🔴 شکافی در کعبه (معروف به #رکنیمانی )که فاطمه بنت اسد از طریق آن وارد کعبه شد و فرزندش امیرالمومنین علی (ع) را به دنیا آورد.
🔹این شکاف بعد از بار ها مرمت توسط آل سعود، هر سال در ۱۳ رجب ترک برمیدارد !
و آن ترک را بلافاصله ترمیم می کنند !
#علیمعالحقوالحقمععلی
#میلاد_امام_علی عليهالسلام 💖💖💖💖💖
🔰 پدران، عامل هویتبخش نسل آینده
✍️ مهدیه منافی
🔹 امام سجاد علیهالسلام در رساله حقوق پیرامون حق پدر بر فرزند میفرمایند: «اَمَّا حَقُّ اَبِیکَ فَاَنْ تَعْلَمَ اَنَّهُ اَصْلُکَ» و اما حق پدرت این است که بدانی او ریشه و اصل توست.
🔹 تأمل در این حق بزرگ، ما را به نقش ویژهی پدر در ارتباط با فرزند میرساند. نقشی که مهمترین عنصر هویتبخش به نسل آینده است. هویت به انسان کرامت میدهد و انسان با کرامت به دلیل جایگاهی که از بدو تولد پیدا میکند، جایگاه انسانی خود را مورد تحقیر قرار نمیدهد.
🔹 هویت موضوعی است که غرب عمیقا از فقدان آن رنج میبرد و با روابط آزاد و بیقید، با نسلی که دچار مسألهی بیهویتی و تولد نامشروع است، روبهروست.
🔹 میتوان گفت، شاخصترین فیلم سالهای اخیر که به خوبی این موضوع را تصویر کرده است فیلم «جوکر» است.
شخصیت آرتور به عنوان نقش اصلی این فیلم، بیهویت است. او پدر ندارد و این بیهویتی، او را به ناامیدی رسانده است. آرتور در تمام فیلم به دنبال پدر و فهم گذشته خود رفت و زمانی که آن را نیافت، به اوج ناامیدی رسید و به جنایاتش دامن زد. شرایط زندگی و بیهویتی جوکر موجب تحقیرش شد و کسی او را تکریم نمیکرد و همین تحقیرشدگی، به مشکلات او دامن زد.
در سکانسهای پایانی فیلم نیز پسر تنهای توماس وین را میبینیم که پدر و مادرش را باهم از دست داد و او هم بیپدر شد. این پسر نماد نسل آینده تباهشدهای است که هیچچیزی برای ادامه حیات و زندگی ندارد.
🔹 بدون پدر بودن یعنی بدون ولی بودن؛ جوکر ولی ندارد و جامعه او نیز دچار ولایت باطل شده است و ولایت باطل به فساد در زمین میانجامد.
🔹 همان اتفاقی که به واسطه لیبرالیسم و مولود نامشروعش فمینیسم، در اروپا و آمریکا افتاده است. ولایت باطلی که پدیدهی مادران مجرد که پدر فرزند آنها معلوم نیست و فرزندان بیپدر را روی دست تمدن غرب گذاشته است.
🔹 اگر میخواهیم در مقابل فساد فیالارضی که این روند باطل ایجاد کرده است بایستیم، راهی نداریم جز اصلاح و اصلاح محقق نمیشود مگر با احیای نقش ویژه پدر به عنوان اصل و ریشه نسل آینده و ولایتی که در سطح فردی تا تمدنی، میتواند حیات طیبه را محقق کند.
🔖 @strategistladies
@Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 نجاح محمد علی: آيا ميدانيد كه ماهی های خلیج فارس هم کارت شناسایی دارند که در خلیج فارس شنا می کنند... بیا آنجا ماهی بگیر و خودت ببین ماهی ها می گویند اینجا خلیج فارس است.
✳️
وقتی دوست را جای دشمن و دشمن را جای دوست، مینشانی!
وقتی دندانهایت را برای هموطنت بر هم میفشاری و در واقعیت و مجازی سوی او نشانه میروی! باید که منتظر باشی بیگانگان عنود و حسود از جهالتت شمشیری بسازند برای جنایت!
