⭕ ته اعتماد به سقف!!!
🔸خداییش بعضی آقایون جماعت حزب اللهی رو چی فرض کردن!!
🔸یعنی واقعا یه عده بودن که داشتن به رئیس جمهور شدن جبرائیلی فکر میکردن!! 😂
🔸اخیر خب یه سری اسمهای دیگه ام مطرح شده که ان شا لله دروغه!!
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸تو این جمهوری اسلامی ایران بعد آقای #خامنه_ای شما رو قبول داریم..
🔸 #سید این زندگیمونه.... ما #هیچی نمیخوایم بخدا...
🔰 محبت مردم الکی بدست نمیاد...
❌ پ.ن: از آثار وضعی کارهای انسان خدمتگزار این است که محبوب دل های مردم می شود:
🔻اِنَّ الّذینَ امَنوُا وَعَمِلُوا الصّالِحاتِ سَیجعلُ لَهُمُ الرَّحمنُ وُدّاً؛(مریم (19): 96) مسلّماً کسانی که ایمان آورده و کار های شایسته انجام داده اند، خداوند رحمان، محبتی برای آنان در دل ها قرار می دهد.
🔻پیامبر گرامی(ص) فرمودند:
«أحبّ عباد الله إلی الله جلّ جلاله أنفعهم لعباده»؛ محبوب ترین بنده نزد خداوند، کسی است که نفع و سودش به مردم بیش تر برسد.
🔻حضرت امام در این مورد می فرماید:
" شما همه در محضر خدا هستید، هر جا باشید، قلب های شما در محضر خداست، بازوهای شما، چشم های شما، همه چیز شما در محضر خداست و خدا حاضر است در همه جا... آن که همه چیز است به دست آوردن رضای خداست و آن به این است که رضای مخلوق خدا را به دست بیاورید. با مردم که شما سر و کار دارید این مردم را باید رضایشان را به دست بیاورید." ( صحیفه امام، ج 18، ص 280)
#سید_محرومان
✍️#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
⭕ حاج سعید و قاسم...
🔸دو سه هفته ای میشه تیمش رو آورده #غیزانیه...
به قول شاعر؛ بوسنی و کرمانشاه و غیزانیه چه فرقی می کند!!
تولدش رو در کنار #قاسم گرفت؛ می بینید جای تیر هارو؟!!
حالا قاسم برای رهبرش نامه نوشته و می خواد که حاج سعید برسونه به آقا..
قاسمم میدونه جنس رهبرش و امثال حاج سعید با خیلی از حضرات فرق داره..
✍️#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
⭕ سوم تیر؛ خروش جمهوریت بر اشرافیت
🔸سوم تیر 1384 را به واقع میتوان انقلاب در انقلاب دانست. انقلابی که انقلاب را به ریل اصلی خود بازگرداند و الیگارشی خودساخته حاکم توسط باند های قدرت و ثروت را کنار زده ؛ و نظم و بازی برساخته الیت های سیاسی و احزاب و جریان مترفین و اشرافیت و محافظه کار را بعد از سالها چنبره زدن بر کرسی های قدرت بهم زد.
🔸سوم تیر را و گفتمان حاکم بر آن را نباید خلاصه در یک فرد و گروه و دسته و حزب و جریان خاصی کرد. سوم تیر متعلق به مردم و مستضعفین است.
مستضعفینی که سالها انقلاب خود را در چنگال اشراف می ديدند و حالا می خواهند آن را پس بگیرند. انقلابی که بعضی خواصش چنان جمهوریت را دچار مهجوریت کردند که فریاد بلند جمهوریت و آه و ناله اش را می توان در خروجی صندوق های انتخاباتی و شکست یکی از بزرگان پر طمطراق انقلاب دید.
🔸سوم تیر نماد بر هم زدن حزب بازی راست و چپ بود. نماد مبارزه با جریان غربگرا و تحجر اسلام گرا بود. نماد نفی وحدت بی اصول و بی شاخص و قدرت طلبی عافیت طلبانه آقایان جناحین بود. انتخاباتی که از راست راست تا چپ چپ در آن نقش نمایی میکردند اما انتخاب مردم چیز دیگری بود.
🔸سوم تیر برآیند تقابل حاکم شدن دو گانه فقر و غنا در برابر بازی مسخره اصولگرا و اصلاح طلب بود. همان دوگانه اصیل و مکتبی انقلاب. دو گانه مستضعفین و مستکبرین، دو گانه مرفهین بی درد و محرومین پُر درد و دو گانه جمهوریت و اشرافیت.
🔸سوم تیر پدیده ای صرفا تاریخی و تقویمی و سیاسی نیست. این واقعه از نظر نگارنده حاصل سالها گفتمان سازی نیروهای انقلابی و شخص حضرت آقا در باب گفتمان عدالت خواهی و مبارزه با فقر و فساد و تبعيض بود. فضایی که رهبری انقلاب در مقابل اصلاحات آمریکایی، اصلاحات واقعی را مبارزه با فقر و فساد و تبعیض دانسته، دهها خطبه در ارتباط با اشرافیت کارگزاران ایراد فرموده و به بازخوانی انحراف بعد از حکومت نبوی پرداختند و گفتمان عوام و خواص و... را تبیین گری کردند.
🔸امروز فضای جامعه را مستعد و آماده سوم تیری دیگر می دانم. امروز شاهد مسلط شدن گفتمان عدالت خواهی در میان بدنه نخبگانی و توده های مردمی هستیم که نشانه های فراوانی قابل ذکر است لکن مجال پرداختن نیست. در انتخابات آتی هر کس بتواند این گفتمان را به خوبی لیدری و رهبری کند بلاشک پیروز انتخابات است.
✍️#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
🔰 برا من که حل نمیشه...
🔻خب الان واقعا برام سواله...
اول) وقتی اعتبار نامه تاجگردون دقایقی پیش اعلام شد که در کمیسیون تحقیق تایید شده...
دوم) قبلش هم که در شعبه 12 تاییده شده..
سوم) قبل ترش هم که شورای نگهبان در انتخابات تایید کرد و بازم در جواب استعلام های شعبه 12 و کمیسیون تحقیق تایید کرده..
🔻اگر بر فرض نمایندگان معترض به اعتبار نامه ایشون؛ رای به رد اعتبار نامه بدهند!! این دقیقا یعنی چی؟ چه معنایی میده؟! جز سیاسی کاری؟!
🔻از دو حالت خارج نیست؛ یا نهاد های نظارتی ما کشکن یا نمایندگان معترض سیاست زده و قبیله گرا هستند!!!
پ.ن: ولی کلا خیلی باحالیم....
✍️#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
⭕ آقایان!! جنازه برجام را دفن کنید!!
🔸در حالی بیش از چهارسال از انعقاد توافقنامه برجام میگذرد که شاهد هستیم آمریکاییها علاوه بر عدم پایبندی به تعهدات خود در این سالها و اقدام به نقض توافق و وضع تحریمهای گسترده علیه ملت ایران در طول مذاکرات، ماه هاست که رسماً از برجام خارج شدهاند.
🔸از طرف دیگر کشورهای اروپایی نیز به هیچ یک از تعهدات خود عمل نکرده و اساساً بود و نبودشان در برجام تفاوتی برای ایران نمیکند و این روزها نیز شاهد تصویب قطعنامه محکومیت ایران با اتفاق آرا در شورای حکام آژانس نیز بوده ایم. این همه در حالی است که عملا ایران؛ خود با خود در حال ادامه دادن برجام بوده و بر همه تعهدات خویش ملتزم؛ و پیشرفت هستهایاش را متوقف کرده است.
🔸هر چند این خبط تاریخی را حاصل عملکرد تیم مذاکرهکننده و دولت به اصطلاح تدبیر و امید میدانیم، اما نمیتوان اقدام مجلس وقت را در تصویب ۲۰ دقیقهای برجام فراموش و از حافظه و تاریخ سیاسی کشور پاک کرد.
