فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ میوه رادیکالیسم سیاسی
⬅️ بخشی از مناظره چند روز قبل با آقای عباسی دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی اصفهان در شبکه رسانه ای «آن» به مناسبت 16 آذر.
🔸تاریخ بارها به خود انسان هایی را دیده است که از عرش رادیکالیسم سیاسی عقیدتی به فرش انفعال سیاسی آمده اند و یا خود را سوزانده اند و یا نسلی را.
این خاصیت و ماهیت رادیکالیسم است. جوان دانشجوی آرمانخواهی که پشت سر آرمانخواهی اش عقلانیتی نباشد؛ درگیر رادیکالیسم خواهد شد.
رادیکالیسم چنان از تو انرژی و توان می گیرد که روزی تهی از انرژی آرمان خواهانه شوی. هر کجا رادیکالیسم رفتاری و اعتقادی را دیدید منتظر بی هویتی و انفعال و خودخوری زودرس هم باشید.
🔸در بین تمامی جریانات دانشجویی خصوصا جریان دانشجویی مدعی اصلاح طلبی؛ اگر امروز رخوت و کرختی و انفعالی دیده می شود؛ یکی از عوامل اصلی آن را رادیکالیسم و تندوری ادوار و السابقون السابقون های این جریانات می دانم. هزینه ای که آنان ایجاد کردند، تجربه تاریخی که آنان رقم زده اند؛ آن درختی که به غلط کاشته اند؛ امروز دارد میوه می دهد. میوه گندیده و خنثی و منفعل و سرخورده ای که آرمان هایش را باید در گوشه ای دفن کرده و به درس و بحثش بپردازد.
🔸چند نمونه از سوپر حزب اللهی های دهه شصت را مثال بزنیم که امروز در دامان همان امپریالیسمی که مرگ بر او می گفتند امروز نرد عشق می بازند؟! چند نفر را نام ببریم که امروز با نام خمینی به جنگ خامنه ای آمده اند؟! جوانان آرمانخواهی که در کهن سالی پشیمانند. این پشیمانی اگر دو علت داشته باشد؛ یقینا رادیکالیسم اولین آن است.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
⭕ تله دیپلماسی
🔺موضع صریح دکتر سعید جلیلی درباره جریانی که به دنبال توافق جدید است و با بیان کردن مفاهیمی مثل تله جنگ و افتادن در دام تله دیپلماسی تیشه به ریشه منافع ملی زده است!
@marghoomat
🚨بازخوانی هشدار مهم سال گذشته سعید جلیلی
🔻هر چند #طوفان_الاقصی طومار نقشه های کهنه و تازه را به هم پیچید، اما در شرایط #بزنگاهی، لحظه ای #درنگ و #سستی یا #تردید و #عافیتطلبی کافی است تا استکبار دوباره نظمی دیگر را به صد سال آینده تحمیل کند.
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ نفع قبایل سیاسی؛ جنبش دانشجویی کوتوله
⬅️ بخش هایی از مناظره با دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی اصفهان
🔺 اساسا فضای باز سیاسی پسا انقلاب اسلامی با دوران پهلوی قابل مقایسه نیست. حضور مسئولین مختلف جمهوری اسلامی در دانشگاه ها و پاسخگویی آنان به صریح ترین مطالبات دانشجویی یکی از نمود های این مهم است. هر چند که نفع و علاقه قبایل سیاسی، یک جنبش دانشجویی مُـرده و کوتوله حرف گوش کن است و نه یک جنبش دانشجویی آرمانخواه انقلابی شورنده بر اصحاب قدرت و ثروت.
@marghoomat
امروز در خدمت دوستان عزیز بسیج دانشجویی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی خواهم بود...
@marghoomat
35.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ چند دقیقه ای جنجالی از مناظره اخیر با دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی اصفهان
🔺خود جمهوری اسلامی وظیفه دارد صحنه سیاسی دانشگاهها را پُرشور تر بکند. یکی از کارهای خوب در این عرصه که مورد تاکید رهبری بوده، مساله حضور مسئولین در دانشگاه ها است که دوره آقای رئیسی از این لحاظ یکی از بهترین مقاطع است. مسئولین دانشگاه ما نباید از کار سیاسی و ابراز نظر سیاسی دانشجو خوف داشته باشند.
