9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺دکتر بعد از سخنرانی از زیر حائلی که متاسفانه عوامل برنامه جایگذاری کرده و جایگاه اختصاصی برای مسئولین درست کرده بودند عبور کرد و به جمع صمیمانه مردم پیوست...
🔸گوشه ای از ابراز محبت های فراوان مردم اهواز به سعید جلیلی را میبینید
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
IMG_20250210_174045_077_۱۰۰۲۲۰۲۵.mp3
2.9M
⭕️ "والله گناهکار است کسی که فریاد نزند"
فکری بکنید برای مملکت، فکری بکنید برای ملت...
⭕ آقایانی که میگویید نمیشود! پس کی میشود؟
◀️ «در جمهوری اسلامی سعادت، خیر و صلاح برای همه ملت است. اگر احکام اسلام پیاده بشود، مستضعفین به حقوق خودشان میرسند. تمام اقشار ملت به حقوق حقه خودشان میرسند. ظلم و جور و ستم ریشه کن میشود. در جمهوری اسلامی زورگویی نیست، در جمهوری اسلامی ستم نیست، در جمهوری اسلامی آزادی و استقلال است. همه اقشار ملت در جمهوری اسلامی باید در رفاه باشند. در جمهوری اسلامی برای فقرا فکر خواهد شد. مستمندان به حقوق خودشان میرسند. در جمهوری اسلامی عدل اسلامی جریان پیدا میکند، عدالت الهی سایه می افکند بر تمام ملت، آن چیزهایی که در طاغوت بود در جمهوری اسلامی نیست.»
⬅️ «آقا من اعلام خطر میکنم، من مطلعم از این دهات، من مطلعم از این شهرستان های دور افتاده، من مطلعم از گرسنگی خوردن مردم، از وضع زراعت مردم، آقا فکری بکنید برای این مملکت، فکری بکنید برای این ملت، والله گناه کار است کسی که داد نزند، والله مرتکب کبیره است کسی که فریاد نزند، ای سران اسلام به داد اسلام برسید، ای علمای نجف به داد اسلام برسید، ای علمای قم به داد اسلام برسید، رفت اسلام!»
@marghoomat
🔺مردم به خوبی تفاوت خادم و خائن را میفهمند. مردم حتما قدردان مسئولینی هستند که زندگی خود را وقف ملت و منافع ملی کرده اند و حتما منزجرند از کسانی که با عملکردشان تیشه به ریشه منافع ملی زدند و اعتماد مردم و سرمایه اجتماعی نظام را نابود کردند. اگر از جنس این مردم بودی خودت فاصله ها را میشکنی و به آغوش ملت میروی نه آنکه سریع سوار ماشین شده و فراری شوی!
⬅️ گوشه هایی از دو استقبال متفاوت مردم از سعید جلیلی و حسن روحانی را میبینید!
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
12.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ محبوبیت اتفاقی نیست!
🔺گوشه هایی از ابراز احساسات و صحبت های شنیدنی مردم شریف اهواز با دکتر سعید جلیلی در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن
@marghoomat
🔵 انتظار انقلابی یا انحرافی؟
🔸سالهاست در توضیح تفاوت بین انتظار انقلابی و واقعی با انتظار قلابی و دروغین، دچار سادهانگاری شدهایم. از انتظار منفعل و از انجمن حجتیه در خیال خود پهلوانی ضعیف ساختهایم که سریع میتوان به زمینش زد و به خویش افتخار کرد.
🔸سالهاست میپنداریم دعوای اصلی ما انقلابیون، تنها با آنانی است که به اسلام فردی معتقدند، مفهوم مبارزه و قیام لله را قبول ندارند، اهل جهاد و امر به معروف و نهی از منکر نیستند، معتقدند در عصر غیبت باید فساد را ترویج کرد تا امام زمان بیاید و...! البته که درگیری با چنین جماعتی –اگر هنوز وجود داشته باشند- واجب است. اما این سادهانگاری در مرزبندی دو نوع انتظار، باعث شده بسیاری از ما نخواسته و ندانسته، اتفاقاً آب به آسیاب همان انتظار قلابی بریزیم.