🔸به راستی با کدام عقل سلیمی ماندن در برجام توجیه میشود؟ آیا وقت آن نرسیده است که بازی با منافع ملی را پایان دهیم؟ آیا نباید برای یک بار هم که شده مجلس در ماجرای برجام و عواقب حاصله از آن ورود جدی و انقلابی داشته باشد؟
🔸 ماحصل تعلیق، اکسید، بتنریزی و سرجمع، مذاکرات منتج به برجام چه بود؟ سه کشور اروپایی حاضر در مذاکرات برجام، چرا بهجای فعال کردن کانال مالی INSTEX (در حداقلی ترین حالت) ، ایران را که بزرگترین برنامه شفافسازی تاریخ آژانس را اجرا کرد، اینگونه محکوم کردند؟ تکلیف هزینه کمنظیری که در قالب امتیاز به طرفهای مقابل برجام داده شد، چه میشود و چهکسی پاسخگوی این توهین بینالمللی است؟چرا، با کدام منطق و چگونه میتوان تحرک اروپایی ها را در سال پایانی دولت اعتدال، تحلیل کرد؟
🔸 اکنون پس از مسجّل شدن چند صد بارۀ دشمنیهای آمریکا با ملت ایران در تصویب طرحهای ضدایرانی و تحریمهای ظالمانه و دنبالهروی بیچونوچرای کشورهای غربی از این سیاستهای ضد بشری، آیا زمان آن نیست که مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده این ملت، در اقدامی متقابل و عزتمندانه با تصویب قوانین و لوایح ضدآمریکایی و ضدصهیونیستی به مقابله با تجاوز آشکار این دولتها بپردازد و مرزبندی خود را با بیگانگان در عمل نمایان سازد؟ این عقب نشینی های پی در پی و عدم پاسخ در خور چه پیامی را به طرف مقابل مخابره می کند؟ واکنش های بی دردسر و بی مخاطره دولتی ها برای طرف مقابل آیا باعث حصول اطمینان از عدم برخورد ایران برای طرف غربی نمی شود؟
🔸 مجلس میتواند از ظرفیت اسناد بالادستی خود استفاده کند. در بند سوم قانون اقدام متقابل و متناسب جمهوری اسلامی ایران در اجرای برجام چنین آمده است: «پایه برنامه جامع اقدام مشترک بر همکاری و احترام متقابل قرار دارد و هرگونه اقدام مبتنی بر فشار و تهدید به هر بهانه ای به خاطر اجرای برجام و یا غیر آن با تشخیص شورای عالی امنیت ملی موجب تجدیدنظر در این همکاری می شود و لازم است در آن صورت مطابق مصوبات این شورا اقدامات متقابل در نظر گرفته شود.» مجلس اگر عزمی مصمم داشته باشد و بتواند در میان نمایندگان اجماعی را شکل دهد یقینا در چانه زنی های خود با شورای عالی امنیت ملی موفق تر است.
🔸و یا در مشروط نامه رهبری میخوانیم: «در سراسر دورهی هشتساله، وضع هرگونه تحریم در هر سطح و به هر بهانهای (از جمله بهانههای تکراری و خودساختهی تروریسم و حقوق بشر) توسّط هر یک از کشورهای طرف مذاکرات، نقض برجام محسوب خواهد شد و دولت موظّف است طبق بند ۳ مصوّبهی مجلس، اقدامهای لازم را انجام دهد و فعّالیّتهای برجام را متوقّف کند.»
🔸مجلس شورای اسلامی باید تنظیم طرح خروج ایران از برجام را در اولویت قرار دهد تا همانگونه که در سال پایانی دولت اصلاحات، بنابر تأکید مقام معظم رهبری جبران عقبماندگیهای ناشی از مذاکرات شروع شد، شاهد باشیم پیش از پایان عمر سیاسی دولت کنونی، روند عقبنشینی از حقوق ملی پایان یافته و روال پیشرفت هستهای هر چه سریعتر آغاز گردد.
🔸چنان که در همان مقطع فرمودند: «من همان وقت در جلسه مسئولین گفتم اگر چنانچه بخواهند به این روند مطالبه پیدرپی ادامه بدهند، من خودم وارد میدان میشوم. همین کار را هم کردم. بنده گفتم که این روند عقبنشینی باید متوقف و تبدیل شود به روند پیشروی و اولین قدمش هم باید در آن دولتی انجام بگیرد که این عقبنشینی در آن دولت انجام گرفت و همین کار هم شد.»
🔸یا لااقل برای یکبار هم که شده شخص وزیر خارجه را به عنوان عامل اصلی این خسارت محض استیضاح کرده و از او پاسخ بخواهید تا تاریخ خود نسبت به کرده آقایان قضاوت کند.
✍️#علی_ریاحی_پور
این یادداشت در نسیم آنلاین :
https://www.nasimonline.ir/Content/Detail/2355950/
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ کار را یکسره می کنیم!
🔸کار را یکسره کردید؛ ماجور باشید ان شا الله. آری، کار ملت و منافع ملی و هشت سال سرمایه جوانی و امید و اعتماد این مردم را یکسره کردید. خدا را شکر که به خرداد پر از حادثه عادت داشتید! ما البته عادت نداشتیم؛ اما تو این هفت سال به ماهها و سالهای پر از #حادثه عادت کردیم. اوج این عادت هایمان از 29 اردیبهشتی شروع شد که امثال شما قرار شد کار را یکسره کنید که کردید.خداقوت.
🔸خوب ببینید؛به احترام بهاره هدایت، مصطفی تاجزاده(خوب گوش دهید)، #سید_محمد_خاتمی و.. رای میدهم. شنیدید؟ خوب این اسامی را در ذهن بسپارید. خاتمی را سرمایه تغییر برای ایران می خواند! او را پشتوانه آینده ما میداند! آری. درست میگوید؛ نمی ببینید این حجم از تغییر را؟چشم ها را باید شست برادر طوری دیگر باید دید! ببین وضع مملکتو!؛ دلار، سکه، مسکن، خودرو، برجام، گرونی، تورم! بازم بگم؟ خداییش تغییر را نمی بینید؟ عجب.
🔸این جماعت نماد #تحمیق_سیاسی_اند؛ متوهم هایی که دست به تحمیق هزاران نفر زدند و با سوت و کف و شومن بازی سیاسی هشت سال فرمون پیشرفت کشور را به سمت کجراهه غرب و کویر بی آب و علف کدخدا پرستی کج کردند.دلقک بازی سیاسی نتیجه کمبود تعمق و اندیشه سیاسی است.کنش سیاسی که علمدارانش امثال باران کوثری ها باشند؛ نتیجه اش جز آنچه امروز می بینیم نخواهد بود.ضربه ای که اینان بر پیکره نظام زدند؛ هتک حیثیت و هتک آبرویی که اینان از نظام اسلامی کردند و باعث آن شدند که سرمایه اجتماعی نظام ریزش بکند؛ آیا کم گناهی است؟ چندین سال باید دوید و نفس زد تا این سرمایه برگردد؟ خدا داند!
✍️#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ سال۱۳۵۹| شهید بهشتی:
انقلاب اسلامی ما در معرض خطر و آسیب #قطعی است.
🔘 در جامعه ما #سیرها و خیلی سیرها با گرسنهها و خیلی #گرسنهها با هم در جامعه دیده میشوند تا وقتی چنین است جامعه ما #اسلامی_نیست.
پ.ن: رهبر انقلاب: « گفتمان عدالت یک گفتمان اساسی است و همه چیز ماست. منهای آن؛ جمهوری اسلامی #هیچ_حرفی برای گفتن نخواهد داشت؛ باید آن را داشته باشیم. این گفتمان را باید همه گیر کنید.»
🔸 اصل حرف اینهاست چه #فلانی فاسد باشد چه نباشد...
