آیا کسی هست تقاضای خیر بکند و مورد استجابت قرار بگیرد؟ «هَلْ مِنْ سَائِلٍ یُعْطَى سُؤَالُهُ» کسی هست درخواستی داشته باشد و درخواستش پذیرفته بشود⁉️
ببینید در هنگام سحر، هنگامی که نزدیک به اذان صبح است. هم انسان استغفار بخواهد، هم انسان توبه بخواهد از خدای متعال، هم طلب حاجات بکند و هیچ منافاتی با هم اینها ندارد.
🔹ادامه دارد ....
💽برگرفته از سخنرانی"اخلاق
مهدوی" فایل شماره (75)
🎤استاد احسان عبادی
#اخلاق_مهدوی 255
💠☀️💠☀️💠☀️💠
____________________
@marefatemahdavi
☑️امام محمدباقر (علیهالسلام) :
🔸هوَ وَ اللهِ المُضطَرُّ فی كتابِ اللهِ وَ هُوَ قَولُ اللهِ «أَمَّن یجیبُ المُضطَرَّ اذا دعاهُ وَ یكَشِفُ السُّوءَ وَ یجعَلُكُمْ خُلفاءَ الأَرض».
🔸به خدا سوگند که او (مهدی (علیهالسلام)) مضطر (حقیقی) است که در کتاب خدا آمده میفرماید: «اَمَّن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف ..»
📚 بحارالأنوار، ج۵۲، ص۳۴۱
@marefatemahdavi
🔹شما جوانید. بزرگترین سرمایهی #جوان، دل پاک و نورانی اوست. عزیزان من! از این دل نورانی استفاده کنید. رابطهتان را با خدای متعال مستحکم کنید. اگر جوان که آمادگی دارد، بتواند با خشوع، با ذکر، با تضرع، با توسل، دل خود را با خدای متعال آشنا کند، همان چیزی خواهد شد که مصداق «نورٌ علی نور» است؛ نور معرفت الهی✨ به دلهای شما خواهد تابید.
👌از گناه دوری کردن، با خدا انس گرفتن، نماز را مغتنم شمردن، جزو کارهای مهم است.
🏷۱۳۸۹/۰۸/۰۳ - امام خامنهای
@marefatemahdavi
معرفت مهدوی | استاد عبادی
📝 برگرفته شده از فایل های دوره محامین - (فایل جلسه بیست و هفتم) بحث ولایت فقیه ..🗃 ⏪ قسمت هفدهم 🔗
📝 برگرفته شده از فایل های دوره محامین - (فایل جلسه بیست و هفتم) بحث ولایت فقیه ..🗃
⏪ قسمت هجدهم
🔗ادامه بحث روایات ولایت فقیه:
⭕️روایت بعدی که معروف هست به حدیث مقبوله عمربن حنظله. منبع کتاب ″کافی، ج1، ص67″.
👤عمربن حنظله راوی روایت است که از چند نفر نقل می کند تا به امام صادق (ع) می رسد که آخرین واسطه عمربن حنظله می شود. عمربن حنظله در مباحث رجالی که راویان حدیث را بررسی می کنند، یک مقدار روی آن اختلاف است. بعضی ها قبولش ندارند از لحاظ نقل روایت، بعضی ها قبولش دارند، به همین خاطر روی آن اختلاف است.
👈👈اما چون علما در طول تاریخ به این روایت عمل کردند.. یکی از مبانی که ما روایت را بپذیریم قبول علماست. یعنی درست است سندش یک مقدار ضعیف است اما چون علما در طول تاریخ به آن عمل کردند و گفتن متنش درست است، حالا عمربن حنظله ممکن است آدم ضعیفی باشد، آدم ضعیف لزوما همیشه دروغگو نیست. ممکن است یک آدم دروغگو باشد ولی حرف راست هم بزند. روایت را قبول کردند پس شد مقبوله عمربن حنظله.
