eitaa logo
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
1.2هزار دنبال‌کننده
86.6هزار عکس
58.1هزار ویدیو
369 فایل
بصیرت تشخیص حق از باطل نیست بصیرت تشخیص حق از حق نماست 🔴 هدف کانال مرصاد جهادتبیین براساس رهنمودهای مقام معظم رهبریست. 🔴 مشتاقانه پذیرای انتقادات شمائیم: https://eitaa.com/sa_re_mi.
مشاهده در ایتا
دانلود
ایستادن رئیس جمهور بزرگ‌ترین کشور شیعه و اصلی‌ترین و مهمترین حامی کشورهای مظلوم و بااراده‌ترین کشور در مبارزه با امریکا و دشمنان جهان اسلام در صف اول نماز جماعت در مسجد زیبای جامع شهر الجزیره پایتخت الجزایر، ایستادن در کنار ملتی است که برای استقلال خود نزدیک به دو میلیون شهید داده است، ایستادن در کنار ملتی است که ارزش استقلال و ایستادگی را می‌داند.... ..... ....
⬅️ دروغ بزرگ مخالفت ۵۹ درصدی 🔺تبارشناسی آرای غایب در انتخابات روز جمعه ..... ....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش بینی کاملا دقیق عبدالحمید از حضور مردم در انتخابات 😂👏👏 .
سخنی با منتخبانِ منسوب به جبهه انقلاب ♦️انتخابات، معمولا با شگفتی همراه است. انواع هیجان ها سراغ برندگان و ناکامان می رود. سرمستی یا سر خوردگی، هر دو آسیب زا است، چرا که هر دو از جنود جهل در برابر جنود عقل است. کار البته اگر برای خدا باشد، هیچ توفیری نمی کند. 🔹آن روز که با نگرانی و دستپاچگی، به امام (ره) خبر دادند خرمشهر سقوط کرد، بین دو نماز بود. خبر را که دادند، امام یک جمله بیشتر نگفت: "جنگ است دیگر". همین را گفت و قامت بست. "الله اکبر"! مدتی بعد هم که خبر فتح شورانگیز خرمشهر را دادند، با وقار تمام پیام داد: "خرمشهر را خدا آزاد کرد". ♦️در آغاز آن جنگ مهیب و نابرابر که همه نگران بودند و ارتش صدام در حال پیشروی بود، امام فرمود "دیوانه ای آمده و سنگی انداخته و رفته. نگران نباشید". سرانجام پیروز و عزتمند آن دفاع مقدس را می دانیم که مبنای پیروزی های بعدی شد. 🔹نتایج انتخابات مجلس هنوز کامل نشده و تکلیف ۴۵ کرسی از مجموع ۲۹۰ کرسی در دور دوم انتخابات (اردیبهشت آینده) معلوم خواهد شد. ظاهرا تا اینجای کار، ۱۳۵ منتخب جدید به مجلس راه یافته اند که تحولی قابل توجه است و می تواند تا نیمی از ترکیب مجلس فعلی افزایش یابد. ♦️در میان نمایندگان فعلی یا نامزد های جدید، افراد متنوعی از طیف های مختلف را می توان رصد کرد که انتخاب نشدند؛ از نوبخت و علی مطهری و باهنر، تا فریدون عباسی و حسین جلالی (نزدیک به جبهه پایداری) و همچنین برخی نمایندگان یا نامزد های ائتلاف شانا (نزدیک به قالیباف). 🔹گویا تا اینجای کار، ۴۵ نماینده یا نامزد طیف مدعی اصلاحات و اعتدال به مجلس راه یافته اند که احتمالا در دور دوم به بالای ۵۰ تا ۶۰ نفر برسد. ♦️آنها با یارگیری از چند ده نامزد منفرد می توانند اقلیتی موثر تشکیل دهند و اگر ماجرای مجلس پنجم یا هشتم و نهم تکرار شود (دودستگی عمیق در طیف اکثریت) می توانند تاثیر عمیق روی کارکرد مجلس بگذارند. 🔹چند ائتلاف منسوب به جبهه انقلاب، پیش از انتخابات رقابت بسیار داغی را ترتیب دادند که هم وجوه مثبت داشت و نگاه بدنه انقلابی را آشکار کرد و هم بعضا به رفتار های تند و هیجانی و بد اخلاقی میل کرد. ♦️رقابت انتخاباتی، هر چه بود تمام شد. اکنون نوبت همدلی بر مبنای آرمان های انقلاب و مطالبات بر زمین مانده مردم، در کنار تعامل سازنده با دو قوه دیگر است. 🔹منتخبان منسوب به جبهه انقلاب به ویژه در تهران، اگر نخواهند با همدیگر تعامل و تعاون سازنده بر مبنای اصول داشته باشند و بر همین مبنا تنازل کنند، فرصت محدود خدمت را به فرسایش یکدیگر خواهند گذراند و این، بازی در نقشه بدخواهان ایران و انقلاب است. ♦️از همین حالا باید تعامل را تمرین کرد. مدل تعامل صحیح همان است که رهبر انقلاب در دیدار "فراکسیون انقلاب اسلامی" (مجلس هشتم/ ۲۱ دی ماه ۱۳۸۸) فرمودند. بیانات رهبر انقلاب را اینجا بخوانید. .