🔺راه حل تشکیل اتحادیه دانشجویی پاسخی دقیق به چرایی انفعال سیاسی امروز تشکل های دانشجویی اصلاح طلب نیست. اتفاقی که البته سالها فرصت داشتند تا رقم بزنند اما دولت های متبوع خودشان نخواستند! بنده شخصا از به وجود آمدن چنین جمعی استقبال میکنم.
🔺دوره آقای روحانی یکی از بدترین دوره ها به لحاظ خفقان سیاسی بود است. بارها جلسات منتقدین برجام و دولت را در دانشگاه ها لغو کردند و بیشترین اهانت ها و فحاشی را به منتقدین کردند!
🔺 حرف زدن و ابراز نظر و عقیده کردن فرق دارد با فحاشی و بیان رکیک ترین فحش های سیاسی در نهاد مقدس دانشگاه! شما نسبت تون با اتفاقات غائله 1401چیه؟ نسبت شما با بهم ریختن نظم دانشگاه چیه!
🔺اگر هم برخوردی با دانشجویان شده، نباید ماجرا را از پله دوم تعریف کرد، پله اولی هم وجود دارد و آنهم رفتار غلط خود دانشجویان بوده است! چه کسانی با رفتار بد خودشان باعث برخورد با دانشجویان شدند؟ هر چند که بر خلاف تبلیغات آقایان، کل دانشجویان اخراجی 4 نفر بودند! حرف ما همان حرفی رهبری است که دانشجو باید تحلیل بکند ولو به غلط.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺حسن روحانی، فروردین ۱۴۰۲: دیدید که تا اسم عباس عراقچی (در مذاکرات) آمد از قیمت دلار دو هزار تومان کم شد؛ لابد اگر آقای ظریف (به مذاکرات) میرفت ۵ هزار تومان از قیمت دلار پایین میآمد!
🔸اساسا مشکل اصلی ما این است که در طول سالهای بعد از انقلاب سکان مدیریت دولتی کشور دست عناصری افتاده است که عمیقا دچار توهم و رمانتیسم سیاسی اند. افراد و جریاناتی که مثل آب خوردن فریب سیاسی را پیشه و مردم را بازیچه امیال خویش کرده اند.
🔸کسانی که زندگی مردم گروگان قدرت پرستی شان شده است. بیچاره مردم که زیر فشار تنگناهای اقتصادی ایجاد شده توسط این جماعت بی تدبیر هر روز زندگی شان بدتر از دیروز میشود. آیا این وضعیت قابل پیش نبود و فریادها زده نشد؟ فتامل!
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺وقتی میگفتیم رئیس جمهور باید دارای اشراف حداکثری و دارای جمع بندی نسبت به مسائل و مشکلات کشور باشد، برای چنین روزهایی بود که تازه رئیس جمهور محترم متوجه فلان مساله شده و مثل همیشه ناله میکنند که چرا چنین است و چنان نیست!
🔸ایده و راه حل میترینگ مساله ای بود که شخص دکتر جلیلی بارها مطرح کرد اما انگار گوش شنوایی نبوده و نیست! مافیای عظیم نفتی قطعا مقابل اجرای چنین ایده هایی می ایستد!
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
🔺وقتی میگفتیم رئیس جمهور باید دارای اشراف حداکثری و دارای جمع بندی نسبت به مسائل و مشکلات کشور باشد،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ ماجرای میترینگ چیه؟
🛑 ۶۰۰ هزار میلیارد گم شده؟!!!؟
🔰 سه، چهار درصد شاید عدد کمی باشه ولی میشه ۶۰۰ هزار میلیارد!!!
🔰 دولت اگر همین سوراخ ها رو بپوشونه کلی سرمایه میاد تو خزانه کشور
💠 روایت ۳ الی ۴ درصد پرتی تولید نفت که شاید به چشم نیاد ولی عدد خیلی بزرگی پول داره هدر میره.
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕او گفت و ما نشنیدیم...
🔺خداروشکر رئیس جمهور لاتی راه میره! خداروشکر رئیس جمهور زن دوم نگرفت! خداروشکر رئیس جمهور در فراغ همسرش گریه میکنه! خداروشکر عارف معاون اول رئیس جمهور برای مشکلات مردم گریه میکنه! خداروشکر همسر رئیس مجلس همایش برگزار میکنه و در توصیف عشق رئیس جمهور به همسرش بغض میکنه! خداروشکر دختران عزیز دو رئیس قوه با هم رفیقن و عکس یادگاری میگیرند!