@marghoomat
🚫 خواهشا اینقدر سریع جوانان را از کشتی انقلاب پیاده نکنید!!!
@marghoomat
⭕ سوت زنان فساد؛ تعامل یا تقابل حاکمیت!!
🔸مساله سوت زنی و گزارشگری فساد در چند سال اخیر به واسطه ظهور نسل جدیدی از مطالبه گران عرصه عدالت اجتماعی و مبارزه با فساد، و گسترش و نفوذ روزافزون شبکه های اجتماعی، وارد فاز جدیدی شده و توجهات را، هم از طرف مردم و هم از طرف حاکمیت به خود جلب کرده است. به نحوی که این روزها در ادبیات ریاست قوه قضائیه و شخص رهبر انقلاب متبلور و نمایان است.
🔸به راستی آیا با وجود ساختارهای نظارتی و قضایی کشور، نیازی به گزارشگران مردمی فساد وجود دارد؟ آیا صرف وجود نهاد های نظارتی باعث توفیق و مقابله حداکثری با فساد می شود؟ سابقه و عملکرد آنان چه چیزی را نشان می دهد؟ به نظر می رسد این ساختار ها نمره خوبی را در این امتحان نگرفته اند و نیازی مبرم به پشتیبانی رسانه ها و سوت زنان مردمی دارند.
🔸مثال های متعددی را می توان بیان کرد که دستگاه های نظارتی یا در فهم و مقابله با یک فساد عقب بوده اند یا غافل بوده اند و یا حتی کوتاهی کرده اند. از باب مشت نمونه خروار، مواردی را ذکر میکنیم.
اگر پیگیری های رسانه ها و جریانات دانشجویی نبود ماجرای ویلای سردار فیروز آبادی را اساسا کسی متوجه می شد که منجر به بازپس گیری آن خانه مصادره ای شود؟ اگر پیگیری های فعالان رسانه ای نبود اصلا ماجرای ویلاهای کلاک لواسان و طبری و شبنم نعمت زاده و... به سرانجامی می رسید؟ یا ماجرای املاک نجومی و حقوق نجومی و کوتاهی دو نهاد در پرونده تاجگردون و... و دهها مثال دیگر...
🔸لاجرم به این گزاره رسیده ایم که نقش این کنش گران اجتماعی مهم و بسزاست. حال رفتار حاکمیت چه باید باشد. تعامل یا تقابل؟ از نگاه نگارنده؛ گزارشگر فساد در سالهای گذشته وقتی، دست به افشاگری فسادی میزند و اعتراض خود را فریاد می کند و به تعبیری عامل به امر به معروف و نهی از منکر علنی می شود که امیدی به دستگاه های نظارتی و حاکمیتی نداشته که خود فریادی غریو می کند. یعنی افشاگری علنی فساد معلول ناکارآمدی و بی خاصیتی و عدم استقبال دستگاه قضایی بوده است.
🔸این مهم در دوره گذشته قوه قضائیه بسیار پر رنگ است. فلذا با مصادیق و داستان های متعددی همچون ماجراهای میثم صفاییان و منصور نظری و اسماعیل شریفی مواجه ایم که وقتی فسادی را دیده اند و اعلام کرده اند علاوه بر آنکه صدایشان را مسئولان قضایی نشنیده اند؛ بلکه با آنان برخورد قضایی هم کرده اند. گزارشگر فساد اگر بداند که در چارچوب و سیکل ساختاری پیگیری یک فساد به بن بست نمی خورد و حرفش در دالان های پر پیچ و خم نهاد های نظارتی گم نمی شود مگر مرض و بیماری ای دارد که در شبکه های اجتماعی داد و بیداد کند؟!
🔸اگر بسترهای گزارش گری فساد تعبیه شود و حاکمیت و دستگاه قضایی این احساس را در افراد ایجاد کند که صدایشان شنیده می شود؛ هیچ وقت شاهد پیگیری یک فساد در کف خیابان و لا به لای صفحات مجازی نخواهیم بود. در دوره اخیر دستگاه قضایی این احساس کم کم در حال شکل گیری است که امیدواریم به سرانجام مطلوبی برسد و دستگاه قضایی بتواند ساختار و ساز و کار دقیقی را تعبیه و فراهم کند.
🔸البته باید این نکته را یادآور شد که در بسیاری از موارد فعالان اجتماعی و مبارز با فساد؛ نسبت به برخی وقایع و اشخاص صرفا سوالی را مطرح کرده اند و نه افشاگری آنچنانی فسادی در فلان اداره و نهاد و... اما همین طرح پرسش که اتفاقا با ادله و استدلال های متقنی هم همراه بوده است علاوه بر آنکه جوابی به آنان داده نشده است؛ اتفاقا با او برخورد سخت و قضایی هم کرده اند که نمونه های فراوانی را میتوان نام برد.
🔸 فلذا در وهله اول باید نفس وجود گزارشگران فساد را امری مبارک دانسته و آن را بپذیرم و برای آن جایگاه قائل شویم؛ دوما باید در مقابل طرح پرسش ها سعه صدر نشان داده و پاسخگویی را تمرین کنیم؛ سوما حاکمیت اطمینان بخشی لازم را برای پیگیری سوت زنی گزارشگران فساد انجام دهد و بسترهای لازم را برای تحقق این امر صورت بندی کند و امنیت روانی و حقوقی را برای آنان فراهم آورده تا به تعبیر رهبری معظم انقلاب قانون دانان قانون شکن نتوانند جایگاه متهم و شاکی را عوض کنند.
این یادداشت در نسیم آنلاین:
https://www.nasimonline.ir/Content/Detail/2356426/
✍️#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
⭕ فرصت یا تهدید؛ از برجام تا ولایتعهدی!!
🔸بسیاری از شیعیان اهل بیت قبول ولایتعهدی مأمون را به مثابه تهدید می نگریستن و آن را برای جامعه شیعی و #امام_رضا امری مذموم فهم می کردند و بارها حضرت را مورد سرزنش قرار دادند. شاید بی راه هم نمی گفتند؛ واضح است که #مأمون هدفش از انتخاب حضرت به ولایتعهدی آن بود که بدین واسطه برای حکومت خویش مشروعیت سازی کرده و حضور حضرت را دلیلی بر حقانیت حکومتش معنا کند.
🔸اما امام اعتقادی دیگر داشت. امام این تهدید را تبدیل به فرصت کرده و از این منصب برای تثبیت مقام امامت و حقانیت حاکمیت اهل بیت کمال استفاده را کرده و اتفاقا از همان جایگاه خلافت مأمون را بارها به چالش کشید و حقانیت خود را اثبات کرد.
🔸در یکی از مجادلات استدلالی امام با مأمون قبل از پذیرش ولایتعهدی؛حضرت با برهانی زیبا مأمون را در بن بست فکری قرار داده به صورتی که مأمون یا باید منکر ولایت خویش می شد یا دست از سر امام برمیداشت. امام فرمود:“اگر این خلافت مال تو است و خدا آن را برای تو قرار داده است، در این صورت، جایز نیست لباسی را که خدا به تو پوشانده از خود خلع کرده و در اختیار دیگری قرار دهی و اگر مال تو نیست در این صورت جایز نیست آنچه را که مال تو نیست به دیگران ببخشی".
🔸در سال 92 جریان #تحمیل با گره زدن مشکلات معیشتی مردم به مساله هسته ای و با شعار هم چرخ کارخانه ها بچرخد هم چرخ سانتریفوژ ها؛ کشور را به سمت برجام بی فرجامی سوق داد که روزی آن را نماد #عقلانیت و تدبیر می دانستند و روزی دیگر مذاکره با آمریکا را مظهر #دیوانگی. مسیری که از تماس تلفنی با اوباما تا قدم زدن با جان کری را طی کرد اما جز ورق پاره ای از تعهدات طرفین باقی نگذاشت.
