⭕ مهجوریتی تأسف بار!
🔸این روزها دو برنامه مشهور سیاسی و تحلیلی صدا و سیما یعنی «جهان آرا»و«ثریا» میزبان دو تن از نخبگان حوزوی خوزستانی بودند. حجت الاسلام #نامخواه و حجت الاسلام #ريسمان_سنج. البته این مهم اتفاق جدیدی نبود، سابق بر این هم شاهد حضور نخبگان خوزستانی و حوزوی دیگری همچون حجت الاسلام #قنبریان و حجت الاسلام #خاکی در این برنامه ها بوده ایم اما..
🔸اما شاید برای برخی خوانندگان این مطلب جالب باشد که بدانند این بزرگوارانی که در تراز کشوری مهمان مهم ترین برنامه های سیاسی و تحلیلی صدا و سیما هستند و غالب آنان از اساتید پای ثابت بسیاری از دوره های فکری و تشکیلاتی مجموعه های مختلف دانشجویی و مردمی و حوزوی در سطح کشور هستند، در استان خود یعنی خوزستان تقریبا می توان گفت هیچ جایگاه و پذیرشی ندارند و غالبا به واسطه فضای سلیقه ای حاکم بر استان، از خوزستان به قم و تهران مهاجرت کرده اند و آنجا دیده شده اند و امروز محل رجوع بسیاری از افراد و مجموعه ها هستند.
🔸از این جنس نخبگان انقلابی خوزستانی که در سطح کشور رشد و نمو داشته اند و توفیقاتی را کسب کرده اند و متاسفانه در استان خودشان اساسا کسی به آنان محل نمی گذارد،مصادیق متعددی را می توان نام برد. چه در فضای حوزوی و چه در فضای دانشگاهی. درباره اینکه چرا امروز در فضای استان دچار آفت #نخبه_کشی و فرار نخبگان شده ایم و همان چند نفر دغدغه مندی هم که با همه سختی ها ماندن در استان را انتخاب کرده اند را با دهها برچسب و انگ خسته میکنیم( مثل مرحوم #سید_محسن_شفیعی)،حرف زیاد است.به امید روزی که از این بلیه خلاص شویم.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
بازسازی نیروی اجتماعی معطوف به انقلاب اسلامی.pdf
1.68M
🔺 جزوه « بازسازی نیروی اجتماعی معطوف به انقلاب اسلامی؛ زمینه ها، راهبردها، ظرفیتها»
⬅️ مجموعه یادداشت هایی از حجت الاسلام نامخواه با موضوع آسیب شناسی وضعیت کنشگری و هویت سیاسی حزب الله
#کپسول_مطالعاتی
@marghoomat
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 شماره ۵۲۲ هفتهنامه ۹دی منتشر شد
👈فردا شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻ترک فعل قوه قضائیه درباره اموال روحانی
🔹اجرای قانون رسیدگی به اموال مسئولین در مورد حسن روحانی موجب افزایش اعتماد و امید مردم به قوه قضائیه خواهدشد
🔻مأموریت جدید
🔹همزمان با رونمایی از یک دستاورد جدید نظام، ظریف دوباره سر و صدای رسانهای بهپا کرد
🔸برنامهسازی سکولار
🔸 نگاهی متفاوت به ۳۴ سال رهبری آیتالله خامنهای
🔸فتاح فاتح قدس
♨️ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨️
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
http://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
...
⭕ جبهه انقلاب در کنار مسائل واقعی مردم یا باز هم سواری دادن به کارگردانان سیاسی!
🔸برخی حرف ها زمانش دقیقا همین روزهاست. حدودا نه ماه قبل از موعد و بزنگاه مهم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی. انتخاباتی که برای اولین بار رهبر انقلاب از آغازین روزهای سال صحبت و ایجاد دغدغه درباره آن را کلید زدند و بر مؤلفه هایی چون «رقابت» و «مشارکت» تأکید کردند. اتفاقی که برخلاف سیره رفتار سیاسی ایشان در انتخابات های قبلی بود و معمولا همگان را از ورود و طرح بحث زودهنگام مباحث انتخاباتی برحذر می داشتند.
🔸اما در این بین حزب الله کجاست؟حزب الله چه نقشی را برای خود ترسیم کرده است؟ حزب الله قرار است کدام راهبرد را برای خود انتخاب کند؟ «حفظ وضع موجود» یا «عبور و خروش بر وضع موجود»؟آیا حزب الله باز هم می خواهد همان مسیری را برود که در انتخابات 98 و 1400 طی کرد؟نکند حزب الله هم در پستو های خود حرف های درگوشی برخی پدرخوانده های سیاسی را تکرار می کند؟ یعنی حزب الله هم کوتاه آمده است و نفع خود را در عدم رقابت سیاسی گروه های مختلف و مشارکت عموم و جمهور مردم می داند؟هیهات! که اگر این است باید فاتحه حزب الله را هم خواند.