🔸خداروشکر رئیس مجلس در همایش همسرش، از بغض و گریه رئیس جمهور تقدیر میکنه! خداروشکر دور هم خوشن! خداروشکر وسط فشارهای اقتصادی و معیشتی که کمر مردم را شکسته است خانواده هاشون شادن و هر روز مشق وفاق می کنند! خداروشکر یه استاد تمام، شد رئیس جمهورمون! خدایا ازت ممنونیم که حال آقایان خوبه و سیرک سیاسی شان براهه.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺فقط یه لحظه تصور کنید که اگر این بی ادبی رو جلیلی یا رئیسی عزیز میکردند...
@marghoomat
⭕ اینبار جلیلی میزبان بود!
🔸این جلسه حکمت سیاسی مهمان های متفاوتی داشت. مهمان هایی از دیار آذربایجان غربی. بچه های بسیج دانشجویی را میگویم، اردوی تشکیلاتی داشتند و یکی از برنامه های اردو خود را شرکت در جلسه حکمت سیاسی در قرآن دکتر جلیلی قرار داده بودند. مهمان و رفیق همیشگی تشکل های دانشجویی آن شب میزبان بود، میزبان دانشجویانی که با سوال به جلسه آمده بودند.
🔸طرف های ساعت 17 بود که سر و کله دانشجوها پیدا شد، با شور و شوق خاصی وارد سالن شدن و رفتند جلوی جلو نشستند و منتظر. بعضی را می شناختم و خوش و بش کردیم. کلی اصرار داشتند که دکتر حتما یه سفر ارومیه بیاد. کاش شلوغی کارها اجازه بده.
🔸چندین بار بچه ها به خودم گفتند سوال داریم و بذارید تو پرسش و پاسخ صحبت کنیم. دکتر که میخواست شروع کنه به بچه ها خیر مقدم گفت و موقع پرسش و پاسخ هم گفت اولویت با بچه های دانشجویی ارومیه است. بچه ها هر سوالی در ذهن داشتند پرسیدند و دکتر هم مثل همیشه شنوای سوالات بود و پاسخگو.
🔸یکی از دانشجوها از مسئول ستاد انتخاباتی استان شان گله کرد و دکتر هم جواب داد. یکی دیگه از دانشجوها گفت آقای دکتر تفسیر قرآن را دیگران انجام میدهند شما پاسخ سوالات سیاسی ما را بده، دکتر صریح و صادقانه گفت برای فعال بودن در این عرصه باید روی مبانی مسلط بود و چهارچوب های اندیشه دینی را دقیق بدانیم و نه آنکه اکتفا کنیم به مطالعه چند توئیت و کانال مجازی.
🔸بعد از جلسه هم که بازار عکس یادگاری و سلفی گرفتن با دکتر داغ بود. سه شنبه ها داره پاتوق میشه، پاتوق برای نسلی که سوال دارد و ملجاگاهی ندارد.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
⭕ سیرک سیاسی وفاق!
🔺پزشکیان به زن قالیباف در دولتش حکم داده. زن قالیباف با بودجه مجلس همایش گرفته و شوهرش و پزشکیان رو دعوت کرده.
🔸پزشکیان عکس زنش رو میبینه و گریه میکنه. زن قالیباف میره بالا و با بغض برای عشق و وفاداری پزشکیان روضه میخونه.
دختر قالیباف و پزشکیان هم که معلوم نیست چه کاره مملکتن ردیف جلو نشستن و سخنرانی مامان باباهاشون رو تماشا میکنن و با بغض اونا بغضی میشن.
🔺این وضع مملکت در سطوح بالاشه. وضع پایین مملکت هم که معلومه. مردم دنبال پیت نفت و کپسول گاز و موتور برق و بخاری برقی و منتظر قطعی برق و گاز و در حال تماشای گران شدن کالا و دلار و... هستند.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 ما برگشتیم؛ چه خبر از مملکت؟
💠 امشب ساعت ۱۹:۳۰ در بستر یوتیوب آقای پرزیدنت، منتظرتون هستیم.