41.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر حاجی بابایی: هیچ شهری مثل همدان مردمش دقیق و آگاهانه رای نمیدهند در طول صد سال گذشته هیچوقت این اتفاق نیفتاده که یک نماینده ۷ دوره نماینده شده باشد و رایشان هم معنا دار است. در چهل سال اینده هم اتفاق نخاهد افتاد اینهمه جایگاه که من دارم مال مردم است خدا به مردم گفته که این محبت را به من داشته باشند حرکت عظیم مردم در این ۷ دوره در تاریخ بی سابقه ست. دو قرن اینده تاریخ خواهد گفت که یک نفر وارد مجلس شد که جایگاهی بدست اورد که هیچ نماینده ای در طول تاریخ بدست اورد چندین کانال خبری در تخریب من ایجاد شد پولهای کلان در تخریب من خرج شد. از مسئولان میخواهیم پیگیری کنند. اگه این پولها را به همدان میدادند آباد میشد خدا میخوهد یکی بالا برود، عده ای میخواهند بیارنش پایین خداوند خنده ش میگیرد در دوره بعد انشالله با دست پرتر می آییم 🤔🤔🤔
👆خانم بهشید برخوردار نماینده زرتشتیان در مجلس شد. 🔴 دقت کنید برای رای ۲۰ نفر هموطن زرتشتی در اهواز که مرکز استان هم هست صندوق ویژه قرار دادن 🗳 یه زرتشتی با ۱۰۰۰ رای رفته مجلس. آیا در کشورهای مدعی آزادی ادیان چنین با اقلیت های دینی تعامل می کنند؟ .
اعلام نتیجه نهایی انتخابات خبرگان در تهران 🔹علیرضا اعرافی با ۸۸۸۶۱۸ رأی 🔸محسن قمی با ۸۸۸۱۲۷ رأی 🔹حسینعلی سعدی با ۷۹۶۳۶۵ رأی 🔸محمدعلی موحدی‌کرمانی با ۷۸۸۱۴۷ رأی 🔹محمود رجبی با ۷۵۳۰۳۶ رأی 🔸علی مؤمن‌پور با ۷۵۲۰۱۴ رأی 🔹غلامعلی صفائی با ۷۵۰۷۶۱ رأی 🔸سیدمحمدعلی موسوی با ۷۱۸۶۸۰ رأی 🔹محمود محمدی‌ عراقی با ۷۰۸۷۸۵ رأی 🔸غلامعلی نعیم‌آبادی با ۷۰۷۶۱۳ رأی 🔹قربانعلی دری نجف‌آبادی با ۷۰۶۷۸۵ رأی 🔸غلامرضا مصباحی‌مقدم با ۶۹۷۶۷۲ رأی 🔹عبدالجواد ابراهیمی‌فر با ۶۸۷۵۷۲ رأی 🔸احمد دانش‌زاده مؤمن با ۶۶۷۵۴۳ رأی 🔹سعید صلح‌میرزائی با ۶۳۱۶۱۴ رأی 🔸محمدرضا ناصری با ۶۱۸۶۶۶ رأی .