🔸طیف مذهبی سنتی ظهور را طلوعی پس از شب غیبت میپندارند، امید را تنها به آینده معطوف میکنند و امروز را زمانهی سیطره ظلم میدانند. و این همان چیزی است که تقریباً بخش زیادی ازحرف شعر آیینی ما و دلنوشته ها و شعارهای ما برای امام زمان هم هست! یعنی دقیقاً خلاف اعتقادی که امام را خورشیدی نه در غروب، که در پس ابر میشناسد. وقتی خورشید پشت ابر باشد، روز است و نور هست و گرما و حرکت. وعده خدا که «ان تنصروا الله ینصرکم» و «لاتهنوا و لاتحزنوا و انتم الاعلون ان کنتم مؤمنین»همیشه راست است و برخلاف همهی «آیهی یأس» خواندنهای ما، امام نه برای پایان دادن به جهانی سراسر ظلمت و غم، که برای تکمیل پیروزی های جریان حق میآید تا مصداق «والله متم نوره» باشد.
🔸طیف مذهبی سنتی به انفاق، کار خیر، ترویج دین و... دعوت میکنند و این اتفاقا یعنی اسلام اجتماعی و نه سیاسی. اسلامی اجتماعی که نه به ابزارهای حاکمیتی برای تحقق اهداف دین میاندیشد و نه به پیچیدگی ها و معادلات ستمساز و ستمسوز ملی و بینالمللی کاری دارد. نگاه اجتماعی اینان مسیحی وار، بیخطر و مثبت است و هرگز خود را به دردسرهای اسلام حکومتی و اسلام انقلابی و اسلام سیاسی گرفتار نمیکند. آیا تربیت اجتماعی و پیامهای تبلیغی امروز ما این اسلام حداقلی اجتماعی را تبلیغ می کند یا اسلام حداکثری انقلابی را؟
🔸 طیف مذهبی سنتی بعضاً با بهائیت جنگ اعتقادی کردهاند، دغدغه آمادگی اعتقادی و معنوی برای ظهور دارند، با برخی فرق انحرافی مقابله کرده اند اما هیچ گاه خطر مبارزه آشکار با دشمنان فرقهساز و اصلی را به جان نخریدهاند و به ریشههای انحرافات نیاندیشیدهاند و کانون اصلی آن یعنی استکبار امریکا و صهیونیسم را در عمل به چالش نکشیدهاند. آیا بسیاری از سرگرمیهای امروز ما در عرصه کار فرهنگی، جلوهای از بازی کمخطر و وجدانراضیکن حجتیه نیست؟! دقیقا همان نگاهی که در دوران پهلوی حاضر بود با بهائیت مقابله کند اما با حامی و شکل دهنده ی اصلی اش در ایران یعنی خاندان منحوس پهلوی مقابله نکند!