✅این روایت خیلی عالی است در بحث اثبات ولایت فقیه. کجای این روایت به ولایت فقیه اشاره دارد❓
🗣عمربن حنظله به امام صادق میگوید اگر دو نفر از مسلمانان در یک بحثی دچار اختلاف شدند چکار کنند؟ (در بحث مباحث قضایی) امام می فرمایند اگر به قاضی طاغوت رجوع کنند، قاضی که ما اهل بیت را قبول نداشته باشد کارشان باطل است، حتی اگر حکم صحیح باشد.
💢روایت این را می گوید هرگاه برای شما مشکلی پیش آمد به نزد راویان حدیث ما بروید..
راویان حدیث ما یعنی شیعه باشند. شاید بعضی ها بگویند راوی حدیث اینجا خیلی کلی است⁉️ ممکن است هر کسی که حدیث نقل می کند را راوی حدیث بگویند؟
امام بعدش توضیح می دهد می گوید راوی حدیثی که در احکام حلال و حرام ما صاحب نظر هستند. (یعنی مجتهد)
امام می گوید آن قاضی را بین خودتان حَکَم قرار بدهید.
☝️گفتیم ولایت فقیه سه تا شأن دارد؛ فتوا، قضاوت و حکومت. آنهایی که میگویند مطلقه فقیه می گویند هر سه تا. اما آنهایی که می گویند ولایت فقیه میشود اولی و دومی.
تا اینجای کار از این حلال و حرام و از این حَکَم، اولی و دومی مشخص شد. اما سومی از این روایت هنوز مشخص نشده!
👈👈ادامه روایت امام صادق حکم کلی را می دهد، می گوید من چنین شخصی را بر شما حاکم قرار دادم. «قَدْ جَعَلْتُهُ عَلَیْکُمْ حاکِماً..» می گوید حاکم بر شما هم هست. و حتی امام می گوید اگر این حاکم بر شما حکمی قرار داد حکمش را بپذیرید، که اگر او را رد کنید ما را رد کردید (ما اهل بیت) و اگر ما را رد کنید، خدا را رد کردید، در حد شرک بالله.
🎤استاد احسان عبادی
#متن_دوره_محامین ۱۸
@marefatemahdavi
✒️📖✒️📖✒️📖✒️
💠👈 سلسله سخنرانی های
″دولــت کــریمه″
🎬 قسمت صد و هشتاد وچهارم (از فایل شماره 40)
🔸..مشرک ها از اینکه فهمیدن پیامبر یک پایگاه جدیدی درست کرده بسیار هراسان شدند چون نقشه هایشان🗺 داشت نقش برآب می شد. پس اینکه شما در شهر دیگری، در کشور دیگری پایگاه بزنی برای نشر اسلام، برای نشر عقیده ات این دشمن را به وحشت و هراس می اندازد.
همان کاری که ما الان داریم می کنیم میگویند چرا می روید در کشورهای دیگر.. برای این است که نشر آرمان ها و عقاید انقلابی📑 خودمان را بکنیم. پیامبر (ص) با مدینه ارتباط گرفت آنجا پایگاه زد، مشرکین احساس خطر کردند.
💭گفتند چکار کنیم؟ نقشه بعدی قتل پیامبر. در دارالندوه نشسته بودند که بیاید نقشه بکشیم پیامبر (ص) را به قتل برسانیم. همه قبایل و بزرگان قریش هم جمع شده بودند👥. ابولهب عموی پیامبر هم به عنوان رئیس بنی هاشم در این جلسه حضور داشت.
