فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فيلم كوتاه دو دقيقهای كه سازنده بيست ساله آن برنده جایزه جهانی شده است .. در این کلیپ به نحو بسيار زيبایی اسارتشدید انسانها به فضای مجازی که باعث سقوط در ورطه خسارتآور همگانی شده به تصویر درآمده است! @Razcom
مقدم یابنالحسن.mp3
9.79M
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»
🔸مناجات سوزناک با صاحب الزمان علیه السلام:
یابن الحسن کجایی...💔
🎙 مرحوم سیِّد محمد جواد ذاکر
🌼اللهُمَّ عجِّل لولیِّک الفرَج🌼
🔸🔸🔸
🔸🔸
🌎مجتمع اهل البیت علیهم السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️✨خـــــدایــــا...
🤍✨نه من تنها به احسانت رهینم
❤️✨نه تنها من برآن رحمت قرینم
🤍✨که عالم غرق احسان تو باشد
❤️✨جهان جان گلستان تو باشد!
❤️✨باتوکل بر اسم اعظمت﷽
🤍✨روزمان را با امید بارش احسان
❤️✨و رحمت بیکرانت آغاز میکنیم
❤️✨بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
🤍✨الــهــی بـــه امــیـــد تــــو
سلام صبحتون بخیر وسلامتی 💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صفحه ۱۱۶ قرآن کریم 🌸🌸🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌴💎💢💎🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همصدا با امام خامنه ای
سلام امام زمانم💚
السلام علیک یا بقیة الله❤️
سلام امام زمانم 🌹
اللهّمَ عجل لولیک الفرج
مولانا صاحب الزمان🌺
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#امام_زمان_عج
اللهم عجل لولیک الفرج 💚
استاد فرهمند - دعای عهد.mp3
1.54M
دعای عهد🌱
استاد فرهمند
من دعای عهد میخوانم بیا
بر سر این وعده میمانم بیا
با تجلی های پر هیبت بیا
از میان پرده غیبت بیا 💔
⚘ اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ⚘
سلام دوستان چله دوم را به حول قوه الهی شروع می کنیم
👈سی یکمین روز👉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیارت عاشورا
🎙با صدای آقای فانی
اللهم_عجل_لولیک_الفرج💚
🌴💎🌹💎🌴
4_5861730447427373710.mp3
5.07M
🎇🎇🎇🎇💐🌿💐🎇🎇🎇🎇
شرح #حکمت10
🔴 قسمت ششم
🔻 اما سرفصل دوم در بحث معاشرت با مردم، نبایدهاست. یعنی خصلتها و رفتارهای بدی که اگر از ما سر بزند مردم از ما دور می شوند. برعکس آنچه که در حکمت ۱۰ خواندیم که: «خَالِطُوا النَّاسَ مُخَالَطَةً إِنْ مِتُّمْ مَعَهَا بَكَوْا عَلَيْكُمْ وَ إِنْ عِشْتُمْ حَنُّوا إِلَيْكُم» با مردم آنگونه معاشرت کنید که اگر مردید بر شما بگریند و اگر زنده ماندید با اشتیاق سوی شما بیایند.
🎇🎇🎇🎇🌿💐🌿🎇🎇🎇🎇
🔹 نبایدهای معاشرت با مردم:
1⃣ عُجب و خودپسندی :
🔻 اولین نبایدِ معاشرتها، عجب و خودپسندی است. در حکمت ۶ میخوانیم: «منْ رَضِيَ عَنْ نَفْسِهِ كَثُرَ السَّاخِطُ عَلَيْهِ»؛ " دشمنانِ انسان از خود راضی فراوانند" و در حکمت ۳۸ میفرمایند: «أوْحَشَ الْوَحْشَةِ الْعُجْبُ»؛ "وحشتناک ترین وحشت، عجب و خود پسندی است". در حکمت ۱۱۳ میفرمایند:«َ لَا وَحْدَةَ أَوْحَشُ مِنَ الْعُجْبِ» وحشتناک ترین تنهایی از عجب و خودپسندی نیست. در حکمت ۱۶۷ میخوانیم:«الْإِعْجَابُ يَمْنَعُ الِازْدِيَادَ» عُجب به خود(خودپسندی)، مانع رشد و ازیاد نعمت است. در حکمت ۲۱۲ میفرمایند: «عُجْبُ الْمَرْءِ بِنَفْسِهِ أَحَدُ حُسَّادِ عَقْلِهِ»؛ "اگر انسان نسبت به خودش عجب و خودپسندی داشته باشد، یکی از حسودان عقل خودش است." دلیل اینکه انسان نباید عجب و فخر داشته باشد، در حکمت ۴۵۴ به خوبی بیان شده است. حضرت می فرمایند:«مَا لِابْنِ آدَمَ وَ الْفَخْرِ أَوَّلُهُ نُطْفَةٌ وَ آخِرُهُ جِيفَةٌ وَ لَا يَرْزُقُ نَفْسَهُ وَ لَا يَدْفَعُ حَتْفَهُ» آدمیزاد را چه به فخر؟ در حالیکه اولش نطفه ای بیش نبوده، آخرش هم جیفه و مرداری بیش نیست، نه به تنهایی قدرت دارد رزق خودش را تامین کند و نه خطری را از خودش دفع بکند.