🔸طیف مذهبی سنتی اهل دشمنستیزی اند اما اول از همه اهل سنت را دشمن میگیرند و حاضر نیستند امام زمانی را که «مهدی الامم» و منجی بشریت است، بیشتر از منتقم و منجی شیعیان و «آقامون» بنامند. از میان همه قصههای تشرف، قصه «انار و حاکم بحرین» را میپسندند. و در اوج حملات اسرائیل به فلسطین، شبهه ناصبی بودن فلسطینیان را شایعه میکنند. و حتی اگر به مسالمت با مسیحیت تن دهند، دلشان با برادران عزیز اهل سنت پاک نمیشود. آیا بخش بزرگی از ادبیات آیینی ما و نیز تربیت ناقص مذهبی ما جز اینچنین نگاهی را اقتضا میکند؟ آیا طبیعی نیست که از سالها پیش نام روز جهانی مستضعفین برای نیمه شعبان، فراموش شده است؟ و آیا ما نیز به کودکانمان جز این که «هزار و چارصد ساله، شیعه در انتظاره» چه چیز بیشتری میآموزیم؟
🔸 طیف مذهبی سنتی مشتاق شهادت در رکاب امام زمان هستند اما خون شهیدان قبل از حضور امام معصوم را هدر میبینند و به صحنههای جنگ دیروز و امروز به چشم شک مینگرند. حال تصور کنید بخواهند درباره حقانیت شهدای مجاهد اهل سنت فلسطین همچون یحیی سنوار و هنیه قضاوت کنند! آری، تفاوت است میان وقتی که به قول استاد سیدرضا مؤید به امام عصر میگوییم: تو «وارث شهدا»یی/ خدا کند که بیایی، با وقتی که تنها به «جاندادههای مسیر عبورش» قسم یاد میکنیم!
🔸 خلاصه، خلاصهی اسلام اینان، با احترام به خلوصشان، دو چیز است: یکی ظاهربینی و سطحینگری و دیگری عافیتطلبی و راحتطلبی. و اگر ما جماعت مذهبی انقلابی هم دچار چنین آفاتی شویم، فحش دادن مان به حجتیه و تظاهرمان به انقلابیگری دردی از ما دوا نخواهد کرد. امروز بیش از گذشته و با صدایی بلند تر از دیروز رسوایی این جماعت جاهل را باید فریاد زد و اجازه نداد اسلام آمریکایی زندگانی جماعت شیعه را درنوردیده و اسلام ناب به حاشیه رفته و مهجور شود!
@marghoomat
هدایت شده از عصر ایرانیان
💬 انتظار و امید
▫️صفحه اول روزنامه عصر ایرانیان
▫️شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
▪️مشاهده نسخه کامل روزنامه در
asre-iranian.ir
✅ @asreiranian_ir
⭕ لاشخورهای سیاسی دوباره به خط شدند!
🔺این روزها خبر تلخ درگذشت امیر محمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران توسط سارقین و زورگیران مسلح دل همه مردم به خصوص خانواده بزرگ دانشگاه تهران را غمگین و اندوهبار کرده است. اتفاق تلخی که در رخ دادن آن حتما بخشی از تقصیر متوجه مسئولان دانشگاه و نیروی انتظامی است. این حادثه در خیابان منتهی به درب پشتی کوی دانشگاه رخ داده است. خیابانی که نه روشنایی خوبی دارد و نه دوربینی و نه امنیت قابل اعتمادی.
🔺به عنوان کسی که چندین سال در کوی دانشگاه سکونت داشته ام شهادت میدهم این خیابان یکی از بهترین مکان ها و معروف ترین خیابان ها به جهت سرقت و به اصطلاح خودمانی خفت کردن مردم و خصوصا دانشجویان است. شبهای بسیار تاریک و ترسناکی دارد. بارها از دوستانمان میشنیدیم که فلان روز گوشی یا لپتاپ بهمان دانشجو را دزدیدند. مساله ای کاملا آشکار و معروف. سال گذشته بود که بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در نامه ای مکتوب این خطر را به مسئولین دانشگاه گوشزد کرد و راه حل هایی هم ارائه داد، اما انگار که سالهاست گوش شنوایی وجود ندارد!
🔺تا اینجا ماجرا روشن و شفاف است. حتما باید به قصور ها و تقصیرها رسیدگی شود. در هرجایگاهی. حداقل انتظار، عذرخواهی رسمی و استعفای برخی مسئولین مربوطه است. چرا باید تقاص ترک فعل مسئولین را خون یک جوان پس بدهد؟ چرا باید خونی ریخته و خانواده ای داغدار شود تا آقایان تازه متوجه وظایف فراموش شده خود گردند؟ چند روز است این موضوع فضای رسانه ای و سیاسی کشور را به خود درگیر کرده است، چه کسی باید پاسخگوی بهم ریختن آرامش روانی جامعه باشد؟ حتما باید در اسرع وقت این پرونده رسیدگی شده و کسانی که ترک فعل هایی در این زمینه داشته اند مواخذه و تمهیدات امنیتی لازم در آن منطقه تدبیر شده و گزارشش به دانشجویان و عموم ملت ایران داده شود.