کدام نمایندگان تهران در مجلس بعد حضور ندارند؟ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فواد ایزدی، کارشناس مسائل سیاسی: در آمریکا میانگین شرکت در انتخابات کنگره ۳۵ درصد است و در حوزه حضور مردم، آمریکایی‌ها حرفی برای گفتن ندارند. .
💠 چرا تعداد ها تو ایران اینقدر زیاده؟ 1⃣ در قرن اول و دوم شیعیان و سادات تحت فشار و تعقیب خلفای اموی و عباسی بودن و بخاطر حفظ جونشون به ایران می‌اومدن و در جای جای ایران پخش میشدن. مثلا در قرن سوم به طبرستان یا همون مازندران فعلی اومدن که بدلیل کوهستانی بودن، دسترسی حکومت بهشون ناممکن میشد. حتی حکومت تشکیل دادن علیه عباسیان. سادات دیگری هم وارد ایران شدن. این سادات با چند نسل به اهل بیت میرسیدن. برخی از خاندان های غیر سادات هم به ایران اومدن که مهمترین اونها خاندان اشعری بود که به قم رفتن. 🔻سادات بخاطر اینکه از نسل رسول خدا بودن و غالبا دارای فضائل اخلاقی بودن خیلی مورد احترام مردم ایران بودن. هرکدوم از این سادات که از دنیا میرفتن، مقبره هاشون هم مورد احترام قرار میگرفت و بمرور این امامزاده ها رو تشکیل دادن. 2⃣ بخش دیگری از سادات با ورود امام رضا و کاروان حضرت معصومه و دیگر فرزندان حضرت موسی بن جعفر وارد ایران شدن. بخاطر همین خیلی از امامزاده‌های داخل ایران و سادات به امام موسی کاظم میرسن ✅ خلاصه تعداد زیاد امامزاده در ایران اصلا جای تعجب نداره. چون همه امامزاده‌ها فرزندان بدون واسطه ائمه نیستن، خیلیاشون با چند واسطه به امام میرسن تو ایران امامزاده‌هایی که فرزند خود ائمه بودن انگشت‌شمار هستن .
⭕️سه مسیر پیش روی قالیباف 🗞روزنامه فرهیختگان نوشت: 🔹اصولگرایان سلبی‌ترین انتخابات تاریخ را پشت‌سر گذاشته‌اند، غیر از رای اعتراضی و سلبی به عدم مشارکت، قالیباف خوب می‌داند که بخشی از فضای سیاسی بدنه اصولگرایی در انتخابات جمعه نه به اوست، پس عجیب نیست که برای سروشکل دادن به وضع مجلس آتی اول باید مسیر قالیباف مشخص شود. 🔹قالیباف به چند دلیل هاشمی ۷۸ نیست؛ اول اینکه وضعیت او هم در کمیت و هم در کیفیت با هاشمی فرق دارد. غیر از آنکه قالیباف فعلا نفر چهارم تهران است و هاشمی را چند بار بین رتبه‌ ۴۰ تا ۲۰ گرداندند. هاشمی در موقعیتی به‌شکل تحقیرآمیز به مجلس رفت که دولت مستقر در اوج شرایط گفتمانی خود قرار داشت و اساسا در نه به او شکل گرفته بود، دو نکته‌ای که درباره قالیباف صدق نمی‌کند. 🔹نکته بعد این است که وضع ائتلاف قالیباف در کلیت انتخابات احتمالا با هاشمی فرق می‌کند، هنوز آرای قطعی انتخابات مجلس دوازدهم مشخص نیست و احتمالا در برخی حوزه‌های مهم به دور دوم خواهد رفت. اما به‌نظر می‌رسد کلی مجلس به‌لحاظ مزاج سیاسی تفاوت ۱۸۰ درجه‌ای با مجلس قبل ندارد. به‌عبارتی تغییر گفتمان در مجلس رخ نداده است، بلکه در رقابت درونی اصولگرایان کمی جابه‌جایی اتفاق افتاده که از جایی به بعد استفاده از این فضا به توانایی سیاسی فرد برمی‌گردد. 🔹نکته‌ مهم‌تر این است که قالیباف مزیت‌های سیاسی هاشمی را هم ندارد و اساسا از نظر توانایی‌ها قابل‌مقایسه با هم نیستند که قالیباف فکر کند می‌تواند با انصراف و عزلت خود را بازسازی کند. .