2⃣ حسادت:
🔻دومین مسأله از نبایدها ، حسادت است. حضرت علی(ع) در حکمت ۲۱۸ می فرمایند: «حَسَدُ الصَّدِيقِ مِنْ سُقْمِ الْمَوَدَّةِ»؛ " یکی از آسیبهای مودّت و دوستی، حسادت نسبت به دوست است". در حکمت ۲۲۵ در ضرر در حسادت نسبت به خود حسود می فرمایند: «الْعَجَبُ لِغَفْلَةِ الْحُسَّادِ عَنْ سَلَامَةِ الْأَجْسَادِ» ؛ تعجب میکنم که حسادت ورزان از سلامت جسم خودشان غافلند، یعنی دارند ضربه را به خودشان میزنند. لذا در حکمت ۲۵۶ میفرمایند:«صِحَّةُ الْجَسَدِ مِنْ قِلَّةِ الْحَسَدِ» ؛ "یکی از راههای سلامتی تن، این است که کمتر حسادت بورزد"
🎇🎇🎇🎇🌿💐🌿🎇🎇🎇🎇
3⃣ خشم و تندخویی:
🔻حضرت علی(علیه السلام) در مورد تندخویی در حکمت ۲۵۵ میفرمایند:«الْحِدَّةُ ضَرْبٌ مِنَ الْجُنُونِ لِأَنَّ صَاحِبَهَا يَنْدَمُ فَإِنْ لَمْ يَنْدَمْ فَجُنُونُهُ مُسْتَحْكِمٌ » تندخویی یک قسمی از اقسام جنون و دیوانگی است، زیرا صاحب این اخلاق یا بعد از تندخویی پشیمان میشود-خوب پس معلوم است کار عاقلانه ای نکرده است که پشیمان شده است- اگر هم پشیمان نشود پس معلوم میشود جنون و دیوانگی اش همچنان ادامه دارد. در بحث به خشم آوردن برادر مؤمن هم در حکمت ۴۸۰ خواندیم:«إِذَا احْتَشَمَ الْمُؤْمِنُ أَخَاهُ فَقَدْ فَارَقَهُ»؛ وقتی که مؤمن برادر دینی خودش را عصبانی بکند، دیگر از او جدا شده است.
4⃣ سوء ظن:
🔻 مولا در حکمت ۲۲۰ در ادب رفاقت میفرمایند:«لَيْسَ مِنَ الْعَدْلِ الْقَضَاءُ عَلَى الثِّقَةِ بِالظَّنِّ»؛ "از عدالت به دور است که انسان بر انسان دیگری که قابل اطمینان است سوءظن داشته باشد". و در حکمت ۳۶۰ میفرماید: «لَا تَظُنَّنَّ بِكَلِمَةٍ خَرَجَتْ مِنْ أَحَدٍ سُوءاً وَ أَنْتَ تَجِدُ لَهَا فِی الْخَيْرِ مُحْتَمَلًا »؛ وقتی از زبان یک انسان خوبی حرفی خارج میشود که به نظر حرف بدی هست، تو تا میتوانی که آن را توجیه به خیر و خوبی بکنی، حق نداری سوء ظن داشته باشی.
🎇🎇🎇🎇🌿💐🌿🎇🎇🎇🎇
5⃣ پرهیز از رفتارهای شک برانگیز:
🔻 در حکمت ۱۵۹ میفرماید:«مَنْ وَضَعَ نَفْسَهُ مَوَاضِعَ التُّهَمَةِ فَلَا يَلُومَنَّ مَنْ أَسَاءَ بِهِ الظَّنَّ»؛ کسیکه خودش را در موضع تهمت قرار بدهد، اگر مردم نسبت به او سوءظن پیدا کنند حق ندارد جز خودش را سرزنش کند».
