🕋دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان
أللَّهُمَّ وَفِّقْنِی فیهِ لِمُوَافَقَةِ الْأَبْرَارِ وَ جَنِّبْنِی فِیهِ مُرَافَقَةَ الْأَشْرَارِ وَ آوِنی فیهِ بِرَحْمَتِكَ إِلَی (فِی) دَارِ الْقَرَارِ بِإِلَهِیَّتِكَ یَا إلهَ الْعَالَمِین؛
خدایا! در این روز مرا بر موافقت (همراهی) مردان نیک موفق فرما، از رفاقت اشرار دور گردان و مرا در بهشت (دارالقرار) به رحمتت منزل ده. به حق الهیت و معبودیتت، ای خدای عالمیان!
📚🖊📝🗞
📬 پیامهای دعا
1⃣ درخواست توفیق همراهی ابرار
2⃣ عدم رفاقت با اشرار و بدکاران
3⃣ بهشت محل آرامش مؤمنان
〰➰〰➰〰
🔊پیام منتخب
🎈روايات ائمۀ اطهار(ع) ما را به مجالست با نيكان و پرهيز از همنشينی با اشرار ترغيب میکند. حضرت علی(ع) میفرماید: «از اشرار و بدان دوری گزينيد و با خوبان مجالست کنيد.
👤تمیمی آمدی، 📗غرر الحكم و درر الکلم، 📍ح ۴۷۴۶
🎗پیامبر اکرم(ص) در روایتی، 🔟 ویژگی برای ابرار بیان فرموده است: «برای خدا دوست میدارند، برای خدا دشمنی میدارند، برای خدا یار و همراه میشوند، برای خدا جدا میشوند، برای خدا خشم میگیرند، برای خدا خشنود میشوند، برای خدا کار میکنند، خدا را میطلبند، در برابر خدا ترسان، پاک، بااخلاص، باحیا و مراقب هستند و برای خدا نیکی میکنند.»
👤ابن شعبه حرانی، 📘تحف العقول، ص ۳۶.
🆔 @MaharateTabligh
✅ پیامهای قرآنی
🔻 اهل کتاب و بهشت
🔸 آیةالله دکتر بهشتی
✨وَقَالُوا لَنْ يَدْخُلَ الْجَنَّةَ إِلَّا مَنْ كَانَ هُودًا أَوْ نَصَارَىٰ ۗ تِلْكَ أَمَانِيُّهُمْ ۗ قُلْ هَاتُوا بُرْهَانَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ. بلَىٰ مَنْ أَسْلَمَ وَجْهَهُ لِلَّهِ وَهُوَ مُحْسِنٌ فَلَهُ أَجْرُهُ عِنْدَ رَبِّهِ وَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ (بقره، ۱۱۱ و ۱۱۲).
▫️یهود و نصارا در عصر پیغمبر میگفتند که هر کس یهودی یا مسیحی باشد، در راه خداست. اسلام اعلام کرد هرگز اینطور نیست. «وَقَالُوا لَنْ يَدْخُلَ الْجَنَّةَ إِلَّا مَنْ كَانَ هُودًا أَوْ نَصَارَىٰ». گفتند هیچ کس قدم بهبهشت نمیگذارد، مگر یهودی یا مسیحی باشد. قرآن پاسخ میدهد هرگز اینطور نیست؛ هرگز! «بَلَىٰ مَنْ أَسْلَمَ وَجْهَهُ لِلَّهِ وَهُوَ مُحْسِنٌ». آن کس که تسلیم خدا و با ایمان باشد و بهآنچه ایمان اقتضا میکند، عمل نماید، بهشتی است و بهبهشت میرود؛ خواه نامش یهودی باشد، خواه مسیحی، خواه مسلمان.
⤴️سرود یکتاپرستی، ۶۳-۶۴.