💢ابطال دروغ بزرگ درباره خالص سازی و مهندسی انتخابات 🔹تحلیل‌های پسا انتخاباتی رسانه‌ها و نشریات طیف مدعیان اعتدال و اصلاحات، ادعای پر تکرار آنها درباره خالص‌سازی و مهندسی انتخابات را ابطال می‌کند. 🔹رسانه‌هایی مانند انتخاب و خبر آنلاین در گزارش‌های خود می‌گویند که شماری از "نمایندگان تندرو" حذف شده و "نامزد‌های میانه‌رو" رأی آورده اند. این در حالی است که بسیاری از این رسانه‌ها تا پیش از این مدعی بودند امکان هیچ رقابتی وجود ندارد. 🔹خبر آنلاین همچنین گزارشی دارد با عنوان «۴۵ صندلی مجلس دوازدهم؛ سهم لیست صدای ملت از انتخابات/کنار زدن تندروها از سوی میانه‌روها». سایت انتخاب حتی جلوتر رفته و یکی از منتخبان در تهران را به عنوان میانه رو و گزینه مناسب برای تصدی ریاست مجلس معرفی کرد. 🔹انتخاب در عین حال در تحلیل متناقض دیگری نوشت: 🔻"از پیامدهای نتیجه انتخابات مجلس، آغاز عصر رادیکال‌سازی، یک گام فراتر از یکدست‌سازی است. پیش‌بینی می‌شد اکثریت مطلق مجلس در اختیار اصولگرایان قرار بگیرد اما شاید کمتر کسی تصور می‌کرد حتی طیف قالیباف هم که در مجلس یازدهم تا حد زیادی تعیین‌کننده بودند، در مجلس دوازدهم به انزوا رانده شوند. نفرات بالاسر او هر سه از رادیکال‌ترین نیروهای سیاسی‌اند. 🔻با نگاه به ۳۰ نفری که در تهران توانست حدنصاب آراء را نصیب خود کنند، می‌شود دریافت این نیروهای حامی دولت بودند که توانست اکثریت کرسی‌های تهران را به تسخیر خود درآورند؛ نیروهایی که یا اکنون عضو جبهه پایداری‌اند یا سابقه عضویت در جبهه پایداری را داشته‌اند و از قضا تندترین نیروهای سیاسی در فضای کنونی محسوب می‌شوند. بدنه اصلی جبهه اصولگرایی بازی را به یک طیف رادیکال خود باخت". 🔹انتخاب توضیح نداده که چطور ممکن است هم مجلس دست تندروهای ادعایی بیفتد و هم این سایت بتواند برای انتخاب رئیس‌مجلس به زعم خودش میانه‌رو، طراحی و گمانه‌زنی کند؟! 🔹در همین حال، روزنامه سازندگی در یادداشتی، انتخابات تهران را شگفتی خوانده و نوشت: 🔻«با برگزاری انتخابات و اعلام نتایج آن تا حدود زیادی می‌توان درباره ترکیب مجلس پیش‌بینی‌هایی داشت. این دوره از انتخابات هم مثل بسیاری از ادوار دیگر با نتایجی عجیب و دور از ذهن درباره چهره‌های مختلف همراه شد. 🔻در بسیاری از شهرهای بزرگ به ‌خصوص تهران، لیست‌ اصلی اصولگرایان رأی نیاورد و ترکیبی از دیگر لیست‌ها رای آورد. البته اصولگرایان با 4 لیست وارد رقابت شدند اما بین دو طیف قالیباف و پایداری ائتلافی ایجاد شد و بخش زیادی از بدنه اصولگرایان کنار گذاشته شدند. 🔻مجلس یازدهم، مجلس یکدستی نخواهد بود و برخلاف شعارهای برخی جریان‌های سیاسی هیچ جریان غالبی ندارد و هیچ اکثریتی در مجلس وجود ندارد و حتی نمی‌توان گفت، مجلس در دست اصولگرایان است، افراد متفرقه که مشخص نیست اصلاح‌طلب و اصولگرا هستند و پایداری یا غیرپایداری به مجلس راه پیدا کردند. این مجلس، مجلس اقلیت‌های متعدد خواهد بود". 🔹یادآور می‌شود روزنامه هم میهن نیز که تا اواخر سعی در القای یکدست‌سازی و فقدان رقابت داشت، چند روز مانده به انتخابات، گزارش‌هایی با این عناوین منتشر کرد: «میانه‌روها با یک لیست آمدند؛ جناح راست با ۳ لیست در تهران» و « ۱۰۳ نامزد میانه‌رو در سراسر کشور». 