دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان
✨أللَّهُمَّ زَیِّنِّی فیهِ بِالسِّتْرِ وَ الْعَفَافِ وَ اسْتُرْنِی فیهِ بِلِبَاسِ الْقُنُوعِ وَ الْکَفَافِ وَ احْمِلْنِی فیهِ عَلَی الْعَدْلِ وَ الإنْصَافِ وَ آمِنِّی فِیهِ مِنْ کُلِّ مَا أخَافُ بِعِصْمَتِكَ یَا عِصْمَةَ الْخَائِفین
خدایا! در این روز مرا به زیور ستر و عفت نفس بیارای و به جامۀ قناعت و کفاف بپوشان و به کار عدل و انصاف بدار و مرا از هرچه ترسانم ایمن ساز. به نگهبانی خودت، ای نگهدار و عصمتبخش خداترسان!
🕯🔗📝
📨 پیامهای دعا
1⃣ زینت پیدا کردن به ستر و عفاف
2⃣ پوشیدن لباس قناعت و کفاف
3⃣ برخورداری از عدل
4⃣ امنیت از آنچه میترسیم
🔶🔷🔶🔷🔶
🔊 پیام منتخب
🎗پردهپوشی از صفتهای نیکوی خداست و او ما را نيز به عيبپوشی، دعوت کرده است.
علی(ع) میفرمايد: «طُوبَی لِمَنْ شَغَلَهُ عَیْبُهُ عَنْ عُیُوبِ النَّاس؛ خوشا به حال بندهای که به عیب خود میپردازد و به عیوب دیگران کاری ندارد!»
👤نوری، حسین 📗مستدرک الوسائل📚 ج ۱ 📖ص ۱۱۶.
🆔 @MaharateTabligh
13.pdf
558.9K
📄متن سخنرانی مناسب روز سیزدهم ماه مبارک رمضان
📥قالب فایل: PDf
🆔 @MaharateTabligh
مجلس سیزدهم تهمت.pdf
157.9K
📄فیش سخنرانی روز سیزدهم ماه مبارک رمضان
📥قالب فایل: PDf
🆔 @MaharateTabligh
دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان
✨أللَّهُمَّ طَهِّرْنِی فيهِ مِنَ الدَّنَسِ وَ الْأَقْذار وَ صَبِّرْنِی فیهِ عَلَی کَائِنَاتِ الْأَقْدَارِ وَ وَفِّقْنِی فیهِ لِلتُّقَی وَ صُحْبَةِ الْأَبْرَارِ بِعَوْنِكَ یَا قُرَّةَ عَیْنِ الْمَساکین؛
خدایا! در این روز مرا از پلیدی و کثافات پاکساز و بر حوادث خیر و شرِ قضا و قدرت، صبر و تحمل عطا کن و بر تقوا، پرهیزکاری و مصاحبت نیکوکاران موفق دار. به یاری خود، ای مایۀ شادی و اطمینان خاطر مسکینان!
🔸🔹🔶🔷🔸🔹
📬پیامهای دعا
1⃣ درخواست پاکی از پلیدیهای ظاهری و باطنی
2⃣ صبر بر مقدرات الهی
3⃣ توفیق تقوا و مصاحبت با خوبان
4⃣ اجابت دعاها
🎈🎌🔖🏷
🔊 پیام منتخب
🏵از سالكی پرسيدند: تقوا چگونه است؟ گفت: هرگاه در زمينی وارد شدی كه در آن خار وجود دارد، چه میكنی؟ گفتند: دامن برمیگيریم و خويشتن را مواظبت مینمايیم تا خار و خاشاک به ما نچسبد. گفت: در دنيا نيز چنين كنید، كه تقوا اين گونه است.
👤 قمی، شيخ عباس، 📘سفينة البحار، 📚ج ۲، 📖ص ۶۷۸
از امام صادق(ع) دربارۀ تفسیر تقوا سؤال شد، حضرت فرمود: «أنْ لايَفْقِدَكَ اللَّهُ حَيْثُ أمَرَكَ وَ لايَرَاكَ حَيْثُ نَهَاك؛
تقوا آن است که خداوند تو در جایی که امر فرموده، غایب نبیند و در جایی که نهی فرموده، حاضر نبیند.
👤محمدی ریشهری، محمد، 📗میزان الحکمه،🚩 باب تقوا.
🆔 @MaharateTabligh
14.pdf
725.5K
📄متن سخنرانی مناسب روز چهاردهم ماه مبارک رمضان
📥قالب فایل: PDf
🆔 @MaharateTabligh
مجلس چهاردهم فحاشی.pdf
94.6K
📄فیش سخنرانی روز چهاردهم ماه مبارک رمضان
📥قالب فایل: PDf
🆔 @MaharateTabligh
🕋دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان
✨أللَّهُمَّ لاتُؤاخِذْنی فيهِ بالْعَثَرات وَ اَقِلْنی فيهِ مِنَ الْخَطايا وَ الْهَفَواتِ وَ لاتَجْعَلْنی فيهِ غَرَضاً لِلْبَلايا وَ الآفاتِ بِعزَّتِكَ يا عِزَّ المُسْلمينَ؛
خدايا! در اين روز مرا به لغزشهايم مؤاخذه مفرما، عذر خطاها و سستیهایم را بپذير و مرا هدف بلاها و آفتها قرار مده. به حق عزت و جلالت، ای عزتبخش مسلمانان!
