eitaa logo
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
1.4هزار دنبال‌کننده
94.6هزار عکس
62.6هزار ویدیو
405 فایل
بصیرت تشخیص حق از باطل نیست بصیرت تشخیص حق از حق نماست 🔴 هدف کانال مرصاد جهادتبیین براساس رهنمودهای مقام معظم رهبریست. @marsad ➤‏჻჻჻✺ 🔴 مشتاقانه پذیرای انتقادات سازنده شمائیم: https://eitaa.com/sa_re_mi.
مشاهده در ایتا
دانلود
📍آیا پزشکیان برای همسر قالیباف حکم صادر کرد؟ دروغی که رسانه مدعی انقلابی‌گری منتشر و رسانه‌های معاند ادامه دادند 🔹صبح امروز دو رسانه منتسب به یک جریان افراطی سیاسی - آرمان ایران و رجانیوز - خبری را منتشر کردند. آن‌ها ابلاغیه عضویت ۴ کارشناس امور زنان در شورای عالی انقلاب فرهنگی را که حدود ۵۰ روز پیش تصویب و ۴۰ روز قبل توسط پزشکیان ابلاغ شده بود، مجدداً با عنوان "حکم پزشکیان برای همسر قالیباف" منتشر کردند؛ به گونه‌ای که گویی خانم مشیر در دولت آقای پزشکیان پست اجرایی گرفته است! 🔹اولاً باید تأکید کرد پزشکیان به عنوان رئیس‌جمهور حکمی برای خانم مشیر صادر نکرده است، بلکه به عنوان رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، مصوبه این شورا در ۲۰ شهریور را ابلاغ کرده است. گفتنی است این ۴ نفر، از جمله خانم سیده‌زهرا سادات مشیر، توسط دبیرخانه زنان این شورا که دکتر فهیمه فرهمندپور از زمان شهید رئیسی ریاست آن را بر عهده دارد، به این شورا پیشنهاد شده‌اند. پس اساساً خبر "حکم پزشکیان برای همسر قالیباف" کذب محض است. 🔹دوماً شورای عالی انقلاب فرهنگی نهادی دولتی نیست، بلکه نهادی حاکمیتی است و صرفاً همانند شورای عالی امنیت ملی، ریاست آن بر عهده رئیس‌جمهور است. این شورا دارای ۱۹ عضو حقیقی است که مستقیماً توسط رهبر انقلاب منصوب می‌شوند و ۱۰ عضو حقوقی از جمله رؤسای قوا، رئیس صداوسیما و دیگر مقامات دارد. 🔹سوماً رسانه‌های معاند در زمان حیات شهید رئیسی، به دلیل فعالیت همسر ایشان در حوزه‌های مختلف که باعث ارتباط بیشتر دولت وقت با نخبگان و بانوان شده بود، همواره ایشان را تخریب می‌کردند. اما رسانه‌هایی همانند رجانیوز همواره حامی فعالیت‌های همسر رئیس‌جمهور محسوب می‌شدند. به همین دلیل، پرداختن رجانیوز به عضویت همسر دکتر قالیباف - آن هم زمانی که انتصابی در کار نبوده و تنها مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شده است - بیشتر شبیه تسویه‌حساب سیاسی این رسانه‌ها با دکتر قالیباف است تا یک دغدغه اجتماعی. 🔹چهارماً تکلیف رسانه‌های معاند همانند اینترنشنال و بی‌بی‌سی که این خبر را با عنوان "حکم رئیس‌جمهور به همسر قالیباف" منتشر کرده‌اند، مشخص است. اما این سؤال مطرح است که چرا رسانه‌های یک جریان خاص سیاسی - یعنی رجانیوز و آرمان ایران - بلافاصله بعد از سفر قالیباف به بیروت و تقویت روحیه محور مقاومت و همچنین فریاد زدن مظلومیت مردم فلسطین و لبنان در نشست جهانی ژنو، این خبر دروغ را منتشر کرده‌اند. 🆔@ghalibaffan
❌ امان از رسانه های معلوم الحال متحجری که در این شرایط جنگی و حساس ، دنبال تسویه حساب های سیاسی هستند ‼️ هیچ گاه ضرورت های زمانه را درک نکردند ، یا در حال افراط هستند یا تفریط ! این قدر هم نمی فهمند حکم از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی و پزشکیان به عنوان رئیس این شورا است ، نه دولت و شخص رئیس جمهور !!! تصمیمات این شورا هم شخصی نیست !! بلکه اعضای شورا روی آن نظر می دهند که اکثریت اعضای آن هم منصوب مستقیم رهبری هستند!! امان از مثلا رسانه هایی که حتی ساختارهای ساده کشور را هم نمی شناسند!