🔹روزنامه‌های شرق و اعتماد هم پیش از انتخابات با انتشار تیتر‌هایی مانند «علیه تندروی»، فهرستی از نامزد‌های اصلاح‌طلب شامل ۱۶۵ نفر را منتشر کردند که ثابت می‌کرد ادعای مهندسی شدگی انتخابات و نامزد نداشتن، دروغ است. 💢روزنامه کیهان .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آزمایش اجتماعی قابل توجه یک بازیگر هالیوود با مردم! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطرات تأسف‌بار ژنرال های ارتش شاهنشاهی از حضور مستشاران آمریکایی در ایران ... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ثابتی ، تئوریسین نوظهور ازنوع طالبانیسم حجاب حدوسط نداره ، یااجباری یا‌آزاد❗️ 🔹نظر امیرحسین ثابتی نفر دوم انتخابات مجلس تهران درباره قانون حجاب / حجاب یا خوب است یا بد، حد وسط ندارد، اگر حجاب بد است پس آزاد کنید 🔸اگر جمهوری اسلامی به این درک رسیده که حجاب یک چیزی است که مردم خودشان انتخاب می کند پس بقیه چیزها را هم آزاد کند. مثل هلند که گل و مواد مخدر را آزاد کرده. حد وسط نداریم. 🔸نظر من این است که این چیزها را فقط با کار فرهنگی نمی شود حل کرد. حاکمیت موظف است از خط قرمزهایش کوتاه نیاید. (بدون فرصت سم‌زدائی سند ۲۰۳۰)! 🗣
♦️استان های ایران چند امام‌زاده دارند؟🇮🇷 ⚪️طبرستان (مازندران) و اسطخر (حدودا محدوده استان فارس) به خاطر دشمنی با بنی امیه مقصد شیعیان و علویان زیادی بوده برا همین امامزاده زیاد داره .
پیشنهاد قابل تأمل رسایی به کاندیداهای پیروز برای برگزاری مراسم جشن پیروزی! کدوم مراسم ؟ ژست رهبرگونه و سرمست از پیروزی در قالب پیامی بی‌منطق و شعاری! تحلیلها و صحبتهای پس از انتخابات یک ضرورت است ، ربطی هم به پشتیبانی از مناطق سیلزده که از نوع اقدام و اجراست ندارد! آقای پروفسور ! حالا ببینیم این جناب تماما حرف و فاقد هرگونه سابقه اقدام و عمل خودش چه قدمی در جهت رفع مشکل مناطق سیلزده بر می‌داره! ... احتمالا همون کار قبلی ، ... حرف ! حرف ! حرف ! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۲۵ میلیون پای صندوق‌های رای آمدند وحیدی وزیر کشور: 🔹انتخابات در امنیت کامل برگزار شد. 🔹سرویس‌های اطلاعاتی و تروریستی به دنبال اخلال در امنیت انتخابات بودند که شکست خوردند. 🔹شاهد حضور جمعیت ۲۵ میلیونی پای صندوق‌های رای بودیم. 🔹تعداد شرکت کنندگان بیشتر از تعداد دوره قبل بود. 🔹آرای سفید اخذشده در کل کشور ۵ درصد بوده است. .
میزان مشارکت در انتخابات مجلس ۴۱ درصد اعلام شد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شخص نه ایرانیه و نه در ایران زندگی می‌کنه. بنابراین نه تحت تاثیر تبلیغات صدا و سیماست و نه تحت تاثیر تبلیغات عنترنشنال و امثالهم. یعنی حرفی رو که داره می‌زنه نه از روی حبه و نه از روی بغض. بیرون از دعواهای ایران و دشمناش نشسته و صرفا داره از منظر یک ناظر بی‌طرف نظرش رو می‌گه. حالا ببینید درباره ایران چی می‌گه... داشتن امید و پیروی از رهبر را عامل موفقیت ملت ایران میداند دقیقا همان چیزی هایی که عوامل اعتماد زدا و سیاه‌نما دارن هدف قرار میدهند. .
