آماده پذیرایی از میهمان
خیلی اتفاقی در ایام شهادت امام جعفر صادق(علیه السلام) عازم سفر شمال شدم، برای شرکت در مراسم یادواره شهدای یک روستا. اما از همان ابتدای سفر و ورود به مازندران، پلاکاردهای تدفین و تشییع شهدای غواص نظرم را جلب کرد و خاطرات تشییع باشکوه شهدای غواص تهران را برایم زنده ساخت. آن هم نه یک شهر و دو شهر، از ساری و بهشهر گرفته تا نکاء و حتی چند روستای مازندران میهمان شهدا بودند. تنوع در پلاکاردها و جملاتی که دارای مضامین عالی و پر محتوا بودند برای هر شهروند و بینندهای جالبتوجه بود. محتوای سراسر و شور و شعور این بنرها و پلاکاردها نشان از شعور و بصیرت بالای مردمی داشت که آماده پذیرایی و استقبال از شهدا بودند. جملهای که در اکثر تبلیغات شهری به چشم میخورد و پایثابت آنها بود:
ما برای مبارزه با استکبار آمادهایم
در میادین اصلی شهرها هم تزیینات جالبی دیده میشد که ذوق و شوق مازندرانیها را در استقبال از شهدای غواص به تصویر میکشید. قایقهایی که چند تابوت نمادین را حمل میکردند به شکل زیبایی تزیین شده بودند و گفتنیهایی که بسیار است.
غواص شهید حسینعلی بالویی بعد از گذشت سه سال حضور مداوم در جبهههای هشت سال دفاع مقدس سرانجام در دی سال ۶۵ و در عملیات کربلای ۴ به شهادت میرسد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، اردیبهشت بود که خبری مبنی بر کشف پیکر 175 شهید غواص و خط شکن با دستان بسته منتشر شد. در واقع پیکر 175 شهید از مجموع 270 شهید تازه تفحص شده که در آخرین مرحله تبادل شهدا از مرز شلمچه وارد کشور شدند، جمعی از غواصان و خط شکنان شهید عملیات کربلای 4 بودند. بعد از گذشت تشییع باشکوه و 5 ساعته این شهدای والامقام در 26 خرداد، از یک ماه پیش تاکنون مراحل شناسایی هویت آنان در حال انجام است. هویت پیکر مطهر شهید سیدجلیل میری ورکی خطشکن این عملیات نخستین شهیدی بود که بهواسطه مدارک کامل شناسایی هویتش احراز و اعلام شد. هویت پیکر مطهر 50 شهید تاکنون شناسایی شده است. از این میان مشخصات 7 شهید از غواصان و خط شکنان استان مازندران اعلام شده است. یکی از این شهدا، «شهید حسینعلی بالویی» است که خانواده او چندی پیش با حضور در معراج شهدای تهران با پیکر مطهر شهید 16 ساله خود بعد از گذشت 29 سال برای نخستین بار دیدار کردند.
شهید حسینعلی بالویی نخستین فرزند از سه فرزند خانواده بالویی است که متولد 1349 شهرستان بهشهر در استان مازندران است. او در 13 سالگی با علاقمندی فراوان بهعنوان یک بسیجی داوطلب در میادین جنگ حضور پیدا میکند. در عملیات والفجر8 و فتح فاو از ناحیه پا مجروح میشود و بعد از گذشت سه سال و حضور مداوم در جبهههای هشت سال دفاع مقدس سرانجام در دی ماه سال 65 و در عملیات کربلای4 به شهادت میرسد. تصاویری از این شهید غواص 16 ساله که در جزیره امالرصاص به شهادت رسیده است، در ادامه میآید:
قـرارگـاه شـهـداء🇮🇷🇱🇧🇵🇸
شهید حسینعلی بالویی به همراه پدر و برادر در صف نماز جمعه
وصيتنامه شهيد 16 ساله غواص بهشهري
به مناسبت اربعين شهداي غواص مازندران :
وصيتنامه شهيد 16 ساله غواص بهشهري
به مناسبت اربعين شهداي غواص در مازندران وصيتنامه شهيد حسينعلي بالويي از شهرستان بهشهر منتشر شد.
به گزارش روابط عمومي اداره تبليغات اسلامي بهشهر به نقل از فارس ، حسينعلي بالويي يکي از شهداي غواص احراز هويت شده استان مازندران است که از شهرستان بهشهر به جبهه اعزام شده بود.
حسينعلي بالويي که در زمان شهادت تنها 16 سال سن داشت، در زمان حضورش در جبهه وصيتنامهاش را قبل از شهادت در عمليات کربلاي چهار از جبهه براي خانوادهاش ارسال کرد.
وصيتنامه شهيد حسينعلي بالويي پس از شهادت مانند نگيني نزد خانوادهاش محفوظ ماند و همچنان پدرش آن را به عنوان گرانبهاترين اثر ماندگار فرزندش حفظ ميکند و هر وقت احساس دلتنگي ميکند به اين وصيتنامه نگاه ميکند.
