eitaa logo
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
1.2هزار دنبال‌کننده
91.7هزار عکس
61.1هزار ویدیو
399 فایل
بصیرت تشخیص حق از باطل نیست بصیرت تشخیص حق از حق نماست 🔴 هدف کانال مرصاد جهادتبیین براساس رهنمودهای مقام معظم رهبریست. 🔴 مشتاقانه پذیرای انتقادات شمائیم: https://eitaa.com/sa_re_mi.
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷 رهبر انقلاب: حضور مردم در سالگرد شهادت شهید سلیمانی نشانگر آمادگی مردم است / اصرار داریم عوامل واقعی فاجعه کرمان را پیدا و سرکوب کنیم 👈 رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در سالگرد قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ مردم قم: ✏️ مسئولان حکومتی باید بدانند مردم آماده‌اند، وظیفه‌ی آنها سنگین است. ✏️ مردم آماده‌اند. دلیلش چیست؟ دلیلش همین اجتماع عظیم مردم در سال چهارم شهادت سلیمانی است. این یکی از ادلّه‌اش است. حضور مردم در بیست و دوم بهمن‌ها. حضور مردم در جمعه‌ی آخر ماه رمضان‌ها. حضور مردم در نهم دی‌ها. حضور مردم در ایام‌اللّه گوناگون. ✏️ و حالا حضور مردم در سالگرد شهادت شهید سلیمانی. مردم راه می‌افتد از راه‌های دور میروند مزارش را زیارت کنند این اتفاق فاجعه‌بار اندوهبار هم می‌افتد باز فردا مردم اجتماع‌شان با همان شدّت با همان قدرت با همان انگیزه ادامه دارد. پس مردم آماده‌اند. ما هستیم باید سازماندهی کنیم باید کمک کنیم؛ باید راه را باز کنیم باید زمینه‌سازی کنیم. ✏️ در این قضیه‌ی اندوه‌بار و فاجعه‌بار که در کرمان اتفاق افتاد که خب ملّت را مصیبت‌زده کرد ما اصرار نداریم این و آن را متهم کنیم. اما اصرار داریم که عوامل واقعی و پشت پرده‌ی این حادثه را پیدا کنیم و آنها را سرکوب کنیم. ۱۴۰۲/۱۰/۱۹ .
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از مردم قم: عاجز شدن آمریکا و رژیم صهیونیستی آویزان آمریکا در مقابل مقاومت مردم غزه مظهر قدرت حضور مردم است. .
🌷 رهبر انقلاب: در بسیاری از مشکلات امنیتی مردم به کمک دستگاه‌های امنیتی آمدند/ خیلی از کارها شبیه فاجعه کرمان میخواستند بکنند اما خنثی میشود/ هر کس مخاطبی دارد باید حضور مردم در صحنه را ترویج کند 👈 رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در سالگرد قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ مردم قم: ✏️ خیلی از مشکلات امنیتی را مردم به کمک دستگاه‌های امنیتی آمدند و مشکل را برطرف کردند. ✏️ خیلی از کارها میخواستند بکنند شبیه همین فاجعه‌ای که در کرمان ایجاد کردند. مردم ملتفت شدند توجه کردند، دستگاه‌ها متوجه شدند پیشگیری کردند. شاید بشود گفت ده‌ها برابر آن چه که اتفاق می‌افتد دشمن میخواهد انجام بدهد و خنثی میشود. خیلی‌هایش به کمک مردم است. ✏️ حضور مردم در صحنه؛ این باید ترویج بشود. هر کسی صدایی دارد هر کسی زبان گویایی دارد؛ هر کسی مخاطبی دارد، هر کسی میتواند اثر بگذارد باید روی این زمینه کار کند. وتواصوابالحق. این حق است. تواصی به حق وظیفه‌ی همه است. ۱۴۰۲/۱۰/۱۹ .
11.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 رهبر انقلاب: در مسئله غزه، پیش‌بینی روشن‌بینان دنیا مبنی بر پیروزی مقاومت فلسطین و شکست رژیم خبیث ملعون صهیونیستی در حال تحقق است. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺 رسول خدا صلےالله علیه وآله: «هرکس خانواده اش را شاد کند، خداوند از آن شادى موجودى مى آفریند که تا روز قیامت براى او آمرزش بخواهد.» 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 هم‌اکنون ، صبح سه شنبه ۱۹ دی ؛ با ورود رهبر معظم انقلاب به حسینیه امام خمینی، دیدار هزاران نفر از مردم قم در سالگرد قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ آغاز شد. اینهمه لشکر آمد ، به عشق رهبر آمد 💞 مطالب فاقدلینک برای سهولت‌ انتقال به گروههای فضای مجازی ، در: @marsad 🇮🇷🗳
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آقای احمدی‌نژاد کجایی؟ 🔻کسی که برای درگذشت یک رپر آمریکایی یا خواننده هندی توییت می‌زد، الان سکوت عمیقی کرده است!
24.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لو دادن شگردهای وزارت اطلاعات در دستگیری کله گنده ها                                           
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 رهبر انقلاب، صبح امروز: سیاست راهبردی امام آوردن مردم به صحنه، سیاست راهبردی دشمن خارج کردن مردم از صحنه. شرکت نکردن در انتخابات همان سیاست راهبردی دشمن است جهادتبیین یک فریضه ، قطعی ، فوری و عینیست. @menhaj_com
🔴‌ اطرافیان رهبر ، هدف سوپرانقلابی‌ها سوپر انقلابیها میگن : وقتی میگوییم رهبری در بسیاری از مسائل مجبورند به نظر "هیئت امنای نظام" تمکین کنند، میگویند ماله میکشید. 🔹وقتی میگوییم اگر رهبری فلان شخصیت را مجبور شده است در آن پست کلیدی قرار دهد وگرنه انتخاب خودش این نبوده است، میگویند دارید رهبری را ضعیف جلوه میدهید! 🔹وقتی میگوییم رهبری را مجبور کردند تن به مذاکرات هسته ای بدهد، میگویند خود رهبر به دنبال مذاکره بود و نمایندۀ پنهانش را به دور از چشم دولت وقت به مذاکرات فرستاد! 🔹وقتی میگوییم رهبر برای مردم عادی رهبر و قدرتمند است و فرامینش لازم الاجرا، و برای بیشمار خواص خائنی که اطرافش را احاطه کرده اند و ما اسمشان را "هیئت امنای نظام" گذاشته ایم، صرفاً در حد یک رئیس هیئت امنا است که در بین ایشان از یک رأی برخوردار است و نمیتواند برخلاف میل سایر اعضای"هیئت امنا" رفتار کند و صرفاً مجبور است مسئولیت تصمیمات "هیئت امنا" را به گردن بگیرد، میگویند "توهم توطئه" دارید و رهبری را ناکارامد و ضعیف نشان میدهید! 🔹میگویند رهبری خودش با آنها دستش در یک کاسه است و خودش میخواهد کشور اینگونه اداره شود و یا در خوش بینانه ترین حالت میگویند رهبر عرضه و توان ادارۀ کشور را ندارد! 🔹همه سوپر انقلابی ها بشنوند: هیئت امناء توهم شماها ، وجود خارجی نداشته و ندارد ، و رهبر معظم انقلاب برای نیست که از این بادها اثر بگیرد ❗️