علی مطهری : من اومدم ، تحویلم نگرفتید ، منم برگشتم رفتم باغ ویلای خودمون ! یادتون باشه با هاشمی هم همین برخورد رو کردین که نفر سی‌و یکم شد ! ... حالا دارم براتون ... با اندوه و دلی شکسته ... علی مطهری 🥺😩😫 😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نبویان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان: یک نفر در زندگی دینی خودش حتما باید حد سیاسی را رعایت کند اما علاوه بر آن باید حدود شرعی را نیز رعایت کند، مانند مردم زندگی کند، که مرحوم آیت‌الله کاشانی این ویژگی‌ها را داشت ⬛️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥|وزیرکشور: آرای سفید در کل کشور 5 درصد بود/ برخی‌ها روی موضوع آرای باطله سرمایه گذاری نکنند وزیر کشور در نشست خبری با موضوع «انتخابات ۱۱ اسفند»: 🔸245 نماینده منتخب در مجلس شورای اسلامی و 88 نماینده در مجلس خبرگان رهبری داریم 🔸در 4 حوزه ای که انتخابات الکترونیک هم برگزار شد آرای سفیدو باطله 5 درصد بود 🔸برخی تلاش می کنند روی موضوع آرای باطله سرمایه گذاری کنند اشتباه است سرمایه گذاری نکنند 🔸رای های ناخوانا یا رای به غیرنامزد و رای سفید 8 درصد در کل کشور است 📌 🗳
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 📝 به چهار دلیل انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، انتخاباتی برکت‌آور است 🍃🌹🍃 1⃣ رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) حدود ۱۱ ماه قبل از ۱۱ اسفند فرمودند: «این انتخابات آخر سال خیلی مهم است. انتخابات می‌تواند مظهر قوت ملی باشد. اگر انتخابات درست برگزار نشود، ضعف کشور و ضعف ملت را نشان می‌دهد؛ ... یکی از ابزارهای مهم قوتِ کشور همین انتخابات است.» 2⃣ انتخابات جمعه‌ای که گذشت، اولین پس از عبور نظام از اغتشاشات ۱۴۰۱ با توهم اکثریت‌پنداری اغتشاشگران بود. تمام تلاش دشمن برای زیر سؤال بردن پایگاه اجتماعی و میزان مقبولیت نظام و بهره‌برداری از مشارکت حداقلی برای رسیدن به هدف و القای آن به جامعه بود. از برکات این انتخابات، نقش برآب شدن همه این توطئه‌ها بود. 3⃣ امنیت مثال‌زدنی انتخابات؛ در هیچ یک از ادوار انتخابات ایران، نمی‌توان سراغ گرفت که تا به این اندازه ابزارهای نظام سلطه، چون منافقین و سلطنت‌طلب‌ها بسیج شده باشند. آنها از هر ظرفیت قومی، نژادی، جغرافیایی و مذهبی به منزله یک استعداد بحران‌آفرینی مدد می‌گرفتند. برگزاری توأم با امنیت کامل انتخابات خار زهرآگینی بر چشم شوم دشمنان این مرز و بوم شد. 4⃣ پیش بردن جهاد امیدآفرینی به منزله ستون محکم تبیین مشارکت گسترده در انتخابات بود. دشمنان جایگاه مردمی نظام را از راهپیمایی روز قدس یا ۲۲ بهمن استنتاج نمی‌کنند، بلکه سه عنصر میزان، کیفیت و جهت‌گیری رأی ملت ایران دریچه‌های مأیوس‌سازی دشمن را باز و بسته می‌کند... جریان رسانه‌ای بیگانه و وابسته تمام راهبردها، برنامه‌ها و راهکارها و دستاوردهای جمهوری اسلامی را راه اشتباه و ناصواب تفسیر می‌کرد. در ایام منتهی به انتخابات بستری فراهم شد تا جهادگران تبیین به خیلی از شبهات و سؤالات پاسخ لازم را بدهند و امیدآفرینی قابل دفاعی رقم بخورد. | .