شهيد بالويي وصيتنامهاش را با بسمالله الرحمن الرحيم و سوره آل عمران از آيه 169 وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاء عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ شروع ميکند و به ترجمه اين آيه اشاره ميکند که ميفرمايد: گمان مبريد آنان که در راه خدا شهيد شدهاند مردهاند بلکه زندهاند و نزد خدا روزي ميخوردند.
در متن وصيتنامه اين شهيد بزرگوار آمده است: با درود و سلام فراوان به رهبر کبير انقلاب اسلامي ايران بنيانگذار نظام جمهوري اسلامي ايران عزيزترين قلب ايران، نائب امام خميني بتشکن و با درود و سلام بر مجروحين و اسيران انقلاب اسلامي ايران و نيز درود و سلام به شهدا همان گلگونکفنان که با ايثار خون خود طاغوت شاهنشاهي و صدامي را در هم شکستند.
شهيد بالويي در ادامه وصيتنامه از عدم تمايل خويش به نوشتن وصيتنامه اشاره ميکند و توضيح ميدهد: قصد نداشتم وصيتنامهاي بنويسم چون ميبينيم کساني که شهيد ميشوند از پاکان و صالحان هستند، مگر نه شهدا و همه جز صالحان هستند، من حقير سراپا گناه و تقصير هستم، هرچه به گذشته مينگرم جز گناه چيزي نميبينم، از طرفي ديگر نگاهي به رحمت بيپايان خدا انداختم و رحمت خداوند را زياد و بينهايت ديدم، گفتم خدايا هرچه گناه زياد است رحمت تو نيز بينهايت است و تو بخشايشگر هستي و لذا وصيتنامهاي تقديم امت حزبالله و پدر و مادر و برادران عزيزم ميکنم.
اين شهيد غواص خطاب به امت حزبالله بيان کرد: برادران حزبالله نماز جمعه را ترک نکنيد که دشمن شاد شود، بلکه هر چه حضور مردم در نماز جمعه بيشتر باشد دشمن از ترس و وحشت فرار ميکند.
شهيد بالويي در ادامه وصيتنامه خواستار حمايت مردم از ولايتفقيه شد و عنوان کرد: اي برادران حزبالله هرگز امام عزيزمان را فراموش نکنيد و او را شب و روز دعا کنيد.
از ديگر محورهاي که شهيد بالويي به آن تاکيد داشت، موضوع وحدت و همدلي بود که در وصيتنامه خويش خطاب به برادران حزبالله و مردم نوشت: برادران حزبالله وحدت را حفظ کنيد و هيچ وقت نگذاريد که در اين جامعه اختلاف ايجاد شود.
اين شهيد بزرگوار در ادامه به ضرورت مبارزه با فاسد از نگاه امام خميني (ره) اشاره ميکند و جمله امام راحل درباره ضرورت مبارزه با فاسد را در وصيتنامه خويش ميآورد و جمله امام خميني را اينگونه مينويسد: اگر کسي بگويد که با فاسد جنگ نکنيد جنگ رفع نکنيد او مخالف قرآن است در حال حاضر جوانهاي ما مشغول مبارزه با دشمن هستند و دستور خداي تبارک و تعالي در قرآن را به اندازه توان خويش اجرا ميکنند، اميدواريم خداي تبارک و تعالي به آنها توفيق دهد که هرچه بيشتر دستورات خداوند را اجرايي کنند.
اين شهيد بزرگوار در بخش ديگري از اين وصيتنامه صحبتي را با پدر و مادر خود مطرح ميکند و اينگونه مينويسد: اي پدر و مادر عزيزم، شما هرگز دست از اين انقلاب برنداريد و در راه رضاي خدا با کافران مبارزه کنيد، و اي پدر و مادر من شما فرزندي را تربيت کرديد که به انقلاب اسلامي وفادار باشد و من به انقلاب اسلامي ايران وفادار هستم.
اين شهيد به اقداماتي که پدر و مادرش پس از شهادتش بايد انجام بدهند نيز اشاره کرد و گفت: وقتي من به شهادت رسيدم هرگز براي من گريه و زاري نکنيد و اگر کساني که براي من گريه ميکنند شما به آنها اعلام کنيد که گريه کردن براي من سبب خوشحالي دشمن ميشود.
شهيد بالويي حتي پدر و مادرش از پوشيدن لباس مشکي در عزايش نيز منع ميکند و نوشت: اي پدر و مادر من براي من پيراهن سياه نپوشيد که دشمنان خوشحال بشوند و اي برادران اگر من به شهادت رسيدم شماها اسلحه مرا به دست ميگيرد و به اين انقلاب خدمت ميکنيد، برادران من هميشه به اين انقلاب خدمت کنيد.
اين شهيد غواص و خطشکن توصيهاي ديگر به پدر و مادرش در ارتباط با حضور ديگر فرزندانش به جبهه نيز ميکند که نيز شنيدنش نيز خالي از لطف نيست: پدر و مادر عزيز مبادا از رفتن فرزندانتان به جبهه جلوگيري کنيد که فردا