🏴 فرا رسیدن سالروز رحلت جانسوز بزرگ حامی رسول خدا صلّی الله علیه و آله، امّ المؤمنین حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها را به محضر مقدّس حضرت بقیة الله الاعظم امام زمان عجّل الله فرجه الشریف و همه شیعیان و دوستداران اهل بیت علیهم السلام تسلیت عرض مینمائیم.
🚩 تصویر مربوط به گنبد و بارگاه #حضرت_خدیجه کبری سلام الله علیها و فرزندشان قاسم بن رسولالله علیهماالسلام در #مکه مکرّمه است که به دست #وهابیت آل سعود خبیث تخریب شد.
@markaz_valieasr
🔹آنانکه دست بكار #تحريف شده و بجای صراط مستقيم، صراطهای مستقیم را تبلیغ میکنند، بگویند: چگونه راه پیامبر خدا و ائمهی هدی علیهم صلوات الله، و راه #اعداء آنان، هر دو صراط مستقيم است و چگونه هر دو راه، سعادتآور است؟
🔸مگر نور با ظلمت برابر است؟ «...قُلْ هَلْ يَسْتَوِي الْأَعْمى وَ الْبَصيرُ أَمْ هَلْ تَسْتَوِي الظُّلُماتُ وَ النُّورُ» آنانکه فقط از #رحم_اسلام سخن میگویند، برای نه گفتن به قوم «غضب الله علیهم» و پیروان آنان چه میگويند؟
🔹آيا جنگهای پيامبر رحمت صلی الله عليه و آله و سلم، محصول نفی #استكبار و «لا» گفتن به منكرين خالق جبّار نبود؟ مَثَل اینان، كه تفسير صادقانهای از #قرآن_و_سنت ندارند، مَثَل کسی است که «كُلُوا وَ اشْرَبُوا» را گوش میکند و «لا تُسْرِفُوا» را فراموش مینماید.
🔸تفسیر قرآن اینچنینی که مبلّغ اباحیگری است، بیشک از تبلیغات #صوفیه نشأت گرفته است. #ابن_عربی، در جنگهای صلیبی که علیه دين مبين انجام گرفت موضع سکوت داشت و به پیروانش فقط درونگرائی و کنارهجوئی تدریس میکرد.
🔹در داستان بیسندِ دید موسی یک شبانی را براه #مولوی، موسی علیه السلام را محکوم خداوند متعال معرّفی میکند، که: ما درون را بنگریم و حال را، نی برون را بنگریم و قال را.
🔸البته این درونگرائی افراطی و غفلت از خلافها و انحرافات، خواستهی حکومتهای #طاغوتی است که با شهرت دادن جملاتی مثلِ موسی به دین خود، عیسی به دین خود، تو برو خود را باش، بین مردم ترویج بیتفاوتی نمایند و عزم و ارادهی مردم را به سستی مبدّل کنند، و گاه با #جبرگرائی و تبلیغ هرچه از حکومتها بر سر مردم آمد، خوش آمد و ترویج اینکه پادشاهان سایهی خدایند، بلکه خدایند، مُهر تأیید بر ظلم و ظلمت حکومتهای ستمپیشه بزنند.
📘برگرفته از کتاب "اسلام را خلع سلاح نکنید"
اثر: آیت الله سید محمود بحرالعلوم میردامادی
@markaz_valieasr
💠نجات در زمان غیبت!
عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ مَسْعُودٍ قَالَ وَجَدْتُ بِخَطِّ جَبْرَئِيلَ بْنِ أَحْمَدَ حَدَّثَنِي الْعُبَيْدِيُّ مُحَمَّدُ بْنُ عِيسَى عَنْ يُونُسَ بْنِ عَبْدِ الرَّحْمَنِ عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ سِنَانٍ قَال قالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ (ع):
🔸ستُصِيبُكُمْ شُبْهَةٌ فَتَبْقَوْنَ بِلَا عَلَمٍ يُرَى وَ لَا إِمَامٍ هُدًى وَ لَا يَنْجُو مِنْهَا إِلَّا مَنْ دَعَا بِدُعَاءِ الْغَرِيقِ قُلْتُ كَيْفَ دُعَاءُ الْغَرِيقِ قَالَ يَقُولُ:
يا اللَّهُ يَا رَحْمَانُ يَا رَحِيمُ يَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِي عَلَى دِينِكَ ...