❓سوالات خودتون از آقای مسعود براتی رو تو کامنتهای اینستاگرام برامون بفرستید تا فردا توی لایو ازشون بپرسیم.
⬅️ امشب در خدمت دوستان عزیزم در مجموعه آقای پرزیدنت خواهم بود.
@aqaye_president
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ سربازان پروژه نارضایتی سازی در کشور چه کسانی هستند؟
🔺 این روزها به عیان میتوان عصبانیت مردم از بیتدبیری های دولتی را دید. از قطعی های گسترده برق و گاز و آلودگی هوا و تعطیلی های پی در پی تا موج گرانی های سرسام آور کالاهای اساسی و خودرو. ناترازی بین حرف و برنامه جز این خروجی ندارد. دولت چیزی برای عرضه ندارد جز گریه درمانی.
🔸نمیدانم این فشارها و بی تدبیری ها تا کجا ادامه خواهد داشت اما این را میدانم که عصبانی کردن مردم قطعا یکی از نتایج این سیاست های غلط است. این پروژه سابق بر این در دوره روحانی هم اجرا شد و روح الله زم معدوم، پرده از این سیاست کثیف برداشت و گفت حمایت ما از روحانی دقیقا به همین علت بود. بخوانید.
🔹«ما در انتخابات 96 تحلیل داشتیم. این جور نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاح طلبیم، یا عاشق روحانی هستیم. مجموعه ما، تحلیل امنیتی داشت. آیا اگر رئیسی سر کار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد، الان بود؟ این تظاهراتی که ایجاد شد، آیا بود؟
🔻ما بر اساس تحلیل امنیتی به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. الان هم از کاری که در انتخابات کردیم، دفاع میکنم. چون با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش می رسید و اگر آدمی مثل رئیسی سر کار می آمد، کار به نقطه جوش نمیرسید».
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
36.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺چند روز پیش توفیق شد که در سومین همایش تبیینی «فریاد ایران» شهر تهران، در خدمت دوستان عزیزم باشم. این سلسله همایش ها که حول محور منویات و مطالبات رهبر انقلاب مبتنی بر برهم زدن نظام محاسباتی رژیم صهیونیستی شکل گرفته است در سراسر کشور تکثیر شده و امروز شاهد آن هستیم که در شهرهای مختلف این مطالبات بحق مردمی در قالب های مختلف تحلیلی و استدلالی تبیین و تشریح می شود.
@marghoomat
⭕ تربیت اموی سم زیست سیاسی جریان انقلابی!
🔸امروز در کشور جریان و افرادی در پی آنند که با ترویج، تبلیغ و بت سازی از برخی انگاره ها و اشخاص و... جماعتی تخدیر شده، حرف گوش کن، مطیع و رام خویش را دور خود جمع کنند و مُشتی حلقه به گوش سیاسی را تربیت کنند. کسانی که قوه تحلیلی خود را تعطیل کرده و ذهن و قلب خود را در اختیار دیگران قرار داده اند و از مجرای اشخاص به شاخص ها میرسند و نه از شاخص ها به اشخاص. کسانی که پشت هر جمله ای که می شنوند علامت سوال نگذاشته، بلکه مشت های خود را گره کرده آماده تکبیر اند و صفحه تایپ گوشی خود را بدست گرفته اند که توئیت بزنند!
🔸حماقت و جهالت از سر و روی اینان می بارد. این افراد آینده سیاسی و بود و نبود خود را در چشم و گوش خویش بستن می بینند، این اشخاص اگر جیب شان پُر شود دهانشان بسته میشود. هر کجا باد بوزد آنجا می ایستند و خوش رقصی می کنند. چه فرقی میکند، روزی با وفاقی ها و روزی با نفاقی ها! روزی با قرمزها و روزی با آبی ها! این زیست سیاسی و تربیتی کجا تئوریزه و ساخت یابی میشود! چرا روز به روز تعداد این حمال های سیاسی بیشتر میشود! چرا تاکتیسن ها و پروژه بگیر ها جای تئورسین ها و متفکرین اصیل انقلاب اسلامی را گرفته اند! آیا این این مدل تربیت انسان سیاسی فرقی با مدل غیرتوحیدی و قدرت طلبانه اموی دارد؟ رهبر انقلاب در سخنرانی 15 رمضان سال 69 خود نمونه ای کوچک از حال و هوای زیست سیاسی اموی را با مثالی زیبا بیان میکنند. مثالی که امروزه شبیه آن را به کثرت میتوان یافت و ردیابی کرد. بخوانید.