🆔 @MaharateTabligh
17.pdf
760.5K
📑چهار عمل بدتر از گناه
(به مناسبت شبهای قدر)
#محتوای_کمک_تبلیغی
📥قالب فایل: PDf
🆔 @MaharateTabligh
دعای روز هفدهم ماه مبارک رمضان
✨أللَّهُمَّ اهْدِنی فیهِ لِصَالِحِ الْأعْمالِ وَ اقْضِ لی فیهِ الْحَوائِجَ وَ الآمالَ یا مَنْ لایَحْتَاجُ إلیَ التَّفْسیرِ وَ السُّؤالِ یا عالِماً بِما فی صُدُورِ الْعالَمینَ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِین؛
خدایا! مرا در این روز به اعمال شایسته راهنمایی کن و حاجتها و آرزوهایم را برآورده ساز. ای کسی که نیازمند به شرح و سئوال بندگان نیستی! ای خدایی که ناگفته به حاجات و سرائر خلق آگاهی! درود فرست بر محمد و خاندان پاک او
💠♻️💠♻️💠
📬پیامهای دعا
1⃣ درخواست هدایت الهی به سمت اعمال صالح
2⃣ برآوردهشدن حوائج و آرزوها
3⃣ خدا نياز به شرح و سؤال ندارد
4⃣ صلوات در دعا موجب اجابت دعا
➗➗➗➗➗
🔊پیام منتخب
✍ شرط قبولی دعا و برآوردهشدن آرزو ها، این است که امیدمان فقط به خدا باشد. زیرا خدای سبحان به یکی از پیامبرانش فرمود: «قسم به عزت و جلالم! آرزوی هر آرزوکننده را از غیر خودم قطع میکنم؛ او را مأیوس میکنم، پیش مردم لباس خواری بر تنش میپوشانم و از گشایش و فضل خود، دورش میکنم. آیا بندهام غیر مرا در سختی ها امید دارد؛ درصورتی که سختیها در دست من است! و آیا امید به غیر من دارد؛ در حالی که من بینیاز و جوادم، کلیدهای درهای بسته شده در دست من است و درب رحمتم برای دعاکنندهها باز است.
👤کلینی، الکافی، 📚ج ۲، 📖ص ۶۶.
🆔 @MaharateTabligh
💎شب سرنوشتساز
🌺امام صادق (علیه السلام) فرمود:
«راس السنة لیلة القدر یكتب فیها ما یكون من السنة الى السنة؛
آغاز سال (حساب اعمال) شب قدر است. در آن شب برنامه سال آینده نوشته مىشود.»
⤴️وسائل الشیعه، ج 7 ص 258 ح 8.
🆔: @MaharateTabligh
18.pdf
748.7K
📑 شاخصههای الگوی مقاومت
#محتوای_کمک_تبلیغی
📥قالب فایل: PDf
🆔 @MaharateTabligh
دعای روز هیجدهم ماه مبارک رمضان
✨أللَّهُمَّ نَبِّهْنِی فیهِ لِبَرَکاتِ أسْحَارِهِ وَ نَوِّرْ فِیهِ قَلْبِی بِضِیاءِ أنْوارِهِ وَ خُذْ بِکُلِّ أعْضائی إِلیَ اتِّباعِ آثارِهِ بِنُورِکَ یا مُنَوِّرَ قُلُوبِ الْعَارِفِین؛
خداوندا! مرا در این روز برای برکات سحرها بیدار و متنبه ساز و دلم را به روشنی انوار سحر منوّر کن و تمام اعضا و جوارهم را برای آثار و برکات این روز، مسخّر فرما. به حق نور جمال خودت، ای روشنیبخش دلهای عارفان!
➗➗➗➗➗➗
📬 پیامهای دعا
1⃣ لزوم بهرهبرداری از برکات سحر
2⃣ روشنی دل به نور خدا
3⃣ اعضا و جوارح در تسخير خداوند
4⃣ نور خدا روشنیبخش دلهای عارفان
〰➰〰➰〰➰
🏵پیام منتخب
حضرت لقمان در سفارشی به فرزند خود فرمود: «فرزندم! مبادا خروس از تو زرنگتر باشد؛ هنگام سحر كه تو در خوابی، او برمیخيزد و آمرزش میطلبد.
👤 محمدی ریشهری، محمد،📘 ميزان الحكمه، 📚ج ۸، 📖ص ۴۶۶
امام صادق(ع) میفرمايد که جبرئيل نزد پيامبر(ص) آمد. آن حضرت فرمود: «ای جبرئيل! مرا موعظه كن.» عرض كرد: «ای محمد! هرگونه میخواهی زندگی كن؛ ولی بدان كه میميری، هرگونه میخواهی دوست بدار؛ ولی بدان پايان آن جدايی است و هرگونه میخواهی عمل كن؛ ولی بدان برای كردارهايت جزايی است! بدان و بهخاطر بسپار كه شرف هر كس به سحرخيزی و بینيازی او از مردم است.
