🌹فضایل فاطمه زهرا(س) در کلام ائمه معصومین(ع) (قسمت ۸)
☀️فاطمه(سلام الله علیها) از نگاه امام رضا(علیه السلام)
💐امام رضا(علیه السلام) از اجداد گرامیش نقل مى کند که پیامبر(ص) به على(علیه السلام) فرمودند: سه فضیلت به تو داده شد که به من داده نشده است. على(علیه السلام) عرض کرد: آن سه چیز چیست؟ پیامبر(صلی الله علیه و آله) فرمود: « تو پدر زنى چون من دارى که من چنین پدر زنى ندارم، همسرى چون فاطمه(س) به تو داده شده که به من داده نشده است، حسن و حسین(علیه السلام) به تو داده شده که به من داده نشده است». (۱)
▪️همچنین امام رضا(علیه السلام) از پدران بزرگوار خود از رسول خدا(صلی الله علیه و آله) نقل مى کند که پس از ازدواج على و فاطمه(علیهما السلام) خداوند عزوجل فرمودند: «اگر على(علیه السلام) را نمى آفریدم براى دخترت فاطمه(سلام الله علیها) همتا و همسرى در روى زمین یافت نمى شد».(۲)
⤴️۱. مسندالرضا، ج ۱، ص ۱۱۹.
⤴️۲. همان، ج ۱، ص ۱۴۱.
✨﷽✨
💠 تسبیحات حضرت زهرا (س)💠
✍حاج آقا قرائتی: از بهترین تعقیبات نماز، تسبیحات حضرت زهرا علیها السلام است. این ذكر عالى را رسول خدا صلى الله علیه و آله به دختر گرامى اش آموخت: 34 مرتبه «اللّه اكبر»، 33 مرتبه «الحمدللّه» و 33 مرتبه «سبحان اللّه». این صد بار ستایش خدا به بزرگى و شكر نعمت هایش و تنزیه و تقدیسش، به فرموده امام صادق علیه السلام از هزار ركعت نماز مستحب، نزد خدا برتر است. این تسبیحات در كتب اهل سنّت نیز آمده است.
امام باقر علیه السلام فرموده است: در میان ستایش ها، بهتر از تسبیحات حضرت زهرا علیها السلام نیست، و اگر میبود، رسول خدا به فاطمه علیها السلام تعلیم مى داد.
💥همان گونه كه در روایات، سجده بر تربت سید الشهدا مورد تأكید قرار گرفته است، داشتن تسبیح 34 دانه اى از خاك مزار امام حسین علیه السلام نیز ثواب بسیار دارد، و حتّى گرداندن آن بدون ذكر هم با ارزش است. زیرا الهام بخش فرهنگ جهاد و شهادت و قیام براى خداوند است. آنچه لازم است، تأنّى، تأمّل وتوجّه در این تسبیحات است. تنها نباید چرخش سریع زبان و كلماتى تند و نامفهوم باشد. این تسبیحات، هر چه با وقار و با توجّه به معناى این سه ذكر مهمّ باشد، نزد خدا با ارزشتر و براى انسان سازنده تر است.
📚 کتاب راز نماز، محسن قرائتی
🆔 @MaharateTabligh
❣ #یا_فاطمة_الزهـــــرا❣
مـــــادر! نمے شود ڪہ برایم دعـا ڪنے
درد مـــــرا بہ دسـٺ طبیبـٺ دوا ڪنے
یا اینڪہ یڪ سحــر بہ قنوٺ نمــاز وتر
یادے از این اسیـــر قدیـــــم شما ڪنے
این دسٺهاے خستہ وخالے دخیل توسٺ
یعنے نمےشود ڪہ بہ من هم عطا ڪنے؟
🆔 @MaharateTabligh/
🌹فضایل فاطمه زهرا(س) در کلام ائمه معصومین(ع)(قسمت ۹)
☀️فاطمه(سلام الله علیها) از نگاه امام جواد(علیه السلام)
✍🏼زکریا بن آدم نقل مى کند: در محضر امام رضا(علیه السلام) بودم که امام جواد(علیه السلام) در حالى که بیش از چهار سال از عمرش نگذشته بود، وارد شد. وقتى نشست دستش را روى زمین قرار داد و سر به آسمان بلند نمود و مدتى طولانى به فکر فرو رفت. امام رضا(علیه السلام) فرمود: جانم فدایت! چرا این چنین در اندیشه اى؟ پاسخ داد: به جهت ستم هایى که نسبت به مادرم فاطمه(سلام الله علیها) انجام داده اند».(۱)
و نیز امام جواد(علیه السلام) خطاب به موسى بن قاسم که گفت: در حج از طرف فاطمه زهرا(سلام الله علیها) زیارت کردم امام فرمودند: «آن را زیاد کن؛ زیرا که آن برترین چیزى است که بدان عمل مى کنى»(۲).
