فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام، مبارک باشد آمدن ماهی که اولین روزش باقری، سومین روزش نقوی، دهمین روزش تقوی، سیزدهمین روزش علوی، نیمه اش زینبی، بیست و پنجمینش کاظمی ، بیست هفتمینش محمدی است، امام محمدباقر علیه الصلوات و السلام فرمودند: اگرمؤمنی رادوست دارید، آمدن ماه رجب رابه او مژده دهید ، فرارسیدن ماه رجب برشمامبارک.
اللهم عجل لولیک الفرج
🍃🌺🍃🎈🎊🎉🪅🎈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلول ماه رجب مبارک.
🍃🌸🌸🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی خداوند بهتون دلی آرام تنی سالم لبی خندان و عاقبتی بخیر عطا کنه آفتاب عمرتون همیشه درخشان و عمرتون سبز و پایدارو زندگی تون سرشار از عشق
🍃🌺🍃
📍منطق سیاستورزی اگر برمبنای #عقلانیت_انقلابی باشد اقدامات نباید جنبه نمایشی و سیاسی_انتخاباتی بگیرد.
بر همه روشن است که در بحران ارزی سادهترین اقدام برای #مجلس که اتفاقا بسیار قابلیت بهرهبرداری سیاسی برای آینده را دارد #استیضاح وزیر اقتصاد است اما باید استیضاح به حل بحران کمک کند نه آنکه استیضاح وزیر خود به یکی از مولفههای ناپایداری اقتصاد و #بیثباتی تبدیل شود.
البته که استفاده از ظرفیت #استیضاح_وزیر درصورت تداوم شرایط برای مجلس کاملا در دسترس است.
📝محمد سعید احدیان
📍 با قالیباف و عقلانیت مشکل دارند/ موقعیتشناسی قالیباف در استیضاح، دستاویز جدید حمله به رئیس مجلس
📝روزپلاس نوشت :
🔹قالیباف رئیس مجلس، امروز تأکید کرد که استیضاح وزرای اقتصادی دولت در شرایط فعلی به صلاح کشور نیست.
🔹این موضعگیری، که بر پایه تحلیل منطقی و موقعیتشناسی دقیق انجام شد، حملاتی از سوی یک جریان خاص به همراه داشت که به هربهانهای بدنبال تخریب قالیباف و تضعیف عقلانیت در فضای سیاسی کشور هستند.
🔹قالیباف امروز با صراحت و با دلایل مشخص اعلام کرد که استیضاح وزرای اقتصادی دولت در شرایط فعلی به صلاح کشور نیست زیرا نخست اینکه پیگیریها و جلسات مشترک مجلس و سران قوا درباره مسائل اقتصادی هنوز به بنبشت نرسیده و دوم اینکه استیضاح در شرایط حساس کنونی میتواند باعث ایجاد خلأ مدیریتی در حوزه اقتصاد شود.
🔹قالیباف توضیح داد: «اگر اکنون وزرای اقتصادی استیضاح شوند، بازار که در اوج بحران است، بیسرپرست خواهد شد و این شرایط به دولت فرصتی برای توجیه گرانیها و جهش بازار ارز میدهد. نباید اجازه دهیم که در این شرایط حساس، اقتصاد کشور دچار بیثباتی شود.»
🔹با وجود این موضع منطقی و مدبرانه، برخی افراد و جریانها، که بهدنبال بازیهای قدرتطلبانه خود هستند، به جای توجه به دلایل قالیباف، او را هدف حملات شخصی قرار دادهاند. این افراد که عمدتاً از جریانی ترد شده از جامعه ایران و درحال محو شدن از صحنه سیاسی هستند، کینه قالیباف را در دل داشته و تلاش میکنند با تخریب او، جایگاه خود را بازسازی کنند.
🔹این جریان، که در گذشته نیز تخریب و انتقادات غیرمنصفانه از آیتالله رئیسی را در دستور کار داشتند اما امروز لباس حامی ویرا به تن کرده و خود را حتی ادامه راه رئیسی معرفی میکنند.
🔹طبیعی است قالیباف بهعنوان رئیس یک قوه و مدیری با کارنامه مشخص، مورد کینه افرادی قرارگیرد که هیچ دستاوردی در سابقه خود ندارند.
🔹البته یک مشکل اصلی این جماعت «عقلانیت» است. قالیباف پرچمدار عقلانیت انقلابی در مدیریت کشور است و همین موضوع باعث شده که هرگونه موضعگیری منطقی و اصولی او، خشم و کینه این جریان را برانگیزد.
🔹در نهایت اما قالیباف که همواره بر اولویت منافع ملی تأکید دارد، با موقعیتشناسی دقیق خود نشان داده است که منافع کشور را به بازیهای سیاسی ترجیح میدهد. اما به نظر میرسد که این عقلانیت و صداقت، برای برخی افراد که بهدنبال منافع شخصی هستند، قابل تحمل نیست.