🔻بانوی تمدن ساز یا بانوی هزینه ساز؟! از اهانت‌های بی‌شمار این خانم به سرداران جبهه مقاومت که بگذریم. از انتصاب بی‌قاعده‌ی ایشون در دوران آقای عبدالملکی (ضعیفترین وزیر دولت شهید رئیسی عزیز) هم که بگذریم. از این تزهای عجیب و غریب و خلاف مبانی و فرمایشات صریح رهبر معظم انقلاب نمی‌توانیم بگذریم. کسی در جواب محکم و قاطع و دندان‌شکن به حریم شکنی اسراییل، شک‌و شبهه ندارد و طبق فرمایش حضرت آقا، بدون تعلل و بدون شتابزدگی در موعد خودش انجام خواهد شد، اما، در جایی که رهبری، راه از بین رفتن اسراییل را کشور غاصب فلسطین اشغالی معرفی کردند، دادن چنین تزهایی و ایجاد چنین هزینه هایی و مطالبه چنین تفکری، جای شگفتی که هیچ، جای شک‌و ایجاد شبهه را در طی طریق این جریان رادیکالی، تقویت می‌کند. 👈هنوز از فرمایشات رهبری، مبنی بر عدم انتشار تحلیل‌های صد من یک غاز در عرصه مجازی یک روز هم نگذشته که چنین تفکری در جامعه، توسط جریانی رادیکالی ضریب میخورد‌ که جای مداقه و تامل بیشتری را توسط دستگاه‌های امنیتی، می‌طلبد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کسانی که از ایران دارن به اسراییل پول میدن👇 وقتی ازاین برندهای داخل عکس خرید می‌کنند اسراییل باهمین پول ها بمب و موشک میخره و شلیک میکنه به بیمارستان به خونه هایی که خانواده زندگی می‌کند باعث گریه کودکان و زنان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
: تنها شیاطینی که روبروی ما ایستاده اند، ایران عراق لبنان و یمن هستند آنها را شکست میدهیم حتی اگر هم در کنار آنها ایستاده باشد از ارتش قدرتمند اسرائیل که را کشته تشکر میکنم از کسانیکه مارا مصرف میکنند تشکر میکنم.... آیا باز هم راضی میشی از محصولات یهود مصرف کنی و در کشتار کودکان سهیم باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتما منتشر کنید 👆👆
💢منزل مسکونی نتانیاهو چندی پیش هدف حمله پهپادی قرار گرفت و دچار خسارتی جزیی شد. 🔹الجزیره در گزارشی شرح داده است که این خانه در اصل متعلق به دکتر توفیق کنعان مورخ و منتقد فلسطینی بوده است که در سال ۱۹۴۸ و همزمان باکوچ اجباری فلسطینیان غارت و مصادره شد و ساکنان خانه مجبور به مهاجرت شدند. 🔹‏دولت اسراییل در سال ۱۹۵۰قانونی را با نام «قانون مصادره اموال خانه‌های خالی از سکنه» تصویب کرد تا طبق آن، خانه‌های فلسطینیانی که کوچ داده شدند به تملک خانواده‌های یهودی درآید.خانه دکتر توفیق کنعان طبق این قانون به خانواده‌ای یهودی واگذار شد: خانواده نتانیاهو. 🔹‏این خانه به نتانیاهو و برادرش به ارث رسید. برادر نتانیاهو بعدها سهم خود را به یک میلیونر آمریکایی فروخت. دکتر توفیق کنعان در سال ۱۹۶۴ محروم از دارایی‌ها و خانه‌اش درگذشت. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷﷽🇵🇸 🎥 آب سرد کارشناس ضد ایرانی بر روی توهمات اپوزیسیون و ربع‌پهلوی که به مذاق مجری اینترنشنال خوش نیامد! 🍃🌹🍃 🔸محسن سازگارا: بازنده سیاسی به نظرم جناح‌های سیاسی اپوزیسیون بودند که فکر می‌کردند، اسرائیل می‌رود ایران را می‌گیرد و این‌ها می‌روند بر روی تخت قدرت می‌نشینند. | .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 بزرگترین مرکز جاسوسی جهان! 🔸بزرگترین مرکز جاسوسی دنیا، نه CIA و FBI امریکاست، نه MI6 انگلیس و نه موساد اسرائیل. 🔸در این ویدیو شمارو با NSA یعنی آژانس امنیت ملی آمریکا آشنا می‌کنیم .
الان تو فضای مجازی همه مریض احوالهای ضد مسئولین انقلابی ، به اسم رائفی پور بدبخت دارن اعتماد زدایی میکنند از مسئولین انقلابی و سران سه قوه! از یکماه پیش که رائفی پور تو رسانه ملی شروع کرد به مبهم گویی تخلف یک نفر از نماینده های مجلس ، جماعت متحجر و اصلاح طلب و بلاگرهای انقلابی نما و ... چپ و راست از این بیچاره دارن سوء استفاده میکنند تا انقلابی ها رو به نفع اصلاح طلب ها تخریب کنند. واقعیت امر اینه که اغلب متوسلین به انتقادات تند رائفی پور نه مذهبی هستند و نه انقلابی !