🔹امام صادق عليه السّلام:
به زودى شبهه اى به شما مى رسد (غیبت امام عصر عجل الله تعالی فرجه) و در آن بدون هیچ نشانه ای هويدا و امامِ هدايت کننده بمانيد و كسى از آن شبهه (و حیرت) نجات نمى يابد مگر آنكه دعاى غريق را بخواند، گفتم: دعاى غريق چگونه است؟ فرمود: مىگويى:
📜«يَا اللَّهُ يَا رَحْمَانُ يَا رَحِيمُ يَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِي عَلَى دِينِكَ»
📚كمال الدين و تمام النعمة، ج2، ص352
@markaz_valieasr
🔹آيا تا به حال جامعه شناسان دلسوز در سراسر عالم، برای #علاج_بدبختی بشر فكری نموده و انديشهای را ارائه دادهاند؟ چرا قرآن میفرمايد: قَد اَفلَح المُؤمِنون، ايمان به كه و كدامين مكتب فلاحآور است و زندگی سخت و #بدبختی_بشريت را چه كسی اصلاح مینمايد.
🔸رمز اينكه میفرمايد: رستگاری از آن مؤمنان است، در مودّت و تبعيّت از #عترت_طاهرين صلوات الله عليهم اجمعين است، آنان كه قرآن را بدون عترت تفسير میكنند و بنای فكری و #مهندسی_عقيدتی آنها «حَسبُنا كِتابُ الله» است، چگونه قرآن را میفهمند تا عمل كنند؟
🔹مگر فكر بشر تفسير و تبيين قرآن است، مگر برداشت انسان غير معصوم از آيات قرآن دين مبين و #عامل_فلاح مسلمين است؟
🔸ميخواهم در اين سطور از آقایی بگويم كه دستور #تعظيم او و #متابعت از او در قرآن آمده و قرآن بدون او و خاندان مطهّرش به سمت #تحريف_معنوی و افكار غيرآسمانی میرود. از ميزان الاعمال میگويم كه بزرگترين عمل يعنی تفسير قرآن بدون او، بنای بدون شاقول و ساختمان منحرف است.
🔹دانستی ميخواهم وصف چه كسی را بگويم؟ وصف صاحب خانهای كه بايد تعظيم شود و عليرغم فكر #فرزندان_سقيفه و همفكران بنیاميه، بايد بشريت درِ خانه او را بكوبد و در اين خانه ذكر خدای متعال بگويد. و براستی اگر كسی ولايت او را قبول نكند، فردای قيامت مسئول و مردود بارگاه الهی است.
✍️برگرفته از کتاب: آیتالله بحرالعلوم میردامادی
با عنـوان: چهـــرهی زیبـــای تاریـــخ کیســـت؟
@markaz_valieasr
#ایام_البیض_ماه_رمضان
🔖 اعمال مهم سه شب ماه مبارک رمضان
🔸آغاز شبهای بیض [یعنی شبهای روشن و تابناک که عبارتاند از: شبهای سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم ماه] است و در آن سه عمل مستحب است:
🔷شب سیزدهم
♦️اوّل: غسل کردن.
♦️دوم: چهار رکعت نماز بخواند، (دوتا دو رکعت)در هر رکعت «یک بار» سوره «حمد» و «بیست و پنج بار» سوره «توحید».
♦️سوم: دو رکعت نماز که در هر رکعت پس از سوره «حمد» سورههای «یس» و «تَبارَک المُلک» و «توحید» را بخواند.
🔷در شب چهاردهم
♦️ [همان] نماز [شب سیزدهم] خوانده میشود به صورت چهار رکعت با دو [در هر رکعت پس از سوره «حمد» سورههای «یس» و «تَبارَک المُلک» و «توحید»]
♦️خواندن دعای مجیر در ایام البیض ماه رمضان ، گناهانش آمرزیده میشود، هرچند به تعداد قطرات باران و برگ درختان و ریگ بیابان باشد.
🔷شب پانزدهم از شبهای پربرکت است و در آن چند عمل مستحب است:
♦️اوّل: غسل کردن.
♦️دوّم: زیارت امام حسین علیه السلام.
♦️سوم: شش رکعت نماز (سه نماز دو رکعتی) که در هر رکعت پس از سوره «حمد» سورههای «یس» و «تَبارَک المُلک» و «توحید» خوانده شود.