در این جلسه سه پیشنهاد مطرح شد؛
زندان ، تبعید ، قتل
👈زندان که نمی شد چون پیامبر باز میتوانست بیرون بیاید. تبعید هم اگر میشد باز پیامبر (ص) در آن منطقه میرفت تبلیغ اسلام را می کرد. این دوتا رد شد، رسیدن سر قتل.🗡
⁉️ اما برای قتل پیامبر چکار باید میکردند؟ چه شیوه ای را باید استفاده میکردند؟ آنها خودشان می دانستند هر کس پیامبر (ص) را بکشد با شمشیر بنی هاشم روبه رو است⚔. درست است آن زمان ابوطالب نبود، پیامبر✨ بنی هاشمی که بلاخره بود، گفتیم عرب هم شدیدا قبیله پرست بود، قبیله بنی هاشم حمله میکردند و آن فرد را می کشتند، هر کسی که قاتل بود.
⚠️تاریخ اینجا نکته ای را ذکر می کند. (چندتا تاریخ را نگاه کردم تاریخ های دسته اول مثل یعقوبی، مثل طبری📚) می گوید ناگهان پیرمردی وارد شد و یک دستوری داد گفت از هر قبیله یک نفر بیاید پیامبر را بکشد. اینجا سوال پیش می آید این پیرمرد چه کسی بود⁉️
و چرا تاریخ اسمی نمی برد؟
دارالندوه می دانید چه جایی بود؟ شما فرض کنید الان رئیس جمهور می خواهد با وزیر اطلاعات و تیم اطلاعاتی یک جلسه کاملا محرمانه⛔️ برگزار بکند، به نظر شما در باز است، هر کی به هر کی هست که هر کس دلش بخواهد بیاید و برود، قطعا اینطوری نیست! دارالندوه اینطور جایی بود. این پیرمرد چه کسی بود‼️ این نکته مجهول تاریخ است که اینجا نام نمی برد. در بعضی جاها نوشته شیطان به شکل پیرمرد وارد شد، که این هم رد گم کنی هست. شیطان🔥 به شکل انسان نمیتواند دربیاید مگر برای اولیاء و انبیاء.. برای آدم های عادی نمی تواند.
❌این پیرمرد به آنها گفت از هر قبیله یک نفر بیایند و قتل پیامبر را به عهده بگیرند.. اینها رفتند پیامبر (ص) را به قتل برسانند، همان داستان لیلة المَبیت که حضرت امیرالمومنین (ع)✨ رشادت کردند و در جای پیامبر خوابیدند و آنها نتوانستند کاری پیش ببرند.
🖇ادامه دارد ...
🎤استاد احسان عبادی
#متن_دولت_کریمه 184
#کانال_معرفت_مهدوی
#لطفا_معرف_کانال_باشید
✒️📖✒️📖✒️📖✒️
︽︽︽︽︽︽︽︽︽
@marefatemahdavi
@arshiv_link313
#امام_زمان🌱
در انتظار تو چشمم
سپید گشت و غمی نیست
اگر قبول تو افتد
فدای چشم سیـاهت ..💕
@marefatemahdavi
👆👆👆
🌀پوستر شماره 4⃣6⃣
👈کتاب #ما_منتظریم (خورشید مهدویت در منظومه فکری چهل ساله امام خامنهای)، صفحه ۵۷
🗓سخنرانی در خطبه های نماز جمعه ۱۳۵۹/۴/۶
📒 #پوستر_کتاب_ما_منتظریم
@marefatemahdavi
⭕️️دفــاع از #قــرآن 📖✒️
👈شبهه پنجاهم 0⃣5⃣
🚀 پیش بینی سفر به فضا، ادعای قرآن
✨يَامَعْشَرَ الْجِنِّ وَالْإِنسِ إِنِ اسْتَطَعْتُمْ أَن تَنفُذُوا مِنْ أَقْطَارِ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ فَانفُذُوا لَا تَنفُذُونَ إِلَّا بِسُلْطَانٍ✨
فَبِأَيِّ آلَاء رَبِّكُمَا تُكَذِّبَانِ ✨يُرْسَلُ عَلَيْكُمَا شُوَاظٌ مِّن نَّارٍ وَنُحَاسٌ فَلَا تَنتَصِرَانِ✨ (۳۳تا ۳۵،الرحمن)✨
اى گروه جنّ و انس! اگر مى توانيد از مرزهاى آسمان ها و زمين نفوذ كنيد، نفوذ كنيد. هرگز نمى توانيد مگر به واسطه قدرتى فوق العاده.