⤴️۱. بحارالانوار، ج ۵۰، ص ۵۹.
⤴️۲.اصول کافى، ج ۴، ص ۳۱۴.
#محتوای_مناسبتی
🆔 @MaharateTabligh
🌹فضایل فاطمه زهرا(س) در کلام ائمه معصومین(ع) (قسمت ۱۰)
☀️فاطمه(سلام الله علیها) از نگاه امام هادى(علیه السلام)
▫️آن حضرت در مورد علت نامگذارى حضرت صدیقه طاهره(سلام الله علیها) به «فاطمه»، از رسول خدا(صلی الله علیه و آله) نقل مى کند که رسول خدا فرمود: « دخترم فاطمه(سلام الله علیها) را بدان جهت فاطمه نامیدند که خداوند عزوجل او و دوستانش را از آتش جهنم به دور نگه مى دارد».(۱)
⤴️۱. لسان المیزان، ج ۳، ص ۳۴۶.
#محتوای_مناسبتی
🆔 @MaharateTabligh
حضرت فاطمہ زهـرا(س):
اگر آنچہ ما اهـل بیت دستور دادہ ایم
عمل ڪنے واز آنچہ نهـے ڪردہ ایم
خوددارے نمایے تو از شیعیان ماهـستے وگرنہ خیر.
♡♠️✧❥꧁♥️꧂❥✧♠️♡
🆔 @MaharateTabligh
🌹فضایل فاطمه زهرا(س) در کلام ائمه معصومین(ع) (قسمت ۱۱)
☀️فاطمه(سلام الله علیها) از نگاه امام حسن عسکرى(ع)
💐امام حسن عسکرى(علیه السلام) از امام على(علیه السلام) از رسول خدا(صلی الله علیه و آله) نقل مى کند:
▫️«آن هنگام که خداوند آدم و حوا را آفرید، آنان در بهشت به خود مباهات مى کردند. آدم به حوا گفت: خداوند هیچ مخلوقى بهتر از ما نیافریده است. خداوند به جبرئیل فرمود: این دو بنده ام را به فردوس برین ببر، زمانى که وارد فردوس شدند؛ چشمانشان به بانویى افتاد که جامه اى زیبا از جامه هاى بهشتى در برداشت و تاجى نورانى بر سرگذاشته و دو گوشواره درخشان به گوشش آویخته بود و بهشت از پرتو نور چهره اش درخشان بود. حضرت آدم به جبرئیل گفت: حبیبم جبرئیل! این بانو که از زیبایى چهره اش بهشت نورانى گشته؛ کیست؟ گفت: او فاطمه دختر محمد(صلی الله علیه و آله)، پیامبرى از نسل تو است که در آخرالزمان خواهد آمد. گفت: این تاجى که برسردارد چیست؟ پاسخ داد: شوهرش على بن ابیطالب(علیه السلام) است. گفت: این دو گشواره که بر دو گوش او است چیست؟ پاسخ داد: دو فرزندش حسن و حسین(علیه السلام) مى باشند. آدم گفت: حبیبم! آیا اینان پیش از من آفریده شده اند؟ گفت: بلى؛ اینان در علم مکنون خداوند چهارهزار سال پیش از آن که تو آفریده شوى، وجود داشتند».(۱)
⤴️۱. لسان المیزان، ج ۳، ص ۳۴۶.
#محتوای_مناسبتی
🆔 @MaharateTabligh
🌹فضایل فاطمه زهرا(س) در کلام ائمه معصومین(ع) (قسمت ۱۲)
☀️فاطمه(س) از نگاه امام مهدى (عج)
💐حضرت بقیه الله(عج) فرمودند: « دختر رسول خدا فاطمه(سلام الله علیها) براى من سرمشق و الگوى نیکویى است.».(۱)
⤴️۱. بحارالانوار، ج ۵۳، ص ۱۸۰.