🔸رهبر انقلاب به تاسی از سیره حضرت رضا؛در صورتی که بی اعتمادی به دشمن و خوشبین نبودن به سرانجام این کویر بی آب و علف را بارها اعلام کرده بودند؛ اما اجازه شروع مسیری پر مخاطره را دادند؛ چرا؟ تبدیل تهدید به فرصت.
تهدیدی که بسیاری از نیروهای انقلابی را دچار تزلزل در باور و اعتقاد به تصمیمات رهبری کرد، تهدیدی که برای اولین بار به تعبیر رهبر انقلاب در برخی اوقات ما را دچار تذبذب در رفتار کرد و قس علی هذا.. اما...
🔸قبول این تهدید را باید در شکل گیری استراتژی #تجربه فهم کرد. امام جامعه میخواست بار دیگر مردم تجربه کنند؛ بدعهدی طرف مقابل، حل نشدن مشکلات با مذاکره، لزوم اتکا به توان داخلی، بستن با کدخدا و حتی ادامه دادن با اروپایی ها و...
🔸باید هزینه ای داده می شد تا هزینه ها داده نشود. باید حاج قاسم شهید می شد تا حاج قاسم ها شهید نشوند. باید هسته ای تعطیل میشد، باید نماد عزت ملی را بتن میکردند و باید باید باید...
🔸خیلی اوقات اثر و کارآمدی تصمیم ولی جامعه در بلند مدت فهم می شود؛ مگر مذل المومنین به حسن بن علی نگفتند؟ مگر خوارج به امیر المومنین سازش کار نگفتند؟ مگر امام رضا را سرزنش نکردند؟ آری کردند و تاریخ گواه بود که اشتباه کردند. امام موظف است با امت حرکت کند؛ اگر امت کشش لازم را نداشته باشد امام هم صبر میکند؛ اما صبری استراتژیک؛ #صبری_انقلابی؛ صبری که منجر قیام لله و هجوم بر مظاهر کفر و شرک خواهد شد.
🔸امروزه روزی جریان #غربگرا و جریان تحمیل شاهد به بن بست رسیدن ایده های حکمرانی خویش است؛ ایده هایی که آنقدر آرمانگرایانه بود که هنوز هم در توهم دستیابی به آن دست و پا میزنند و تقلای کدخداپرستی می کنند.
🔸به اعتقاد نگارنده متوهم ترین و غیرواقع بین ترین و ایده آلیسم ترین مدل سیاست ورزی را در مواجهه با غرب را جریان تحمیل نمایندگی می کند. جریانی که الفبای #قدرت و اقتدار را نمی داند اما حروف الفبای وادادگی و #تسلیم و تقدیم منافع ملی به طرف مقابل را از بر است.
✍️#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫 سر دسته تندروها...
🔰 توصیه ها و نصیحت های یکی دلسوزان انقلاب را به احمد متوسلیان بخوانید...
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
🚫 سر دسته تندروها... 🔰 توصیه ها و نصیحت های یکی دلسوزان انقلاب را به احمد متوسلیان بخوانید... @marg
⭕ سردسته تندروها!!!
🔸از احمد به مردم: « باید بخواهید که بودجه #سپاه در عرض ماه برای چی ها خرج شده. که حتی همه حساب ها برای #مردم روشن بشه که آقا یک قرون داده شد مثلا اینقدر گوشت خریدیم. هان!!! من از شما می پرسم چرا باید سپاه اینجا ماهی یک میلیون و خورده ای الی دو میلیون تومان خرج داشته باشه؟ کجا میره این پول ها؟ ببینید برادر؛ من در لباس سپاه، با کارت سپاه، با همه چیز سپاه دارم به شما میگم باید از سپاه #توضیح بخواهید، باید یک به یک شما بپرسه چرا؟ اینکه شما نپرسیدید، شما ملت (پاوه) در این مورد احساس مسئولیت نکردید، کار به اینجا کشید.»
🔸 حاج احمدم چقدر تند حرف میزنه! انگار حواسش نیست دشمن سواستفاده میکنه! نمیدونه داره تو زمین دشمن بازی میکنه! این حرفا چیه حاجی! خوب نیست بابا! حالا چهارتا تخلف و کوتاهی و تقصیر و قصوری ام بوده؛ باید بگذریم. الان #مصلحت_نظام حکم میکنه چیزی نگیم. نمیگی فردا ترفیع درجه نمیگیری؟ حداقل به فکر آینده خودت باش! از این حرفا بزنی همه طردت میکننا؛ خلاصه از ما گفتن بود. خود دانی.
🔸آخ آخ ببخشید حاجی یادم رفت یه چیز بگم! دیروز حرفاتون از بی بی سی ام پخش شد؛ چقدر بتون گفتم خوراک رسانه ای برا دشمن درست نکنید؛ بنظرم حاجی شما یه کم بی انصافی کردید. چرا نیمه پر لیوان رو ندیدید؟ این همه بچه ها از صبح تا شب سگ دو میزنن و زحمت میکشن!! حالا شما دوتا اشکال دیدی اومدی پشت تریبون داد میزنی؟! قرار نیست که هر واقعیتی رو به مردم بگیم. خودت که میدونی مردمن دیگه؛ نمیتونن تحلیل کن حرفاتو؛ قاطی میکنن و تر و خشک و با هم میسوزونن. دعا میکنم خدا عاقبت رو بخیر کنه. حواست باشه با همین فرمون بری جلو احتمالا جاده خاکی بزنی و از کشتی انقلاب پیاده شی. التماس دعا. یاعلی.
پ.ن: توصیه و نصحیت های یکی از دلسوزان انقلاب به #جاوید_الاثر_متوسلیان.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
⭕ حاج آقا فکری به حال استانها کنید!
🔸خیلی اوقات این احساس ایجاد میشه که تفکر فساد ستیزی و حمایت از کارگران و منتقدین و... فقط تا دم در اتاق آقای رئیسی هست و نه در بدنه قوه قضائیه و مسئولین قضایی در استانها.
🔸در همین هفته اخیر دو مورد بسیار واضح داشتیم. ماجرای کارگران آذرآب اراک و حکم محمد علی کامفیروزی در فارس. کارگرانی که در آغاز حکم محکومیت گرفتن و بعد از ورود رسانه ها و شخص ریاست قوه قضائیه تبرئه شدند. کامفیروزی ای که حکم محکومیت با عنوان توهین به رهبری می گیرد و دوباره با ورود رسانه ها و حاج آقا رئیسی حکم تبرئه میگیرد. این خلأ باید پُر شود و چاره ای اندیشه گردد.
🔸بعضی اوقات پیش خودم میگم..
یعنی واقعا بعضی دستگاه های امنیتی کشور هیچ روان شناس سیاسی ای ندارن که بشون بفهمونند بازتاب تصمیمات و کارهاشون در جامعه چیه!!
طرف رو الکی بردید یه حکم براش زدید الانم تبرئه کردید..
حتما باید شخص اول دستگاه قضایی ورود کنه تا ماجرا حل بشه!! چرا باید دستگاه قضایی هزینه اشتباهات گاه و بیگاه بدنه استانی خود را متحمل شود؟
🔸البته همین که میدانیم رئیس قوه قضائیه صدای رسانه ها را می شنود؛ خودش مایه مباهات و امید است. قطعا وضعیت فعلی دستگاه قضایی با گذشته قابل قیاس نیست.
✍️#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫 آقای دکتر؛باز هم شما بُردید!!
🔸قرائتی از ولایت فقیه که حالا حالاها گریبان ما را خواهد گرفت...
بخوانید...
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
🚫 آقای دکتر؛باز هم شما بُردید!! 🔸قرائتی از ولایت فقیه که حالا حالاها گریبان ما را خواهد گرفت... بخ
⭕ آقای دکتر؛ باز هم شما بُردید
🔸اینکه می بینید مسئولان و بخشی از بدنه نیروهای انقلابی؛ در توجیه عملکرد خود و تنظیم مواضع خود پشت صحبت های رهبر انقلاب پنهان می شوند نتیجه ی قرائتی سطحی و خوانشی منفعلانه از سخنان ولی فقیه است.