🔸 الان زمان آن است که تکلیف خود را با برخی مسائل روشن کنیم.آیا ما هم مثل آقایان فکر می کنیم که بهتر است مشارکت پایین باشد تا باز هم ما رای بیاوریم؟آیا ما هم مثل این جماعت سفله پرور به پای صندوق آمدن جمهور را به مثابه یک تهدید می انگاریم؟آیا ما هم در دل خود می گوییم که حالا رهبری یک حرفی زده اند و محترم! اما مصلحت چیز دیگریست!
🔸صمیمانه و صادقانه خطاب به برخی از دوستان می گویم،با اطلاع و بعد ساعتها گفت و گو با فحول این گروه ها و جریانات جمع بندی ام این است؛اگر برای لبیک به ندای رهبری منتظر جمع بندی های آقایان در اتاق های دربسته شان هستید ول معطلید،تازه مزه قدرت به دهان برخی شیرین آماده است و راه کسب این شیرینی را هم فهمیده اند.
🔸 به این معادله تازه دارند عادت می کنند؛
یک) لولوسازی از رقبای غیرانقلابی برای حذف نیروهای مستقل ولایی و انقلابی و ترساندن بدنه حزب الله
دو) حذف رقبای سنتی سیاسی خود به انواع طرق مختلف
سه) ایجاد و بسترسازی اجتماعی و سیاسی جهت عدم مشارکت بالای سیاسی و حاکم کردن فضای سرد سیاسی و ترویج پروژه سیاست زدایی
چهار) دم زدن از مفاهیم مقدسی چون وحدت و ذبح کردن اصول، آرمانها و خط قرمزها به نفع انتفاع سیاسی و کسب کرسی.
🔸هان ای حزب الله عزیز،برخیزید و قیام لله را شروع کنید. تخاطب مستقیم با توده جمهور را تمرین کنید.از فضای گلخانه ای و آکواریومی خود خارج شوید. از کلاس های درس دانشگاه و حجره های کسب فیض حوزه های علمیه به سوی مردم هجرت کنید، با مسائل واقعی و روی زمین مردم به تعبیر رهبری مماس شوید، نگذارید مگس ها روی زخم بنشینند،دیالوگ با جمهور را امتحان کنید.
🔸مسئله«جبهه انقلاب»از جنس «دعوای سیاسی» نیست که با «سیاست بازی» و آمدن یک «سوپرمن» حل شود. جبهه انقلاب باید دوباره سراغ احیای گفتمان انقلاب به دور از هرگونه «محافظه کاری» و ماندن در گرو «محافظه کاران» برود و با «مردم سخن» بگوید و به دنبال «مسائل واقعی مردم» باشد.
🔸نه مثل «سیاسیون قالتاق» شب انتخابات یاد مردم بیفتد.سنت خدا نیست که با شیوه های اهل باطل بتوان حق را به کرسی نشاند. دعوای ما «کسب قدرت»نیست که دل به «ائتلاف» با «فاحشه های سیاسی» یا «قالتاق بازی» یا «منجی نمایی» و «ماکیاولیسم» ببندیم. مردم باید انقلابی بودن واقعی ما را ببینند، تبیین ما را ببینند و ما را نه «شب انتخابات» که همین امروز در کنار دردهایشان و «مطالبه گر» آن بیابند وگرنه «دوپینگ سیاسی» بیفایده است.
🔸تنها راه بازگشت به جایگاه اصیل و اصلی حزب الله،کنار زدن پوستین کهنه محافظه کاری و خوانشهای محافظه کارانه از گفتمان انقلاب تحت عنوان اصولگرایی است.کاری که در مقطعی در سال 84 انجام شد و به اقبال مردمی منجر شد. اما باید توجه داشت که این کار لزوما با تغییر افراد انجام نمیشود. باید روشهای محافظه کارانه، شیخوخیت مآبانه، سیاست زده،افراط گرایانه و سلب گرایانه که منتهی به معطوف شدن به مسئله های فرعی میشود را کنار گذاشت و در یک فرآیند خلوص معرفتی رسوبهای اندیشه های محافظه کارانه را از ذهن و زبان حزب الله زدود.