#محتوای_مناسبتی
🆔 @MaharateTabligh
♨️آدمهای پلاستیکی پوک
▫️حجت الاسلام والمسلمین قرائتی: در میان پیغمبران حضرت ابراهیم برجستگی دارد چون جد موسی ابراهیم است. جد عیسی ابراهیم است، جد پیغمبر ما، جد امام زمان، یعنی همه انبیاء نسل ابراهیم هستند تقریباً، جز اندکی، بسیاری نسل ابراهیم(ع) هستند. ابراهیم از همه چیز گذشت. از جانت بگذر، در آتش برو، گفت: باشد در آتش میروم. از بچه بگذر، صد سال منتظر یک بچه بود. در پیری خدا یک بچه به او داد، حالا آدمی که صد سال است بچه ندیده، همه وجودش بچهاش است. خدا به او گفت: بچهات را در بیابانهای مکه بگذار و برگرد. با مادرش، باشد. زن و بچهاش را گذاشت در بیابان مکه، فقط چند تا کوه است. نه گیاهی، نه آبی، گذاشت در مکه و برگشت. بچه تشنه شد، مادر دید آب ندارد. رفت کوه صفا و مروه، صفا و مروه یک خیابان چهارصدمتری سقف دار است که بعد از طواف در آن خیابان هم باید هفت بار بروند. یک خیابان چهارصد متری است. دوید رفت کوه صفا ببیند از بالای کوه درختی، پرندهای آثاری هست یا نه؟ دید نیست. دید بچه دارد دست و پا میزند، دوید کوه مروه، هفت بار دوید. از بچه شیرخواره بگذرد، تشنه در بیابان داغ با یک زن جوان، چطوری گذشت؟ آنوقت مزد گذشتن چیست؟ ما مکه میرویم بسیاری از کارهای مکه ما سنتهای ابراهیمی است که پیغمبر آمد فرمود: حج شما همان حج ابراهیمی باشد. امام هم فرمود: حج ابراهیمی، یعنی بسیاری از اعمال حج کارهایی است که زمان ابراهیم تأسیس شده ولی باید بماند.
▪️جانت را بده در آتش، چشم! بچه شیرخوارهات را بده، در مکه چشم! حالا این بچه بزرگ شده، سیزده ساله شده. خدا به ابراهیم میگوید: سیزده ساله را بکش. چشم! چاقو را اینجا میگذارد. میگوید: بردار، نمیخواستم خون ریخته شود. میخواستم ببینم دل میکنی یا نه، دیدم دل کندی. حالا دختر ما میگوید: حاج آقا من مسلمان هستم و نمازم را دوست دارم ولی این لاک را هم دوست دارم. من چون لاک زدم نمیتوانم وضو بگیرم، چه کنم؟ یعنی دختر ما بین لاک و خدا میماند. این به کجا میرسد؟ آدمهای پلاستیکی پوک. از همه چیز بگذر. ما آدم داریم که سر لقبش چانه میزند. میگوید: به من چه عنوانی میدهید؟ اگر این عنوان است میآیم، اگر این عنوان است نمیآیم.
↩️🌐منبع:
http://www.hawzahnews.com/news/882257
#محتوای_کمک_تبلیغی
🆔 @MaharateTabligh
معرفت
#معرفی_کتاب 📙 امامان شیعه در منابع اهل سنت 🆔 @MaharateTabligh
◀️امامان شیعه در منابع اهل سنت
▫️نویسنده: علی جباری
▫️نوبت چاپ: اول، 1398
▫️شمارگان: 1300 نسخه
▫️قطع: رقعی
▫️قیمت: 28000 تومان
💥قیمت ویژه مبلغان: 14000 تومان
✍🏻کتاب «امامان شیعه در منابع اهل سنت» تلاش دارد با استناد به منابع و مصادر کهن و معتبر تاریخی، تصویری روشن از زندگانی امامان معصوم(ع) ارائه نماید. استفاده از منابع مختلف علمی همچون تاریخ، حدیث، کلام، فرهنگ و ادب و سایر رشته ها، کمک شایانی بر جامعیت و مورد پذیرش بودن گزارش های کتاب نموده است. این اثر با تکیه بر گزارش های وحدت محور، مورد اتفاق و غیر چالشی سعی دارد امامان دوازده گانه را به عنوان محور اتحاد و همدلی در جامعه اسلامی معرفی نماید.