استدلال های ظریف مطابق خوانش برخی دوستان؛ کاملا منطقی بنظر می آید. با همین منطق است که اگر آملی لاریجانی #پاکدست خوانده شد نباید دیگر به او انتقاد شود. ظریف هم صادق و غیرت مند و مومن و.. خوانده شده و قاعدتا نمی شود به او انتقاد کرد چون ظاهرا مخالف امر رهبری است. این منطق استدلالی مصداقش دهها جای دیگر خودنمایی میکند؛ از هاشمی و احمدی نژاد تا لاریجانی و خاتمی.
🔸ظریف به خوبی این منطق را فهم کرده است و به نحو احسن از آن استفاده کرده و هر وقت در مقابل انقلابیون ظاهر می شود از حمایت های رهبری ذکر خاطره می کند و دهان منتقدین را می بندد و مردم هم میگویند راست می گوید دیگر.
حالا شما کنار استفاده از این منطق زیبا؛ داد و بی داد و رگ گردن بیرون زدن های نمایندگان امت حزب الله را هم اضافه کنید؛ خود را جای توده های مردمی بگذارید؛ چه قضاوتی خواهند کرد؟! فکر نمی کنم پاسخش دشوار باشد.
🔸این قرائت موهوم از سخنان حضرت آقا حالا حالا ها جماعت را به خود درگیر خواهد کرد؛ هنوز برای مردم و حزب الله جا نیفتاده است که می شود طرف پاکدست و مومن و غیرتی و متدین باشد؛ اما عامل به خطا و #تقصیر و #قصور هم باشد.
می شود منصوب رهبری باشی و مورد حمایت رهبری هم باشی ولی ناکارآمدی مدیریتی هم داشته باشی. می شود در زیر مجموعه ات فساد رخ دهد، می شود بستگانت آلوده باشند و خودت نماز شب بخوانی و دائم الذکر باشی و سبحان سبحان الله گفتنت قطع نشود و جز مسئولین تراز اول مملکت هم باشی. اینها منافاتی با هم ندارد.
باور کنید می شود.
🔸خلاصه آنکه با اختلاف زیاد؛ مستر ظریف را پیروز جدال امروز در مجلس می دانم و برعکس خیلی از دوستان از اتفاقات امروز مجلس خوشحال و مسرور نیستم و اعتقاد دارم تا این نوع برداشت ها از سخنان حضرت آقا تمام نشود؛ می شود مردم و حزب الله را به راحتی #تخدیر کرده و آنان را توصیه به ولایتمداری و تقوا داری کرد.
✍️#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
🔸نمیدونم 10 سال بعد، 20 سال بعد، 30 سال بعد و...
وقتی نسل های بعدی تاریخ این هفت هشت سال را ورق می زنند چه فکر می کنند؟!
🔸 بنظرتون از تاریخ سوال نمی کنند که چرا این حجم از #بی_کفایتی را رئیس جمهوری رقم زد ولی کسی نگفت پادشاه لُخت است؟!
آقایان مجلس و عقلای قوم؛ مگر #عدم_کفایت شاخ و دُم دارد؟!
@marghoomat
⭕ بازخوانی فتنه 18 تیر کوی دانشگاه...
🔸از پایان سال ۱۳۷۶، بیش از گذشته، شروع به شایعهپراکنی پرحجم علیه نظام مقدس اسلامی کردند و کوشیدند آتش منازعات جناحی را در کشور داغ و برافروخته سازند. از سوی دیگر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیج، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات، قوه قضائیه و صداوسیما را آماج حملات گسترده خود قرار دادند؛ تا در صورت بروز یک فتنه، آنان توانایی مقابله با فتنهگران را نداشته باشند. تبلیغات وسیعی نیز برای تخریب ذهنها پا به عرصه ظهور گذاشت؛ تا بین مردم و نظام فاصله بیندازند و راه را برای تلاش جاسوسهایشان و نفوذ در ارکان نظام هموار سازند.
🔸نفوذیهای در حاکمیت و روزنامههای زنجیرهای و به هم پیوسته؛ در پیوندی نامیمون، گوش به فرمان اربابان خود، و هموار کننده راه برای دشمنان نظام اسلامی بودند. نمایندگان مجلس پنجم، برای منع عناصر ضد انقلاب و نفوذیها از فعالیت در عرصه مطبوعات، طرحی را برای تغییر قانون مطبوعات به هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تقدیم کردند.
🔸بیش از ده روزنامه اصلاحطلب و مشارکتی که از این اقدام نمایندگان مجلس پنجم در تیرماه ۱۳۷۸ به خشم آمده بودند یورش برنامهریزی شده را علیه این طرح به راه انداختند؛ بلکه بتوانند به اهداف از پیش تعیین شده برسند. همزمان مجمع روحانیون مبارز با صدور اطلاعیهای اعلام کرد: «طرحی توسط تعدادی از نمایندگان مجلس در دستورکار مجلس قرار گرفته که فقط تحدیدکننده مطبوعات است و سایه استبداد را بر فضای مطبوعات کشور میگستراند.» یک روز پس از چاپ این بیانیه در روزنامه ایران و در تاریخ ۱۳۷۸/۴/۱۳ روزنامه صبح امروز به مدیریت سعید حجاریان در یادداشت روز خود نوشت: «اگر طرح تصویب گردد، اغتشاش ایجاد میشود.» با هدایت حجاریان و همکاری عباس عبدی، روزنامه سلام در ۱۳۷۸/۴/۱۵ و یک روز مانده به مطرح شدن طرح تغییر قانون مطبوعات در صحن علنی مجلس، اقدام به انتشار سند محرمانه منتسب به وزارت اطلاعات نمود و با تیتر درشت نوشت: «سعید اسلامی پیشنهاد اصلاح قانون مطبوعات را داده است.»
🔸در روز جمعه ۱۸ تیرماه 78 برخی چهرههای سیاسی وارد کوی دانشگاه تهران میشوند و با سخنان بعضی از آنها، آتش فتنه شعلهور میگردد. از سوی دیگر، گروههایی سازمانیافته وارد خیابان کارگر میشوند و با کتک زدن مردم، به اموال عمومی خسارت وارد میکنند.
🔸روزنامههای زنجیرهای از روز شنبه ۱۹تیرماه وارد فاز شدیدتری میشوند. روزنامه خرداد در تیتر اول خود مینویسد: «کوی دانشگاه به خون کشیده شد!» روزنامه نشاط نیز مینویسد: «دفتر تحکیم وحدت یک هفته عزای عمومی اعلام کرد.» آشوبگران، دانشجو و دانشگاه را نشانه رفتهاند تا بین آنان و نظام فاصله بیندازند. فتنه پیچیدهای رقم میخورد. در خوابگاه دانشجویان نیز غائلهای علیه آنان شکل میپذیرد. آشوبگران اعلام میکنند که پنج دانشجو کشته شدهاند. نام آنها را بر روی پلاکاردها مینویسند: ذاکری، سهرابی، امامی، رهبری و نادری!
🔸شورای عالی امنیت ملی به ریاست سیدمحمد خاتمی هم تعداد کشتههای کوی دانشگاه تهران را تنها یک نفر افسر وظیفه اعلام نمود. علیرغم تلاشهای گسترده برای رونمایی از فتنه آشوبگران، تجمعات دیگری در دانشگاههای امیرکبیر، علم و صنعت، صنعتی شریف و شهیدبهشتی صورت میپذیرد. غائلهآفرینان تجمعات را به سمت دانشگاه تهران و کوی دانشگاه هدایت میکنند و با برنامهریزی از پیش طراحی شده، سینما ملت، بانکهای تجارت و سپه، چند اتوبوس واحد، پمپ بنزین، محل برگزاری نماز جمعه تهران، یک بیمارستان و چند دستگاه خودروی سواری و موتور سیکلت را به آتش میکشند و تعدادی از نیروهای حزب اللهی و زنان محجبه را با چاقو و تیغ موکتبری به شدت مجروح میکنند.
