فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معضل دوربین های مخفی در کره جنوبی ..
باز هم اختلاس ۳ میلیاردی ؟۱
انقلابی های ایران تونستن اسرائیل رو دور بزنن و به غزه در محاصره سلاح برسونن
اما نتونستن رسانههای اسرائیلی داخلی و خارجی رو خنثی کنن و به گوش مردم داخل برسونن که دولت، مبلغ اختلاس ۳هزار میلیاردی رو کامل و بلکه بیشتر پس گرفت و شخص اول پرونده اعدام شد و در جریان بررسی پرونده قبل اینکه مشخص بشه خاوری رشوهگرفته فرار کرد و دولت کانادا پسش نمیده ..
الانم که دوباره پرونده چای دبش و ..
@maroofism
جناب کدو حلوایی غذای محبوب پیامبران ؛
شادی آور ، برطرف کنندهی غم، مقوی مغز و قلب و عقل ، زیباکننده صورت و سیرت ، تقویت کننده نیروی جماع ، ملین و باعث رفع یبوست و سوء هاضمه و..
@maroofism
هدایت شده از ترابیران ... معماریظرفزندگی
در بازارهای سنتی، از «هورنو» به عنوان نورگیر استفاده میشد. از آنجایی که مکانیابی این هورنوها دقیقا در آکس عمودی و محور تقارن بازار بود لذا در وقت اذان ظهر، ستونی از نور دقیقا عمود بر فضای بازار، زمین را به آسمانه بازار متصل میکرد. این محور مملو از نور، یادآور "نُّورٌ عَلَى نُور"(نور/۳۵) بود تا با هندسه کاملا عمودی، آن هم دقیقا در وقت اذان ظهر، زمین و آسمان را به هم متصل کند و بازار را به نابازار تبدیل کند؛ نابازاری که توامان شدن ستون عمودی نور و صوت ملکوتی اذان در آن، بستری رمزآلود و ذکرآفرین را حتی در مادیترین اجزای شهر برای اهلش فراهم میکرد: "رِجَالٌ لَا تُلْهِيهِمْ تِجَارَةٌ وَلَا بَيْعٌ عَنْ ذِكْرِ اللَّه" (نور/۳۷).
@baladetayyeb
@torabiran
هدایت شده از ترابیران ... معماریظرفزندگی
غفلت و معماری
بازار در رویکرد حکمی و اسلامی از کیفیتی برخوردار است که نیروهای حاصله از آن باعث غفلت انسان از امور معنوی و گرایش آن به عالم ماده می شود، طوری که احادیث مختلفی مبنی بر عدم توقف در بازار ذکر شده است. یعنی بازارها باید محل گذر باشند نه محل پاتوق و ماندن. لذا با تکیه بر این مورد معمار حکیم همواره در گذشته در تلاش بوده است در معماری بازار از فرم هایی که خاصیت تذکر گونه و بیداری دارند برای به حداقل رساندن نیروهای بازار استفاده نماید، بهره گیری از آرایه های مثالی(عالم معنا) و همجواری بازارها با مساجد، بهره گیری از آسمانه های بلند و تنظیم #نور و غیره از موارد تغییر کیفیت فضایی بازارها بوده است... اما فضاهای تجاری امروز دقیقا عکس این فرآیند را دنبال می نمایند.
✍️ نسیم اشرافی
@torabiran
عسل معروف 🐝🍯
سلام ؛ اینجا کسی یک لپتاپ سراغ داره وقف کار خیر کنه ؟
خیّر نبود؟
یا لپتاپ ؟
یا خیّرِ لپتاپی ؟
یا لپتاپ خیّری ؟
هدایت شده از عباس موزون
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 «تمثیلی از موقعیت انسان در جهان ماده و فراماده»
🔹منتخبی از همایش «عرفان امین»
🔹 تاریخ برگزاری:
پنجشنبه دوم آذر ۱۴۰۲
🎬 از اینجـــــــا در آپـــــــارات ببینیــــد:
https://aparat.com/v/hKjY6
🎬 مشاهده همایش به صورت کـــــــامل:
https://aparat.com/v/XI3P5
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
#عباس_موزون
#تجربه_نزدیک_به_مرگ
#زندگی_پس_از_زندگی
#علامه_طباطبایی
#همایش
#جهان_موازی
#موقعیت_انسان
#کرج
🆔 @abbas_mowzoon
🆔 @abbas_mowzoon_links
عامل بودن آمر و ناهی در همان موضوع، از شروط امر به معروف و نهی از منکر نیست ؛ مثل وضعیت حکومتهای داعیهدار "حقوق بشر" و عدالت و آزادی ..
@maroofism
عسل معروف 🐝🍯
امروز هم حاج آقاهای مگامالی داریم ؛ فقط میاید نماز میخونه و میره ..
#بسترها_رفتارسازند
♦️ گوسفند زنده ؛ سودآورتر از طلا و دلار ..
انجمن پولطلا
https://eitaa.com/MataNevesht
هدایت شده از منبثات ✍
هر صبح و شب بسی مردم در مسیر "کار" تا "خانه" میبینی که در سرما و گرما لباس مناسب بر تن ندارند ؛ یا پول خریدش را ندارند یا فهمش را ..