حداقل نعمت عقل یعنی بدانی اختلاف در هر خانوادهای طبیعی است و غیرطبیعی آن است که از آن به دامن دشمنت پناه بری!
خون کودک یکساله و آن زائران #شاه_چراغ، بر گردن هنرمند، ورزشکار، دانشمند و سیاستمدارانی است که نمیداند در کجای تاریخ و در کجای جهان ایستاده است!
#داعش #سعودی_نشنال #سلبریتی_خائن #سلبریتی_سربازدشمن
✍️ زهرا کیایی
پ جامعه بانوان استراتژیست
بوی خون و باروت در second life!
همه نمادهای قدرت را داریم؛ مشاهیر بزرگ دینی و علمی و هنری و …، تاریخی پرافتخار، مردمی غیرتمند و صبور، دستاوردهای عظیم علمی و صنعتی و ثروتهای بزرگ انسانی و طبیعی و ... اما رسانهای نداریم که آنها را مدام بخاطرمان بیاورد و در اذهانمان ثابت کند.
دشمن اما آنقدر اندک نداشتههایمان را به رخمان میکشد که پُر میشویم از #ناامیدی، خشم و کینه به #هویّت ایرانیمان.
افسوس که گویی همیشه باید سنگرسازان بیسنگر بمانیم و بوی خون و باروت خونین شهرها در مشاممان باشد!
در #جنگ_رسانهها و روایتها ایران بیسنگر و سلاح است!!
اینبار بوی خون و باروت در #زندگی_دوم پیچیده...
اقدامی باید! پیش از آنکه هیچ ز دستمان ناید!
✍ زهراکیایی
یکی از خلأهای اساسی ما در علوم انسانی، عدم فهم واژگان و مفاهیم وارداتی و به کار بردن آنها در غیر از جای خود است. مطالعات زنان هم که با فمینیسم در ایران آمیخته است از این قاعده مستثنا نیست. مثلاً عبارت «gender equality» که به «برابری جنسیتی»، «تساوی جنسیتی» و یا «عدالت جنسیتی» ترجمه میشود، معادل هیچکدام از این ترجمهها نیست، خصوصاً اینکه «equality» هیچ قرابت مفهومی با واژههای «تساوی» یا «عدالت» ندارد.
🔹 ترجمه عبارت «violence against women» به «خشونت علیه زنان» هم از این سنخ است. مفهوم «violence» به لحاظ ریشهشناختی در زبان انگلیسی دو معنا دارد، یکی «رفتار فیزیکی باهدف صدمه زدن، آسیب و یا کشتن فردی» و معنای دیگر «قدرت احساسات و یا قدرت یک نیروی طبیعی مخرب». اما معنی واژه «خشن» در زبان فارسی مقابل نرمی و لطافت است.
🔹 جدای از این مسئله ایراد اساسی این ترجمه عدم وجود حدود الهی در آن است. یعنی هیچ حد و چهارچوبی از اوامر و نواهی الهی و حق و باطل در آن دیده نمیشود و واژه بدون جهت ارزشی ترجمهشده است. مثلاً با این شیوه از ترجمه تمام حدود رفتاری و ویژگیهایی که برای برخورد مرد با نشوز زن در آیه ۳۴سوره نساء(١) ذکرشده است مصداق خشونت است. درصورتیکه این الگوی رفتاری مصداق عمل حقمدارانه است در محدوده شرع. این شیوه ترجمه، ارائه تعریفی فارق از قیود شرعی و مبتنی بر قواعد عرفی است و سکولار.
🔹 در اسلام مبتنی بر مفاهیم قرآنی، واژگان معنای عمیق خود را دارند، دارای جهت ارزشی حق و باطلاند و در سر جای خود معنا پیدا میکنند. مثلاً ظلم در مقابل مفهوم عدل قرار دارد و طبق کلام امیرالمؤمنین علیهالسلام عدل یعنی «قرار دادن هر چیز سر جای خود». این بدان معنی است که هر چیز و یا هر فردی از جایگاه خود خارج شد مصداق ظلم است. از مصادیق ظلم، تحریف معانی واژگان و به کار نبردن آنها در سر جای خودشان است.