🔺اما انگار دستهایی در کار است که نمیخواهد مطالبات بحق دانشجویان شنیده شود. جریانی خائن و سیاسی میخواهد با تبدیل مطالبات واقعی و حقیقی دانشجویان به اعتراضاتی سیاسی از خون این عزیز از دست رفته سواستفاده کرده و بازی سیاسی خود را پیش ببرد. بازیگران این صحنه فعال شده اند.
🔺از آن دانشجوی شیادی که با سر دادن شعارهایی علیه نظام و نهادهای امنیتی و قرائت بیانیه ای سراسر اتهام و دروغ علیه نظام جمهوری اسلامی که میخواهد ماموریت محول شده اش را به خوبی انجام دهد و آن سرپرست خائن دانشگاه تهران که نمیتواند هوس های نفسانی سیاسی اش را کنترل کند و با اشاره به حوادث فتنه 78 کوی دانشگاه انگشت اتهام را به دروغ سمت به قول خودشان لباس شخصی ها میبرد تا مریم رجوی منفور که با توئیتش حمایت خود را از اعتراضات اعلام میکند و فرمان پشتیانی و حمله را صادر میکند! آری لاشخورهای های سیاسی در کمین اند و انگار دوباره به خط شده اند.
🔺کشور در شرایط پیجیده ای قرار دارد. جریان برانداز اصلاح طلب در 25 بهمن فراخوان تجمع مقابل سردر دانشگاه تهران به حمایت از سران فتنه میدهد و عده ای دستگیر میشوند، تجمعات صنفی، معیشتی و کارگری متعدد به صورت روزانه در حال برگزاری است، دولت تقریبا کشور را رها کرده و ناترازی در حوزه انرژی و گرانی های سرسام آور کمر مردم را خم کرده و آقایان مشغول وفاق بازی های سیاسی خودشان هستند.
🔺 در این شرایط حساس نیروهای انقلابی باید هوشیارانه صحنه را بنگرند و نگذارند علم مطالبت بحق مردم، بدست ضد انقلاب بیفتد. به تعبیر رهبر انقلاب مگس روی زخم می نشیند، اگر جریان انقلابی امروز اولویت ها را نشناسد و تحلیل دقیقی از صحنه نداشته باشد حتما یا دچار انفعال سیاسی و یا دچار کجروی سیاسی خواهد شد.
🔺انتظار آن است در ماجرای مذکور دانشجویان انقلابی و عموم جریان حزب اللهی کشور در کنار مطالبات بحق دانشجویان ایستاده و از مسئولین بخواهند که به وظایف خود عمل کنند و هزینه ترک فعل های آنان را بالا ببرند و از طرف دیگر از روایت و تبیین بهنگام و بموقع غافل نشوند. مسئولین مربوطه هم باید هرچه سریعتر ابعاد مختلف تقصیرها و قصورهای احتمالی را مشخص کنند و نگذارند دود این آتش فراگیر تر شود.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
⭕ چند خطی پیرامون آنچه بر لایحه حجاب گذشت!
🔺بعد از تصویب لایحه حجاب در مجلس و تایید این لایحه توسط شورای نگهبان و هیأت عالی نظارت بر سیاست های کلی نظام در مجمع تشخیص مصلحت نظام و تبدیل شدن آن به قانون، نوبت ابلاغ این قانون و اجرای آن رسید. قالیباف مدت مدیدی از ابلاغ این قانون سر باز میزد و آن را ابلاغ نمیکرد. در آغاز ماجرا وقتی مورد سوال نمایندگان و رسانه ها و... قرار میگرفت یا از جواب طفره میرفت و یا میگفت همان مرجعی که اسمش را نمیگفت مخالف ابلاغ این قانون است و زمان عدم ابلاغ را تمدید کرده است.
