eitaa logo
مصابیح
851 دنبال‌کننده
33.1هزار عکس
17.4هزار ویدیو
681 فایل
کانال خبری،تحلیلی،بصیرتی مصابیح ویژه قشر نخبه جامعه با ما بروز باشید. ارتباط با مدیر: @Masabihmodir
مشاهده در ایتا
دانلود
📍اینستاگرام روایت حجت‌الاسلام زائری پیرامون تماس تلفنی گلشیفته فراهانی با را حذف و صفحه زائری را مسدود کرد! 🔹در بخشی از این روایت که ماجرای تماس گلشیفته فراهانی با شهید سلیمانی به‌واسطه یکی از هنرمندان مشهور را بازگو می‌کرد آمده است: در این تماس تلفنی بسیار اظهار ارادت و احترام به شهید سلیمانی کرده و شجاعت و صلابت ایشان را ستوده است.
📌درآمد یوتیوبرای ایرانی در 2021
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؛ پویانمایی حکم دست زدن به اسما متبرکه نوشته شده روی کاغذ، انگشتر و ... بدون وضو دست نزن!
♦️جزئیات نحوه دستگیری مجرمان پرونده سکه ثامن/ پیامک پلیس به قمار اولی ها سرهنگ گودرزی، رئیس پلیس فتا‌ تهران: 🔹در بحث پرونده‌های کلاهبرداری‌های اینترنتی و رمز ارزها کمی افزایش پرونده را شاهد بودیم. 🔹پرونده سکه ثامن در همان ابتدای مسیر بررسی، نفر اصلی دستگیر شد، لذا پرونده به مرجع قضایی ارجاع و در حال حاضر تشریفات قانونی در حال انجام است. 🔹اگر چه هر دو طرف قماربازها مجرم هستند اما اگر فردی در قمار به هر دلیلی اغفال شود و در این راه بازنده شود، راه را برای او باز کردیم تا نزد پلیس شکایت کند تا پس از پیگیری‌ها اموالش به دست او برسد. 🔹افرادی که اولین بار وارد قمار شدند، طبق هماهنگی با دادستانی کل کشور امتیازی به آنها دادیم و آن این است که در این وهله به افراد پیامکی خواهیم داد مبنی بر اینکه آن‌ها در دایره رصد پلیس و مقام قضایی هستند و اگر به کارشان خاتمه ندهند، طبق قانون با آنها برخورد خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از مثلا پوشش خانم مثلا بازیگر مینا وحید بگیم یا ورود با تابوت گروه ماکان بند ! قبلا نگران تهاجم فرهنگی بودیم ، الان مثلا هنرمندانمون خودشون تهاجم فرهنگین. یه روز شلوار می کشن پایین یه روز با تابوت می یان یه روزم این وضع پوششونه! مسئولین فرهنگی کشور دقیقا کجان! وضع چقدر خراب شده که بزرگان موسیقی و فرهنگ ما شدن این جوجه دلقک ها ؟
🔻بازداشت زنی در قم که بابت تذکر حجاب با یک روحانی درگیر شده بود 🔹خبرگزاری حوزه گزارش داده زنی که با یک روحانی درگیر شده بود، بازداشت شد و برای او پرونده تشکیل شده است 🔸این خبرگزاری نوشته که این زن پس از آنکه یک روحانی به زن دیگری به خاطر حجابش تذکر می‌دهد، «با هتاکی و توهین به این روحانی، به وی حمله کرده و مورد ضرب و شتم قرار می‌دهد»
🔹 پاسخ به شبهات یک مردي براي اصلاح سر و صورتش به آرايشگاه رفت. در بين کار گفتگوی جالبي بين مرد و آرایشگر در گرفت. آنها در مورد مطالب مختلفي صحبت کردند. وقتي به موضوع خدا رسيد آرايشگر گفت: «من باور نمي کنم که خدا وجود دارد.» مشتري پرسيد: «چرا باور نمي کني؟» آرايشگر جواب داد: «کافيست به خيابان بروي تا ببيني چرا خدا وجود ندارد؟ شما به من بگو اگر خدا وجود داشت اين همه مريض مي شدند؟ بچه هاي بي سرپرست پيدا مي شد؟ اگر خدا وجود داشت درد و رنجي وجود داشت؟ نمي توانم خداي مهرباني را تصور کنم که اجازه دهد اين همه درد و رنج و جود داشته باشد.» مشتري لحظه اي فکر کرد اما جوابي نداد چون نمي خواست جر و بحث کند. آرايشگر کارش را تمام کرد و مشتري از مغازه بيرون رفت. به محض اينکه از مغازه بيرون آمد مردي را ديد با موهاي بلند و کثيف و به هم تابيده و ريش اصلاح نکرده و ظاهرش هم کثيف و به هم ريخته بود. مشتري برگشت و دوباره وارد آرايشگاه شد و به آرايشگر گفت: «ميدوني چيه! به نظر من آرايشگرها هم وجود ندارند.» آرايشگر گفت: «چرا چنين حرفي ميزني؟ من اينجا هستم. من آرايشگرم. همين الان موهاي تو را کوتاه کردم.» مشتري با اعتراض گفت: «نه آرايشگرها وجود ندارند چون اگر وجود داشتند هيچکس مثل مردي که بيرون است با موهاي بلند و کثيف و ريش اصلاح نکرده پيدا نمي شد.» آرايشگر گفت: «نه بابا! آرايشگرها وجود دارند موضوع اين است که مردم به ما مراجعه نمي کنند.» مشتري تاکيد کرد: «دقيقا نکته همين است. خدا وجود دارد. فقط مردم به او مراجعه نمي کنند و دنبالش نمي گردند. براي همين است که اين همه درد و رنج در دنيا وجود دارد!»
🔴 امام خامنه ای : ♦️مردم ما در مقابله‌ی با فتنه، خودشان به پا خاستند. نهم دی در سرتاسر کشور مشت محکمی به دهان فتنه‌گران زد. این کار را خود مردم کردند. این حرکت یک حرکت خودجوش بود؛ این خیلی معنا دارد؛ این نشانه‌ی این است که این مردم بیدارند، هشیارند.  ۱۳۸۹/۱۰/۰۸  ♦️در شرائط فتنه، کار دشوارتر است؛ تشخیص دشوارتر است. البته خدای متعال حجت را همیشه تمام میکند؛ هیچ وقت نمیگذارد مردم از خدای متعال طلبگار باشند و بگویند تو حجت را برای ما تمام نکردی، راهنما نفرستادی، ما از این جهت گمراه شدیم.   ♦️ فتنه معنایش این است که یک عده‌ای بیایند با ظاهرِ دوست و باطنِ دشمن وارد میدان شوند، فضا را غبارآلود کنند؛ در این فضای غبارآلود، دشمن صریح بتواند چهره‌ی خودش را پنهان کند، وارد میدان شود و ضربه بزند.  ۱۳۸۸/۱۰/۲
🌹گرامیباد هفتمین سالگرد شهادت سردار شهید مدافع حرم حاج 🕊شادی روحش صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️صحبت های شنیده نشده حاج قاسم در مورد مقام معظم رهبری
🌹امام خامنه ای:نه دی در تاریخ ماند