♦️چهارم:«صد رکعت» (۵۰ نماز دو رکعتی) نماز بخواند، در هر رکعت پس از سوره «حمد» «ده مرتبه» سوره «توحید» خوانده شود.
شیخ مفید در کتاب «مقنعه» از حضرت امیرالمؤمنین (علیهالسلام) روایت کرده: که هرکه این عمل را بجا آورد، حقتعالی ده فرشته به سوی او میفرستد تا دشمنانش را از پری و آدمی از او دور کنند و هنگام مرگ او سی فرشته میفرستد که او را از عذاب دوزخ ایمن کنند.
♦️پنجم: روایت شده: که از امام صادق علیه السلام پرسیدند: چه میفرمایی در حق کسیکه در شب نیمه ماه رمضان کنار قبر امام حسین (علیهالسلام) حاضر شود؟
حضرت فرمود: خوشا به حال کسیکه در شب نیمه ماه رمضان پس از نماز عشا «ده رکعت» نماز کنار قبر آن حضرت بجا آورد، البته این نماز غیر از نافله شب میباشد و بخواند در هر رکعت پس از سوره «حمد» «ده مرتبه» «توحید» را و به خدای تعالی از آتش دوزخ پناه ببرد، خدا او را نجات یافته از آتش ثبت میکند و از دنیا نرود تا فرشتگانی را در خواب ببیند که او را به بهشت بشارت میدهند و نیز فرشتگانی که او را از آتش ایمن میکنند.
📚زادالمعاد، ص 142 و 179.
@markaz_valieasr
⚠️ اشتباه رایجی به هنگام افطار که میتواند شما را به دیابت مبتلا کند!
از آنجا که در ایام روزهداری #ماه_رمضان (خصوصاً در فصول گرم سال)، دمای عمومی بدن به واسطهی تحمّل ساعات طولانی گرسنگی و تشنگی، به شدّت افزایش مییابد و این افزایش حرارت بدن در #معده به هنگام افطار به اوج خود میرسد، نوشیدن آب سرد یا یخ در این زمان به شدّت سلامتی شما را تهدید خواهد کرد و میتواند مشکلات و بیماریهای مختلف گوارشی و حتی برخی بیماریهای سخت، مانند #دیابت را ایجاد کند.
در توضیحِ چرایی افزایش چشمگیر دیابت در صورت تکرار نوشیدن آب یخ در وعدهی افطار، باید گفت به دلیل قرار گرفتن #لوزالمعده پشت معده که یکی از وظایف آن، ترشّح #انسولین و تنظیم #قند_خون است، نوشیدن #آب_سرد به هنگامی که حرارت معده بالاست، باعث سرد شدن ناگهانی معده و سرایت مستقیم این سردی به لوزالمعده و آسیب جدّی به این عضو حساس بدن و اختلال در تنظیم قند خون و ابتلا به دیابت در فرد خواهد شد.
پس بهتر است به هنگام افطار، روزهی خود را با مقداری #آب_فاتر (آب جوشیدهی ولرم) یا چای سالم و بیضرر (مانند #چای_به) به همراه مقداری شیرینیجات طبیعی (مانند #خرما و #عسل) باز کنیم؛ نکتهی مهم دیگر هم اینکه بلافاصله پس از افطار، از خوردن غذاهای سنگین و حجیم پرهیز نمائیم؛ چرا که در طول روزهداری، معده خالی و جمع شده و با انباشتن ناگهانی آن، مبتلا به بیماریهای گوارشی مختلف خواهیم شد و هم اینکه تا وعدهی سحری، فرصت زیادی برای خوردن و جبران مافات باقیست!
حضرت #امام_صادق صلواتاللهعلیه فرمودند:
🌿 «هرگاه انسان، روزهی خود را با آب فاتر (آب جوشیدهی ولرم) افطار نماید، کبدش پاک و سالم باقى مىماند و قلبش از گناهان، تمیز و نور چشمش، قوى و روشن مىگردد.»
همچنین فرمودند:
🍀 «#رسول_خدا صلّىاللهعليهوآله با #حلوا افطار مىكردند و اگر حلوا نبود، با خوردنی شيرين ديگر و يا چند دانه خرما و اگر نبود، با آب فاتر؛ و مىفرمودند: آب ولرم، معده و جگر را پاک، دهان را خوشبو و دندانها را تقويت میكند.»
