فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استوری #امام_زمان
گویند چرا این همه مشتاق
ولی او سِپَهش یار ندارد؟...
#امام_زمان
بدونتعارف⚠️
← یـه روایــت شنیــدم
بـرق از ســرم پـریـد ؛
🔻میگفــت اون دنــیا
کسانـے کـه مےتونستـے
امـر به معروفـشون بکنے و نکردے
یقه تو میگـیرن….❗️
مـیگن تـو اگه منـو امر بـهمعروف میکردے اون گناهـُ نمـیکردم..
#امـربـهمعـروف استادرائفـےپـور🎤
#یاردلمـ⁵⁹
صدبار بہ پیش قَدمش جان بِسِپارم
یڪبار مگر گوشہ ے چشمش بہ من اُفتد
.
‹♥🥺›
حِـیرـٰانوآشُفتِہیَعنِۍ🥀
حـٰالڪَسِۍڪِہمَرگرآنَخوـٰآهَد🖐🏻
امّـٰالـٰایِقِشَھـٰادَتهَمنَبـٰاشَد...シ!🚶🏻♂
#جامانده
#در_آرزوی_شهادت😔✋
قـرارگـاه شـهـداء🇮🇷🇱🇧🇵🇸
شهید مجید پازوکی
نام و نام خانوادگی: مجید پازوکی
نام پدر : شمس اله
محل تولد : تهران
تاریخ ولادت: ۱۳۴۶/۱/۱
تاریخ شهادت : ۱۳۸۰/۷/۱۷
محل شهادت: فکه
مدت عمر: ۳۶ سال
محل مزار : گلزار شهدای بهشت زهرا تهران
قطعه و ردیف و شماره یادبود: ۲۷ - ۱۶مکرر - ج
کتاب مربوط به این شهید: رد پایی در رمل - یادگاران۲۹ -دل من هیچ
❤️🦋❤️🦋
قـرارگـاه شـهـداء🇮🇷🇱🇧🇵🇸
زندگی نامه و وصیت نامه شهید مجید پازوکی
مشخصات شهید مجید پازوکی
نام و نام خانوادگی: مجید پازوکی
نام پدر : شمس اله
محل تولد : تهران
تاریخ ولادت: ۱۳۴۶/۱/۱
تاریخ شهادت : ۱۳۸۰/۷/۱۷
محل شهادت: فکه
مدت عمر: ۳۶ سال
محل مزار : گلزار شهدای بهشت زهرا تهران
قطعه و ردیف و شماره یادبود: ۲۷ - ۱۶مکرر - ج
کتاب مربوط به این شهید: رد پایی در رمل - یادگاران۲۹ -دل من هیچ
زندگی نامه شهید مجید پازوکی
زندگی نامه شهید مجید پازوکی
شهید مجید پازوکی در روز اول فروردین ماه سال ۱۳۴۶ چشم به جهان گشود.
با اوج گرفتن مبارزات مردمی در دهه ی پنجاه ، اونیز واردمبارزات شد و در روز ۱۷شهریور، مجید چون ژاله ای بر شاخه درخت قیام مردمی نشست.
دیدار امام خمینی (رحمه الله علیه)
زمانی که انقلاب پیروز شد؛مجید پازوکی ، یازده ساله بود تا معشوقش را زیارت کند و این آغاز ورق خوردن دفتر عشق سربازی حضرت روح الله بود.
بعدها به عضویت بسیج مسجد لرزاده درآمد و برای گذراندن دوره آموزشی در سال ۱۳۶۱ رنگ و بوی جبهه گرفت و به عنوان تخریبچی ، زخم های تنش دفتر خاطراتی از رزم بی امانش گردید.
فعالیت شهید مجید پازوکی پس از پایان جنگ
پس از پایان جنگ در سال ۱۳۶۹، منطقه کردستان، کانی مانگا و پنجوین حضور او را در قرارگاه رمضان وجنگ با ضد انقلاب و اشرارغرب کشور به خاطر سپردند . دفاع هنوز برای مجیدادامه داشت ، او با بیش از هفتاد ماه حضور در جبهه ها، شرکت در بیست عملیات را آوردگاه عشق خود کرده بود.
زندگی مشترک شهید مجید پازوکی
زمان ازدواج شهید پازوکی همسرش ۱۷ سال داشته و آقا مجید ۲۵ ساله بوده است. آن ها در سال۱۳۶۰ ازدواج کردند و زندگی مشترک خود را در آن بحبوحه ی جنگ آغاز کردند.