🔺جریان رسانه ای حامی دولت و رئیس مجلس طی اقدامی هماهنگ در رسانه هایشان اینطور فضاسازی کردند که عدم ابلاغ این لایحه مصوبه شورای عالی امنیت ملی را دارد و شعام طی مصوبه ای جلوی آن را گرفته است و این یعنی رهبر انقلاب هم موافق این تصمیم است چرا که مصوبات شعام باید به تایید رهبر انقلاب برسد. این بازی رسانه ای که میخواست رهبری را هزینه تصمیمات خود کند را چه کسی بهم زد؟ دکتر سعید جلیلی. در جلسه ای از نماینده رهبر انقلاب در شورایعالی امنیت ملی سوال شد که آیا شورا چنین مصوبه ای داشته است؟ ایشان به صراحت گفتند نخیر چنین مصوبه ای شورا نداشته است. بعد از این رسوایی جریان وفاق تصمیم گرفت از حرف قبلی خود کوتاه بیاید و روایتش را دقیق تر بکند.
🔸فلذا شاهد آن بودیم که چندی بعد قالیباف در نشستی دانشجویی گفت که علت عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب تصمیم دبیرخانه شورا است و نه مصوبه شورا. گفت دبيرخانه این موضوع را در شورا مطرح کرد و اغلب اعضا با آن موافق بودند، چندی بعد هم احدیان دستیار قالیباف تاکید کرد که دبیرخانه این موضوع را در شورا مطرح کرده و نزدیک به اجماع افراد با نظر دبیرخانه موافقت کردند. نتیجه آنکه عدم ابلاغ قانون حجاب نه به علت مصوبه شورای عالی امنیت ملی بلکه مبتنی بر تشخیص دبیرخانه شورا بوده که نه اجماع افراد شورا بلکه اکثریت اعضای شورا با آن همراه بوده است.
🔸 مطابق اطلاعاتی که ما از برخی نمایندگان مجلس و منابع موثر در متن ماجرا داریم چند نکته حائز اهمیت است:
⬅️ اولا؛ این موضوع در آغاز امر در شورای سران قوا به بحث گذاشته میشود و سران قوا به این نتیجه می رسند که قانون ابلاغ نشود، این جمع بندی در ساز و کار دبیرخانه شورا پیگیری و دنبال میشود و از این مجرا تحقق پیدا میکند.
⬅️ ثانیا؛ همان طور که اشاره شد اکثریت شورا با نظر دبیرخانه در جلسه ای که بحث میشود موافقت میکنند و تنها یکنفر مخالفت جدی میکند؛ سعید جلیلی. آیا این اتفاق عجیب است؟ کافی است نگاهی به ترکیب اعضای شعام در اصل 176 قانون اساسی بیندازید. اکثریت افراد متعلق به دولت هستند از وزرا تا دبیر شورا و سران قوا، این افراد که نظرشان مشخص است و اساسا با هم هماهنگ بوده و یک پروژه را دنبال میکنند!
⬅️ ثالثا؛ نکته عجیب ماجرا آنجاست که رئیس مجلسی که امضایش پای لایحه است و قاعدتا باید از نظر مجلس حمایت و دفاع کرده و آن را نمایندگی کند، زیرا که در همان مجلسی این لایحه تصویب شده که خودش رئیس آن بوده، خودش موافقت میکند با نگاهی که قائل است که این قانون تنش زاست! یعنی حتی متولی هم حرمت امامزاده را نگه نمیدارد!