🔰جهت تهیه کتاب با شماره زیر تماس بگیرید:
☎️ تلفن: 02531151247
#معرفی_کتاب
🆔 https://eitaa.com/MaharateTabligh/2676
4️⃣ بیش از ۷۶ درصد کسانی که به مسیحیت گرایش پیدا کردند، دارای مشکلات جدی اعم از طاق والدین، اعتیاد والدین، بدسرپرستی و... هستند؛ این نشان می دهد که مسیحیان برای شناسایی نقاط آسیب و کار بر روی افراد آسیب دیده برنامه های مشخص و دقیقی دارند.
یک سؤال مهم دیگری که باید از خودمان بپرسیم، این است که آرامش، در مجموعه مهارتها و مفاهیمی که در تبلیغ دین مان برای ارائه به مخاطب قرار می دهیم، چقدر جایگاه دارد؟ بنده یک نفر را بدون این که ببینم و با او صحبت کنم، مسلمان کردم، به این صورت که او یک نامه به من داده بود که در آن به تمام مقدسات دین و خود من توهین کرده بود. من تاریخ تولد او را پیدا کردم و آن روز به او تبریک گفتم. با همین توجه کوچک من، مسلمان شد.
5️⃣ این استاد حوزه و دانشگاه به نقد برخی سنت ها و باورهای شایع در جامعه پرداخت و تصریح کرد: ما تنها کشوری هستیم که عروسی مان را در مکان مذهبی مان انجام نمی دهیم؛ ما تمام شادی هایمان را در محل هایی غیر از مسجد هستیم و تمام مراسمات عزاداری و حزن مان در مساجد است و تمام ادیان عروسی شان را در عبادتگاه خود برگزار می کنند؛ نکته دیگری که
قابل توجه است، نگاه منفی ما به خودمان است. ما پیشرفت های بسیار زیادی در زمین ههای مختلف داشته ایم اما همیشه فقط منفی های خودمان را می بینیم و به مثبت ها توجه نمی کنیم، همین نگاه باعث عدم خودباوری ما می شود، مثلا ما معتقدیم مسیحیان حرف و عمل شان یکی است؛ در صورتی که آمارهای رسمی نشان می دهد در بین ۵۰ کشور اول دنیا در زمینه جرم و جنایت، ۴۵ کشور مسیحی وجود دارند اما آنقدر خودمان نسبت به خودمان بدبینی ایجاد کرده ایم که فکر می کنیم خارج از ایران بهشت است.
6️⃣ وی مدل سازی را در امر تبلیغ ضروری دانست و افزود: آنها علوم اجتماعی که برداشتی جذاب از ۱۱ دانش گوناگون است را در تبلیغ دین خود استفاده می کنند و بر اساس آن، مدل تبلیغی می سازند؛ اگر یک مبلغ را به خارج از کشور بفرستیم، مدلی نداریم که به او بگوییم اگر بر اساس این مدل پیش بروی می توانی یک مسیحی را مسلمان کنی اما آن ها برای مسیحی کردن مسلمانان مدلهای مختلفی تعریف کرده اند و در مورد برخی مدل ها ادعا دارند که امکان ندارد این مدل بر روی مسلمانی پیاده شود و او مسیحی نشود؛ بیش از ۳۵ مدل مسیحی کردن مسلمانان را پیدا کرده ایم و تجربیات خوبی داریم، اما تجربیات مان را به مدل تبدیل نکرده ایم که بر اساس آن تبلیغ کنیم. حجت الاسلام والمسلمین صحاف کاشانی اظهار داشت: در حوزه دانش تبلیغ بسیار کم کار کرده ایم و جای کار زیادی وجود دارد؛ اگر فرهنگ یک جامعه تغییر کند، خود جامعه به سمت عقیده تو می آید.