🔸امام خامنهای در تاریخ ۲۱ تیرماه ۷۸ با اشاره به حوادث کوی دانشگاه فرمودند: «آن طوری که نقل کردهاند، بعضی با آوردن نام مقدس یا حسین و یا زهرا وارد اتاق دانشجوی بسیجی یا دانشجوی جانباز بشوند و او را از خوابگاه بیرون بیاورند، یا آن طور حوادثی را به وجود بیاورند، آیا این درست است؟ اینها قلب را میفشارد... مراقب دشمن باشید، دشمن را خوب بشناسید، مبادا از شناسایی دشمن غفلت کنید. غریبههایی که خود را در لباس خودی در همهجا داخل میکنند، اینها را بشناسید، دستهای پنهان را ببینید... این معنای حرفهای مکرری است که من در این چند سال به ملت ایران و به مسؤولان عرض کردهام که دشمن در صدد نفوذ است. هر پنجرهای پیدا کند، وارد خواهد شد، هوشیاریتان را بیشتر کنید. دشمن، امنیت ملی را هدف گرفته است.»
متن کامل این یادداشت تفصیلی در نسیم آنلاین :
https://www.nasimonline.ir/Content/Detail/2357070
✍️#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
🔻 رادیکالیسم سیاسی = انفعال سیاسی
🔹نقش احمد باطبی ها در حال و احوال این روزهای جريانات دانشجویی...
بخوانید...
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
🔻 رادیکالیسم سیاسی = انفعال سیاسی 🔹نقش احمد باطبی ها در حال و احوال این روزهای جريانات دانشجویی...
⭕ رادیکالیسم سیاسی = انفعال سیاسی
🔸تاریخ بارها به خود انسان هایی را دیده است که از عرش #رادیکالیسم سیاسی - عقیدتی به فرش #انفعال سیاسی آمده اند و یا خود را سوزانده اند و یا نسلی را.
این خاصیت و ماهیت #رادیکالیسم است. جوان دانشجوی آرمانخواهی که پشت سر آرمانخواهی اش عقلانیتی نباشد؛ درگیر رادیکالیسم خواهد شد.
رادیکالیسم چنان از تو انرژی و توان می گیرد که روزی تهی از انرژی آرمان خواهانه شوی. هر کجا رادیکالیسم رفتاری و اعتقادی را دیدید منتظر بی هویتی و انفعال و خودخوری زودرس هم باشید.
🔸#احمد_باطبی را نماد میدانم. نمادی که امثال او در هر جریان فکری پیدا میشود. اصلا کاری به وضعیت امروزش و داستان تیرماه 78 و نامه به #ترامپ و درخواست تحریم ملت را کردن و روزی نماد جنبش دانشجویی بودنش ندارم. احمد باطبی را نماد تیپولوژی فکری ای می دانم که باعث انفعال و سوختن بخش هایی از نسل های دانشجویی بعد از دهه هفتاد شد.
🔸در بین تمامی جریانات دانشجویی خصوصا جریان دانشجویی مدعی #اصلاح_طلبی؛ اگر امروز رخوت و کرختی و انفعالی دیده می شود؛ یکی از عوامل اصلی آن را رادیکالیسم و تندوری ادوار و السابقون السابقون های این جریانات می دانم. هزینه ای که آنان ایجاد کردند، تجربه تاریخی که آنان رقم زده اند؛ آن درختی که به غلط کاشته اند؛ امروز دارد میوه می دهد. میوه گندیده و خنثی و منفعل و سرخورده ای که آرمان هایش را باید در گوشه ای دفن کرده و به درس و بحثش بپردازد.
🔸آری آفت امروز و دیروز و فردای جنبش دانشجویی و تمامی جریانات سیاسی رادیکالیسم است. چند نمونه از سوپر حزب اللهی های دهه شصت را مثال بزنیم که امروز در دامان همان امپریالیسمی که مرگ بر او می گفتند امروز نرد عشق می بازند؟! چند نفر را نام ببریم که امروز با نام #خمینی به جنگ #خامنه_ای آمده اند؟! جوانان آرمانخواهی که در کهن سالی پشیمانند. این پشیمانی اگر دو علت داشته باشد؛ یقینا رادیکالیسم اولین آن است.
🔸رادیکالیسم را جدي بگیرید؛ خطری که انقلابی و غیر انقلابی و اصولگرا و اصلاح طلب نمی شناسد. مرز رادیکالیسم انقلابی و عقلانیت انقلابی باریک است و لغزان. حواسمان باشد در دریای رادیکالیسم غرق نشویم که اگر شدیم نسلی و چه بسا نسل هایی را با خود به اعماق دریا فرو خواهیم برد.
✍️#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
🔹اگر به واسطه #سوء_مدیریت و ضعف فکر و عمل شما، به اسلام و مسلمین ضرری و خللی واقع شود و خود میدانید و به تصدی ادامه میدهید، مرتکب گناه عظیمی و کبیره مهلکی شدهاید که #عذاب_بزرگ_الهی دامنگیرتان خواهد شد.
امام خمینی (ره) _ ٢٢ بهمن ١٣۶٣
#استیضاح_روحانی
#عدم_کفایت
@marghoomat
⚠️دولت منفور!
🔴ما می گوئیم #دولتها باید مردم را #خوب اداره کنند که مردم بفهمند دولت خیرخواه ملت است ولی اگر دیدند اینطور نیست می گویند کی باشد از بین برود.
امام خمینی، ١١ آذر ١٣۴١
#استیضاح_روحانی
#عدم_کفایت
@marghoomat
⭕ آقایان دفتر زشت است؛نکنید این کارها را!!!!
.
امام خامنه ای:
یکی از کارهای خوب همین بوده که وزرای محترم آمدهاند در مجلس و اوضاع بخش مربوط به خودشان را برای شما توضیح دادهاند؛ یکی از کارهای خوبی که در این یک ماه و اندی انجام گرفته این است. لکن این روابط با دولتمردان بایستی هم با قانون منطبق باشد، هم با شرع؛ هم قانونی باید باشد، هم شرعی.
🔰 یعنی #سؤال، #تفحّص و #امثال_اینها [استیضاح و...] که در قانون آمده،
#اینهاحقّ شما_است،
#بایستی انجام بدهید (این عبارت در کانال سایت حضرت آقا سانسور شده بود)
امّا توهین نه، دشنام نه، نسبتِ بدون علم نه؛ اینها حقّ شما نیست و بعضی اش حرام شرعی هم هست و جایز نیست...
#تفکیک کنید بین #آنچه وظیفه ی شما است
و #آنچه ممنوع است برای شما...
برخورد متین، خردمندانه، قابل توجیه، ولو قوی.
گاهی هست که شما حرف طرف مقابل را صد درصد قبول ندارید؛ یعنی صد درصد رد میکنید؛ هیچ اشکالی ندارد،
لکن باید جوری نظر و همین رأی مخالف ادا بشود که کسی که از بیرونِ مجلس دارد نگاه میکند، ببیند حق با شما است؛ یعنی با متانت و با خردمندی.
من البتّه #نقش نظارتی مجلس را خیلی مهم میدانم؛
🔸 یعنی #واقعا نقش نظارتی مجلس #یک نقش #اساسی و #حیاتی است و #هیچ نبایستی به این نقش نظارتی بی توجهی بشود، (این چند جمله نیز در کانال سایت حضرت آقا سانسور شده بود!)
لکن معتقدم که این نقش را #با_متانت ایفا بکنید؛
خردمندانه و با متانت و بدون حاشیه ایفا بشود.
