✅ فهم مشارکت بالای ۴۰ درصدی در ۱۱ اسفند ۴۰۲
مشارکت انتخاباتی را باید در چهارچوب انقباض و انبساط «شرایط»، تحلیل کرد، نه بهطور مطلق. انقلاب از «دههی تضعیفشده»ای که در آن لیبرال-تکنوکراتها حاکم بودند عبور کرده و در حال گذار به تحول جهشی است. ازاینرو، دشواریهای وضع کنونی، مقطعی و موقتی هستند؛ نوسانها و تلاطمهای دورهی گذار، طبیعیاند.
فراز و فرودها خود دلایلی دارند. از رای فخرالدین حجازی و احمدی نژاد تا رای انصاری و مطهری در انتخابات مجلس.
رای بالای ۴۰درصدی مردم در ۱۱ اسفند از دل طوفان سهمگین حوادث زمانه بیرون آمده و برای همیشه انقلاب را بیمه کرده است.
حداقل میانگین مشارکت در ج.اسلامی از حداکثر میانگین انتخاباتها در اروپا و آمریکا همواره بیشتر بوده است.
وقتی عنصری یاغی مثل خاتمی رای نمیدهد چه انتظاری دارید که درصدی به خاطر مسائلی مردد نگردند. غربگدایان داخلی مدعی بودند حداکثر مشارکت ۹ الی ۱۵ درصد است. پیش بینی آن طرف آبیها هم از مشارکت مردم ۲۳درصد بود. هیچکدام این مردم را درک نکردند امٱ برایش نسخه پیچیدند. فقط سید علی جانمان این ملت را میشناسد و به او اعتماد دارد.
مبارک باد این پیروزی🌹
#عباس_بهرامی_مشعوف
🚨 اسامی نامزدهایی که در تهران به دور دوم رفتند
🔹احمد نادری
🔹ابراهیم عزیزی
🔹پیمان فلسفی
🔹سمیه رفیعی
🔹ابوالفضل ظهرهوند
🔹حسین نجابت
🔹عبدالحسین روحالامینی
🔹محمد سراج
🔹ابوالقاسم جراره
🔹زهره لاجوردی
🔹زینب قیصری
🔹علیرضا سلیمی
🔹زهره طبیبزاده نوری
🔹ریحانه اخلاقی
🔹صالح اسکندری
🔹محمدحسین حسینزاده بحرینی
🔹مرتضی محمودی
🔹حسن خجسته باقرزاده
🔹مهدی عسگری
🔹مجتبی زارعی
🔹بیژن نوباوه
🔹سمیه گلپور
🔹علیاصغر پورمحمدی
🔹علی طهرانی مقدم
🔹نظامالدین موسوی
🔹فاطمه قاسمپور
🔹حسین صمصامی
🔹مجتبی رحماندوست
🔹عطا بهرامی
🔹مهدی شریفیان
🔹سعید آجرلو
🔹غلامحسین رضوانی
🔹لیلا وطنخواه
🗳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺در اوج خفت نمیشود قهرمان بازی کرد. مصر همسایه غزه است و با رفح مرز دارد؛ اما تردد از این مرز با اجازه اسرائیل انجام میشود. اردن نیز همسایه است؛ اما بجای عبور کامیون محموله های کمکی اش را از آسمان پرتاب میکند که بعضا هم در شهرک های صهیونیست نشین سقوط میکنند. آنقدر مرد نیستند حداقل از حاکمیت خودشان دفاع کنند؛ اما همین حقیرها برای نجات اسرائیل پس بسته شدن دریای سرخ توسط یمنی ها، مسیری زمینی از امارات، عربستان و اردن تا فلسطین اشغالی طراحی کرده اند! انتظار مقابله و جنگ با صهاینه از این جماعت نیست، ولی آیا این مسیر زمینی را نمیشد به شرطی باز کنند که اسرائیل در عبور مایحتاج اهالی غزه اخلال نکند؟!
🇵🇸
✳️ دموکراسی این چیزها را هم دارد! - بخش اول
فکر کنم همگی در اینکه انتخابات روز جمعه ایران پر از شگفتانهها و حواشی بعضاً جدید و به نوعی انقلاب در رأی دادن بود موافق باشیم، هرچند در ارزیابی و سوگیری درباره جزئیات آن نظرمان متفاوت باشد.