.
📍 ماجرای خندهها و توهینهای رسایی به حاج قاسم از زبان صدری نیا
🔹علی صدرینیا در صفحه اینستاگرام خود ماجرای جلسه دادگاهش که با حضور رسایی برگزار شد را شرح داده است
🆔 @ghalibaffan
📍دروغ بزرگ درباره روابط رییسی- قالیباف/ مجلس یازدهم بیشترین همکاری را با دولت شهید رییسی داشت/ چه کسانی موفقیت دولت را موفقیت خود نمی دانند؟
📝فردا نیوز نوشت :
🔹 در پی سخنان روز گذشته رییس مجلس درباره استیضاح وزیر اقتصاد، برخی رسانه ها و افراد چنین رفتاری را مغایر با رویکرد رییس مجلس در مقابل دولت سیزدهم عنوان کردند و این گزاره را دستمایه تخریب های مداوم خود قرار دادند. اما واقعیت دقیقا در نقطه مقابل روایت این چهره ها و جریان ها قرار دارد. مجلس یازدهم و محمد باقر قالیباف در مراحل مختلف بر مبنای نظریه «وحدت جریان انقلابی برای کارآمدی» کنار دولت شهید رییسی قرار داشتند که به برخی مصادیق آن اشاره می شود.
🔹۱/ مجلس یازدهم با وجود انتقاد به برخی وزرای پیشنهادی به جز وزیر پیشنهادی برای آموزش و پرورش به همه وزرای پیشنهادی شهید رییسی رای اعتماد داد تا دولت با روحیه خوب و بر اساس نظر رییس جمهور فعالیت خود را آغاز کند.
🔹۲/ جز وزیر صمت، هیچ وزیری در طول دوران دولت شهید رییسی، استیضاح نشد و با وجود تمایل بسیاری از نمایندگان برای استیضاح برخی وزرا تنها وزیر صمت به دلیل نوع عملکرد در مساله خودرو استیضاح شد. بنابراین دولت چه در رای اعتماد و چه در ابزار نظارتی مثل استیضاح کاملا همدلانه با دولت سیزدهم رفتار کرد.
🔹۳/ مجلس یازدهم به منظور استفاده از ابزار نظارتی خود به جای استیضاح به سمت دو راه حل همفکری و همکاری برای ترمیم دولت و سه شنبه های نظارتی رفت که مکمل جلسات کمیسیون ها بود. بنابراین مفصل جلسات نظارتی برگزار کرد و در عین حال سعی کرد تا دولت بدون تنش و با آرامش اصلاحات و ترمیم داخلی را انجام دهد. مسلم است که این رویکرد در مقابل دولت تازه تاسیس در سطح جلسات نظارتی ادامه پیدا می کند و اگر ناکارآمدی در بخش هایی ادامه داشت و دولت دست به ترمیم نزد، از حق مردم و مجلس در استیضاح آن وزیر نخواهد گذشت. در موضوع قیمت ارز هم مسئولان دولت به تفاهم ها و راهکارها و قوانین اهتمام نداشتند و بر همین اساس هشدار و تذکر داده شده بود. درباره مسئولان فعلی هم در صورت سهل انگاری امکان این تذکرها و هشدارها وجود دارد.
🔹۴/ یکی از جلوه های همکاری دکتر قالیباف با شهید رییسی، نگارش برنامه هفتم توسعه بود که مبنای اداره کشور و بودجه نویسی قرار گرفته است. که گویا از نظر برخی گروه ها و جریان ها در پس پرده قرار می گیرد تا واقعیت وارونه به جامعه مخابره شود. در حالی که مرحوم رییسی در چند برنامه مختلف از همکاری های دولت و مجلس به صورت علنی ابراز رضایت نمودند.
🔹۵/ افراد و جریان هایی که اکنون با خلاف گویی به دنبال ارائه تصویر مغشوش از رابطه دولت سیزدهم و مجلس یازدهم هستند همان زمان هم نفعی در روابط مطلوب این دو نهاد و همکاری قالیباف-رییسی نمی دیدند و به دنبال برهم زدن تفاهم ها و اشتراک ها بودند. اکنون هم با عدم درک صحیح از منافع کشور خلاف رویکرد «موفقیت دولت، موفقیت نظام است»، حرکت می کنند و همان طور که بر خلاف خواست شهید رییسی به دنبال هزینه کردن دولت به نفع خود بودند حالا هم می خواهند مجلس را در جهت منافع خود خرج کنند.
.
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍بسته پیشنهادی کنترل نرخ ارز توسط مجلس
.