ریه انسان سیگار کشیده و ریه سیگار نکشیده!!
یه بچه حزباللهی که ادعای منتظری امام زمانش رو داره باید یاد بگیره که به جسم خودش آسیب نرسونه چرا میگیم بچه حزب اللهی چون کشیدن سیگار در بین بچه حزباللهیها خیلی باب شده، رفیق ما در نبرد پیش رو به امثال شما نیاز داریم کمی برای خودت ارزش قائل باش، صادقانه عرض میکنم تویی که مدعی ظهوری داری با آسیب به خودت خیانت بزرگی به باورهات میکنی.
@marsous_bm
🔆#امام_سجّاد عليه السلام:
💠همه خوبیها را در بریدن طمع از آنچه در دست مردم است دیدم
🔸رَأَيتُ الخَيرَ كُلَّهُ قَدِ اجتَمَعَ في قَطعِ الطَّمَعِ عَمّا في أيدِي النّاسِ
📚الكافی جلد 2
@marsous_bm
إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الَّذِینَ یُقَاتِلُونَ فِى سَبِیلِهِ صَفّاً کَأَنَّهُم بُنْیَانٌ مَّرْصُوصٌ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحولات_نیجر
هزاران نفر از حامیان انقلاب علیه استعمار، در نزدیکی پایگاه نظامی فرانسه در نیامی تظاهرات کردند تا خواستار خروج نیروهای خارجی از کشور شوند.
@marsous_bm
#سوریه
منابع محلی سوریه از تشکیل گروهی جدید به نام "بركان الفرات" تحت حمایت ائتلاف آمریکایی خبر دادند. گفته میشود ماموریت این گروه، حمله به کاروانها و مواضع ارتش سوریه و محور مقاومت در استان دیرالزور است!
@marsous_bm
مَرصوص
#سوریه منابع محلی سوریه از تشکیل گروهی جدید به نام "بركان الفرات" تحت حمایت ائتلاف آمریکایی خبر دادن
✍🏻سوریه باید هرچه سریعتر در خصوص دشمنانش در مرزهای شمالیش تصمیم بگیره در غیر این صورت با تضعیف شدن روس ها در جنگ اوکراین و احتمالاً درگیر شدن ایران در جبهه قفقاز احتمالاً شاهد قدرتمندتر شدن دشمنانش خواهد بود
#سوریه
#خبر_تحلیلی
#مرصوص
@marsous_bm