وی استخراج و رتبه بندی مؤلفه های تبلیغ را ضروری خواند و گفت: اگر تأثیرگذاری ۶ مؤلفه اصلی تبلیغی ما، یعنی سخنرانی، کار با کودک، رسانه و فیلم، کتاب، شبکه های اجتماعی و تبلیغ چهره به چهره رتبه بندی شود و بر اساس آن عمل کنیم، اثری که می توانیم بر مخاطبان خود بگذاریم، بسیار بیشتر می شود.
#محتوای_کمک_تبلیغی
🆔 @MaharateTabligh
🔰تجربه خوانی مسیحیت در تعمیق ایمان و باورهای دینی
حجت الاسلام والمسلمین محمد صحاف کاشانی در هم اندیشی تخصصی «تجربه خوانی مسیحیت در تعمیق ایمان و باورهای دینی » که ویژه مبلغان نخبه در سالن شیخ طوسی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد، فعالیت های گسترده مسیحیان را جدی خواند و اظهار داشت :
1️⃣ در ۴۰۰ سال وسعت سرزمینهای مسیحیت از یک سوم، نسبت به مسلمانان به دو برابر آن ها رسیده است. این افزایش وسعت همراه با افزایش گرایش از ادیان دیگر به مسیحیت نیز بوده است. وی با بیان این که متأسفانه مسیحیت در ۳۰ سال اخیر در کشورمان نیز تحرکات جدی و مؤثری داشته است، گفت: یکی از اقداماتی که انجام داده اند، تبلیغ مسیحیت و تولید محتوای مسیحی به زبان ها و لهجه های محلی است، این مسأله به جذب اقوام به آن ها می تواند کمک کند؛ ۴ کانال ماهواره ای داریم که به صورت ۲۴ ساعته به تبلیغ مسیحیت مشغول هستند و در حال حاضر جلسات غسل تعمید در کشورمان برگزار می شود و برخی از افراد ادعای غسل دادن چند هزار نفر را داشته اند.
2️⃣ این استاد حوزه و دانشگاه ورود جدی به عرصه پژوهش را مهم خواند و تصریح کرد: در حوزه کتاب، ۱۰67 عنوان کتاب فارسی در تبلیغ مسیحیت منتشر شده است که در مقابل، کمتر از ۱۰۰ جلد کتاب از سوی ما در نقد مسیحیت به چاپ رسیده است؛ این اتفاق برخاف روند گذشته علمای شیعه بوده است؛ ۲۰۰ سال پیش کشیشی به نام هنری مارتین به ایران آمد و کتابی در نقد اسلام و ترویج مسیحیت نوشت، سپس حدود یازده کتاب بر مبنای این کتاب در رد اسلام و ترویج مسیحیت نوشته شد؛ علمای ما نیز حدود 300 ردیّه بر این کتاب ها نوشتند اما در حال حاضر در مقابل1067 کتاب، کمتر از ۱۰۰ جلد جوابیه نوشته شده است.
3️⃣ ایشان حضور مسیحیان در محات را مشکل مهمی دانست و افزود: در حال حاضر کلیسای خانگی به یک سازمان رسمی در خانه ها و محله ها تبدیل شده است که دسترسی وفعالیت های آنها را تسهیل می کند؛ همچنین در شبکه های سال اخیر ) ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ ( به اندازه 10 سال قبل از آن )سال های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۷ ( در شبکه های اجتماعی فعالیت در ترویج مسیحیت صورت گرفته است و هیچ برهه ای در تاریخ نداشته ایم که تا این حد تبلیغ مسیحیت و گرایش به آن زیاد باشد.
⤵️... ادامه دارد
#محتوای_کمک_تبلیغی
🆔 @MaharateTabligh
🥀شعر فاطمیه
رخ مپوشان ز من و فرصت دیدارمگیر
ماه رخسار علی! دست به رخسار مگیر
تو بر این سوخته گلزار، صفا می بخشی
همه ی عشق و صفا را تو ز گلزار مگیر
تو ره اینگونه مرو، سرو خرامان علی!
پیش چشمان علی،دست به دیوار مگیر
گل صد برگ علی، آرزوی مرگ مکن
دست خود را به سوی خالق دادار مگیر
زانوی غم به بغل داشتنم دیدنی است
لحظه ای چشم ز دیدار من، ای یار!مگیر
همه شب تا به سحرگاه پرستار توام
تو به جان کندن خود جان پرستار مگیر
@MaharateTabligh