همسر شهید پازوکی میگوید:«در سال ۱۳۷۰ تمام زندگی مشترک مان، ۱۰ سال بود. حاصل این ازدواج دو پسر به نام های «علی» و «مجتبی» است. پسر بزرگم ۲۴ ساله و پسر کوچک ترم ۲۲ ساله است. تمام خاطرات زندگی من و همسرم شاخص و حتی سختی های آن نیز، قشنگ بود. می دانستم همسرم پاسدار و تخریب چی است، اما به طور واضح معنای تخریب را نمی دانستم،چون موقع ازدواج سنم کم بود و در واقع تجربه ای از جنگ و تخریب نداشتم. بعد از ازدواج کم کم متوجه شدم، اما درباره جبهه می دانستم چون برادرانم اهل جبهه و جنگ بودند.»
رفتن به منطقه عملیاتی فکه
سال۷۱ بود که همسرم برای اولین مرتبه من را برای بازدید از مناطق عملیاتی به منطقه «فکه» برد. تپه های دشت عباس رفتیم، هنوز تانک های سوخته، پلاک ها و مین های خورشیدی و والمری و خیلی وسیله های دیگر روی زمین بود و زیر خاک نرفته بود. حتی می شد در برخی قسمت ها استخوان های شهدا را دید. در واقع بسیاری از قسمت های منطقه، بکر و دست نخورده بود.
در سال ۱۳۷۱ با آغاز کار تفحص لشکر ۲۷محمدرسول الله در منطقه جنوب او نیز به خیل جستجوگران نور پیوست. با تمام سختی های منطقه و ناراحتی جسمی ،عاشقانه به دنبال پیکر شهدا می گردید.اما حتی همسر و فرزندانش از سمت و درجه او بی اطلاع بودند، چرا که شهرت و مقام نزد او بی ارزش بوده است.
سال نامه ی اتفاقات زندگی شهید مجید پازوکی
۱۳۴۶؛ (اول فروردین) ولادت د رتهران
۱۳۵۳؛ شروع تحصیلات ابتدائی
۱۳۵۶؛ مشارکت فعال در تظاهرات علیه حکومت طاغوت
۱۳۵۷؛ شرکت در راه پیمایی ۱۷ شهریور
۱۳۵۷؛ اولین دیدار مستقیم امام خمینی (ره) در مدرسه رفاه
۱۳۶۰؛ ثبت نام در بسیج در کلاس سوم راهنمایی و شرکت در دوره آموزش نظامی
۱۳۶۰؛ عضویت در سپاه پاسداران
۱۳۶۱؛ اعزام به جبهه
۱۳۶۱؛ (بهمن) مجروحیت در عملیات والفجر مقدماتی
۱۳۶۶؛ قبول مسئولیت دسته گردان تخریب
۱۳۶۹: فعالیت در قرارگاه رمضان برای مبارزه با ضد انقلاب و اشرار غرب کشور در منطقه کردستان، کانی مانگا و پنجوین با مسئولیت شناسائی و اطلاعات کردستان
۱۳۷۰؛ ازدواج که حاصل آن دو پسر به نام های مجتبی و علی است.
۱۳۷۱؛ آغاز کار تفحص لشکر ۲۷محمدرسول الله (ص)
۱۳۷۹؛ (بهمن) قبول فرماندهی گروه تفحص لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) با شهادت یار دیرینه اش علی محمو وند
۱۳۸۰؛ (۱۷ مهر) شهادت در منطقه فکه
مشخصات شهید مجید پازوکی
خصوصیات اخلاقی شهید محمد بروجردی
۱-پرکار و کم حرف بود وبا اطلاعات دقیق از منطقه معبر میزد و با عروج دوست دیرینه اش شهید محمودوند او مسئول گروه تفحص لشکر ۲۷ شد.
پشتیبانی از ولایت فقیه
۲- رهبر را مثل خورشید می دانست و همیشه می گفت «اگر کسی ولایت نداشته باشد، چراغ راهبر ندارد. ولایت مثل خورشید است و نمی گذارد گم شوید. مثل این است که اگر در یک بیابان گم شوید، خدا در آن بیابان یک خورشید فرستاده است که راه را پیدا کنید و اگر شب باشد به مثابه ماه است و مطمئن
قـرارگـاه شـهـداء🇮🇷🇱🇧🇵🇸
زندگی نامه و وصیت نامه شهید مجید پازوکی مشخصات شهید مجید پازوکی نام و نام خانوادگی: مجید پازوکی ن
باشید که هیچ گاه گم نمی شوید.» یا اینکه می گفت «هر کسی خانه اش را پشت خورشید بسازد، خودش ضرر می کند و خورشید هیچ گاه ضرر نمی کند. در واقع هر چه از ولایت دور شویم، خسارت آن به خودمان زده می شود. خیر و فایده ولایت همچون خورشید، به همگان می رسد ولی هر چه از آن دور شویم خسارت آن به خود، جامعه و کل نظام هستی می رسد.»