اینکه پرتعدادترین تأیید صلاحیتها را در این دوره شاهد بودیم، اینکه از تمامی سلیقهها و دیدگاهها بهوفور در بین نامزدها حضور داشتند، اینکه رأی نسل جوان در این انتخابات نقشآفرینی بیشتری داشت و مواردی از این دست را نباید خیلی جزو این عجایب محسوب کرد. این اتفاقات در دورههای قبل با کم و زیاد و شدت و ضعف سابقه داشته است. اما مواردی چون پشتکردن جدی و فراگیر به لیستی رأی دادن و تحقیق و بحث و پیگیری درباره اکثر کسانی که در لیستهای گروههای مختلف بخصوص در بین لیستهای نیروهای انقلابی و حزباللهی بودند، قطعاً با این شدت و فراگیری در انتخاباتهای گذشته بیسابقه بوده است. همچنین رأیهای با رودربایستی به بعضی از بزرگان و شخصیتهای روحانی و غیرروحانیِ استخوانخردکرده، در این انتخابات بهطور محسوسی کاهش پیدا کرد و جوانان و دیگر رأیدهندگان بیشتر از آنکه به ریشسفیدی و سابقه آنها توجه کنند، ناظر به عملکرد ضعیف، غلط یا ابهامآمیز برخی از این افراد، از خیر اعتماد به آنها گذشتند. ممکن است این جوانان و رأیدهندگان در تشخیص خوب و بد و ضعیف و قوی بودن افراد اشتباه کرده باشند، حتی ممکن است در تشخیص خوب و خوبتر و بد و بدتر هم دقیق عمل نکرده نباشند، اما در هر صورت تلاش خود را برای شناخت و ارزیابی کرده و سپس رأی داده بودند. بازماندن کسانی چون آیتالله #آملی_لاریجانی که از لحاظ سابقه اجرایی و سواد علمی در حد بالایی بودند از ورود به مجلس خبرگان و کسانی چون آقایان #باهنر و #نوبخت (یاران نزدیک آقایان #لاریجانی و #روحانی) از ورود مجدد به مجلس شورا آنهم در شهر خودشان، یک اتفاق جدید و به زعم من مبارک است؛ مبارک از این جهت که این رأی، لیستی و کورکورانه و برای اسقاط تکلیف یا از ترس رأیآوردن فهرست رقیب نبوده و روی تکتک آنها بحث و بررسی شده است و این جای شادمانی مضاعف دارد. بخصوص که این رفتار انسان را به یاد این توصیه عتابآلود #امام_خمینی به رأیدهندگان میاندازد که: «احدی شرعاً نمیتواند به کسی کورکورانه و بدون تحقیق رأی بدهد. و اگر در صلاحیت شخص یا اشخاصی تمام افراد و گروهها نظر موافق داشتند، ولی رأیدهنده تشخیصش بر خلاف همۀ آنها بود، تبعیت از آنها صحیح نیست، و نزد خداوند مسئولیت دارد».
از سوی دیگر، شخصیتهای مرجعی که دیگران به تأسی از آنها میتوانند یا میتوانستند در انتخابات شرکت کنند هم رفتارهای یکسانی نداشتند. در میان اصلاحطلبان کسانی چون آقایان #خاتمی و #عبدالحمید اسماعیلزهی در انتخابات شرکت نکردند و یا مردم را از حضور منصرف کردند. دومی گفته بود: «مردم از انتخابات ناامید شدهاند و معتقدند که انتخابات و صندوق رأی نمیتواند مشکلات کشور را حل کند. مردم هیچ انگیزهای برای حضور در انتخابات ندارند و بسیار بعید میدانم که مردم در انتخابات آینده شرکت کنند». اما مردم نجیب سیستان و بلوچستان در عین اینکه شب قبل از انتخابات با سیل ویرانگری مواجه شدند که مشکلات آن هنوز باقی است، با شرکت پرشور در کارزار هر دو انتخابات مجلس شورا و خبرگان، نمایندگان شیعه و سنی خود را انتخاب کردند و بهوضوح جواب دندانشکنی به شخص مزبور دادند.
بگذریم که بعضی اصلاحطلبان بعد از رأی نیاوردن و بیاعتنایی مردم به آنها، در توییتهای خودشان از این موضوع ابراز ناراحتی و گلایه کردند و البته برای آمدن خودشان در انتخابات به سر مردم منت هم گذاشتند!
اما آقای خاتمی که کاملاً متوجه شده بود رأیدهندگان این دوره اقبال چندانی به او ندارند، حتی مانند یکی از دورههای گذشته به شهری بجز تهران هم نرفت و رأی نداد و بدینترتیب یک بار دیگر بر محافظهکاری و ترسش از تندروهای اصلاحطلب صحه گذاشت. این ترس خاتمی مسبوق به سابقه است؛ او پیشتر هم حاضر نشد سالم بودن کلی انتخابات سال ۸۸ را، همانطور که خصوصی در یکی دو دیدار دانشجویان اعتراف کرده بود، اعلام کند چرا که از واکنشهای تندروهای جریان اصلاحات میترسید و این بار هم ترس خود را با شرکت نکردن در انتخابات نشان داد.
🗳
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
🌸رای اولی ها تو انتخابات امسال دقیقا مثل موشک هایپرسونیک عمل کردند. جوان ایرانی محکم، کوبنده و غی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آفرین بر ملت شریف ایران که در انتخابات گل کاشتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با انتخاب صحیح ثابت کردیم که پای ظالم و رهبری قاطع و محکم ایستاده ایم 😐👏👏👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنیای گفتمان رو الان در نسل کشی بیرحمانه آمریکا و اسرائیل در غزه شاهدیم.