6⃣ پرهیز از عیب جویی:
🔻 در حکمت ۳۵۳ میفرماید: «اكْبَرُ الْعَيْبِ أَنْ تَعِيبَ مَا فِيكَ مِثْلُهُ »؛ بزرگترین عیب انسان این است که آن عیبی که خودت داری را در دیگران پیگیری کنی.
7⃣ سخن چینی:
🔻 در حکمت ۲۳۹ میفرماید:«مَنْ أَطَاعَ التَّوَانِيَ ضَيَّعَ الْحُقُوقَ وَ مَنْ أَطَاعَ الْوَاشِيَ ضَيَّعَ الصَّدِيقَ»؛ کسی که دنبال سخن چینی باشد، حقوق برادری را ضایع کرده است.
8⃣ به زحمت انداختن دیگران:
🔻 در حکمت ۲۷۹ میخوانیم: «شَرُّ الْإِخْوَانِ مَنْ تُكُلِّفَ لَهُ» ؛ "بدترین برادران آن کسی است که انسان به خاطر او به زحمت و رنج بیفتد".
🎙 حجت الاسلام مهدوی ارفع
✅ سلسله مباحث مهدویت | مهدویت ۸
🔥 وضعیت #ایران پیش از #ظهور
💢 #مردی_از_قم در روایات
⚡️ ویژگی #قوم_سلمان (#قوم_مشرق)
⁉️ صاحبان #پرچمهای_سیاه روایات؟!
❇️ #سید_خراسانی در روایات شیعه
✨ رمزگشایی از #شعیببنصالح
💥 همپیمانی #خراسانی با یمانی
👿 ابعاد #فتنه_اکبر در ایران
💯 خراسانی در برابر #سفیانی ملعون
❌ پیش از این در هفت قسمت از سلسله مباحث مهدویت، درخصوص داعش و سفیانی، قرقیسیا و آرماگدون، دجال آخرالزمان، بازگشت مسیح در معیت امام مهدی علیهالسلام، آتش مشرق پیش از ظهور، ابعاد مختلف فتنه شام و در نهایت قیام مردم یمن و یمانی، صحبت کردیم...
اللهم_عجل_لولیک_الفرج 💚
✅ #سلسله_مباحث_مهدویت ۸ (قسمت هفتم)
🔥 وضعیت #ایران پیش از #ظهور
💢 #مردی_از_قم در روایات
⚡️ ویژگی #قوم_سلمان (#قوم_مشرق)
⁉️ صاحبان #پرچمهای_سیاه روایات؟
❇️ #سید_خراسانی در روایات شیعه
✨ رمزگشایی از #شعیببنصالح
💥 همپیمانی #خراسانی با #یمانی
👿 ابعاد #فتنه_اکبر در ایران
💯 خراسانی در برابر #سفیانی ملعون
🔴 دیدبانی کشورهای اثرگذار #عصر_ظهور: ایران
⚫️ بررسی حدیث انقلاب مشرق زمین قبل از ظهور
🔸 قد خرجوا بالمشرق: قیام ایرانیها قبل ظهور
🔸 #قوم_مشرق: ایرانیان زمینهساز ظهور 🇮🇷
🔸 دشمنان قوم مشرق در روایات: استکبار، شامل رومیان یا غربیها، یهودیان (ساکن شده بر فلسطین) یا اسرائیل و بنیفلان حاکم بر حجاز یا آلسعود
🔹 مرحلهی طلب حق، یطلبونالحق ثم یطلبونالحق: دو مرحله تلاش برای احقاق حق ایرانیان
💥 مرحلهی سیوفهم علی عواتقهم:
♦️ آمادگی جنگ نظامی با دشمن
💢 ایرانیان، وقتی ممانعت دشمنان در استیفاء و طلب حق خویش را میبینند (فَإِذَا رَأَوْا ذَلِك)، اینبار حق خویش را نه از راه #مذاکره بلکه از راه #قدرت_نظامی طلب خواهند کرد (سُيُوفَهُمْ عَلَى عَوَاتِقِهِم)؛
🔹 لازم به ذکر است عبارت سُيُوفَهُمْ عَلَى عَوَاتِقِهِم ممکن است اشاره به تهدید دشمن و #قدرتنمایی_نظامی باشد، ضمن اینکه احتمال درگیری نظامی #محدود با دشمن نیز وجود دارد.
🔺 بعد از این مرحله، دشمن مجبور به پذیرش #حق ایرانیها خواهد شد (فَيُعْطَوْنَ مَا سَأَلُوهُ) و حاکی از این است که هرچند ممکن است تهدید متقابل و درگیریهای پراکنده و #جنگ_محدود بین ایران و دشمنانش و حمله به منافع یکدیگر رخ دهد اما ضربه نهایی را ایرانیها بر دشمن وارد خواهند کرد که آنان مجبور به پذیرش حق خواهند شد.
⁉️ اما سوال مهم این است که اگر عصر، عصر ظهور باشد، الان در کدام مرحله از وقایع هستیم؟ مرحلهی سُيُوفَهُمْ عَلَى عَوَاتِقِهِم یا مرحله فَيُعْطَوْنَ مَا سَأَلُوهُ؟
💥 فيعطون ما سألوه فلا يقبلونه
♦️ پذیرش مشروط حقوق ایرانیان از طرف دشمن و مخالفت ایرانیان
🔹 آنگاه دشمنان مجبور به پذیرش حق ایرانیان خواهند شد، اما شگفتانگیز اینکه علیرغم اصرار در دو مرحله قبلی، اینبار ایرانیان نخواهند پذیرفت (فَيُعْطَوْنَ مَا سَأَلُوهُ فَلَا يَقْبَلُونَه)
🔹 چه حوادثی رخ میدهد؟ شاید دشمنان، قصد اعطای کامل حق را ندارند و از اینرو ایرانیان، از پذیرش بخشی از آن، سرباز میزنند و یا اینکه شرایط و معادلات جهانی در اثر واقعهی #هرجالروم تغییر کرده و یا اینکه در اثر حمله به منافع یکدیگر، سرانجام این #جبهه_مقاومت شیعی است که دست برتر را خواهد داشت.
💯 قدر مسلم، وقتی دشمن در موضع ضعف سیاسی و نظامی قرار میگیرد، مجبور به پذیرش حق خواهد شد. زیرا معنا ندارد وقتی در دو مرحله، تلاش داشتهاند تا حق خویش را از دشمن استیفاء کنند اما این بار از پذیرش حق خود سرباز زنند؟
💥 مرحله "يقوموا و لا يدفعونها إلا إلى صاحبكم:
♦️ #جنگ با دشمن و اتصال #انقلاب ایران به #حکومت_جهانی امام مهدی
🔹 در مقابل، ایرانیان، آماده #قیام نهایی و جنگ فراگیر و سرنوشتساز با دشمنان خواهند شد (حَتَّى يَقُومُوا و قَتْلَاهُمْ شُهَدَاء) که البته فاصله کمی با ظهور خواهد داشت (لَاسْتَبْقَيْتُ نَفْسِي لِصَاحِبِ هَذَا الْأَمْر).
✅ در واقع #ایرانیها درخواست #غربیها برای بازگشت به #میز_مذاکره را نمیپذیرند و آمادهی فتح عظیم و #جنگ_نهایی خواهند شد.
⁉️ سوال اساسی و بسیار مهم اینکه: ایرانیها در کدام میدان، وارد فاز نظامی میشوند و #مرحله_سیوف عملیاتی خواهد شد؟
💥 ادامه این بحث جذاب را در قسمت هشتم سلسله #مباحث_مهدویت ۸ بخوانید.
اللهم_عجل_لولیک_الفرج 💚
🌹حضرت علی (ع) فرمود :
♦️مرگ آري اما تن دادن به پستي نه، قناعت به كم آري ولي دست نياز به سوي ديگري نه، آن كس كه با احترام و تلاش صحيح چيزي به او نرسد با كوشش هاي ناصحيح چيزي به او نخواهد رسيد، دنيا دو روز است: روزي به سود تو است و روزي به زيان تو، آن روز كه به سود تو است به خوشگذراني و غرور مپرداز و زماني كه به زيان تو بود شكيبا باش
📚نهج البلاغه حکمت۳۹۶
🔴روحانیون هرگز نباید از آن عدول کنند.
♦️امام خمینی (ره):البته آن چیزی که روحانیون هرگز نباید از آن عدول کنند و نباید با تبلیغات دیگران از میدان به در روند، حمایت از محرومین و پابرهنه هاست، چرا که هر کسی از آن عدول کند از عدالت اجتماعی اسلام عدول کرده است. ما باید تحت هر شرایطی خود را عهده دار این مسؤولیت بزرگ بدانیم و در تحقق آن اگر کوتاهی بنماییم، خیانت به اسلام و مسلمین کرده ایم.
📚صحیفه نور جلد ۲۰ صفحه ۲۲۷