🔸باید بفهمیم دو گانه ی چپ و راست و اصولگرا- اصلاح طلبی، از منظر گفتمان انقلاب و ادبیات رهبری، غلطِ فکری، مشهور اجتماعی و مشروعیتبخش درگیری های سیاسیون است. باید بکوشیم خودمان را حول مسائل اصلی انقلاب بازسازی کنیم. نظام مسئله شناسیمان را از سیطره محافظه کاری پیر و جوان، سنتی و تحول یافته آزاد کنیم. حزب الله باید به خود بازگردد. بازیابی و بازسازی حزب الله بر اساس گفتمان انقلاب، امام و رهبری،نه ترجمانی از آن؛ این کاری است که با تمام توان باید انجام داد.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
⭕ ما بد عادت شده ایم!
🔸این روزها اگر کمی از گرد و غبار حوادث و «روزمرگی های سیاسی» دور شویم،صحنه واقعی نظام بین الملل و جایگاه ایران اسلامی، حقیقتا تماشایی و پُر افتخار است.چقدر دلمان برای این حس عزت و بزرگی و عظمت تنگ شده بود. حس شورانگیزی که هشت سال «دولت تدبیر»،آن را برای ما تبدیل به یک آرزو و حسرت کرده بود.
🔸 در آن ایام نکبت هشت ساله برخی اوقات که عملکرد ذلیلانه آن جماعت«دیپلماسی التماسی» روح و جانم را آشفته میکرد به فیلم های آرشیوی برخی سفرهای تاریخی محمود احمدی نژاد و سید علی خامنه ای نگاه می کردم و با آن نوستالژی های تاریخی صفا کرده و هر لحظه آرزوی بازگشت به آن روزها را در سر می پروراندم.
🔸بعد از گذشت سالها هنوز دیدن تصاویر سفر آیت الله خامنه ای به کره شمالی و پاکستان غرور آفرین است،هنوز هم خاطرات و فیلم های سفر احمدی نژاد به لبنان و آمریکای لاتین و سازمان ملل شیرین و جذاب است. سفرهایی که موجبات ابتهاج و مسرت «جبهه مستضعفين» و نفرت و عصبانیت مستکبرین عالم را فراهم می آورد.
🔸 این روزها دوباره پرچم عظمت گفتمان جهانی انقلاب اسلامی بالا رفته است، اسم حاج قاسم سلیمانی با افتخار توسط روسای جمهور کشورهایی که نه مسلمان اند و نه شیعه، برده میشود و مردم به احترامش تمام قد میایستند و محبت خود را با صدای بهم زدن دستهای خود نشان می دهند. این روزها بر خلاف اهداف طراحی شده دشمن در فتنه پاییز سال گذشته جمهوری اسلامی در قله عزت قرار دارد و در معادلات جهانی به او به چشم یک کنشگر موثر و مهم نگاه می کنند.
🔸 متاسفانه بسیاری از مردم و حتی نیروهای انقلابی، به این سطح از استقبال های دولتی و مردمی از روسای جمهور ما در دوره های مختلف عادت کرده اند، عادتی که احتمالا علتش تکرار مکرر اتفاقی است که نمونه های دیگری در سطح دنیا یا ندارد و یا به ندرت می توان یافت.
🔸بلاشک اگر در دوره هایی برخی روسای جمهور ما محبوب قلب توده های مردم و به تعبیر دیگر ملتها بوده اند و نه لزوما دولتها، علتش نه شخص خودشان بلکه کلان گفتمان انقلاب اسلامی که در بیان و عمل اینان متبلور شده و ملتها آنان را نماد تام و کمال همه آن حرفها می دانند بوده است.
🔸 اشاره به این عادت مذموم سیاسی شکل گرفته در ما و اهمیت گفتمان انقلاب اسلامی در شکل گیری استقبال های متعدد و گسترده از روسای جمهور، در سال 84 و اوایل شکل گیری دولت مکتبی و انقلابی نهم مورد تاکید و توجه رهبر انقلاب قرار گرفت:«ما به چیزهایی عادت کردهایم. رؤسای جمهور ایران پا میشوند به کشورهای دیگر میروند. استقبال مردمی از این رؤسای جمهور برای هیچ رئیسجمهوری از هیچ کشوری در هیچ نقطه ای غیر از کشور خودش متصور نیست؛ این یک واقعیت است. بنده هم که زمان ریاستجمهوری به کشورهای بیگانه سفر میکردم، همینطور بود.... این، هنر این رئیسجمهور نیست؛ هنر این حرکت عظیم است؛ هنر این موجآفرینی است؛ هنر هویت شماست؛ هویت نظام جمهوری اسلامی؛ این شأن ماست.»