انجام واجبات و پایبند به نماز اول وقت
۳- برخی افراد فکر می کنند شهدا انسان های جدا بافته یا خاص بوده اند، اما آقا مجید چنین آدمی نبود؛ یعنی این طور نبود که کار خاصی انجام دهد، اما یک مورد خاص داشت و آن این بود که می گفت «سعی می کنم واجباتی که خدا معین کرده است خیلی دقیق و درست انجام دهم و حرف خدا را گوش کنم، حق الناس نکنم؛ یعنی به کسی ظلم نکنم.» تا آنجا که می توانست این موارد را رعایت می کرد و این طور نبود که هر شب نماز شب یا مرتب قرآن بخواند.اگر می توانست گاهی مستحبات را انجام می داد اما به انجام واجبات خیلی مقید بود و هر کجا که بود در جاده یا خیابان، از ماشین پیاده می شد و نماز اول وقت می خواند. می گفت «هر کجا باشیم نماز اول وقت را بخوانیم.»
می گفت «هر کاری که می کنید، سه نکته ویژه را در نظر داشته باشید. اول اینکه به خدا توکل داشته باشید، دیگر اینکه به ائمه اطهار توسل کنید و در نهایت اینکه با همه وجود تلاش کنید، مهم نیست که چقدر موفق باشید، مهم این است که همه انرژی خود را بگذاری و از خودت راضی باشی.»
دائم الوضو بودن شهید پازوکی
۴- همسرم به دلیل شدت جراحاتی که به او وارد شده بود، کلیه هایش بسیار مشکل داشت. طی شب باید چندین مرتبه به دستشویی می رفت، اما بسیار معتقد بود هر دفعه وضو بگیرد و برگردد. دستشویی ما در حیاط بود و آب گرم نداشت اما در زمستان هم در طول شب با همان آب سرد وضو می گرفت و من می دیدم دستانش از شدت سرما قرمز می شد. مقید بود که همیشه با وضو باشد و با آب سرد وضو بگیرد.
اگر کسی دنبال کاری می رفت که درست نمی شد یا به خوبی انجام نمی شد، می گفت « یا بی وضو رفته ای یا برای امام زمان صدقه نداده ای.» به لقمه حلال بسیار معتقد بود و می گفت «پدر من یک ارتشی منظم و بسیار دقیق و به لقمه حلال بسیار حساس بود، اگر من را این طور می بینی، به خاطر لقمه حلال پدرم است.» اوایل که ازدواج کرده بودیم آقا مجید یک خاطره ای را برایم تعریف کرد.
احترام گذاشتن ویژه برای سیدها
۵- همسر شهید مجید پازوکی اینگونه تعریف میکند:«خاطرم هست یک مرتبه تلفن منزل زنگ خورد، همسرم روی زمین نشسته بود و تلفن بی سیمی بود. یک دفعه دیدم بلند شد و سلام علیک کرد و بعد نشست. بعد از پایان صحبت هایش پرسدیم « چرا ایستادی؟» که گفت «آقا سید پشت خط بود.» برای سادات احترام خیلی زیاد قائل بود و اگر در خیابان یا کوچه، یک فرد سید را می دید، بلافاصله احترام می گذاشت و صلوات می فرستاد. این احترام به قدری بود که اگر به دیدن نوزاد تازه متولد شده از تبار سادات می رفتیم و به عنوان مثال می گفتیم « اسم او را سیدعلی گذاشته اند،» می گفت «آقا سید علی، آقا را حتما اول اسم بیاورید، چون جدشان رسول ا... بوده و احترامش واجب است.»»
❤️🦋 ❤️🦋
قـرارگـاه شـهـداء🇮🇷🇱🇧🇵🇸
باشید که هیچ گاه گم نمی شوید.» یا اینکه می گفت «هر کسی خانه اش را پشت خورشید بسازد، خودش ضرر می کند
علاقه به حرم امام رضا (علیه السلام)
۶- آقا مجید شب های حرم امام رضا(ع) را خیلی دوست داشت و به شدت امام رضا(ع) را دوست داشت. می گفت «من شب تا صبح خیلی با امام رضا صفا می کنم.» هر وقت مشهد می رفتیم ما را روز به حرم می برد و خودش شب ها تا نماز صبح در حرم می ماند و می گفت امام هر حاجتی می خواهد بدهد، شب می دهد.»در صحن مسجد گوهرشاد منبر امام زمان است که آقا مجید پای منبر اینجا می نشست و می گفت « با بچه بسیجیا هم اینجا می رفتیم و می نشستیم و فقط با خود امام حرف می زدیم.» آنجا دقیقا روبه روی گنبد امام رضا(ع) است.
❤️🦋 ❤️🦋