🔹 از ظلمهای بزرگ فمینیسم، حیا زدایی است؛ حیا زدایی، یکی ازبزرگترین حربههای شیطان برای خروج زنان از جایگاه زن بودن و تهی کردن آنها از هویت انسانی و فروکاست مفهوم زنانگی به ابزار و کالای جنسی شدن بوده و هست. شیطان با حیا زدایی، لباس غیرت و عفت را از زن و مرد بیرون میکشد و این شاید نمود عینی مفهوم آیه «فَوَسْوَسَ لَهُمَا الشَّیْطانُ لِیُبْدِیَ لَهُما ما وُورِیَ عَنْهُما مِنْ سَوْآتِهِما...»(۲) در عالم امروز باشد.
پینوشت:
۱- الرِّجالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّساءِ بِما فَضَّلَ اللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلى بَعْضٍ وَ بِما أَنْفَقُوا مِنْ أَمْوالِهِمْ فَالصَّالِحاتُ قانِتاتٌ حافِظاتٌ لِلْغَیْبِ بِما حَفِظَ اللَّهُ وَ اللاَّتی تَخافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَ اهْجُرُوهُنَّ فِی الْمَضاجِعِ وَ اضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَکُمْ فَلا تَبْغُوا عَلَیْهِنَّ سَبیلاً إِنَّ اللَّهَ کانَ عَلِیًّا کَبیرا
۲- سوره اعراف، آیه ۲۰
پس شیطان، آن دو را وسوسه کرد تا آنچه را از عورتهایشان برایشان پوشیده مانده بود، براى آنان نمایان گرداند...
#فمینیسم
#حقوق_زنان
#روزمبارزه_با_خشونت_علیه_زنان
✍️ مهدیه منافی
*حیات طیّبه در نظام تربیتی و بزرگترین مانع تحقق آن*
نظام تربیتی در قالب رسانه و آموزش و پرورش مبتلا به سرگردانی و سطحینگری است.
اگر چه سالهاست که آموزش و پرورش سندتحول بنیادین دارد و هدف اعلامیاش رساندن متربّیان به "حیات طیّبه" است و آن را در قالب اهدافی مشخص در ۶ ساحت تربیتی میجوید اما حتی مدیران و مربّیان هم در فهم و اجرای آن ناکام بودهاند؛ وضعیت متربّیان دیگر جای سخن ندارد.
مولود نظام تربیتی موجود در موارد چشمگیری، تضادی ١٨٠ درجهای با هدف حیات طیّبه دارد اما علت چیست و راه حل کدام است؟!
مربّیان و متربّیان، بدانند یا ندانند ارزش گذاریها و اهداف زندگی فردی-شغلی و اجتماعیشان برگرفته از مفروضات انسانشناسی آنهاست.
شناخت ساختار وجودی انسان چنانچه بر اساس تعریفی کامل و واحد به جامعه داده نشده باشد، هریک از اعضای جامعه را به شناختی تصادفی و مبتنی بر تفسیر و تجربه شخصی یا برگرفته از انسان شناسیهای مُتشتّت علوم غربی میکشاند. به این ترتیب هر سند و دستورالعملی در نظام تربیتی مبتلا به سطحی نگری-فرمالیته کاری و شعارزدگی خواهد شد که خود از عوامل پمپاژ هیجانات منفی چون نفرت و خشم در بین مربّیان و متربّیان است.
ساحات تربیتی در سند تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش زمانی قابلیت اجرایی و دستیابی به هدف حیات طیّبه می یابد که نخست با ساختار وجودی انسان در قرآن به عنوان ساختاری کامل و عینی تطبیق یابد و آنگاه به آموزش و اجرا درآید...
آن ساختار و نقشه عینی کدام است و آن تطبیق و تحقق چگونه صورت می گیرد؟!
✍️ زهراکیایی