🔸 جمهوری اسلامی در تعامل با باقی قدرت های منطقه ای و جهانی در حال طراحی یک نظم جدید بین المللی است. نظمی که یکجانبه گرایی را نفی و منکوب و چندجانبه گرایی بین المللی را ترویج، تبلیغ و تثبیت می کند. امروز حتی غربی ها هم به این مهم اذعان دارند که نظم دو قطبی که سالها پیش و امروز نظم تک قطبی به پایان مسیر خود رسیدهاست و قدرت های نوظهور جهانی و منطقهای برخی شان در حال متولد شدن و برخی دیگر به میزانی از رشد رسیده اند که در آستانه تفوق بین المللی قرار دارند.
🔸 دولت فعلی بر خلاف دولت کدخداپرست سابق، تعامل سازنده با جهان را خلاصه و معنا در چند کشور معدود و مشخص غربی نکرد، تمام تخم مرغ های خود را در سبد دولتهایی نگذاشت که جز بدعهدی، خیانت، تحریم، تهدید و تزویر کارنامه ای از آنان به ذهن متصور نیست.
🔸دولت فعلی به درستی راهبرد استفاده از ظرفیت های منطقه ای مختلف چه در سطح همسایگان مرزی و کشورهای آسیایی مثل عراق، سوریه و اندونزی و چه در سطح مناطق استراتژیک قاره های مختلف مثل کشور های حوزه آمریکای لاتین همچون ونزوئلا، کوبا و نیکاراگوئه و تعامل گسترده با کشورهایی که ما با آنان به هر دلیل و طریقی منافع مشترک سیاسی و اقتصادی داریم تعریف کرد و البته در کنار این رویکرد، میز مذاکره را هم ترک نکرد. قراردادهای راهبردی و بلند مدت با کشورهایی چون روسیه و چین و انعقاد دهها پیمان دو جانبه و چندجانبه با کشورهای مختلف را می توان در همین راستا تحلیل کرد.
🔸 آنچه که مهم و حیاتی می باشد آن است که سندها و قراردادهای تنظیم شده در سفرهای صورت گرفته، توسط وزرا و بخش های مختلف اقتصادی و سیاسی کشور دنبال شده و هر چه سریعتر خروجی های عینی این توافقات را مردم در تغییر وضعیت اقتصادی کشور ببینند و طعم و مزه دیپلماسی انقلابی مبتنی بر عقلانیت را بچشند.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
طبقه_ی_مرفه_جدید_و_آینده_ی_انقلا.pdf
417.9K
🔺جزوه مهم، ماندگار و خواندنی «طبقه مرفه جدید و آینده انقلاب اسلامی»
⬅️ گفتاری از حجت الاسلام مجتبی نامخواه
#کپسول_مطالعاتی
@marghoomat
14.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ آقایان! فرزندان خمینی هنوز نمرده اند!
🔸 انگار هنوز هم برخی مسئولین متوجه نشده اند که کشور و جامعه دینی دچار چه بلیه و هجمه ای شده است! انگار هنوز هم شک دارند دشمن با یک جنگ ترکیبی تمام عیار به صحنه آمده است! جنگی که انتهایش نابودی و اضمحلال تمامی ارزشها، اصول و احکام الهی و توحیدی است. جنگی که غایتی جز هدم و ویرانی عفت و حیا و... را حاصل ندارد.
🔸 آقایان مدعی ولایتمداری! نشنیدید صدای نائب امام زمان را؟ نشنیدید که چه قاطعانه از حرام سیاسی و حرام شرعی سخن گفت؟ عرصه خیابانی پیشکش، لااقل در مراکزی که خود قدرت فائقه دارید حرمت دستور خدا و خون شهدا را حفظ کنید! این درد را باید به کجا بُرد که در یکی از حکومتی ترین تالارهای جمهوری اسلامی یعنی تالار وحدت این قبح شکنی و ترویج حرام آشکار رخ میدهد؟ نکنید آقایان! چهارتا رای ارزش پایمال کردن حکم خدا را ندارد؟ امان از نفوذ دشمن در دستگاه و سیستم عامل محاسباتی کارگزاران! بترسید! بترسید از غضب ذات اقدس الهی.
🔸 آخر الکلام؛ حزب الله زنده است و استخوان درگلو و خار در چشم هنوز منتظر است. صبور است اما صبرش حدی دارد. اگر این انفعال و خمودگی آقایان ادامه داشته باشد، حزب الله به بند م وصیت نامه روح خدا عمل خواهد کرد.
🔸 «از آنچه در نظر شرع حرام و آنچه برخلاف مسیر ملت و کشور اسلامی و مخالف با حیثیت جمهوری اسلامی است، به طور قاطع اگر جلوگیری نشود، همه مسئول میباشند. و مردم و #جوانان_حزباللهی اگر برخورد به یکی از امور مذکور نمودند به دستگاههای مربوطه رجوع کنند و اگر آنان #کوتاهی نمودند، خودشان #مکلف به جلوگیری هستند.»
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat