🌼 امام على علیهالسلام :
🍃از همنشينى با دوست بد بپرهيز، كه دوست بد، همنشين خود را به هلاكت میافکند و يار خود را به نابودى میکشاند.🍃
🍂اِحذَر مُجالَسَةَ قَرينِ السَّوءِ ، فَإِنَّهُ يُهلِكُ مُقارِنَهُ ، ويُردي مُصاحِبَهُ🍂
📚غرر الحكم، ص ۱۶۱
#امام_زمان
#سلام_فرمانده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱 نگاهی به زندگینامه شهید بهشتی؛ از تولد تا شهادت؛
شهید سید محمدحسینی بهشتی در دوم آبان ۱۳۰۷ هجری شمسی در اصفهان چشم به جهان گشود. پدرش از روحانیان اصفهان و امام جماعت مسجد لومبان بود. وی از چهار سالگی به مکتب رفت و در اندک زمانی قرائت قرآن و خواندن و نوشتن را آموخت و با ورود به دبیرستان به دلیل علاقه به تحصیل علوم دینی، مدرسه را رها و در سال ۱۳۲۱ وارد حوزه علمیه شد.
به سال ۱۳۲۵ یعنی در هجدهمین بهار زندگی خود به قم عزیمت کرد و در کنار تحصیل علوم دینی، در سال ۱۳۲۷ موفق به دریافت دیپلم ادبی در امتحانات متفرقه شد. در همان سال، وارد دانشکده الهیات معقول و منقول شد و در سال ۱۳۳۰ با دریافت درجه لیسانس به قم بازگشت و در دبیرستان حکیم نظامی مشغول تدریس زبان انگلیسی شد.
در سال ۱۳۳۱ ازدواج نمود که حاصل این پیوند، دو پسر و دو دختر بود. وی در سال ۱۳۳۳، دبیرستان دین و دانش قم را تأسیس نمود و تا سال ۱۳۴۲ سرپرستی آن را برعهده داشت. در فاصله سالهای ۱۳۳۵ تا ۱۳۳۸، دوره دکترای فلسفه الهیات را گذراند سپس، با شرکت فعال در مبارزات سالهای ۴۱ و ۴۲ از سوی ساواک مجبور به عزیمت از شهر قم به تهران گردید.
این شهید راست قامت تاریخ به پیشنهاد و درخواست آیت الله حائری رحمه الله و آیت الله میلانی رحمه الله به هامبورگ عزیمت و سرپرستی مسجد و تشکل مذهبی جوانان آن شهر را عهده دار و به فعالیتهای عمیق دینی و فرهنگی پرداخت. در طی این مدت سفرهایی به عربستان، سوریه، لبنان، ترکیه و عراق (به منظور دیدار امام رحمه الله) انجام داد.
سرانجام در سال ۱۳۴۹، به ایران بازگشت و به فعالیتهای علمی، فرهنگی و سیاسی روی آورد. در این مدت، چندین بار توسط ساواک دستگیر و روانه زندان شد. در آذر ماه ۱۳۵۷ به فرمان امام خمینی رحمه الله شورای انقلاب را تشکیل داد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره به عنوان ایدئولوگ و لیدر در صحنههای سیاسی، اجتماعی به فعالیت میپرداخت.
حزب جمهوری اسلامی را با هدف تربیت و شناسایی نخبگان سیاسی فرهنگی پایه گذاری نمود. در تدوین قانون اساسی به عنوان نایب رئیس مجلس خبرگان ایفای نقش میکرد. پس از استعفای دولت موقت در سال ۱۳۵۸، مدتی به عنوان وزیر دادگستری و سپس، از سوی امام خمینی رحمه الله به ریاست دیوان عالی کشور منصوب گردید.
وی سرانجام در حین انجام وظیفه در این سمت بود که در شامگاه ۷ تیر سال ۱۳۶۰ در حین سخنرانی در تالار حزب جمهوری اسلامی بر اثر انفجار ساختمان حزب توسط منافقین به همراه کاروان ۷۲ نفره خود به خیل عظیم شهدای کربلا پیوست.
*حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان
#شهید_بهشتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸در این عـصـر زیبـا
💗آرزومندم دلتـون آرام
🌸تنتون ســالـم
💗و ســاز دنــیــا کــوک
🌸خواستہهای قلبیتون باشہ
💗عصرتــون بــخیــر
🌸الهی هـمیشـه شـاد باشیـد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢پنج گنج
امام محمد باقر علیهالسلام خطاب به جابر بن یزید جُعفی میفرمایند ای جابر تو را به پنج چیز وصیت میکنم
⇦ اگر مورد ستم قرار گرفتی ستم نکن
⇦ اگر به تو خیانت کردند تو خیانت نکن
⇦ اگر تو را تکذیب کردند خشم نگیر
⇦ اگر تو را ستایش کردند دلخوش نشو
⇦ و اگر تو را سرزنش کردند دلگیر مشو
بلکه درباره آنچه گفتند فکر کن
اگر دیدی آنچه میگویند راست است خود را اصلاح کن و اگر دیدی درست نیست پس بدان که خود را مدیون تو کردند و برای جبران این دِین از ثوابهای او به تو میدهند و از گناهان تو کم کرده در نامه اعمال او قرار میدهند
📕بحارالأنوار ج۷۵ ص۱۶۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸از راه دور
🌿سبد گلی با نام مـهر
🌸میفرستم که عطر و
🌿بوی شـادی
🌸را براتون به ارمغان بیاورد
🌿تـقدیم به همه شما خـوبان