👤حر عاملی، 📕وسائل الشيعه،📚 ج ۵، 📖ص ۲۶۹.
🆔 @MaharateTabligh
🔰به همت گروه تولید محتوا معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🔆اولین شماره فصلنامه تخصصی«افق تبلیغ» منتشر شد
🆔@MaharateTabligh
معرفت
🔰به همت گروه تولید محتوا معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم 🔆اولین شماره فصلن
✍🏻اولین شماره فصلنامه تخصصی«افق تبلیغ» به همت گروه تولید محتوا معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم منتشر شد.
▫️فصلنامه علمی تخصصی«افق تبلیغ» با صاحب امتیازی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و مدیرمسئوولی حجت الاسلام و المسلمین سعید روستاآزاد و و سردبیری حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر مومنی منتشر شد.
▫️مقالات این شماره از نشریه عبارتند از:« نقش جناحگرایی روحانیت در تضعیف باورهای دینی» اثر محمدکاظم کریمی، «نقش مساجد در تعمیق باورهای دینی» نوشته حامد قرائتی، «علل و ریشههای دینگریزی» تالیف ناصررفیعی محمدی و علیرضا انصاری، «روشهای تعمیق باورهای دینی کودکان و نوجوانان» نوشته مسلم گریوانی، « روشهای جذب جوانان» اثر عشرت رنجبر، و «راههای تقویت دینباوری در جوانان» نوشته زهرا رضائیان و ابوالفضل ساجدی.
🔸نویسندگان و پژوهشگران گرامی میتوانند مقالات خود را از طریقه سامانه اختصاصی این نشریه به آدرس http://ofoghetabligh.dte.ir ارسال نمایند.
♦️علاقهمندان جهت دریافت نشریه، به آدرس قم، چهارراه شهدا، معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، طبقه اول اتاق 204 مراجعه نمایند و یا با شماره تلفن 02531151246 تماس حاصل نمایند.
🆔https://eitaa.com/MaharateTabligh/3205
🌌شب قدر چه شبی است؟
▪️مراد از قدر، تقدير و اندازه گيري است و خداوند متعال در شب قدر حوادث يک سال را تقدير مي کند و زندگي، مرگ، روزي، سعادت، شقاوت انسان ها و اموري از اين قبيل را در اين شب مقدر مي گرداند.
▫️آيه ✨«فيها يفرق كل امر حكيم» (دخان: ۴) بر همين معنا دلالت دارد. و آيه اي که آشکارا بگويد شب قدر کدام شب است، ديده نمي شود؛ ولي از جمع بندي چند آيه مي توان فهميد که شب قدر يکي از شب هاي ماه مبارک رمضان است. قرآن کريم از يک سو مي فرمايد: ✨«انا انزلناه في ليلة مبارکة » (دخان: ۳) که بيان گر نزول يک پارچه قرآن در يک شب مبارک است و از سوي ديگر مي فرمايد: ✨« شهر رمضان الذي انزل فيه القرآن » (بقره: ۱۸۵) که گوياي اين است که تمام قرآن در ماه رمضان نازل شده است. و نيز در سوره قدر مي فرمايد: ✨«انا انزلناه في ليلة القدر»(قدر: ۱).
▪️از مجموع اين آيات استفاده مي شود که قرآن کريم در يک شب ماه رمضان که همان شب قدر است نازل شده است. پس شب قدر در ماه رمضان است، اما اين که کدام يک از شب ها قدر است، هيچ دليلي وجود ندارد.
▫️در روايات مي خوانيم شب قدر مردد بين نوزدهم و بيست ويکم و بيست وسوم ماه رمضان است و عدم تعيين يک شب به جهت تعظيم امر شب قدر بوده تا بندگان در آن گناه نکنند. اما روايات به دست آمده از طرق اهل سنت به طور عجيبي با هم اختلاف داشته و قابل جمع نيستند؛ ولي معروف بين اهل سنت اين است که شب بيست وهفتم ماه رمضان شب قدر است و در آن شب قرآن نازل شده است.
↩️📚برگرفته از مقاله ليله القدر در نگاه علامه طباطبايي(ره)، مجله مبلغان، شماره ۱.
🔍 #مناسبتها
🔬 #شب_قدر
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔻کانال مهارتهای تبلیغی (منبــر)
🆔 @MaharateTabligh