11.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهدا را با خواندن زیارتنامه شان زیارت کنید .
🌷اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ
🌷 اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ
🌷اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ
🌷 اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ
🌷 اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ
🌷اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَهَ سَیِّدَهِ نِسآءِ العالَمینَ
🌷اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ
🌷اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی عَبدِ اللهِ
🌷بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم
🌷وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم
وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا
🌷فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکم
شهادت «عارف کوچولو» دفاع مقدس با توسل به حضرت علیاصغر (ع)
شهید «محمدتقی غیور انزله» در تاریخ ۱۳۴۸/۰۶/۰۴ در مشهد به دنیا آمد و در تاریخ ۱۳۶۶/۲/۲ در منطقه ماووت عراق در عملیات کربلای ۱۰ به شهادت رسید و در حرم مطهر حضرت علی ابن موسیالرضا (ع) به خاک سپرده شد.
نوجوانی که شهادت علیاصغر گونهاش را پیشگویی کرده بود

تهران- ایرنا- «محمدتقی غیور انزله» نوجوان ۱۶ سالهای بود که در جبهه او را «عارف کوچولو» صدا میزدند؛ همان کسی که آنقدر روضه حضرت علیاصغر (ع) را زمزمه کرد که خود نیز همانگونه به شهادت رسید.
محمد تقی نشسته بود کنار ساحل. با خودش زمزمه می کرد و اشک می ریخت.

پرسیدم: چه می خوانی؟ التماس دعا.
گفت: روضه حضرت علی اصغر (ع) را می خوانم؛ چون مثل ایشان شهید خواهم شد.
باورم نشد. چون اولین بارش بود که به منطقه اعزام شده بود و اصلا قرار نبود خط مقدم ببرندش و اینجا خط سوم بود و اثری از تیر و ترکش جنگ در آن نبود.
جزئیات و نحوه شهادتش را هم تعریف کرد. من هم ناباورانه راهی عملیات شدم.
از عملیات که برگشتم شهید شده بود. تیر هم خورده بود به گلویش مثل علی اصغر (ع).
راوی: برادر خرسند
کتاب خط_عاشقی ۱، حسین کاجی، انتشارات حماسه یاران، چاپ دوم ۱۳۹۵، ص ۱۴۱ .
شهادت روضهخوان حضرت علیاصغر (ع) با حنجری پرخون
«محمدتقی غیور انزله» نوجوان ۱۶ سالهای بود که در جبهه او را «عارف کوچولو» صدا میزدند؛ همان کسی که آنقدر روضه حضرت علیاصغر (ع) را زمزمه کرد که خود نیز همانگونه به شهادت رسید.
«محمدتقی غیور انزله» چهارم شهریور سال ۱۳۴۸ در یک خانواده روحانی در مشهد دیده به جهان گشود و در دوم اردیبهشت سال ۱۳۶۶ در منطقه ماووت عراق در عملیات «کربلای ۱۰» به شهادت رسید و پیکر مطهرش در حرم مطهر امام رضا (ع) به خاک سپرده شد.

«حسین کاجی» در بخشی از کتاب «خط عاشقی» به نقل از یکی از رزمندگان دفاع مقدس نوشته است: ما در خط سوم جبهه جایی که قبضههای خمپاره وجود داشت، مستقر بودیم، میخواستم با محمدتقی خداحافظی کنم؛ اما او را ندیدم؛ از یکی از رزمندگان سراغش را گرفتم، گفت «او کنار ساحل نشسته»؛ به آنجا رفتم، دیدم بر روی یک سنگ نشسته و با خودش زمزمه میکند و اشک میریزد.
از محمدتقی پرسیدم چه میخوانی؟ التماس دعا. گفت «روضه حضرت علی اصغر (ع) را میخوانم؛ چون مثل ایشان شهید میشوم. اگر قول بدهی به کسی نگویی برایت تعریف میکنم.» گفتم قول میدهم، اما تو را به خط مقدم نمیبرند چطور شهید میشوی؟
گفت «همینجا، کنار قبضههای خمپاره، سه روز دیگر من به همراه برادران توکلی و عزیزی به کمک قبضههای خمپاره میرویم، یک ناشناس با ماست. ناگهان گلولهای از آسمان میآید، من گلوله را میبینم. عزیزی و توکلی از ما جدا میشوند و گلوله کنار ما به زمین میخورد، ترکش بزرگی گلوی مرا میبرد. من و آن فرد ناشناس شهید میشویم».
حرفهایش را باورم نکردم؛ چون اولین بارش بود که به منطقه اعزام شده بود و اصلا قرار نبود خط مقدم ببرندش و اینجا خط سوم بود و اثری از تیر و ترکش جنگ در آن نبود. جزئیات و نحوه شهادتش را هم تعریف کرد. من هم ناباورانه راهی عملیات شدم. از عملیات که برگشتم فهمیدم محمدتقی همانگونه که خود گفته بود به شهادت رسیده است.
خاطرنشان میشود؛ کتاب «خط عاشقی» نوشته «حسین کاجی» شامل روایاتی کوتاه از عشق شهدا به حضرت ثامنالحجج (ع) است. این کتاب ماجرای شیدایی، دلبستگی و راز و رمز عاشقانه ۸۱ تن از شهدای دفاع مقدس با امام مهربانیها حضرت علی بن موسی الرضا (ع) است که با متنی کوتاه و گرافیک جذاب، ویژه عموم مخاطبان بهویژه جوانان گردآوری و منتشر شده است.
انتهای پیام/ 113