❌ پ.ن: حقیر با اندک شناختی که از منظومه فکری رهبر انقلاب داشتم؛ بعید می دانستم که رهبری انقلاب بخواهند مقابل ساز و کارهای قانونی نظام بایستند، فلذا از دیروز تا به این لحظه؛ مطابق آنچه کانال های منتسب به رهبری منتشر کرده بودند؛ نسبت به سخنان ایشان به دیده تردید می نگریستم تا اینکه مشروح سخنان منتشر شد. همانطور که در بالا می بینید عبارت های کلیدی سخنان ایشان متاسفانه توسط کانال های منتشر کننده مواضع ایشان حذف و #سانسور شد. جالب آنکه این بخش های حذف شده در تمامی بخش های خبری ام سانسور شده است.
🔸البته این موارد ناظر به امروزم نیست و چند سالی هست که با این اعمال سلیقه ها مواجهه ایم.
ماجرای سخنان رهبری در دیدار مردم شیراز را که یادتان هست؟! ماجرا من اشتباه کردم و..
چندین سال است که مشروح سخنان نمایندگان دانشجویی در دیدار رهبری پخش نمی شود.چرا؟ بیش از این اعتماد حزب الله را خدشه دار نکنید. آقایان دفتر بنظرم باید چاره ای بيانديشند. باور بفرمائید این رویه اشتباه است.
✍️#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
⭕ سخنان رهبری بدون روتوش
🔸چند نکته ای را در ارتباط با سخنان دیروز آقا بیان میدارم.
🔸اولا؛در کل صحبت های رهبری هیچ کجا اشاره ای به نام رئیس جمهور نمیشود و هیچ گونه تایید و حمایتی از حسن روحانی نمی بینید. در هیچ جای سخنرانی منعی از استیضاح روحانی بیان نمیشود و مثلا تعابیری چون «نمایندگان حق ندارند» یا « به صلاح نیست استیضاح» استفاده نمیشود.بلکه بر عکس رهبری به صراحت اذعان میدارند که تفحص و سوال و امثال اینها (مطابق اصل 89 قانون اساسی؛استیضاح و عدم کفایت) حق مجلس است و #بایستی_انجام_دهند.
🔸درست در همین سال پایانی دولت روحانی،آقا در پیام خود به مجلس یازدهم، بخشی از حقوق و وظایف مجلس را چنین بر شمردند:« حق تحقیق و تفحص،حق #رد و قبول مدیران #ارشد_قوه_مجریه، حق تذکر و سؤال و استیضاح،از آن جمله است،پس اگر قانون،درست و بسنده و قابل اجرا باشد و از ضمانتهای اجرای آن بهدرستی استفاده شود، کشور به هدفهای والای خود دست مییابد،این است شأن والای مجلس و این است #تکلیف_حیاتی و مهم آن.»
🔶یعنی رهبری نظام،رد یا قبول مدیران ارشد قوه مجریه و استیضاح آنان را جزو حقوق بدیهی نمایندگان برشمرده و به آن تصریح نموده اند.اگر قرار بود ایشان با استیضاح مدیران ارشد قوه مجریه مخالف باشند،قاعدتاً نباید در پیام خود به آن اشاره میکردند.
🔸ثانیا؛آقا فرمودند دولت ها باید تا روز آخر وظایف خود را انجام دهند و تلاش کنند و بعد از پایان دوره قانونی خود امانت را به دولت بعدی تحویل دهند.این نکته ای است که در مورد همه دولت ها صدق میکند.
آقا معمولا به همه دولتها در سال پایانی این توصیه را داشته اند.زیرا که معمولا دولتها در سال آخر خود چون رفتنی هستند مسائل را محکم دنبال نمی کنند.از کجای این مطلب؛در می آید که دولت تا آخرین روز خود باید «بماند» و هیچ کس هم حق برخورد با دولت را ندارد؟ جمله تا آخر باید بماند را دوستان از کجا خلق میکنند؟
🔸جای دیگر فرمودند که در شرایط حساس سال آخر دولت؛ باید دولت و مجلس فضا را به گونه ای مدیریت کنند که به کار مهم کشور هیچ گونه لطمه ای وارد نشود. سوال؛ کار مهم امروز کشور چیست؟ جز اقتصاد؟ خب حال اگر دولتی عزم اصلاح ندارد و اقتصاد کشور را به پرتگاه سقوط کشانده و حرف مجلس را هم گوش نمی کند و کار مهم کشور دارد لطمه می خورد چه باید کرد؟ یکی از ابراز های نظارتی استیضاح است. عامل بحران دولت است. برای رفع بحران لاجرم باید عاملش را کنار زد. واضح است.
🔸رهبری یکسری از مشکلات را ذکر کردند در این دیدار؛ کلیه این مشکلات با وجود این دولت حل نمی شود. اساسا خود این دولت عامل این مشکلات است.«امید های واهی به بیرون از مرزها» « شرطی کردن اقتصاد کشور» «وابستگی به نفت و تورم و اشتغال و سیاست های غلط فرزند آوری و مدیریت فضای مجازی و..» این دولت آیا رفع کننده این مشکلات است یا عامل؟ چه کسی نگاهش به بیرون از مرزهاست؟ چه کسانی اقتصاد کشور را شرطی کردند؟ چه کسانی سیاست های غلط جمعیتی را وضع کردند و..؟؟
🔸ثالثا؛ آقا گفتند که دستگاه اجرایی باید مصوبات مجلس را دقیق اجرا کند و هیچ گونه #تعللی جایز نیست. آیا این سخن با رویه هفت ساله روحانی تناسبی دارد؟ اگر کسی در اجرای قانون تعلل و دهن کجی کند باید چه کنیم؟ نگاهش کنیم؟! آیا دولت به مصوبات مجلس عامل بوده است؟ گزارش تفریغ بودجه 96 و 97 و عدم اجرای 80 درصدی احکام بودجه را که یادتان هست؟ این یک نمونه است. تا این دولت بر سرکار است این مصوبات اجرا نخواهد شد.
🔸رهبری بعد از بیان مشکلات کشور فرمودند که اینها ناشی از #کار_نکردن است.چه کسی باید کار و اجرا میکرد؟ چه کسی کار نکرد؟جز دولت؟با دولتی که کار نمیکند باید چه کرد؟احتمالا تعامل!
🔸بیان داشتند که مردم از مجلس انتظار بیان حق و #پیگیری آن را دارند.آیا وقتی مسئولی بی کفایتیش محرز شده و حقی ضایع شده است؛مجلس نباید آن را دنبال کند؟یکی از ابزار های این پیگیری سوال و استیضاح نیست؟ اگر نیست پس اساسا ابزار مجلس برای پیگیری چیست؟مصادیق بیان حق چیست؟جز ابزار های نظارتی؟آیا عمل به قانون و اجرای قانون به معنای گریبان گیری است؟به معنای تشنج و مجادله است؟ آقا هیچ وقت با ساز و کار های قانونی مخالفت نکرده اند و نمیکنند.
🔸 آیا دوستان انتظار دارند که رهبری خود بگوید که روحانی را استیضاح کنید؟ زهی حماقت! یک صحبت از حضرت امام بیان بفرمایید که ایشان توصیه به استیضاح بنی صدر کرده باشند؟ اتفاقا برعکسش روایت شده است. بارها به امام اسناد خیانت بنی صدر را نشان دادند. امام چه کرد؟ جز سکوت؟ داستان ارائه اسناد لانه را که خوانده اید.
🔸 مشی رهبری نشان از آن دارد که اگر ایشان مخالفتی داشته باشند به صراحت آن را بیان میدارند.مگر ماجرای استیضاح احمدی نژاد را یادتان رفته است؟ صریحا گفتند که ماجرای استیضاح باید خاتمه یابد.اما حال هیچ اشاره ای نداشتند.