پس كدام يك از نعمت هاى پروردگارتان را تكذيب مى كنيد؟آن روز شعله اى از آتش و مس گداخته بر شما فرومى ريزد، پس نمىتوانيد تقاضاى يارى كنيد.
🌀ادعاشده که عبور از قطرهای آسمان و زمین به معنی سفر به فضاست. غافل از اینکه در آیه ی بعد گفته شده که اگر از قطر آسمانها و زمین خارج شوید بر سر شما آتش و مس گداخته فرو می ريزد. آيا فضانوردانی🛸 كه از كره ی زمین خارج شدند، مورد هجوم آتش و مس گداخته قرار گرفتند و آيا در فضای بین سیارات، آتش و مس گداخته وجود دارد؟
📝جواب شبهه:
اين آيات مربوط به قیامت است و ارتباطی با فضانوردی ندارد، زيرا آيات قبل و بعد از آن ناظر به رويدادهاى سراى ديگر است👌
در حديثی از امام صادق✨ علیه السلام✨ می خوانیم : روز قیامت خداوند بندگان را در محل واحدى جمع می كند و به فرشتگان✨ آسمان پائین وحى میفرستد، فرود آيید، آنها كه دو برابر جمعیت روى زمین از جن و انس هستند فرود می آيند، سپس اهل آسمان دوم كه آنها نیز دو برابر همه می باشند، فرود میآيند، و به همین ترتیب فرشتگان هفت آسمان💫 فرود می آيند و همچون هفت حجابى گرداگرد انس و جن را احاطه میكنند، اينجاست كه منادى صدا می زند: اى جمعیت جن و انس! اگر می توانید از اقطار، آسمان ها و زمین بگذريد، اما هرگز نمی توانید جز با قدرت الهى، و در اينجا می بینند اطراف آنها را هفت گروه عظیم از فرشتگان✨ فرا گرفته اند و راهى براى فرار از چنگال عدالت نیست.
⚠️اما اگر اين آيه را مربوط به سفر به فضا هم بدانیم ايراد سها وارد نیست، زيرا معنی (شواظ و نحاس) در آیه✨يُرْسَلُ عَلَيْكُمَا شُوَاظٌ مِنْ نَارٍ وَنُحَاسٌ فَلَا تَنْتَصِرَانِ✨ اين گونه است.
"شواظ" به معنای دودهايی كه در آن آتش نیست و نحاس هم گفته اند: شعله ی بدون دود است كه، به علت رنگش به مس تشبیه شده است.
✅بنابراين معنی آيه اينگونه می شود: شعله هايى از آتش بی دود، و دودهايى متراكم بر شما فرستاده میشود؛ و نمیتوانید از كسى يارى بطلبید!
مورد اول به شعله هايی از آتش كه از ستارگان خارج می شود و دودهای بدون آتش به سحابی ها قابل تطبیق است👌
📚منبع: کتاب دفاع از قرآن در رد کتاب نقد قرآن، ص ۲۸۱
🖇ادامه دارد ...
#دفاع_از_قرآن ۱۰۲
@marefatemahdavi
معرفت مهدوی | استاد عبادی
⚔ ادامه نبرد احد .. 🔹در آغاز، تیراندازی بین دو طرف بالا گرفت که طی آن قبیله هوازن از سوی مشرکان عقب
💥جنگ احد در قرآن
🗣ابن عوف گفته است: اگر بر آنید تا حکایت احد را بدانید آیه یکصد و بیست به بعد سوره آل عمران را بخوانید در آن صورت، گویی که در احد با ما بوده اید.