📚 كافی (شیخ کلینی)، ج۴، ص۱۵۲
@markaz_valieasr
#مناسبت
#تلنگر
⭕️امام حسن مجتبی صلوات الله علیه در طول دوران حیات شریف خود، دو بار همهی دارائی خویش را در راه خدا بخشیدند و سه بار هم تمام اموالشان را با نیازمندان به دو بخش مساوی تقسیم کردند.
💠«خَرَجَ الْحَسَنُ بْنُ عَلِيٍّ علیهما السلام مِنْ مَالِهِ مَرَّتَيْنِ وَ قَاسَمَ اللَّهَ مَالَهُ ثَلَاثَ مَرَّاتٍ حَتَّى إِنْ كَانَ لَيُعْطِي نَعْلًا وَ يُمْسِكُ نَعْلًا وَ يُعْطِي خُفّاً وَ يُمْسِكُ خُفّاً.»
📜کتب عامّه:
ينابيع المودة (قندوزی)، ج۲، ص۲۱۱
سير أعلام النبلاء (ذهبی)، ج۳، ص۲۶۰
شرح نهج البلاغه (ابن أبی الحديد)، ج۱۶، ص۱۰
📜کتب شیعه:
کشف الغمّة (اِربلی)، ج۱، ص۵۶۷
مناقب (ابن شهر آشوب)، ج۴، ص۱۴
بحارالانوار (علّامه مجلسی)، ج۴۳، ص۳۳۹
{ @AyatollahBahrololom }
⭕️شیخ قاسم اسلامی؛
شهید مظلومی که هیچگاه قاتلش پیدا نشد !
💠 در یکی از مقدس ترین شب های سال یعنی شب نیمه ماه مبارک رمضان ۱۴۰۰ هجری قمری که شب میلاد مسعود پیشوای دوم شیعیان جهان حضرت امام حسن مجتبی (علیه السلام) و شب فرح و سرور است، دست خیانت، از آستین پلید و ننگین خود درآمد و چند سوار ناشناس به در منزل آیت الله حاج شیخ قاسم اسلامی می آیند.
💠 لحظات افطار هنگامی که صدای اذان از مأذنه طنین انداز شد، مرحوم اسلامی کنار حوض حیاط آمدند تا وضو بگیرند و قبل از صرف غذا نماز بخوانند که صدای در نظر ایشان را جلب کرد. عبد صالح خدا تا در را گشود صدای شلیک تیر بلند شد. آری، تیرهای کینه و عداوت مغز متفکر اندیشمند غیور را هدف گرفتند و چند نفر سوار ناشناس متواری شدند.
💠 آری او به جرم مبارزه با وهابیت مآبی و همچنین نقد جریان های انحرافی به شهادت رسید. و اینچنین بود که «مداد العلماء» به «دماء الشهداء» مزین گشت...
@markaz_valieasr
۴۱ سال پیش
در همین ساعتها...
آیت الله شیخ قاسم اسلامی
به شهادت رسید
@markaz_valieasr
📿به شکرانهی ولادت امام حسن و امام حسین علیهما السلام!
از امام باقر علیه السلام روایت شده که ایشان فرمودند:
🔹آنگاه که رسول خدا -صلی الله علیه و آله- به معراج برده شد، با خویش [وجوب] ده رکعت نماز آورد، پنج نماز دو رکعتی؛
🔸پس هنگامی که امام حسن و امام حسین -علیهما السلام- به دنیا آمدند، پیامبر اکرم -صلی الله علیه و آله- به شکرانه و سپاس خداوند هفت رکعت بر نمازها افزود و خداوند آن را اجازه داد.
💠عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ علیه السلام قَالَ: لَمَّا عُرِجَ بِرَسُولِ اللَّهِ صلی الله علیه و آله نَزَلَ بِالصَّلَاةِ عَشْرَ رَكَعَاتٍ رَكْعَتَيْنِ رَكْعَتَيْنِ فَلَمَّا وُلِدَ الْحَسَنُ وَ الْحُسَيْنُ زَادَ رَسُولُ اللَّهِ سَبْعَ رَكَعَاتٍ شُكْراً لِلَّهِ فَأَجَازَ اللَّهُ لَهُ ذَلِك...
📖الكافي (ط - الإسلامية)، ج۳، ص۴۸۷
بحارالأنوار (ط - بيروت)، ج۴۳، ص۲۵۸
@markaz_valieasr