✍️#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مسئولین جمهوری اسلامی! چندتا از شماها مثل یک #کارگر، ۸ ماهه حقوق نگرفتید؟
🔹به حق حضرت زهرا در روز قیامت، خدا شمر رو ببخشه، این مسئولین مفتخور ما رو نبخشه [الهی آمین حضار]
هِی برای خودشون تو پاویون برو و بیا، بهترین پرواز، بهترین غذا، هی سمینار میگیرن و ... ول کن آقا، بنده زده شدم از اینا!
داد زدنها و فریادهای ما هم دیگه فایده نداره!
🔹به مال حرام خوری و مفت خوری، خودشون و خانوادههاشون عادت کردند. تو عمرشون گرما و سرما و بیآبی نکشیدند، تو عمرشون هیچ ناراحتی برای رسیدن به هیچ تفریحی نکشیدند.
🔹انقلاب کردیم که از جیب ما بخورند، آقایون همه کاره بشوند. خانوادههاشون اغلب خارج تحصیل میکنند، تا کِی باید رعایت مصالح را بکنیم؟ هی بشینیم هیئت بگیریم، سینه بزنیم، گریه کنیم، نمیخواد آقا اصلا!
🔹داغونند، نون ندارند بخورند، طرف 8 ماه هست که حقوق نگرفته، مسئولین جمهوری اسلامی! #چندتاتون_8_ماهه_حقوق_نگرفتین؟ چرا حقوق شماها قطع نمیشه؟
#سید_محمد_انجوینژاد
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
🔴 مسئولین جمهوری اسلامی! چندتا از شماها مثل یک #کارگر، ۸ ماهه حقوق نگرفتید؟ 🔹به حق حضرت زهرا در روز
⭕ آقایان ایست!! کارگران مشغول تحصن اند!!
🔸آقایان ایست!! مگر آقایان حرکتی ام کرده اند که حال بخواهیم فرمان ایست بدهیم؟ خوب مشغولمان کرده اند؛ همه را به خود مشغول ساخته اند. از نماینده و وزیر و طلبه تا دانشجو و روشنفکر و بچه بسیجی و..
🔸 نماینده اش مشغول تبریک گفتن میلاد دو صد نور نوزاد تازه مولود یافته ی همکارش در مجلس است و آن یکی شان هم مشغول توئیت بازی و دعواهای جناحی خودشان و دیگری از هیات رئیسه میخواهد چند دقیقه ای قیام کنند تا در جهت حمایت از مردم آمریکا اندکی مرگ بر آمریکا سر دهیم(قبول باشد. تقبل الله.)
🔸دانشجو و طلبه اش مشغول درس و بحث و کتاب و لمعه و مکاسب و کشف و فراگیری نظریات توماس هابز و ژان بدن و ارسطو و..
کلیات ابوالبقایی که شاید شاید خدای ناکرده در بهترین حالت تبدیل به عالم به عملمان کند و تبلور علم لاینفع.
علمی که صرفا ما را به یک خود ارضایی اطلاعاتی و شناختی که آنهم یحتمل از سر عادت انسانیست میرساند و چند روزی حالمان را خوب می کند. بگذریم.
🔸آن قدر مشغولیم که دیگر بدن و حس و ذهنمان کرخت شده است. عادت کرده ایم که بشنویم فلان کارگر بیچاره سه ماه است که حقوق نگرفته و بیش از سی روز است وسط کرونا و گرما کف خیابان های شوش تحصن کرده است و ککمان نگزد!! قلمم بشکند اگر ننویسم چندین هفته است که جماعتی حیرون و سرگردان مطالبه حق خود را غریو می کنند و اصلا انگار نه انگار.
🔸آقایان نماینده!! آقای رئیس مجمع نمایندگان استان خوزستان!! برادران انقلابی علمدار حزب الله عزیز در مجلس!! در این سه ماه اندی وقت نداشتید یک سری به این عيال الله بزنید!؟ البته خود می دانم به گزاف سخن می گویم! انتظار بی جاییست! این حرف ها در قد و قواره جنابتان نیست.
🔸 پس از چند دهه رواج سرمایهداری، اجرای سیاستهای نئولیبرالی، خصوصیسازیهای فلهای، نظام حقوقی تبعیضآمیز، و... شاهد آن هستیم، که سفرهی کارگران هر روز کوچک و کوچکتر شده و اعتراضهای مسالمتآمیز با برخورد های امنیتی پاسخ داده می شود هر روز هزینه جدید برای نظام و انقلاب.
🔸اعتقاد راسخ دارم؛ آن که حق کارگر هفتتپه ای و آق دره ای و... را پایمال کرده، دنباله ی داخلی همانی است که سردارمان را ترور کرد. قاتل سردار پشتوانه و ریشه ی بین المللی همان هایی است که خون مردم کشور را در شیشه کرده اند. استکبار داخلی سایه و دنباله ی استکبار خارجی است و عمل هر دو یک نتیجه می دهد؛ ناامیدی روز افزون مردم و ریزش سرمایه اجتماعی حاکمیت.
🔸خروجی سکوت و انفعال و محافظه کاری برخی متمسکین به انقلاب و روحانیت و... همانیست که ترامپ سالها دارد با تحریم و تهدید و.. دنبال می کند و خود نمی داند چه جاده صاف کن هایی در داخل دارد. نفس انقلاب تنگ است و گلویش را مترفین و اشراف و رهبان و متفرعنین خودی و غیر خودی گرفته اند؛ بار مشکلات بر گُرده مردم فشار ترسناک و درد آوری دارد. احتمالا درکی ندارید از این فشار!! حق دارید..
🔹سالها از خصوصیسازیهای خانمان سوز میگذرد و هر از گاهی در گوشه و کنار بوی تعفن رانت و فساد حاصل از این مفتفروشیها به مشام میرسد. نتیجه آن که انبوه کارگران درمانده میمانند و ماهها حقوقهای معوق و سفرههای خالی و شرمندگیشان در مقابل همسر و فرزندان.
🔸کارگر است و راهی جز اعتراض و تجمع برای احقاق حقوق خود ندارد. آخرم انگ امنیتی و پرونده و اخیرا هم ته تهش تبرئه می شوند. بدیهی است که تا وقتی گلوگاه فساد در خصوصیسازیها باز است، سیل بیکاری کارگران و حیف و میل اموال عمومی و بیتالمال هم با قدرت و سرعت جریان دارد و تا وقتی اینچنین است، تجمع و اعتراض کارگران هم طبیعی است و بگیر و ببند هم پشتبندش؛ و دوباره همین دور باطلِ آیه و قسم و التماس و زاری که اینها کارگرند و حقشان را طلب کردهاند، حقشان را! به خاطر طلب کردن حقشان، حق نیست که اینطور منکوبشان کنید.
🔸لا اقل یکبار حضرات معظم در جمع شان حاضر شوید! تا کی صرفا چند جوان که آنان را هم اخیرا متصف به صفت خوارج مسلکی کرده اید پای درد و دل اینان بنشینند!! باور بفرمائید که همین چند جوان هم دیگر روی دیدن چشمان اشک بارشان را ندارند.
🔸آنقدر فضا را ایدئولوگ های جریان محافظه کاری تنگ و مسخره کرده اند که نخبگان فکری را به نام اهداف اسلامی و حتی گاه انقلابی، به انتزاعیات انتولوژیک و کلیاتی موهوم در همه زمینه ها مشغول کرده اند. توانسته اند کارکرد جنبش های دانشجویی و اجتماعي را به جَنگ سیاسی و جُنگ شادی و اکران فیلم محدود بکنند.
🔸شرایط این روزهای کشور به ما هشدار می دهد که در حال از دست دادن « امکان جامعه قدسی» هستیم. به ما هشدار می دهد که ما داریم جامعه ای را به وجود می آوریم که در آن ضعفا نمی توانند حق شان را از اقویا بگیرند و این چنین جامعه ای، هرگز دینی و قدسی نیست.
✍️#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 ما یادمان نیست ولی راستی حسین با درد غربت تو کجا آشنا شدیم؟؟
#شب_جمعه
@marghoomat