♦️آثار رسول خدا (ص) در احد:
👈از هنگامی که رسول خدا (ص) وارد مدینه شد و نخست در محله قبا، با اقامه نماز در محل، مسجد قبا را بنیاد نهاد، تا زمانی که آن حضرت چشم از جهان فرو بست، دهها نقطه را با متبرک ساختن زمینش به اقامه نماز در آن به عنوان مسجد🕌 برای مسلمانان به یادگار گذاشت.
از جمله در دو جنگ احد و خندق، چندین مکان که محل اقامه نماز یا نشستن رسول خدا (ص)✨ و اقامتگاه کوتاه آن حضرت بود، به صورت مسجد برجای مانده است. از آن جمله مساجدی به نامهای فسح، قبه الثنایا، مسجد شیخین🕌، مسجد استراحتگاه، مسجد سقیا را می توان نام برد.
◀️رخدادهای میان احد تا احزاب:
🔰بی شبهه غزوه احد ضربه سختی بر پیکره اسلام بود. شهادت هفتاد نفر از یک سپاه هفتصد نفری بدان معنا بود که یک دهم سپاه از بین رفته اند. بسیاری نیز زخمی شدند🤕 که تا مدتها گرفتار جراحت خویش بودند. غزوه حمراءالاسد در فردای روز احد، اندکی سبب تقویت روحیه مسلمانان شد اما بیشترین هدف آن اقدام، منصرف ساختن قریش از حمله به مدینه بود.⚔
باید دانست که دشمنان رسول خدا (ص)تنها قریش نبودند، بلکه منافقان و یهودیان داخل مدینه در شمار سخت ترین دشمنان اسلام بودند.
👈درباره منافقان اولین نکته آن که، یک مشکل عمده سر راه خود داشتند و آن این بود که در داخل طوایف خود سخت گرفتار مومنانی بودند که حتی اندکی کجی از راه رسول خدا (ص) را نمی پذیرفتند. آنان سخت مراقب منافقین بودند و محدودیت ویژه ای برای آنان بوجود می آوردند. به علاوه آنان از یک طایفه خاص نبودند و لذا نمی توانستند به عنوان یک سپاه منظم توطئه ای را سامان دهند.
👈با این حال، همانطور که در غزوه خندق نیز خواهیم دید، آنان از لحاظ تضعیف روحیه مسلمانان، نقش مهمی داشتند و این کاری ترین سلاحی بود که در اختیار آنان قرار داشت. به علاوه ایجاد تفرقه❌ میان مسلمانان، تحریک انصار بر ضد مهاجران و مهمتر از آن، احیای کینه های اوس و خزرج، از سیاستهای اصلی آنان برای تضعیف اسلام بود.
حرکت متین رسول خدا (ص) در برابر این اقدامات و نزول آیات قرآنی📖 درباره منافقان، آنچنان عرصه را بر آنان تنگ کرد که از لحاظ عملی، هیچ گونه اقدام جدی را از سوی منافقان در سیره نمی شناسیم. زمانی که ببینیم فرزند عبدالله بن ابی، از رسول خدا (ص) اجازه قتل پدرش را می خواهد -و البته آن حضرت چنین اجازه ای به او نداد- می توانیم تصور کنیم که چه محدودیتی برای منافقان⚡️ حتی از داخل خانه آنها وجود داشته است، هر چند نباید بپنداریم که شمار آنان اندک بوده است. چه در همین احد، سیصد تن از عبدالله بن ابی پیروی کردند.
💢به هر روی، غزوه احد سبب شد تا ملامت منافقان افزون شود و شبهات آنان رواج بیشتری بیابد؛ با این حال و خوشبختانه، حادثه احد آنقدر موثر نبود که اسلام را دچار مشکل اساسی کند.
🔸علاوه بر منافقان و یهودیان، قبایل اطراف نیز جدای از روابطشان با قریش، به دلیل طمع در اموال مردم👥 مدینه، دشمنان بالقوه و بالفعل مسلمانان بودند. یکی از این قبایل قبیله بنی اسد بود. سه ماه پس از جنگ احد، در محرم سال چهارم هجری، قبیله بنی اسد که در فاصله 300کیلومتری🚏 شمال شرق مدینه زندگی می کردند، هوس حمله به مدینه کردند.