🔸«جاحظ یا شاید ابوالفرج اصفهانى نقل میکند که معاویه داشت در مکّه در دوران خلافتش با اسب میرفت، یکى از رجال آن روز هم در کنار او بود، با هم میرفتند. معاویه سرگرم صحبت بود با آن شخص؛ پشت سر اینها هم عدّهاى مىآمدند. معاویه داشت نقل میکرد که بله، در جاهلیّت اینجا اینجورى بود، آنجورى بود، پدر من ابوسفیان چنین کرد، چنان کرد؛ مفاخر اموى جاهلى خودش را داشت نقل میکرد. بچّهها بازى میکردند، ظاهراً سنگ مىانداختند، یک سنگى خورد به پیشانى این کسى که کنار معاویه اسب میراند و حرکت میکرد؛ و خون جارى شد. او هیچ چیزی نگفت و حرف معاویه را قطع نکرد و تحمّل کرد. خون ریخت روى صورت و روى محاسنش. معاویه همین طور که سرگرم صحبت بود، ناگهان برگشت طرف او دید عجب! خون روى صورت او است. گفت: خون میریزد از پیشانى تو! آن طرف در جواب معاویه گفت: خون؟ از صورت من؟ کو؟ کجا؟ وانمود کرد که خوردن این سنگ و مجروح شدن پیشانى و ریختن خون را نفهمیده، از بس مجذوب صحبت معاویه بوده! معاویه گفت عجب، تو نفهمیدى سنگ خورده به پیشانىات؟ گفت: نه، من نفهمیدم. دست زد، گفت: عجب! خون! بعد قسم خورد به جان معاویه یا به مقدّسات، که من تا وقتى تو نگفتى، شیرینىِ کلام تو نگذاشت که بفهمم! معاویه گفت: عجب! بعد پرسید سهم تو، عطیّهی تو در بیتالمال چقدر است؟ گفت: مثلاً فلان قدر؛ گفت: عجب، به تو ظلم کردند؛ این را باید سه برابر کنند. این فرهنگ حاکم بر دستگاه حکومت است!»
🔸وضعیت فعلی عاقبت خوبی را نتیجه نخواهد داد. ما امروز عمیقا به انسان های متفکر و دارای تحلیل نیاز داریم. انسان هایی که اسیر و هضم کلیشه ها نشده باشند، کسانی که تفکر آزادانه را بر تعبد اسیرانه ترجیح میدهند و خود را از قید و بند تعلق خاطر به این و آن رهانیده اند و مبتنی بر آرمانهای انقلاب اسلامی و منویات امامین انقلاب، اتخاذ موضع و انتخاب مسیر می کنند. جریان تحجر متعبدانه و جریان مدعی عقلانیت سیاسی و انقلابی هر دو لبه یک قیچی اند و در پی اخته کردن کنشگر فعال انقلابی حاضر در صحنه اند و هر اراده ای غیر از اراده خود را بر نمیتابند و تحمل نمیکنند.
🔸این دو جریان امروز شدیدا احساس خطر کرده اند، میترسند از نسلی که دیگر مثل گذشته چشمانش منتظر تکان خوردن دو لب مبارک فلان شخصیت نیست و برای خودش اصالت و هویت قائل است و به تکلیف خود عمل خواهد کرد. امروز این جریان اگر احساس کند که تصمیمی قرار است به زور قدرت و ثروت بر او تحمیل شود محکم مقابل او می ایستد. اتفاقی که نمونه آن را در دور اول انتخابات ریاست جمهوری امسال دیدیم. جایی که کل امکانات و رسانه ها و سلبریتی های مذهبی از مداح ها و سخنرانان و... را بخط کردند تا گزینه ای را حقنه کنند بر جریان انقلابی، اما بدنه و نسل جدید جریان انقلابی مقابل آنان ایستاد و اراده خود را چیرگی داد. این مسیر باید با قوت و قدرت روز افزون ادامه پیدا کند و نگذاشت که تربیت اموی جایگزین تربیت مکتبی و علوی شود.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat