#نکته_نگارشی
💡 این که در ابتدای کدام کلمات حرف اول کلمه باید به صورت کپیتال (Capital) نوشته شود از نکات بسیار مهم زبان #انگلیسی است.
🔺 یکی از آن موارد کلماتی است که مخصوص خداوند است. و نیز ضمایری که به خداوند بازمیگردد. در متن بالا میبینید ضمایر مفرد غایب (He) که مربوط به خداوند است با حرف بزرگ شروع شده است.
✨ زیبایی کار نویسنده هم آنجاست که در انتهای خط سوم و ابتدای خط چهارم، ضمیر اول (Him) با حرف بزرگ به خداوند و ضمیر دوم (him) با حرف کوچک به پیامبر برمیگردد و با همین ترفند این دو را از هم متمایز کرده و به خواننده کمک کرده تا مرجع ضمیر را تشخیص دهد.
🆔 http://eitaa.com/joinchat/2717188096Cdd9110ea98
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔼 این هم سخنرانی جناب #ترامپ در مراسم افطاری کاخ سفید😐
#اسلام_آمریکایی
🆔 @MarkazeDonya
http://eitaa.com/joinchat/2717188096Cdd9110ea98
مرکز دنیا
🔼 این هم سخنرانی جناب #ترامپ در مراسم افطاری کاخ سفید😐 #اسلام_آمریکایی 🆔 @MarkazeDonya http://eitaa
👆🏻 جدا از اینکه روسای جمهور آمریکا معمولا برای اهداف خودشون هر سال این برنامه #افطاری رو دارند و استفاده خودشون رو هم از این مهمانی میبرند، نکته قابل ذکر این است که ماه مبارک #رمضان و روزه گرفتن برای بسیاری از مردم دنیا و حکومتها شناختهشده است و اتفاقا نگاه معمولاً مثبتی هم به این آیین اسلامی دارند و بسیاری از مردم هم سعی میکنند احترام روزهداران را نگه دارند. این آشنایی غیرمسلمین با ماه مبارک و #روزه زمینه بسیار خوبی برای بسیاری از فعالیتهاست. در بسیاری از اعتقادات و آیینها ما هنوز در قدم اول هستیم که مردم را آشنا کنیم. حتی در برخی آیینها عقبتر هستیم و اول باید سوءتفاهمات را برطرف کرد.
🆔 @MarkazeDonya
مراسم شب قدر شیعیان در حسینیه امام رضا (ع)، #مالزی
#ارسالی_دوستان
💡 به دلیل کارشکنیهای وهابیون، #شیعه چندین سال در مالزی از سوی دولت به عنوان مذهب غیررسمی شناخته شده بود که با اقدامات حقوقی فراوان افراد محلی در طول چندین سال همراه با صبر و شکیبایی و تلاش جهادی موفق شدهاند تا حد خوبی از نظر حقوقی جایگاهشان را تقویت کنند و اکنون مراسمات خود را برگزار میکنند. برای توفیقات بیشتر این عزیزان دعا کنیم.🙏
🆔 @MarkazeDonya
15.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گوشه ای از وضعیت اسفبار مردم #یمن در ماه مبارک
🆔 @MarkazeDonya
هدایت شده از Hossein B
🌿 گزیدهای از سخنان رهبر شیعیان نیجریه، درباره شخصیت #امام_خمینی
👈🏻 جملاتی که در پی میآید بخشهایی از دو سخنرانی شیخ ابراهیم یعقوب #زکزاکی، رهبر شیعیان نیجریه است که در کنفرانس امام خمینی(ره) در نوزدهمین و بیستمین سالگرد امام در یکم ژوئن 2008 (یازدهم خرداد 1387) و چهارم ژوئن 2009 (چهاردهم خرداد 1388) در شهر زاریا (نیجریه) ایراد شده است و عمق اعتقاد و معرفت او به امام را نشان میدهد.
🔺 امام خمینی امید را به مسلمانان جهان برگرداند. امام، اسلام را حیات دوباره بخشید.
🔺 اکنون انقلاب اسلامی در دهه چهارم فعالیتش [در سال 1387] همچنان با قدرت و صلابت بیشتر در مقابل دشمنان اسلام مقاومت کرده و میکند. دشمنان در تمام این مدت خواستار سقوط و براندازی این انقلاب بودند ولی شکست خوردند و اکنون ایران با وجود فقدان امام در دو دهه به پیشرفت های متعدد مادی و معنوی دست یافته است.
🔺 گرچه انقلاب در ایران به وقوع پیوست، ولی قطعا این یک مسأله کاملاً ایرانی نیست زیرا اسلام خود را در یک شهر یا یک کشور یا یک منطقه محدود نکرده و نمیکند.
🔺 امام تعلیمات رسول الله را بار دیگر احیاء کرد و شعار «نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی» را جایگزین جمله معروف «یا باید طرفدار بلوک شرق باشیم یا طرفدار بلوک غرب» کرد. اکنون نام «بلوک شرق» و «اتحاد شوروی» را تنها در آرشیو تاریخ مشاهده میکنیم و کاپیتالیسم غربی در آستانه فروپاشی بزرگ خود قرار دارد.
🔹 دشمنان اکنون دریافتهاند که نمیتوانند در مقابل انقلابی که امام خمینی در ایران پایهریزی کرد بایستند و ایران با تمام توطئهها با قدرت مبارزه میکند. ولی توطئه دیگری در ذهن دارند و آن این است که انقلاب اسلامی را محدود به ایران کنند. آنها میخواهند با هدف این که دیگر ملل مسلمان از انقلاب الگو نگیرند آن را یک «انقلاب شیعی» بنامند و آن را یک نقطه ضعف بدانند. «و مکروا و مکرالله والله خَیرُ الماکرین». اتفاقا این نام گذاری قطعاً سبب خواهد شد که مردم جهان درباره شیعه بیشتر بپرسند و خواهان شناخت شیعه و شناخت امام شوند.
☀️ و اما اکنون، پس از عزیمت سید روح الله خمینی، آیا کار به پایان رسیده است؟ خیر! امام همچنان زنده است چون افکار او باقی مانده است. جهان یک خمینی را دیده است که در همه اکناف زمین طرفدار دارد! حضور خمینی مقدمه و سرآغازی بود برای آمدن امام عصر(عج). انشاءالله خداوند امام را رحمت کند و وی را به دیدار اجداد طاهرینش، پیامبر(ص) و ائمه (ع) نائل فرماید.
📝 پ.ن:
ترجمه: حسین بهرامی، منتشر شده در شماره 52 نشریه امتداد، خردادماه 1389
متن کامل: https://hawzah.net/fa/Magazine/View/5737/7205/88348
🆔 @MarkazeDonya
▶️ Join us: http://eitaa.com/joinchat/2717188096Cdd9110ea98
📖 در حین مطالعه کتاب "#محمد_در_مکه" از مونتگومری وات این پاراگرافش خیلی بهم چسبید!
A second attempt by opponents to account for the revelations was the assertion that they were a completely human production, the work either of Muhammad himself or of a human assistant. If these passages are from the Medinan period, one can easily imagine such charges being made by the Jews of Medina.
🔹 میگه یکی از تلاشهای مخالفین پیامبر برای مخالفت با #قرآن این بود که میگفتند این کلمات ساخته انسان است نه خدا. بعدش خود نویسنده میگه که اگر این کلمات رو در مدینه کسی گفته بود به راحتی میشد گفت که این حرفها ساخته و پرداخته #یهودیان مدینه بوده. (البته نویسنده فعلا در مورد مکه صحبت میکنه و این اتهامات مشرکان مکه بوده است)
🔹 یعنی انقدر این یهودیان خبیث بودند که برخی نویسندگان غربی هم وقتی یه فتنهای رو میبینند اولین جایی که ذهنشون میره اینه که یهودیان مدینه فتنه رو ایجاد کردند.
🆔 @MarkazeDonya
دکتر محمدعلی شمالی پس از پنج سال خدمت پرتلاش و خالصانه به عنوان رییس #مرکز_اسلامی_لندن، به ایران بازخواهد گشت. دوستداران ایشان در انگلیس صفحهای در فیسبوک ساختهاند و از شاگردان و دوستداران #دکترشمالی خواستهاند تا خاطرات و تجربههای خود با ایشان را به اشتراک بگذارند.
https://www.facebook.com/ThankYouSheikhShomali/
🌿 فارغ از جنبه های علمی و مدیریتی، شخصیت اخلاقی و معنوی ایشان موجب محبوبیت او در میان مسلمانان و غیرمسلمانان شده است. خواندن برخی از متنهایی که نوشتهاند نشان از میزان ارادت و محبت وصف ناپذیر برخی نسبت به ایشان است. بخوانید، جالب است...
🆔 @MarkazeDonya
🔹عالمی که به چهار زبان آشنا بود🔹
🌿 علامه محمد جواد بلاغی، مفسر مشهور قرن چهارده قمری به چهار زبان عربی، فارسی، انگلیسی و عبری آشنا بوده است.
💠 در وصف مقام علمی او همین بس که مراجع صاحبنامی چون آیتالله مرعشى نجفى، آیتالله خوئى، آیتالله ميلانى و بسیاری دیگر از شاگردان او بودهاند.
☀️ درباره چگونگی آموختن زبان #عبری او نوشتهاند: «زبان عبری را از یهود دوره گرد آموخته است. در آن روزگار گروهی یهودی در شهرهای عراق بودند كه مقداری جنس، پارچه و امثال آن، بر دوش داشتند و در كوچه و بازار میگشتند و میفروختند. بلاغی از این فرصت استفاده میكرد و درباره مفردات و جملهبندی زبان عبری از آنان چیزهایی میپرسید. گاه مجبور میشد همه اجناس یك یهودی دوره گرد را بخرد تا از او درباره یك واژه یا تركیب سخنی بشنود. چون یهودیان در آموختن لغت خود به دیگران بسیار بخل میورزیدند. بلاغی گاه شیرینی و شكلات میخرید تا اگر بچهای یهودی ببیند به او بدهد و چیزی از او بپرسد» (بیدارگران اقالیم قبله، محمدرضا حكیمی، ص 209)
#یک_زبان_خارجی_کافی_نیست
#فراگیری_زبان
🆔 @MarkazeDonya