رسول خدا (ص) به انتظار آمدن بنی اسد نماند، آن حضرت پیش دستی کرده و یک گروه صد و پنجاه نفری🏇 را به سوی بنی اسد فرستاد. سپاه اسلام به فرماندهی ابو سلمه یک روز در آنجا ماندند و آنچه رمه در اطراف بود تصاحب کردند و به مدینه بازگشتند. خبر دیگری حاکی است که درگیری مختصری نیز روی داده که بلافاصله بنی اسد صحنه نبرد را ترک کرده و گریختند.🏃♂
⬇️⬇️
💢اقدام دیگر رسول خدا (ص) از بین بردن یکی از چهره های معاند و متنفذ قبیله هذیل بود. به گزارش ابن سعد، رسول خدا (ص) خبر یافت که سفیان بن خالد👤 از قبیله هذیل قصد فراهم کردن نیرو برای جنگ با مسلمانان دارد. آن حضرت در محرم سال چهارم عبدالله بن انیس را فرستاد تا وی را به⚔ قتل برساند.
این حادثه را نیز باید در شمار حوادثی دانست که قبایل حجاز، جدای از قریش و یا به تحریک آنان در صدد دشمنی با اسلام بوده اند.
🌀در همین ردیف باید از دو حادثه رجیع و بئرمعونه یاد کرد، حوادثی که نشانگر دشمنی قبایل اطراف با اسلام بود.
در واقع سال چهارم و پنجم اوج دشمنی قبایل با اسلام و همراهی آنان با قریش است.
👈اقدام دیگر قبایل غیر قریشی، تلاش جمعی از قبیله قضاعه و غسان برای جنگ با حجاز بود. آنان خارج از منطقه حجاز، و در مسیر شام بودند. واقدی در سبب رفتن رسول خدا (ص) 💬می گوید: آن حضرت شنید که در دومه الجندل کسان بسیاری هستند که به حاملان کالاها ظلم می کنند و اعراب👥 زیادی به آنها ملحق شده قصد آن دارند تا به مدینه نزدیک شوند. رسول خدا (ص) در ربیع الاول سال چهارم به همراه یک هزار نفر به سوی دومه الجندل حرکت کرد.
در این اقدام مسلمانان با کسی برخورد نکرده و جمع مزبور پیش از رسیدن مسلمانان گریخته🏃♂ بودند؛ به هر روی این قبیل اقدامات آمادگی مسلمانان را برای رویارویی با هر حرکتی تضمین کرده و قبایل اطراف را از اندیشه حمله و حتی صحبت از آن باز می داشت. زیرا کافی بود خبر سخنان توطئه آمیز🗞 آنان به مدینه برسد، در آن صورت سپاهی از مسلمانان به آن سوی عازم می شد. شاید به همین دلیل بود که طی این غزوات، معاهداتی با قبایل اطراف بسته می شد.
🔹ادامه دارد ...
✍بـرگرفته از کتاب: "تـاریخ
سیاسی اسلام، ج1، ص526-538"،
رسول جعفریان.
#تاریخ_سیاسی_اسلام ۴۰
@marefatemahdavi
#حدیث
🌟قالَ الإمام المهدی، صاحب العصر و الزّمان (علیه السلام و عجّل الله تعالی فرجه الشّریف): أمّا ظُهُورُ الْفَرَجِ فَإنَّهُ إلَی اللهِ، وَ کَذَبَ الْوَقّاتُونَ.
🔹امام زمان (عج) فرمودهاند:
👈زمان ظهور مربوط به اراده خداوند متعال میباشد و هرکس زمان آن را معیّن و معرّفی کند دروغ❌ گفته است.
📚 بحار الأنوار، ج۵۳، ص۱۸۱
@marefatemahdavi