#مشاغل_برتر
#توضیح_الواضحات
#هرخانواده_هزارمترزمین_مسکونی
هدایت شده از منبثات ✍
#هرخانواده_هزارمترزمین_مسکونی را ناچارا برای اهالی شهرها و کلان شهرها میگوییم وگرنه در محل سکونت حومه و روستا ایجاد #مشاغل_برتر از ۵هزار متر به بالاست ..
مقررات فقهی ساختمان
یه سوال : اگه محتویات آجیل با کیفیت رو به اندازه پیاز و بادمجون بکاریم
آیا مبلغش زیر بیست تومان میاد ؟
@maroofism
عسل معروف 🐝🍯
مهمترین شاخص پیشرفت، #تشکیل_خانواده موفق میباشد .. 🔊 https://eitaa.com/olgou4/5878
مهمترین شاخص پیشرفت #تشکیل_خانواده است و #جمعه_روز_عید_خانواده
و برای مرد هفتهای ۶روز وقت و فرصت کار بیرون خانه ..
@maroofism
هر کی بگه با هستهی میوهها به جز انداختنشون تو زباله چه کارهای دیگهای میشه کرد میتونه ازم نیم کیلو عسل #کنار بخره ..
@maroofism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاشیدن بذر خاکشی ..
هدایت شده از بسلام آمنين
#یادداشت_۱۴۳
۲۵ آذر۱۴٠۲/سال سوم
آتش فصل پنج سند۲٠۳٠ بر خانه مادر!
خطبه فدکیه را در منابر، همراه با بخش برابری جنسیتی سند ۲٠۳٠بخوانید!
نظام مقایسه، یکی از مهمترین ابواب قواعد اصولی فقه البیان است. مبتنی بر آیات و روایات(۲۵۶بقره/نهج البلاغه خ۱۴۷)، بیان، در صورتی هدایت آفرین خواهد بود که هر دو جانب #رشد و #غیّ را کامل و روشن به مردم برساند. #نظام_مقایسه دائما انسان را متوجه بدعتهای زنده و کنونی جامعه می کند و ما را به متن نبرد همیشگی حق و باطل و نور و ظلمت می کشاند. بی توجهی به این مسئله باعث شده که بسیاری از مومنان گمان کنند، کسانی که به صراحت دنبال حذف حضرت مادر سلام الله علیها و خاموش کردن #نور_خدا در زمین بودند(۸صف)، دیگر از بین رفته و آن مسائل جانسوز، صرفا حوادثی تاریخی بوده که تمام شده و کار ما تنها گرامیداشت آن است. و مگر برای سقیفه سازمان ملل، چیزی بهتر از این تصور خام و باطل هم وجود دارد؟ بیان مبتنی بر نظام مقایسه می گوید: در صورتی می توانید از هیئات، سخنرانی ها و مجالس فاطمیه(سلام الله علیها) برای #نصرت_امام علیه السلام(زیارت آل یاسین) نیرو بسیج کنید که بگویید در حال حاضر، دقیقا چه کسانی با چه عناوینی و از چه راههایی برای حذف مادر و مادری در تلاش شبانه روزی اند که فرمود: وَ مَن نَامَ لَم يُنَم عَنهُ(نهج البلاغه نامه۶۲). چرا که عالم حقیقی کسی است که اولا #بدعتها را بشناسد و ثانیا با آنها مقابله کند(علل الشرایع ج۱ص۲۳۵). وگرنه تو با خیال راحت بر مادر گریه میکنی و اصحاب سقیفه سازمان ملل هم با خیالی راحت تر از تو، مشغول پیشبرد اهداف ظلمانی خود.
سازمان ملل، سقیفه امروز است و سند ضاله توسعه پایدار۲٠۳٠، بویژه فصل پنجم آن _برابری جنسیتی_ برنامه جامع حکومتی رهروان #فلانی و فلانی!
برابری جنسیتی به معنای حقیقی کلمه یعنی حذف مادری و در مرحله بعدی حذف جنسیت و خانواده! یعنی ایجاد تغییر حداکثری در #خلقت_الهی به عنوان یکی از مهم ترین برنامه های ابلیس(۱۱۹نساء).
برابری جنسیتی می گوید: هررررر نوع تفاوتی که به خاطر جنسیت، بین زن و مرد وجود دارد تبعیض است و باید رفع شود. فی المثل اینکه زن بخاطر زن بودنش باید حجاب داشته باشد، یک نوع تبعیض و ظلم در حق بانوان است و باید به آن خاتمه داد. یا اینکه زن چون زن است پس مادری هم می کند، تبعیض است و باید به آن پایان داد و... . یا در مسائل سطحی تر: اینکه زن و دختر بخاطر جنسیت شان نباید وارد ورزشگاه فوتبال مردان شوند، تبعیض و ظلم است و باید از بین برود.
حال چه باید کرد؟
پاسخ همان راهی است که حضرت مادر سلام الله علیها نشان بشریت دادند: بازگشت به امام و علم لایتنهایی ایشان که: النّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لاَتَّبَعُونا(عیون اخبار الرضا ج۱ ص۳٠۷). در مدرسه فقهی هدایت، دوازده اولویت تمدنی بر اساس آیات و روایات، برای احیای گرانسنگ ترین جایگاه عالم یعنی مادری ارائه شده است.
دریافت الولویتهای تمدنی دوازده گانه
@besalamen_amenin
«و جعل طاعتنا نظاماً للملّة وامامتنا امانا من الفرقه»
خطبه فدکیه ؛ حضرت فاطمه علیها السلام
#نظام