🔸🔹🔶🔷🔸🔹
📬پیامهای دعا
1⃣ درخواست عدم مؤاخذه بهخاطر لغزشها
2⃣ پذیرفتن عذر خطاها و سستی ها
3⃣ قرارنگرفتن در مسیر بلاها و آفتهای دنیا
4⃣ عزت از خداست
💐🌸🌼🌷🌹
🔊پیام منتخب
✨ اميرالمومنين(ع) میفرمايد: «الدُّنيا دارٌ بِالبَلاءِ مَحفُوفَة؛ دنیا، خانهای است که در بلا پيچيده شده (اطرافش را بلا فراگرفته) است.» 📘نهج البلاغه،📝 خ ۲۱۷
📎 کيست که در زندگی خود بلا نداشته باشد؟ کيست که مصيبت نداشته باشد؟ آدمی که دعا میکند، شايسته نيست بگويد: «خدايا! هيچ بلايی بر سر من نياور.» این درخواست، خلاف طبيعت و سنت الهی است. اصلاً خدا ما را خلق کرده، برای اينکه از طريق بلاها امتحانمان کند. هر بلایی نوعی امتحان است. اصلاً بلا بهمعنای اختيار و امتحان است. پس بلا به منزلۀ يک واقعيت، شريک زندگی دنيايی است؛ ولی اين دعا با ظرافتی لطیف میگويد: «خدايا! جوری نباشد که من نشانۀ بلاها و آفات قرار گيرم.» غرض، بهمعنای نشانه و هدف است.
👤طریحی، محمد، 📗مجمع البحرین، 📚ج ۴، 📖ص ۲۱۷.
🆔 @MaharateTabligh
15.pdf
11.6M
📄متن سخنرانی مناسب روز پانزدهم ماه مبارک رمضان
📥قالب فایل: PDf
🆔 @MaharateTabligh
مجلس پانزدهم غیبت.pdf
105.1K
📄فیش سخنرانی روز پانزدهم ماه مبارک رمضان
📥قالب فایل: PDf
🆔 @MaharateTabligh
💐ولادت حضرت امام حسن مجتبي عليه السلام(ع) و روز اكرام
▪️هنگامي که سپاهيان امام حسن (ع) و معاويه برابر هم آرايش جنگي به خود گرفتند، بيش از آن که معاويه به سامان دادن سپاه و اردوگاه خويش بينديشد و آن را آماده جنگ کند ، در انديشه پيش کشيدن مسئله صلح و تحميل آن بر امام (ع) بود. او پنداشته بود كه كناره گرفتن امام (ع) از حكومتِ به نفع او ، در افكار عمومى به معناى كنار رفتن از خلافت امام تلقى خواهد شد و از آن پس او در نگاه مسلمانان به عنوان خليفه قانونى جاي خواهد گرفت.
▫️اين رؤياى شيرينى بود كه معاويه از هر چيز گران بهايي در برابر آن در ميگذشت. بر اساس اين گمانه ، ناگهان شايعات دروغين و وعده هاي دل فريب بسياري به سوى اردوگاه جبهه عراق سرازير شد. فرمانده اين جبهه و به دنبال او بيشتر سركردگان سپاه ، وجدان خود را با مال يا وعده ، معامله کردند و انبوه شايعات دروغ و اراده سوز، اردوگاه آنان را در هم ريخت. بر اثر رواج همين گمانه ز ني ها ، امام (ع) نيز در وضعى قرار گرفتند كه امكان هيچ گونه اقدام مثبتى برايشان باقى نماند و حتى از هجوم ناگهانى دشمنان داخلى هم در امان نبودند. در چنين موقعيتى ، قاعده آن است كه از همان لحظه ، آرايش ديگرى براي رزمندگان طراحي شده و نبرد به ميداني جديد و متفاوت کشيده شود. امام (ع) پيشنهاد صلح معاويه را پذيرفت، اما بندوبست هايي پيش پاي ايشان گذاشته شد که او را گرفتار ساخت كه معلوم بود كسى چون معاويه پاي بندي چنداني براي آن ها نخواهد داشت. و از وقتي که نقض عهد هاي معاويه آغاز شد، مردم از در خشم و انكار در آمدند چنان که ديرزماني پاييد وتا نسل ها به درازا کشيد. بدين ترتيب علاوه بر آن که امر امت در ظاهر اصلاح گرديد و از خون ريزي ميان مسلمانان جلوگيري شد، اين خشم مردمي شورش هايي درپي داشت كه در طول تاريخ همواره به تصفيه قدرت هاى غاصب كمك كرد.
↩️📚برگرفته از کتاب صلح امام حسن، نوشته شيخ راضي آل ياسين، ترجمه مقام معظم رهبری.
🔍 #مناسبتها
🔬 #امام_حسن_مجتبی
🔬 #اکرام
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔰کانال مهارتهای تبلیغی (منبــر)
🆔 @MaharateTabligh