⬅️ رابعا؛ سعید جلیلی بارها نظر صریح خود را در ارتباط با قانون حجاب مطرح کرده است. او به واسطه عضویتش در هیات عالی نظارت بر سیاست های کلی نظام بند بند قانون را به جزئیات خوانده است و اعتقاد دارد نکات ایجابی به مراتب بیشتر از ابعاد سلبی آن است و همان محدویت ها هم غیرتنش زا و قابل مدیریت است. سعید جلیلی در سوال و جوابی که با خبرنگار انصاف نیوز داشت به صراحت بیان کرد که نمیشود سلیقه ای با قوانین برخورد کرد و وقتی قانونی تمام سیر مراحل ساختاری و قانونی خود را طی میکند، باید اجرا شده و همگان به آن تن دهند، کلیپ این دیالوگ در کانال ایشان موجود است.
🔺عمیقا بر این باورم که هیج مصلحتی بالاتر از اجرای حکم الهی در نظام جمهوری اسلامی نیست و هر روز به تعویق انداختن اجرای این قانون، حریف عفاف و حجاب را شکسته تر خواهد کرد و آنچه باعث تنش اجتماعی و سیاسی است نه اجرای احکام الهی بلکه اجرای تصمیمات غلط و بی خردانه آقایان وفاقی در حوزه اقتصاد و معیشت و زندگانی مردم است. عملکرد شما آقایان است که روز به روز روح و روان مردم را می آزارد و رنج میدهد. از کرده خویش توبه کنید و از شهدا خجالت بکشید و بدانید هرگز از گندم ری نخواهید خورد.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
.
💠 شماره ۵۷۶ هفتهنامه ۹دی منتشر شد
👈 روی دکههای مطبوعات
🔻رفع حصر برای محاکمه فتنهگران
🔹 گزارش ۹دی درباره حصر سران کودتای ۸۸ و هیاهوی اخیر اصلاحطلبان درباره رفع حصر
فتنهانگیزی اصلاحطلبان برانداز در دانشگاه به بهانه قتل دانشجوی دانشگاه تهران توسط سارقین مسلح
🔻تعطیلی تولید در سال جهش تولید
🔹 تعطیلیهای مکرر و قطعی برق به دلیل بیتدبیری دولت، خسارات زیادی به تولید کشور زدهاست
🔸 رمزگشایی از یک معما
🔸 تجلی قرآن در غزه
🔸راز کاسبی دونالدشاه!
♨️ برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
http://eitaa.com/noheday
مدیر مسئول 👇
http://eitaa.com/rasaee
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ برای چی میخندی آقای همتی!
🔺این صدا و فریاد صاحبان حقیقی انقلاب همان جمهوریت فراموش شده است که بر سر اشرافیت، تفرعن و خیانت های سرمایه داران نوکیسه تکنوکرات زده میشود. صدای نسل صریح، خسته شده از بازی های سیاسی چپ و راست و مدیریت های بی حاصل سیاسیون بی خردی که آبروی نظام را با عملکردشان به سخره گرفته اند.
🔺همان کسانی که در آن صبح جمعه تاریخی گستاخانه به ریش ملت خندیدند و امروز به بیان دردها و مشکلات مردم میخندند! جماعت برج عاج نشینی که سالهاست بر اریکه قدرت چنبره زده اند و جز خسران حاصلی نداشتند.
🔺این صدا، تنها صدای امیرحسین ثابتی نیست، صدای خسته ملتی رنجور از وضعیت اسف بار اقتصادی است، همان ملتی که 22 بهمن صحنه را خالی نمیکند اما دلش خونین است از خون دل هایی که میخورد!
🔸استیضاح پیش رو آزمونی بزرگ برای مدعیان انقلابی گری است، مردم ناظر عملکرد وکلای خود در مجلس خواهند بود.
#علی_ریاحی_پور
⬅️ نطق کامل نماینده جوان و انقلابی مجلس امیرحسین ثابتی؛ در جلسه نمایندگان امضا کنند استیضاح با وزیر اقتصاد در کمیسیون اقتصاد را بشنوید
@marghoomat